Kvitová a Plíšková v Eastbourne postupují, Šafářová s Allertovou končí

21. 6. 2016, 14:57
Aktuality 529
WTA EASTBOURNE - Petra Kvitová a Karolína Plíšková vstoupily do generálky na Wimbledon dvousetovými výhrami. Kvitová přehrála Maďarku Babosovou a Plíšková ztratila pouhé čtyři hry s Australankou Gavrilovovou. S turnajem se naopak loučí Lucie Šafářová, která prohrála i svůj druhý letošní zápas na trávě, a Denisa Allertová.
Petra Kvitová

Světová jedenáctka Petra Kvitová a 45. hráčka žebříčku Timea Babosová měly hrát už v pondělí, ale kvůli dešti byl jejich zápas odložen. Dvojnásobná wimbledonská vítězka Kvitová se k výhře dostala díky 42 vítězným míčům a pomohla si i sedmi esy.

"Byl to náročný zápas. V pondělí jsme nemohly kvůli dešti trénovat a není lehké jít hned hrát zápas," řekla česká tenistka, která měla jako pátá nasazená hráčka v úvodním kole volný los. "Klíčem bylo, že jsem udržela koncentraci a čekala na svoji šanci."

První set rozhodla Kvitová brejkem v deváté hře po razantních úderech po lajně. Do druhého setu vstoupila brejkem, ale vzápětí sama poprvé a naposledy v duelu neudržela servis. Jelikož za stavu 4-4 nevyužila ani jeden ze čtyř brejkbolů, rozhodla až ve zkrácené hře, v níž proměnila mečbol vítězným bekhendem.

"Miluju hru na trávě, která sedí mé hře. Cítím se na tomto povrchu jako doma a tady se mi daří," řekla Kvitová, finalistka v Eastbourne z roku 2011. Byla ráda, že před cestou do All England Clubu může odehrát další zápas. "Čím více toho odehrajeme před grandslamem, tím lépe, a zvláště před Wimbledonem," řekla Kvitová, jež ve třetí kole narazí na domácí Johannu Kontaovou, která dnes na domácí půdě porazila 7-6 6-1 Ukrajinku Curenkovou. Češka má s Britkou bilanci 1-0.

Karolíně Plíškové se v letošní sezoně na trávě daří a z každého turnaje, který na nejrychlejším povrchu odehrála, si odvezla titul. Před dvěma týdny vyhrála dvouhru na turnaji v Nottinghamu a minulý týden triumfovala v Birminghamu po boku Barbory Strýcové ve čtyřhře.

V Eastbourne dnes Plíšková začala hladkou výhrou nad Australankou Dariou Gavrilovovou. Češka sebrala Gavrilovové pětkrát podání a duel mohla ukončit už v sedmé hře druhého setu. Australanka ale při svém servisu, kdy se hrálo pětkrát přes shodu, odvrátila čtyři mečboly a snížila na 2-5. V dalším gamu si dokonce vypracovala náskok 40-0, Plíšková ale ztrátu podání nepřipustila. V další maratonské hře, v níž byla shoda dokonce šestkrát, proměnila v pořadí osmý mečbol a vykrála 6-2 6-2.

V boji o čtvrtfinále vyzve Plíškovou Japonka Misaki Doiová, jež ve druhém kole vyřadila osmou nasazenou Carlu Suárezovou 3-6 6-4 6-1. Plíšková vede ve vzájemné bilanci s Japonkou 3-1.

S turnajem se naopak ve druhém kole rozloučila Lucie Šafářová, jež překvapivě nestačila na Němku Annu-Lenu Friedsamovou, které podlehla 6-7 4-6, a prohrála tak i svůj druhý letošní zápas na trávě.

Hned v prvním kole vypadla Denisa Allertová, která se do hlavní soutěže dostala navzdory porážce v posledním kole kvalifikace jako takzvaný lucky loser. Se zkušenou Chorvatkou Mirjanou Lučičovou-Baroniovou prohrála 4-6 a 2-6.

Utkání s Allertovou, které se mělo podle původního plánu hrát již včera, sice Baroniová vyhrála, druhý dnešní zápas však čtyřiatřicetiletá Chorvatka nezvládla. Z duelu s turnajovou jedničkou Agnieszkou Radwaňkou za stavu 6-4 2-1 pro světovou trojku odstoupila. Polka si o postup do čtvrtfinále zahraje s Kanaďankou Eugenií Bouchardovou, jež dnes přehrála Rumunku Irinu Beguovou.

Do osmifinále postoupila už i bývalá světová jednička Caroline Wozniacká. Dánka, které momentálně v žebříčku WTA patří až 37. místo (nejnižší umístění Wozniacké od roku 2008), ve druhém kole smetla turnajovou sedmičku Samanthu Stosurovou 6-2 6-1 a ve třetím kole ji vyzve Monica Puigová z Portorika.

"Myslím, že jsem odehrála dobrý zápas. Šly mi dobře nohy i údery, což je důležité. Hodně jsem v poslední době dřela na tom, abych se vrátila do formy a začala hrát stabilně," komentovala po utkání Dánka, která si připsala první letošní výhru nad hráčkou Top 20. "Jsem ráda, že můžu před Wimbledonem odehrát tento týden ještě nějaké zápasy."

Ve druhém kole naproti tomu končí turnajová dvojka a světová sedmička Roberta Vinciová, jež nestačila na Rusku Jekatěrinu Makarovovou.

Výsledky - Eastbourne (tráva, dotace 776.878 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Lučičová-Baroniová (Chorv.) - Allertová (ČR) 6:4, 6:2
Curenková (Ukr.) - Čang Šuaj (Čína) 6:1, 7:6 (7:3)
K. Bondarenková (Ukr.) - Putincevová (Kaz.) 6:2, 4:6, 6:4
Brengleová (USA) - Van Uytvancková (Belg.) 6:7 (4:7), 7:6 (7:4), 6:2
Gavrilovová (Austr.) - Schmiedlová (SR) 6:1, 7:5
Friedsamová (Něm.) - Kontaveitová (Est.) 6:7 (3:7), 6:4, 6:4
Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (5-ČR) - Babosová (Maď.) 6:4, 7:6 (7:5)
Karolína Plíšková (10-ČR) - Gavrilovová (Austr.) 6:2, 6:2
Friedsamová (Něm.) - Šafářová (16-ČR) 7:6 (7:5), 6:4
Mladenovicová (Fr.) - Bacsinszká (4-Švýc.) 6:1, 7:5
A. Radwaňská (1-Pol.) - Lučičová (Chorv.) 6:4, 2:1 skreč
Wozniacká (Dán.) - Stosurová (7-Austr.) 6:2, 6:1
Cibulková (12-SR)- Ostapenková (Lot.) 6:3, 6:3
Bouchardová (Kan.) - Beguová (15-Rum.) 6:3, 6:1
Puigová (Portor.) - Konjuhová (Chorv.) 6:1, 5:3 skreč
Makarovová (Rus.) - Vinciová (2-It.) 4:6, 6:4, 6:3
Brengleová (USA) - Pavljučenkovová (14-Rus.) 6:4, 6:3
Bondarenková (Ukr.) - Kuzněcovová (6-Rus.) 2:6, 6:4, 7:5
Doiová (Jap.) - Suárezová (8-Šp.) 3:6, 6:4, 6:1
Kontaová (11-Brit.) - Curenková (Ukr.) 7:6 (7:4), 6:1
Petkovicová (Něm.) - Erraniová (13-It.) 6:1, 3:6, 6:4
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

529
Přidat komentář
slacker
Tedm sem videl v televizi reklamu s Nadalem, Daily effort. - pro Petru asi sproste slovo
Reagovat
Lunej..
jsem neviděla, věděla jsem asi proč :) Jinak opět agresívní iqe, jak jinak, když se Petře nedaří. No, holt Kvítko a Sam si řekly, že jim to jako trénink na trávě stačilo, tak proč mi dál dělat radost že? :) Holky, holky, proč já vás mám tolik ráda...
Reagovat
janek_da
:)

ona Petra asi četla iqeho fackovací komentář za titul Karoliny. Tak se lekla a radši vypadla. Předtím, ale ukázala, že to je jasně schválně. Protože dokázala vyhrát 6 gemů za sebou. No a pak pomalu vypínala motory.
Reagovat
Lunej..
To nemá logiku, Petra přece ví, že iqe ji odpustí vše, proč by tedy vypadávala? Vždycky přece hraje s horšími hráčkami, které vyhrají...
Reagovat
smazaný uživatel
píšeš to o lajnových schválně?
Nebo Fandina provokuje a píše schválně, že to píšeš schválně?
Čaj prý nemusí, asi chce nudlovku.
Ale jako tůdle nůdle.
Reagovat
Fandina
Jistěže to píše schválně a čeká na vaše reakce.
Reagovat
smazaný uživatel
Lžeš :-)
Kdyby to psal schválně, tak by odpověděl, ale on při Petřiných prohrách kritizuje jen rozhodčí.
Ale lepší se, už uznává i sílu soupeřek.
Pokud by to psal schválně, tak by odpověděl.
Reagovat
janek_da
hmm, to je spíš známka, že se Petra pomalinku horší. Ostapenko, Keys už Petru přestřílí i s normálním výkonem.
U obranářek by to pořád bylo o haluzi a horším výkonu
Reagovat
Fandina
On odpoví, neboj.
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu jsem se tady nedávno vyjadřoval.
Reagovat
tommr
zápas Karolíny musel být kvůli dešti přerušen a zřejmě se bude dohrávat až zítra. Je to velká škoda, protože Karolína mohla zápas snadno ukončit. Za stavu 4:1 ve druhým setu ale začala trojčit ve stylu á la Petra a do té doby naprosto neškodná Japonka se chytla. Možná ale, že ta pauza vlastně Karolíně pomohla, protože kdo ví jak by se ten druhej set dál vyvíjet - rozjetá Doi ho mohla ještě klidně otočit ... :(
Reagovat
Jabadu
Možná Petra ještě dá "velkou ránu", ale možná už také ne.
Je třeba si uvědomit, že ji musí stát strašlivé úsilí si jenom držet váhu.
Jiné holky, potomci atletů a volejbalistek, tohle neřeší. Mají to dáno geneticky. A váhu si drží tím, že si dají o jednu rakvičku méně, nebo se delší dobu dívají na činku.
Kondičně by vlastně neměla být ani ve stovce - nebýt jejích úderů.
Píši to nerad, ale vidím to tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vidím tak, že si váhu nijak držet nemusí, naopak si myslím, že by ničemu neškodilo, kdyby 2-3 kila klidně přibrala. A kondičně na tom není nijak hrozivě.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně se celá ta tříkilová síla navíc musí vejít mezi lajny - tak jako v roce 2011
Reagovat
smazaný uživatel
No ona se ani v roce 2011 občas mezi lajny nevešla.
Reagovat
FulnekUltras
ale přece jen ve srovnání s následujícím obdobím...
Reagovat
smazaný uživatel
...to bylo tak nějak stejný.
Reagovat
FulnekUltras
mýlíš se, Jirko... ;) ...výhozů taky dost, ale ne pomalu v každém druhém zápase a bez okamžité kompenzace potřebným počtem winnerů...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemýlím, jen ty si to lakuješ lehce na růžovo. ;-) To nezmiňuju ten fakt, že tehdy šlo o prakticky neznámou hráčku.
Reagovat
FulnekUltras
na níž určitá deka cca od února 2012 pořád leží - a k jejímu úplnému odhrnutí podle mě nejsou třeba žádné velké zázraky... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím, že by na ní ležela nějaká deka. Alespoň ne v tom roce 2012.
Reagovat
FulnekUltras
v lednu 2012 ještě ne...právě proto věřím, že i to jedno tehdy chybějící místo na žebříčku jednoho dne doklepne...bude ovšem potřeba (v hlavě) navázat právě tady, a herně pak v lednu 2016...
Reagovat
smazaný uživatel
+1
začne makat = přijdou úspěchy
Reagovat
Fandina
Takže podle tebe dosud nemakala.
Reagovat
smazaný uživatel
Tyhle chujoviny patří na Novinky, tady bych čekal něco erudovanějšího. I když je fakt, že tady ta diskuze začíná mít Novinkám nebezpečně blízko.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně kdejaký iqe tykve schválně píše o lajnových, když sleduje, jak jeho modla dostává kanára za kanárem :-)
Reagovat
Fandina
Píše o lajnových a co má být? Na tom není nic špatného.
Reagovat
brixner
Že naše Petra letos ten Wimbl vyhraje!
Já jí více, než věřím!
Nějaká Kontaovová...
To je jen blafování kozama!
Uvidíte!
Reagovat
smazaný uživatel
je to pravda Petra má už své za sebou a lepší už to nebude,pokud se nechce stále propadat žebříčkem at radši skončí,nebo si najde trenéra a ne čermáka!
Reagovat
tmora
Petra potrebuje namotivovat a nalejt krev do zil. Dovedu si predstavit spolupraci s Krupou a Kotyzu mít na straegie
Reagovat
smazaný uživatel
Motivaci má, ale potřebuje zvednout sebevědomí. S tím by jí ale Krupa nijak nepomohl, navíc se k sobě typově moc nehodějí.
Reagovat
tommr
si dneska udělala další velkou ostudu. Jestli hodlá takto pokračovat tak bude brzo všem jen pro smích ... :(
Je až neuvěřitelný, že se Petra i přes její tragikomický výkony zase vrátí do první světový desítky ...
Reagovat
Fandina
Nevím, proč by měla být pro smích.
Reagovat
smazaný uživatel
Jediná ostuda jsou ty tvoje kecy. Tenisu rozumíš jak koza náklaďáku, Petru nesnášíš a akorát jí tu nadáváš.
Reagovat
Fandina
Také jsem si všimla, do nikoho jiného se tak neopírá jako do Petry. Je to trapné.
Reagovat
janek_da
:D

Jo, ten návrat do top10 je srandovní. Keys oslavila vstup do top10 titulem a Petra kanárem. Petra je prostě originální.

Ale stejně se Petře v Eastbourne nějak extra nedařilo. Jsem zvědav na W, tam se doufám dostane do zóny.

Možná si vsadím pětník na její celkové vítězství
Reagovat
Fandina
Petra neoslavila zpětný vstup do desítky kanárem, ale včerejší výhrou ve dvou setech. Jsi na omylu.
Reagovat
George_Renel
Pokud se nenaučí troše trpělivosti při ukončení výměny, tak to lepší nebude. kolik jen dnes ztratila důležitých míčů z uspěchaných volejů? Přitom stačilo nechat si to spadnout a stejně by to ukončila. Ale do dovorce, ne pánubohu do autu.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik? Moc ne. Žádná přehnaná zbrklost se dneska nekonala.
Reagovat
Fandina
Ze začátku v prvním setu pospíchala, ale ten pak otočila.
Reagovat
peggy
Madam Kvitova,mame doma dva kanary,radi Vas pribereme,ale radeji jdete do Monaca.Koukat se na Vas NE!
Reagovat
vibbi
Zamindrákovaná, stará paní, jak si tu přihřívá polívčičku. Nu což, někdo má život spokojený a někdo se holt musí spokojit s málem, tedy tím, že mnou nenáviděná úspěšná tenistka prohraje.
Reagovat
Fandina
To je ale ubohý příspěvek.
Reagovat
smazaný uživatel
Je prozaické. Petra se dozvěděla, že ji fandí iqe, a tak si připravuje půdu na ukončení kariéry.
Reagovat
LukasH
Rikal jsem, ze prijde obdobi, kdy se nam bude styskat po Petrine "stagnaci" v prvni petce pod Kotyzou. Jsem zvedavej, jak to s ni bude dal. Vyrazne se ji nedari od letoska. Zas neverim, ze by to Petre nevadilo, kdyby to takhle melo dlouho pokracovat.
Reagovat
Fandina
Mně se vůbec na její působení pod Kotyzou nestýská. Od té doby vypadá na kurtu vesele a spokojeně. Nedělá ksichty, netváří se otráveně.
Reagovat
Roger_Federer
;), vykony?
Reagovat
Fandina
Vždycky hrála nahoru a dolů a letos už nechtěla s Kotyzou pokračovat, chtěla se někam posunovat, proto s ním skončila.
Reagovat
LukasH
Ja myslim ohledne vysledku a narazim na to, jak tu bylo spoustu komentu, jak Kotyza Petre nic nedava a jak pod nim stagnuje.
Reagovat
Fandina
Bez Kotyzy hraje tři měsíce a zvolila to sama. A že hrála nahoru a dolu i tenkrát, to samozřejmě hrála. A také vypadla z desítky.
Reagovat
PetaM
To bych radši viděl hnusný obličej a občas nějaký titul, než super úsměvy a samé prohry :D
Reagovat
Fandina
Samé prohry měla od začátku roku, proto udělala změnu trenéra.
Reagovat
PetaM
No, jednou skrečla a pak jednou prohrála :D To nejsou "samé prohry" :D
Reagovat
Fandina
Jeden z důvodů rozchodu s Kotyzou byl, že není spokojená s tím jak hraje. že chce změnu. A faktem je, že ze začátku tohohle roku to byla od ní slabota.
Reagovat
Fandina
Apropo jdi si uvařit čaj.
Reagovat
Roger_Federer
Tal me rekni, ktera letosni prohra Petry nebyla ovlivnena rozhodcimi a hlavne, ktera souperka nepodala zivotni vykon v tom zapase, protoze se opakujes furt dokola...
Nebylo by spise realnejsi si pripustit, ze to co stacilo v roce 11 v zadnem pripade nestaci na hracky 14,15,16..
Petru muze porazit ktera koliv a kdykoliv z hracek top 50.., aniz by k tomu potrebovala zivotni tenis.
Reagovat
LukasH
Souperky jsou lepsi, ale Petra byla driv duraznejsi a vychazelo ji to.
Reagovat
Roger_Federer
Jo, proti tomu nic nemam.
Reagovat
smazaný uživatel
jedna taková prohra myslím byla, s Ostapenko, pokud se nemýlím, tam myslím nebyli lajnoví důvodem prohry :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-(
Tak snad aspoň debl s Laurou.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro vykašly se už na ten tenis,tvé výsledky je ostuda a výsměch všem fandum
Reagovat
smazaný uživatel
ale piču, popiči.
Reagovat
smazaný uživatel
Doi je slabá jak čaj.
Reagovat
tommr
ale před tou pauzou se začla nebezpečně rozehrávat ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vidím, že jsem o nic nepřišla :D Ale s Petrou to vypadá fakt bledě, bohužel... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Pravý fanoušek věří až do samého konce. (kariéry). Lůza se pozná tak, že v období, kdy se nedaří, hráčku pomlouvají a smějí se jí. Škoda, že taková lůza nevyhyne.
Reagovat
PetaM
Věřit můžeš jak chceš, ale pokud při tom nevydíš pravdu, jsi stejná lůza, jako ti, kteří jí pomlouvají.
Reagovat
PetaM
Nevydíš OMG!!!! :D :D

Nevidíš, samozřejmě :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevydíš... s takovými, jako ty, se nemá cenu bavit, když nezvládáš ani tu nejzákladnější věc.
Reagovat
PetaM
Jenomže já jsem se opravil dříve, než jsi mě na to stihl upozornit, takže asi tak :) Moje chyba, že píšu rychle a nekontroluju si to, než dám Odeslat ;)
Reagovat
janek_da
to píše naše Samozdřejmě, buď v klidu :)
Reagovat
PetaM
Já jsem v pohodě, žádný jiný argument neměl, tak si aspoň našel mou chybu, kterou jsem udělal v rychlosti. Navíc jsem si ji okamžitě opravil, protože po odeslání si kontroluju, co jsem odeslal. :D No, budu muset začít kontrolovat před odesíláním. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na co argument? Neni tam nic, na co by se dalo argumentovat.
Reagovat
PetaM
Takže mám pravdu, super. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To z mého tvrzení nevyplívá. Je vidět, že máš bludy.
Reagovat
smazaný uživatel
nevyplívá :-))) A budeš ostatní krytyzovat. Tak tvrdě do nás :-)
Reagovat
Dobry-den
looooooooooooool
Reagovat
Fandina
jakou pravdu?
Reagovat
PetaM
Běž si uvařit čaj.
Reagovat
Fandina
Nejsem ty.
Reagovat
PetaM
Nepiju čaj :D Protože se mi nechce čekat, než se uvaří voda ... :D
Reagovat
Fandina
Já no nepiju vůbec, pravý čaj mi nedělá dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel se opět ukazuje, jak chyba rozhodčích dokáže ovlivnit zápas. Do stavu 2:2 40:30 ve druhém setu byla Petra jasně lepší. Pak ovšem Johaně rozhodčí odpustili evidentní aut a už se to vezlo.
Reagovat
EllNino
děláš Petře medvědí službu, tohle spíš ukazuje, jaká je labilka a pínťa, když jí jeden míč dokáže rozhodit, aby pak uhrála jenom 2!! gemy
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, uklidni se. Tenis hraje toho času spousta lepších hráček než je tvoje modla. A nepotřebují pomoc lajnových :-)
Lituju Petru, že má takový "fanoušky".
Reagovat
Marduch
To není fanoušek, to je magor.
Reagovat
smazaný uživatel
Litovat, že má fanouška, který na ni nezanevře ani když se jí nedaří, to je vážně ujetý.
Reagovat
Fandina
Asi měl spíš namysli tvoje řeči o lajnových. Já vím, že to píšeš schválně, ale oni si myslí, že to myslíš vážně.
Reagovat
Roger_Federer
Nemas pravdu., nic nevis.
Reagovat
Fandina
Tobě jsem to nepsala, ty tomu nerozumíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty víš, že to píše schválně? :-D
Ty jsi prostě geniální!
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že to píše schválně a čeká kdo se chytne.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová traparna
Reagovat
Dobry-den
Je sympaťačka, například to, jak v prvním setu odevzdala vedení dvou brejků, aby to udělala pro diváky atraktivnější, ale přitom měla zápas celou dobu pod kontrolou. Určitě zajímavější, než kdyby vyhrála támle 6:2 6:4...

Navíc Petruška získala další nádherný kousek do své již tak široké voliéry, sama to brala s úsměvem, přece jenom ví, že na víc už nemá. Takže i za to jsem rád.

Dneska už to snad ani lépe dopadnout nemohlo. ;-)
Reagovat
janek_da
jj, Johanka je fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
Za stavu 30:30 Petra trefila čistou lajnu, ale rozhodčí zahlásili aut a Konta měla MB. Ne, že by zrovna tenhle míček něco řešil, ale ilustruje to, jak té Kontě nadržovali.
Reagovat
milik254
Si na to zvykni už konečně
Reagovat
d@ve
Jasnej out!
Reagovat
smazaný uživatel
Čistá lajna.
Reagovat
d@ve
Jasně že jasný out. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Lajna. Čuměl jsem na to v HD televizi. To nebyl aut ani náhodou.
Reagovat
d@ve
Tak teď to je jasný. :D Pořiď si 4K nebo aspoň FullHD. ;) A pořádně si tu obrazovku vylešti. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To by sis měl pořídit spíš ty.
Reagovat
d@ve
Stalo se. ;)
Reagovat
PetaM
Tak tohle ... No, tohle je opravdu špatné. První kanár na trávě v kariéře ... To před Wimbledonem rozhodně nepřidá. Dost velká ostuda. Horší, než na FO - a tam byli dva kanáři ... Je to hodně špatné, hodně.
Reagovat
smazaný uživatel
Špatný by bylo, kdyby Petra hrála špatně. Ona hrála víc než dobře, Konta pak naprosto neuvěřitelně.
Reagovat
PetaM
O to je to mnohem horší. Petra už lépe hrát nemůže a přesto dostala kanára. Soupeřky dokáží hrát mnohem lépe, než ona.

Bylo by lepší, kdyby hrála špatně a měla svůj výkon kam posunout. Tohle byl strop a byl z toho kanár.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždycky je kam se posunout, Petra na stropu svých možností nebyla. Jde o to, že na 90 % soupeřek by dnešní výkon v pohodě stačil.
Reagovat
PetaM
Jo, to poslední dobou je u každé prohry.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem zvědavý, kdy to dojde bookmakerům.
Reagovat
Empe
No, tak jsem stihla akorát ten kanárbol. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Konta super, Petře obdiv za to, že se i přes ty poedělaný rozhodčí snažila u sítě o úsměv :D
Reagovat
janek_da
Petra sympaticky pogratulovala Johance
Reagovat
Fandina
Petra je sluníčko, přeje druhým.
Reagovat
janek_da
škoda, že se na ní nabalují takoví pochybní fanoušci. Lennon a Seleš by mohli vyprávět
Reagovat
smazaný uživatel
Koho myslíš, sebe?
Reagovat
Fandina
je mi tě líto chlapče
Reagovat
Roger_Federer
Ostuda!
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi.
Reagovat
Mac
od te intervence "trenrra" neuhrala ani game...
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, pojď, otoč to.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic, ale moc nechybělo.
Reagovat
smazaný uživatel
Seber se a ukonči kariéru děláš českou ostudu to není normální tady toto!
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
smazaný uživatel
Ostudu národu dělají mentálně postižení dementi, jako seš ty.
Reagovat
PetaM
Petra na trávě NIKDY kanára nedostala ... A teď je k němu neuvěřitelně blízko. Vyjde to? :D
Reagovat
kada.tom
tvl, kanár? zase? Petro, vážně? ...
Reagovat
janek_da
pane, to bude otočka
Reagovat
Roger_Federer
To by se ti libilo co?
Reagovat
blixa
Škoda že ten tykvák musí fandit zrovna Petře. Kdyby fandil třeba Evženě a přitom takhle neunášel ... :D :D
Reagovat
janek_da
ne, Evžence né.
Reagovat
janek_da
ale komu, že? Třeba Flipkens, nebo Terce Smitkové
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že pičus jako ty fandí zrovna Karolíně.
Reagovat
EllNino
lepší bejt pičus než iqe
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší bejt iqe neže ElNino.
Reagovat
blixa
Chasníčku, chasníčku, až my dva se potkáme (a že se potkáme ;-) ) ....
Reagovat
smazaný uživatel
...tak dostaneš po hubě. Nejsem agresivní, ale u tebe nevím, jestli bych se udržel. :-p
Reagovat
blixa
Tak to je výzva ! :D Přímo hozená rukavice. Doufám, že si na svá slova vzpomeneš ;-) :D
Reagovat
Fandina
hlavně se nezabijte, jeden za osmnáct druhý bez dvou za dvacet
Reagovat
smazaný uživatel
Konta skvěle otáčí - ale největší dík patří samozřejmě rozhodčím, děkuji vám :-)
Reagovat
PetaM
Pojď kanárku, pojď :D
Reagovat
Roger_Federer
Posledni dobou je chutnaji..ptacci.
Reagovat
kada.tom
Karol zatím lepší než Misaki. Ale tak já bych byl spokojen i s psotupem Misaki, ale Karol dobře - budu radši, když postoupí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sledujte Plechovku
Reagovat
kada.tom
Petra holt chce být na párty před Wimbledonem, no ... i Aga jí oželela a že ta má tyhle párty ráda ...
Reagovat
vibbi
ach jo. nehraje špatně, ale nepřijde mi třikrát soustředěná a soupeřce to tam padá.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý no. Konta zreturnuje do autu a má fiftýn. To se to vyhrává.
Reagovat
smazaný uživatel
nechtěl bych hrát proti Kontě teda
Reagovat
themimone
stačí se nejmenovat Petra Kvitova, s tím jménem jdou proti tobě rozhodčí na každém turnaji bez ohledu na soupeřku, má to těžké :(
Reagovat
EllNino
No nic ...asi naposled jsem se pro Petru nadchnul po prvním setu ...už vím, že to nikdy neudělám :D
Reagovat
Fandina
já myslím, že to Petra přežije
Reagovat
bIbec
Pošli Petru na Wimbledonskou párty.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že to Petra ještě otočí. Jinak spravedlnost neexistuje.
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Fandina
0:3 tak to je špatné
Reagovat
A.R.R.
Red carpet volá :-D
Reagovat
PetaM
Takže dnes se jede do Wimbledonu koukám :D
Reagovat
EllNino
LOL LOL LOL
Reagovat
smazaný uživatel
Sám jsi LOL.
Reagovat
EllNino
nikdo se tě na nic nptal, tak na mě laskavě nreaguj
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nepiš do diskuze.
Reagovat
PetaM
Ale ty nediskutuješ.
Reagovat
PetaM
Bože co to dělám, jsem říkal, že na tebe nebudu reagovat. Jdu radši pryč :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vy taky ne.
Reagovat
EllNino
hrozně mě baví, jak neunášíš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě zas hrozně baví, jak neuvěřitelně neobjektivní jsi.
Reagovat
EllNino
dík :D
Reagovat
janek_da
emapjr pěkné oko. Nakonec se mi začne líbit, zpočátku jsem ji nemoh snest, jak mrvila zápasy
Reagovat
smazaný uživatel
Empajr to pěkně mrví.
Reagovat
janek_da
jakože viděla aut, jak potvrdil jestřáb Konty? Vždyt to "pomohla" zrovna Petře. Ty fandíš Kontě?
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Konta.
Reagovat
Roger_Federer
Oleee Johana..
Reagovat
janek_da
Víte, že Konta je Židovka? Hraje i jakési Israelské hry nebo co v tenisu.
Reagovat
urbi
jsi hňup
Reagovat
tommr
nikdy nepochopím proč se Petra po štastně vyhraným setu tak trápí. Každou jinou hráčku by takovej obrat nakop a demoralizovanou soupeřku by dorazila, ale u Petry je to skoro vždycky právě naopak ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Protože tomu houby rozumíš. Petra hraje dobře, ale Konta hraje maximální riziko a padá jí to. A když k tomu připočteš ten zářez rozhodčích na game bol a Konta tak dostala brejk, aniž by se o to jakýmkoliv způsobem zasloužila, výsledek je, jaký je.
Reagovat
janek_da
al e púrdůajz. Jak je brejknuta, tak cždycky píšeš o zářezu. To už je jak šumění deště tady v komentářích
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti dám prdlajs. To byl zářez jak sviň.
Reagovat
smazaný uživatel
Třetí set. Který by se nehrál, kdyby Petru v rozhodujícím momentu hrubě nepoškodili rozhodčí.
Reagovat
Roger_Federer
:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to teda díky rozhodčímu.
Reagovat
Fandina
Konta ve druhém setu dobře podávala, Petra neměla žádný BB. Tak doufám, že ve třetím setu Petra něco vymyslí a vyhraje ho. Peti pojď.
Reagovat
PetaM
Tak hlavně by měla vymyslet, jak si neprohrát servis ze 40:15 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neprohrála si ho.
Reagovat
PetaM
Jistě.
Reagovat
Fandina
To samozřejmě.
Reagovat
kodkar
No ve druhým to asi už bohužel neotočí.
Reagovat
tommr
Petra je prostě nepoučitelná a už si zase koleduje o malér ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Petře teď ukradli servis. Za stavu 40:30 Konta dala jasnej aut.
Reagovat
vibbi
souhlas, ale od čeho má jestřába??
Reagovat
PetaM
Aby si nemohla stěžovat, že soupeřka ho má a ona ne :D
Reagovat
Fandina
Za jakého stavu to bylo přesně, nahrávám si to, pak se na to podívám.
Reagovat
smazaný uživatel
2:2 40:30.
Reagovat
Fandina
Dobře. Já to při hře nesleduji, protože to stejně neovlivním, jetli to byl nebo nebyl aut. Takže je to ztráta času. Ale podívám se na to pak.
Reagovat
Fandina
2:2 ve druhém, Konta teď trochu přitlačila, tak doufám, že Petra bude pokračovat jako v koncovce prvního setu.
Reagovat
patriks
se v 1. setu krásně složila; takovýchto hráček je pro naše tenistky potřeba více.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že Konta hrála celý první set v zásadě pořád stejně. Změnila se hra Petry.
Reagovat
janek_da
hrála stejně, ale přestal jí chodit 1.servis
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že ani na začátku jí bůhvíjak nechodil, i když možná chodil o něco víc.
Reagovat
janek_da
na BP hrála skvěle
Reagovat
George_Renel
Kdyby jen trochu proměňovala BB, bylo to maximálně 6:3.
Reagovat
tommr
hezká otočka, ale v podstatě byla úplně zbytečná. Kdyby Petru na začátku zápasu nepostihly "mozkový křeče" tak ten set musela vyhrát 6:0 nebo 6:1 ... :)
Reagovat
EllNino
:D :D :D
Reagovat
Jabadu
"Jak je to možné?!"
"Udělala jsem to z nezodpovědnosti, nedbalosti a lehkomyslnosti!"
:-)
Reagovat
Fandina
Pět game v řadě. Pěkné. Tak ještě jeden set Peti, pojď!
Reagovat
milik254
Nojo, rozhodčí a hlavně jestřábí oko se nad Petrou smilovaly :D
Reagovat
milik254
I když mají za co, úmorné roky byly proti ní
Reagovat
kada.tom
tomu se říká otočka, velmi pěkné, je vidět, že Petra umí, pokud jí to hlava umožní :-)

tak netrojčit a to by bylo, aby Petra neopustila :-)
Reagovat
blixa
No a pak že nerostou ! :D
Reagovat
kodkar
No klobouk dolů, to byla vrtule.
Reagovat
PetaM
Petro, není za co! :D :D :D
Reagovat
kada.tom
no, tak já to vypnul za stavu 2-5 :-D
a co nevidim :-D

Petro, pojď!
Reagovat
janek_da
No konečně lajnoví správně zahlásil Kontě aut :D
Reagovat
janek_da
pro ty co se nedívají. Jestřáb potvrdil aut, narozdíl od předešlých případů
Reagovat
Jabadu
Co to kurv ... ???
Za 2:5 jsem to vypnul.
Reagovat
blixa
I ty malověrný ! :D ;-)
Reagovat
PetaM
Přišel jsem za stavu 2:5, ale nepřijde mi, že hraje Petra blbě :D To se tak zvedla? :D
Reagovat
janek_da
Petra je ted v tranzu
Reagovat
Fandina
Ano, předtím se vyhazovala.
Reagovat
PetaM
Takže jsem přišel ve správný čas! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsme na tom stejně :-)
Škoda, že to nebylo 1:5, mohl být "špinavý kanár", ale spokojenost i takhle.
Reagovat
Fandina
4:5 Peta bojuje.
Reagovat
Fandina
5:5 tak ještě dva game Peti, pojď!
Reagovat
janek_da
Ty wogo, to byl slajs. Petra už se chystala smlsnout a musela zacouvat
Reagovat
tmora
To je katastrofa... Kdy ji dojde ze potrebuje skutecnyho trenera
Reagovat
EllNino
to není trenérem, to je v hlavě
Reagovat
kodkar
Tak koukám jak Johanna vyučuje. Petra začíná opět válet ho.no v písku.
Reagovat
milik254
Co když Petra do letoška taky brala meldonium, a bez něj jí to teď tak nejde? :D
Reagovat
Roger_Federer
Miluju PK, to jsou tak rychle vydelane penize.;)
Reagovat
janek_da
no já počítám, že se Petra na chvilku na vlně sveze
Reagovat
Roger_Federer
Jako ze hraje proti sobe?;), ty rozhodci uplaci aby ba sobe vydelala.
To spiknuti!!!!!!!!
Reagovat
janek_da
ne, že se jí aspoň na chvíli začne dařit
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybys nelhal..
Reagovat
Jabadu
Smím ti připálit, hombre?
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik bylo na PK za stavu 2-5?
Reagovat
tommr
a Petra hned od začátku zápasu dělá všechno pro to, aby posadila Kontu na koně ... :(
Reagovat
kada.tom
Hmm, Petra neproměnila brejkbally ve druhý a čtvrtý hře, a tak pak prohrála podání sama ...
Reagovat
smazaný uživatel
Opět je krásně vidět, jak rozhodčí pomáhají domácím.
Reagovat
janek_da
jakože ten aut, co zahlásili Kontě, jak to Petra hrabala z pod noh?
Reagovat
smazaný uživatel
Jako že za stavu 15:30 ve prospěch Petry při prvním Johannině podání Konta jasně zahrála aut, který ale nikdo nezahlásil. Jako že za stavu 30:40 při druhém Johannině podání se situace opakovala. Jako že v tomtéž gamu za stavu 40:40 Petra trefila lajnu, která byla zahlášená jako aut.
Reagovat
janek_da
to jsou tvoje domněky. Jestřáb potvrdil, že naopak pomohli Petře
Reagovat
EllNino
dokaž to
Reagovat
smazaný uživatel
Pusť si televizi, ty vole.
Reagovat
EllNino
sprostej ? televizi mám puštěnou ...a toho vola si vyprošuju, podívej, jaký dělá Petra chyby
Reagovat
smazaný uživatel
Dělá. To ale nemění nic na tom, že rozhodčí stojí za domácí.
Reagovat
EllNino
což je ale vzhledem k tomu, že je to zcela běžné, uplně zbytečná poznámka
Reagovat
smazaný uživatel
Když je to zcela běžné, proč to tady vehementně popíráte?
Reagovat
Fandina
pobavils
Reagovat
janek_da
haha, a další chyba rozhodčího ve prospěch Petry
Reagovat
janek_da
samozřejmě potvrzeno jestřábem
Reagovat
smazaný uživatel
Co to meleš?
Reagovat
janek_da
tak se asi díváš na jiný zápas. Konta to dala na zadní lajnu. Petra zahrála do sítě. A lajnový později zahlásil aut. Konta vzala jestřába a ten řekl dobrý míč.

A teď nezahlásil lajnový aut Petře. Konta vzala jestřába a aut.
Reagovat
smazaný uživatel
A to, že míček se měl opakovat, a neměla to být výhoda pro Kontu neřekneš proč? Protože bys musel přiznat, že rozhodčí nadržují domácí, a to se ti nechce.
Reagovat
janek_da
halo, zavolal pozdě ten aut. Petra ho brala z pod noh.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezavolal.
Reagovat
EllNino
neměl se opakovat aut byl zahlášen až po uderu Petry, takže správné rozhodnutí
Reagovat
smazaný uživatel
Měl se opakovat. Aut byl zahlášený během úderu Petry.
Reagovat
Roger_Federer
Ano, je tady moznost ze on se diva pokazde na zaznam jedineho zapasu Petry furt dokola, to by odpovidalo jeho vylevum posledni rok.
Ale je me divne ze si toho nevsimne..??, aspon toho povrchu..Je ale mozbe, ze je to cele fejk, nekdo z TP(tusim kdo) vytvoril nekolik verzi videa zapasu a vzdycky to pousti Jirkovi, aby ho deptal.., znicil.
Reagovat
Roger_Federer
Po kazdem spornem mici si Kvitova muze vzit jestraba.
Nedela to, prozoze je na kurtu a vidi ty mice.Ty to vydis pres obrazovku na 2500 kilometru lip Jirko?
Reagovat
Fandina
Já to naštěstí nevidím, takže se tím nezabývám, stejně by to bylo k ničemu.
Reagovat
Fandina
Tedy nevidím, že někdo někomu pomáhá, jinak zápas vidím.
Reagovat
Roger_Federer
Divim se, ze to komentujes, Jirka je "blazen".Divim se ze to stvym skvelym tusicim pocitem nepoznas;)
Reagovat
Fandina
Bavím se s ním, ne s tebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Smiř se s tím, bude ti líp :-)
Mně to bylo jasný, že jak prohrává iqeho modla, tak jsou všichni mimo :-)
Reagovat
janek_da
Vypadá to, že dneska BP nebude proměňovat Petra.
Reagovat
A.R.R.
Ago, dobrá práce a teď naše "oblíbená" Dominika :-D
Reagovat
tmora
Ted bude hrat Petra?
Reagovat
kada.tom
Aga opět vyučila Bouchard :-)
Velmi pěkný výkon :-)

A teď Petra.
Reagovat
brixner
Co Vy?
Evža je hezká holka!
A Sam je nádherná žena!
Nějaký problém? :-)
Reagovat
Serpens
Štefková super! Nové grandslamové maximum.
Reagovat
Jabadu
Evžen už zase nemá sukni. To ji nemůže někdo upozornit?
Reagovat
Lunej..
Proč? Vždyť jí to sluší.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se to taky nelíbí.
Reagovat
tmora
Evza jedine bez sukne! Tak ji to slusi, trba takovou Serenu si nedovedu predstavit :)
Reagovat
A.R.R.
Proč? To já si Serenu dovedu představit bez sukně :-D Moje babička říkávala: velká p.rdel - základ rodiny :-D
Reagovat
blixa
Sim tě ... jedna z mála předností Evženy a ty bys jí o ni připravil ;-)
Reagovat
Lunej..
Evža má předností dost, hraje skvělý tenis a vypadá velmi dobře.
Reagovat
blixa
Skvělý tenis ? Zatím se pohybuje na ose ubohé - průměrné. A co se vzhledu týče, vůbec nic zajímavého. Tuctová panenka.
Reagovat
Lunej..
No jo jasne. Zato Mugu je krasavice:P že Genie nemá teď formu neznamená že nehraje jinak dobře. Už jsi jak iqe.
Reagovat
George_Renel
Ale ona nehraje moc dobře již 2 roky, od té doby, co ji Petra posadila zpátky na zem.
Reagovat
Lunej..
Ale já ji radim k výborným tenistkam, je jedno, že má teď utlum. Ale její styl je.super.
Reagovat
blixa
A kdy a kde ten "výborný" tenis jako hraje ? Zřejmě v nějakém přísném utajení :D
Reagovat
janek_da
každý mm kratší sukně = +1M$ ročně
Reagovat
makro99
Vím, že je teď Caroline po nemoci, ale třeba se bude opakovat rok 2010, kdy v Eastbourne vypadla už v 1. kole, a potom došla ve Wimbledonu až do osmifinále...
Reagovat
janek_da
Po jaké nemoci?
Reagovat
makro99
nemocný hlezenní kloub
Reagovat
janek_da
:)
Reagovat
COMEON
ked chce ešte pomyslieť na top20 tak osemfinale nestačí
Reagovat
Fandina
Přála jsem Caro, ale Monca byla lepší. Caro v závěru nestačila.

W/UE Puig 52/32 Caro 27/19
Reagovat
makro99
Tak koukám, že Caroline to nakonec odehrála celý úplně v klidu, tak nějak na pohodu... kouč si to musí užívat; proti nepříjemný, na trávě rozehraný soupeřce je to velice cennej výsledek.
Reagovat
tommr
já bych řek, že moc velká pohoda v týmu Wozniacký asi panovat nebude. Wozniacká neobhájila lonský semifinále a ztratí dalších 130 bodů což znamená, že v žebříčku klesne zase o něco níž. Vyhrabat se do konce roku aspoň na pozice nasazovaných hráček bude pro ní hodně těžký ... :)
Reagovat
tommr
a ze čtyř přípravnejch zápasů na trávě tak nevyhrála ani jeden. To před Wimbledonem nevěstí nic dobrýho ... :(
Reagovat
EllNino
vždyť se Sam nikdy nehrála a hrál se světovejma jedničkama a vzaly jim set ...spíš mě mrzí ta včerejší prohra, ta být nemusela
Reagovat
tommr
co je to platný, že hraje vyrovnaný zápasy když nakonec stejně prohraje. Ve Wimbledonu to nebude jiný ... :(
Reagovat
EllNino
klid ježiš ...:) před semifinále Wimbledonu prohrála na obou přípravných turnajích uplně stejně v 1. zápase :)
Reagovat
janek_da
No však jo. tommr bere jenom SF Wimbledonu jako neúspěch. A já koneckonců taky.
Reagovat
Fandina
Vím, že je teď po nemoci, ale třeba si zopakuje rok 2014, tak také jak v singlu, tak v deblu prohrála na trávě v prvních kolech v Eastbourne a Birminghamu a pak došla ve Wimblu do semifánle a v deblu do čtvrtfinále.
Reagovat
Krisboy
http://revue.idnes.cz/tenistka-marion-bartoliova-anorexie-postava-hubnuti-p0w-/lidicky.aspx?c=A160622_111026_lidicky_zar
Reagovat
Fandina
Cibule s Bondarenko vyhrála první set v TB a ve druhém vede 4:0, tak snad to dotahne. Pere to tam o 100 6. Bondarenko má hezké šatičky, ale nějak moc narvané.
Reagovat
vaclavsubrt
Neskutečný co Caroline vrátí... trhej Monico
Reagovat
tommr
a všechno jí to navíc padá na lajny ... :(
Reagovat
Fandina
Kotyza musí být v pohodě, Caro hraje na jistotu, moc nechybuje, narozdíl od Petry, která hraje na riziko a útočí. Tohle pro něj musí být pohodička.
Reagovat
kodkar
No nevím nevím, jen aby si nemusel hledat novou práci:)
Reagovat
tommr
já bych řek, že si moc nepolepšil ... :)
Reagovat
George_Renel
ale alespoň nevychází ze cviku....
Reagovat
janek_da
fakt že jo. V eastbourne je mlha
Reagovat
vaclavsubrt
Nedáš dostaneš... nevadí, máš na tu obranářku, klid a vyhraješ. Si lepší
Reagovat
tommr
si dneska zkusí vylepšit náladu po neúspěchu v singlu aspoň v deblu spolu se Stosurovou. Budou to mít ale hodně těžký, protože los jim hned na úvod přisoudil ty nejtěžší možný soupeřky ... :(
Reagovat
blixa
Počkej, ony se neodhlásily ? Vždyť Lunej včera velela potichu se sbalit a zmizet ??!!!??? :D
Reagovat
PetaM
Puig letos vyhraje Eastbourne :D
Reagovat
tommr
finále Kvitová vs. Puig by se mi moc líbilo ... :)
Reagovat
George_Renel
Je zvláštní, že v Eastbourne poprchá a kurty nejsou ani zakryty. Kdoví kdy se začne....
Reagovat
Lunej..
Já zase nechápu, proč nedávají na E1 live zápas a dávají opakování Dodiga a Andersona.
Reagovat
tommr
v Eastbourne se údajně nehraje kvůli mořské mlze (sea mist) ... :(
Reagovat
janek_da
https://www.facebook.com/WTA/videos/10154888706196102/
Reagovat
Lunej..
Díky :D aspoň něco, ale máme stejně už sbaleno :)
Reagovat
makro99
jak sbaleno - kdyť hned v sobotu (jak přestane pršet) nastupuje deblový pár snů :) aspoň na TP, myslím, že to jsou 2 hráčky, který tady snad nemají přirozenýho nepřítele :)
Reagovat
Lunej..
Já nevím, že hrajou debla, kaju se :)
Reagovat
blixa
Ostudo !! :D
Reagovat
Lunej..
Však píšu, že se kaju ne? To je cavyků pořád... a vůbec, starej se o svoji zoologickou, nějak se ti to fláká :D
Reagovat
blixa
Jakou zoologickou, koťátka jsou tvorové domácí ;-) Také jsou přirozeně líná a šetří síly na ten správný okamžik ! :D
Reagovat
makro99
za stavu 2:6 1:5 to měl být jasnej zlomovej míč..:)
Reagovat
tommr
nasazení pro Wimbledon už je venku:
http://www.wimbledon.com/en_GB/news/articles/2016-06-22/seeding_for_the_championships_2016.html

ČR má nasazené ve všech soutěžích:
muži - Berdych
muži debl - Štěpánek (se Zivojnovicem)
ženy - Kvitová, Karolína Plíšková, Strýcová, Šafářová
ženy debl - H+H, Šafářová (s BMS), Karolína Plíšková (s Goerges)
Reagovat
PetaM
Je super, že 4 nejlepší Češky (tedy 3 páry) se neutkají dříve, než v SF :) A byla by haluz, kdyby tam byly všechny :D
Reagovat
aligo
to by byla bomba :D
Reagovat
tommr
no snad to podobně dopadne i v singlu i když tam to není garantovaný nasazením a je třeba spoléhat na dobrej los ... :)
Reagovat
PetaM
Petra může osmičku potkat už v OF?
Reagovat
bIbec
pokud se nepletu, tak Petra může v OF narazit na jednu z hraček 5-8. Na hráčku 1-4 až ve ČF.
Reagovat
PetaM
Tak to je radost :D Díky.
Reagovat
bIbec
a aby to bylo úplné, tak ve třetím kole ji může čekat jedna z hráček 17-24.
Reagovat
PetaM
Hm, to není tak špatné. Horší budou ty nenasazené v 1. a 2. kole :D :D
Reagovat
tommr
jj Petra letos bohužel narazí na nějakou hráčku z první osmičky už ve čtvrtém kole. Samozřejmě za předpokladu, že se tak daleko vůbec dostane což není vůbec jistý ... :(
Reagovat
George_Renel
Myslím, že větší bobky kdo na koho narazí mají v případě Petry a Wimbledonu ty soupeřky. ;-)
Reagovat
tommr
no třeba příklad Ostapenkový v Birminghamu ukázal, že už to tak dávno neplatí. Ta sama řekla, že si na Petru hodně věří ... :(
Reagovat
George_Renel
Ale já myslím ty z té první osmičky.
Reagovat
tommr
no tak mezi nima už tuplem není žádná, která by se Petry bála. Snad jedině Bencicová by mohla mít před Petrou nějakej respekt ale i u ní o tom dost silně pochybuju ... :)
Reagovat
blixa
Bel hraje takovou tužku, že teď musí mít respekt před každou ;-)
Reagovat
makro99
respekt nerespekt soupeřek, u Petry ve Wimbledonu je to docela jedno - záleží, v jakým módu se letos představí ona... pokud ve svým top módu, tak je rozstřílí, i když budou sebevědomé jak Cibulková; pokud ve svým down módu, tak se vyhází sama, i když soupeřka bude klidně uplakaná jak Tereza...
Reagovat
PetaM
Pokud Petra v prvních třech kolech soupeřky rozdrtí, v OF by měla čekat hráčka 5-8 (jak psal blbec) a ta už z těch výsledků bobky mít bude :D
Reagovat
tommr
Petra by si měla začít budovat respekt už v Eastbourne tím, že to tady všechno vymlátí ... :)
Reagovat
Pavol
Tenis sa tipuje lepsie ako futbal aj ked su nizsie kurzy a navyse sa blizi Wimbledon ktory vyhra Petra. Takze vsetko je v poriadku.
Reagovat
Krisboy
Kolik na ní vsadíš na celkový vítězství před začátkem turnaje?
Reagovat
Pavol
Pridam k nej este Andyho a dam za 20 eur.
Reagovat
Krisboy
No - to v Tipáči hodí kurz 32, za 20 éček už by to byl pěknej vejvar. Tak hodně štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Trapas trapas a zase trapas nemáme na svět jak v hokeji tak ve fotbale.
Reagovat
SubOptikT
Ani v lukostřelbě nám to moc nejde.
Reagovat
vrabejka
Vyhraje dnes Caro ve 2.setech?
Reagovat
Krisboy
Nevím.
Reagovat
Krisboy
Tak už vím - neporazí!
Reagovat
cheeky
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3565131/Serbian-tennis-ace-makes-extraordinary-claim-Princess-Diana-seeing-meeting-Wimbledon-1987-married-Prince-Charles.html
Reagovat
cheeky
Pro ty, co neumí anglicky Slobodan Živojinovič (bývalá deblová 1 a semifinalista wimbledonu a ao v singlu) tvrdí, že měl tajný poměr s princeznou Dianou.

moje kříšťálová koule říká, že Petra tam letos klofne prince Harryho, hned si ho vezme a ukončí kariéru...Iqeho klepne

Harry na ní převede veškerý královský majetek a Petra ho uleje do Monaka, aby z toho tady memusela platit daně... Fricka klepne

o dva roky později se bude v klálovské loži na Wibledonu nudit při sledování 1. kola nudit, požádá o divokou kartu, dostane ji,a nakonec turnaj vyhraje 6:0 6:0 nad navrátivší se Marii Š...Montyho klepne
Reagovat
blixa
Vize to není špatná .. :D :D Jen Montyho by mi bylo líto ;-)
Reagovat
Krisboy
Mám pocit, že iqeho už kleplo.
Reagovat
janek_da
uf, jsem myslel, že nakonec klofne Šarapku
Reagovat
FulnekUltras
Tak dlouho se spekulovalo o tom, na koho narazíme, až jsme zapomněli někoho porazit. Tak dlouho se rozebíralo, že jsme mohli dostat gól z ofsajdu, až jsme ho z ofsajdu dostali. A teď už můžeme jít konečně a zaslouženě do p..... ;)

Ne - s tímhle materiálem se opravdu víc čekat nedalo. Výsledky na začátku kvalifikace byly hranou možností...

Turecko a Island "překvapivě" daly do finálového turnaje ME mnohem víc, našim jakoby od první minuty stačilo, že jsou vůbec "při tom" - a nebýt pošuků v chorvatském kotli, mohli jsme to mít i s kanárkem... ;)
Reagovat
Fandina
A ty jsi v pohodě, protože si můžeš krásně na ně postěžovat. Co bys dělal, kdyby vyhrávali.
Reagovat
FulnekUltras
Já si stěžuju? ;)))
Reagovat
Fandina
A ne snad?
Reagovat
FulnekUltras
co mám na tohle odpovědět? ;)
Reagovat
Fandina
to se ptáš mě??? :-)))
Reagovat
FulnekUltras
vlákno nelže... ;)
Reagovat
Fandina
přece nemusíš odpovídat nic, nebo ano?
Reagovat
FulnekUltras
máš zase pravdu... ;)
Reagovat
Frick
Propadák. Všechno se to musí překopat. Novej trenér. Noví mladší hráči. A uvidíme.

Poslední vrcholná akce bez výhry s naší účastí bylo MS 1982.

Na všech Eurech jsme vyhrály vždy aspoń 1x. I na těch nepovedených.
Reagovat
FulnekUltras
v roce 1982 se to bralo jako obrovská ostuda, dneska už to s většinou lidí ani nepohne... ;) ...škoda, že Turci si na nás ještě trochu víc nevylepšili skóre... ;)
Reagovat
lars
Ty si fandil Turkum dnes ?
Reagovat
FulnekUltras
ke konci už mohutně... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
lars
to bys Kvitko zklamal
Reagovat
FulnekUltras
však Peťa je v Turecku mimořádně oblíbená... ;)
Reagovat
lars
ale Turkum proti CR by na ME nefandila
Reagovat
FulnekUltras
tak jsem asi chabý vlastenec - i když na TP se v tenisu taky kolikrát fandí i proti našim... ;)
Reagovat
blixa
Trenéři nejsou. Mladší hráči co za něco stojí nejsou. Neuvidíme.
Reagovat
FulnekUltras
u Vrby ze začátku hoši "tahali", ale postupem času se to bohužel zase zvrhlo do plašilovsko-limboidního "normálu"... ;)))
Reagovat
lars
pripravny utkani proti Malte nema vyznamny efekt
Meli proti Turkum nastoupit v nejsilnejsi sestave loni v Praze a neumoznit jim vyhrat
Reagovat
tommr
na fotbal sere pes. Mě dneska úplně zkazilo den vyřazení Lucky Šafářový o kterou začínám mít opravdový obavy. Zdá se, že ta výhra z Prahy jí nenastartovala zpátky jak jsme se mylně domnívali a její útlum trvá i nadále v neztenčený míře ... :(
Reagovat
Frick
Kdyby to byly její oblíbený turnaje, tak bych se strachoval, ale ona na nich nich neuhrála loni ani předloni.

Jo, kdyby ve Wimblu nedošla ani do R32, tak to už by byl porblém.
Reagovat
lars
loni a predloni mela silnejsi souperky
Reagovat
Frick
Loni určitě ne.

Předloni ano, to je fakt.
Reagovat
FulnekUltras
Můj tip na vítězku Wimblu je poněkud ohrožen, ale trvá... ;)
Reagovat
Fandina
0:2 tak to je špatné
Reagovat
FulnekUltras
maximum byla dnes remíza - a ani to by nestačilo
Reagovat
Fandina
po boji je každý generál
Reagovat
FulnekUltras
už s Chorvatskem to bylo zoufalství, se Španěly jsme raději ani nevylezli z tanku... ;)
Reagovat
Fandina
vždyť to říkám, po bitvě každý generál
Reagovat
FulnekUltras
od roku 2011 proto fandím už jen Petře... ;)
Reagovat
Fandina
A já jí fandím od roku 2010 a to proto, že se mi líbí její švih a jak hraje. Důvod vesrze pozitivní.
Reagovat
FulnekUltras
Mně se líbí hlavně povahově. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se líbí tak nějak celkově. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
no to taky... ;)
Reagovat
PetaM
Petra jako třetí v pořadí na centru, Kája jako čtvrtá na kurtu č. 1 :) Snad se nebudou holky překrývat :)

http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2016&wkno=99&eventid=0710&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com
Reagovat
Fandina
fotbal jedem!!!
Reagovat
blixa
Leda tak do prdele. 0:1
Reagovat
A.R.R.
Domu ne? :-D
Reagovat
blixa
Ehm ....
Reagovat
A.R.R.
Ejch :-D
Reagovat
smazaný uživatel
no teď mistrovsky promarněná šance, nepochopení géniové.
Reagovat
A.R.R.
Fandino ty koukáš i na fotbal?
Reagovat
Fandina
to se nesmí?
Reagovat
A.R.R.
ne nesmí :-D
Reagovat
Fandina
zajímavé
Reagovat
A.R.R.
Trapné :-D
Reagovat
Fandina
hodně
Reagovat
A.R.R.
Ubohé :-D
Reagovat
Krisboy
nelži
Reagovat
Fandina
neeeeeeeeeeee
Reagovat
A.R.R.
Pššššššššt, to jsem měl připraveno jako další odpověď a tys mi to vyfoukl :-D
Reagovat
Fandina
nezáviď
Reagovat
A.R.R.
Nelži :-D
Reagovat
Fandina
já nelžu
Reagovat
smazaný uživatel
nekradu, nejdu nikomu na ruku... jsem Babiš
Reagovat
Fandina
to nepoužívám
Reagovat
FulnekUltras
nemají na to... ;)
Reagovat
FulnekUltras
a hlavně to neumí... ;)

jak taky jinak, když nám v českém rybníčku deset let stačí sterilně onanovat nad rekordními příjmy Helmiče, údajnou "světovou úrovní" a "naprostou nepostradatelností" Rosického, přičemž mladá generace si bere za vzor tak maximálně geláž/tetováž/melír a touhu vykopat si jednou luxusní auto, barák a eurokačenku dovnitř... ;)))
Reagovat
Fandina
mluv za sebe, já nad ničím takovým neonanuji
Reagovat
FulnekUltras
to bych snad raději ani nechtěl vidět... ;)
Reagovat
kada.tom
Elena parádně poslala Bencic z turnaje, tak to má být :-)
Reagovat
PetaM
A Petra po Eastbourne opět v Top 10 ... No, chtělo by to ho vyhrát a být v Top 8. I když ve Wimbledonu to už nezmění ... Ale body by se šikly :D
Reagovat
tmora
Lucky vysledky jsou dusledkem nepritomnosti trenera - that?s it! Rob si mel rozmyslet jestli bude jezdit s Luckou nebo uprednostni rodinu..
Reagovat
lars
Rob na turnaji v Praze letos byl ??
Reagovat
Frick
Nevíte, měla by tam dostat někoho z 1. - 8. místa dle aktuálního žebříčku?

V tom případě se modlit za Vinci nebo Bebe Opavia....

Serena + Vika = vražedný
Aga + Mugu = hodně nepříjemný
Angie + Simona = jakž takž...
Reagovat
Dobry-den
To je celkem jedno, když teď neporazí ani průměračky!
Reagovat
horska.kraslice
Čekám, kdy tady někdo začne Lucce doporučovat ITFky ......
Reagovat
Dobry-den
K tomu má mnohem blíž jiná (bývalá) hvězda...
Reagovat
bIbec
3. kolo by byl pěkný výsledek pro Lucii.
Reagovat
Frick
1x zdraví, 1x prohra po velké bitvě s výborně hrající soupeřkou, 1x prohra proti své nejoblíbenější.... to si člověk řekne - "co se dá dělat"

Ale prohry v Římě a Eastbourne, to bylo moc špatný.
Reagovat
Frick
*neoblíbenější kamarádce a nejneoblíbenější soupeřce :o)
Reagovat
Frick
Lucka tam prohrála ŠEST zápasů v řadě.
Reagovat
d@ve
Ach jo Lucko..takhle to projet.. :(
Reagovat
EllNino
vyhrála o jeden míček víc ...leč padla 0:2 na sety, smutné
Reagovat
d@ve
K čemu nakonec Lucce byly tak jisté první (čisté) hry.. V rozhodujících bodech žel neuspěla. :/
Reagovat
Frick
Smutný je to, že si 3x prose.re servis, kde má 30:0 nebo 2x gameball.... :-/
Reagovat
d@ve
..nějak ztrácím optimismus. :(
Reagovat
tommr
jj s Luckou to vypadá špatně ... :(
Reagovat
EllNino
....
Reagovat
miledus
škoda....
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý zápas na trávě, hold neměla se čas rozehrát jako soupeřka, která jich má už 5
Reagovat
A.R.R.
:-(
Reagovat
Dobry-den
Ještě, že nebyl stream. To bych na ní nenechal nit suchou!
Reagovat
Fandina
Nebylo by špatné, kdyby si Terka vzpomněla na předloňský Wimbl a zase zahrála výborně. Už by bylo načase.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc má Anna-Lena už 4 zápasy na trávě, tohle je Lucky druhý zápas..
Reagovat
A.R.R.
Ty vole, Lucka první set v pr...i, Bel první set v pr...i, ženský já se z vás picnu.
Reagovat
EllNino
Lucka se nechá porazit od utahané soupeřky, která má dneska v nohou už 4 těžké sety -_-
Reagovat
smazaný uživatel
Když to zvládne Strýcová, proč by to neměla zvládnou i jiná hráčka?
Reagovat
blixa
Ono je to dvousečný, zase je rozjetá.
Reagovat
A.R.R.
Má brejk, tak to snad udrží a ve třetím už Anu-Lenu udolá. Ale je fakt, že Ana, když do toho buší, tak jsou to taky dělovky jak z kanonu.
Reagovat
blixa
Tak Bel hraje stále kulový takže není divu, ale ta Lucka, ach jo.
Reagovat
A.R.R.
Už by se Bel měla vzpamatovat, když chce umí hrát náramně, ale asi druhá puberta :-D
Reagovat
lars
az bude hrat s Agou, tak si vzpomene na kanara v lonskym finale v Eastbourne :)
Reagovat
A.R.R.
Nestraš a nezlob :-D
Reagovat
EllNino
nechápu ....

Gratulace Smitkový, ale moc pozitiv se v tom hledat nedá ...Andy pěkně otočila tiebreak
Reagovat
lars
a jakou mela Hrada pripravu na travu ?
Reagovat
brixner
Vždyť ten Veselej umí fakt úplný houno!!
Ale tváří se u toho, jako by zrovna tlačil hnědáka ze stáje!
Až to zabalí Tom, budeme hrát nějakou papuánskou ligu...
Moje nervy:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrát s Müllerem je OK. Müller před týdnem porazil Isnera a Isner loni dokonce porazil Federera. Není ostuda prohrát s hráčem, který porazil hráče, který porazil Federera.
Reagovat
SubOptikT
Ale J1rka porazil Djokoviče, který Federera porazil už mockrát. To je víc a J1rka měl Mullera vysmažit z kurtu jak hranolky.
Reagovat
Krisboy
Z toho jasně vyplývá, že J1rka je o hoooooodně lepší hráč než Federer. Brixner mu křivdí.
Reagovat
brixner
No já vím, porazil Srba...A co dál? Stockton jednou také porazil Borga a pak si jel to svoje-1.kolo, max. 2.kolo...To Rosol se toho aspoň nebojí a buď to vyjde, nebo ne! Veselej se u toho tváří jak Zátopek a hraje jak S. Wonder!
Mě klepne :-)
Reagovat
SubOptikT
Je to kamufláž. Ale není mu to nic platné. Že je lepší, než Federer, se mu utajit nepodařilo.
Reagovat
Krisboy
To zase tolik nevadí, dneska už je lepší než Federer kdekdo, takže to zas takový tajemství není.
Reagovat
SubOptikT
Pravda. J1rka by si měl vzít příklad z Rosola,ten není tak ostýchavý.
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
sprchon
Tak ani Belinda s Vesnou nejsou na streamu... místo nich deblistky a nezáživná Petko se Sarou.
Reagovat
FulnekUltras
Peťa zdolala nepříjemnou soupeřku, která se poslední dobou stále lepší, Kája vyškolila skřeta, jen tak dál. Johanna a Misaki už budou větší prověrkou - to hlavní však čeká až za týden...
Reagovat
r176
Ostapenko je venku tak to teď Petra vyhraje :-))))))))))))))))))))
Reagovat
FulnekUltras
radši až příští turnaj... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nač troškařit, berem oboje. ;-)
Reagovat
r176
To právě že teď Petra všechny rozdrtí když tam nemá žádnou pořádnou travařku a ve Wimblu vyhoří ve druhém kole s hráčkou mimo top 100 jako již tradičně a tradice se mají dodržovat :-))))))
Reagovat
EllNino
že tam zatim s hráčkou mimo top 100 teda nevyletěla :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Kvitová vyhrála aspoň jeden a poslední zápas:-)
Reagovat
r176
To je slušná příprava na Wimbledon :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Smitková je dobře v háji.
Reagovat
smazaný uživatel
Smitková je letos marná, jo.
Reagovat
sprchon
Bez kamer? Konta za chvíli končí, tak ji tam mohli dát...
Reagovat
tommr
přednost bohužel dostanou domácí deblistky ... :(
Reagovat
sprchon
A jo, to mě nenapadlo...
Reagovat
kada.tom
Misaki otáčí :-)) tak snad to dootočí a nenechá CSN, aby to otočila :-)
Reagovat
kada.tom
paráda, dootočila, nedala CSN šanci :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nebohá Karlička
Reagovat
tommr
jasná výhra kterou si Karolína trochu zkomplikovala jen v závěru kdy postupně zahodila 8 mečbolů - 4 při podání soupeřky a 4 při svým - a proměnila až devátej ... :)
Reagovat
kada.tom
Karol taky pěkně, 6-2 6-2 působí docela jednoznačně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gavrilova je letos marná.
Reagovat
tommr
jj Petra by mohla vyprávět ... :)
Reagovat
FulnekUltras
faktem je, že nejvíc otravovala "doma" v Austrálii, pak už přišel pokles...
Reagovat
Frick
Než skrečla, vyhrála dva fiftýny.

Myslim, že zbytečně blbla. Nebo jí šlo o ty 3 000 Liber nebo kolik?
Reagovat
tommr
v prvním setu byla Karolína suverénní ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dost by mě zajímalo, co dopoledne předvedla Schmiedlová proti Gavrilove, když Gavrilova je schopná si udržet pouze 1(!!) ze 4 podání proti Karolíně, která není buchvíjaká skvělá na returnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dopoledne nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v předchozím zápase. Však víte, jak to myslím.
Reagovat
sprchon
Šmidlina hrála dobře, ale Dasha byla prostě lepší... Už bych AKS přál zase nějakej výsledkovej úspěch, herně se mi už zase celkem líbí. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Potřebuje vyhrát jeden zápas a budou se dít věci :-)
Reagovat
A.R.R.
Šmidlinku, že by nakopl jeden zápas? :-) To už bych spíš věřil, že bude v pekle sněžit :-D Ale nechápu co se s tou holkou stalo...
Reagovat
smazaný uživatel
Sešlo se toho asi víc - i s tou výměnou trenéra.
Ale tak jsou zase (staro)nové naděje jako Ashleigh, i když dneska si solidně zahrávala s netravařkou :-)
Reagovat
A.R.R.
Já jí zase až tak podrobně nesleduji, ale loni hrála ještě dost solidně, ale letos je to fakt mazec.....viděl jsem asi jen dva zápasy a to byla hra vždy příšená....
Reagovat
smazaný uživatel
Schmiedlová je letos marná.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucic. To nemohla skrečnout už proti Denise. :/
Reagovat
tommr
jj to mám nejradši - proti naší hráčce se vydá ze všech sil a v dalším zápase odstoupí ... :(
Reagovat
PetaM
Možná, kdyby ten zápas nehrála dnes, nemusela by odstoupit.
Reagovat
Frick
A vy víte, co se tam přesně stalo?

První set 4:6, to nevypovídá moc o tom, že by ho hrála s nějakým omezením. To by byl 0:6, 1:6, 2:6....
Reagovat
A.R.R.
Já bych tipl nevolnost, po prvním setu odhodila raketu a běžela do zákulisí.
Reagovat
FulnekUltras
To se zničehožnic kdesi uvnitř najednou něco zhoupne - a je to v prdeli...
Reagovat
A.R.R.
Nebo v hajzlu :-D

Ne, takový postup nepotěší....
Reagovat
Herbert_Hoover
Když vidím slepici Makarovovou, co předvádí na kurtu od stavu 3:0 40:0, tak je mi nějak těch ruských atletů tak o 500% méně líto a byl bych pro zákaz startu všech ruských sportovců na OH až do konce existence této planety. :)))
Reagovat
FulnekUltras
éto kuríca i éto petúch... ;)
Reagovat
lars
uz hraje 2. dnesni zapas
Aga ma vyhodu
Reagovat
lars
skrec Baron
Reagovat
Krisboy
Petra překvapila, výborně, jen tak dál!
Reagovat
Fandina
Mně nepřekvapila, doufala jsem, že by mohla vyhrát, i když jednoduché to nebylo, protože Babos pěkně ranařila a hlavně ve druhém setu to bylo hodně vyrovnané.
Reagovat
Fandina
Reagovat
Lunej..
gratulka :)
Reagovat
tommr
v zápase ve kterým nebyla lepší hráčkou. Rozhodly její větší zkušenosti a pevnější nervy v závěrech obou setů ... :)
Petra si za dnešní výhru připíše i pár bodů do žebříčku a za určitých okolností by se mohla vrátit do první desítky. Stačilo by k tomu kdyby dneska Vesnina porazila Bencicovou ... :)
Reagovat
Fandina
Podle těhle dvou serverů je momentálně desátá, ale může jí tam ještě kde kdo přeskočit.
http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
http://live-tennis.eu/wta-live-ranking
Reagovat
tommr
kde kdo jí rozhodně přeskočit nemůže - můžou jí předstihnout jen Bencicová, Suarez Navarro a Kuznetsova a to jen za předpokladu, že v Eastbourne udělají lepší výsledek než Petra ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že na Konte skončí v dalším kole
Reagovat
tommr
taky z toho mám obavy i když Konta ještě nepostoupila. I tak by ale Petra mohla zůstat v desítce pokud Bencicová, Suarez Navarro a Kuznetsova neudělají v Eastbourne nějakej mimořádnej výsledek (semifinále a výš) ...
Reagovat
Fandina
To je jasné, že musí udělat lepší výsledek než Petra. Ale není to jen Bencic.
Reagovat
tommr
tři hráčky prostě nejsou kde kdo ...
Reagovat
Fandina
před chvíli byly ještě čtyři, rozhodně ne jen jedna.
Reagovat
tommr
a ted už je to opravdu jen jedna a to Bencicová ...
Reagovat
Fandina
koukám na to, měls pravdu a teď ještě jeden set a vyhraje Vesna
Reagovat
Fandina
gratulka. Ze začátku se mi zdálo, že Babos jí přestřílí, ale Petra v koncovce druhého setu přitlačila a pak zvládla i TB. Držím palce dál. Peti pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
chce to nabrat chuť do hry v pravý čas... ;)
Reagovat
Fandina
Podle toho, jak jsem s ní mluvila, tak chutí je dost. Teď ještě štěstí a to ostatní.
Reagovat
FulnekUltras
jak daleko stál Franta? ;)
Reagovat
Fandina
já ho viděla sedět
Reagovat
FulnekUltras
tak to jooo... ;) ...no myslím, že o motivaci v tenisovém Chrámu neměla Petra nouzi nikdy a ani letos tomu nebude jinak...
Reagovat
Frick
14. pořážka na WTA Tour v řadě.

Neskutečný. Myslim, že by to chtělo 75k a 100k ITF-ka.
Reagovat
tommr
není to už nějakej rekord?
Reagovat
Dobry-den
Cenný skalp hráčky top 50, to už je dneska vzácnost ;-)
Reagovat
FulnekUltras
však si toho taky považujeme... ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist