Kvitová míří do Tokia, čeká na jméno soupeřky

23. 9. 2011, 13:11
Aktuality 1
Po měsíční pauze a nečekaném vyřazení v prvním kole US Open se wimbledonská vítězka Petra Kvitová znovu objeví na okruhu WTA. Světová šestka má na turnaji v Tokiu v prvním kole volný los a v druhém se střetne buď s hráčkou z kvalifikace, nebo vyzve japonskou legendu Kimiko Dateovou-Krummovou.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Na turnaji nejvyšší série okruhu WTA Premier v Tokiu s dotací 2,05 milionu dolarů bude jednadvacetiletá Kvitová plnit roli páté nasazené hráčky. V případě postupu může ve čtvrtfinále narazit na Marii Šarapovovou, kterou porazila v boji o titul na londýnské trávě.

"V trénincích vypadala dobře, připravená je a psychicky vypadá uvolněná," řekl trenér české hvězdy David Kotyza serveru iDnes před odletem do Tokia. Tam loni Kvitová vypadla hned v prvním kole s Ukrajinkou Alonou Bondarenkovou.

Vedle Kvitové se v hlavní soutěži v japonské metropoli objeví i další čtyři české tenistky. Jako vítězka z kanadského Québeku přiletěla Barbora Záhlavová-Strýcová, nechybějí ani Klára Zakopalová a Petra Cetkovská, divokou kartu od pořadatelů dostala Kristýna Píšková. Z kvalifikace se ještě pokusí postoupit její dvojče Karolína.

pva, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
vendulkabendulka
Hned v prvnim postu na FB se omlouvala za neuspech na US Open. Drzim ji palce, ale obavam se ze ma pocit nejakeho zavazku a ze ten neprilis povedeny americky vylet jeste z hlavy nedostala. Coz ji muze uplne zabit i v Tokiu.

Petro, jestli to tady nahodou ctes: Kasli na vsechno, bez tam a rozsmelcuj ty baby na kosticky.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist