Kvitová: Nemyslím si, že patřím mezi favoritky French Open

19. 5. 2015, 11:23
Aktuality 334
Ještě před měsícem byla Petra Kvitová mnohými odepisována. Po triumfu v Madridu, kde v semifinále jako první hráčka v letošní sezoně porazila světovou jedničku Serenu Williamsovou, se ale situace změnila a mnozí odborníci řadí českou jedničku mezi adeptky na zisk titulu na nadcházejícím French Open. Můžu zahrát dobře, ale nemám pocit, že patřím mezi favoritky, říká světová čtyřka.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Ještě před měsícem by téměř nikdo neřekl, že by se Petra Kvitová mohla zařadit k favoritkám Roland Garros, který startuje v Paříži již tento týden. Kvitová sice vstoupila do letošní sezony slibně, když si hned na druhém turnaji v Sydney došla až pro titul, poté ale následoval pád a vyřazení už ve třetím kole Australian Open.

Česká jednička se trápila i v Dubaji a v Dauhá, a jak sama přiznala, z tenisu neměla radost, byla vyčerpaná. Kvitová si pak udělala neobvyklou pauzu uprostřed sezony a s přítelem odletěla odpočívat k moři. Odložení tenisové rakety dvojnásobné wimbledonské šampionce neskutečně prospělo.

Po návratu na kurty nejprve zvládla dva fedcupové zápasy v Ostravě a o čtrnáct dní později zažila skvělý týden na antuce v Madridu, kde v semifinále jako jediná hráčka v sezoně porazila světovou jedničku Serenu Williamsovou. Ve finále pak jasně smetla Rusku Kuzněcovovou a vybojovala tak svůj 16. titul. Právě díky triumfu v Madridu se teď v souvislosti s favoritkami nadcházejího French Open skloňuje i její jméno.

"Mám Paříž ráda, je to jeden z těch antukových turnajů, kde je antuka rychlejší, což mi vyhovuje," říká aktuálně čtvrtá hráčka žebříčku WTA, jejímž maximem je na Roland Garros semifinálová účast z roku 2012. "Řekla bych, že ty podmínky jsou dost podobné podmínkám v Madridu, takže by to mohlo být dobré. Paříž není v takové nadmořské výšce, ale i tak mi to vyhovuje. Budu se snažit uhrát co nejlepší výsledek."

"Určitě nemám pocit, že jsem favoritkou Roland Garros," konstatovala dvojnásobná wimbledonská šampionka. "V Madridu jsem odehrála skvělý turnaj, získala jsem sebedůvěru a pak to šlo výborně. Myslím, že jsem hrála opravdu dobře, ale tady to bude zase jiné. Je to grandslam a každý tu chce ukázat to nejlepší. Je to spousta výborných hráček, které na antuce umí zahrát neuvěřitelné zápasy a i ty chtějí prorazit."

"Potřebuju odehrát nějaké zápasy, získat sebedůvěru a pak by to mohlo směřovat k dobrému výsledku. Budu se snažit udělat maximum a uvidíme, jak to dopadne. Minulý rok jsem vypadla ve třetím kole a to bych chtěla vylepšit, chtěla bych se dostat minimálně do druhého týdne. Další cíle si zatím nedávám."

TenisPortal.cz, wtatennis.com

Komentáře

334
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledonský kurt dnes... :-) Slušný: https://www.facebook.com/wimbledon/videos/vb.15690358731/10152996900518732/?type=2&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě je to nejužší špička. Souhlasím s příspěvkem někde dole od iqe. Leckterá hráčka může překvapit, leckterá překvapit tím, že brzy vyhučí. Však takto loni vyhučela i jednička Serena. Pochopitelně Petře přeji přechod přes zrádné třetí kolo, zdejší rychlá antuka by jí mohla sednout. A co takhle dorovnat to SF 2012 ? Jinak vidím, že absťák po tenisu je zde přímo hmatatelný. Já si dám ještě pauzu, ale už se těším snad na skvělé zápasy.
Reagovat
FulnekUltras
jj, ještě týden to musíme vydržet... ;-)
Reagovat
Pavlis
U Petry bych byl rád, kdyby dokázala stabilizovat všechny aspekty toho, jak dobře zvládat tenis na profi úrovni. Tedy kondičák, štěstí, psychika, motivace, plánování turnajů, odpočinek, trénink, páka na vracečky, nasazení, koncentrace. Pokud by u ní tyhle věci šlapaly, věděla by, co a jak, držela se toho, jelo by to tak neměnně a funkčně alespoň jednu celou sezónu, tak věřím, že se na vrcholu udrží.

Byť s jejím stylem hry to o tom riziku bude pořád, ale stále konzistentně kazit, přestřelovat kurt, namísto častého nekazení a vyhrávání, to mi občas taky hlava nebere. Když už nic jiného, může to v konečném důsledku být lehce promarněný potenciál, ale nezapomínejme, co vše už dokázala a jaké rekordy si přivlastnila. Já se klidně spokojím i nadále s jejími dvěma vyhranými turnaji WTA ročně, jakýkoli další bonus jen uvítám.
Reagovat
FulnekUltras
sem tam i nějaký GS ještě může být... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
štěstí? jak se stabilizuje štěstí? :D
Reagovat
Frick
Vybaví se systémem ESP.
Reagovat
VlS
:-) - a airbagy pro případ, že to ani esp neurejduje :-)
Reagovat
Frick
V MD devět Češek, chybí Cektovská.

Jako ALT #2 je tam Kr. Plíšková.
Reagovat
Frick
V hlavní soutěži Smitková s Koukalovou, v kvaldě pak Allertová, Hlaváčková a Allertová.

Takže vlastně trochu parta z Norimberka. Až na Denisu.

Klára obhajuje SF. Bude muset mít trochu štěstí na los.
Reagovat
smazaný uživatel
My máme dvě Allertové? :-)
Reagovat
PetaM
Tak jednu Denisu pro tebe a druhou pro Mariana99 ... :D :D

Ano, vím, že jste jedna osoba :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co to tady někteří na TP hulí, to je mi podivné :O
Reagovat
Frick
Jasně, ségra. Delissa Allertová :o)

Pardon - myslel jsem Voráčovou.
Reagovat
smazaný uživatel
V pořádku, jen mě zatrunlo, že jsou dvě. Pokud by ta druhá byla taky tak pěkná jako Denda, tak by to bylo těžký :D :-)
Reagovat
Frick
Tak to už člověk zná u Plíškovejch. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Kája je hezčí :D
Reagovat
Frick
V hlavní soutěži je Lucka Hr., v kvaldě jí pak doplní (dle očekávání) Kristýna Plíšková
Reagovat
Jan
Jaký je to rozdíl před 2 - 3 lety a dnes :) Tenkrát lidi většinou od Petry čekali výhru, semifinále na FO, dnes většina od ní nic nečeká, max. osmifinále apod. :)
Reagovat
FulnekUltras
odtlakovaná lvice bude nejdravější... ;-)
Reagovat
Jan
Ale když to vyhraje, tak se zase natlakuje :) A na Wimbledon :)
Reagovat
FulnekUltras
Tlaky od čtvrtfinále dál už na Petru působí obvykle pozitivně. Ale po titulu z RG ještě z W ? Leda by rozhodně musela vynechat Eastbourne... ;-)
Reagovat
Frick
JJ. Po sezóně 2011, to byly plány. Pamatuju si, jak byl kurz na to, že Petra NEZÍSKÁ v roce 2012 ani jeden GS něco přes 2,00. Tj., že na nějakých 60% získá v sezóně aspoň jeden GS.

No ale tak nebyla to špatná sezóna. SF-SF-ČF-OF na GS (vlastně nejstabilnější Petřina sezóna na GS). Výhry v Montrealu a New Haven. Další tři semíčka na Premier (a vyšších) turnajích + ČF v Římě a na LOH.

Ale tehdy jsme si mysleli, jak strašně bude Petra vládnout. A to se nedostavilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Mysleli mysleli. Byl to takový mediální cirkus. Dobře si to pamatuju. Trochu mimo realitu. Ale to se holt někdy stává. Dobře je to vidět teď na dalších hráčkách. Bouchard, Halep, Keys, Stephens....a další. Mediální smršť a vychvalování tenisových odborníků. A kde nic tu nic
GS jaksi nikde. Prostě hrát pod tlakem je hrozně těžké.
Reagovat
FulnekUltras
Je ovšem fakt, že tak výsledkově úspěšný rok, jako byl pro Petru 2011, neměla od té doby žádná...ještě začátek roku 2012 vypadal hodně nadějně...
Reagovat
Frick
Těžko říct, zda se to někdy zopakuje. Asi se budem muset spokojit s tím, že by se mohlo zopakovat něco jako loni.
Reagovat
FulnekUltras
Jo, to bude úplně stačit... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Bára Krejčíková mi již napsala, že má také odmaturováno!!! Super :-)
Reagovat
sprchon
To je dobře. :)
Kéž bych ti mohl taky napsat, že mám hotový zkoušky. :D Bohužel se mi to táhne od začátku FO až do prvního týdne Wimbledonu... To zas budu dělat všechno napůl. :D Jedním okem koukat na tenis v televizi, druhým se učit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nezávidím.. ALe mě to bude čekat brzy taky :D
Reagovat
Frick
Měli jsme vůbec někdy tolik hráček přímo v hlavní soutěži?
Reagovat
Fandina
Reagovat
Frick
JJ, koukám. Také 10 MD + 4Q.... Čtyři roky a už se taky ty jména zajímavě prostřídala. Benešová, Birnerová, Ondrášková, Záhlavová v prachu... naopak jsem tehdy (skoro) vůbec neslyšeli o jménech jako Smitková, Siniaková, Allertová, Krejčíková.---

Ale co je třeba vyzdvihnout - K čemu je 10 jmen přímo v MD, když ani jedna nebyla tehdy hráčka světové extratřídy. Jedničkou byla na 28. místě (už jí tedy byla Petra), dnes máme kvarteto hráček nad v TOP 22...
Reagovat
Frick
https://instagram.com/p/23hhC9O6lb/

Happy to had s productive day today,almost full on workout + practice,felt good???? Off to an early dinner in my beautiful city,hope everyone has a nice day and evening!
---------------------------------------------------

Tak snad....

BTW: http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100034239

Na ITF 100.000 Marseille se z ALT #72 dostala už na ALT #7. Když k tomu připočtu to, že dalších 7 hráček nad ní má prioritu 2 a další hráčky se bodou odhlašovat z důvodu hraní v 2. týdnu RG (asi tedy hlavně v deblu) či únavy, tak myslím, že je jasný, že to tý kvaldy se dostane! :o)
Reagovat
LukasH
Petra by se do toho 2. týdne moc potřebovala dostat a konečně prolomit ty 3. kola na GS. Myslím, že by jí to hodně nakoplo...
Reagovat
FulnekUltras
To by bylo opravdu cajk... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Herně na to Petra má, pokud si udrží letošní antukovou formu tak to může dotáhnout hodně daleko. U Petry nikdy nevíme
Reagovat
smazaný uživatel
Petře věřím jen na trávě a ve Fed Cupu. A ještě semifinálové a finálové zápasy.. Tam už do toho dává vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Petru by byl moc hezký výsledek i osmifinále. Nečekám to, ale stačilo by to. Osobně nečekám žádné extra výsledky a mě může jen překvapit.
Reagovat
aligo
já na FO něco očekávám jen od Tomáše... tak QF nebo SF... víc asi od nikoho ne... snad se pletu :)))
Reagovat
Frick
http://www.vysledky.cz/pavouk/xje3G5ZJ/OziJlJcc/?hp1=2FyACZYi&hp2=dUrwfoKI#draw

No pro Kristýnu nic moc. První kolo by snad dát mohla, v tom druhym ale je Ostapenko/Duševina. Ostapenko porazila v Trnavě Terku, to nevidim moc optimisticky :-(

Bára má nějakou Bottu, pak asi D. Lino... tak to taky bude těžký...
Reagovat
sprchon
No, uvidíme... Od našich holek, stejně jako na předchozích antukových turnajích (vyjma pražského), na FO nečekám raději nic moc. Když už se něco povede, budu příjemně překvapen. :)
Reagovat
smazaný uživatel
no bude velký úspěch když se jedna z našich holek kvalifikuje
Reagovat
smazaný uživatel
No, myslím, že Bára Krejčíková by zítra vyhrát mohla,ikdyž. nevím, poslední dobou to drhne i asi proto, že měla maturovat.. Mimochodem, Bára už má odmaturováno? Vím, že Katka Siniaková už má a už se o radost podělila i na facebooku.
Reagovat
smazaný uživatel
Bára asi nematurovala, protože v době písemných hrála turnaj...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale maturovat měla, ne?! říkali, že se musí připravovat.. Nechápu..
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba bude maturovat až na podzim...
Reagovat
tommr
Kristýna Plíšková a Bára Krejčíková by první kolo měly zvládnout určitě a ani ve druhým nebudou bez šance. Renata Voráčová a Andrea Hlaváčková nejspíš vypadnou už v prvním kole ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kristýna a určitě? S jejím vztahem k antuce? I to jedno vyhrané kolo bych považoval za úspěch :)
Reagovat
Frick
http://quesh.rajce.idnes.cz/Pivni_slavnosti/#DSCF1833.JPG

Nebyl po ruce jiný časák a něčím potřeboval kamuflovat LEO.
Reagovat
smazaný uživatel
Jdeš pozdě, už to tady bylo. :-p
Reagovat
Frick
Jako to, že to BG je jen kamufláž?
Reagovat
smazaný uživatel
Jako ta fotka.
Reagovat
Frick
No dyť jo. To je jen vystletní. Aby se ti nesmáli, že čteš BG, tak já vysvětluju, že jsi potřeboval kamufláž a Forbes po ruce nebyl.
Reagovat
blixa
:D :D :D
Reagovat
misa
Máš nepřeberné zkušenosti...
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=dBJ4dysOTDI je tam i Bára, Tomáš a Radek
Reagovat
PetaM
Lidi? Sází tady někdo přes TipSport? :)
Reagovat
sprchon
Teď už jen jednou měsíčně kvůli aktivaci streamů. :D
Reagovat
vrabejka
Uvidíme podle losu. Rozhodne Petra patří mez ivětší černé koně turnaje než ta vaše užasna Carla. Ktera to stejně psychicky nezvládne. Nejvetší favoritky jsou jasné - Serena, Maria, Halep.
Uvidíme jestli Genie potvrdí grandslamovou formu. Petra má konečně trochu dlouhodobou formu snad toho využije.
V chlapech největší favorit bez debat Novak. Velmi mě znepokojuje kolísavá forma Rafy. Kde jinde má na to udělat další grandslam pokud ne v Paříži. No snad mě přesvědčí že Paříž je stále jeho. Berda, Federer oba s velmi dobour formou a nesmíme zapomenout na Andyho ktery se podle mnohých stal tento rok králem antuky :D :D
Reagovat
FulnekUltras
Kdyby letos Rafa ještě prodloužil svou vítěznou RG-šňůru, opravdu dost by mě to překvapilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně RG vyhraje Petra a Novak. Tak nevím co tu řešíte
Reagovat
VlS
A vsazeno už máš? Já bych se nezlobil, kdyby to tak dopadlo.
Reagovat
a.magerova
No né, že by to nebylo dobré, ale jsou i lepší varianty.... jako dobře, s babama vám hýbat nebudu :-P
Reagovat
VlS
Tak moje sci fi přání by bylo Tom a Lucy, ale Petru, Noleho, Rogera, Andyho snesu bez duševního otřesu taky.
Reagovat
a.magerova
Tak fajn, že mé tajné přání (PŠŠŠŠT) Ti nezpůsobí duševní otřes :-))
Reagovat
smazaný uživatel
vsazeno mám. Volala jsem Joladně a zeptala jsme se jí: Kdo vyhraje letošní French Open a ona: nevím co je to French Open ale mé karty ukazují na Petru Kvitovou a Novaka Djokovice. Jolanda sice neví co je RG ale předpověděla že vyhraje Petra a Novak. Věřím Jolandě
Reagovat
Fandina
:-))))))))))))
Reagovat
aligo
Petra ve finále po 4 hodinách prohraje se Serenou a Tomáš ve finále prohraje po 7 hodinách s Novakem..
Reagovat
smazaný uživatel
A teď tu o Karkulce :DD
Reagovat
aligo
:D dobře :D Petra jí porazí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou ji maminka poslala s koláči a malinovou šťávou za babičkou. Dopředu ji však důrazně varovala, aby šla rovnou a nikde nebloudila. Červená Karkulka se tak dostala až na lesní cestu, odkud je to k babičce už jen kousíček. Najednou však potakala zlého vlka. Dříve ale takové zvíře nikdy neviděla a tak si myslela, že je to pejsek.
Vlk ji zlanařil, aby si společně zasoutěžili, kdo bude dříve u babiččiny chaloupky. Jenže zvíře bylo vychytralé, k chaloupce dorazilo dřív a lstí přesvědčilo stařenku, aby ho pustila dovnitř. Když pak přišla Červená Karkulka, babička už byla snědená avlk se sám za stařenku převlékl.
Dívence se však zdála moc podivná a tak se vyptávala, proč má tak velké oči, uši a zuby. Nakonec převlečený vlk vyrazil z postele a slupnul i Karkulku jako malinu. Jenže dvě sousta byla i pro takového jedlíka, jakým je vlk, opravdu hodně. Tížil ho žaludek a tak se svalil na zem a usnul
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že si to vůbec nepochopila...
Reagovat
Fandina
Myslím, že to pochopila moc dobře ... úsměv
Reagovat
Fandina
Jupíííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
VlS
No a teď to uveď na pravou míru, koho opravdu potkala, co opravdu dělali a tak
Reagovat
gigin
Malá ochutnávka. Spaniel bude happy jak sviňa :DDD

https://www.youtube.com/watch?v=qQko1zztb5Y
Reagovat
gigin
Tralalalalala \o/ \o/ \o/ už to jede, už to frčí :DD
Reagovat
COMEON
vaši favoriti na zisk titulu? :)
Reagovat
FulnekUltras
Simona
Reagovat
aligo
Maria, nebo Petra
Reagovat
Grape
Já to vidím na Novaka a Simonu (ta Simona je spíš přání, ale cítím, že by to letos mohlo vyjít, u žen je to hodně otevřené, narozdíl od mužů nebyla žádná jasná vládkyně dosavadní antukové části sezony). Záležet bude ale samozřejmě taky na losu...
Reagovat
aligo
no nejvíc na antuce letos zářila Angie, ale u té to neočekávám...
Reagovat
smazaný uživatel
nejvíce na antuce zazářila Petra, angie sice vyhrála 2 premiery ale v Madridu a Římě vyhořela. Petra vyhrála Madrid což je víc než Charleston a Stuttgart dohromady
Reagovat
FulnekUltras
Za předpokladu, že Serena s Maruš zavčas najdou svoje stoperky, nejspíš přišel Simonin GS-Time...vítězství Petry bych si samozřejmě přál, ale... ;-)
Reagovat
Grape
Petře samozřejmě taky přeju na prvním místě, ale věřím jí spíš až ve Wimbledonu, na RG se obávám brzkého výpadku...i když jak už jsem psal - u Petry člověk nikdy neví. :-)
Reagovat
kada.tom
jednoznačně Serena, Sharapova a pokud přejde 3. kolo Petra, tak i ona

u chlapů jednoznačně Novak, nikoho jiného tam nevidím
Reagovat
smazaný uživatel
Townsend
Duckworth

Ale je to střelba od boku, připouštím, že to klidně může dopadnout jinak.
Reagovat
aligo
:D :D spíš Lucie H. a Adam Pavlásek :D
Reagovat
smazaný uživatel
U Adama to asi neklapne, protože nehraje :D
Reagovat
aligo
aha tak Veselka :D
Reagovat
aligo
jakto že nehraje? ://
Reagovat
smazaný uživatel
Asi se nevešel do kvaldy? Nevím...
Reagovat
aligo
to je škoda no..
Reagovat
PetaM
Jo jo, nevešel se do kvaldy ... Uzavírka přihlášek byla ještě před tím, než s tak vyhoupl na žebříčku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena, Mášena, Simona - jedna z těch tří to asi vyhraje a u mužů bych to přála Novakovi. :)
Reagovat
Fandina
Petra, Serena, Mária

Nole, Roger, Berďa
Reagovat
misa
Djokovič a Serena.

Ale přál bych to Federerovi a Lucince nebo Petrušce.
Reagovat
blixa
Favoritka jednoznačně Serena ... ale vyhraje samozřejmě Kája ;-) :D
Reagovat
Kozoroh
No1e a Mášena.
Reagovat
FulnekUltras
žádná velká očekávání...a dej jim v té Paříži všem pořádně na prdel !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Lunejka už taky odsud odešla? Už jsem ji tu dlooouho neviděl :O :)
Reagovat
sprchon
Stejnou otázku jsem tu položil už dřív (tak dva měsíce zpátky). Proč odešla, to fakt nevím, nebyl jsem u toho a dohledávat se mi to nechce. Ale je to škoda. :)
Reagovat
misa
Odešla v průběhu Davis Cupu po nějaké hádce.
Reagovat
A.R.R.
Lunejka odešla především kvůli zdejší atmosféře, která tu už delší dobu vládne. Věčné nesmyslné hádky, soutěžení o to kdo je větší trotl, sprosté nadávání tenistkám, ta diskuze u DC už byla jen vyvrcholením. Tenisu fandí i nadále, ale návrat neplánuje.....
Reagovat
aligo
to je škoda... s ní jsem si dobře povídal :((
Reagovat
A.R.R.
ju je to fajn holka....ale jak sama řekla, nickové přicházejí a odcházejí :-)
Reagovat
FulnekUltras
na druhou stranu lidé, kteří jsou za nimi, by těm síťovým grafům (grafomanům) neměli jen tak vyklízet pole... ;-)
Reagovat
Fandina
To samozřejmě, ale zase, je to každého věc. Někoho tu baví psát, jiného ne. Ale jí jsem měla ráda. Škoda, že už tu nepíše.
Reagovat
A.R.R.
To je sice pravda, ale právě ti grafomani jsou většinou splachovací, kdežto někdo kdo se snaží o normální diskuzi je z toho většinou otrávený a najednou zjistí, že už na to nemá....
Reagovat
FulnekUltras
Naštěstí se dá vždycky zase zjistit, že už to celkově třeba není tak úplně nestravitelné a podle chuti se kdykoliv vracet... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak jsem se díval an tu "hádku", z Davis Cupu, a nepříjde mi to tak hrozný, jak jsem čekal. Lidi se prostě budou do sebe navážet, jelikož každý nemá stejný názor.. To je holt TP, a TP není určitě jediný.. ;)
Reagovat
a.magerova
No... oni jsou někteří lidé zbytečně přecitlivělí a berou si na anonymním webu vše moc osobně a pak to prostě neunesou a musí odejít se jakože nadechnout čerstvého vzduchu... :-/

Co ovšem nechápu je, že si tito lidé musí vždy zrušit nick, když TO stejně nakonec nevydrží (např. i quesh čili iqe) a za pár týdnů jsou zpět buď s upraveným nickem nebo po domluvě s adminem se stejným nickem. Lunej tu už teď (duben-květen) taky chodí a to pod nickem "Lunej.."
Reagovat
smazaný uživatel
Nesrovnávejte hráčky, které hrály úplně v jiné době, s těma, co ještě hrajou probohoa!! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je legenda, vídím že se tady o tom distkutuje. PETRA JE LEGENDA. A JE LEPŠÍ NEŽ VIKA, KUZNA... a hráčky které mají 2 GS. Protože Petra narozdíl od Viky a dalších "dvougrandslamenkech" má PETRA TURNAJ MISTRYŇ A PŘEVIŠUJE NAD OSTATNÍMA DVOUGRANDSLAMENKAMA. TM JI ŘADÍ MEZI NEJ HRÁČKY HISTORIE
Reagovat
Cico93
klidek
Vickina bola rok jedničkou!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ale nevyhrála Turnaj Mistryň
Reagovat
Cico93
noo tvl
máš pravdu, za moja poznámka bola scestná.-)
Reagovat
a.magerova
Být jedničko je víc, než vyhrát TM.
Reagovat
a.magerova
Jakože ukončit rok jako No1, což Vika splňuje.
Reagovat
Cico93
to ona splňuje veľa veci.-*)
Reagovat
VlS
Hlavně být jedničkou ( tj dostat se na cca 8000 bodů a víc) znamená prokazovat dobrou formu dlouhodobě, po většinu roku, proto je to víc, než vyhrát turnaj 8 tenistek, byť těch nejlepších.
Reagovat
smazaný uživatel
Není.
Reagovat
janek_da
Sakra ty nás zasobuješ argumenty. Neprůstřelná logika.
Reagovat
a.magerova
Jj IQ celého světa spojte se....
Reagovat
VlS
Magerko nestraš
Reagovat
a.magerova
No mně z toho tady rozum stojí, nevím jak Tobě? :-P
Reagovat
VlS
No a čas máš? Já mám čas, chuť by se taky nešla, ale odvahu ne a ne najít :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Míč je na vaší straně, vy tvrdíte, že být jedničkou je víc aniž byste to měli čímkoliv podložené.
Reagovat
janek_da
To máš blbé, že sis nevšim, že míč je na "tvojí straně".
Reagovat
smazaný uživatel
Míč je stále na vaší straně, těmihle plky ho přes síť nedostaneš.
Reagovat
VlS
A argument? Tvůj pocit argument není.
Reagovat
smazaný uživatel
Si tu diskuzi tady přečti, uvedl jsem ho několikrát. Vy jste se kromě svých dojmů doteď na žádný nezmohli.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že jednička je super, ale pokud se nepletu, tak Petra byla dvojkou, krátce, ale byla. Takže zase takový rozdíl to pro Petru není.
Reagovat
FulnekUltras
K jedničce jí chyběl jeden jediný vyhraný zápas v sf AO 2012.
Reagovat
Fandina
Je to tak. Rok 2011 Petra ukončila na druhém místě a v Austrálii se rozhodovalo, kdo bude jedničkou. Myslím, že to bylo i na turnajích před AO. Ale na AO to bylo také. Tohle se o tom psalo 24.1.2012:

Kvitová, Azarenková, nebo Šarapovová?
O post světové jedničky si to tak ještě v Melbourne Parku rozdá trio Petra Kvitová, Maria Šarapovová a Victoria Azarenková.

http://www.tenisportal.cz/zpravy/wozniacka-padla-s-clijstersovou-a-post-jednicky-je-prazdny-9431/
Reagovat
smazaný uživatel
Nikoli, k jedničce jí chyběly dva zápasy. Ať už v Sydney nebo v Melbourne, v obou případech k tomu potřebovala titul, nejen finále.
Reagovat
FulnekUltras
Pravda...
Reagovat
a.magerova
Jedničkou mohla být, kdyby se zapisovaly body z Fed Cupu.
Reagovat
smazaný uživatel
No, post světové jedničky si nepostaví do vitríny, kdežto grandslamové trofeje ano.. Takže GS je podle mě pro hráčku i víc ;)
Reagovat
spaniel
Vááážně???

http://static.sportskeeda.com/wp-content/uploads/2012/11/TEB-BNP-Paribas-WTA-Championships-Istanbul-2012-Day-Five-154837114-1353402821.jpg
Reagovat
a.magerova
Nebo:
http://news.xinhuanet.com/english/2009-11/26/xinsrc_4921106260935203910615.jpg

I toto je parádní...
http://www.breakpointbr.com.br/upfiles/fckeditor/image/ROGER%20FEDERER%20NUMBER1.jpg
Reagovat
janek_da
vy se kocháte. Mě zajímá, kdo se stane letos mistrem světa. Djokovič, Federer nebo vylétne nějaký dravý mladík?
Reagovat
a.magerova
No jde o to, kdo se na MS nominuje.... a pak už to bude 1:8 :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
není
Reagovat
smazaný uživatel
Je a hádat se s tebou o tom fakt nebudu...
Reagovat
Cico93
.-)
Reagovat
smazaný uživatel
Markét potvrdila, že jako jedna z mála na TP patří mezi normální Kvitovce... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já a normální??? Je ti dobře? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? Nepřipadáš si tak? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne :D Někdy si spíš připadám jak největší exot na týhle planetě. A navíc Kvitovec nemůže být normální už z principu... :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jdi ty. :) Patříš mezi moje Top 3 oblíbené diskutéry. :D
Reagovat
misa
Kdybych napsal "miluju Marušku", budu tam patřit taky?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne.
Reagovat
VlS
Zkus to, až z tý díry vylezeš, tak tě nějak umyjeme, neboj :-)
Reagovat
misa
Po odpovědi montyho, je má snaha už zbytečná.
Reagovat
VlS
Tak do tý díry nelez, no
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to díky.. :o :D
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :) Pak jsou tam ještě haitik a Cico.
Reagovat
blixa
A když napíšu "zbožňuji baťůžek !", vyřadíš mě z ignoru ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne.
Reagovat
blixa
:D :D :D Já se z něj po.... :D Hele, nepracuješ ty náhodou jako "sales" pro nějakou nadnárodní korporaci ? Máš všechny parametry pro optimální vykonávání takové práce :D
Reagovat
George_Renel
Spíš něco nemá. Něco mu chybí. Smysl pro humor. (A realitu).
Reagovat
a.magerova
No.... a když má někdo někoho v ignoru, tak mu může adresně odpovídat?

Co vím, tak ne, tak jak?
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí si dát "zobrazit komentář". A já jsem často zvědavej, co mi ignorant napsal... :D
Reagovat
a.magerova
Jo tak zvědavost je to :-)))
Reagovat
George_Renel
Perfektní logika, co? Dáš si někoho do ignoru a pak ho pořád otevíráš, protože jsi zvědav co napsal. :-))))
Reagovat
a.magerova
No tu zvědavost bych ani tak nehanila, je to lidská vlastnost.... ale just bych tomu někomu ignorovanému neodpovídala, aby měl ten můj ignor váhu či zásadu.
Reagovat
smazaný uživatel
Můj ignor má v podstatě takovou zásadu, že některé příspěvky nechci mít pořád otevřené, protože by mi to nedělalo dobře... :D

Prosím tě, radši mi poraď... Taky ti nefunguje nahraj-obrazek.cz? Já právě hledám nějakou náhradu, abych tady nemusel dávat dlouhé odkazy na fotky a třeba tinyurl to tady nebere... Nevíš o něčem jiném?
Reagovat
a.magerova
Ahaaa, tak to ani nevím.... to je jakože nafurt nebo jen chvilkové?!!!

Hele gigin cosi jiného používá, tak se poptej.
Reagovat
smazaný uživatel
No, mně už to nefunguje docela dlouho...
Reagovat
gigin
http://imgup.cz/
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, vyzkouším. :)
Reagovat
a.magerova
No já to právě teď dlouho nepoužívala, tak jsem jaksi ve skluzu s info... ale vždy vím, že gigin je náš zachránce :-))

Teda pokud nefandí Rogerovi :-/
Reagovat
gigin
:DDDD
Reagovat
Fandina
http://img24.cz/
http://www.nahrejto.cz/
http://www.imghosting.cz/
http://img.ofpmafia.eu/

A i další viz vyhledavač
https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=img+hosting
Reagovat
blixa
Monty je vůči zásadám vcelku odolný. Zato když ho budeš leptat kyselinou, reaguje bouřlivě až alergicky ... :D
Reagovat
George_Renel
A já "zbožňuju" PPŠ :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
není, vyhrát něco je cennější než nějaké postavení v žebříčku
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby bylo být na konci roku jedničkou tak extra významné, neměla by WTA potřebu udělovat ocenění Hráčka roku. Fakt, že toto hodnocení existuje a fakt, že ani náhodou neplatí, že by ho automaticky získala hráčka, která by byla světovou jedničkou, ukazuje, že post světové jedničky zas až takovou hodnotu nemá. Ne, že by neměl žádnou hodnotu, ale zdaleka ne tak velkou, jakou mu tady přikládáte. V žádném případě nemá větší hodnotu než vítězství na TM. Krásně to ukázal rok 2011.

Mimochodem Vika ocenění pro hráčku roku ani titul mistryně světa nezískala. Nejblíž k tomu byla v roce 2012, kde ji ale předběhla až v žebříčku třetí Serena.
Reagovat
spaniel
Co je to titul mistryně světa?
Reagovat
smazaný uživatel
Ocenění, které na konci roku uděluje ITF, a to od roku 1978.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně žebřiček ma vyznam v nasazovaní, jinak bych mu moc vyznam nepřikládal.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Rok 2011 ukázal, že není. ;-)
Reagovat
VlS
A čím? Na reklamách Caro vydělala násobky toho, co Petra. Čím to chceš měřit v oblasti tvrdejch dat? Profi sport je o vydělávání peněz.
Reagovat
smazaný uživatel
Byť spolu sportovní a marketingové hledisko dneska úzce souvisí, nelze je zaměňovat. Caro vydělala víc, protože rok začínala jako světová jednička, zatímco Petra jako prakticky "no name" hráčka.

Caro rok 2011 zakončila jako světová jednička. Petra jako vítězka TM. Hráčkou roku a mistryní světa byla vyhlášená Petra, není lepšího důkazu, že TM je víc než post světové jedničky. O rok později se ostatně situace opakovala, jen personální složení bylo jiné. Prostě si připusť, že tady žebříčku přisuzujete daleko větší hodnotu, než ve skutečnosti má.
Reagovat
misa
Petra nikdy na reklamách nevydělá to co Caroline, navíc tahle věc není vůbec důležitá.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom s tebou naprosto souhlasím.
Reagovat
VlS
Tušíš, co jsou tvrdá data? Viditelně ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ano, ty zjevně ne.
Reagovat
VlS
Tak mi je prosím popiš. Ty se pohybuješ v oblasti přání a pocitů, datům se vyhejbáš jak čert kříži a místo argumentu dokážeš jen někoho napadat. Chováš se jak hádavá puberťačka. Dal sis Snickers?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud nejsi schopen rozeznat sportovní a marketingové hledisko, nemá smysl další debata. Podle tvojí logiky je na tom lépe než Petra i Li nebo Ana, protože obě vydělávají víc peněz než Petra. Ze sportovního hlediska je ale Petra dávno předběhla.
Reagovat
VlS
Hele, a víš, co je marketing?
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že jsem ho vystudoval, tak vím.
Reagovat
misa
Teď ti ještě chybí zvládnout obor "Adorace sportovní hvězdy" :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Už se můžu začít smát? :-p
Reagovat
misa
Směj se kdy chceš :)
Reagovat
blixa
Tak to bych s takovou jistotou netvrdil :D
Reagovat
VlS
A rozlišuješ tedy marketing, jako disciplínu, nástroj pro úspěšné podnikání a smlouvy o reklamě a propagaci s konkrétní celebritou? Smlouva s Caro není marketing, ale realizační výstup nějakého projektu.
To, že je někdo vybraný pro takový projekt je dáno jeho popularitou. Popularita je založená na relativně dlouhodobé úspěšnosti. zapomínat na drobnost, že Caro byla na špici rankingu ( i když nevyhrála GS ) v letech 2010 - 2012 je blbost a byla tam, protože měla spolehlivé výsledky.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě že smlouva s Caro je marketing. Všechny reklamní smlouvy jsou marketing.

A problematika "koho a za kolik" je podstatně složitější než se tu pokoušíš tvrdit.
Reagovat
VlS
Hele, nestudoval jsi ten marketing v Plzni? Ty o něm teda víš úplný houby.
Reagovat
a.magerova
Jen chytrý ví, že nic neví... blbý tvrdí, že ví vše... :-/
Reagovat
blixa
Co tvrdí ! Blbý je o tom i hluboce přesvědčen ! :D
Reagovat
a.magerova
Jj správná poznámka :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu. Tak proč se chováte jako blbí? :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Vím toho o něm víc než ty.
Reagovat
slacker
A proto inzerujes sve sluzby jako ucetni :-DD
Reagovat
a.magerova
iqe - a jak víš kolik toho ví VlS? Vy se znáte osobně?
Reagovat
Grape
To je fakt těžký porovnávat a stejně se nikam nedopracujeme. Vika i Světlana zase narozdíl od Petry byly kromě dvou vyhraných GS ještě dvakrát ve finále a Vika byla jak správně píše Cico ještě rok světovou jedničkou. Záleží na každém z nás, kterého úspěchu si ceníme více. :-)
Reagovat
gigin
Hlavně se neporovnávaly současné hráčky. Kvítovce to lebka nepobrala a teď tu ječí nesmysly. Ještě si to zdůrazní velkými písmeny. Ach jo.. chudák misa, Petrafans, PetaM, tommr a další...
Reagovat
misa
Kazí nám to tady skupinka 3-4 vyšinutých mamlasů :)
Reagovat
Fandina
Třeba je to naopak ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si to tady kazíš sám, kamaráde.
Reagovat
misa
Mistře, už jste pracoval dost. Včerejší diskuze a nesouhlas se soudci v průběhu antukové sezóny vám musely vzít spousty sil. Hodil by se opět - tentokrát časově neomezený - odpočinek...
Reagovat
smazaný uživatel
To máš smůlu, někdo vám to zrcadlo nastavovat musí.
Reagovat
misa
A pro tebe je manipulace se zrcadlem životním posláním :)
Reagovat
Fandina
Nevím, co je pro něj posláním, ale vím, že kdo chce, tak se umí dívat do jakéhokoli zrcadla, ať je zmanipulované, nebo ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Ale je to docela sranda. :-))
Reagovat
FulnekUltras
lepší odrazy než na Petříně nebo v ČT... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
PetaM je chudák především proto, že ho stavíš do stejné skupiny jako hejtra tommra..
Reagovat
slacker
PetaM je ve stejne skupine jako ty, queshista
Reagovat
Fandina
Záleží, kdo skupiny tvoří. Každý má jiný pohled.
Reagovat
COMEON
PetaM musí byť rada , že ju takto tu rozoberate :D :D :)
Reagovat
spaniel
PetaM je hlavne chlap.
Reagovat
slacker
Bez kouli
Reagovat
PetaM
Bez koulí? Protože si s tebou nechci psát? Nenech se vysmát. Vím, kde končí inteligence, a začíná demence. Věř, že ty jsi daleko za touto hranicí - podotýkám daleko v hladině demence.
Reagovat
slacker
Bez kouli jsi protoze se stydis ze jsi nejaky Petr Minarik a hrajes si na zensky nick. A sorry tahle radoby urazeci hra na inteligenci a demenci ti vubec nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa si hraje na ženský nick? Odkdy proboha?
Reagovat
slacker
Ok, nemel jsem napsat zensky ale zzenstily nick
Reagovat
PetaM
Na ženský nick?

http://cs.wikipedia.org/wiki/Petr

Podívej se do části, kde jsou napsány domácké varianty. ;) Třeba si trochu rozšíříš své, už tak úzké, obzory :)
Reagovat
COMEON
to 'Peta' ma vždy zmetie :D
ospravedlnujem sa Petovi :)
Reagovat
PetaM
Jo, sorry :D Kdysi jsem neměl moc rád, když mi lidi říkali Petře :D Tak jsem všechny nutil, aby mi říkali buď Peťo (s krátkým "e") a nebo ať mi říkají Pitris :D
Reagovat
blixa
Pitris nebo Pítrs ? :D
Reagovat
PetaM
S krátkým :D Nechápu, proč všude cpete nějaká dlouhá písmenka!!!! :D Pitris :D Jo, možná, kdybych byl z Prahy, tak jsem Pííííííítrííííííííís. Ale nejsem, takže všechno krátce a rychle :D
Reagovat
a.magerova
No jestli můžu říct názor za sebe, tak víc sexy mi přijde říkat chlapovi Petře než Peťo.... ale je to na vkusu každé.... jakože Petře tygře než Peťo muťo...
Reagovat
FulnekUltras
to prý zvedne sebevědomí i premiérovi... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
dnes už naštěstí bývalému
Reagovat
smazaný uživatel
Mě napadlo: Petře, nepřepepři toho vepře. :D
Reagovat
a.magerova
Tak asi jsi s žádným Petrem ještě nespal, proto TO :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to jsem teda fakt nespal a měnit to nechci. :D
Reagovat
PetaM
Jo, já to chápu, postupně od toho upouštím :D Na základce jsem to nesnášel, Petře ... Na střední mi to vadilo tak z 50 % a to jak od jakého vyučujícího :D A teď jsem tak na 20 %, že mi to vadí :D :D Ale nick mám starý, jasně, přemýšlel jsem, že bych si ho změnil, ale nechci vypadat, jakože jsem podlehl davu a přejmenoval se kvůli nim :D :D
Reagovat
a.magerova
Tak tos na dobré cestě.... ono se přece jen lépe šeptá: "Ještěěě.... Petřeee."
Reagovat
FulnekUltras
celá Nagyová... ;-)
Reagovat
a.magerova
Si budu muset ty odposlechy nastudovat, ať vím kudy k miliónům :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Na tvém místě bych nejdřív počkal až jak to dopadne, aby to spíš nebyla cesta za katr :-))
Reagovat
COMEON
moja vina :D :D ale ako som napisal, ospravedlnujem sa :D
ja viem, že si Peter ale ten nick ma naozaj vždy zmetie :D :D :D
Pitris :D
Reagovat
PetaM
Ty jsi tak hodný, že si myslíš, že jsi normální :D Ale jak píše PetraFans někde nahoře. Kdo fandí Petře, nemůže být úplně na 100 % normální :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petře letos věřím, je ve formě, odpočatá a psychicky nahoře.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to si piš, že nepatříš, max 2.kolo a alou domů :-)
Reagovat
Grape
U Petry je možné všechno, klidně může být ve 2. kole na pokraji vyřazení a odvracet 5 mečbolů a pak celý turnaj vyhrát. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Pokud proleze do druhého týdne, je možné opravdu všechno... ;-)
Reagovat
VlS
Jo, u Petry nikdy nevíš, stejně dobře může FO vyhrát, jako udělat pápá v prvním kole. Nechám se překvapit a doufám, že to bude překvapení příjemné.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci Kvitku posuzovat,
předem se to prostě nemá,
černou skříň teď rozdrvila,
čímž moje sympatie má.

Zůstaňme noh´ma na zemi,
vlaštovka jaro nedělá,
nezlobte se lidi na mě,
Petra na Roland Garros nemá.

Od toho je tu Mášeňka
a další adeptky skvělé,
Petra dojde podle mého,
asi tak do čtvrtfinále.
Reagovat
smazaný uživatel
víš co si můžeš.
Reagovat
gigin
Kvítovko. Opět. Víš, co máš dělat.
Reagovat
turista
Myslím, že FO vyhrají Serena Williams a Novak Djokovič. Serena umí líp číst hru než Masha a umí to na ni takže doufám, že sirénu patřičně zválcuje. Federer hrál v Římě výborný antukový tenis. Na Novaka to však nestačilo. Novak v současnosti neskutečně dominuje nad všemi i z první desítky. Rafa a Roger mu to mohou trochu zkomplikovat, ale on je zdolá. Novak jednou určitě překoná Connorsovy rekordy.
Reagovat
janek_da
Aby ses nedivil. Maly dostane prdiky a gs je v haji.
Reagovat
tommr
vypadá to, že ze špičky nebude chybět nikdo a nasazení bude přesně kopírovat žebříček:
http://www.wtatennis.com/news/article/4725235/title/french-open-the-seeds
Petra, Karolína a Lucka budou mít letos velmi výhodný nasazení a pokud nepostoupí aspoň do čtvrtýho kola bude to jednoznačně zklamání ... :)
Reagovat
janek_da
Pokud chytnou Brengle, Stephens, Vinci, Dulgheru, všelijaké Zhengy, Schmiedlovou, Larsson(hraje?), Davis a pod, tak by to tak jednoduché být nemuselo.
Reagovat
tommr
v pavouku na ně samozřejmě číhá už od prvních kol spousta nebezpečných hráček, ale pokud chtějí potvrdit příslušnost k nejužší špičce tak si s tím musí nějak poradit ... :)
Reagovat
janek_da
Jo, ale přece jen kdyby vypadly v 1/3 zápasů s takovými hráčkami, tak je to v mojí a snad i tvojí toleranci.
Reagovat
misa
3. kolo bude pro Lucku i Káju velmi těžké a Petra v této fázi netravnatých gs. turnajů většinou končí.
Reagovat
smazaný uživatel
Buď trochu optimista, jednou to zlomit musí. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako stabilní hráčka top 10 a vzhledem k aktuální antukové formě mezi favoritky jednoznačně patří. Nicméně vidím to následovně:

1) největší favoritky
Maria - v posledních letech antuková královna. Co dodat.
Simona - jestli má někdy vyhrát nějaký GS, tak tento, antuka jejímu stylu sedí náramně.

2) Hop nebo trop
Serena - poslední tři roky tu má výsledky jako na houpačce - 1. kolo, titul, 2. kolo.. Co předvede letos?
Petra - antuka není úplně její povrch, ale ta na RG je poměrně rychlá a letos má na antuce formu jako snad nikdy. Bude záležet na losu, ale třeba v Madridu se taky sešla kompletní špička a Petra ho vyhrála.

3) černý kůň
CSN - antuka jí sedí jako prdel na hrnec a letos má životní formu. Velká finále ale zatím nezvládá a je hodně závislá na radách trenéra, zvlášť když se zápas nevyvíjí podle jejích představ.

4) a další?
Angie, Caro - ve Stuttgartu sehrály vynikající finále, na dalších dvou antukových turnajích se jim ale nevedlo. Co v Paříži?
Reagovat
slacker
Asi nejstrilizlivejsi prispevek od Q za poslednich 24 hodin
Reagovat
Fandina
Rozdíl mezi jím a tebou je ten, že on je chytrý a fandí Petře. A to, že se jeho způsob fandění někomu nelíbí, to už je každého věc,, jak si s tím poradí.
Reagovat
littlegeorge
Souhlasím, hlavně v názoru na CSN
Reagovat
FulnekUltras
Velmi výstižné...jen u té Maši prostě nevěřím, že vyhraje druhý turnaj po sobě.
Reagovat
smazaný uživatel
To se uvidí. Faktem je, že v posledních třech letech udělala dva tituly a jedno finále.
Reagovat
carolyn
jedete někdo na RG?
Reagovat
R01316
na dva dny, uz se tesim.. :)
Reagovat
tommr
a mezi favoritky FO rozhodně nepatří. Postup Petry do čtvrtfinále bych považoval za velkej úspěch. Titul získá nejspíš jedna ze čtveřice Serena, Sharapova, Halep a CSN ...
Reagovat
PetaM
Noooo, tak CSN bych tam rozhodně neřadil, ať hraje jakkoliv dobře ... Její finálová bilance je více, než vypovídající, navíc mi přijde, že bez pomoci trenéra je leckdy úplně bezradná ... Ale velký výsledek tam určitě udělat může, to ano.
Reagovat
gigin
Vika, Wozejk, Anička a samozřejmě Jule (černá kobylka)...
Reagovat
PetaM
Jasně, Vika i Caro, velké favoritky na velký výsledek. No, Ana bude ráda, když nedostane do prvního kola Češku :D Pak to s ní může být špatné :D Ale jinak na antuce umí :)

Já samozřejmě doufám, že i Petra bude nějaký ten černý kůň, ale ona ... Je schopná úplně všeho. Bez mrknutí oka prohrát v prvním kole a na druhou stranu bez mrknutí oka vyhrát RG :D No, sám budu rád, jak projde přes 3. kolo :D
Reagovat
gigin
Jj, v tomto je kouzelná. Já to mám letos jas (s Géniem). První kolo - nesmí projít za žádnou cenu!! :DD
Reagovat
PetaM
:D :D GL :D
Reagovat
tommr
já si myslím, že pokud někdo může na FO překvapit tak to je právě CSN. Radost bych z toho ale neměl ... :)
Reagovat
PetaM
Já taky ne. I když ten její BH je naprosto božííííí :D To je ale jediné, co je na ní boží :D Ale při dobrém losu (tzn. když nepotká žádnou Češku :D ), si dokážu představit i SF ... Kde by jí mohla Petra konečně smáznout :D :D
Reagovat
FulnekUltras
Přesně... ;-)
Reagovat
George_Renel
V poslední větě schází"bohužel" ;-).
Reagovat
Grape
To záleží na tom, jak velký okruh hráček si pod pojmem favoritky představíme. Většími favoritkami než Petra jsou určitě Serena, Maria a Simona, možná ještě Carla. Pak už asi nikdo. Petra potřebuje přežít první týden, pak už je v jejím případě možné cokoliv. :-)
Reagovat
darek.vrana
Ajaj, to se kvěšovi nehodí.
Reagovat
gigin
legendo. Je to podřadný GS, tak v suchým. A lajnoví tu bývají taky celkem cajk.
Reagovat
smazaný uživatel
To se ještě uvidí, počkal bych až na výsledek a po něm nám Jirka sdělí, jestli to byl prestižní turnaj nebo ne.
Reagovat
Davor1
asi tak :DD
Reagovat
gigin
Jo :DDD
Reagovat
tommr
chudák Petra nemůže za to jaký má na TP fanoušky ... :)
Reagovat
gigin
Já vím, však to se tu probíralo už. Většinou jsou tu ale cajk fans. Ještě se mi něco dostalo do rukou. Pamatuješ to?

http://www.tenisportal.cz/zpravy/s-kvitovou-fed-cup-vyhrajeme-veri-ceske-tenistky-8998/#comments

Škoda, že skott píše už tak málo...
Reagovat
tommr
škoda je, že z TP v poslední době odcházejí ti nejzajímavější diskutéři (vlk, sojka, Oskar a další) a nahrazujou je šmejdi jako je slacker a jemu podobný ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm.. a Lunej mi docela chybí...
Reagovat
a.magerova
Lunej jsem tu onehdá viděla, takže ta asi neodešla.
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej vyštval tommr, pokud si pamatuju.
Reagovat
a.magerova
A čím?
Reagovat
EllNino
něco s kádrováním a že se postavila do čela nejvyššího kádrováka a s patolízalama se snaží vyštvat každého, kdo má jiný názor, nebo tak něco, přesně si to napamatuju ...
Reagovat
a.magerova
A to teď v květnu?
Jsem to nezaregistrovala, ale asi proto, že pod baby nechodím....
Reagovat
EllNino
to ne, to už je dost dávno ...řekl bych po AO nebo tak nějak ...
Reagovat
smazaný uživatel
Po prvním kole DC..
Reagovat
a.magerova
No po DC zmizela jako nick Lunejka, ale já ji viděla tento měsíc tady v online pod nickem "Lunej.." (jakože Lunej s dvěma tečkama).
Reagovat
gigin
Jednoznačně chybí sojka, pes, Mut, Oskar, J.M. a jiní, včetně skotta a Lajny a už i cyp tommasinho píše málo. Prostě lidi, kteří tomu rozumí a mají ti co dát. Dozvíš se, poučíš i když s tím někdy nemusíš souhlasit. Lunej byla možná pro mnohé fajn, ale tenisově byla spíš batole.
Reagovat
PetaM
Na druhou stranu tenis skutečně hrála, a nehrála si na to, že všemu rozumí bez toho, aby v životě na živo viděla tenisák, nebo nedej Bůh - tenisový kurt.
Reagovat
gigin
Jasné, vyvíjela se, najala trenéra, koupila raketu, hrála, objízděla dostupné možné turnaje. Tenis má ráda, vo to strah nemam.
Reagovat
gigin
Objížděla turnaje jako divák jsem myslel. Ale kdoví, třeba už někde mastí nějaké ITF :DDDD
Reagovat
PetaM
Jo jo, já jsem to pochopil :D :D
Reagovat
slacker
Tomasinho je bezcennej priklad hatera a natifandice ceskych hracu. Toho skoda neni a nebude
Reagovat
gigin
Za to ty si klenot a hitař.
Reagovat
smazaný uživatel
Měli spory dlouhodobě. Vybavuju si například, jak když si Petra vybírala pauzu, tak tady Lunej napůl v nadsázce řekla, že pokud by na to přišlo, ať dá Petra přednost lásce před tenisem, tak se tady do ní tommr obul, že nechce, aby kvůli lidem jako ona Petra ukončila kariéru předčasně (aniž by si ovšem uvědomil, že jestli někdy někdo od tenisu Petru odradí, budou to lidi jako on, lidi, kteří čím méně toho o tenisu a Petře vědí, tím větší mají potřebu jí radit, jak to má nebo nemá dělat).

Vyvrcholilo to pak v diskuzi, ve které tommr označil Rosola za d*bila poté, co v DC ztratil vedení 2:0 na sety a nakonec prohrál 2:3. Když se lunej tyhle nadávky nelíbily, tommr se do ní obul. Ale nebyl jedinej, to bych mu křivdil.
Reagovat
tommr
to je pro tebe naprosto typický ohýbání reality. S Lunej jsem žádný dlouhodobý spory neměl, nijak mi nevadila a rozhodně jsem jí z TP nevyštval. Nemůžu za to, že neunášela odlišný názory a zvolila takovej teatrální odchod (a nebylo to od ní ani poprvé co odešla) ... :(
Reagovat
ta-dah
http://www.tenisportal.cz/zpravy/cesi-jsou-bez-bodu-rosol-neudrzel-vedeni-2-0-vesely-neuhral-ani-set-16058/#comments

To jen jako informace pro ty, kteri by meli zajem prokousat se diskusi, velmi zajimavou mimochodem, ktera se tu rozpoutala 7.3.pri Davis Cupu a po niz se tu Lunejka uz neukazala.
Reagovat
a.magerova
Lunejka se neukázala, ale Lunej.. tu na TP byla, leda by si tento nick dal někdo jiný.
Reagovat
ta-dah
Lunej tu byla pred Lunejkou. Nick pro totoznou osobu. Od 7.3. se tu neukazala ani jedna, ale o to tu preci vubec nejde. Pokud nekoho zajima ta prava pricina, musi jit k primarnimu zdroji a nazor si vytvorit na jeho zaklade sam. Pokud ale jde spis o spolecenskou konverzaci post festum spolehajici na zdroje druhotne, nelze se dobabrat niceho relevantniho. Z tohoto hlediska je zcela sumafuk, co rekl ique. Pravdy se tak nedoberes:-)
Reagovat
a.magerova
To že si Lunej i Lunejka zrušila účet vím, ale jak říkám, někdo si založili nick nový "Lunej.." a ten se tu v dubnu a květnu objevuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Že ses tady do ní navážel, protože si dovolila mít jiný názor než ty, to není ohýbání reality, to je realita. Neříkám, že jsi byl jediný nebo hlavní důvod jejího odchodu, ale rozhodně jsi tomu svým přístupem napomohl.
Reagovat
a.magerova
No počkat počkat, napsals mi jednoznačně, cituji: "Lunej vyštval tommr, pokud si pamatuju."
Reagovat
tommr
v tý diskusi na kterou tu quesh naráží jsem měl jeden příspěvek mezi téměř sedmi sty a to ještě ani nebyl adresovanej přímo Lunej, ale to queshovi úplně stačí k tomu, aby o mě tvrdil že jsem Lunej vyštval. Jak typický pro toho ohýbače a manipulátora faktů ...
Reagovat
smazaný uživatel
Lžeš jako když tiskne.
Reagovat
tommr
jsi čím dál tím větší ubožák ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
To je možný. Ale na tebe nemám.
Reagovat
PetaM
Taky :( :(
Reagovat
slacker
A autisticti ritualisti jako Tommr tu furt otravuji a fanaticti blbove neschopni argumentace jako Quesh se dokonce vraceji.
Reagovat
a.magerova
No a je to opravdu její fanoušek, když pod článkem o Petře od něj ještě není ni Ň ?!!!

Spíš ho vidím na osamělého hádavce, který má potřebu neustále ostatní napomínat a Petru má jen jako návnadu....
Reagovat
smazaný uživatel
Já nemám potřebu se hádat. Potřebu hádat se má ta část zdejšího osazenstva, která není schopna racionální diskuze. :-)
Reagovat
a.magerova
A co to děláš teď ?!
Zajímavé, že jsi se sem přišel hádat místo toho, aby něco napsal k článku....
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem napsal. ;-)
Reagovat
a.magerova
Ale s téměř hodinovým zpožděním od uvedení článku, ty jako její skalní fanda bys měl být mezi prvními, samozřejmě v případě, že jsi v daném čase na TP, ale tos ty byl.
Reagovat
smazaný uživatel
Buď v klidu, ty mezi jejími fanoušky nejsi. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
PetaM
Já myslím, že jak bude hrát Petra, tutově budou lajnoví z Itálie.
Reagovat
gigin
Na kurtu bez kamer, aby to mohli ututlat. A v nějaký šílený čas. Tam nejsou světla, tak nějak třeba kolem desáté večer. No uvidíme, nějaká flígna sa určitě najde.
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě na kurt bez tribun, aby to bylo bez svědků... :DD
Reagovat
gigin
Jj, vymazlili jsme to :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, kurt bez světel v deset večer bude připraven pro Berdycha, má to tak rád. A jako rozhodčí tam bude Damien Dumusois, ať je to úplně dokonalé ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist