Kvitová je po obratu ve 4. kole, Birnerová a Cetkovská v dohrávkách neuspěly. Končí i Zakopalová

29. 6. 2013, 14:57
Aktuality 243
Petra Kvitová v dohrávce třetího kola porazila Rusku Makarovovou a postoupila už do osmifinále Wimbledonu. V dohrávaných zápasech naopak neuspěly Petra Cetkovská a Eva Birnerová, večer pak Klára Zakopalová prohrála po boji s favorizovanou Na Li.
Petra Kvitová

Petra Kvitová postoupila ve Wimbledonu do osmifinále. Předloňská šampionka v All England Clubu zvládla za 23 minut dnešní dohrávku utkání 3. kola s Jekatěrinou Makarovovou z Ruska, kterou na dvorci číslo jedna zdolala po setech 6-3 2-6 6-3.

"Snažila jsem se bojovat o každý míč a vyhrála jsem," uvedla Kvitová v televizním rozhovoru cestou z kurtu. Ve spodní části pavouku dvouhry je jako osmička nejvýše nasazenou hráčkou. Mimo jiné už vypadly Běloruska Viktoria Azarenková či Ruska Maria Šarapovová. "Zvláště tady bych chtěla hrát dobře a třeba přidat druhý titul, ale pořád je v soutěži hodně dobrých hráček a je to otevřené," řekla Kvitová.

V pondělním osmifinále se střetne s devatenáctou nasazenou Carlou Suárezovou ze Španělska, nad kterou vede vzájemnou bilanci 4-1 "Známe se velmi dobře a věřím, že tráva bude opět mojí výhodou," uvedla Kvitová.

Dnešní dohrávku už pod slunečními paprsky ale zvládla skvěle. Vyhrála nejdříve devět z jedenácti výměn, uklidnila se a soupeřce povolila jen jeden game. Hodně míčů vyběhala a trefovala údery k lajnám, do rohů a hlavně dobře podávala.

Kvitová zápas s Makarovovou rozehrála v pátek, ale už v prvním setu byl za stavu 3-3 kvůli dešti přerušen. Po pauze česká tenistka dominovala a vyhrála pět her. První set získala 6-3 a ve druhém měla náskok 2-0. Pak ale přišly chyby, ztratila osm her po sobě a zápas byl kvůli tmě přerušen za stavu 1-2 ve třetí sadě.

"To už tak v ženském tenisu bývá, že se to přelévá ze strany na stanu. Když jsem vedla, tak jsem udělala pár lehkých chyb a ona se chytla," řekla Kvitová. Před dohrávkou nemohla dobře spát. "Protože jsem měla v hlavě, co jsem udělala dobře a co špatně," řekla svěřenkyně Davidy Kotyzy.



Petra CetkovskáV dohrávce 3. kola naopak neuspěla Petra Cetkovská a promarnila šanci zopakovat si osmifinálovou účast z roku 2011 a vyrovnat tak své grandslamové maximum. S Američankou Sloane Stephensovou, jejichž duel byl včera přerušen po druhém setu, v němž česká tenistka soupeřce nepovolila ani game, prohrála 6-7 6-0 4-6, přestože ve třetím setu vedla 3:1. 

Cetkovská získala v úvodu rozhodující sady slibný náskok 2-0, pak si ale dvakrát za sebou prohrála podání a umožnila sedmnácté hráče světa jít do vedení 5-3. Na raketě dvacetileté Afroameričanky skončila stejně jako loni, kdy s ní vypadla ve druhém kole. 

"Neměla jsem to špatně rozjetý, ale bylo to opatrnější a nedělala jsem, co jsem měla. Je těžké zápasy dokončit a věděla jsem, že musím víc riskovat, ale nešly mi nohy ani ruka. Přišlo pár chyb a z toho kolotoče jsem se nedostala," řekla Cetkovská, která hrála po dlouhé zdravotní pauze teprve čtvrtý letošní turnaj.

Eva BirnerováNadějně rozehraný zápas nedotáhla do vítězného konce ani další kvalifikantka Eva Birnerová, která nestačila na Moniku Puigovou. Dnes česká tenistka nastoupila za stavu 6-4 a 2-1 a hned svůj úvodní servis si udržela. Jenže pak prohrála pět gamů v řadě, v rozhodujícím dějství se nedostala k žádnému brejkbolu a s devatenáctiletou tenistkou z Portorika prohrála 6-4 3-6 4-6.

Devětadvacetiletá Češka tak v Londýně 'pouze' vyrovnala své grandslamové maximum, kterým bylo až dosud 3. kolo z Australian Open 2007.

Birnerová si v pátek natáhla tříslo, takže byla trochu ráda za přerušení zápasu kvůli tmě, ale na druhou stranu ji to mrzelo. "Mohla jsem ji dorazit, ale taky jsem nechtěla ukazovat, že se mi něco stalo, takže jsem byla ráda," řekla tenistka, která měla na dohrávku obvázanou nohu i boky, aby tříslo nezlobilo. "Měla jsem skoro takový korzet, aby to šlo. Ale nechci se na to vymlouvat," prohlásila. 

Ještě ve druhém setu dnes vedla 3-1, ale pak převzala vládu nad utkáním soupeřka. "Musím uznat, že hrála výborně a ve třetím setu jsem neměla šanci. K ničemu jsem se nedostala. Snažila jsem se dělat věci stejně, ale ona šla do toho a úplně všechno jí vyšlo. Výborně servírovala," řekla Birnerová. Díky postupu do 3. kola se posune v žebříčku WTA ze 152. místa ke stovce.

Na Li a Klára ZakopalováBlízko k překvapení a vyrovnání grandslamového maxima měla Klára Zakopalová. V zápase s šestou nasazenou Na Li sice po získaném úvodním setu dostala 'kanára', ve třetím dějství ale s favorizovanou Číňankou sahala po vítězství. Za stavu 6-5 podávala na vítězství a za stavu 30-30 byla dva míčky od vítězství, nakonec ale navzdory dobrému výkonu prohrála 6-4 0-6 6-8.

"Když jsem podávala, tak jsem tomu strašnou váhu nepřikládala," uvedla. Teoreticky mohla mít mečbol. "Kdybych vyhrála ten míč, i ona by byla pod velkým tlakem a mohla udělat třeba lehčí chybu. Ale na kdyby se bohužel nehraje," řekla pražská rodačka.

Jednatřicetiletá Češka tak ve Wimbledonu končí třetí rok po sobě ve třetím kole. Před čtyřmi lety byla dokonce v osmifinále, které je také jejím nejlepším výsledkem.

V bleskovém tempu zvládla zápas třetího kola světová jednička Serena Williamsová. Americká obhájkyně titulu na trávě All England Clubu zastavila japonskou veteránku Kimiko Dateovou-Krummovou, která se v 42 letech dostala jako nejstarší hráčka v historii londýnského grandslamu tak daleko.

Williamsová slavila postup do osmifinále po setech 6-2 6-0 a vyhrála už 34. zápas v řadě. O čtvrtfinále se pětinásobná wimbledonská šampionka utká s Němkou Sabine Lisickou
, která ve čtvrtfinále proměnila každý ze svých tří posledních startů.

Výsledky - Wimbledon - ženy (tráva, dotace 22,56 milionu liber):
Dvouhra - 3. kolo:
Kvitová (8-ČR) - Makarovová (25-Rus.) 6-3 2-6 6-3
Na Li (6-Čína) - Zakopalová (32-ČR) 4-6 6-0 8-6
Stephensová (17-USA) - Cetkovská (ČR) 7-6(3) 0-6 6-4
Puigová (Portor.) - Birnerová (ČR) 4-6 6-3 6-4
S. Williamsová (1-USA) - Dateová-Krummová (Jap.) 6-2 6-0
A. Radwaňská (4-Pol.) - Keysová (USA) 7-5 4-6 6-3
Vinciová (11-It.) - Cibulková (18-SR) 6-1 6-4
Lisická (23-Něm.) - Stosurová (14-Austr.) 4-6 6-2 6-1
Robsonová (Brit.) - Erakovicová (N. Zél.) 1-6 7-5 6-3
Pironkovová (Bul.) - Martičová (Chorv.) 6-1 4-6 6-2
Kanepiová (Est.) - Riskeová (USA) 6-2 6-3

Čtyřhra - 2. kolo:
Grönefeldová/Peschkeová (7-Něm./ČR) - Raymondová/Robsonová (USA/Brit.) 6-4 6-4
Görgesová/Záhlavová-Strýcová (16-Něm./ČR) - Cornetová/Parmentierová (Fr.) 6-4 6-0
Shuai Peng/Su-Wei Hsieh (8-Čína/Tchaj-wan) - Foretzová-Gaconová/Hrdinová (Fr./ČR) 4-6 6-3 6-4

Smíšená čtyřhra - 1. kolo:
Butorac/Cornetová (USA/Fr.) - Mertiňák/Uhlířová (SR/ČR) 6-4 3-6 6-3

Juniorky:
Dvouhra - 1. kolo:
Siniaková (3-ČR) - Siličová (Rus.) 6-3 6-2
Pantůčková (ČR) - Jamamotová (Jap.) 6:3, 6:2.
Matteucciová (It.) - Bouzková (ČR) 7-6(5) 3-6 8-6

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

243
Přidat komentář
Jabadu
A já to umím:
Hele, až potkáš nějakého Mongola ve středním věku, s hlubokou úctou ho pozdrav. Mohl by to být tvůj biologický otec. :-)
Reagovat
patriks
Cetkovský a Zakopalový se mi velmi líbí, to s jakou lehkostí pálí míčky na druhou stranu. Bohužel to ale nejsou šampionky, pod tlakem skóre kupí chyby. Ve srovnání se Serenou: ta podává na vítězství na French open a dá 3 esa, Zakopalová podává ve třetím kole Wimbledonu na vítězství s Li a servíruje tak opatrně, že míček sotva doletí na druhou stranu a ještě to "zpestří" dvojchybou...
Reagovat
lars
Klara nema somatyp na vyborne podani.
A ty znas nejakou tenistku, ktera meri jako Klara 166cm, vaha 55kg a podava jako pan Williams s vyskou 175cm, 70kg?
Reagovat
lars
skoda , ze nepostoupilo vic cesek,kdyz to mely tak dobre rozehrane.
Peta by mela tuto sanci vyuzit a dojit az do finale, aby ziskala bodovy naskok pred obhajobou asi 2000 bodu na letnich turnajich v severni americe.
Reagovat
slacker
jojo obrovska skoda, 4 cesky v osmifinale by byla fantasie
Reagovat
smazaný uživatel
najzaujimavejsie zapasy osemfinale(dufam,ze nie len pre mna) Djokovic-Haas,S.Wiliams-Lisicki,Tomic-Berdych+som velmi zvedavy opat na Janowicza,dufam semi proti Andymu,bud to bude z pohladu poliaka trhak-super zapas alebo fiasko,urcite nie priemer :-))
Reagovat
Sonja
Souhlas s těmi třemi zápasy...na všechny se moc těším (i když na ten Noleho se i dost bojím:-(:-D).
Jerzy by měl Melzera zvládnout, pak to bude nejspíš polské čtvrtfinále s Kubotem, který mu to pustí a semifinále je na světě:-DD
Reagovat
PetaM
Souhlasím, to jsou nejzajímavější zápasy pondělí :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon je o tradicích a ty se mají dodržovat, takže...

Novak - Tommy bude dosavadní vrchol Wimblu, tam si vůbec netroufám odhadovat, to může být cokoli od jasné výhry Djoka po postup Tommyho.
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Serena to musi byt titul
Reagovat
smazaný uživatel
Abych nezapomněl, tak jsem samozřejmě rád, že Katka Siniaková zvládla 1. kolo. :) Věděl jsem, že to teď bude lepší než na RG. Já věřím aspoň v semifinále... POJĎ KATKO!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Klárky proti Na Li byl opravdu hodně zajímavý. Tušil jsem, že Klárka bude mít v tomto zápase šanci a taky ji měla. Ve 3. setu ji můžou hodně mrzet nevyužité příležitosti... Ať už to byl nevyužitý brejkbol v pátém i sedmém gemu, nebo hlavně dvanáctá hra, ve které Klárka nedopodávala na vítězství... Nakonec asi opravdu rozhodl slabší servis Klárky a možná pevnější nervy na straně Na Li. O trochu víc jsem přál Klárce, ale Na Li je mi poslední dobou taky sympatická, takže mi to až tak nevadí. Aspoň tam zůstala ještě nějaká vysoko nasazená hráčka. :)

Potěšil mě postup Sabine a věřím, že její předpokládané osmifinále proti Sereně bude jedním z nejlepších zápasů celého turnaje... Dneska měla Sabine možná trochu pomalejší start, ale od 2. setu to už bylo lepší a ve třetím získala zápas definitivně na svou stranu, když nejprve získala brejk na 2:0 a poté odvrátila tři brejkboly ve třetím gemu... Sam letos na trávě nehrála vůbec špatně, ale na Sabine to už nestačilo. Sabine je na trávě opravdu jako doma a z jejího celkového projevu je vidět, že si na tomto povrchu věří mnohem víc než kdekoliv jinde. Často se hecuje, povzbuzuje a hlavně nepanikaří... Takže to Sabine moc přeju, je to fajn holka. :)
Reagovat
VlS
Jestli Sabča zopakuje výkon z 2. a 3. setu, tak může být Sereně horko. Servis Sabiny byl exkluzivni a sebevědomí z ní stříkalo. Moc dobře hrála a doufám, že se nevyzmatčí ( což někdy umí) a nedá to Sereně zadara.
Reagovat
tommr
ještě tu japonskou babičku neodepisuj. Když dokázala Larcher De Britová porazit Sharapovovou tak se může stát i to, že Date-Krumm porazí Serenu. V letošním Wimbledonu je možný skoro všechno ... :)
Reagovat
Frick
Trhni si. Skutečně, jak tady už někdo předtím psal. Určitě zástupy Portorikánců, (Afro)Američanů a Číňanů tady fandilo Petře C., Evě nebo Kláře.

Já jsem si dneska prožil 2x velkýho zklamání, bo Petra C. je měly na lopatě a měly pak dobrou perspektivu jít dále. Když už nic jinýho, tak mohly třeba trochu umést cestičku Kvitulce.

A ty prej "trochu víc" jsem to přál Klárce. Do haiselu, o tom se nemůže snad nemůže vůbec pochybovat, že bude fandit Klárce. Čínskej drak má být zadupáván vždy a všude :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tomhle jsem realista. :D Máš pravdu, stát se může opravdu všechno, ale... Larcher de Brito je mladá, talentovaná hráčka a ty prostě někdy překvapí. V tom zápase s Mashou podala fenomenální výkon, navíc to Masha asi dohrávala (jak jsem se dočetl) s nataženým svalem. V dalším kole už to Larcher de Brito nezopakovala, což mě docela štve. Ovšem jak říkám: Je to mladá naděje a ty prostě umí překvapit... Ale že by se k nějakému fenomenálnímu výkonu vzepnula Kimiko proti Sereně? Na stará kolena? :D Jako vůbec nic proti Kimiko (zaslouží si obdiv), ale tomuhle fakt nevěřím.

Frick: Prosím tě, jdi si radši přečíst Blesk, aby ti zase něco neuteklo...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně Na Li hodně uchvátila letos na AO, tam hrála skvěle.. od tý doby už to není až tak ono, ale i já ji mám docela ráda. Ta dnešní prohra Kláry mě nějak sebrala víc, než jsem čekala, asi proto, že na to měla, výborně se hejbala, bojovala, i když její podání je na pytel.. Právě, že měla šanci, která se nemusí opakovat. Bohužel asi rozhodly nervy .. sakra..
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer
milujem Ta
Reagovat
Sonja
Jj, Peťula na to stálou výkonnost má:-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
nema lebo hra styl bum bum bum
proste to tam zabija
a niekedy to tam padne a niekedy nie
a psychika je zla u nej
Reagovat
Sonja
Já netvrdím, že ji Petra nemůže porazit. Proč by nemohla? Když bude mít den, může to tam pálit ze všech možnejch i nemožnejch pozic a být úspěšná. To se stává. Ale nějakou "stálou výkonnost" určitě nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám radost. Petra výborně zvládla dohrávku a Tomáš skvěle, postoupil. Také Štěpec s Paesem ve čtyřhře, v juniorkách Katka zvládla první kolo. Děvčatům Petře a Evě nevyšla dohrávka, navíc Eva se včera zranila. Klárka bojovala jako lvice, nedá se nic dělat. Jediné, co nechápu je, co to je zač, ten člověk skrývající se za názvem polach16. Tolik nenávisti a sprostých slov.... Ale přej dobro a dobro se ti vrátí. Přej zlo a ono se ti taky vrátí. Je to nešťastný člověk. Těším se na pondělí...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, nešťastný člověk.
Reagovat
smazaný uživatel
Hodný politování...
Reagovat
PetaM
Stačí ignorovat jeho příspěvky. Ho to přestane bavit :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Muze mi nekdo vysvetlit, proc tady par stalych a slusnych diskutujicich nema admin prava na mazani takovych tupcu jako je polach16? Na jinych forech je to standard...
Reagovat
tommr
to je dobrá připomínka. Napiš to adminovi jako námět na vylepšení diskuse do vzkazů ... :)
Reagovat
pepin
Chová se tak, protože je to anonymní. Být pod jménem tak by si to nedovolil, protože by mu dal někdo přes držku.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, už vidím, jak to říká někomu do očí.. :) a umím si představit všechny ty těžce namachrovaný netový borce :)))
Reagovat
Frick
hodně... :-(

Kdoví, kdy se bude opakovat takto vyčištěnej pavouk. Holky mohly postoupit skutečně daleko, ať to byla Petra C., Klára a i Lucka...
Reagovat
slacker
To je zase dneska skody. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Klárko, jééď !!! :))
Reagovat
smazaný uživatel
škoda :(
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to hodně mrzí, protože Klára bojovala a měla na to..
Reagovat
tommr
dneska hrála Klára opravdu dobře a moc nechybělo, aby postoupila ona. Škoda, že takhle nehraje i proti slabším soupeřkám ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem z toho prostě frustrovaná.. je to možný? :))
Reagovat
smazaný uživatel
hrála fakt skvěle!:) Byl to pěkný zápas od obou, odsýpal, žádné dlouhé pinkání. Sam teda ve třetím už odpadla, ale to se dalo tak nějak čekat.
Tak jsem zvědavý, jestli Sabine vybouchá i Serenu (jestli postoupí), to by bylo fakt už osudový.:))
Reagovat
tommr
já teda čekal, že spíš odpadne Lisická. Málokterá hráčka na okruhu má tak dobrou kondici jako Stosurová ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já tím spíš myslel, jakože odpadla herně, ne fyzicky. Asi jsem se nepřesně vyjádřil.:)
Reagovat
pepin
Tak moc tomu nevěř, že by Serena padla s Lisickou, ta tam hlavně ještě není. Serena padne až s Petrou. Můj Jameson se blíží.
Reagovat
smazaný uživatel
No však jsem psal, jestli tam postoupí. A Jameson...? Uvidíme, jak to dopadne.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nieco neskutocne
Ferrer zase cely set lepsi o triedu lepsi hraje sa len o podanie dolgopolova
Ferrer je break hore ma setbal a zase 1 gem na podani mu nevysiel a zase ked podaval na vitazstvo vo sete
NESKUTOCNE
Reagovat
smazaný uživatel
A ESTE SI AJ PORANIL PALEC

PaneBože
Reagovat
brixner
Típ...píp...No, snad se dá ve 3.setu dohromady, myslím, že na Li má!
Je s podivem, jak dokáže Klára udržet míče ve hře, tohle, kdyby už konečně uměla Petra...
Reagovat
slacker
Klara drzi mice? Tyd furt kazi, prvni podani sileny rozptyl jak to lita decimetry cedly a druhe doslova tragicke
Reagovat
smazaný uživatel
Klára hraje dobře, podání při její výšce je blbý, ale jinak se snaží. :))Ten český pokřik, co tam pořád slyším, má na svědomí janekda? :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře Kája !!!!!
V příštím kole by mohla zničit Lauru. Robson je nejvíc přeceňovaná mladá tenistka současnosti. Sympatie taky nic moc, tohle nemusím. V 15 vypadala jako velký talent, roky už ale stagnuje. Podle mě do absolutní špičky Top 5 níkdy nedoleze.
Reagovat
smazaný uživatel
Čekal jsem, kdy někdo podobnou hovadinu napíše.
Reagovat
smazaný uživatel
Reakci tohoto čtenáře jsem čekal. Když jí fandíš, logicky píšeš o hovadině.
Reagovat
smazaný uživatel
A když ti není sympatická, pochopitelně píšeš opak. Tohle fakt není argument. Nemůžeš zrovna v dnešní době, kdy se hráči a hráčky prosazují později, říct, že devatenáctiletá hráčka nikdy nebude top 5. To je fakt hádání z čajových lístků, nehledě na to, že viditelný posun je jasně vidět i v žebříčku, kde se stále posunuje kupředu. Loni touhle dobou by něco podobného jako dnes nedokázala, tohle není očividná stagnace. Samozřejmě se čekal větší nástup, pořád je strašně moc momentů nahoru a dolů, hodně vypadávání v prvních kolech, ale i to se časem lepší, i ted během pár zápasů s Maclaganem jde vidět, že pracuje na konzistentnosti, dokáže se déle udržet ve výměně a nežene se bezmyšlenkovitě do maximálního rizika. Sám dobře vím, kde je potřeba zabrat, taky je ale vidět, že je to někdo, kdo se z velkých zápasů a stadionu neposere, což je dobré znamení.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne! Jen na mě tak působí, sympatie na to nemají vůbec vliv. Je to můj tip, který se může ukázat chybný.
Já tipuju, že budoucí top hráčkou bude Annika Beck. I když třeba na trávě asi nikdy nic nepředvede. Rozhodující body se hrajou na antuce a hardu a tam mi připadá hodně šikovná.

Loni že by Laura nedokázala? Už v roce 2009 tady hrála s Hantuchovou tři sety!!!!
Jenže pak se to nějak zaseklo. Dokonce i mezi dětmi. Vždyť ještě o rok později hrála tři juniorky a tam narozdíl od roku 2008 vyhořela.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Laura ale dovede body sbírat na hardu stejně umě jako na trávě. A ano, už pár let zpátky dokázala herně favority zaskočit, ale nedotáhla to nikdy do konce, loni získala po OH sebevědomí, které zúročila na US Open, od té doby zase poměrně nestálá výkonnost, ale pořád je jít 9, nemůžeme čekat, že bude hned útočit na top 1 0a vyhrávat turnaje, zvlášť na antuce, na které dominantní ona nikdy nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Li Na
zakopala Zakopalovu v 2 sete
Reagovat
VlS
je koneckonců z britské říše a prokazuje úctu k tradicím. Za 3. kolo na trávě prostě ne!
Reagovat
Jan
Ti tenisti tam často hrají jak chodící invalidé. Někteří ovázaní od hlavy k patě. Normální člověk by byl na neschopence, oni ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Však taky mají péči, o které se nám ani nesní..
Reagovat
brixner
Tak, je po všem...Podle skóre 2 a 3.setu musela Sabine hrát skvěle!
Sammy Sammy...:-(
Tak ať Sabine dojde co nejdál.
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine!!!! Super! Tak uvidíme jestli Serena unikne svému osudu. :D
Reagovat
Sonja
Jj:-D...
Kdyby porazila na Wimblu Serenu, tak bych měla snad ještě větší husinu, než když tam loni porazila Mariu...:-)))
Reagovat
pepin
Nevěř tomu, že Sabina vyklepne Serenu, nemá podle mě na to stálou výkonost. Tu vyklepne až Petula.
Reagovat
Sonja
Výborněěěěě:-))))) Je to tam!
Skvělý výkon.
A v osmifinále s největší pravděpodobností Serena...to bude NĚCO!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a Serena ju vyklepe jak rizok
Reagovat
Sonja
Kušuj, pesimisto!
Bude to takto:
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Sabine+Lisicki+Championships+Wimbledon+2012+-47s4XBxGh3l.jpg
Reagovat
Mr.Pink
Bez servisu se nedá vyhrát, ale Sabine zahrála výborně. Nedala Sam téměř žádnou šanci na returnu. Všechny servisy kolem 190 km/h, to se těžko vrací.
Reagovat
smazaný uživatel
ja nesom pesimista ja chcem zeby vyhrala Serena cely wimbledon ked uz Vicka mala smolu
Reagovat
Sonja
No jo, ale žádné "vyklepe jak rizok" nebude:-/...
Reagovat
brixner
Vlastně si říkám-proč ne?? Mám za to, že by Sabine mohla Serenu dát, bylo by to přijatelnější, než obráceně! Ale Serenu by některá z dam fakt už vyšoupnout měla, chce to novou krev!
Sonjičko, kolik? 160/100: ;-) Jdu si sám naplácat:-))
Reagovat
smazaný uživatel
David a teraz sa naser poriadne
Reagovat
smazaný uživatel
musi sak neskutocne hra a aj tak prehral 1 set

tamten dolgopolov ma stastie z pekla stastie neskutocne
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, co tam Sam provádí? .. Klárka pěkně.:)
Reagovat
Sonja
Hraje proti skvělé travařce:-)
Reagovat
dadaft
navíc tráva Samanthiny zbraně otupuje.
no nic, 3K, mohlo to být horší...
Serena - Sabine ******** tuž proč ne. )))
Reagovat
smazaný uživatel
Protože mám Sam ráda, navíc v 1.setu byla dobrá, tak jsem tak nějak doufala, že by to mohla dát.. no jo no.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer 11 breakbalov a nedal nic

hentamet sovietan ale stastie neskutocne
Reagovat
Sonja
Nevyužít stav 40-0 na podání Sam, to se může fakt ošklivě vymstít:-(
Reagovat
brixner
No, aspoň, že Klárka Li naložila v prvním setu!
Tohle jestli dá, bude to překvapení!
Reagovat
brixner
Uvidíme...Ale zatím se Klára drží, pokud vyhraje-přežiješ to? Vlastně-je mi to jedno!
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja radeji dnes z TP mizim...tohle nema zapotrebi:/
Reagovat
smazaný uživatel
Ten ukrajinec ma viac stastia jak rozumu v tej hlupej hlave

Ferrer vyhraty set takto pustit neskutocne
Reagovat
Sonja
Proč zas hlupej, protože není favorit?
Reagovat
smazaný uživatel
ja kaslem na favoritov

90% vymen hra Ferrer
a aj tak na dolezitych breakbalov ma stastie ten puk skaredy
Reagovat
smazaný uživatel
Všiml si někdo toho, že osmifinále bude bez Rusek? (Snad jsem nějakou nepřehlédl, ale Makarovová byla poslední.) Kdy se tak stalo naposledy?
Reagovat
Sonja
Nevím, ale takové zásadní statistiky by se rozhodně měly vést.......
Reagovat
smazaný uživatel
Vojta o tom psal na Twitteru. Je to poprvé od Wimbledonu 2000.
https://twitter.com/VojtechBidrman/status/350958566355636224
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer vyhraty set si takto posral
Reagovat
Sonja
Tak v koncovce 2.setu Sam dost pomohla, 2 pokažený FH a bylo...
Ale Sába hrála celý set peckovně, tak jen tak dál:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak super, v suchym, a dnes zatim to mam ve Fantasy 3:1;) to uz jde...Alison asi mne odpadne...ale co uz...
Reagovat
carolyn
a tobě už tu na TP všechno technicky funguje??
Reagovat
brixner
Carolyn, otázce rozumím...Musím říci, jak kdy, někdy 2x, někdy ihned, na dotaz , samozřejmě, nikdo nereagoval, ale přijímám to tak, jak to přichází:-)
Reagovat
smazaný uživatel
A jeste takove dva Tommy;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pekny start i do tretiho, pekne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tommy to je narez, pekne...paradni prohozy...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byl return na BH Tommy je nej;)!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutne exluzivni zapas!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vyborne Davidko
Reagovat
smazaný uživatel
Del Potro se pěkně rozsekal. Teď MTO
Reagovat
Sonja
Další?:-(((
Reagovat
smazaný uživatel
nooo snad nie
Reagovat
smazaný uživatel
Mu to furt melduji, ze ma jit na skoleni k Tommymu nebo Andymu....tak snad to bude dobre...
Ja ted sleduji s napetim Tommyho.
Reagovat
Sonja
Tak dobré, i kanárka nadělil:-D...

Ale koukám, že Sába má něco s prstem a vzala si MTO:-( sakra...
Reagovat
brixner
Ahoj! Nemám možnost sledovat zápa, pokud můžeš, posílej aspoň sporadicky info o tom, jak hraje Sam, prý má snad docela dobře nakročeno?! Děkuji-eventuelně i ostatním! Brix
Reagovat
spaniel
Tak pokud můžeš sem, tak jsi na netu a můžeš i sem: http://www.livesport.cz/tenis/
Reagovat
Sonja
Ve 2. setu má dobře nakročeno zas Sába:-))) jedééém...
Reagovat
brixner
Ano, vím! Ale napíši jen jediné slovo-FUP. Prostě je teprve 21.století...
Reagovat
dadaft
první set zaslouženě Sam.
ve druhém už to tak dobře nevypadá, break dole.
ale není to na pohled až tak pěkný zápas.
Reagovat
brixner
Ano, děkuji! Sleduji ono LiveScore, zase tak extrémní apetit na MB to nemá, každopádně musím teď s rozvahou. Mám limit 30GB, ale díky Wimbledonu to GB papá tedy fest:-( A to mám zúčt. datum dvacátého v měsíci...Snad to Sammy dá!
Reagovat
dadaft
statistiky po druhém setu nejsou u Sam moc uspokojivé.
navíc Sabine ve třetím setu začíná na podání a skvěle, takže Sam bude muset dotahovat.
nevím nevím.
začíná dělat chyby........................
......................................... teď parádní výměna.
Reagovat
dadaft
no, začátek třetího setu ve velkém stylu !!!!!!!!!!!
Reagovat
brixner
No jo, Sabine má skvělý servis-tedy pokud jí funguje!
Co servisové kicky od Sam-zabere to aspoň občas? Na trávě by mohlo!
Po Petře fandím fakt už jenom Sam-vždy a všude, ono fandit ve WTA je nelehké, jak kdosi tady poznamenal:-)
Reagovat
brixner
Koukám, že ze své 40:A Sam nakonec servis prohrála...To nevypadá dobře...Úplně ji vidím, jak se vyhodí a s klidem jde na židličku...Potřebovala by do sebe 2l Earl Grey, aby se rozpumpovala:-)
Reagovat
brixner
3:0...tak v těchto stavech se už Sam moc často dohromady nedává...sakra:-((
Sonjičko, začíná Ti bušit srdíčko? Mě se pomalu zastavuje...
Reagovat
dadaft
4:1 Lisicki a není už co řešit.
Reagovat
brixner
Vidím to stejně, bohužel:-(((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Zacinaji se rysovat nektera zajimava 1/16;)

Damy:
Aga x Kvetuska > Tak Kvetusko, tu umis;)

Chlapi:
Michail Michalovic x Andy
Rebel x Bernardino;)
Reagovat
carolyn
Lopez nebo Haas?
Reagovat
smazaný uživatel
Haaaaaaaaaaaaaaas
Reagovat
dadaft
Agassi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v televizi teď konečně jedou ženské zápasy... Na Fandovi právě dohrála Aga a za chvíli tam budou dávat Klárku proti Na Li, to jsem rád! :) Na Nova Sport teď běží utkání Sabine - Sam...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jeste, ze to nevidim...;) Urval druhy set v TB, tak snad da i ten treti....;)
Reagovat
dadaft
tak Sabine je celkem marná, tohle by mohlo vyjít...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to neskutecne, ale Sam je blizko sveho historickeho zapisu, ona snad zmeni to povestne, Sam na trave, max 3.kolo;)))
Reagovat
VlS
to tak už nevypadá a naopak Sam najednou nějak neví, co by měla hrát. Mám rád obě, je mi celkem fuk která vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo!!!!!!!! To je tenis, ktery ma riz...
Presne tak, vic agresivne do neho Tommy, dame to dneska;)
Komm Jetz! Chalpe, jeden :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ma byt;) Cista hra, a jedeme dal;)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad neeee;)
Tak to jsme meli dokoncit...Tommy uz rve jak tygr..jasnacka, takhle proste neeee...
Passing winners 0:6 to je proste Lopeezovina;)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím jenom jeden špatnej game, kterej možná rozhodne o setu...Sabi, pojď!!!
Reagovat
Sonja
Je ho fakt velká škoda:-(...
Jinak si Sabine uhrává podání v poho, na druhou stranu na returnu nic moc:-(((
Reagovat
Mr.Pink
Přesně jak jsem psal. S těmi chopy si Sabine vůbec neví rady, doufam, že je Sam bude používat ve druhém setu častěji. Ale parádní zápas
Reagovat
Sonja
Jj, ty čopy Sabine ničí:-(( doháje...jak musí níž, pere to do sítě.
Sam fakt zatím velmi dobrý výkon, no i tak věřím (a hlavně doufám), že to Sába otočí...
Reagovat
smazaný uživatel
mne sand omejou...
Reagovat
smazaný uživatel
No zacatek druheho uz lepsi takze Komm jetz!!! Tommy...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Lopezovi trava chuti
Reagovat
VlS
taky dál, Vlku, trávařka nám pokračuje
Reagovat
smazaný uživatel
jj, super;) Chytla ve druhem nejakou krizi;)
prestalo se darit, nastesti prestala, a je to tam;)

V dalsim Madison nebo Aga, asi bych si vic pral Agu,
tu by si Kvetuska snad i povodila, jak minuly rok v Eastbourne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáši gratulkáá, jsi dobrej.. aspoň tady má jeden vadnej nick zkaženej den :)))
Reagovat
Frick
Bež se 16x spoláchnout do WC
Reagovat
kada.tom
tak tak, jsou i jiný důvody (a důležitější), ale souhlasím, ten jeden nick je opravdu vadný - zralý na návštěvu a následnou doživotní hospitalizaci u dr. Chocholouška :-D
Reagovat
smazaný uživatel
jo,zavři ji,už je načase, neboj, ty mě nemůžeš urazit..
Reagovat
smazaný uživatel
Mně připadá, že se tady někteří prostě zbláznili..:)))
Reagovat
VlS
tak a ještě potlačíme Klárku
Reagovat
smazaný uživatel
To mne nici tohle...Kvetuska komplikuje, Juan tat tak, a Tommy zacatek spatny...uf...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ta mne dneska teda, holka dostala;)
Uf, tak super, krize prekonana...a jde se dal...;)
Reagovat
Mr.Pink
všiml jsem si, že tu téměř nikdo nevěří Sam, pro mě je ale v souboji s Lisicki favoritkou. Skvělý servis a hlavně její nízké chopy budou na Lisicky platit.
Reagovat
smazaný uživatel
Běž do pr... a neotravuj tady když neprejes cechum
Reagovat
slacker
Neprat cechum to je prece zdejsi pochybna vysada tenisove individualism. Asi jako kdyby by jsi pral Abakumovove aby prehodila Spotakovou,
Reagovat
dadaft
tak už je to tady. ))
Reagovat
kada.tom
to bylo nebetyčný štěstí, teď na ten breakball - snad to Andersona položí :-D
Reagovat
pepin
Tak v tomto zápase mi bylo jedno, kdo vyhraje. Spíše jsem fandil Petře, ale když vyhrály "vlčí očička" tak jsem též spokojený. Další problém přijde až na závěr při utkání s Petulí. Tak "očička" jen tak dál.
Reagovat
dadaft
mám rád takovéhle zápasy.
hodně akce.
na začátku třetího setu to vypadá spíš pro Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani mne nehovor, to je pro mne infarktova zalezitost;)
Reagovat
kada.tom
Paráda!!!
Reagovat
Sonja
Tomic dva míčky od skvělého výsledku... už bylo načase.
Reagovat
smazaný uživatel
snad bude hrat s Tomasom a tam prehra
Reagovat
Sonja
Tak a má to:-) Neviděla jsem z toho zápasu jediný míček, teď mě to trochu mrzí...
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis
Tomic
hraju kedy sa im chce a ked sa im chce tak 100 bodov
Reagovat
Sonja
SUPER!!:-))))
Erakovic vůbec nebyla snadná soupeřka. Je mi jí i kapku líto...a sympaticky Lauru na konci objala:-)
Tak v dalším kole Riske nebo Kanepi. Obě hodně silné...
Reagovat
smazaný uživatel
Lauře to přeju! :) Viděl jsem poslední tři gemy. Ten obrat Laury musel být zajímavý... Jo, to objetí holek po zápase bylo krásné. :) Myslím si, že Lauru hodně nakopla ta skvělá atmosféra. Když tě taková kulisa žene dopředu, hned se hraje jinak. Jinde by to Laura možná neotočila, ale tady se jí to povedlo. :)

Dneska jsem ještě zvědavý na zápas Na Li - Klárka. Ale jak čtu Vojtův Twitter, tak to vypadá, že tenhle zápas neplánují vysílat... :(
https://twitter.com/VojtechBidrman
Reagovat
Sonja
Přesně, ta atmosféra je nádherná:-)...na jednu stranu to může být velký tlak, na druhou stranu motor. Pro Lauru to bylo ke konci naštěstí to druhé:-)
Mě dneska ještě zajímají Sabine s Na Li. Pirožek si koukám zbytečně zkomplikoval situaci, ale věřím, že to ještě dotáhne (ve 3.setu je brejk nahoře)...
Reagovat
smazaný uživatel
tak Sijsling s Raonicom podaval jak blazen a teraz jak keby prvykrat hral tenis
Reagovat
Sonja
Si dělá srandu:-O S Dodigem za 2 sety uhrál jediný game...je zraněný nebo co???
Reagovat
smazaný uživatel
tak asi neni zraneny

ale ja to pisal ze tie zapasy su dajake cudne
Reagovat
smazaný uživatel
skrec
Reagovat
Sonja
Aha, tak nejspíš fakt nebyl zdravotně v pořádku... já na to nekoukala, ale výsledek vypadá příliš jasně.
Reagovat
smazaný uživatel
je to cudne vsetko
cely Wimbledon 2013 je nejaky cudny

ale
co uz
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Výroky obsahují sprostá slova, nenávistná slova, vůbec se netýkají tenisu.
Reagovat
VlS
to musíš napsat do vzkazů ( kontakty) , admin diskusi nemonitoruje
Reagovat
carolyn
neumíš číst, když je tu napsáno, že diskuze neslouží ke kontaktování admina???
Reagovat
carolyn
ten sere i na vzkazy, to musíš jedine dole pod diskuzí na odkaz přímo na něj - je to tam jasně napsané v podmínkách
Reagovat
smazaný uživatel
Můj včerejší komentář: "Tak těžko říct, komu to pomůže. Já doufám, že Monice a potom podle průběhu asi Sloane a Petře K."

No, jako kdyby to byla samozřejmost. :D Těžko říct, ale nebýt toho přerušení, tak by dost možná všechny tři zápasy dopadly opačně. Na jedné straně štěstí, na druhé smůla... Já jsem hlavně rád, že to pomohlo Monice. :)
Reagovat
Mr.Pink
Můj poslední kůň Kei už to má za sebou. Ve stáji už si ale brousí kopýtka dvě klisničky - Linuška a Sam. Doufám, že aspoň ty mi udělají radost, když mi před chvíli padla i klisnička Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
jede;) vypada to na cistou praci ve tretim;)
Reagovat
Sonja
Vlku, ty to vždycky zakřikneš:-(
Reagovat
smazaný uživatel
jo, vsiml jsem si...sakrys;)
Reagovat
smazaný uživatel
jojo, souhlasím... hrát zápas ve dvou dnech je úplně něco jiného, včera by petra dostala ve třetím setu výprask, obě dvě další naše holky by nejspíš postoupily.....
Reagovat
smazaný uživatel
Možná, ale jde jen o spekulace, včerejší den nelze vrátit .
Reagovat
petrulinka
Tak Tom nám asi pochytil zvyky od Petry, jako vede 3:0 a začne to kazit. Já bych ho....
Reagovat
smazaný uživatel
No, ten 3. set to je teda trápení od obou... doufám, že se zase spolu dlouho nepotkají :))
Reagovat
smazaný uživatel
28 stupňů východně: Eutelsat 28A
Red button 54381 - frekvence 12643 MHz, symbolrate 27500, polarizace V
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím, zablokujte toho polach16 ! Píše sprostá slova a šíří jen nenávistné výroky ! Proč už jeho příspěvky nevymažete ? Děkuji moc za vyslyšení .
Reagovat
petrulinka
Přidávám se, prosíme administrátora o zablokování POLACH16, jen tady provokuje a píše vulgárně! Děkujeme :-)
Reagovat
carolyn
To by to tu admin musel číst :-/ sere tu na to i na nás!!!!!

Navíc si musíte stěžovat jinde:
Diskuze neslouží ke kontaktování správce, máte-li dotaz na správce, kontaktujte jej kliknutím sem.
Reagovat
steve79
Zase na fandovi a na nova sport ten totoznx zapas. Proc??
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna jsem to chtěl napsat... Taky to nechápu. Zapnu Fandu, dávají Berdycha. Zapnu Nova Sport, dávají Berdycha... Říkám si, že příští rok bych si vystačil klidně s Fandou. Na Nova Sport jsem se během Wimbledonu díval úplně minimálně...
Reagovat
steve79
To je na hlavu posaveny. Komentator rika, jak je a centru krasny zapas, sle davaji stejny zapas. Chtel bych vysvetleni.
Fandu ma kazdy. At daji na nova sport jiny zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Nováci vědí nejlíp, co potřebuje vidět český člověk!
Reagovat
smazaný uživatel
jede, a nic ji nezstavi, ani Serena;)
Reagovat
misa
Petruška ve finále
Reagovat
smazaný uživatel
No a jde se do tretiho;) Vidim a slysim, ze tlaci cela Anglie, vcetne Skotska;D)
Reagovat
smazaný uživatel
A já si při sledování zápasu Monicy říkal, z kterého kurtu je asi ten jásot... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Za Kviti Cetku a Evku...doufam, ze tato vymena se v budoucnu vyplati...presne po preruseni, ta ktera byla bita, vyhrala...
No jo...
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře Monča !!!!!!! Monty asi pěkně tlačil
Reagovat
kada.tom
Ty jeho zápasy s Tomášem jsou všechny úplně stejný (díky bohu) :-D V 1. setu hraje většinou dobře a buď ten set uhraje (jako dneska), nebo ho prohraje jen těsně - a pak se začne sesypávat tak, že když má breakball, tak ho trestuhodně nevyužije a pak většinou krátce nato o podání přijde sám :-D U něj musí bejt ta psychika z Tomáše hodně rozložená ... :-DD
Reagovat
Sonja
Supééééér:-)))
Reagovat
kada.tom
to od tebe není hezké, že fandíš proti české hráčce, tedy ...
Reagovat
Sonja
A Laura 2.set, joo!!:-))
I když je pravda, že Erakovic hodně poškodili rozhodčí. Navíc ty dvojchby... ale co, stává se.
Tak teď jedem.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda. Sloane vs Monica. Přesně to jsem chtěl.
Reagovat
Sonja
To bylo na mě?:-O Já proboha nerozlišuju, jestli to je proti české hráčce nebo proti jiné, přála jsem a přeju Monice.
Reagovat
Sonja
Ajo vlastně, teď jde proti Sloane:-(....no co, aspoň budu spokojená, ať postoupí kterákoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to paráda! :) Monica dosáhla svého nejlepšího výsledku na GS, dokonce překonala 3. kolo z letošního RG. Pro mě aspoň malá radost na tomhle nešťastném Wimbledonu...

Mutademus: Taky se těším, bude to zápas dvou koček. :) Pro Monicu je dobré, že teď už může jenom překvapit...
Reagovat
Sonja
Tak Laura rozjetá i ve 3. ...kéž by to udržela:-)

monty: Super:-)) Navíc už je jasný, že jedna z těchhle dvou sympaťaček (Monica, Sloane) bude až v QF!!:-)
Reagovat
slacker
Humus fandit cizim kdyz hrajou s nasim hracem a radovat se jak malej
Reagovat
Sonja
Hoď zpátečku, každej si může fandit komu chce.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já budu držet palce Monice, to je jasné. :) V zápase Sloane - Petra C. mi to bylo skoro jedno, ale včera jsem tady chválil Sloane, jak jí to sluší... Takže spokojenost. :)
Reagovat
slacker
To muze. Ale kalet si do vlastniho hnizda muze jen krtakozraky clovek co mu vubec nic nerika sounalezitost.
Nejses rusky nebo americky agent?
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je absolutní vrchol vlastenecké tuposti. Mimo DC a FC každý tenista hraje sám za sebe.

kalet si do vlastniho hnizda :-DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi náhodou Petr Cibulka? Podle něho jsou ruští agenti všichni... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky fandím našim a nemám pocit vlastenecký tuposti teda.
Reagovat
slacker
Tupej ses leda ty. Fandi sousedovi proti brachovy, fandi mimozemstanum proti lidem
Reagovat
slacker
Mas proste mentalitu kolaboranta
Reagovat
Sonja
Come on! Odvrátila to nejhorší, tak teď zaber herdek!!:-)
Reagovat
kada.tom
Výbornej vstup do 3. setu! Takhle rychle jsem break ani nečekal, ale ... jen tak dál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč polach16 není zablokován ?
Reagovat
PetaM
Protože je ... hm ... Normální? ... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože polach16 píše sprostá slova, protože polach16 šíří pouze svoji nepřejícnost vůči Tomášovi, tak proto.
Reagovat
Sonja
I proti Djokovičovi. Zabanujte ho!:-D
Reagovat
kada.tom
Heej, trochu poškádlil Andersona, že má něco s ramenem a ten se toho zalekl a trochu vypadl z rytmu, teď toho využít, dojet 2. set a pak rychle break ve 3. setu - a už by to mohlo jít :-))
Reagovat
Sonja
Hmmm a pak že to je balkánská finta. Evidentně je v tomhle případě národnost úplně jedno, taktické pauzy dělá dneska "každej"...
Reagovat
George_Renel
Tomáš však oproti některým neodešel do útrob stadionu........
Reagovat
smazaný uživatel
dalsi favorit japonksy ide vonku
Reagovat
smazaný uživatel
Monča otočila 2. set z 1:3 na 6:3 a rozhodne se ve třetím... Come on! :)
Reagovat
Fandina
Evo pojď!
Reagovat
Jan
Na té fotce Petra vypadá jak Terminátor. A také jím byla :)
Reagovat
smazaný uživatel
Anderson zatial na skodu velmi dobre podava
Reagovat
smazaný uživatel
Tomas to vyhra
dufam
Reagovat
Jan
Jestli to nesouvisí s fyzičkou Petry, že po 1. sety vždy odpadne a 2. set projede hloupými chybami. Nebo je to psychické ? Buďme rádi, že ji máme, ale ty výkyvy ... Kdyby hrála vyrovnaně, tak asi zmákne každou soupeřku.
Reagovat
smazaný uživatel
a nebyly by její zápasy trochu nuda? takhle máme aspoň nějakej adrenalin :D
Reagovat
slacker
Nuda rozhodne ne, ale mnohem vice radosti
Reagovat
Jan
Je fakt, že když po takovém příšerném propadu jako včera ten zápas nakonec vyhraje, člověk má o to větší radost. Ale na silné soupeřky takový styl už stačit nemusí.
Reagovat
Fandina
Petra vždycky hrála nevyrovnaně. I v roce 2011 takhle hrála. Pamatuji si na zápas s Pironkovou, první set super a pak měla co dělat, aby vyhrála. Petra dovede porazit každou hráčku, kromě Sereny a spíš je otázkou, jak je na tom vždy momentálně, jestli vytáhne z rukávu super údery, nebo jestli k tomu nenastane situace. Jinak super, že Petra dokázala zvítězit teď Makarovová hraje dobře a Petra nahoře v článku píše, že v noci nemohla spát, jak probírala situace a je vidět, že to dobře probrala a nakonec zvítězila. Petro pojď!
Reagovat
misa
Udělal jsem si malou statistiku. Letos odehrála Petra 44 prvních setů s úspěšností 65,9%, 43 druhých setů s úspěšností 53,5 % a 21 třetích setů s úspěšností 66,7 %. Kdyby byl problém s fyzičkou, ve 3. setu by Petra musela odpadat, ale statisticky má v nich nejvyšší úspěšnost!

Problém bude asi v tom, že po vyhraném 1. setu se u ní občas dostaví uspokojení, jinak si to vysvětlit neumím.
Reagovat
PetaM
Nemyslím si, že přijde uspokojení, spíše se přestane soustředit na výměny. Dnes byla plně soustředěná na každý míček a šlo to na ní vidět. Přesně takovou soustředěnost u ní ve druhých setech postrádám. Možná to je tím, že se jí ve druhém setu nepovedou 2 - 3 údery, znejistí, přestane se soustředit a pak je zle ... :( :)
Reagovat
misa
Přestane se soustředit, protože ví, že 1. set má v kapse :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes hrála Petra svoji hru.
Reagovat
LukasH
Mám obrovskou radost a vím, proč tu holku mám tak rád. Petra dneska zase ukázala, že to má v sobě. Ta smeč skoro až od zadní lajny - nádherně umístěná nebo obtížný bekhend z vysokého míče přesně do růžku - to nejsou náhody. Zlepšit ještě pár věcí a Petra by prostě mohla být mezi prvními 3, ne že ne. V té absolutní špičce mi moc chybí právě hráčka jejího typu. Marii a Victorii sice obdivuju za psychiku a neskutečnou bojovnost, ale nejsou mi moc sympatické, navíc mě jejich tenis nebaví. Chybí mi někdo, kdo by hrál vyrovnané zápasy se Serenou a všichni víme, že Petra by toho schopná byla.
Takže Petro, pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ale docela dost toho vyběhala.. a některé údery fakt stály za to a ta smeč byla boží!
Reagovat
smazaný uživatel
Tomas zle je
Reagovat
pepin
Tak prý si Kotyza s Petrou podají žádost, aby utkání mohli hrát po dva dny. Jeden set jeden den a druhý druhý den. Pokud to dopadne jsme ve finále.
Reagovat
smazaný uživatel
to je dobrý! :)
Reagovat
smazaný uživatel
to by bylo super :D kvůli Petře budou GS trvat měsíc, aby měla den volna mezi zápasama :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale to má -_-
Reagovat
smazaný uživatel
technikTKR:
Hodnota programu Nova Sport není ani koruna měsíčně a jsem zvědav, jak dlouho jim to kabeloví operátoři budou ochotni ještě platit.

Zdroj: Diskuse na webu parabola.cz
http://www.parabola.cz/forum/topic-78120/
Reagovat
smazaný uživatel
Jó kdyby Peťule hrála pořád tako jako dneska, vůbec bychom se nezlobili..!! :)
Před začátke jsem se dost bála, jak na tom bude, ale už po pár míčch bylo jasné, kdo se "líp vyspal".. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist