Kvitová hrála znovu pod prášky, s ramenem jde na vyšetření

28. 5. 2011, 16:25
Aktuality 19
Petra Kvitová v Paříži zatím bez klopýtnutí plní roli favoritky a bez ztráty setu postoupila do osmifinále. Poslední dva zápasy ale odehrála pod prášky tlumícími bolest ramene, se kterým půjde na vyšetření. Na French Open je ale odhodlána bojovat dál i navzdory bolestem.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Za pomoci prášků tišících bolest odehrála Petra Kvitová duel druhého kola s Číňankou Jie Zheng i dnešní vítězný zápas proti Američance Vanie Kingové.

"Rameno vydrželo, ale hrála jsem pod práškama, protože ráno tam bolesti jsou," řekla Kvitová Radiožurnálu a doplnila, že půjde na vyšetření. "Protože už na tom tři dny pracujeme s fyzioterapeutem a kondičním trenérem, a nelepší se to. Asi k tomu přispívají tvrdé míče. Dávám na sto procent rány, a proto to tuhne," uvedla.

Kvitová je rozhodnuta bojovat na French Open dál. "Půjdu i přes bolest. Doufám, že si to nemohu poškodit, a chci tady hrát co nejdéle," prohlásila odhodlaně.

V utkání s Kingovou ale evidentně strádala. "Byla jsem kvůli ramenu nesvá a trápila se, protože jsem nevěděla, co to vydrží. Ale trenér (David Kotyza) mě pochválil." řekla.

Po vyřazení světové jedničky Caroline Wozniacké z Dánska i dvojky Kim Clijstersové z Belgie patří česká tenistka k favoritkám na titul. Letos prohrála z 32 zápasů jen šestkrát a na antukovém povrchu dokonce pouze jeden zápas.

Úderovou jistotu Kvitová ukázala v utkání s Kingovou. Až 115. hráčce světa vzala díky skvělému returnu šestkrát podání. "Věděla jsem, že její servis není nejlepší. Mohla jsem si stoupnut metr do kurtu a tlačit ji. Return mi píše," usmála se Kvitová, která za hodinu a dvacet minut měla 30 chyb a stejný počet vítězných míčů.

Zápas s Kingovou odsunuli pořadatelé z hlavních dvorců na 'sedmičku'. Někteří diváci se přišli podívat, kdo tam trénuje, a viděli zápas třetího kola. "Trošku mě to v pátek překvapilo, ale pak jsem to neřešila. Nakonec mi to nevadilo, protože přišlo hodně lidí, bylo plno a sedmička je rychlá, což mi vyhovovalo," řekla Kvitová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

19
Přidat komentář
smazaný uživatel
však se budete ještě divit!!!
Reagovat
smazaný uživatel
9915 W (-)
8215 C (-)
7935 Z
5700 A
4755 L
4601 Š
4018 K
3526 S
3405 S (-)
3120 B
------
3060 P
3056 R
3050 J
2990 K
2835 P
Reagovat
smazaný uživatel
stejně na Na Li momentálně nemá a prohraje. Pak bude mít 20 dní před Wimbledonem volno.
Reagovat
Mistr
To sem přesně čekal.
Reagovat
smazaný uživatel
mám objektivní důvody. Na Li má životní formu. Naopak Kvitová poslední dva výkony byly hodně špatný. Dnes ztratila dokonce 4x servis. Byla to tragédie. Navíc je zraněná. Takže Na Li je podle mě ukázkový valuenbet.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, Lopato, ty jsi vážně lopata! Kvitová na Na Li absolutně nemá, a proto jí v Madridu porazila ROZDÍLEM TŘÍDY 6:3 6:1, že? Vzpamatuj se!

Pokud něco Petru porazí, tak to nebude Na Li, která jen tak mimochodem má do životní formy daleko, ale pouze a jenom to její nešťastné rameno.
Reagovat
smazaný uživatel
ty si šašek. nemůžeš srovnávat formy z madridu s formama na French open!!! V Madridu nebyl Kvitová zraněná ty lojzo!!
Reagovat
smazaný uživatel
No ale vždyť si vsaď! Já myslím, že pokud by mělo být to zranění vážné, vůbec by k zápasu nenastoupila. Pokud nastoupí, zápas vyhraje. Toť můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn, Lopato, klidně se snaž o to své typické "zakřiknutí", ale aspoň při tom nežvaň nesmysly typu, že Na Li je "v životní formě", anebo že Petra "poslední dva výkony hodně špatný"; dnešní výkon byl průmrný až podprůměrný a předchozí výkon byl velmi slušný.
Reagovat
smazaný uživatel
Čím víc příspěvků od Lopaty čtu, tím víc pochybuju o jeho svéprávnosti... Jestli je někdo opravdu ve formě, tak je to Petra a dnešní výkon byl horší kvůli rameni, ale to vůbec nehraje roli. Petra hrála to, co potřebovala a kdyby viděla že to nestačí, tak hodně přitlačí a na Li Na bude hrát taky jen to co bude potřebovat. Od Madridu jsou to 3 týdny a tam s ní problém vůbec neměla, navíc před tím měla zase problémy se stehnem a taky jí to vůbec nevadilo... Svoje valuebety si sázej jak chceš, ale radši sem nic nepiš, děláš ze sebe jen šaška!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si hrozně negativní a pořád každého tenistu hned pomlouváš. Tvůj protějšek to s tebou v tom životě má hodně těžký, jestli máš pořád takovéto keci. Jí lituju, nebo snad jeho?
Reagovat
smazaný uživatel
TO BYLO ODE MĚ PRO LOPATU. JOI TA LOPATA NA NĚJ 100% SEDÍ!
Reagovat
baggik
Petra určitě neni úplně fit, to bylo vidět ve finále pražského challangeru a přece jen od té doby neuplynula dlouhá doba. Já vám řeknu jedno, teď má splněno a může být uvolněná, čtvrtfinále a cokoliv dalšího bude úspěch, tak na ní nebuďte přísní.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale ve finále pražského challengeru ji trápily jiné zdravotní problémy: tuším stehenní sval či co to bylo. tohle je bohužel nová záležitost. a na problémy s ramenem si kvůli novým míčům stěžuje více hráček.
Reagovat
baggik
Jo to je zas nový zranění, tak to je fakt smůla. Snad vyšetření dopadne dobře. Peťo drž se a hlavně si neber žádnýho upocenýho tenistu typu Štěpánek, Hájek, Baghdatis.. Nic jsem neřekl.
Reagovat
smazaný uživatel
Co máš proti Hájkovi?
Reagovat
baggik
Vůbec nic, jenom mi přijde škoda, že dvě velké naděje českého ženského tenisu (Bedáňová, Vaidišová) dnes dělají o dost méně nadaným tenistům (Štěpánek, Hájek) manažerky domácnosti. I když uznávám, že Bedáňová není tak hezká jako Vaidišová a kariéru už ukončila dávno a nevim jak dlouho jsou spolu, takže v tom Honza může bejt klidně nevinně. Ale musíš uznat s těma jeho tlustejma trenýrkama pod kolena vypadá na kurtu jak vidlák.
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavně, aby ty jsi byl krasavec :-)
Jinak mně se třeba Dája Bedáňová vždy mnohem více líbila než Vaidišová, stejně tak na mě působí Bedáňová nepoměrně více sympaticky, než namyšlená Nicol.

Každý má dělat to, co ho baví, pokud to obě zmíněné ex tenistky naplňuje, tak jim to přej.
Jinak žádných tlustých tenistek pod kolena jsem si u Hájka nevšiml, zato jeho tenisových kvalit ano. Nic na tom nemění, že v současnosti již není v top 100.
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava: tlustých trenýrek..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist