Kvitová antukovou premiéru zvládla, Plíšková přes Kanepiovou už do čtvrtfinále

10. 4. 2013, 15:24
Aktuality 385
Petra Kvitová si bez vážnějších problémů poradila s přechodem na antuku. Největší favoritka halového turnaje v polských Katovicích porazila Japonku Doiovou dvakrát 6-4 a zítra si s Mandy Minellaovou zahraje o čtvrtfinále. V něm už je Karolína Plíšková, jež vyřadila nasazenou šestku Kanepiovou. Další Češkám už se dnes nedařilo: Klára Zakopalová padla v bitvě s Italkou Camerinovou a Andrea Hlaváčková skrečovala duel s Robertou Vinciovou.
Petra Kvitová

Dnešní zápas s Misaki Doiovou byl pro Petru Kvitovou první po více než dvou týdnech a letošní premiérový na nejpomalejším povrchu. Na antuku si nejvýše nasazená hráčka zvykla v Katovicích rychle a za hodinu a čtvrt zvítězila 6-4 6-4.

Osmá tenistka světa nepředvedla zářivý výkon, ale s Japonkou, která je na žebříčku o osmdesát míst níže, neměla vážné problémy. Kvitová si celý úvodní set hlídala své podání a díky jedinému brejku se dostala do vedení 4-2. Doiová ještě zdramatizovala závěr setu, když za stavu 5-4 pro českou tenistku měla dva brejkboly, Kvitová ale oba odvrátila a sadu získala pro sebe.

V dalším setu se na příjmu dočkala i japonská tenistka, která v šesté prolomila podání Kvitové a srovnala na 3-3. Závěr zápasu už ale znovu patřil české jedničce, která tak postoupila do osmifinále.

"První zápas není nikdy snadný, vždy potřebuji nějaký duel na rozehrání. Minulý týden jsem byla nemocná a pořád se necítím úplně ideálně, ale to bude dobré," řekla Kvitová, která je o 33 centimetrů vyšší než drobná Doiová.

"Na každém turnaji je 1. kolo vždycky těžké a tohle byl navíc můj první letošní zápas na antuce. Ale cítila jsem se docela dobře, jen potřebuju víc zápasů, abych se cítila ještě lépe. Každopádně jsem šťastná, že jsem dokázala vyhrát ve dvou setech," dodala česká jednička.

 

Už do čtvrtfinále prošla Karolína Plíšková, které se to povedlo potřetí v kariéře a podruhé se mezi nejlepší osmičku dostala přes Kaiu Kanepiovou. Poprvé se přes Estonku prodrala jako teprve šestnáctiletá naděje před pěti lety v Praze, nyní se přes bývalou světovou patnáctku dostala i v Katovicích.

Jednadvacetiletá Češka, jež letos v Kuala Lumpuru premiérově triumfovala na turnaji WTA, sice v úvodu dnešního utkání dvakrát ztratila podání, pokaždé však dokázala rychle zareagovat a brejkem odpovědět. V důležitém dlouhém gamu za stavu 4-4 pak odvrátil čtyři brejkboly, do konce zápasu už o servis nepřišla a nakonec po hodině a 40 minutách zvítězila 7-5 6-3.

Sedmadvacetiletá Kanepiová v Katovicích hrála poprvé od loňského září, kdy byla navzdory neúčasti ve Wimbledonu a na US Open světovou patnáctkou. Sezonu ale předčasně ukončila a s problémovou Achillovou šlachou podstoupila operaci. Na kurty se vrátila po půlroční pauze, během které spadla na 37. místo žebříčku WTA.

81. hráčku světa Plíškovou čeká v dalším utkání buď druhá nasazená Italka Roberta Vinciová, nebo Nizozemka Kiki Bertensová. 

Teprve v zápase 1. kola dnes o postup bojovala také Andrea Hlaváčková. Ta do Polska přiletěla z amerického Charlestonu, kde hrála v neděli finále čtyřhry, a případný postup by pro ni znamenal teprve druhou letošní výhru na okruhu WTA. Proti ní ovšem stála spolufavoritka turnaje, druhá nasazená Roberta Vinciová, která od stavu 3-2 vyhrála pět her v řadě. Za stavu 2-6 a 0-2 poté Hlaváčková z utkání kvůli závratím odstoupila odstoupila.

Vinicová, na kterou může Hlaváčková narazit znovu příští víkend v deblovém utkání semifinále Fed Cupu, si podmínky katovického turnaje pochvaluje. "Líbí se mi tady. Všichni jsou tu velice přátelští, kurt je poměrně rychlý, což mé hře vyhovuje. Půjdu od zápasu k zápasu a uvidíme, jak mi to půjde," komentovala Vinciová.

Proti italské soupeřce dnes nastoupila i Klára Zakopalová, ovšem jako třetí nasazená hráčka byla v duelu se 174. tenistkou světa Marií-Elenou Camerinovou favoritkou. V utkání, v němž bylo k vidění 19 brejků, se Zakopalová dostala do vedení 4-1, ovšem zkušená soupeřka jí třikrát v řadě sebrala servis a úvodní sadu ještě získala pro sebe. Ani ve druhém setu si česká tenistka při svém podání nevedla dobře, Camerinové ale tentokrát prolomila všechny servisy a vynutila si třetí set.

Ten se začal znovu lépe vyvíjet pro Zakopalovou, která se v rozhodujícím dějství vyčerpávající bitvy dostala do vedení 3-1. Zbytek zápasu už ale patřil Italce: ta ziskem čtyř gamů v řadě otočila na 5-3 a po téměř dvou a čtvrt hodinách proměnila hned svůj první mečbol.

Zakopalová si v Katovicích postupem do čtvrtfinále mohla zajistit premiérový posun do Top 20, poslední krok ale zatím udělat nedokázala. Ještě před French Open však bude mít několik šancí své žebříčkové maximum vylepšit.

Pro jednatřicetiletou Camerinou je výhra nad 21. hráčkou světa Zakopalovou pátým nejcennějším skalpem v kariéře a nejcennějším po šesti letech. V roce 2004 porazila hráčku Top 10 Myškinovou (2. na světě), dále zdolala také Špremovou (18.), Dechyovou (16.) a v sezoně 2007 Číňanku Na Li (18.).

Výsledky - Katovice (antuka, dotace 235.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Kvitová (1-ČR) - Doiová (Jap.) 6-4 6-4
Vinciová (2-It.) - Hlaváčková (ČR) 6-2 2-0 skreč H.
Cadantuová (Rum.) - Lisická (7-Něm.) 7-5 6-2

Dvouhra - 2. kolo:
Karolína Plíšková (ČR) - Kanepiová (Est.) 7-5 6-3 
Camerinová (It.) - Zakopalová (3-ČR) 7-5 3-6 6-3 
Martičová (Chorv.) - Schmiedlová (Slov.) 6-4 6-2
Becková (Něm.) - Domínguezová (Šp.) 5-7 6-3 6-2

Čtyřhra - 1. kolo:
Aojamaová/Jugičová-Salkičová (Jap./Bosna) - Dabrowská/Hrdinová (Kan./ČR) 6-2 1-6 10-5
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

385
Přidat komentář
smazaný uživatel
Novináři v tom mají trochu maglajz... na isportu píšou, že Petra zničila soupeřku, na centrumu, že se trápila a nadřela :-)
Reagovat
horska.kraslice
Myslíte si, že ten zápas některý z těch novinářů viděl?
Reagovat
tommr
hlavně v prvním setu. Naštěstí Minellaová hrála ještě hůř než Petra a tak se Petra i přes špatnej výkon protrápila k vítězství. Její úderová nejistota je ale zarážející vzhledem k tomu, že se hraje v hale ...
Proti Marticový bude Petra muset trochu přidat pokud nechce předčasně skončit už ve čtvrtfinále. Marticová je jednak lepší hráčka než Minellaová, ale hlavně si bude proti Petře víc věřit, protože jí loni v Tokiu poměrně jasně porazila ...
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, opět se protrápila. Přitom ten turnaj je pro ni slibnej, ale slabší hráčky si taky věří... A to má být za chvíli FC a tam čeká nezdolná Sára.. Doufám, že Petra neonemocní, abychom si taky FC nezkusily bez naší jedničky.
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší foto by nebylo? Petra je přece pěkná holka :))
Reagovat
petrulinka
Tak zítra Petra hraje v sedm večer, tož si všichni odpočineme a zítra hurá na to!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Super, takže ji uvidím! juchů.. Petí POJĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
A Kája hraje od kdy? :-)
Reagovat
petrulinka
Karolína s Vinci hrají ve 13 hodin :-)
Reagovat
VlS
mimo prvních třech gemů docela slušně. Těch DF trochu dost, ale objektivně, co by Klárka dala za to, kdyby svůj první servis měla jak Petra druhej. Mě připadá, že u Petry je mezy 1. a 2. snad nejmenší rozdíl ze všech.
No tak kritický 2 kola za náma, tak snad by to už mohlo jít.
Reagovat
VlS
mezi zatraceny ´ automaty, který dopisují slova a tu atam blbě
Reagovat
petrulinka
Na jednom turnaji, v zápase, kdy tehdy měla už slzy v očích, udělala 18 dvojchyb. Nepamatuju si už, jaký to byl turnaj, ale to mi jí bylo líto. Tak těch 8 proti tomu zase není žádná katastrofa. Ale měla by se snažit je ještě víc omezit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nebylo to v Paříži? proti Maledevic?
Reagovat
petrulinka
No myslím, že asi bylo
Reagovat
smazaný uživatel
Nebylo jí do pláče, když prohrávala s Robsonkou? Na AO tuším..?
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel Petře už bylo na více zápasech do pláče. A to třeba i na loňské famózni US series.
Reagovat
smazaný uživatel
S Robson nasekala 18 DF, ale to je jeste dobry Anna Kournikova dala 31 DF a vyharala s tim zapas, drzi rekord:-) a Pavlyuchenkova dala 25DF a vyhrala. Takze Petra na tom neni jeste tak hrozne....
Reagovat
smazaný uživatel
Co Petře, ale jak mně je do pláče :)))))tak zítra doufám budou menší nervy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Joo, s tím servisem souhlas. Zdá se mi, že trochu zpomalila svůj první, ale klidně bych si troufla říct, že má jeden z nejlepších druhých servisů teď. Minimálně v Katowicích má ten druhý servis super...až na ty dvojchyby, no..
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má dobrej servis.. i Klárka jí ho závidí, jak píše v blogu :-)
Reagovat
freeteepek
Petra riskuje druhé podání. Proto má víc dvouchyb. A proto mezi prvním a druhým servisem není u ní tak velký rozdíl. Včera měla v prvním setu úspěšnost první podání něco přes 40%. Soupeřka něco přes 70 a stejně jí ta procentuální převaha byla houby platná:-( Pořád tvrdím, že ty vysoký procenta, jako má třeba Eraniová, nic nevypovídají o kvalitě servisu a množství získaných bodů při vlastním servisu. Samozřejmě, že pokud má někdo mimořádně slabé druhé podání, jako třeba Klára Z., tak je to problém. Ta potřebuje mít úspěšnost prvního servisu vysokou. Ale u hráčky, jako je Petra, stačí 50% k tomu, aby měla převahu:-)Vždyť ona má při druhém servisu přibližně stejně vysoké procento vyhraných míčů jako při prvním...
Reagovat
smazaný uživatel
Buďte v klidu. Nejmenší turnaj, nezavedený, Petra není úplně fit. Tady ať seká DF, kolik chce. Hlavně na 1000ovkách a GS ať ji to pálí.
Reagovat
tommr
když si včera viděla Petru přímo z hlediště - brala si taky po zápase prášky? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že nejmenší rozdíl mezi 1. a 2. servisem u holek z první desítky je u Mášy.
Reagovat
smazaný uživatel
A já si myslím, že nejmenší rozdíl mezi servisy u top10 má Sara :))
Reagovat
smazaný uživatel
No, ta taky, to máš pravdu.:)) Ale tam je to spíš o tom, že má ten 1. servis, bohužel pro ni, skoro na úrovni druhého....Fakt bych jí přál pár cm navíc, určitě by předváděla pěkné věci, kdyby se mohla do toho servisu víc opřít.:))
Reagovat
kada.tom
Tak Peťa vyhrála, za což jsem moc rád :-) Jak začala to utkání obracet, tak už hrála líp a líp (až na ty dvojchyby a občasný výpadek - zahozená smeč, uspěchání winneru, aj.) - když bude zítra hrát jako dneska ten 2. set, myslím, že Martičovou dá :-)
Reagovat
Fandina
Pozápasový rozhovor byl veden polsko česky. Peťa tam hodila i pár polských slovíček. Nejdřív Petra říkala, že byla minulý týden nemocná a moc netrénovala a pak byl dotaz na to, že Aga nemumí hrát na Serenu, Viku a Petru. Co Petra na to. Petra řekla, že jsou s Agou docela kamarádky.

Gratulka Petře k postupu. Jen tak dál Peťulo. Držím palce!
Reagovat
petrulinka
Jé, tak ten mi utekl, hned jak dohrály a došly na lavičku, tak jsem to vypnula. Polsky rozumím, tak škoda, no :-)
Reagovat
Frick
Tak na Fulnecku asi ještě nějaký kontakt s polštinou bude, ne?
Reagovat
petrulinka
No tak já jsem z Opavy, my odjakživa na polské programy běžně koukáme a Fulnek je od nás cca 20 km, tak myslím, že i tam je polština v pohodě :-)
Reagovat
Frick
No při tenisový extralize 2011 dal Tomek (ten holohlavej, dělá často Kometu) jednoduchej česko-polskej rozhovor i s Kerolajn. Loni to s Agnieszkou bylo už po anglicku :-(
Reagovat
freeteepek
Tak to je šalamounská odpověď:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na konci se mi zdálo, že Petra polikala prášek? :( Ale jinak měla okolo 64 % první podání, to je celkem slušný, na to jak někdy umí podávat špatně. Ale ty její voleje.. ty sou boží!
Reagovat
petrulinka
To se ti nezdálo, něco polykala, ale taky to mohla mít nějaký vitamín, který by se měl správně po každém fyzickém výkonu brát.
Reagovat
smazaný uživatel
No bylo to nahoru dolu...zacatek tragedie i kdyz dala prvni set. Ke konci se trochu zvedala, vypada, ze bude fakt nemocna na konci si brala nekolik prasku. Libily se mi jeji posledni tri hry, tam hrala dobre...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
já doufám, že to bude jen obyč. nachlazení, nebo něco podobného.. z těch posledních 3 her jsem viděla jen poslední game :(
Reagovat
smazaný uživatel
Mandy položil ten neuznaný aut z Peřina returnu, tuším za stavu 5:5. Pak tam bouchla dvě dvojchyby za sebou.
Reagovat
petrulinka
No jistě, meleš nesmysly! Jako vždy to i dnes záleželo na Petře, kolik toho soupeřce dovolí, kolik sama udělá chyb a podle toho to taky dopadlo. Takže gratulace Petře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Místo aby vedla MM 6:5, tak byla shoda. To se nedivím, že ji položilo. A to snad víme o Petře všichni, že záleží hlavně na ní. Nebo kvůli tebe to mám vždycky před každým příspěvkem vypsat?
Ale být tam dneska hráčka top50, tak Petra asi jede domů. Což by nakonec bylo pro mi a FC tým nejlepší.
Reagovat
VlS
Ten neuznaný aut nebyl uznaný, protože to nebyl aut. Byla to lajna jak jsi mohl detailně vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se nechci nějak extra zastávat MM, taky jsem rád že Petra vyhrála. Ale po té pecce nebylo na čáře památky. Čára byla v tom místě co ukazovala rozhodčí celá pod antukou. MM tam trochu sáhla a hned byla ta čára vidět.
Reagovat
VlS
byla častečně pod antukou. Nemyslíš, že kdyby to byl aut, tak by tam musela být stopa po autu?
Reagovat
George_Renel
Vzhledem k tomu, že míček trefil tu půlku lajny pod antukou, tak ny tom tvrdém lajnovém podkladu otisk pochopitelně vidět nebyl. Pro mě jasný míček in.
Reagovat
smazaný uživatel
Co sem viděl, že kousek vedle v autu byl otisk. Jinak nic. Rozhodčí rozhodla čáru, MM ji zase volala, aby ji ukázala aut. Já bych řek, že to bylo 50:50, jestli byl aut. Každopádně tohle rozhodnutí Mandy položilo.Tečka.
Reagovat
smazaný uživatel
S kým v příštím kole Petra vypadne, nevíte?
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to na jejich webu našel. Tak Martič. No, s tou zatím jenom jednou prohrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Proc by mela vypadnout, ty mas kristalovou kouli?
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, už mám navařeno, vyluxováno, vyžehleno, tak už bys to mohla konečně dohrát ne? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Hurá, Hurá.. gratulace, i když jako včera výkon nic moc, ale Petra zřejmě ty nervíky u toho potřebuje :)))
Reagovat
Frick
je kočka, to se musí nechat :-)))
Reagovat
tommr
jj Minellaová je jedna z nejhezčích tenistek na okruhu. Škoda jen, že jí tenis nejde podobně a nevídáme jí proto častějc ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petí super! líbí se mi její voleje.. a Minella začíná chybovat.. :-)
Reagovat
Jabadu
Má na to také příznačné příjmení. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a Petra je zase pěkný Kvítko, které nám chce způsobit infarkt :-)
Reagovat
Jabadu
Proto se má u Petřiných zápasů cvičit. Pokud to vydrží, za dva roky se přihlašuji na "Mr. Olympia". :-)
Reagovat
smazaný uživatel
zda se mi, za cim vetsi fanousek Petry, tim vice by si pral, aby prisun jeho radosti, stesti a uspokojeni byl trvalejsi, plynulejsi a bezpracnejsi. Jen si to taky vybojujte! :-))
Reagovat
dadaft
Reagovat
Jabadu
No jistěěě! ... Chlapi, dyť vy ty znalosti nakonec tak nějak máte! :-)
Reagovat
VlS
Ty nezklameš :-)))
Reagovat
George_Renel
jste tak zatrpklí? z 1:4 na 7:5 - slušný obrat. A popravdě soupeřka jestli si sama uhrála 10 balónů, zbytek byly Petry chyby. Je to její 2. zápas po pauze a první turnaj na antuce. Bylo hůř :-)))
Reagovat
kada.tom
tak 1. set by byl, ale jsou to tedy nervy :-D
Reagovat
petrulinka
No tak 1 set bychom měli :-) Ještě, že nerozumím moc anglicky, asi ti angláni Petru pomlouvají, co?
Reagovat
George_Renel
Tak si to dej do polštiny. Hoch to komentuje celkem s přehledem.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze jak Mandy tak Petra 5DF v prvnim setu, to je dost ne? Hodne ji kritizujou, baba na Eurosportu kritizuje Petru porad...kritizujou hlavne jeji fyzicku. Ale kdyz Petra strily ty svoje delovky tak jsou z ni paf:-)
Reagovat
dadaft
5:4 ....... teď tam bylo štěstí, těsná čára, jinak by Mandy vedla.......
........... ale kdo se na to bude ptát?
Reagovat
petrulinka
No a hned dvojchyba a smeč do sítě :-(
Reagovat
petrulinka
0:40, bože Petro :-(
Reagovat
smazaný uživatel
me vodvezou...Petra je fakt Drama Queen
Reagovat
petrulinka
No a máme 5:5, Petra jí ten game prostě darovala. Jak už jsem psala níže, moc jí fandím, ale to je fakt moc. Vždyť hraje v hale, není tam vítr, tak proč?
Reagovat
dadaft
no tak to byl fofr...
Reagovat
petrulinka
6:5 se picnu! :-)
Reagovat
Jabadu
Klííd. Tady bude klííd! Už je to zase 6:5. Hahaha!
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Jabadu
No, to bylo strachu. V pohodě. Si prostě potřebuje zatrénovat. Tena David už taky tolik nenaběhá. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To na obrat nevypada....ale treba jo u Peti clovek nikdy nevi. Ja Petre moc fandim a mam ji rada, ale ty nervy, co u jejich zapasu mam...musim od toho odchazet a ruzne to vypinam:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To melo byt do vlakna pod...se omlouvam...nervy nadranc
Reagovat
petrulinka
To jsme na tom stejně, odcházím, přepínám, vypínám atd. Jsou to hrozné nervy :-)
Reagovat
Bob
kdybyste znali Petru tak víte, že si musíte čekat. a to jste fanoušci, hned zdrháte! :)
Reagovat
Jabadu
Trpělivost ... trpělivost! Už je to 3:4. :-)
Reagovat
Bob
a omlouvám se vám ženy, znaly :)
Reagovat
smazaný uživatel
No to ja se vzdycky vratim..jsem verny fanousek resp fanynka:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Minella hraje blbě a vyhrává díky Petře, která děsně chybuje, takže stačí, když si počká na Petřinu chybu. Já jsem její děsnej fanda, ale už taky začínám pomalu ztrácet naději, jestli se Péťa v příštích letech v tý Top 10 udrží, protože konkurence je čím dál větší a Petra se moc nelepší... A zrovna jí bych to přála jako nikomu. Před jejíma zápasama abych chodila pravidelně na kardio..:))))
Reagovat
petrulinka
Tak já jsem velká fanynka Petry, ale docela slabých nervů =D =D
Reagovat
smazaný uživatel
Péťa mě děsně naladila Dubají, tam mi zase připomněla tu lvici, která se zapře, hlavně vypadala dobře psychicky, tak jsem si dělala naděje, že je obrat k lepšímu a teď zase je to Petra, která bojuje sama se sebou. Přitom věřím, že je to fajn holka, tak co sakra blbne? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Presne, jsem si rikala, tak a je to tu ted zacne vyhravat...hm a ono prdlajs....to preci nemuze byt tim, ze byla nachlazena nebo je, vypada zdrave.
Reagovat
dadaft
mně se to Petřino oblečení líbí - zvláštní barvy.
Reagovat
petrulinka
Tak oblečení není špatné, ale zatím teda hraje hrozně. V jednom gamu 2 dvojchyby, to je docela dost.
Reagovat
smazaný uživatel
:-( co se to deje? uz prohrava 0:3....
Reagovat
petrulinka
Taky si říkám, co se děje? Uvažuju o tom, že si raději nebudu drásat nervy a půjdu asi raději žehlit :-)
Reagovat
dadaft
tak doufám, že se to brzy trochu změní.
Reagovat
dadaft
občas je kurt malý no...
Reagovat
petrulinka
Já mám u Petry pocit, že čím je hráčka hůře na žebříčku, tím hůře Petra hraje a naopak. Připomíná mi to jednoho kluka, který hrával závodně squash a musím říct, že na mistrovstvích republiky se pravidelně umisťoval na nejvyšších příčkách. Ovšem jeho největším problémem bylo přejít přes první kola, tam obvykle míval velké problémy s těmi nejslabšími hráči a nikdo nechápal proč. Dnes už dávno nehraje, ale až do posledních turnajů se to nezměnilo. Kdo ví, čím to je :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo, Petra se zase rozjíždí jako náklaďák se šťerkem.. :( ale snad se do toho za chvíli dostane...
Reagovat
petrulinka
Zatím to vypadá, že nám Minella vyprovodí Petru z kurtu rychlostí blesku. Peťulko naše, bojuj!!! :-)
Reagovat
petrulinka
Nechápu, proč, když vidí, že jí to tam nepadá, se neustále snaží o winner přímo z returnu. Přece to může rozehrát a třeba soupeřka udělá chybu, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
No ať se Petra probere, protože takhle pěkně zametenej turnaj bude těžko mít. Neumím si představit, že má příští týden nastoupit a vymlátit Sáru, Vinci nebo Francesku..:) Snad to nezakončí minelou :)
Reagovat
smazaný uživatel
pritom ta Mandy nehraje nic moc, dela taky chyby....
Reagovat
dadaft
OK. break zpět.
Reagovat
George_Renel
A Ferrer taky asi přijde o nějaké body....
Oceňuju ale, že se odhlásil před turnajem a ne trapně před nebo i v průběhu prvního zápasu, jak časo vidíme.
Reagovat
tommr
Ferrer loni v MC neuhrál nic, protože prohrál hned v prvním zápase a tak letos o žádný body nepříjde ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Za malou chvilku bude hrát Petra.. tak Petí.. POJĎ! Držím Ti palce!
Reagovat
tommr
tak snad nám dneska udělá radost aspon Petra a nedopadne jako sestry Plíškovy a Voráčová se Zakopalovou ... :)
Reagovat
George_Renel
se asi přetáhl:
Čtvrtý tenista světového žebříčku Španěl David Ferrer přijde kvůli zdravotním problémům o podnik Masters v Monte Carlu, který v neděli zahájí antukovou sezonu v Evropě.
Reagovat
tommr
to je dobrá zpráva pro Tomáše - v MC ted bude mít jako čtvrtej nasazenej svojí čtvrtinku a měl by tak mít relativně lehčího soupeře ve čtvrtfinále ... :)
Reagovat
Titan
Klára s Ranáta s kanárem v druhém setu??? WTF...
Reagovat
tommr
ty výsledky dnešních deblů jsou hodně divný - jakoby naše holky ani neměly zájem postoupit ...
Reagovat
Titan
Zrovna dnes psali na WTA o žebříčku nejúspěšnějších sester při dvouhře a zmiňovali nadějné Plíškovice. A ony prohrály...
Reagovat
Frick
Link?
Reagovat
vendulkabendulka
Zakrikla jsem to, opravdu jsem si myslela ze dneska to zvladnou bez problemu :( Skoda
Reagovat
Titan
www.wtatennis.com/news/article/3139646/title/stats-corner-title-winning-sisters
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně fajn tenis! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak radsej KHL finale
Reagovat
VlS
Člověče nevím. Mě to připadalo jako zápas dvou holek s dobrou mezihrou, ale be koncovýho úderu. Winerů moc nebylo, spíš čekaná na chybu.
Reagovat
petrulinka
Mně to připomínalo zápas Wozniacka vs Radwaňská, pouze vracení míčů, žádný vítězný úder.
Reagovat
Titan
Tady je třeba si uvědomit, že hráčky druhé stovky nezásobují soupeře drtivými winnery...:-)
Reagovat
petrulinka
Hráčky okolo druhé stovky? A na to jsi přišel jak? Jedna je něco kolem 50 a druhá okolo 100, tak ty by snad měly umět sázet nějaké winnery, ne?
Reagovat
Titan
Cadantu je ve druhé stovce zcela bezpečně...:-)
Reagovat
Frick
Že před těma pěti lety to asi byla velká senzace, když porazila tu Kanepi. To se asi tenkrát věřilo tomu, že za pět bude výše než v TOP 80...

Jako, představa, že Sinaková bude v roce 2018 třeba 70. není úplně suprová...
Reagovat
smazaný uživatel
Je někde nějaký stream na Petru prosím?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.streamhunter.eu/tennis-live-streaming-video.html
Tady něco najdeš :D Hraje ale až od 18:00 :-))
Reagovat
smazaný uživatel
no toho webu nechám nemám nervy na to aby mě někdo žaloval za pár fotek a navíc nemám ani čas, ale zkušenost to byla dobrá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je dobry....
A proc to vzdavas, tak tam proste fotky nedavej. Ja myslela, ze to mas kvuli te zurnalistice...jestli jsem to dobre pochytila.
Jinak, ze do toho jeste rejpu o tech copyrights, co tady bylo receno od VIS je pravda, kazdej obrazek pokavad neprokazes jinak, podleha autorskym pravum, ale jsou zpusoby jak si to muzes osetrit kdyz by si pro to byl hodne zapalenej.
Tady zajimavy odkaz jednoho blogera jak nakladat s obrazkama z netu:
http://www.roniloren.com/blog/2012/7/20/bloggers-beware-you-can-get-sued-for-using-pics-on-your-blog.html
Reagovat
VlS
Novinařina je fajn job, když se chytíš, můžeš si do značné míry určovat co a jak budeš dělat, to tě jinak nepotká. Ale musíš dost vydržet a musíš se naučit řemeslo. Blog může bejt dobrá cesta, jak se kousek naučit, například snášet s pokorou kritiku. Rozhodnutí jestli je něco dobře nezbo špatně totiž nezáleží na tobě, ale čtenářích (šéfredaktorovi). Dostávat za uši za něco, co napíšeš je tedy dobrá a prospěšná škola. Jestli tě něco rychle otráví tak, že toho hned necháš, tak tomu zaujetí pro novinařinu moc nevěřím. A v tom vůbec nejde o publikování fotek. Chceš něco tvořit, nebo Jen kompilovat? Mě na to neodpovídej, odpověz sobě, ale kompilátorů je už plná planeta.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim link na

Finale KHL
Reagovat
smazaný uživatel
Tady to je: http://aliez.tv/live/sport_25628/

Zapamatuj si, že na tom aliez.tv najdeš nejlepší streamy na KHL.

DYNAMOOOO!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
JJ dakujem vies ja mam svoje stranky len teraz tam nejde to ale zapamätam

a
Traktoooooooooooooooooooooooor Celjabinsk
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak snad zítra... Dneska rozhodla 2. třetina, která byla ze strany Dynama špatná.
Reagovat
smazaný uživatel
Marion právě napsala na facebooku, že se vrací k tátovi...nečekané
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhral prvni set suverene 6:2...tak ted druhy!
Reagovat
Tomasito
tak Vesely pekna otocka ve 3.setu...z 0:3 na 4:3 a serv pojd! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No ted na to koukam, ja uz to vypla, ze pohraje a ted koukam na skore:-)...a hle! Tak do toho!!
Reagovat
Tomasito
5:3 znova idvratil 1x break point! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvely ma to! Skoda tech tri Match Points pri servisu Srba....ale dobry, ze to takhle obratil:-)
Reagovat
Tomasito
to jo teda..uz jsem zacinal mit obavy :-) ..ale super..nevite nekdo jestli a o kolik se zase v zebricku posune v pondeli? Diky :-)
Reagovat
Fandina
Podle webu viz odkaz dole, který se denně aktualizuje, je teď Jirka po té výhře už 194. Když vyhraje další zápas tak by mohl být 185 a když další tak se zase bude posouvat. V případě titulu by mohl být 163.

http://live-tennis.eu/
Reagovat
tommr
momentálně se posunul na 194. místo, ale ještě ho může předstihnout pár tenistů, který hrajou tenhle týden v Mersinu nebo na jinejch challengerech - mj. třeba Golubev. Určitě ale nevypadne z první dvoustovky ... :)
Reagovat
Fandina
Já opravdu nejsem troll, už jsem si přečetla dole výklad. Jsem Fandina a fandím tenistům a tenisu. V pohodě. Troll nejsem, to by mě ani nebavilo.
Reagovat
rubens
Vždycky mě zarazí nenávistné útoky, bez jakéhokoli předchozího varování. Nejsi troll, fandino, máš moji plnou podporu. Tak nanejvýš malej, růžovej, žlutě puntíkatej trollíček. Ale ty můžeš. :)
Reagovat
Fandina
rubens ... jé, tak to je hezké, malý růžový a žlutě puntíkatý trollíček, to si milý. Přemýšlím tak o tom, jaký život asi mají trollové a jestli takový jako já, tak asi veselý tak fajn. Děkuji za podporu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
co tady píše ve 3 hodiny ráno mi normální nepřijde. Někdo tu psal doping, já bych to viděla na obyčejnou provokaci, protože jinak mi přijde v pohodě.
A proč by jako mohla? Napíše sebevětší blbost, a je to v pohodě a někdo na ni vyjádří svůj názor a je to útok? Kolikrát se tu točí ve smyčce někdo s ni a neustále píší to samé..
jasně, číst to nikdo nemusí, ale člověk sem přijde číst příspěvky o tenise a ne žvatlání a mletí dokola samých sr... který navíc zabírají značnou část diskuze.

"jé, tak to je hezké, malý růžový a žlutě puntíkatý trollíček.."..ne, Fandino, ty nejsi trollíček, ty jsi troll.
Reagovat
Fandina
Včera jsem opravdu řádila, to se samozřejmě omlouvám, to mě mrzí, ale jinak píši o tenise. A že napíši někdy nesmysli, tato to je snad běžné, nejsme stroje a člověk opčas napíše i něco v čem jsou city. Já jsem ten poslední, co by chtěl někoho provokovat. Na to jsem až moc velký posera a nemám ráda problémy. Radši jsem v pohodě a chci vidět pozitivní věci, ne se zaabývat neúspěchy a smutkem. Mám radost z fandění a v podstatě je mi jedno, co píší ostatní, to bych se musela upsat, kdybych měla na toto dát a pitvat jiné příspěvky. Tak přeji také hezký zbytek dne a měj se.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se musím Fandiny zastat. Píšu sem s přestávkami přes rok a zpočátku mi přišla taky "divná" , ale ted vím, že je prostě svá..neřeším, zda je, či není trol, mně osobně je to jedno, i kdyby byla, pokud diskutuje k věci a neuráží nikoho, což myslím nedělá.
Když jsem měla delší čas pauzu, Fandina byla mezi těmi, které mě uvítaly, možná jen zdvořilostně, ale to je vedlejší, protože prostě napsala pár řádek...je fakt, že člověk se rád vrací za "známými" , jenže pro mě je jich tu čím dál míň, a taky není moc času...no, ale až začne hrát Rafa, tak to bude zas ok, doufám :-)
Reagovat
Fandina
Ahoj Emičko. Tak to ti musím poděkovat, že takhle o mě píšeš. To samozřejmě potěší. A samozřejmě máš pravdu, hlavně když jsem sem začala přispívat, tak jsem psala kuse a ono mi trochu také trvalo, než jsem si zvykla na diskuse, já hlávně fandím tenisu a sleduji to. A samozřejmě nikoho neurážím a ani nechci. A piš sem častěji, nejen teď kvůli tomuhle. Já jsem tady nějak včera zařádila, pak mě to mrzelo, že jsem se tady tak rozjásala. Tak se omlouvám, nechtěla jsem se nikoho dotknout. Díky.
Jinak je dobře, že sem zase budeš psát až bude hrát Rafa, vím jak ho máš ráda a fandíš mu. To se mi moc líbí. Hezký večer a zdravím tě.
Reagovat
smazaný uživatel
Tos mě ted vylekala, mě takhle na TP oslovuje jen Monty :-) nikdo jiný mi takhle neříká, ale tak fajn.
Jinak co se píše na diskuzích v noci, neberu osobně zas tak vážně, občas se prostě napíše blbost, kterou by člověk ráno nejraději smazal, stalo se to snad každýmu, ne :-)
a omluvila ses, tak já bych to tak brala, za vyřízené.

psát častěji, nevím..:-/ jak se bude Rafovi dařit a taktéž Petře, já už tímhle světem diskuzí nežiju, dříve to bylo víc "na tělo"..dnes to už neprožívám a jen občas kouknu na výsledky a když je čas, nálada, i něco čtu..:-) ale máloco mě donutí reagovat, láska a vášeň vyprchala..zatím.
Díky a nedej se :-)
Reagovat
Fandina
Emičko tu psal nejen monty, ale i Forehand a nevím kdo všechno další, ale já ti rozumím, jasně že diskuse nejsou všechno. Tak když na to přijde a bude člověk mít co říci, napíše, zafandí a to je super, také se měj fajn ... úsměv
Reagovat
Titan
Středeční blog Kláry dávno vyšel a tady je jak na funuse...
Reagovat
kada.tom
zatím je Vinci poměrně marná, že by další nasazená hráčka venku a tím pádem by jedinou nasazenou zbývala už jen Peťa :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, jsem zvedava dneska na Petru. A Kiki jeste nejak pokaslava....
Reagovat
kada.tom
no, tak 2. set pro Vinci, bylo by fajn, kdyby ji Bertens vyřadila :-) a Petě večer budu fandit a věřím, že vyhraje ve dvou setech :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky fandim a doufam, ze se nebude moc namahat a bude dvousetak pro Petru:-)
Reagovat
Titan
Pokašlává nejen Kiki, ale jestli jsem si dobře všímal, tak i Petra. A to slunce nevyleze a nevyleze...
Reagovat
Frick
asi nic - debly jsou předpokládám na tý "dvojce"?
Reagovat
smazaný uživatel
Za chvili hraje Vesely v Turecku. A holky...dvouhry jsou bohuzel na Court 1, takze nic no a Kvitova od tech 6hod.
http://www.bnpparibaskatowiceopen.com/en/news/73/order-of-play-thursday-april-11-2013
Reagovat
freeteepek
Tady jsem:-) Koukám, že jsi to v noci pěkně rozjela! To teda musela být oslava. Já začnu slavit příští týden, to se má prý konečně oteplit:-) Už jsi na cestě do Katovic??? Tak tam prosím Tě ode mě Petru pozdravuj, že bych jí taky rád viděl, na živo. Kdybych nebyl k smrti unavenej, jel bych tam s tebou. Je mi ctí být na seznamu tvých miláčků. Vážně...úsměv
Reagovat
Fandina
freeteepek ... ahoj. Ano, včera jsem se rozjela a nejraději bych se rozjela do Katowic. Od začátku týdne hledám nějaký vhodný spoj, autem se mi nechce aa turnaj se pomalu posunuje a já se ještě nerozhodala, nic nenašla. Tak uvidím, jak to dopadne. Jinak ti přeji, aby ses zbavil únavy a tak. Dneska budou zase nějaké tenisové zápasy, tak doufám, že to vyjde. Měj se.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, jede tam primo vlak z Prahy pres Ostravu. Viz link:
http://www.cd.cz/spojeni/conn.aspx?_s_icmp=smvs&f=praha&date=13.04.2013&t=Katowice+Szopien.Pl.&time=13%3a08&v=&option=10&byarr=false&cmd=cmdSearch

Brzy rano odjezd, po 11 dopo na miste :)
Reagovat
Fandina
Tak to seš moc hodný, že si mi to našel. Tak už vážně přemýšlím, kdy vyrazím. Díky moc.
Reagovat
Frick
Taky my jsme teď jedinnou zemí, co má zástupce v TOP 10 WTA i ATP?

A japato nemáme slušnej turnaj,,, :-(
Reagovat
pepin
Fandino s tím co píše Vis souhlasím, má absolutní pravdu co se týče té autorizace o čem jste se tu v noci bavili. Jen poznámka, dokud není žalobce, není ani soudce. Jinak to např. spočítají za x let zpátky. Mám osobní zkušenost věřte mi.
Reagovat
Fandina
pepin ... díky za zprávu. O autorských právech jsem se zase poučila a věřím ti, že to může být problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Všem, kteří si stěžují na fotku Petry.
Stačí poslat zprávu adminovi a on ji vymění. Jednou jsem to udělal a bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
teda ten úvodní obrázek Petry je fakt příšerný
Reagovat
smazaný uživatel
Zase je pravda,že když se podívám na časy některých příspěvků...obávám se jestli tam nebyl nějaký doping...?Nebo Fandina...usměv
Reagovat
smazaný uživatel
to neni doping, to je trolling...
...divim se, ze se tu s timhle trollem nekdo vubec bavi a vazne ji odpovidaji na jeji trollovsky kecy!! podstatna cast prispevku, kde figuruje Fandina, naprosto o nicem, bla bla...ale kdyz to nekoho bavi....asi se musi hodne nudit.

VLS s temi autorskymi pravy mas pravdu, ale psat to sem v dnesni dobe, kdy si nikdo s timhle hlavu moc nelame a stahuje si, co chce........no, ale osveta je dobra vec!
Reagovat
smazaný uživatel
Právěže už si hlavu láme. Navíc jednou byla nechutná aféra, kdy nějaká fotobanka(používá ji idnes) rozesílala lidem výhrůžné emaily, aby lidi těžce platili za fotky, které používají a ta fotobanka má na ně práva. Přitom to bylo jinak. Fotky byly jejich a ta fotobanka je zkopírovala.
Reagovat
smazaný uživatel
to ja vim, ze je to ted tema....ale taky vim, ze si s tim lidi nedelaji hlavu, ale meli by! Je to tak, cetla jsem to, ale bude jeste dlouho trvat, nez se bude dusevni vlastnictvi brat jako svate a nikdo si nedovoli nic zkopirovat bez souhlasu majitele textu, fotky...kdyz si i politici stahuji z webu pro svoje diplomove prace clanky a vydavaji je za sve, tak co s tim? Ziju v Nemecku a tady z toho byla velka afera s politikem, ktery pak musel odstoupit, ale nejdriv lhal a vykrucoval se....kdyz tady ctu, ze jista F. nema o tom pry !! ani poneti a nabizi se na delani webu, pritom pracuje s internetem, prijde mi to naprosto neuveritelny!! Nebo jen blbe trolluje :-OO mozna to tak adminovi vyhovuje, ale ceho je moc....i prumerne inteligentni clovek vi, ze si nemuze jen tak vsechno stahovat, kopirovat!!
Reagovat
Fandina
Nevím, co je troll, ale dejme tomu že to jsem já. Tak klídek. Jinak co se týkáá těch autorských práv, tak jsem se alespoň poučila a to je právě dobře, že se člověk dozví o jiných věcech, než jen o tenise i na tenisovém webu. Přeji hezký den.
Reagovat
smazaný uživatel
Našel jsem si tu aféru - http://www.lupa.cz/clanky/profimedia-po-dvou-letech-jste-pirat-mame-objektivni-dukazy-zaplatte/

Ty fotky sice nebyly lidí, ale byly "public domain".
Reagovat
dadaft
myslím, že by se to s tou "svatostí" duševního vlastnictví nemělo přehánět - samozřejmě, že by měly platit každé internetové stránky, na kterých se objeví byť jediná placená reklama (tj např. TP nebo iDnes) - o tom není sporu.
ale když to někdo dělá jen pro radost (a z lásky k tenisu)???

podle mě by měl každý turnaj nabízet pár fotek z každého dne ke stažení - třeba ne ty nejlepší, ty by si fotografové samozřejmě nechávali pro lépe platící zájemce z řad deníků atd., musí z něčeho žít, ale nějaké "ilustrační", které by byly určené zdarma právě pro nadšence a jejich nevýdělečné nadšenecké blogy a weby................
(pak by asi bylo smysluplné někoho trest - když ukradeš fotku z titulní stránky sportovního deníku, který za tu fotku zaplatil, tak to prrrrr chlapečku.... )

třeba filmová studia už to myslím tak dělají - ke každému filmu už je zkrátka zdarma ke stažení část promo-materiálu... - a reklama se jim šíří zdarma i mezi filmovými nadšenci, kteří si to přeposílají a umísťují na své stránky...

no, já vlastně nevím, jak to dneska je... - to co jsem napsal mi jen přijde rozumné...
Reagovat
dadaft
aha, takže se v Česku zase našli vykukové, co chtějí rýžovat i na materiálech určených k volné distribuci.
je jasné, že člověk musí platit své účty, ale u nás už to přerůstá v mafii.

přidám osobní zkušenost - někdy v devadesátých letech jsem skončil v jednom zaměstnání a za měsíc jsem nastupoval jinam. dostal jsem skvělý poslední plat na odchodné a na ten měsíc jsem chtěl vyrazit do zahraničí. nechtělo se mi na pracák - nepotřeboval jsem podporu a ještě si říkal, že státu ušetřím....
bohužel mi nedošlo, že za ten měsíc za mě nikdo nezaplatí povinné zdravotní pojištění.
a tady přichází ta "úžasná" část historky - myslíš, že mi na konci roku "moje" pojišťovna napsala: "milej zlatej, dlužíš 837,- korun za pojištění na měsíc červen"???
kdepák.
nechali to "uležet" deset let (!!!, nikdy nepřišla žádná upomínka nebo tak něco), pohnali mě, vlastního klienta, před soud a přes nějakou právní kancelář zažalovali - a já nakonec po soudním rozhodnutí vysolil 9000,- ..... co k tomu říct?
.................. od té doby si všechno hlídám.

- ale co tak občas čtu, dneska je to ještě horší.
Reagovat
smazaný uživatel
zrovna ted se resi, ze policajt opsal clanek studenta prav 1. rocniku a pouzil opsanou cast jako zduvodneni nejake obzaloby asi 15 lidi!! on sam tak porusil autorska prava!

fandina ty nevis, co je troll? Ja to taky nevedela, ale nasla jsem si to a ty jsi ukazkovy priklad. No holka, delas to dobre, jen tak dal, tak jen trolluj, kdyz nemas co na praci, ale nekvakej jak slepice o necem, o cem nic nevis ale ty vis, jen delas ze ne. O to je to horsi, takovy tema. Pekny den ti prat nebudu, nemam rada fraze.

dadaft

ten student, kteremu opsal jeho praci policajt, je tedy neco! to je presne priklad toho dusevniho vlastnictvi.
Reagovat
dadaft
Aneta4 - nevím, co v německu, nic o žádném opisování. ))
(snad jen - policajt nikoho neobžalovává, od toho jsou tu jiní, policajt když tak vyšetřuje nebo řídí dopravu...)
........ ale že se podvádí je fakt - v česku "slavná" plzeňská práva, kde se dalo "vystudovat" klidně i za 25 dní. )))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
http://praha.idnes.cz/obvineni-kvuli-opencard-je-z-casti-opsane-tvrdi-syn-politika-pry-/praha-zpravy.aspx?c=A130411_110800_praha-zpravy_eb

takze trollovat na tohle tema mi prijde ve svetle tohohle blby...ale jinak klidek, at si kazdy pise, co chce ale taky kazdy muze na co chce reagovat. ...ja obvykle na F. nereaguju, ztrata casu, ale dnes to byla vyjimka.
Reagovat
pepin
Jestli se Tě můžu zeptat, proč spojuješ Fandinu s "Trollem", nějak mi to nepasuje a to, že vlastně je tady každý příspěvek a to jak můj, tak Tvůj o bla, bla, bla je zcela normální.
Reagovat
smazaný uživatel
tobe to nepasuje? ja sem cato nepisu, spis jen ctu, ale F. je trida, fakt!! jestli ji na to nekdo skace, tak to je presne to, co chce.....ale musi mit nahravace, jinak by byla v pr... a nikdo by si ji ani nevsiml....problem nastane, kdyz trolluje neustale a 200 prispevku je polovina od ni a pak reakce na jeji pitomosti.ale to je vec admina a tomu to nevadi.

Troll je v internetovém slangu účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá provokativní, hanlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k vytoužené emotivní odezvě[1] nebo jinak narušit normální věcnou diskusi.[2] Činnost trolla bývá v internetovém diskurzu nazývána trollingem či trollováním. Trollové neškodí, jenom jsou otravní. Trollovy úmysly jsou vedeny čistě pro zábavu trolla. Pokud pobaví i někoho jiného nebo se snaží škodit, tak se nejedná o trolla, ale o flamera či diskuzního kašpara.
Obsah [skrýt]
1 ?Trolls trolling trolls?
2 Lovec trollů
3 Ignorace trollů
4 Reference
5 Související články
[editovat]?Trolls trolling trolls?

Provokace trolla se ve většině případů setká s trollováním od dalšího účastníka. Inspirací k takovému kroku je většinou touha po dosažení tzv. ultimátního trollingu, tedy stavu, kde již není poznat, kdo koho trolluje a více méně je diskuze všem jen pro smích, pak je to z pohledu iniciátora tzv. win. Tedy vítězství.
[editovat]Lovec trollů

Na provokaci trolla obvykle reaguje některý účastník diskuse, který se domnívá, že ?toto není možné nechat bez odezvy?. V anglickém prostředí pro tuto úlohu v debatě existuje specifické označení trollhunter ? lovec trollů. V horším případě má jeho příspěvek sám podobu trolla a konflikt se může dále rozrůstat. Trollhunter však není taky troll, jelikož jeho cílem není trollovat ostatní účastníky, ale pouze zesměšnit či zneužít iniciátora infikované diskuze.

a pokracuje to, zdroj

http://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak abysme skončili v lepším tónu tohle vlákno, tak k právům v Plzni
https://www.youtube.com/watch?v=N-Kv_ir3j2o
Reagovat
Fandina
Tak to tě tedy ujišťuji, že já troll nejsem. A jsem tomu ráda. Když sem píši, tak jen proto, že někomu fandím a o nic jiného mi ani nejde. Takže sorry. Troll určitě nejsem ... úsměv
Reagovat
Fandina
Mám jeden web a na něm máme zajištěno, že fotky z něj nejdou stahovat. Takže se webmaister může jistit, když nechce, aby mu byly fotky z webu stahovány.
Reagovat
Fandina
Ale zase je pravda, že si to stejně může kde kdo blejskout obrazovkou, takže to také není řešení.
Reagovat
smazaný uživatel
tvoje ujistovani je na anonymnim netu na 2 veci, nebo na 3? :)
ale ja te zas ujistuju, ze v mych ocich jses! Co nadelas, nic no..a tebe by to nebavilo? hm, tak jo....tak jsi jen tak hloupa, coz je ale horsi varianta pro tebe! A tomu neverim zas ja, takze troska provokace neuskodi, pojd pojd.....ale neprehnat, hranice mezi hranou blbosti a skutecnym blbcem je tenka, aby ti to nezustalo proboha!! opatruj se, fakt!!
.....a nekdy se taky holka vyspi, trollujes tu i v noci, vlastne promin, fandis...mej se a smej se...
Reagovat
Fandina
Milá Anetko, v pořádku, já beru tvůj výklad ja si podala na nick Fandina, to je tvoje právo tvůj názor a já ho respektuji, Vidíš mě tak, tak těžko s tím něco mohu udělat. Respektive spíš ti poradím, neprožívej to tak, co píšeš. Realita je trochu o něčem jiné. Napsat tady, fandím tomu a tomu není žádné trollování. Sorry. Když mám čas, tak sem kliknu a napíši, zafandím a to je tak všechno, co je pro mě tenhle web. Jestli se ti nelíbí mé příspěvky, stačí je nečíst a to je tak všechno, co pro to můžeš udělat. Jinak díky za příspěvek. Hezký zbytek dne.
Reagovat
pepin
Tak to si piš, že mi to nepasuje, Fandina tady vystupuje běžně a nikoho neprovokuje. To spíš u Tebe, která se tu objeví jednou za čas to připadá v úvahu, což momentálně ted dokazuješ. Se svým výkladem o trollech běž na normální internet a ne na tenisový portál.
Reagovat
smazaný uživatel
Pepine, na tenisovem portale by se mělo hlavně diskutovat o tenise a infantilní příspěvky patří na dětský forum.

Od: Fandina
miluji barvičky ... admin mě asi vyhodí, tak se těším ... úsměvvvvvvvvvffffffffffffffff
Reagovat
a.magerova
Ty vážně nevidíš, jak tu Fandina kdekomu znechucuje diskuzi o tenise..... víš kolik lidí sem kvůli tomu, že ona tak nesmyslně trollujes 20 hodin denně 7 dní v týdnu, přestává chodit psát!!!

Aneta4: sice jsem to tu nečetla všechno, ale s tím určením internetového Trolla jsi to trefila přesně :-))
Reagovat
Fandina
Jestli tady někdo nechce psát jen kvůli tomu, že tu píši já, tak to opravdu nemá logiku. Někdy tu píši hodně, to je opravdu, poslední týden určitě, ale jinak bych se opravdu divila, že já tu zaberu místa. Před časem tu někdo měřil příspěvky a pamatuji se, že jsem byla někde uprostřed nevím jak velkého počtu příspěvků. Jinak se samozřejmě omlouvám, že někdy píši i o jiných věcech než o tenise, je to málokdy a většinou v rámci diskuse, kterou začne jiný. Hlavně fandím a zajímá mě tu tenis. Tak vše dobré a také hezký den.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden bezvýznamný turnaj a nějak hodně povyku...se mi zdá?Je divné,že se do České republiky nepodaří dotáhnout nějaký prestižnější turnaj z větší dotací a obsazeností. Jinak Poláci nic moc tenisty nikdy neměli a obsazenost tohoto turnaje není nijak velká.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra hraje na centr kurtu od 18 hodin, děkuji pořadatelům, že ji budu moci vidět alespoň na steamu, raději bych na živo, ale to je asi nereálné :-(
Reagovat
Fandina
Držte mi palce. Musím vydat finance a přemluvit kohokoli, aby se mnou vyrazil do Katovic. Buď letadlem, nebo autem. Po vodě ani podzemí to nejde. Ale jinak vážně. Vyrážím tam. Tak mi držte palce a pojď poj0d pojď všem našim holkám ... jedéééééééééééééééém
Reagovat
Fandina
kde jsi můj chlapče. Po Lukášovi, Tomovi, Ráďovi a dalším českým klukům a Rogerovi tě miluji ... kde jsi frý týpku ... miluji tě ... moooooooooooooooooooc
Reagovat
Fandina
Tak to zase byl den tenisový. Hlavně zdraví a ať se daří ... úsměvf všem ... hlavně mým láskám ... vždyť víte o koho se jedná ... ale jinak samozřejmě všem dobrým lidem a láskámm především ... pojď pojď pojď a s úsměvem .... pojď
Reagovat
Fandina
Rosi, Tome, Ráďo, Háječku, Mini, Jirko atd čeští kluci a Rogere hlavně, Říšo dejte to boha ...
Reagovat
smazaný uživatel
Takže před chvilkou jsem přijela z Katowic, kde jsem dneska strávila 9 hodin koukáním na tenis. :) Obecně se mi turnaj zdá super, hlavně teda dostupností :D Hala je moc pěkná, hlavně zvenku opravdu zajímavá :) Černá zástěna, o které se tady mluvilo mi nevadila, spíš bylo horší to, že bylo slyšet uplně všechno z vedlejšího kurtu. Bylo fajn, že kurty byly propojené a že bylo docela málo lidí, takže jsem se mohla dívat na koho chci a mohla jsem si sednout, kdekoliv bylo místo :) Rozhodčí teda nic moc, často se pletli a podavači míčků teda hrůza. :D A ted k samotným zápasům. Jak už jsem řekla, mohla jsem zhlédnout všechny a tak jsem to taky udělala, i když jsem samozřejmě z některých viděla jen kousek. O těch zajímavějších: Nejdřív hrála Kvitová a zároveň i Lisická, což mě teda dost naštvalo, protože jsou to moje 2 nejoblíbenější tenistky. Ze začátku jsem sledovala Petru, bylo vidět, že to není její nejlepší zápas, ale myslím, že si uhrála to, co měla, dobře si to pohlídala, neudělala moc zbytečných chyb a s přehledem postoupila. Sabči antuka asi nikdy nepůjde. Viděla jsem ji až od konce 1.setu, kdy si nebyla schopná udržet podání, který měla dneska fakt špatný..:/ A ani return nebyl nic moc dneska. Bylo tam ale pár moc pěkných výměn i třeba u sítě a obecně to byl docela pěkný tenis..Jen to špatně dopadlo...Doufám že není všem dnům konec, u Sabinky by to byla moc velká škoda. Potom hrála ještě Andrejka, ze začátku moc pěkné, obě jakožto deblistky se dostávaly často k síti. Jenže Andy pak začala kazit, Robertě dávat míčky zadarmo a první set byl najednou rychle pryč. Na začátku druhého jsem to šla omrknout vedle na kurt a pak jen za pět minut koukám, že skreč. Přišlo mi, že něco se břichem, ale nevím. Moc jsem to neviděla.
Reagovat
smazaný uživatel
Co byla opravdová škoda byla prohra Klárky. Začala opravdu pěkně, byla zatím nejlepší hráčkou dne a soupeřka byla celý zápas horší. Vlastně ani nevím, jak si to Klárka nakonec prohrála. Soupeřka ale skvěle běhala, vybírala úplně nepochopitelné míčky a házela je zpátky kopcema až k základní čáře. To mě přišlo že Klárku pokaždé dost rozhodilo. No není co dodat. Ale pro mě nejlepší zápas dne byla Kája s Kájou :D Kdy naše Kája předvedla, že se s ní musí začít počítat a že na to má. Dokonce i běhala a obě hrály moc pěkně, rychle, většinou i přesně. Moc pěknej aktivní zápas. Žádný dlouhý pinkání a to se mi líbí :D No a uplně na závěr bych chtěla říct, že nechápu jak muže Birnerová hrát tenis a navíc vyhrát. Dneska hrála čtyřhru a bylo to hrozný :D Se vubec netrefovala do kurtu. Nebýt té druhé, odejdou s dvěma kanárama, takhle to dokonce(vubec netuším jak) vyhrály. :D Tak to je asi tak vše, omlouvám se za dlouhý příspěvek a kdyby se třeba chtěl někdo na něco zeptat tak sem s tím ;)
Reagovat
Carloss
dík. početl jsem si. přemýšlím že se tamtaky vypravím. kolik stojí lístek?
Reagovat
smazaný uživatel
Nás stál lístek na 1 den 18 zlotých...:)
Reagovat
Fandina
Lístek je koukám za pakatel. Je ke koupi i na místě?
Jinak závidím účast na místě a chválím. Kdo chce ten prostě může. Super.
Reagovat
tommr
je vůbec nějakej rozdíl mezi centrkurtem a kurtem č.1? Nebo je to jen jeden kurt rozdělenej na dva tou černou oponou?
A jak se ti jeví Petra? Je na ní hodně znát ta prodělaná nemoc a tréninkový manko? Má ještě nějaký problémy s ramenem? Na streamu je dost špatnej obraz a tam se takovýhle detaily jen těžko rozpoznávaj ... :)
Jinak s tou Birnerovou mě to už taky napadlo. Párkrát jsem jí viděl a vůbec nechápu jak může bejt v žebříčku tak vysoko. Vždyt ta holka hraje jak amatérka ... :)
Reagovat
Fandina
Evu Birnerovou mám moc ráda. Říkám jí Evka a bude teď hrát debla s Buryachok proti Klárce Z. s Renatou Voráčovou, takže je jisté, že v semi budě nějaká česká účast v deblu. Jinak Birnerová je super holka a moc jí přeji a by se jí zadařilo víc než dosud. Evo pojď!"
Reagovat
Fandina
Pozor .. je mi jedno, kdo vyhraje, jestli Klárka s Renatou nebo Eva se svou partnerkou. Nechám debla na nich. Jen přeji, aby se někdo dostal do finále, stejně tak Plíškovkám. Holky ... pojď pojď pooooooooooooooooooojďte na to!
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, lístky jsou levný. :) Moc jsem to nezkoumala, ale myslím že by měly jít koupit na místě. Vyprodaný to určitě není. Kurty jsou oba stejný s rozdílem, že na jednom jsou kamery, obrazovka s časem a rychlostmi podání. A tak ho pojmenovali centre :D A Kvitová - kdybych to nevěděla, vubec bych si nepomyslela, že je nemocná...S ramenem podle mě problémy nemá. První podání sice neměla nejrychlejší, ale nemyslím si, že to bylo ramenem. Zato druhý servis se jí dneska dařil naprosto skvěle :))
Reagovat
Fandina
aha ty tam seš pořád nebo jak to vidíš. Pokud Peťa dojde do pátku, možná tam vyrazím, co mi radíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, už jsem zpátky, byla jsem tam jen dneska :) Jo myslím si, že to určitě stojí zato se tam podívat a s koupením lístků by neměl být problém...Spíš nevím, co ta Petra. Přece jenom teď bude hrát každej den a po té nemoci se může rychleji unavit. Ale jak jsem psala, dneska to vůbec poznat nebylo :)
Reagovat
Fandina
Äž tak, Petule Kvítí hrála tak, že nebyl k poznání nějaký problém. Aha. Takže když v pátek vyrazím do Katovic, tak určitě někoho uvidím. Dobře tedy, Peťo, Karolíno, Klárko, Renatko, Evko, Kris a Kájo v deblu, vydržete, vyrazím vám asi fandit ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
a s tou Evkou Birnerovou to jako opravdu, byla tragická. Já vím, že kdybyste jí pohonili, nebyla by tragická. Nebo ano? Stačilo by párkárát pojď a ona by se chytla do pytle.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak já nevím, ale Birnerová se nedokázala trefit do kurtu, jednoznačně to byla Ukrajinka, kdo je nakonec nějak dovedl k vítězství. Ale já Evu moc nesleduju, tak měla třeba jenom špatnej den...
Reagovat
smazaný uživatel
Dekuji, za report! Kdyby si jeste jela tak napis, takhle od nekoho, kdo tam byl je to vzdycky fajn. Skoda, ze se sem nedaj vkladat nejake fotecky, to bych se take podivala kdyby byly....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně to letos vypadá, že se holky Plíškovy začínaj pořádně prosazovat mezi ženskejma. Už jsem se bál, aby to nebyly věčný juniorky.
Ovšem ten zápas Kláry byl katastrofa. Na to se skoro nedalo koukat. A ještě se u toho obě ksichtily, jak kdyby jim někdo dal do jídla švába.
Reagovat
Fandina
Také to Plíškovkám přeji. A nám fanouškům také. Bylo by fajn, kdyby holky víc objížděly WTA turnaje, pak se víc získá, body i zkušenosti.
Klárka to neuhrála a je to škoda. Přála bych jí, aby to tak neprožívala a hrála svou hru a věřím, že by to bylo super a bez viditelného trápení se. Rozumím tomu, že chce vyhrát, možná, kdyby na to kašlala a necítila zodpovědnost, bylo by to jiné i na pohled.
Každopádně Píškovky i Klárka jsou i tak super. Fandím moc holky. Držím palce a pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
http://tenisnovinky.blog.cz/ tak už i nové pozadí :)
Reagovat
Fandina
blog Rafy?
Reagovat
smazaný uživatel
Mel by sis ujasnit o cem ten blog bude....Tahle veta nedava smysl:
"Tenisový blog vám bude poskytovat nejnovější články ve světě tenistů na kurtu i jejich soukromí" ty budes poskytovat soukromi? A "ve svete tenistu"?
Reagovat
Fandina
Napiš mi prosím co chceš dát do hlavičky za fotky, koho a jaké chceš pozadí, třeba do vzkazů. Pokusím se ti to udělat. Mám s tím zkušenosti, neboj. Udělala jsem už několik webů, pracuji na internetu.
Reagovat
dadaft
Mistra Wericha by z té věty klepla pepka.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino máš to tam :)

Bože ostatní prosím ! Vy jste fakt ostří krytici! :DD Dělám to prvně tak prosím o trochu soucitu! :DDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že ti to nakonec vyšlo a lidi ti s tím blogem i začínají pomáhat. Sakra, že bych si taky udělal reklamu? :-)
Reagovat
VlS
Fanyku, taky jsem dělal pár webů a nějaký časopisy a řeknu ti jen pár rad. vTy musiš vědět co chceš lidem říkat a jak jim to chceš říkat, to není něco, s čím by ti někdo mohl radit. Každej ti totiž poradí něco jinýho a z těch protichůdností se leda víš co.
Jestli na to nemáš jasnej názor, tak ho nemáš buď zatím, tak počkej, nebo ho prostě nemgáš a vykašli se na to. Web není hračka, aspoň ne široce publikovanej. Na nezávazný blbnutí je lepší profil na FB. Počítej s tím, že tě nikdo nebude šetřit a každou chybu ( faktickou, gramatickou, logickou) si naplno vyžereš. Říká se tomu " chodit s kůží na trh". Dělej si co chceš, ale nepros o soucit a nekňuč, kdyz to slízneš. To k tomu totiž patří .
Reagovat
Fandina
Hoď sem odkaz na tvůj blog, web. Zkouknem ti to ... úsměv
Reagovat
VlS
Ještě ti dám jednu profesionální radu. Pozor na přebírání článků bez souhlasu a hlavně na používání fotek staženejch z internetu BEZ souhlasu autora a vypořádání autorskejch práv. Nebyl bys zdaleka první, kdo je strašně překvapenej, že čelí žalobě o statisíce za autorská práva. Fandina je ochotná dobrá duše, ale zcela neprofesionálně a bezelstnejˇ tě může dostat do průseru jak Brno.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina: petra-kvitova.blogspot.cz
Omlouvám se za neaktuální kalendář, přes mobil nejde aktualizovat.
VlS: Neděs ho, chudáka, kvůli pár vypůjčeným fotkám ho nikdo žalovat nebude..
Reagovat
VlS
Tak to by ses možná divil. Vznikají specializovaný společnosti, který monitorují web a vymáhají peníze a ve velkém. Nejdostupnější příklad je Ochranný svvaz autorský. www.osa.cz - podívej se na to poptej se známejch hospodskejch, kolik zaplatili za rádio nebo televizi v hospodě, ze které neplatili poplatky "za veřejnou produkci autorského díla".
Blog je specifická forma, není to web jako takovej, je to nástěnka kam píšeš svoje názory na něco. Podstatkou blogu je tedy tvůj názor, komentář. ten nepotřebuje fotky a pokud, tak by to měly být tvoje fotky.
Reagovat
Fandina
Tak to jseš super, pěkné fanouškovské stránky Petry Kvitové ... nádhera
Reagovat
Fandina
Přidala jsem ti do hlavičky k Rafovi Petru, jak si chtěl a máš to ve vzkazech, tak se na to koukni.
Reagovat
VlS
S fotkama to funguje podobně. Profíci , poloprofíci a sem tam i amatéři dávají svoje fotky do fotobank, kde si je může kdokoliv za poplatek stáhnout. Ten poplatek je většinou pár drobnejch. Fotobanky potom z inkasovanejch poplatků platí podíl autorům . Ten, kdo potom žaluje není většinou autor, ale fotobanka. Pár lidí v Česku se už divilo, že má platit stovky tisíc za použití fotek staženejch z webu. Oni tě nechají klidně pár let být a zažalují to až později. Podstatnou část plateb pak dělají náklady vymáhacích agentur, soudní poplatky ( často zahraniční) a tak dag´l. Rozhodně radím tenhle problém nepodceňovat. Je jednodužší se bez fotek obejít.
Reagovat
Fandina
Teď si mě ale vyděsil. Myslíš, že ty fotky, co má Fanyk na webu podléhají nějakému schválení? I když si ten obrázek uděláš sám z fotek udělaných třeba ze streamu, nebo telky? Díky za odpověď.
Reagovat
Fandina
Jestli je to tak jak píše VlS, dej tam jenom nadpis, třeba, žádnou fotku, raději. Aby nebyl problém ... úsměv
Reagovat
VlS
porušuješ tím autorská práva.
Reagovat
Fandina
Tak teď se fakticky moc bojím ... jau jau jau. A týká se to jen blogu, nebo i webů?
Reagovat
smazaný uživatel
Veřejná TV a audio produkce je dost rozdíl oproti fotce na webu. A dost by mě zajímalo, jak by někdo před soudem obhájil tak vysokou škodu.
Reagovat
Fandina
Srandičky, srandičky tak to já miluji a takhle anonymně zvlášt, ale teď si mě fakt dostal ... mám strach ... snad ten Fanyk ty fotky vyhodí, no co nadělám, je život ... úsměv
Reagovat
Fandina
to je pravda, jaká újma na fanouškovském blogu, vždyť s tím máš jen práci, žádný zisk, to mě nedošlo ... úsměv
Reagovat
Fandina
Podívej, ty máš ten blog úplně super, tak jestli web je něco jiného, tak si to přesyp na něj, nebo nějak podobně a máš to ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za pochvalu, cením si toho.

Porušení AP sice ano, ale způsobená škoda takřka nulová, takže soudu bych se fakt nebál. Pro začátek stačí, když bude uvádět zdroj.
Reagovat
Fandina
Aha, tak to ať zdroj uvede, to je fakt. Jinak fakt ten tvůj blog Petry Kvitové je něco. No fakt seš borec. Chválím moc.
Reagovat
VlS
queshi, jsi právník? Víš co jsou autorská práva? Víš jak jsou chráněná? Jestli to všechno víš (ne že si něco myslíš ) tak kvalifikovaně poraď a převezmi za svou radu odpovědnost. Hodně štěstí.
Reagovat
VlS
podívej se třeba sem http://www.systemonline.cz/sprava-dokumentu/odpovednost-za-obsah-na-internetu-1-dil.htm
Reagovat
Fandina
Nic proti tobě, ale nepřeháněj prosím. Nebudu tu machrovat, ale trochu používám selský rozum. Z blogu nemá ten dotyčný žádný finanční prospěch, jestli se mýlím, tak mě oprav. Jaký by prosím byl zisk z toho, že si někdo tady pro zábavu dělá blog a na tom píše o tom, jak ten a ten tenista tenistka tam a tam hraje. To mi prosím vysvětli. Žádný zisk z toho není. Ale já to nevím. Jak to je. Spravuji několik webů a tam jsem všechny fotky fotila, nebo udělala, takže nemám problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, teoreticky máš sice pravdu, v praxi jsou podobných amatérských nekomerčních stránek spousty a ještě jsem neslyšel o tom, že by někdo nějakou dal ksoudu..
Reagovat
Fandina
Aha, takže sice zatím nikdo to k soudu nedal, ale klidně může, no tak to ale není legrace a může se to stát. Upřímně, ani bych se nedivila ... úsměv
Reagovat
Fandina
Na druhou stranu, mě se to fakt netýká. Já mám svoje weby ošéfované a jsem v pohodě. Všechno vlastní tvorba.
Reagovat
smazaný uživatel
Může. Ale u amatérských nekomerčních stránek bych se toho opravdu nebál.
Reagovat
Fandina
Tak to si mě uklidnil. Přesně tak to mám. Komerční stránky jsou v pohodě, všechno v rámci pravidel, OSA je také ošetřena, mám s tím zkušenosti, s produkcí a autorskými právy. Takže super. Nekomerční stránky mám několikery a i tam je to vždycky v mé režii. I kdyby nebylo tak je to nekomerční, bez zisku.
Reagovat
VlS
nekomerční stránky a komerční stránky jsou z hlediska autorského práva úplně jedno. Prostě nikdo nemá právo veřejně produkovat autorské dílo bez souhlasu autora. Stejně jako ty nesouhlasím s tím, jak je autorské právo uplatňováno ( odborně tzv de lege ferenda) což vůbec nesouvisí s tím, jak je právo nastaveno ( de lege lata). To, že se mi nějaké právo a jeho ochrana nastavená mimo jiné mezinárodní úmluvou na úrovni OSN nelíbí ještě neznamená, že neplatí. Právo je jake je, bohužel ne jaké by se nám líbilo. Vstup do Pirátské strany, budeš tam mít řadu stejně uvažujícich.
Reagovat
Fandina
Aha. Já jsem několikrát v životěv organizovala veřejné produkce a vždycky jsem musela zaplatit OSA poplatky a bylo to dost administrativně náročně, poplatek, seznam skladeb atd. Takže vím o čem mluvím. A také to znám z rodinného obchodu. Tam několikrát přišla OSA a zkoumala, zda jsou zaplaceny poplatky z hudby v prostoru. No není to jednoduché se v tom orientovat, ale nakonec se to dá dát dohromady. Nic no. Pirátskou stranu mám ráda. Organizovala jsem jeden politický mítink a pak mě střídali piráti. Jsou sympatičtí.
Reagovat
Fandina
A nejvíc se mí líbilo, že ten politický mítink měl Petra Janda Olympick. Tak tuhle skupinu legendární opravdu beru se vším všudy ... úsměv
Reagovat
Fandina
A zapomněla jsem dodat, že náš rodinný obchod je s prádlem a také látkami, takže moc dobře vím, že to se hodí k tomu a to zase k tomu a co komu sluší a vůbec. Nejkrásnéjší je prádlo a láska ... úsměv
Reagovat
Fandina
miluji barvičky ... admin mě asi vyhodí, tak se těším ... úsměvvvvvvvvvffffffffffffffff
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, v obém se jedná o porušení AP, podstatný rozdíl je ale ve výši způsobené škody (a její vymožitelnosti.) Žalovat nadšeného amatéra se zkrátka niomu nevyplatí..
Reagovat
VlS
Nemáš pravdu, ale tohle téma sem nepatří
Reagovat
smazaný uživatel
nekdo si muze cenit sveho clanku, fotky a taky se snad zohlednuje moralni ujma, hledisko ne? takze to opravdu neni jen tak a kdo te bude chtit zalovat, a bude mu to stat za to, udelat to muze a ze ty to vidis jako nepodstatne, nebo ze se to nikomu prece nemuze vyplatit, na tom nic nezmeni. praveze nadseni amateri stoji za rozvojem internetu, kdo asi stvoril facebook, ale ma to i stinnou stranku.....bezpecnost, ta pokulhava a vymahatelnost prava.
Reagovat
smazaný uživatel
jen jsem to dopsala a vyplul na povrch pripad studenta, kdy mu policajt opsal podstatnou cast jeho prace a pouzil to jako zduvodneni nejake obzaloby, jak pisu vys!!
Reagovat
VlS
Primárně vůbec nejde o škodu nebo jen o škodu, to je naivní laická představa. Že bude fotobanka chtít cenu třeba deset doláčů je marginální. Na to se nabalí náklady vymáhacich a právních firem a z deseti dolačů jich je 50x1000 fotek za 5 let a jsi tam a ta pálka bude takhle velká, ikdyž někdo nebude chtít zaplatit za fotku ani cent a bude požadovat jen odstraněni z webu a omluvu. To o co jde je vymahačskej a právni bussiness, nějaký prokazování škody je podružný.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, v kolik hraje zítra Petra?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, nejak jim to trva to vypsat...predpokladam, ze stejne jako dnes..? Taky bych to rada vedela...
Reagovat
smazaný uživatel
Měla by hrát večer od 18:00
http://www.wtatennis.com/schedule/tournamentId/3143/title/bnp-paribas-katowice-open
Reagovat
PetaM
Jupí :D Dobrá zpráva, to přijdu z volejbalu a budu fandit Petře! :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná je ta prohra Klárky taky v tom, že věděla, jak blízko má do první dvacítky. Aspoň to vyplývá z tohoto rozhovoru...
http://sport.idnes.cz/tenis-zakopalova-rozhovor-ddf-/tenis.aspx?c=A130409_184533_tenis_rou

Otázka: Víte, jak daleko máte do Top 20?
"Vím, 15 bodů. Teď to sleduju. Kdyby o víkendu Pavljučenková prohrála s Kerberovou, byla bych dvacátá."
Otázka: Vadí vám, že záleží taky na výsledcích ostatních?
"Pozor, teď je to jen na mně. Tenhle týden se hraje jediný turnaj. Musím udělat semifinále, dva zápasy."

Nechci říct, že to bylo jenom tím, ale třeba to Klárka měla v hlavě...

Jinak jsem se chvilku díval na zápas Karolíny s Kaiou. První set skončil pro Kaiu hodně nešťastně. Za stavu 5:6 a shoda (poté, co odvrátila dva setboly) dala výborné první podání, ze kterého by měla jistý gembol. Jenže čárový rozhodčí špatně zahlásil aut. Kaia sice dostala znovu první servis, ale takové podání jako předtím se jí už nepovedlo. Karolína získala dva body v řadě a tím i celý 1. set... Druhý set už jsem tolik neviděl, rozhodl ho jediný brejk Karolíny v šestém gemu.

Myslím, že Kaia po té dlouhé herní pauze nepředvedla v Katovicích vůbec špatné výkony. Přál bych jí, aby se zase dostala do své dřívější formy. Tenisově na to má, ale co se týče zdraví, tak bohužel patří do klubu smolařek... Karolína teď hraje opravdu dobře a taky se na ni dobře kouká. :) Pokud se v příštím kole utká proti Vinci, tak to bude zajímavá výzva.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky na ten odkaz rozhovoru :D Docela mě potěšilo, že Klára chce být až skončí trenérkou :-))
Reagovat
dadaft
Kaia se málo dostávala do hry po svém prvním servisu, včera měla úspěšnost jen 37% a dnes 49%, trochu ji chyběly síly, ale souhlas, že celkově hrála dost dobře.
Karolína si to musela vyhrát, nebylo to zadarmo.
Reagovat
tommr
je trochu paradoxní, že Klára se na to dvacátý místo nakonec přece jen dostane i přes tu dnešní potupnou prohru. Suarez Navarro totiž tenhle týden nemůže obhajovat lonský semifinále z Barcelony, příjde o 100 bodů a propadne se tak za Kláru ... :)
Reagovat
Fandina
Klárka dneska podle toho webu co sleduje denně holky viz dole na dvacátém místě je. Ale možná si také myslela na to místo do 20.

http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
tommr
kdyby Klára dokázala postoupit do semifinále tak by se posunula i před Pavlyuchenkovou na 19.místo. A je jasný, že by pro ní bylo lepší kdyby se do tý dvacítky dokázala dostat vlastníma silama a nemusela se ohlížet na výsledky konkurentek ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... znáš to, někdy vyhraješ, hraješ super a stejně tě může někdo předběhnout na žebříčku, protože předtím nebodoval. Tak to v životě chodí. Nikdy se nikdo neptá za jaké situace si tam a tam postoupil. Počítá se to, jaké místo nejvíc si dosáhl a to ve srovnání s ostatními a je to spravedlivá realita. Nic jiného na poměřování ještě než matematické součty výsledků nebylo vymyšleno.
Reagovat
vendulkabendulka
A pak ze to nejde, Karolina udolala Kanepiovou! To je velmi slusny skalp, blahopreji.
Reagovat
tommr
jj Kanepiová se sice vrací po zranění, ale je to pořád jedna z nejnebezpečnějších hráček na okruhu a výhra nad ní je pro Karolínu velkej úspěch ... :)
S dnešním výkonem by Karolína nemusela bejt úplně bez šancí ani ve čtvrtfinále proti Vinciový (Bertensový) ... :)
Reagovat
Fandina
Já bych si moc přála, aby to bylo proti Bertensové.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnes 50% úspěšnost. Nejvíce mám pochopitelně radost z vítězství Petry, naopak mne mrzí prohra Kláry. U Andrey se dalo čekat, že se projeví změna klimatu. Je dobře, že Petra už je aspoň trochu ok. Good luck, Petra! POJĎ!
Reagovat
Tomasito
..myslim,ze az na ten zacatek..mela cely zapas uplne pod kontrolou..Kaja hrala presne svoji hru..byla radost se na to koukat! :-) WELL DONE ! :-)
Reagovat
VlS
Moc pěknej zápas. Tak dalších 40 bodíků do žebře, jen tak dál v QF bude nejsp횡 Roberta, ale když ji dáš, tak SF bude skoro zadara.
Reagovat
smazaný uživatel
asi by bylo dobre vedet, ze se Kaia vraci po zraneni a celkem do niceho se nepustila, prijala tu nekomplikovanou, "plochou" hru. I kdyz pripoustim, ze je nekdy u ni nejvetsi komplikaci hlava. Karolina ale dobre, posledni gem mazacky. Nektere udery do ruzku a celkovy prehled na kurtu paradni. Zdalo se mi dokonce, jako by trosku v tomhle zapase zrychlila vsechny zivotni pochody.. :-) Pekne, gratulace. Hlavne ji nechat zit a neposilat hned do top tolik a tolik, jak tu byva zvykem.. ;-)
Reagovat
VlS
už včera jsem tu psal, že mi Kaia připadala po dvou jasně vyhranejch setech úplně vyplivnutá a že je asi na štíru s kondicí. Ale to nic neubírá na tom, že Karolína dobře servírovala a hrála dobře. Fakt je, že ji pořádně prověří až QF - nejspíš Roberta. Ale dívalo se na to většinou dobře, až na ty momenty vypuštění míčů, který by asi stejně neměla, ale aspoň zkusit je mohla.
Reagovat
smazaný uživatel
urcite, nijak neminim snizovat dobry vykon Karoliny, mne se libila uz v KL, kde jsem ji videla poprve. Ale Kaia zcela ve hre jeste neni, bylo i zjevne, jak se pokousi srovnavat branicnim dychanim problemy s dechem....
Reagovat
VlS
Tak jsem nerad, že má problémy a jsem rád, že nejsem sám kdo si toho všimnul.
Reagovat
Frick
O kolik by se nyní posunula Karolína nahoru?
Reagovat
tommr
po dnešku se Karolína posune na 76. místo v žebříčku a předstihne i Andreu Hlaváčkovou ... :)
Pokud by v Katowicích postoupila do semifinále tak se dostane na 66.místo, pokud by postoupila do finále tak se dostane na 60.místo a pokud by získala titul tak se dostane na 57. místo (a současně na 4.místo mezi Češkama) ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
tommre ty jsi chodici kalkulator a encyklopedie a ja ti za to moc dekuji!
Reagovat
Fandina
a pro ty, kteří to nechtějí počítat sami z údajů WTA je tady tenhle web, který to sleduje denně. Stačí nahlédnout a je to.

http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky prehled! Mohla by alespon vyradit Vinci, to by stacilo pro zacatek :-)
Reagovat
tommr
tak Vinciová ještě ve čtvrtfinále není i když je vysoce pravděpodobný, že se tam nakonec dostane ...
S dnešním výkonem by ale Karolína nemusela bejt úplně bez šancí at už bude hrát proti Vinciový nebo proti Bertensový ... :)
Reagovat
Titan
Právě ukazovali nejvýše nasazené a je to tam kromě Petry a Vinci docela plošně vymlácené...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
tommr
jj masakr nasazenejch hráček v Katowicích pokračuje. Ještě by to chtělo, aby Karolína vyřadila i Vinciovou a Petra by pak zůstala na turnaji jako jediná nasazená ... :)
Reagovat
VlS
Snad tam Petra zůstane :-)
Reagovat
Titan
Petra by měla ukázat, že se přes špatné zdraví a nástup antukové sezóny dokáže vzepřít nepřízni a udělat pěkný výsledek.
Asi bych to před měsícem neřekl, ale raději urvat Katovice, než se trápit v Itálii...
Reagovat
tommr
já si myslím, že tady to nestojí tak, že bud bude úspěch v Katowicích nebo proti Itálii. Úspěch v Katowicích by moh Petru správně nakopnout proti Itálii a naopak ... :)
Reagovat
VlS
určitě, zápas jsem viděl až ze záznamu ( no, spíš kousky, na celej se mi koukat nechtělo) a neviděl jsem nic, co by nějak vybočovalo z normálu Petřinejch prvních kol.
Reagovat
Fandina
Hezký výkon a super hra. Gratulace Kájo a jen tak dál. Pojď, přeji úspěch.
Reagovat
George_Renel
je na tom úderově a podáním fakt dobře. Dokonce to vypadá, že i psychicky se trochu zocelila. V tomto je tedy již teď na první třicítku. Ovšem bez zlepšeného pohybu a odstranění dopředu viditelné rezignace k některým míčům to půjde nahoru velmi těžko. Dnes však zatím hraje v porovnáním se zbytkem našich barev výborně!
Reagovat
Fandina
tak tak líbí se mi její úderová jistota.
Reagovat
dadaft
přesně. dneska to bylo velmi dobré.
Reagovat
tommr
už jsem Karolínu párkrát viděl, ale dneska to bylo poprvé co hrála opravdu dobře a s viditelnou chutí. Zdá se, že jí ten titul z Kuala Lumpur opravdu prospěl ... :)
Reagovat
George_Renel
Mně dnes právě připadla ve stejné pohodě jako v KL. Pěkně se na to dívalo :-).
Reagovat
tommr
no nebylo by špatný kdyby si Karolína v Katowicích zopakovala podobnou jízdu jako v Kuala Lumpur ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To ne, ale jen to finale bez toho titulu ten at radeji vyhraje Petra...:-)
Reagovat
Fandina
České finále by bylo super. Petra by byla samozřejmě favoritkou. Ale ať by vyhrála kterákoli, měla bych radost. Peťo Kájo ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Sestry Plíškovy jsou na FB kdo chce tak tady: http://www.facebook.com/pages/K-K-Pliskova/260518760751311?fref=ts
Reagovat
Fandina
a také mají solidní web
http://pliskova.net/
Reagovat
dadaft
se zatím drží dobře.
Reagovat
Fandina
koukám, tak jen to nezakřiknout. První set má, tak ještě jeden. Karolínko pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Zatim krasne...prvni set v kapse:-)
Reagovat
rubens
Dobře, Plíšče se kouslo. Eště jeden...
Reagovat
dadaft
řeknu Vám lidi, ona ta Karolína začíná vypadat jako hotová tenistka. ))
Reagovat
Fandina
... jen to nezakřiknout a jinak sláva Karolínko jen tak dál!
Reagovat
smazaný uživatel
na Eurosportu jsou z ni uplne poprdeny...pejou tam na ni ody :-)
Reagovat
Titan
Ale je to opravdu boj. Oběma tenistkám servis docela píše...
Reagovat
dadaft
tak potom, s jakým přehledem Karo dopodávala zápas, museli být v extázi. ))
Reagovat
Fandina
dadaft ... v poslední hře hlavně komentátorce přeskakoval hlas nadšením.
Reagovat
smazaný uživatel
Rikali, at si zapamatujem jedno jmeno: Karolina Pliskova, ze nam jeste ukaze...:-)
Reagovat
vendulkabendulka
Skoda ze Kris (ktera byla dlouho ta o fous lepsi z dvojcat) se ted moc nedari, libilo by se mi kdyby byly zas v rebricku pohromade. Zejmena proto, aby mohly dal hrat turnaje nastejno a stihaly i spolecnou ctyrhru. I kdyz, kdyz nad tim premyslim, mozna by jim mala odluka v tenise i prospela.
Reagovat
Fandina
Tak ještě držme palce Plíškovkám v deblu, když udělají ještě tři výhry, mají titul a turnajové jedničky už daly holky držím palce a pojď pojď pojď!
Reagovat
Fandina
A ještě k tomu deblu, také může být české finále, protože Renata Voráčová s Klárkou Zakopalovou také postoupily. Takže super a jen tak dál holky. České finále by bylo úžasné.
Reagovat
vendulkabendulka
Myslim ze v deblu maji velmi slusnou sanci dojit az do finale, pokud neco seredne nepodelaji. Uvidime.
Reagovat
tommr
herně sice nijak nepřesvědčila, ale hlavní je vítězství. Snad se bude postupně rozehrávat k lepším výkonům ... :)
Vývoj turnaje je pro Petru zatím mimořádně příznivej. Ještě se zdaleka nedohrálo ani druhý kolo a z turnaje už vypadlo 5 nasazenejch hráček. V Petřině polovině odpadly Cornetová, Goergesová a Lisická a ve druhý polovině Robsonová a Zakopalová. Cestu k titulu má Petra opravdu hodně umetenou a měla by toho náležitě využít ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Presvedcivy od Petry to moc nebylo, i na Eurosportu ji kritizovali az jsem si musela vypnout zvuk;-) ale hlavni je, ze to vyhrala a ted snad uz poslape dal....
Nasazeny hracky odpadavaj jedna za druhou, nejvic me mrzi Klarka....tak snad alespon Petra dojde dal :-)
Reagovat
tommr
první kolo je pro Petru vždycky kritický, pokud ho přežije tak se pak většinou chytne. Snad to bude platit i tentokrát. Byl by to strašnej hřích nevyužít takhle příznivej vývoj turnaje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To by byl. Tak snad Petra nebude za hrisnici....:-)
Reagovat
dadaft
musím říct, že ač polským kameramanům občas utekl jak míček, tak teniístka, a sledovali jsme záběr nikam, jinak to bylo dobře a zajímavě uděláno, stříháno, režírováno............
zkrátka - dobře se na to dívalo.
jen škoda, že zřejmě není snížená kamera (aspoň jsem si nevšiml) - když se sem tam použije, tak to zatraktivní přenos a navíc je líp vidět, že to tam dole na kurtu není taková lahoda, jako se zdá z horní kamery, ale docela šrumec. ))
Reagovat
Fandina
dadaft ... zajímavé postřehy, je vidět, že se v tom vyznáš.
Reagovat
pepin
Tak ten kdo to nezažil na vlastní oči a nebyl sám u kurtu přítomen tomu co se tam děje, tak to nepochopí. I u té nízké kamery je to pořád jen ploužák. Já když jsem byl v Londýně na TM a seděl jsem dole u kurtů za lavičkami rodičů a přátel, tak jsem ani nestíhal registrovat podání. A o tom fofru na kurtu je zbytečně mluvit. Nepředstavitelné.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto kouzelny pristup Zakopalove, nicmene zcela typicky a nejen pro ni, ze. Kolik let ze hraje tenis? A servis nula, mysleni nula, co je tohle za pristup...
Reagovat
Fandina
bojovala ... bohužel jí to na tuhle holku nestačilo, na tu v prvním kole ano, tak příště to snad bude lepší a Klárce se zas zadaří.
Reagovat
Titan
To je počasím. Klárka potřebuje sluníčko a teplo. Amerika ji svědčila a teď přijede do zasněžené střední Evropy...
Reagovat
tommr
ty si myslíš, že Klára dneska bojovala? Já bych řek, že to dneska Klára pořádně odflákla. Vždyt Camerinová je jen průměrná hráčka (174. místo v žebříčku) a hráčka aspirující na první dvacítku by si od ní neměla nechat vnutit hru. Ta kopcovaná v závěru byla od Kláry jasná rezignace ...
Reagovat
Fandina
tommr ... myslím, že bojovala, hlavně s udržením si servisu, to byla opravdu bída. Jinak také mohla prohrát ve dvou setech. Flustrovaná už byla na konci prvního a nakonec to byly tři. S tou holkou se kterou hrála už hrála počtvrté a třikrát s ní prohrála, prvně už před dvanácti lety. Bohužel. Viz odkaz níže.
http://www.tenislive.cz/wta/zapas/maria-elena-camerin-VS-klara-zakopalova/e-boks-open-copenhagen-2013/
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, kde bych mohla najít fotky ze zápasu Petry? Jsem zvědavá na její oblečení atd. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tady se muzes podivat na cely zapas zpetne:
http://www.youtube.com/watch?v=B-ib8ySz-AQ
Jinak obleceni nic moc, uz jsem to co Peta dneska mela na nekom videla...
Reagovat
smazaný uživatel
Tady cely forum, kam davaj fotky z katowic, je tam i jedna petry...prevazne je tam teda Andrejka z dneska;-)
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=453254&page=74
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se tenhle Petřin outfit taky moc nelíbí. Sukně celkem normální, ale to tričko - bez tvaru, barva a vzor taky nic moc. Petra si zaslouží něco mnohem hezčího...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslim, ta sukne je ok, ale misto toho zihanyho trika ji mohli dat treba oranzovy tilko, aby to lip ladilo....ale cert vem obleceni, hlavne at vyhrava!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
tohle jí dala firma nike za trest, ne? Petře sluší barvy a ne nějaká šedá! Nejhezčí oblečení měla na Turnaji mistryň 2011, to jí slušelo.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně moc líbilo to, co měla loni na US Open a pak na podzim na turnajích v Asii.. ale i ten střih trička, co měla na záčátku sezóny, mi přišel fajn - byla to zajímavá změna po těch tílkách, protože jak Petra trošku přibrala, tak na ní byly možná moc narvaný... jinak asi nejmíň se mi na Petře líbí červená, nevím, proč...
Reagovat
smazaný uživatel
ten outfit na US open byl fakt super, to je pravda...
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle?
http://www.zimbio.com/pictures/-oW7b8VXrgP/2012+US+Open+Day+5/zsAYtDmPJ14/Petra+Kvitova
tam ji to mooc sluselo, ta sukne s prouzkama je krasna;-)
Reagovat
smazaný uživatel
akorát to měla i v kombinaci s bílým topem..
Reagovat
VlS
10.04.2013 17:08Od: VlS
Klara
selhávala v rozhodujícich momentech. Vypracovala si ( pracně a zodpovědně) pozici na winer a rozhodující úder pravidelně zkazila.
[ Reagovat ]
Reagovat
smazaný uživatel
Prohra Klarky me fakt mrzi a zaroven dost prekvapuje. Myslim, ze mela na to, aby dosla daleko v tomto turnaji ne-li ho mohla cely vyhrat. Prislo mi, ze Camerin nehrala nejak zvlast dobre a Klara se sama porazela svym ponekud negativnim pristupem a vytvarela spoustu chyb, ktery normalne nedela. Je to velka skoda.
Reagovat
pepin
Tak Báro, s tím vyhraným turnajem jsi trošku přestřelila. Jak vidíš tak to, že se jí povedly dva, tři zápasy nic neznamená, dnes proti ní nestála žádná velká hráčka, již vůbec nic extra nepředvedla a přesto Klára prohrála. Je prostě v řadě hráček, které mohou a někdy překvapí, ale na nějaké velké vyhrávání to prostě není. Myslím turnajů.
Reagovat
Fandina
pepin ... koukám, že jsi velký fanda Klárky ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Pepine ted to samozrejme vim po tom zapase, ze jsem prestrelila. To nic nemeni na tom, ze si myslim, ze mela na to turnaj vyhrat. Nechapu, proc ses vuci ni tak skeptickej. Posledni ne dva, ale vice zapasu naznacovaly, ze tu formu ma....
Reagovat
pepin
Tak musím to tady trochu větrat, aby to tady nebyly jen samé lítosti. To víš, že ji mám rád jako všechny naše holky, ještě Serenu a vlčí očička, ale ty mi moc radosti zatím nedělají. Ale je jen jedna pravda, měla ji dneska porazit a to jsem ani nevěděl, že je na nějakém 170 místě, to tu napsal až computer Tommr.
Reagovat
Fandina
Klárka hrála s tou holčinou už po čtvrté a třikrát s ní prohrála, takže asi moc na ní zahrát neumí. Vždyť si to viděl. Klárka má slabé podání a pořád o něj přicházela. Jinak winnery byly od Klárky super, ale prostě v té rozhodující třetí sadě byla ta druhá lepší. Na computry kašli, realita je jiná ... úsměv
Reagovat
VlS
Horší fotku Petry jste už nenašli? To je fotka do hororu.
Reagovat
Fandina
Tak to je škoda. Klárka ...
Reagovat
smazaný uživatel
To je, verila jsem, ze to da po tom druhem setu a i na zacatku tretiho ji to slo....fakt skoda.
Reagovat
dadaft
nj, Camerinová ji ukopcovala...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne ked je favoritka a ma vyhrat tak zahadne prehra ale taku Kirilenkovu tu porazila jasne okate no coment
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě to mrzí...Škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
ukopcovala:-)))...vystizne...
Reagovat
Frick
Nebyl tam nějakej zdravotní problém? Nějaký zápěstí nebo tak? Nebo vona ty bolestný grimasy dělá pořád?
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle ona se tvari porad....nekdy min nekdy vic...
Reagovat
smazaný uživatel
dkud ses tu vzal?
Reagovat
VlS
jdi se bodnout s tvejma teoriema, je to totální blbost.
Reagovat
smazaný uživatel
a preco sak pravda sak porazila Kirilenko a teraz prehra s amaterkou potom zase potrapi Sharapovu a prehra s 11 rocnou kvalifikantkou tak to je pravda cista:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, tohle je proste o pristupu, bud chci vyhrat a neco pro to udelam, nebo do toho chci mlatit jak blbej, sbalit prize money a hura na dalsi turnaj
Reagovat
dadaft
sak ti hrabe.
Reagovat
Fandina
pzag ... princip je v tom, že výhra znamená finance a to úměrnou řadou. Získáš jich tim víc, čim víckrát vyhraješ.
Reagovat
smazaný uživatel
V dalším kole bude hrát s 98. hráčkou na světě - Mandy Minella. Měla by to pro Petru být lehká soupeřka. Mimo jiné ji porazila i Katka Siniaková v kvalifikaci v Miami. Tak doufejme, že se Petra sama nevyhází. Neví někdo, kdy bude hrát? Doufám, že navečer. :-)
Reagovat
tommr
Minellaovou musí Petra porazit i když není ještě úplně fit. Prohrát s takovou hráčkou by byla ostuda ...
Na silnější soupeřky Petra nenarazí ani v dalších kolech. V Petřině polovině odpadly Cornetová, Goergesová a Lisická a tak má Petra cestu do finále pěkně umetenou. Nejsilnější hráčka na kterou by mohla narazit je Rumunka Beguová (51.místo v žebříčku) ... :)
Reagovat
Frick
Zase jak boží umučení...¨

Její úsměv je prostě vzácný, ale o to hezčí...
Reagovat
dadaft
na té fotce u jiného článku se krásně směje. ))
Reagovat
Frick
A teď už bulí...
Reagovat
misa
Bylo vidět, že Petře po nemoci chybí síly. Podání bylo v pohodě, zato pohyb po dvorci byl přímo tragický. Petra sama před turnajem upozorňovala, že na titul to právě kvůli proběhlé nemoci nevidí. Když uvážím, že by měla až do finále hrát každý den, tak to moc růžově nevidím. No nevadí, alespoň si zatrénuje na Fed Cup :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka tam ako co vystraja uz by sa mal uvedomit a skoncovat s tymim klamstvami a oebami deb.il
Reagovat
Elrondin
Taky nechápu, co to tam provádí a ještě k tomu s Kavcicem, který dostal i s Jirkou Veselým...
Reagovat
smazaný uživatel
mozno ze este vyhra ale aj tak sa tam strapnuje
Reagovat
Elrondin
A jen co jsme si postěžovali, začíná otáčet ;o)
Reagovat
smazaný uživatel
Kavčič je ale na antuce dobrej...
Reagovat
smazaný uživatel
A to já se na fedcup těším moc, holky se o to určitě poperou. Já jim prostě věřím...Klárka bojuje, pře chvílí měla brejk.
Reagovat
Frick
Ty vole, jak můžou bejt ty tenistky ta tlustý. Je v tom tenise potřeba síla, mrštnost, rychlost - proč nemaj vyrýsovaný svaly jako třeba tyčkařky nebo sedmibojařky. Až za mladou Radvaňskou, to je "bílá vrána"....
Reagovat
smazaný uživatel
Provokace?
Reagovat
Vojtiik
Prosim redakci, aby zaradila do repertoaru fotek Petry nejake nove kousky a tady tuhle vyradit.. ja mam vzdycky strach otevrit ten clanek ze me treba sežere potom :D
Reagovat
milbust
Pořád čekám kdy tady někdo pogratuluje holkám Pliškovým k vítězství nad 1. nasazenými v deblu. Takže velká gratulace.
Reagovat
Frick
To zní jak liščata nebo klíšťata. Dyt jsou to pořádný kolohnátky. 186 / 184 cm a něco pod 3/4q živé (a sexy) váhy...

Hele a nějaká fotka, kde jsou třeba v bikinách asi nejni, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Snad treti set vyhraje....ale vyraz ma stale trpitelskej:-)
Reagovat
kada.tom
no, nejen výraz, ale i ta hra .. vyhraje ta, co udělá míň chyb
Reagovat
kada.tom
ale fandím Kláře :-)
Reagovat
dadaft
teď je Camerinová v rozkladu - pojd Kláro, je čas to rozhodnout... ))
Reagovat
smazaný uživatel
Vypada to, ze Camerinovy dosla stava....jeziis jen to dopisu udela Klara DF...to je zapas
Reagovat
dadaft
no, místo tlaku a výhody zde máme rebreak a srovnání na 1:1.
satrlatr.
Reagovat
smazaný uživatel
No je to teda nepeknej tenis....at uz to Klarka nejak doplaca
Reagovat
Frick
http://sport.tvp.pl/5189542/tenis/bnp-paribas-katowice-open/wideo/tenis-wta-katowice-2-runda-m-camerin-k-zakopalova

Já ty polšitně rozumum líp, twl... xD
Reagovat
smazaný uživatel
Dík, mám to stejně.:)
Reagovat
smazaný uživatel
No moc se netesim na Fed cup, Ta Andrea to je psycho, kolaps i v deblu. Nepisi co byl duvod skrece, ale stejne na Vinci byla bez sance. ted i Klara speje k rychlemu konci, prvni set prohrala a hned ma souperka break v druhem setu, No nevim co se tem nasim tenistkam deje uz by se mely zmobilizovat.
Reagovat
tommr
dnešní generálka na Itálii pro nás dopadla velice špatně. U Andrey se to dalo čekat, ale Klára hodně zklamala. S takovýmhle výkonem by proti Erraniový nebo Vinciový neměla nejmenší šanci ...
Reagovat
Fandina
Dej si panáka a pak se ti možná rozsvíti a pochopíš, že prohrávat je lidské.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist