Kvitová nestačila na Hamptonovou, na Roland Garros končí

1. 6. 2013, 17:20
Aktuality 327
Petra Kvitová byla poslední českou tenistkou ve dvouhře na grandslamovém Roland Garros. Dnes však v zápase třetího kola nestačila na svou americkou vrstevnici Jamie Hamptonovou a s French Open se loučí. Česká jednička tak v Paříži nezopakuje semifinále, kterého tu dosáhla v minulém roce.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Loňská semifinalistka French Open Petra Kvitová byla do dnešního dne poslední českou zástupkyní ve dvouhrách na grandslamovém Roland Garros. Její soupeřkou v zápase třetího kola byla dnes Američanka Jamie Hamptonová, která v úvodním kole vyřadila Lucii Šafářovou.

Česká jednička nevstoupila do utkání vůbec dobře. V úvodním setu si ani jednou nevyhrála vlastní servis a sama se zmohla jen na jediný brejk soupeřky. Kvitová se na servisu hodně trápila a nedařilo se jí nacházet ten správný rytmus. Po prvním podání vyhrála pouhých 46 procent bodů, což je na hráčku Top 10 více než podprůměrné. Třiadvacetiletá Češka tak první dějství prohrála bleskově za 21 minut 1-6.

Trápení české jedničky pokračovalo i ve druhém setu. Hra Kvitové byla plná nepřesných úderů a nevynucených chyb, kterých za celý zápas nastřádala 33. Ani Hamptonová ale nehrála bez chyb, proto bylo druhé dějství o poznání vyrovnanější než první set. Obě tenistky si dvakrát prohrály podání a o vítězce setu musela rozhodnout až zkrácená hra. V ní sice Kvitová odvrátila mečbol a vypracovala si setbol, víc už ale předvést nedokázala.

Svěřenkyně Davida Kotyzy tak 82 minutách hry prohrála 1-6 6-7 a s Roland Garros se loučí. Po vypadnutí Kvitové, která ve světovém žebříčku klesne ze 7. na 8. příčku, už český tenis nemá ve dvouhrách žádného zástupce.

"Američanka je o dost silnější a variabilnější. Úplně mi nevyhovovalo, co na mě hrála. Já se snažila o svoji agresivní hru, ale bohužel to úplně nevycházelo. Vím, že jsem zkoušela hrát, co jsem měla. Kdybych běhala dva metry za lajnou a vracela, bylo by to 1-6 1-6," komentovala Kvitová.

Hamptonová, které patří ve světovém žebříčku 54. příčka, tak poprvé v kariéře postoupila do osmifinále grandslamu. V něm se utká se Srbkou Jelenou Jankovičovou, která zdolala 3-6 6-3 6-4 finalistku z roku 2010 a loňskou semifinalistku Samanthu Stosurovou z Austrálie a bilanci vzájemných zápasů upravila už na 7-2.

- GRANDSLAM FRENCH OPEN 2013 ženy -
(Francie / Paříž, antuka, 21.017.000 eur)
sobotní výsledky (01. 06. 2013)
Dvouhra - 3. kolo:
Hamptonová (USA) - Kvitová (7-ČR) 6-1 7-6(7)

Čtyřhra - 2. kolo:
Hlaváčková/Hradecká (2-ČR) - Cirsteaová/Moritaová (Rum./Jap.) 7-5 1-6 6-0
Pavljučenkovová/Šafářová (11-Rus./ČR) - Garciaová/M. Johanssonová (Fr.) 6-2 6-4

Smíšená čtyřhra - 1. kolo:
Hradecká/Čermák (ČR) - Bartyová/Bopanna (Austr./Indie) 6-4 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Petr Pokorný

Komentáře

327
Přidat komentář
Bob
Vy tady pořád omíláte Petry psychický stav a její vztah s Adamem. Ale nic z toho nemůže mít vliv na to, jaké Petry chyby včera dělala. Tak hloupé a nepochopitelné chyby. Nemůže stát před sítí a poslat jednoduchý míček za lajnu, to prostě nejde. Vyjádřil jsem se k pohybu, i když se mnou někteří zde diskutující nesouhlasili, i ten je špatný. Občas si při zápase můžete všimnou až nesmyslných chyb. Často nestihne udělat krok dozadu a míček, který dopadne přímo na lajnu má Petra problém odehrát. Je to zvláštní, když se podíváte jakou technikou dominovala ve Wibledonu a jaké chyby občas teď udělá. Nejhorší na tom je, že ona umí hrát. Má výborné podání, silný forehand, drtivou hru. S takovou, že i Serena měla problémy. Bohužel s miliony chyb se ale vyhrávat nedá. Takže opravdu nevím, do jaké míry může volba partnera ovlivnit třeba nalité míče nebo časté dvojchyby, ale chtělo by se nad tím zamyslet.
Reagovat
PetaM
Jde o to, že pokud stojí na kurtu a myslí na své soukromí (na Adama, na svou rodinu) tak nemůže hrát normálně. Prostě se nesoustředíš na míček a pálíš to, jak chceš. A nějaká lajna tě nezajímá :D Podle mě na to soukromí má vliv, pokud se nenaučí přemýšlet na kurtu o hře ... :)
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku ATP k dnešnímu dni tj. po třetím kole na FO (čísla v závorce znamenají náskok nebo ztrátu na Tomáše, hvězdička znamená, že hráči se dostali do osmifinále a ještě tudíž můžou na FO získat další body):

1.Djokovic (+6775 bodů) *
2. Murray (+3795 bodů)
3. Federer (+2945 bodů) *
4. Ferrer (+1685 bodů) *
5. Nadal (+560 bodů) *
----------------------------------
6. Berdych 4515 bodů
----------------------------------
7. Del Potro (-555 bodů)
8. Tsonga (-900 bodů) *
9. Gasquet (-1425 bodů) *
10. Wawrinka (-1885 bodů) *
11. Cilic (-1945 bodů)
12. Nishikori (-2020 bodů) *
13. Haas (-2110 bodů) *
14. Tipsarevic (-2125 bodů)
...

Tomáš si navzdory vypadnutí v prvním kole a ztrátě 170 bodů zatím udržel svoje šestý místo. Jeho soupeři, kteří zůstávají i nadále v turnaji si ale na něj ještě na FO nahrajou nějaký další body a zvýší tak na něj svůj náskok nebo si na něj sníží ztrátu. Tsonga a Gasquet Tomáše dokonce ještě můžou předstihnout. Tsonga by k tomu potřeboval dojít do finále a Gasquet musí získat titul což není naštěstí moc reálný. O titul si to skoro určitě rozdají Nadal nebo Djokovic a Federer nebo Ferrer ...
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA po třetím kole na FO (čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru, hvězdička znamená, že hráčka postoupila do osmifinále a ještě může na FO získat další body):

1. Williams, S. (+7460 bodů) *
2. Azarenka (+4570 bodů) *
3. Sharapova (+3860 bodů) *
4. Radwanska, A. (+1810 bodů) *
5. Li (+720 bodů)
6. Kerber (+480 bodů) *
7. Errani (+280 bodů) *
------------------------------
8. Kvitová 4435 bodů
------------------------------
9. Wozniacki (-870 bodů)
10. Kirilenko (-1219 bodů) *
11. Vinci (-1375 bodů) *
12. Ivanovic (-1515 bodů) *
...

Petra si navzdory dalšímu nezdaru a velký ztrátě bodů (na FO přišla o 740 bodů) zatím udržela svojí pozici v elitní osmičce. Její soupeřky, který zůstávají i nadále v turnaji si ale na ní ještě na FO nahrajou nějaký další body a zvýší tak na ní svůj náskok nebo naopak na ní sníží ztrátu. Kirilenková, Vinciová a Ivanovicová jí dokonce teoreticky můžou předstihnout. K tomu by ale potřebovaly získat titul což není naštěstí moc reálný. O titul si to skoro určitě rozdají Serena a Sharapovová nebo Azarenková ...
Reagovat
smazaný uživatel
a kde je Sam Stosur?
Reagovat
tommr
Stosurová přišla stejně jako Petra o 740 bodů, propadla se na 14.místo a na Petru i nadále ztrácí 1530 bodů. Dá se tedy říct, že Petru momentálně nijak neohrožuje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky :))
Reagovat
PetaM
Nechápu Českou televizi. Právě říkali, že po vypadnutí všech hráčů z dvouher se nám budou snažit nabídnout ženské čtyřhry a smíšené čtyřhry, kde hrajou naši. Pokud se nepletu, tak právě hraje na Kurtu č. 7 (kde ještě včera kamery byly) hraje pár Hradecká/Čermák. Tak proč nevysílají je? Proč se dívat na cizí hráče, když na televizním kurtu hrajou čeští hráči :D No ... Tak třeba jindy že ... A já se na to tak těšil .. :(
Reagovat
EllNino
Dneska přenos jen z kurtu Chatriera, Lenglenové a kurtu č. 1 :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
... těžko říct, ale pro jistotu bych to někde nahlásil ...
Reagovat
smazaný uživatel
Krom již zmiňovaného zápasu Karličky se Sarou, se jeví i všechny ostatní zápasy jako vcelku zajímavé....

Anqie vs Světlana - Světluška tu chytla formu, vidím to na vyrovnaný zápas, tipuji tříseťák. Obě jejich letošní vzájemná střetnutí - i to poslední na antuce v Madridu - vyhrála Angie, myslím, že to ubojuje i dnes.

Sara vs Karlička - těším se, ale vidím to na 2:0 pro Saru - hraje na RG velmi dobře.

Aga vs Ana - Aga na Anu umí. Ana se na turnaji sice prezentuje dobře, ale přesto tipuji, že ji Aga opět přehraje.

Bethanie vs Makiri - tady jsem zvědavý, když to tam bude Bethanii padat, může porazit další vysoce postavenou hráčku...., ale můj osobní tip je přece jen Makiri.

Robera vs Serena - jsem zvědavý, jak se Serena popasuje s těmi nepříjemnými BH slajzy od Roberty.

U chlapů dnes naopak neočekávám vůbec žádné překvapení a tipuji postup favoritů.
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho, co jsi tu vypsal, mě osobně nejvíc zajímá zápas Sereny s Vinci, když už Serenu pasuju na vítězku RG :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, už jsem druhý a to mám spoustu želízek venku. U mužů zbývají už jen 4 z 8 (top 3 + Južnyj), u žen 5 z osmi (top 3 + Svetlana Francesca).

Dneska bude ael slabší den, hrají jenom Fedex, Serena a Svetlana, ta snad překvapí Kerber.
Reagovat
smazaný uživatel
Všiml jsem si... Já zase poskočil z 29. na 21. místo a mám rovných 400 bodů. :) U chlapů jsem na tom úplně stejně jako ty, ale v ženách mám už jenom svou Top 3 (Masha, Vika, Ana). Bylo by dobré, kdyby Ana dneska překvapila... Nejvíc by mi asi pomohlo, kdyby vypadla Serena, protože tu tam mají úplně všichni kromě mě. :D Jenže to se asi nedočkám... Dneska budu mít určitě nejhorší výsledek od začátku turnaje, protože body mi můžou udělat jenom Ana a Roger. No a doufám, že vypadne Robredo. Toho tam má hodně lidí okolo mě a bohatě stačí, kolik bodů jsem ztratil jeho nezařazením... Spočítal jsem si, že kdybych tam měl Robreda místo Melzera (nebo Štěpánka), tak jsem teď na 10. místě. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, já chtěl dát Monfilse, ale když jsem ho viděl, jak hrál s Montanesem v Nice, tak jsem nevěřil, že Berdycha porazí, takže jsem zvolil Gulbise raději. Ale jinak spokojenost, většina došla do 3. kola, v 1. vypadla jenom Laura a v druhém Gulbis a Verdasco.
Reagovat
gigin
Já su konečně v top 10. S těma mýma šmatlákama.... :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, mně v 1. kole vypadli Melzer (velmi špatná volba :D), Štěpec (u něj jsem to nečekal) a Simona Halep (měla blbý los, byl to ode mě trochu risk). Ve druhém potom Llodra a Kristina Mladenovic... Nad Monfilsem jsem taky trochu uvažoval (nevěřil jsem mu jenom kvůli losu), ale spíš nad Robredem. Jenže já toho Robreda tolik neznám, proto jsem ho tam nedal. Ale pak mi došlo, že by na antuce mohl být dobrý... No, on už mohl klidně vyletět ve 2. kole se Sijslingem (prohrával 0:2 na sety), o třetím kole s Monfilsem ani nemluvím. :D Doufám, že dneska už se mu žádný obrat nepodaří...

Jinak je zvláštní, že Kaia Kanepi pořád není označená jako "Knocked out"...
Reagovat
smazaný uživatel
Ti, coz mate radi WTA, nemel by Vam uniknout dnesni souboj Karlicky se Sarou. Posledni jejich souboj byl neuveritelny a plny neskutecnych vymen a krasnych vybusnych reakci Sary...Myslim, ze to muze byt i ted...

Kdyby to bylo tak 2 mesice zpatky vychvalil bych vsechny prednosti holek vcetne jednorucaku na bh Karlicky atd...

Tec jen reknu, ze podle mne lepsi souboj v zenskym tenise na antuce videt nemuzete...:))) tedy pokud prilis nelpite na obdivu jednoho silneho uderu Sereny na Servisu, nebo monotonniho a agresivniho triskani do mice Masy:))) --- sem to trochu zjednodusil, ale monty s oskarem mi jiste odpusti...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo...a mej te se tu hezky, a hlavne za mne trochu pozlobte gigina:D),
Ja du dale valcit, cus...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti teda odpustím.:))

A na dnešní souboj Karličky se Sarou se samozřejmě moc těším.:) Mně se líbila všechna jejich poslední střetnutí a nejvíce to na AO, kde Karlička Saru přehrála.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Odpouštím ti. :) Přesto si ten zápas mezi Sarou a Carlou nechám ujít, protože to pro mě není až tak atraktivní. Obě mi jsou ale pořád mnohem sympatičtější než Francesca a Marion. :D Dneska se budu dívat jenom na zápas Ana - Aga, ostatní zápasy pro mě nejsou tolik zajímavé. Měl bych se učit a místo toho jsem teď pořád čuměl na tenis. :D Ana v posledních pěti vzájemných zápasech neuhrála proti Agnieszce ani set. Tak doufám, že dneska uhraje dva. :) Potom jsem taky zvědavý, jak si povede Katka Siniaková v juniorkách... Nevím, jestli sis toho všiml, ale Katka už je právoplatnou členkou Dulcinea Teamu. :) Dokonce už jsem ji viděl hrát naživo na turnaji ITF v Praze, i když jsem jí bohužel štěstí nepřinesl...
Reagovat
dadaft
těším se velmi.
přeji zdraví.
a občas něco napiš.
:))
Reagovat
gigin
Drž se, bratře...
Reagovat
smazaný uživatel
hodne sily! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
vsem diky, jak prijde trava, tak ikdybych byl polomrtvy, ten pazit zavoni, to ucitim, a jiste neco i plknu, i kdybych mel mlit z posledniho:D)))
Proste trava je moje laska:)

monty: no moc nevim, ze jsi neco rozsiril...:) az neberu silu, tak musime stvorit novy diagram...a jak tak pozoruji, bude to fuska:)

P.S. Jinak pozdravte janekdu a vlse, az je uvidite....a tommrovi povezte at sa ten chlap taky trosku na ten svet usmeje:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tys mě tedy dostal. Tak ať vyhraješ.
Reagovat
tommr
ahoj vlku, tvůj návrat mě potěšil - konečně nějaká dobrá zpráva - snad se tu ted budeš prezentovat častěji ... :)
Jinak ovšem moc důvodů k radosti nemám a to jak v osobním životě tak co se týče tenisu. Sám jsi ted jistě na vlastní kůži poznal, že když člověk není zdravej tak je dost obtížný vidět svět nějak přehnaně optimisticky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože nejsem fanoušek Petry, nechci se do těchto diskusí moc zapojovat... Přesto jsem si vzpomněl na rozhovor s Mashou, který dělala před loňskou exhibicí v Praze pro magazín MF Dnes. Právě tam se jí samozřejmě ptali na Petru a myslím, že slova Mashy do této diskuse patří...

Otázka: "Co si myslíte o své soupeřce pro exhibici, Petře Kvitové?"
Masha: "Je skvělá. Vzpomínám si, když jsem s ní hrála před lety na turnaji v Memphisu. Šla jsem z kurtu a říkala si, že jednou vyhraje hodně velkých turnajů. Netrvalo to zase tak dlouho, za což má můj obdiv. Stejně tak za to, jak přátelská je mimo kurt."

Otázka: "Občas někdo říká, že je právě na rozdíl od vás na tenis moc hodná. Málo sobecká. Nedokázala by toho s vaším přístupem víc?"
Masha: "Petra už nemusí nikomu nic dokazovat. Vyhrála Wimbledon, je, jaká je, a nemusí se měnit jen proto, že by se to někomu nelíbilo. Měli byste ocenit to, jak hraje tenis, kolik toho už dokázala, a přestat ji soudit."

Asi vás nepřekvapí, že to vidím stejně jako Masha. :) Ještě bych dodal, že podle mě se po tom roce 2011 vytvořil na Petru úplně zbytečný tlak ze strany novinářů a veřejnosti celkově. Před AO 2012 ji spoustu lidí vidělo jako jistou jedničku a dokonce budoucí legendu. Právě oni jsou teď nejvíc naštvaní, že to Petře nejde. Kdyby to tehdy viděli realisticky a respektovali sílu soupeřek, tak si myslím, že by dneska zdaleka nebyli tak rozladění... Uvědomte si, že na kurtu jsou vždycky dvě hráčky a vyhrát chtějí obě. Ano, Petra má potenciál být nejlepší, ale to má třeba dalších 20 holek.
Reagovat
petrulinka
Monty máš pravdu, vidím to stejně jako Masha, Petra už toho hodně dokázala, a i kdyby už teď nedokázala nic, tak se svět nezboří. Pořád zůstane tou Petrou, která vyhrála Wimbledon a Turnaj mistryň, což se některým hráčkám s TOP10 nepodaří nikdy. Petra je milá holka, mám ji ráda a budu jí fandit i v těchto těžkých chvílích, kdy se jí zrovna nedaří.
Reagovat
petrulinka
Monty máš pravdu, vidím to stejně jako Masha, Petra už toho hodně dokázala, a i kdyby už teď nedokázala nic, tak se svět nezboří. Pořád zůstane tou Petrou, která vyhrála Wimbledon a Turnaj mistryň, což se některým hráčkám s TOP10 nepodaří nikdy. Petra je milá holka, mám ji ráda a budu jí fandit i v těchto těžkých chvílích, kdy se jí zrovna nedaří.
Reagovat
dadaft
je fajn, že je teď Petra zdravá a cítí se zdravá.
ona se zase jednou nakopne a vyhraje velký turnaj.
Reagovat
dadaft
počkám si.
Reagovat
Jan
respektovali sílu soupeřek ... Hamptonová a další se kterými letos Petra prohrála, jsou druhořadé hráčky, které loni Petra ještě porážela, letos už nestačí ani na ně. Je tu evidentní posun dolů i proti loňsku, kdy už Petra od února také nehrála nic moc. V současnosti hraje jak školačka.
Reagovat
smazaný uživatel
Psal jsem, kdyby TEHDY respektovali sílu soupeřek, tzn. v té době (2011 - leden 2012), kdy Petru spoustu lidí vidělo jako jasnou jedničku, která může být úspěšná jako např. Serena. Myslím, že tenhle článek asi nejvíc vystihuje to období, na které narážím...
http://sportreport.lidovky.cz/time-out-koruna-ktera-nepritahuje-drb-/ln-sport-nazory.asp?c=A120116_155618_ln-sport-nazory_vrb

Jinak si myslím, že Jamie nebo Laura jsou takové typy hráček, které mohou kdykoliv (a kohokoliv) překvapit a dost možná mají před sebou zajímavou budoucnost... Souhlasím jenom s tím, že Petra má teď problémy s některými hráčkami, se kterými je v minulosti neměla ani v nejmenším (Daniela, Yanina).
Reagovat
LukasH
S tím tlakem a přehnaným očekáváním před 2 lety souhlasím. Ale je prostě fakt, že tady nejde až tolik o kvalitu soupeřky. Jasně, že kdyby na druhý straně stála slabší soupeřka než Hamptonová, tak by jí nakonec Petra asi udolala. Ale ten první set, to si prostě absolutně prohrála sama a bylo jedno, jestli tam stojí hráčka nebo automat na vracení míčků. Měla to nalitý doprostřed kurtu a všechno vyhodila do autu. To je ten důvod, proč to všechny mrzí. Pro srovnání: Berdych taky šel v prvním kole. Ale zahrál s Monfilsem výborný tenis a nikdo nemůže říct, že si to prohrál sám. Od Petry jsou ty očekávání proto, že všichni vidí její potenciál. Stačilo by opravdu přestat kazit. A byly by tu pravidelný semifinále.
Máša má určitě pravdu. Jako hráčku jí moc nesleduju, přesto jí obdivuju za její psychiku a jak dokáže vyhrávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že diskuse ještě pokračuje, chudák Petra, asi ani neví, jaký emoce zrovna ona vyvolává :))) Myslím, že kdyby odjela někam do Karibiku, dala si chvíli voraz a nemyslela na tenis, možná by jí to pomohlo. Teda já bych to tak udělala :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Neni to dlouho, a muj zivot se zmenil o 180 stupnu....mam ted fakt jiny problemy, a jak se rika zdravi je dulezite...a treba o nej dbat:) Nejak se potom i da lepe zit:) Takze nejen tenis jde celkem stranou...Musim ted bojovat o hodne veci...

Obcas mne manzelka donuti se na neco podivat, aby mne udelala radost...ale mne to radost nejak nedela, nebot myslim uplne na neco jineho a na tenis nemam pomysleni.

Jenze znate to, stareho vlka nektere kousky neodnaucite, a tak jsem neodolal a na nektere zapasy se opet koukl. Podival jsem se na prvni zapas Petry s Rezai...No reknu vam... mel jsem pocit s Petry asi takovy, ktery jsem vyse popsal u sebe. Znate mne, ze nejsem zadnej Kvitista, ale Petuli sleduji od USOpen2009 od pamatneho zapasu s Dinarou..takze dost dlouho...

Behem prvniho kola a jejiho zapasu jsem mel jedinej vnitrni pocit..."ze nekdo musi na te tribune uz konecne vstat a zacit za kazdym micem rvat "Petro ty na to mas, bez do toho:)".

Petra je pro mne travarka, a jinac to nebude, ale i na tech jinych povrsich by mela neco uhrat...to co hraje ted je hodne smutna hra...
Reagovat
smazaný uživatel
Kotyzu mam rad, je to sympaticky, asi i chytry clovek, ma celkem hezke pohledy na tenis, zda se mi byt velmi pratelsky a otevreny clovek. Srsi z neho takova pohoda. Jenze to je podle mne dobrej trener tak pro Azarenku, ktera je na sebe dost drsna a prisna a je uplne soutezivy typ a ne pro Petru, kterou mam prave rad pro to, jaka je, ze ji je sumak, ktera je na zebriku...muj nazor je, ze tihle lide potrebuji jineho motivatora, aby ji udrzel v rytmu zapasu...

Je to nelehky boj...mne pripada, ze nema ani na tenis moc pomysleni...hraje tak nejak bez hlavy, bez stavy, nadseni atd...

Je jasne, ze tu nema smysl psat, ze vse je ok, ze se nekdo zlepsuje atd... kdyz to tak neni...clovek by se nemel obelhavat sam, a uz vubec ne nekoho jineho...byt je to jen nazor...

Takze pisme jak to je, ale nebrecme nad tim:) A na konci prispevku, jestli chceme nekomu pomoct, tak ho povzbudme. Tak si to ja pamatuji ze svych treningu, jak jsem byl jeste mladeznik a trenoval pinec zavodne. Rekli mi, hrajes na 3 veci, seber se, bojuj, pod na to atd...

TAKZE PETRO, BOJUJ, JESTLI TO CHCES TAK SE O TO PORVI, JESTLI NE, TAK SE PORVI O NECO JINYHO, CO MA PRO TEBE SMYSL:) BOJUJI I ZA TEBE, TVUJ VLCOUNEK:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Rád tě tady vidím a přeju ti hlavně zdraví. Tenis je moc fajn, ale pořád je to jenom sport. :)
Reagovat
pepin
Napsal jsi to pěkně a pokud nejde o život, tak je to jen otázka normální diskuze. A jak jsi naznačil a máš nějaký zdravotní problém, tak Ti přeji, aby si jej úspěšně zvládnul. Držím palce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ztotožňuji se s Vaším názorem a musím ho podpořit. Máte skoro ve všem pravdu a moc bych přála Petře, aby se vnitřně postupem času "uklidnila" a nabrala sebevědomí, protože je to strašně zlatý člověk (byť ji neznám osobně), ale působí na mě pořád jako skromná holka, která má obrovský talent a myslím si, že ona jako jedna z mála, může porážet takové hráčky jako je Maria , Serena či už Vámi zmiňovaná Vika...

Rozhodně nemám ráda lidi, kteří každému hází jenom popel na hlavu a spoustu věcí si ani neuvědomují. Myslím, že nejenom sportovci, ale i běžní lidí potřebuji ve svých životech slyšet i nějaká vlídná a povzbudivá slovo, tudíž i já stojím za Péťou a rozhodně ji za špatné výsledky nebudu hned pomlouvat či dokonce, abych ji přestala fandit a držet palce! My jsem hrozný národ, ale i přesto to všechno se najde pár výjimek, kam patří i já! :))
Reagovat
dadaft
ale jinak Jamie, když už jsi vyřadila Petru, tak chci vidět minimálně odvetu za AO proti Azarenkové. ))
(a nejlépe finále s Agou - - - - - to je ovšem sci-fi)))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda,že je tu spousty dobrých a rozumných příspěvků a myslím si,že od každého pravdy trochu.Kvitová,se opravdu nedostane k těm zápasům,s hráčky první pětky,aby byla častější konfrontace. Jasně že na ní zanechávají následky prohry,kdy si neporadí s hůře postavenou hráčkou. To je jedna věc a ten tlak na ní je také větší,než byl v sezoně,kdy se jí dařilo. Tam je potom právě ta otázka,proč si s ním neporadí a nemá výsledky stabilnější. Myslím si, že každý a nemusí to být super odborník,vidí,že na tom kurtu,není její pohyb ideální,je sice vysoká a postavu už jinou mít asi nebude. Jen mě stále napadá příklad Djokoviče,který před tím,než vylétl,do té absolutní top formy,změnil zásadně jídelníček,bezlepková dieta a další úprava,vedla k snížení váhy a také to zas tak nepotřeboval,ale šel do toho a výsledek se dostavil,úplně jiný Djokovič,pohyb na kurtu neskutečný. Alfa a omega v každém sportovním odvětví,pokud není ten přirozený talent,aby šlo vše "samo",musíš něco udělat navíc,aby šel člověk stále nahoru a není to jen otázka životosprávy,ale také musíš mít štěstí na lidi kolem. Ještě by mě napadla jedna štourací poznámka,která je právě ke Kvitové. Evidentně se nikam delší dobu neposunuje,tak si myslím,že by jí prospělo méně Prostějova,Kaderků,Černošků a dalších,kteří chytráků,kteří by jí chtěli jen využívat a najít si trenéra v zahraničí,odstěhovat se třeba na Floridu a začít znovu.
Reagovat
Reti64
do skoro o pět let mladšího puberťáka a dalo se očekávat, že je to časovaná mina. Dokud nevyřeší své osobní problémy, tak to lepší prostě nebude. Petra je citlivá, dospělá žena a potřebuje vztah se spolehlivým, slušným svobodným chlapem okolo třicítky, pak se jak mávnutím kouzelného proutku vrátí do bojů o tituly, a na její sebevědomou hru bude opět radost se dívat. Pokud nenajde kvalitní, perspektivní vztah, tak to bude ještě horší.
Reagovat
pepin
Nechci to psát dolů je tam toho hodně, ale máš stoprocentní pravdu a to jak se psaním tak s tím ostatním. Je tam spousta rozumných příspěvků od janekdy, Lukáše, Carlosse a dalších. Konečně to nabralo směr diskuze a to je dobře. Rozebírat a zamýšlet se nad tím, kde je problém i když víme, že jej nevyřešíme.
Reagovat
dadaft
přidám jeden námět k přemýšlení:

po zápase s Pcheng (která po pravdě nemá, čím by Kvitovou ohrozila) hýřila Petra seběvědomím.
na otázku, co ví o Hamptonové, soupeřce v dalším kole, odpověděla: "Nic. Netuším. MOŽNÁ se zeptám Šafi."
http://sport.idnes.cz/kvitova-postoupila-v-parizi-do-tretiho-kola-fm2-/tenis.aspx?c=A130530_201257_tenis_ma
((( vsadím se, že Jamie měla naprostý přehled o tom, kam a jak často Petra servíruje zprava i zleva atd. )))
jinými slovy - neňahňá se Petra až příliš v té "své agresivní hře", neřeší až příliš porád "tu svou agresivní hru" ???
po prohře ve třetím kole řekla: "Po zápase s Číňankou Pcheng jsem se cítila dobře, ale každý zápas je jiný, a když porovnám Pcheng a Hamptonovou, Američanka je o dost silnější a variabilnější. Úplně mi nevyhovovalo, co na mě hrála."
Zdroj: http://sport.idnes.cz/kvitova-vypadla-na-roland-garros-ve-tretim-kole-f5m-/tenis.aspx?c=A130601_190612_tenis_ma
kristova noho!!! i já, naprostý laik, jsem věděl, že to bude jiná kávička než s Pcheng.
mám z toho zkrátka pocit, že šla do zápasu naprosto nepřipravená a vůbec netušila, co ji čeká a co bude Jamie hrát...
Reagovat
pepin
Ano je to jedna z mozaiky, která se k Petře skládá. Již jsme to tady řešili, že Petra nemá kolem sebe dostatek lidí, kteří by ji poskytovali komplexní servis a to od A až do Z. A přesně o jedné situaci Ty zde píšeš. Místo, aby šla do zápasu na GS s podrobnými informacemi o příští soupeřce, tak napíše, že se možná zeptá Lucky. No a pak napíše, že ji její hra nevyhovovala. To si myslím není a nebo neměl by být přístup top hráčky.
Reagovat
gigin
Jasná Mrhačka! To říkám pořád....
Reagovat
dadaft
celé je to banda mrhačů
(až na Rogera a Serenu)
Reagovat
dadaft
na druhou stranu - nedovedu si představit, že by se o tom, jak hraje Hamptonová před zápasem nebavili. jsou to profíci, žijou tenisem.
navíc slova nenahradí přímou zkušenost a ty dvě spolu ještě nehrály...
nicméně takový ten backgroundový pocit, že Jamie byla na zápas mnohem líp připravená než Petra, ve mě zůstává.
Reagovat
Jan
Z tohoto i dalších věcí se jeví Petřin tým i ona jeví jako ne příliš profesionální (a na hráčku top 10). Fyzička žádná sláva a to s ní kondiční trenér asi ani moc po turnajích nejezdí, Kotyza také ne vždy, před prvním kolem se v rozhovoru smála: "já jsem tu loni byla v semifinále ?" Přístup hi hi hi, ha ha ha a pak na kurtu pot, krev a slzy. Jestli to takhle půjde dál, je to promarněný talent. Vždycky se říká, že úspěch je 10 % talentu a 90 % dřiny, od loňského února na mě Petra působí dojmem, že tam té dřiny moc nebylo. I když tam byla zranění, ale možná i kvůli nedostatečné fyzické kondici.
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád je mladá... druhá nebo třetí nejmladší v první dvacítce... otázka je jestli tu krizi překoná ještě letos a zůstane v ní (obhajuje dost bodu do podzimu) anebo se bude příští rok škrábat z horšího postavení... Tak nám nezbývá než jí držet palce!!! Už dneska je česká legenda,tak doufejme,že jí to nestačí a pujde dál !!!
Reagovat
Frick
Vyhraje ještě někdy Petra GS?
Reagovat
fazil
Jestli vyhraje GS? Delas si srandu???? Cim by ho jako vyhrala? Bude rada, kdyz se nekde diky lehkymu losu dostane do ctvrtfinale, mozna do semi pri velke haluzi. Doufam, ze uz konecne vypadne z te desitky, kde nema uz 2 roky co delat...Ted toho dost obhajuje, tak snad konecne papa. Nejprecenovanejsi tenistka vsech dob. Stacila jedna dobra pulsezona a hned to pro vsechny byla pomalu Navratilova. Nechapu!
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně někdo ,kdo napsal jak to doopravdy s Kvitovou je.
Reagovat
LukasH
Jestli Petra vypadne z desítky, bude záležet, jak teď bude hrát. Pokud by se herně zvedla, tak by zůstala.
Dost hloupej komentář. Když tam už 2 roky nemá co dělat, tak proč tam tedy je? Žebříček je naprosto objektivní. I když nemá letos dobrý výsledky, pořád je 8. v pořadí na turnaj mistryň a to je sakra objektivní. Jsou to body jen za sezónu. Nikdo jí tam ty body nepřidává. Ano, nehraje teď dobře, ale doporučuju si zjistit výsledky hráček za ní. Jsou ještě mnohem horší.
Reagovat
Frick
Tak už mi tu chybí jen povzdech nad tím, že Aga nedokázala na TM 2011 porazit Carol, čímž by Petru poslala na trůn. Byť třeba jen na chvíli...

Nějak nám to uniká - co chybělo Novotný? Asi hodně, co? Hingisová byla neohrožená...

Ale u Kordiče si pamatuju, že mu stačil v roce 1998 na No.1 jeden zápas, snad s nějakym i ne tak dobrym hráčem, ale projel to :-(
Určitě si někdo vzpomenete více, mne bylo tenkrát 10...
Reagovat
petrulinka
Jak naznačil trenér Kotyza v rozhovoru, Petra není v pohodě v osobním životě, něco se děje, jenže to my neovlivníme, to si Petra bude muset vyřešit sama. Vzpomeňte si na Tomáše Berdycha, jak hrál v období, kdy se rozcházel s Luckou. To byla docela hrůza. Pak začal chodit s Ester a najednou začal být v pohodě a předvádět stabilní výkony. Třeba se Petra rozešla s Adamem, trápí ji to a nemůže se dostat do pohody. Ale to jsou jen spekulace a já budu věřit, že se Petře začne v osobním životě dařit tak, jak by chtěla a tím pádem se jí začne dařit i na kurtu.
Reagovat
Carloss
hlavně je si třeba taky uvědomit, že Petra hrála a pořád hraje tenis na maximální riziko, není to typ hráčky která by to měla založený na udržení míčku ve hře. takovej tenis vyžaduje právě tu psychickou pohodu mnohem víc než u jinejch hráček. chce to trpělivost ... a hlavně nepanikařit a nepodléhat zbytečnejm tlakům, různejm výčitkám ze strany fanoušků apod. že se na Petřin tenis teď nedívá dobře je fakt, ale lidi by jí to neměli vyčítat. je to hodně odlišnej typ hráčky.
Reagovat
Carloss
já myslím že Kotyza mluvil o Petře rozumně. Že to souvisí s její životní pohodou, Petra je pořád ještě mladá, navíc podobnými krizemi si prošla řada vynikajících tenistek. Na Petře je vidět, že to není žádnej robot co by znal jen tenis a tenis ale že potřebuje ke svý pohodě i osobní život. A v tom se jí třeba teď tak nedaří. Možná by prospěla změna trenéra, nebo změna týmu lidí co ji vedou, aby našla zas nějakou jinou inspiraci těžko říct. Tohle si Kotyza a Petra musej vyřešit sami. Ty chyby co dělá mi přijdou vyloženě od psychický nestability. Jednou zahraje supr úder, podruhý to zkazí. Však ono se to zas srovná.
Reagovat
smazaný uživatel
A nejvíc se psychika projevuje na servisu, který je technicky nejnáročnější úder.
Ale řek bych taky, že nabíhané údery Petra prostě neumí. Ani kousek liftu :-/ Takže síť nebo aut. Anebo už je na tom hodně špatně.
Reagovat
Carloss
jj, servis jí teď moc nejde a ty nabíhaný údery, smeče a voleje taky kazí. Ale ta psychika je právě vidět na tom, že když má zahrát obtížnej volej nebo obtížnej úder tak se jí to víc daří než ty jednoduchý, který se prostě čekaj že dá.
Reagovat
freeteepek
Nedá mi to, abych se k tomu zápasu ještě jednou nevrátil a opět si nerýpnul. Zase se budu opakovat, ale toho jejího psychologa bych vyrazil! Jak může mít šampionka takový vlekoucí se problémy s hlavou, jako Petra? Dnes to bylo jen o hlavě, o ničem jiném!
Je těžký stát se šampionem, ale když už jednou ku.va dokážu, že jím jsem (a Petra to dokázala nesčetněkrát), tak nemůžu prohrávat permanentně s hráčkama, který jsou o třídu až dvě horší. Nelze kupit nevynucené chyby u nahraných míčů a nevyužívat příležitosti...
Jedna věc je, když mě soupeř přehrává a prostě na něj nemám. Něco jiného je ovšem případ, kdy si dobrým servisem dokážu připravit příležitost, ale pak to opakovaně zahraju jako pako! Nemůžu se ze šampiona mávnutím kouzelného proutku stát zase školákem, který si je tak nejistý, že zkazí většinu nahraných míčů. A to ani v případě, že jsem ženská:-)
Jak jí ten její psycholog připravuje na zápasy? A Kotyza?
Reagovat
LukasH
To nám asi vrtá hlavou všem, ale nevyřešíme to tady. Já právě myslím, že Petra trénuje hodně. Zvlášť teď, když jí to nejde. Úplně si dovedu představit, jak při tréninku, kdy má prázdnou hlavu je schopná umístit míč s přesností na 10 cm, servisů dá 20 v řadě. A už si myslí jak jí to půjde, ale ouha. Při zápase jí v hlavě vytanou všechny problémy, začne si přehrávat nepovedený situace, ztuhne (doslova), což se jeví, jakože nemá fyzičku a kazí lehký nalitý míče. Sám hraju tenis amatérsky a jenom jakej je rozdíl si jen tak pinkat a pak s někym hrát na body (a to se o nic nejedná). Jak už jsem psal na začátku. Ty chyby a průběhy zápasů jsou tak stereotypně se opakující, že úplně bije do očí, že je za tím jen a jen psychickej blok.
Začalo to v Austrálii, herně jí pak zvedl odvrácenej mečbol ve fed cupu se Stosurovou a pak chvíli zas hrála svoji hru. Nazapomenu na Dubaj, jak smetla Radwaňskou, Wozniacku a Errani (kromě toho jednoho setu) jakoby nic ( i když je taky pravda, že jejich hra jí úplně vyhovuje a věří si na ně). Spíš je možná cenější výhra s Ivanovičovou a v Doha s Petrovovou. Ty hrajou agresivně a Petra si si nima taky poradila.
A pak zase dolů a od tý doby ten samý scénář.
Reagovat
freeteepek
V Dubaji jí výborně sedl povrch. Na French Open ovšem zezačátku taky vychvalovala podmínky. Rychlé míče, např.
Budeme doufat, že na trávě se zase zvedne. Letos neobhajuje W. titul a navíc se od ní po těch letošních výkonech vážně nic moc neočekává:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych si přála, aby se Petra zvedla ve Wimbledonu. Ale myslím si, že to není jen problém "velkého očekávání", který by měl z ní spadnout, protože už málokdo čeká výhru GS. Je tam asi více věcí,které hrajou roli v současném stavu. Na mě to tak působí. Pokud se tyto problémy vyřeší a Petra nabude sebevědomí vyhranými zápasy, tak to bude jiné kafe.
Reagovat
LukasH
Já doufám stále. Každý zápas. Ale stejně si myslím, že kromě toho astmatu v Miami a samozřejmě horka, který jí nesvědčí, nakonec na povrchu nesejde. V Palermu si holky stěžovaly, že je to jak hrát na poli, navíc pomalý míče a skutečně jsem si myslel, že je to příčina jejich neúspěchu a jak to na ně ty Italky pěkně připravily. Ale ve druhým a hlavně třetím setu s Errani se najednou stal povrch rychlým, míče lítaly a Errani se za nima ani nestíhala otáčet. Takže povrch nepovrch, je to prostě hlavně v Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tenis se díváme snad proto, že se nám tento sport líbí a chceme tímto způsobem relaxovat, ale já sama za sebe musím říct, že si už hodně dlouho říkám, že se na zápasy Peti dívat nebudu z toho důvodu,i když to zase poruším a kuknu,ale většinou jen chvíli,protože celý zápas prostě nevydržím z dúvodu že si to naprosto neužiju, spíše čekám, kdy zase udělá chybu, nesmyslně se vyhodí , udělá dvojchybu při podání apodobně. I pohled na ní není vůbec optimistický i ty její povzbudivé výkřiky a zataté pěsti jsou jen sporadické, spíše jen utrápený výraz. K zápasům s hráčkami z top 10 se prakticky nedostane. Všichni víme, že je někde zakopaný pes snad i rozsáhlý realizační tým to ví, ale evidentně se zatím nedaří to řešit. Ale bohužel to stejné platí pro všechny naše tenistky. Tak nezbývá než čekat, jestli se to nezlomí a bude zase radost a těšení na to, když budou naše holky hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to fakt nechápu. Nechápu, proč tady nemohou lidé normálně vyjadřovat své názory a musí být neustále napomínáni a přesvědčováni o opaku a o tom, jak je vše lepši atd....To, že vše v pořádku není, vědí všichni soudní, Kotyza i Petra, o tom se netřeba přít. Problém je nejspíš psychický a to je na delší dobu
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes hrála Jamie dobře, Petra v prvním setu hrozně, ve druhém nahoru dolů, to taky viděli všichni. Nezbývá, než jí popřát, aby se to vše co nejdříve zlepšilo.
Ale ani jednou jsem se tady nedočetl, že by někdo z těch takzvaných "kritiků a expertů" napadal a usměrňoval ty, kteří mají názor zcela opačný. Ale proč tady má potřebu někdo Petru neustále hájit, jako by ji někdo napadal, když to tak není? Proč tady má stále někdo potřebu druhé usměrňovat, aby nepsal, že problém je v hlavě atd....? Jako opravdu to nechápu, asi jsem divný já. Vždyť úspěch by jí přál jistě každý do jednoho, jen se to tu prostě rozebírá. Co se tu má taky rozebírat jiného?
Reagovat
smazaný uživatel
já zas nechápu, proč by se mělo psát nefunguje hlava. Přečti si ty rozhovory: včera s Kotyzou a dnes s Petrou, prosím.
Reagovat
smazaný uživatel
No vždyť já je právě četl. A sám Kotyza i Petra říkají, že problém je v sebevědomí atd - to jsou věci, které souvisí s psychikou a tudíž hlavou.
Prostě někdo napíše, že je problém v hlavě a někdo napíše, že je problém v psychice - ale oba myslí totéž. Vždyť to právě oba říkají, kde je nejspíš zakopaný pes, naznačují to mezi řádky - a to je v Petřině hlavě. Když Kotyza řekne, že se Petra bojí servisu atd..., tak to je mentální problém. Nebo ty myslíš, že je problém kde?
Reagovat
Laura
Vidím to stejně, musí si srovnat hlavu neboli psychiku a bude zase líp. Ale vše chce svůj čas.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. A takové problémy se neodstraňují lehko ze dne na den, takže nezbývá než držet palce....
Reagovat
Laura
Spojíme všechny palce z TP bez ohledu na fancluby a to by v tom byl Čert....
Reagovat
smazaný uživatel
Čert aby to spral...:-)
Reagovat
J.M.
Skvěle jsi to napsal. Souhlasím.
Reagovat
LukasH
Je to tak. My vidíme jen to jak hraje. Pořád se tvrdí, že by měla změnit trenéra, ale je klidně možný, že ta nepohoda pramení se soukromí a pokud by vyřešila to, projevilo by se to v tenise. Co se týká toho trenéra, tak mě trochu mrzí, že Petru netrénuje Navrátilová. Už jen proto, že je to ženská a Petra jí vždycky obdivovala. Navíc ona ví, co to je hrát ve světový špičce (Kotyza může bejt sebelepší, ale tohle jí nenaučí). Martina jednou mluvila o tom, že měla vypracovaný přesný schémata, jak se zachovat v určitých situacích při zápase. A z těch nepolevila, ač by třeba podle citu zahrála jinak. Tvrdila, že důležitá je koncepce hry. Navíc je pravda, že Petra hru soupeřky moc nečte.
Hraje málo takticky. Bylo to vidět třeba při fed cupu se Stosurovou, která tam měla o hodně slabší bekhend, ale Petra jí to hrála spíš do forhendu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nu ano, tu Martinu tam také vidím, určitě nějaké rady a názory by Petře prospěly. A navíc mám pocit, že Martina na Petru "drží", tak proč to nezkusit? Třeba se toho dočkáme. Že ta nepohoda pramení ze soukromí, to se dá vyčíst z včerejšího rozhovoru s trenérem Kotyzou ( mezi řádky ).
Reagovat
Labi
tohle už slov nepotřebuje, myslím že Petra moc dobře ví, kde je problém ale sama si ho nedokáže připustit a svůj tým kolem sebe si obměnila tak aby se cítila co nejpříjemněji. tzn. po změně kondičního trenéra nebo fyzioteraputa (ted už nevím) šla dolů a je to vidět, už není na tom tak dobře s fyzičkou atd....nevím jaká je Petra co se týče povahy ale z toho co se děje bych řekl že je stejně jako většina jejich fanoušku se svými růžovými brýlemi nadmíru spokojená....že kritiku nepřijímá a že stačí aby pár lidí v týmu řeklo "nevadí Petro, ono to příště výjde, natrénujem to a ono to půjde" jenže jak jsou tito lidé zainteresování v týmu? je lepší říct "skvěle Petro, třetí kolo je úspěch, když to bude padat tak příště půjdeš mnohem dál" a mít klid nebo říct "podívej se poslední dobou to vázne tam a tam, je třeba se více zaměřit na kondici atd" a riskovat brzký konec v týmu?.....samozřejmě to jsou jen spekulace ale ten kdo se na to kouká musí sám uznat že její tým ač třeba o chybách ví, tak je nečinný a je otázka zda to je tím jaká Petra je nebo naivitou všech....myslím si že paradoxně může nejvíce pomoct znatelný propad v žebříčku, kdy přestane dostávat peníze jen za účast, bude muset bojovat od prvního druhého kola s těmi nejlepšími a až všem bude hořet onen koudel u zadku pak si třeba řeknou včetně Petry....že asi opravdu je třeba něco změnit
Reagovat
LukasH
Tohle ale není pravda. Doporučuju přečíst si s ní rozhovor na idnes. Není s tím spokojená. Tvrdí, že si nevěří. Ale zas bych to nepřekrucoval. Nemyslím, že by jí řekli - Petro, nevadí, jede se dál, třetí kolo je úspěch - to ani náhodou. Ona někde v předchozích rozhovorech řekla, že tréninky jí jdou, myslí si, že je to bez problémů a pak to při zápase to nejde.
Kondice s tim nesouvisí. Je to jen v hlavě.
Reagovat
smazaný uživatel
Četl(a) si rozhovor s trenérem Kotyzou ze včerejška a dnešní Petřin? Jestli ano, tak nevěřím, že bys pochopil(a), co chtějí oba říci...
Reagovat
Labi
ne nečetl...nejsem ten který se šťourá v úplně každém článku a rozhovoru, co tenista řekne je jedna věc, co je pak k vidění na kurtu je věc druhá...hodnotím to především z dlouhodobého hlediska.......co se jí samotné týče, má vše jako na stříbrném podnose...řekne chci mít podmínky pro to a to...tak je dostane resp. si je může dovolit ... ale přesto se nic nemění....talent holka má to je jesné o tom jsme se všichni před 2-3 lety přesvědčili....otázkou je zda existuje někdo kdo dokáže objektivně posoudit a říct .... jo dělá se pro to maximum nebo říct že tenhle přístup na vrchol nestačí
Reagovat
LukasH
Neni to tak úplně jednoduchý. Vůbec do toho nevidíme. Kdo ví, jestli neni Petra nějak vázána smlouvou na svůj tým, který je spojen s dalšími (Kaderka a jemu podobní). Protože když začínala, tak kde by vzala ona a její rodiče peníze na zápisný a všechny výdaje. Je klidně možný, že je Petra s nima nějak spojená a musí jim splácet peníze, které za ní platili na začátku. Poměry u nás jsou v tomhle strašný. Vládne tomu tady jedna parta. Navrátilová i Lendl řekli, že pro vrcholový sport u nás nejsou podmínky a to ani dneska. Takhle, do tohohle nechci šťourat, jsou to jen teorie. Jen chci říct, že to tak jednoznačný není a Petra si možná sama nic rozhodnout nemůže.
Reagovat
Jan
Mně se to také jeví, že v přípravě Petry je něco divného. Už jak to říkala komentátorka při Fed Cupu. Když se realizačního týmu ptala, jak připravují Petru a reagují na problémy a nedostatky, tak jí říkali ono se to zlepšuje, ona na tom pracuje, ale neřekli co. A dovedu si představit, že Petra si postavila tým tak, aby jí nenutil k usilovnému tréninku, podle těch výsledků to i vypadá. A ty řeči o hlavě můžou být jen další výmluva. Jak vyhodila kondičního trenéra Ivanka, v té době to vypadalo, že ji nedostatečně připravuje, ale jestli to nebylo tak, že ji nutil příliš a Petře se to nelíbilo. Z dnešního pohledu by to tak vypadalo. Nevidíme do toho, můžu se jen dohadovat, ale toto mě při současné hře Petry napadá.
Reagovat
Jan
Když jsi to tu nadhodil, taky mi to připadá, jestli si Petra nepostavila tým tak, aby jí nenutil do přílišného tréninku. Podle výsledků to vypadá. A ty řeči o hlavě můžou být další výmluva. Loni, když byla olympiáda, říkali, že má zraněné břišní svalstvo, pak přejela Penettaovou jako nic a vůbec nic na ní nebylo vidět. A následně s Kirilenkovou se vyoutovala sama. Už tenkrát mě to přišlo divné, podobně na turnaji Mistryň, kdy se odhlásila pro nachlazení, když ostudnou hrou prohrála s Radwaňskou, tak to působilo také jako výmluva. Byla tam nejdřív slova o rýmě, pak něco horšího, působilo to divně. I když nachlazená asi byla, bylo to vidět i při následném Fedcupu. Jak loni vyhodila kondičního trenéra Ivanka, vypadalo to, že ji málo připravuje, z dnešního pohledu by se mohlo zdát, že ji nutil příliš. Jsou to spekulace, nic o tom nevíme, ale tohle se také nabízí při pohledu na její výkony.
Reagovat
Jan
nejdřív se mi ten příspěvek neobjevil, tak jsem ho vložil s obměnou 2x.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem žádný tenisový expert, ale zároven si myslím že ani vyložený laik. Podívejme se na hru Petry ze sezony 2011 a ze současnosti. Z toho jasně vyplývá, že šla s výkonností až neuvěřitelně dolů (myslím tím v porovnání když útočila na místo světové jedničky). A kde je teda chyba? To se musí zeptat Petra sama sebe a začít něco dělat. Výměna trenéra by rozhodně podle mě na škodu nebyla, Kotyza ji už nemá co dát...
Reagovat
pepin
Podívej, já ani nepíši a ani netvrdím a spousta lidí dnes tady, že musí každý ctít náš názor. To tady prosazuje někdo úplně jiný. Já Petře také fandím, jako Tommr, Jan a další, ale nebudu tady vystupovat jako blb a tvrdit, že má dobré výsledky, ba dokonce lepší a lepší. Quesh sem totiž zavedl systém, kdo nejde se mnou tak jde proti Petře a běda, když se tady někdo o ní zmíná v kontextu, nehrála dobře. Hned je kritik, expert apod. Podívejme u chlapů, co se tam napíše o Nadalovi, Dj. i Fedovi, ale nikdo tam nevystupuje tak jako někteří tady. A že tam je mnohdy kritika a přestřelka úplně někde jinde. Takže já vůbec netvrdím, že musí mít někdo názor jako já, ale at mi n evnucuje jeho a nechá nás tu normálně psát a bavit se.
Reagovat
smazaný uživatel
hele, me neprijde, ze by quesh a dalsi fanousci vcetne me tvrdili, ze Petra hraje vyborne.....to jste si nejak vy kritici zafizovali a nejde vam to koukam z hlavicek ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Mě jen zaujalo, že ty, kteří mají stejný názor, zahrnuješ do kategorie - normální - a ty druhé do kategorie ? ? ? nenormální? To je jedna věc. Kdo tvrdí, že má dobré výsledky? Byla tady řeč pouze o Dauhá a Dubaji.... Dále o tom, že výsledky jsou slabé. Po rozhovoru s Kotyzou se hovořilo o tom, že Petra není v herní pohodě. Dále jsme vyjádřili naději, že bude lépe a i to se někomu nelíbilo. Názorů je tu spoustu, ale jaký máš ty osobně? Jen ten, že Petra nemá dobré výsledky? To je vše? Vždyť to vidí všichni, i Petra není spokojená, jak říkala dnes v rozhovoru....
Reagovat
smazaný uživatel
Proč mi vkládáš do klávesnice něco, co jsem nikdy netvrdil? Máš to zapotřebí?
Reagovat
UnrealTom
jak může prohrát s takovou jebkou ?? omg nechápu
Reagovat
smazaný uživatel
Petry jsem dneska nastesti nevidel, byl jsem na fotbale.
Podle zdejsich komentaru bych prisel o moje posledni vlasy...
Tady jednoznacne nefunguje hlava. Ostatne Kotyza to pri poslednim rozhovoru potvrdil.
Drive Peta hrala takovy bezstarostny tenis, souperky ji moc neznaly. Ted?
Holky ji uz maji prectenou, vi jak na ni maji hrat, Petra nezvlada byt favoritkou a najednou je vsude pomaleji, nejde ji moc podani(coz souvisi mozna i s drivejsim zranenim), proste to nezvlada v hlave.
Mozna casem do toho dospeje, mozna take ne. Ale myslim si, ze je porad vyborne mit nasi hracku v prvni desitce.
Reagovat
smazaný uživatel
zase "nefunguje hlava"? To se nedá říct, chybí herní pohoda? Je to tak těžké? Trenér Kotyza nic takového neřekl...
Reagovat
smazaný uživatel
a herni pohoda neni ve skatulce spolu s psychikou? Ja proste neberu to ze Petra z niceho nic nema fyzicku. Vypada zhruba stejne jako prd pred dvema lety, jen hraje peknou tuzku...
Tenis je hodne o hlave a pokud tam neni neco v poradku tak uspech neudelas. Proste tenis hrat nezapomenes a urcite vim ze Petra fyzicku nepodcenila, ostatne nevypada jinak nez pred dvema lety..
Reagovat
VlS
Taky si myslím, že ten problém je v hlavě - ten se bohužel odstraňuje nejhůř a není žádnej jednoduchej recept, jak na to.
K dnešku- první set všechno špatně, druhej už tak hroznej nebyl, střidaly se dobrý momenty s nepochopitelnejma kiksama, ale ne víc, než normálně, Jamie hrála dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Já s tebou vlastně souhlasím, fyzička Petře nechybí. Jen výrazy nefunguje hlava, je labilní, je to o psychice mi už vadí, jsem na ně alergická. Proč nenapsat chybí herní pohoda? Není to úplně totéž, ale lépe vystihuje stav. Vžyď ty výrazy jsou takové shazující, jakoby ten člověk měl snad v hlavě slámu nebo co...
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, vždyť.
Reagovat
freeteepek
"Chybí herní pohoda", je nic neříkající fráze. Kdyby Petra vyhrávala, tak by herní pohoda nechyběla, jenomže jak toho dosáhnout? Třeba tím, že si uvědomím, co umím, čeho už jsem dosáhla a že budu mít nějaký herní koncept, kterého se budu držet. Pak třeba nebudu zmatkovat, zmizí nejistota a přijde herní pohoda. Jestli se Petra na hru nedokáže dostatečně soustředit, protože ji něco trápí, tak je to otázka jen a jen pro psychologa. Petra sama přiznává, že její problém spočívá v hlavě, s tím nic nenaděláš...
Reagovat
smazaný uživatel
A myslíš, že když někdo řekne " nefunguje hlava", tak je to víceříkající pojem? Jak bylo naznačeno v rozhovoru s trenérem, nějaká nepohoda mimo kurt tam je. Ale co to je konkrétně, do toho nám nic není. To je Petřino soukromí. A myslíš, že vše vyřeší psycholog? A když může pomoci, že problém se vyřeší mávnutím proutku? Souhlasím s tím, že to nějakou trvá. Záleží na tom, o co jde. Až to zmizí ( nějakým způsobem vyřeší, překoná ), tak bude Petra válet....
Reagovat
W.G.M.
Samozrejme, ze je. Kdyz se rekne hlava, automaticky se ve sportu mysli psychika, je to uz skoro takovy slang. Nekteri si ale zjevne mysli, ze to je neco urazliveho, ze se tim snad poukauje na intelektualni nedostatecnost toho ktereho hrace.
Reagovat
LukasH
Nevim, o co tady jde. Nikdo tady Petru neuráží. Jsou tady jen zamyšlení nad tím, proč se asi trápí. Mylím, že všichni do jednoho by tady rádi viděli, jak vyhrává a hraje s těma nejlepšíma. Pořád je to tu většinou na rozdíl od sport.cz nebo idnes slušná diskuze.
V posledním rozhovoru po prohře říká, že postrádá vnitřní sebedůvěru, ale že doufá, že se to otočí. Tak nezbývá než tomu věřit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nu ano, je tu rozhodně slušnější diskuze než na oněch jmenovaných. Já nemám důvod Petře nevěřit, tomu , co říká v rozhovoru. Já jsem to viděla už dřív ( před RG ), tedy v těch zápasech, co hrála, že ji asi něco trápí. Když člověk z nějaké důvodu není v pohodě, tak se to přenáší dál, na jeho činnosti. Ale jak jsem psala níže a dříve dnes, Petra se s tím určitě vyrovná. A důležité je, že to chce. Přeju jí z celého srdce vše dobré v soukromí i v tenise.
Reagovat
Laura
Njn. Ale tak život i ten tenisový jde dál, příště to určitě vyjde!
Stále Ti věřím.
Reagovat
smazaný uživatel
pro tebe jsou normální jen ti, kteří mají stejný názor jako ty ? To je tedy smutné. O čem se zde dohadujeme celou dobu ? O tom, jak Petra hrála ? Vždyť se snad shodneme, že ne dobře. I Petra v rozhovoru na idnes.cz to říká. Zdá se, že největší kámen sporu je to, jestli se Petra zvedne a jak brzy. A Petra se zvedne, já tomu věřím. A ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Máš výdrž teda :) Nejdůležitější je, co si myslíš a v co věříš ty.. nemá cenu někoho přesvědčovat, když to vidět nechce, asi jako oni mají pocit, že to nechceš vidět ty. Máš tady podporu nás pár zoufalců, ke kterým se řadím i já.. naivní a slepá :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Musíme věřit všichni, všem tommrům a pepinům navzdory. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tož já jsem jen chtěla pepina prověřit, jaký je vlastně ten jeho názor....Já prostě nechápu, proč bych neměla Petře fandit a věřit jí? Po nevydařené půlsezóně? Já budu fandit a věřit dokud bude hrát. To platí i pro další naše holky.
Reagovat
smazaný uživatel
já zas nemusím naivní optimusmus queshů :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dávám všem tommrům a pepinům rok, maximálně dva :))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
To jsme dva, já taky věřím a věřit budu. Kdybych nevěřil, tak nedělám to, co dělám..
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší být naivní optimista než zapšklý pesimista ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
to zase jo. Nerad bych abys byl zapšklý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Není to jedno, každej si přece může věřit čemu chce ne? Tak proč zrovna u Petry to většině tak vadí a baví se o naivitě? Já taky nikomu neberu, když si myslí, že Petra vypadne někam do zádele...
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu, jenom jsem queshovi vrátil jeho profesorovy obraty. A když on xkrát píše o expertech v uvozovkách, proč já bych nemohl napsat o naivních optimistech? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem v klidu, neboj a tu vaši slovní přestřelku jsem pochopila, to jsem ještě zvládla :))))) myslela jsem to všeobecně směrem k příspěvku Petrulinky. stejně taky jen tak blbneme vlastně o ničem, Petra si bude dál hrát podle svýho a my se tady budeme akorát pořád přesvědčovat každej o svý pravdě :))))))
Reagovat
VlS
Fandit jasnejm favoritům jako je Rafa, Nole, Serena, Maša a tak je srabárna a nuda, fandit Petře a Luckám, to je aspoň rajc. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Moje řeč :)
Reagovat
smazaný uživatel
napíšu to nahoru, už mě nebaví pořád jezdit dolu. Takže jsem zapátrala, to jsou podle tebe ty slabé soupeřky, které Petra porazila: loni - Bartoli, Wozniacki, Errani, Ivanovič, Kerber, Li Na, Schiavone, Kirilenko, Lucka Šafářová, to jsou jen ty lepšího žebř. postavení a letos - Stosur, Errani, Wozniacki, A. Radwaňská, Ivanovič, Lisicki.... Prostě vypichuješ jen ty skutečnosti, které se ti hodí a ostatní pomíjíš. Četla jsem konečně rozhovor s Petrou na idnes.cz. Ano, ladilo mi to s mým úsudkem...
Reagovat
Jan
Jmenovala jsi soupeřky, které loni porazila, ale na GS hrála se soupeřkami zhruba od 50 místa a níž než narazila na Mášu, Serenu a na USO Bartoliovou, se kterými tam prohrála. Vyjímkami byly pouze Pennetaová a Schiavoneová, které byly výše v žebříčku a které porazila.

cituji Wikipedii:

Na French Open porazila Ashleigh Bartyovou, Urszulu Radwańskou, Ninu Bratčikovovou, Varvaru Lepčenkovou a Jaroslavu Švedovovou. V semifinále prohrála s Marii Šarapovovou.

Na Wimbledonu hrála s Akgul Amanmuradovovou, Elenou Baltachovou, Varvara Lepčenkovou,Francescou Schiavoneovou, podlehla Sereně Williamsové.

Na olympiádě porazila Katerynu Bondarenkovou, Šuaj Pchengovou, Flavií Pennetaovou, ve čtvrtfinále podlehla Marii Kirilenkové.

Na US Open porazila Polonu Hercogovou, Alizé Cornetovou, Pauline Parmantierovou. Marion Bartoliová, která na ni čekala v osmifinále, byla již nad její síly.
Reagovat
Jan
Na AO měla v jednotlivých kolech i silnější soupeřky, i když Erraniová tenkrát byla, co si pamatuji dost vzdálená od top 10. Protože na AO hrála ještě dobře, tak to nepočítám, sestup začal až po něm.
Reagovat
smazaný uživatel
Nu ano, máš pravdu, já jsem počítala soupeřky za celý rok a nejen GS. Ale proč říkáš sestup od RG 2012, copak Petra může za to, že los ji přidělil, jak říkáš slabší soupeřky? Nebudeme se o to hádat, já si myslím, že problémy začaly na konci roku a ty zase od FO 2012, už jsem pochopila. Za sebe také říkám, že Petře přeji jen to nejlepší v soukromí i v tenise ( už se opakuji, já vím).
Reagovat
Jan
Já ten sestup vidím už od loňského RG nebo už od loňského února. Jistě nemohla za to, že hrála se slabšími podle losu, ale myslím, že kdyby hrála se silnějšími, tak vypadla už loni dříve. Což jsem chtěl doložit, že vypadla s první silnou soupeřkou, na kterou narazila. A opět nemohla za to, že už to byla Serena, Máša, Bartoliová na USO už tak silná nebyla a stejně s ní vypadla. Navíc s ní tenkrát zametla v prvním setu, a pak projela zbytek, jako od té doby mnohokrát. A zatímco loni vyhrávala aspoň s druhořadými hráčkami, letos už nestačí ani na ně, buď s nimi hraje často zdrcující tříseťák nebo prohraje.
Reagovat
pepin
Lukáš, Jan a ostatní normální, kteří se tady dohadujete, jdete proti zdi a nemá to cenu. Normální lidé teoretici vidí jaký je stav, horší ale je, že to vidí i lidé, kteří se kolem tenisu pohybují a nebo v něm něco dokázali.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže normální jsou ti, co jenom slepě kritizují. No alespoň vím, na čem jsem.
Reagovat
pepin
Všichni co níže psali mluvili pravdu a zamýšleli se. To jen Ty věčně hledáš kritiky a s každým kdo nepěje by jsi se jen dohadoval. Nech nás a budeš mít klid.
Reagovat
smazaný uživatel
A to je právě to - podle mě pravdu nemluvili, proto na ně reaguju.
Reagovat
W.G.M.
Presne tak, ja uz jsem to tu jednou psala, myslim Fandine (neni to ted nahodou Fanynka5?), ze fandit neznamena nechat bez povsimnuti negativa a upadek, zaroven to, ze poukazu na nejake nedostatky, neznamena, ze uz nefandim. Ona to moc nedokazala pochopit, pritom to neni nic tezkeho, fandit a kritizovat se zaroven proste nevylucuje.
Reagovat
gigin
dnes zemřela :((
http://www.osporte.sk/?id_cat=52&news=167086
Reagovat
smazaný uživatel
To je smutná zpráva... Tak aspoň jí Novak mohl dneska věnovat vítězství.
Reagovat
a.magerova
Njn :-/
Hezký věk a Nole ji dělal radost - šťastná to žena!!!
Reagovat
Nola
objavila talentovaného mladíka a nie iba jeho aj Moniku Seles, Nole dnes vyhral 500 zápas na okruhu, bolo by krásne, keby to dotiahol až na vrchol
Reagovat
PetaM
Myslíte, že zítra budou na ČT4 dávat zápas mezi Hradecká/Čermák vs. Hantuchová/Rojer .. :) Jestli o tom něco někdo víte, napište prosím :) :) :) Děkuji :)
Reagovat
PetaM
Hrajou na kurtu 7, kdy by měly být kamery (pokud se nepletu) :) Proto se ptám :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když už v singlech není žádný český zástupce, můžete se zaměřit třeba na juniorky (i když nebudou nikde k vidění)...

Katka Siniaková začíná zítra hrát juniorku RG a v 1. kole ji čeká Ruska Elizaveta Kulichkova. Bude to třetí zápas na kurtu č. 9. Katka je třetí nasazená a ve své polovině pavouka má juniorskou jedničku (a svou neoblíbenou soupeřku) Anu Konjuh. Druhou nasazenou je Švýcarka Belinda Bencic. Dalším zajímavým jménem je třeba jedenáctá nasazená Taylor Townsend, kterou už někteří určitě znají z několika turnajů WTA... Přál bych Katce, aby vyhrála aspoň jeden juniorský grandslam. Třeba vyzraje na Anu Konjuh (která ji mj. porazila ve finále juniorky AO) právě teď. KATKO JEDEM!!! :)

Tady je los juniorek: http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/draws/gs/r1s1.html
Reagovat
VlS
taky jsem se koukal. Myslel jsem, že Katka bude nasazená dvojka a je trojka ve stejný půlce s jedničkou. No, jestli to má vyhrát, tak je fuk, jestli ji potká ve finále, nebo v SF a jestli to vyhrát nemá, tak je to už úplně fuk.
Trochu mě udivilo, že v klucích od nás není nikdo.
Reagovat
Paseka
Pokud by byly kurty o 5 metru delsi a paska o 20 cm nižší, tak je Petra No.1 !!!!
Reagovat
dadaft
kolik bodů je za 4K?
Reagovat
VlS
280
Reagovat
freeteepek
Petře fandím dál, ale za dnešní výkon jí pochválit nemůžu:-( První set byla mizérie. Ve druhém už zlepšený výkon s opakovanými propady. Na konci Petra zabrala, ale bylo už pozdě. Neuhrát proti Hamptonové ani set je ostuda.
Petře dnes nešel servis, return a opět vyráběla hloupé chyby z nahraných míčů. Měl jsem z ní pocit, že by chtěla hrát svojí agresivní hru, ale nebyla na to vůbec připravená. Tělo jí neposlouchalo. Bylo v tom hodně nejistoty. V důležitých momentech zbytečně napálené míče. Hlavně škoda těch zahozených returnů, kdy se mělo hrát, ale nehrálo...:-(
Hráčka top 10 by neměla ztratit tři a více fiftýnů za sebou. Hráčka top 10 by měla umět zlomit nejistou soupeřku v koncovce setů. Třeba jako dnes Šarapovová otočila nepříznívý vývoj ve druhém setu, kde se jí moc nedařilo a přesto ho v koncovce urvala. Petra měla šance, jenže je nedokázala využít. Druhý set měl patřit jí.
Reagovat
smazaný uživatel
No ano, za dnešní výkon ji určitě nikdo nechválí a určitě ji dnešní prohra mrzí víc než nás.... Smutním, ale fandím dál a hlavně věřím....
Reagovat
smazaný uživatel
Šanci měla spíš v úvodu druhé sady, když dvakrát vedla o brejk, ale nedokázala to potvrdit. Závěr byl hodně vyrovnaný a Hamptonová rozhodně nejistá nebyla, naopak bych řekl, že ucítila šanci na výhru a šla si za tím, Petře moc šancí nedala..
Reagovat
VlS
Zajímavý je, že procento 1. servisu měla Petra vysší naž Jamie, ale úspěšnost využití velká bída. Taky ani 1. ani 2. servis nic moc umístění, často nahraný na winner z returnu. Kam se poděla levácká zatáčka?
Je mi jí trochu líto, prostě se nedaří a když se nedaří, tak to ani tak nebaví. V tom jí asi nikdo nepomůže, to může překonat jen ona sama.
Tak jí přejme, ať se s tím netejrá dlouho a ať má zase ze sebe radost, pak ji budeme mít i my fandové.
Reagovat
dadaft
Jamie má slušný return.
Reagovat
VlS
To jo. Já bych řekl, že hraje dost podobně jako Petra, rychle a razantně a asi nemá trable se sebedůvěrou ( málo Američanů má trable se sebedůvěrou, oni jí mají v genech)
Reagovat
smazaný uživatel
Podivala jsem se ted na TV a ten druhy set byl lepsi a fakt o kousek, kdyby ho vyhrala, treti uz by byl jeste lepsi, tomu verim.
Je to velka skoda, ale nejak v kostech citim lepsi vlnu ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Asi fakt Petru zajímá že bude osmá ty jelito fanatický
Reagovat
PetaM
Určitě to tady píše pro Petru, protože ta sem každý den chodí a čte inteligentní komentáře ...
Reagovat
Paseka
Jelito jsi ty !
Reagovat
tommr
ty budeš asi jedinec hodně mdlého rozumu když si myslíš, že to tady píšu pro Petru ...
Reagovat
Heather_Fedex
nepsal tady na tp nekdo nahodou o kvitove jako o letosni rg vitezce? no ten musel mit guraz!
Reagovat
Mayo
ten musel byť nadrogovaný
Reagovat
tommr
a Petra tak má skoro jistotu, že po FO bude osmá. Teoreticky by jí ještě mohly předstihnout Kirilenková, Ivanovicová a Vinciová, ale ty by musely FO vyhrát a to naštěstí není reálný. O titul si to letos určitě rozdají Serena a Sharapovová nebo Azarenková a nikoho jinýho vyhrát nenechají ...
Petřin náskok před nejbližšíma pronásledovatelkama se ovšem povážlivě ztenčí (Petra příjde o 740 bodů) a protože jí v následujících měsících čekají těžký obhajoby (čtvrtfinále ve Wimbledonu, tituly z Montrealu a New Havenu) je její pozice v elitní osmičce vážně ohrožená ...
Reagovat
PetaM
Ještě by mohla nasbírat nějaké body v Eastbourne. Pak to bude mít hodně těžké ...
Reagovat
smazaný uživatel
to je pozitivní zpráva, ale asi jen pro nás, protože pokud vím Petra to tak nebere a určitě ji teď mrzí jak hrála a ta dnešní prohra... Jistě se dnes na kurtu necítila dobře....
Reagovat
LukasH
Ono je vlastně jedno, kde Petra skončí v žebříčku. Buď se zlepší nebo ne. Ve wimbledonu se to ukáže. Kdo ještě nezaregistroval, tak na idnes už je s ní rozhovor.
Reagovat
tommr
jj Eastbourne je poslední šance nahrát si pár bodů než příjdou ty těžký obhajoby. S tou hrou jakou Petra předvádí v poslední době je ovšem nějakej dobrej výsledek dost nepravděpodobnej. V Eastbourne se sejde velice těžká konkurence ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zlý to zase není. V Eastbourne si může nahrabat, na Wimblasu klidně může dojít až do finále, pak je ta Amerika, to je pravda, na druhou stranu na USO obhajuje akorát osmifinále a pak až do Dauhá vlastně nic.
Reagovat
PetaM
Já bych s tím finále ve Wimblasu trochu počkal. Strašně moc bych chtěl, aby tam došla, aby se ve finále střetla se Serenou, v Semi za sebou nechala Sharapku a ve finále si holky nic nedarovaly, hrály tři sety a ať vyhraje ta lepší :) Strašně si to přeju, nejvíce asi samozřejmě Petra, ale bojím se její hry. Pokud se singlové hřiště nezvětší tak o 5 metrů na každé straně, tak nevím nevím :D :D Ne, je to jen vtip. Ale s finále ve W bych byl opravdu mírnější :D Je to koneckonců na Petře, jak se na to teď připraví a dá do kupy :) :) A teď se jen modlit, aby v Americe nebylo příliš teplo a forma se vrátila už ve Wimbledonu :) :)
Reagovat
slacker
Vetsi hriste mozna ji zachrani od par autu ale ty pasky a site odtsrani tezko. Navic pochybuji ze se ji bude chtit behat o 5 metro vice do strany a bude po tech micich jen koukat
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, je to optimistické tvrzení, ale všichni dobře víme, že tráva, a ta na Wimbledonu obzvlášť, Petře sedí ze všech povrchů snad nejvíc, a pokud bude mít trochu štěstí na los, čili vyhne se Sereně, tak finále rozhodně není nereálné. Ostatně, pokud Petra nenabere sebevědomí právě tam, tak už asi nikde..
Reagovat
slacker
Jak ji trava pomuze od autu, pasek, dvojchyb a nedurazneho podani?
Reagovat
PetaM
No ... při nejhorším je tady příští rok :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dlouho se mi ale čekat nechce. A Petře určitě taky ne. ;-)
Reagovat
PetaM
Já vím, mě taky ne. To byla jen sranda :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že by si nás pár naivních fanoušků mělo dát sraz, abychom se vzájemně povzbudili. :))))) Navrhuju Nuselák, to je takové povzbudivé místo :)))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Klidně, ale podporovací popěvek "Kdo neskáče, není Čech, hop hop hop!" bych tentokrát radši vynechal. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To se ti fakt povedlo :)))))
Reagovat
Jan
Asi se urazíš nebo naštveš, ale uvažovat, že Petra ve Wimbledonu dojde letos do finále, při jejích současných výkonech, kdy prohrává s hráčkami druhé kategorie, může jen fantasta nebo slepec, který nevidí jak hraje. Ne že bych jí to nepřál. Nakonec klidně jí to přej a věř, za měsíc budeme moudřejší.
Reagovat
smazaný uživatel
Viz můj příspěvek v 01.06.2013 21:10
Reagovat
rib
a já si zase myslím, že Petra hru má opravdu parádní... To co se děje, je zakleté v její herní pohodě. Kdyby se pohoda dostavila, finále je doma...
Reagovat
horska.kraslice
Omlouvám se, že mi to tam skočilo 3krát.
Reagovat
horska.kraslice
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/podle-kouce-kotyzy-se-hra-kvitove-zlepsuje-ona-to-v-parizi-citi-stejne--1218798
Reagovat
horska.kraslice
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/podle-kouce-kotyzy-se-hra-kvitove-zlepsuje-ona-to-v-parizi-citi-stejne--1218798
Reagovat
horska.kraslice
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/podle-kouce-kotyzy-se-hra-kvitove-zlepsuje-ona-to-v-parizi-citi-stejne--1218798
Reagovat
PetaM
Škoda Peťo :( Dneska to bylo na moje nervy moc :D Chtělo by to jít se vybít. Po posledním míčku mi to bylo strašně líto .. :( No nic. Snad budou na trávě aspoň o 10 metrů větší kurty, jinak nevím teda ... No, nezbývá, než se připravit na dva travnaté turnaje :) Pojď! :)
Reagovat
Mayo
Petra veľká slabota...som zvedavý na Wimblas...ale tápe
Reagovat
smazaný uživatel
Dnesnim dnem ukonzuju jakouko-li snahu o nejakou ferovou diskusi s tebou. Ber to klidne jako vyhru, ale s takovym clovekem je pod moji uroven diskutovat ;).
Ale mam posledni prani....precti si, prosim, na idnesu rozhovor s Davidem Kotyzou a zkus se nad nim zamyslet, diky moc ;).
Reagovat
tommr
já se na tebe nezlobím, ale nemaskuj to řečičkama o férový diskusi. Jsi frustrovaná z Petřiny prohry a tak si svůj vztek vybíjíš aspon na mě ...
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš než z Petřiny prohry jsme frustrovaní z toho, že se tu vždycky vyrojí tolik "expertů" tvého ražení. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak, to by tě mělo přece posílit, že jdeš se svým názorem proti davu a i když to vypadá, že jsi z Marsu :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si vedle jak ta jedle. Jednak nejsem ten typ lidi, jako ty, ktery by si vybijel frustraci na hracce nebo diskutujicich a jednak jsem az sama prekvapena, jak jsem po ty prohre v pohode. Nejak totiz tusim v kolenou, ze zase prijde vlna nahoru ;).
Reagovat
smazaný uživatel
NO, tak jsem se těšil na případný zápas Masha vs. Petra nebo Masha vs. Sam a nakonec se ani jeden konat nebude :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Sam je taky venku, to jsou věci... Takže dneska skončily na RG dvě loňské semifinalistky.
Reagovat
smazaný uživatel
Sam vypadla? to je škoda, v rámci místního šumu jsem to vůbec nepostřehla, že hraje...
Reagovat
tommr
tady máš názornou odpověd na tu tvojí otázku proč je Petra pořád ještě v první desítce. Její největší soupeřky naštěstí hrajou stejně mizerně jako ona a to jí zatím k uhájení pozice stačí ...
Reagovat
dadaft
hodně dramatická koncovka.
Samantha si prohrála za stavu 4:4 v rozhodujícím setu servis, v dalším gemu to sice dotáhla k několika brejkbolům, ale nakonec to přece jen Jelena dopodávala (esem).
Reagovat
slacker
Ktere souperka prohraje servis 4 dvojchybami za sebou? Ktere bezne 4 za sebou na druhy servis napali micek do site, Ktera par metru od site napali micek neomylne 3 metry za caru. Ja zadnou druhou neznam
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, ale až tak s tebou nesouhlasím. Nicméně je to jedno, co já si myslím, důležitý je, co si myslí o sobě Petra a jak je nebo není spokojená se svým výkonem. A mohl bys dát do svých černých prognóz trochu světla. :))
Reagovat
gigin
Ajde Jeca!!! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Takže, nebojte, fanynka5 neskončila s fanděním. Jen jsem měla smůlu, že jsem nemohla sledovat Petřin zápas. Smutním z výsledku a ještě někteří ( dnes se jich tu hodně vyrojilo ) nám, skutečnej fanouškům "sypou sůl do ran"...
Reagovat
smazaný uživatel
svými neskutečnými a jízlivými komentáři. Nemám sílu to všechno číst. Když jsem si přečetla dnes rozhovor s trenérem Kotyzou, tak jsem i s porážkou počítala. To neznamená, že jsem Petře nepřála postup.
Reagovat
smazaný uživatel
Už nech tý komedie
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem psala, Petra musí něco překonat a ona to překoná ! Tommre, ať si říkáš co chceš, to v Kotyzovi není. To je úplně v jiné rovině. Souhlasím s tím, že Peťa se s tím musí popasovat sama, i když někdo může pomoci a určitě v okolí takové lidi má.
Reagovat
smazaný uživatel
Za a : ? ? ? Za b : jsi trapnej a za c : když se ti to nelíbí, běž si polemizovat na jiné vlákno. To není žádná diskuze : Už nech tý komedie! Teprve teď jsem přišla.
Reagovat
lars
Muzes tu napsat link na ten rozhovor s Kotyzou??
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/kotyza-o-kvitove-na-roland-garros-dll-/tenis.aspx?c=A130531_180041_tenis_ma
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem ten rozhovor našla na stránkách sportlidovky.cz.
Reagovat
dadaft
další velký skalp má na svém opasku.
udržela se ve hře, když bylo zapotřebí, druhý set se nevyvíjel dobře, přesto dokázala srovnat na 4:4 a dotáhnout to k vítězství v tajbrejku.
Reagovat
Jan
Petra svým výkonem i výkony za letošek nebo poslední rok, už moc cenný skalp nepředstavuje.
Reagovat
dadaft
je No.7.
je to cenný skalp.
Reagovat
VlS
Jamie hrála dobře, však je taky starší, tak by snad i měla, ne? :-)
Reagovat
dadaft
špatně určitě nehrála. když tady šly během prvního setu hlášky, že ji tam "padá úplně všechno", tak se asi dá říct, že hrála skvěle, ne? ))
(viděl jsem to až od konce 1. setu)
ve druhém už to taková sláva nebyla, ale proti hře Petry to pořád vypadalo jako tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra:

https://www.facebook.com/pages/Labiln%C3%AD-%C4%8Desk%C3%A9-tenistky/145090739003707?fref=ts
Reagovat
smazaný uživatel
Proč to sem dáváš? Ty stránky znám a labil je hlavně ten, kdo je založil.
Reagovat
petrulinka
Víš co? Strč si tyhle stránky někam. Stránky jsou nechutné, už jsem je několikrát nahlásila, ale bohužel tam pořád zůstávají, toto mohou číst jen opravdu hloupí lidé!
Reagovat
kohlik
To jsou teda trapný stránky, a hlavně trapnej a blbej je ten kdo to vymyslel.
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť to není ani vtipný, ani chytrý, ani pravdivý a už vůbec ne jakkoli konstruktivní.. lepší na to vůbec nelézt, ať to nemá zbytečně velkou návštěvnost..
Reagovat
slacker
Tak sem se podival, tohle sem necekal. Nema to styl, vtip , nadhled
Reagovat
PetaM
Ty stránky jsem nahlásil už asi 5x a pořád tam jsou. Hurá, ať žije fejs! Je mi jedno, že za to možná dostanu ban, ale s těma stránkama běž do pi*e. Nikoho to nezajímá a děláš ze sebe akorát kreténa, který svým IQ nesahá po kotníky ani trávě ... ;)
Reagovat
Carloss
neuvěřitelně hloupý stránky! ten kdo je zakládal je duševně nemocnej. IMHO stejnej magor co založil ty falešný stránky sester Plíškových.
Reagovat
slacker
TY stranky zalozil Ligar, proc by jinak mi ten trapak ten odkaz dal jeste do vzkazu
Reagovat
petrulinka
Jo lidi, za chvíli tady asi zůstaneme sami, kteří budeme Petře fandit a podporovat ji a hlavně ji nenadávat. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, 3 proti davu rozlícených fanoušků, to je ten správnej tenisovej adrenalin :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě bych k nám zařadil anajmu, ale jinak souhlas. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hurá, třeba nás bude ještě víc. Klacky, hole, tyče do ruky a jdeme na to !! To by měl Gulbis s giginem radost, že to konečně nebude tak nudný :)))))))
Reagovat
gigin
Hele, neštvi mne!! :DDD Já si teď jedu v Djokárně, ale pak si to s tebou vyřídím!! :))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, kdy, kde a v kolik? Djokárna versus labil Petra, to bude něco :)))
Reagovat
gigin
No až dorazí Baby Feda. Za chvílu :)))
Reagovat
smazaný uživatel
ja jsem samozrejme s vami ;). A vzdycky budu ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem připravená :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
quesh, Lunej, Petrulinka a druzí.. já taky nemám potřebu Petře nadávat, prostě jí fandím, ať se jí daří, nebo ne..
Reagovat
kohlik
Tak mně to už vážně dost připomíná pohádku madam Vaidišové. Kéžby jsem se mýlil.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechte už tu Vaidišku spát proboha..
Reagovat
kohlik
Ale je to vážně dost podobné, obě hodně talentované rychlý nástup mezi seniorky, ale pak taková bída.
Reagovat
smazaný uživatel
Vaidišová se zamilovala a přestala dobrovolně hrát, já si nevšimla, že to má Petra taky v úmyslu..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych řekl, že obě jsou naopak dost rozdílné. Ostatně ani s tím rychlým nástupem mezi seniorky nemáš pravdu..
Reagovat
lars
quesh: Ty nechces , aby se Nikol vratila do top 20 ? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím o tom, že by se chystala vrátit k tenisu. ;-)
Reagovat
tommr
a Petra lonský semifinále neobhají. Její dnešní výkon se nedá označit jinak než jako ostudnej. Hamptonová nehrála nic moc a přesto snadno vyhrála i když ve druhým setu opakovaně nabízela Petře možnosti k otočení zápasu. Petra je ovšem v současnosti naprosto mimo a zdá se, že jí není pomoci. Kotyza to určitě nedokáže a nikoho jinýho Petra zřejmě není ochotná akceptovat takže se pohybuje v takovým začarovaným kruhu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nechceš jít komentovat třeba kuličky? To by ti šlo třeba líp..
Reagovat
deLaFere
A proč by měl, má pravdu!
Reagovat
Paseka
Ma pravdu !!!!! Bohuzel.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá.
Reagovat
tommr
a nechceš třeba zalízt do kanálu? Od začátku roku tady neustále meleš nesmysly o tom, že se Petra zlepšuje i když už snad jinak každej pochopil, že je to s Petrou hodně nahnutý ...
Reagovat
kohlik
Taky souhlasím s tím bohužel že má.
Reagovat
smazaný uživatel
Mily tommre, ty sis vazne nevsimnul, ze petra v DOha a v Dubaji hrala mnohem lepe, ze se fakt zlepsila???? Ty proste nevidis zadny rozdil v jeji hre. Pro tebe dnes hrala stejne staptne jako cely rok, jako v dubaji apod. To se nezlob, ze s tebou polemizujeme. Dneska ji to fakt neslo, o tom zadna.
Reagovat
Paseka
Petra se drzi v TOP 10 jen diky tomu, ze ty tri za ni v zebřičku taky hrajou katastrofalne !!
Reagovat
Jabadu
Zůstávám fanouškem Petry (díky jejím zápasům mám solidní fyzickou kondici, neb u toho cvičím) a proto si rýpnu do "tommra":
"Dýchněte na mě! Rum, kontušovka, čert! Ořechovka, višňovka ... a vanilkovááá! Přijít ožralý, nechat se přivézt na vozejku jako zvíře! Z vás bude mít pan rytmistr König radost. Zavřete ho, až zčerná!" (pardon) :-)
Reagovat
deLaFere
A kdepak je to "zlepšení" na ostatních turnajích? Je to jak sinusoida, spíše dolů, než nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co, já se na rozdíl od tebe tenisem především bavím, nestavím se tu do role někoho, kdo má patent na rozum. Tudíž ani nemám potřebu "radit," shazovat a blbě kecat.
Reagovat
smazaný uživatel
Já už dlouhou dobu čtu, že Petra nic nedokázala, hraje blbě a spadne do 20, možná 30.. a ona pořád ne a ne.. :)) Tak kdy to teda už bude?
Reagovat
smazaný uživatel
Alespoň vidíš, jak to s odborností místních "expertů" ve skutečnosti je. ;-)
Reagovat
LukasH
Má ale fakt pravdu. Jak už jsem psal. Doha a Dubaj byly super. Ale od tý doby vlastně nic. Já bych byl ten poslední, kdo by Petru kritizoval za občasnou prohru. Ale že bych viděl zlepšení? Že umí vyhrávat tříseťáky? Ano, ale s jakýma hráčkama. S těma, který by ještě před rokem obvykle převálcovala dvakrát 6:2. Vždyť, kdo jí pravidelně sleduje, tak vidí, že si v podstatě všechno prohraje jen a jen sama. A je až neuvěřitelný, jak se ty scénáře ze zápasů pravidelně opakujou. Nenadávám jí, neshazuju, ale to, že její hra je teď taková, jaká je, je realita a nemá cenu před tim zavírat oči.
Reagovat
lars
nejen dneska. krome zapasu s Errani hrala na antuce podprumer.
Reagovat
Paseka
A ty mas pocit ze hraje dobře ??
Reagovat
tommr
jsem bohužel naprosto střízlivej a o to víc mě ta dnešní prohra a hlavně výkon Petry mrzí ... :)
Reagovat
Paseka
Naprosto perfektne jsi to vystihl !!!!
Reagovat
Roger_Federer
tommr
nikoho neshazoval.. Naprosto spravne popsal a zanalizoval situaci..Každy, včetne Kvitove to už vy a vidi, krome par zaslepenych na tenisportalu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepamatuju se, že by Petra běžně vyhrávala stylem 6:2, 6:1.
Reagovat
tommr
neoháněj se pořád náhodným výsledkem na jednom malým turnaji. Podstatný jsou výsledky na GS a ty jsou letos katastrofální. Loni byla Petra na AO i na FO v semifinále a vypadla až po velikým boji se Sharapovovou což není žádná ostuda. Letos vypadla na AO ve druhým kole a na FO ve třetím kole - v obou případech s průměrnejma hráčkama a po žalostným výkonu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvé cestu k titulu na tom podle tebe malém turnaji měla náročnější než Vika cestu k druhému titulu na AO, zadruhé v Austrálii se jí (vůbec poprvé) ozvalo astma, což jí pochopitelně na pohodě nepřidalo, zatřetí Hamptonová má teď na FO velice dobrou formu a dneska při ní stálo i štěstí. Ale chtít po tobě, abys uvažoval v souvislostech by asi bylo moc.
Reagovat
deLaFere
Přesně tak, rád bych slyšel střízlivej názor proč? Proč takhle hraje, normálního člověka by Dubaj a Dauhá nakoplo, na ní to nebylo vidět. Koukat se na tohle je utrpení, já jí fandím, ale těch zklamání už je opravdu hodně!
Reagovat
LukasH
No, ne třeba úplně běžně, ale slabší soupeřky dávala ve dvou setech rozhodně častěji. Teď je to spíš světlá výjimka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, expertů je vždycky jako much, když se nedaří, to je fakt zajímavý :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Dauhá a Dubaj jí nakoplo, jenže zaprvé měla problémy s ramenem, za druhé další turnaje se hrály v Indian Wells a Miami, což jsou místa, kde se jí tradičně kvůli astmatu nedaří (přesto tam uhrála své zatím nejlepší výsledky). Ještě nějaký blábol ti mám vyvrátit?
Reagovat
deLaFere
blábol?! Tohle je opravdu páska na očích. Chtěl jsem střízlivý názor a ne fanatický, tohle je o psychice a ne o astmatu nebo ramenu!
Reagovat
LukasH
Rád bych řekl, že je to tim,, že soupeřka hrála dobře. Ano, hrála. Jenže kolik měla Petra nevynucených chyb. Všechny míče nalitý uz půlky kurtu vyhodila. Těch zbytečných autů. V koncovce zabrala, ale přesto si to opět zkazila lacinýma chybama.
Reagovat
Paseka
Jiste, ze je to o psychice !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mušketýre, hrabě de la Fere ! Přestaň se čílit a nastup na obranu své dámy ! Vždyť to je ostuda, co to tady říkáš !
Reagovat
petrulinka
Tak dnes bylo na vínko brzy, tak si ho dám teď. Jsem s tebou v té druhé skupině, budu fandit dál. Hlavně doufám, že dnes už to vínko máš, protože marně přemýšlím, jak ti ho mám poslat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi hodná, ale já měla plzničku, jen se obávám, že díky Petře budu chlastat jak duha a pak už mně bude jedno, jak vlastně hraje :)))) V tom článku byla o Petře leccos pravda, já nemám potřebu si tady vylejvat svůj vztek, ale já ani žádnej nemám.. Petra spadne na 8. místo, teď začíná Wimbledon, tak se na ni zase budu těšit. Sice možná budu pomalu jediná, se mnou možná ještě pár "zoufalců", ale co, vždyť je to sport, nebudu se z toho hroutit. Takže Petro hodně štěstí v dalším zápase. :)))
Reagovat
petrulinka
Tak já pivo nemusím, čili zůstanu u toho vínka. Co se týká Petry, tak taky nejsem naštvaná, ani vzteklá, jen mě to hrozně mrzí a je mi Petry líto. Bylo vidět, jak moc chtěla ten zápas otočit, ale bohužel se to nepovedlo. Škoda, že nepředstoupí před fanoušky a neřekne, co se s ní děje, co je špatně. Tak nic, budeme fandit dál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej.. budu fandit s tebou.. ale mám takový pocit, že ani tráva letos neporoste.. snad se budu mýlit..
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky nemám slepecký brejle, ale o čem je fandění? O naději... pokud ji už nemám, můžu to zabalit a jít koukat z okna.. :)
Reagovat
Jan
"Nejlepší" týmy světa v DC a FC jsou po 3 kole RG rozdrceny na prach. Kaderka asi nebude mít dobré spaní, pokud to zas nějak neokecá.
Reagovat
lars
jeste jedou 4hry
Reagovat
tommr
jj letošní FO je z pohledu českýho fanouška jako nějakej zlej sen. Z 5 mužů jen 2 postoupili do druhýho kola, z 10 žen jen 2 postoupily do třetího kola. Zbývajících 11 neslavně skončilo už v prvním kole. Tak špatnej výsledek tu už hodně dlouho nebyl ...
Reagovat
Jan
Všichni fanoušci Petry věří, že příště to bude lepší, ale tak už věří přes rok a je to pořád stejné, sinusovka s postupně sestupnou tendencí. Nakonec není pořád posvícení, to že byla Petra před rokem a půl adeptkou na světovou jedničku zní dnes jako sci-fi, teď už se svou hrou řadí pomalu mezi průměrné až podprůměrné hráčky. Je fakt, že ten ženský tenis má hrozné výkyvy u mnoha hráček, ale řekl bych že u Petry je to opravdu unikátní. Doby, kdy se ve finále grandslamů mluvilo česky se začínají řadit mezi pěknou, ale historii. Obdivuji fanoušky Petry, že jí stále věří a mají pozitivní přístup. Nikdy neříkej nikdy, že se Petra ještě někdy zvedne, to teď nevypadá, ale člověk nikdy neví.
Reagovat
smazaný uživatel
to není přes rok ! Loni nehrála Petra zle, na GS dvě SF, jedno ČF to byla prohra se Serenou ! A na US Open tuším OF. A tady začaly teprve problémy, nejdříve asi zdravotní, Turnaj mistryň už nedohrála a na Fed cupu už to bylo hodně znát. Pak nastalo vzepětí v Dauhá a Dubaji. A zase období krize. Ale řekni proč bych měla přestat fandit, vždyť půlrok, rok není dlouhá doba. Chápu, že ti, kteří měli nadměrné očekávání, jsou zklamaní a hned prohlašují, že už fandit nebudou ( např. nějaký mušketýr delafere ). Ale já věřím a doufám. Přečtěte si rozhovor s Kotyzou z včerejška. Říká, u Petry je stále tenis na prvním místě. Atd.,atd.
Reagovat
LukasH
Jenže co zbývá než věřit? Všichni jí věříme, protože víme, že to v ní je. Až přestane zbytečně chybovat, bude její tenis na úrovni top 3. Když se třeba podívám na Wozniackou, přijde mi, že je to její maximum a nikdy nebude mít na soupeřky před sebou. U Petry mam naopak pořád pocit, že je to jeden z největších talentů a mohla by hrát jako Serena. To je asi ten důvod, že vždycky na diskuzích rozpoutá tolik emocí a stále jí budeme fandit.
Reagovat
Jan
Je jasné, že kdyby Petra nechybovala, tak smete každou, nejspíš i Serenu, viz její 3. set s Erraniovou ve Fedcupu. Ale dělá spoustu chyb, proto to vypadá, tak jak to vypadá.

fanynka5:

Ano byla loni v semifinále AO, FO, na AO hrála ještě dobře, na FO i Wimbledonu měla štěstí (los) na soupeřky, které tenkrát ještě mohla porážet, letos už se soupeřkami této kategorie prohrává, viz letošní AO, FO. Loni na FO i Wimbledonu a USO prohrála s první silnou soupeřkou, že mezi nimi byla i Serena už na věci moc nemění.

Ale co, je to sport, hlavně zdraví. Když jí to nejde, ať hraje pro radost a když se zvedne, bude to její plus.
Reagovat
Jan
Loni jsme od Petry čekali, že vyhraje nějaký grandslam, případně se stane světovou jedničkou, letos to už takové není. Ale přeji Petře štěstí, ať ji hra baví, když se zvedne, dobře, když ne, nejde o život.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je, měla štěstí na soupeřky ? Rozpitváváš u všech jaké měly soupeřky ? Fakt je, že na AO a FO prohrála v semifinále s Mášou ( výborně hrající ) a z toho na AO těsně a FO nakonec její přemožitelka vyhrála. Ve Wimbledonu to byla Serena na vzestupu... Proč to nechceš uznat, že loni hrála dobře, i když všichni očekávali, že vyhraje snad všechny GS a bude na žebříčku číslem jedna? Pak teprve, na konci roku začalo trápení... Ano, máš pravdu, Petra má velký potenciál. A laješ nám, proto, že věříme, že ho využije, že nás potěší svými výsledky? A proč?
Reagovat
Jan
Nelaju, jen si věřte, já vám to neberu. Jen konstatuji fakt, že loni na GS vyhrála nad slabšími soupeřkami, které byly cca od 50 místa níž a jak narazila na silnější soupeřku, vypadla. Díky losu do byla až Serena, Máša a na USO Bartoliová. A letos už vypadává i s těmi slabšími soupeřkami, i když třeba Robsonová na AO hrála dobře. Loni, jelikož jsem čekal, že vyhraje nějaký GS jsem to považoval za neůspěch, letos to je mnohem horší. Ale je to sport, přece se kvůli tomu nebudeme mlátit.
Reagovat
smazaný uživatel
chozechoze, zase jsi měl pravdu. Vsadils 3.barák?
Reagovat
smazaný uživatel
Já radost mám,protože jsem si vsadil 20 Kč na vítězství Hampton a vyinkasuju tak báječných 58 kč. Kvitová je podle mě ve stejný prdeli jako Wozniacká,Bartoliová,Schiavoneová,Venus Williamsová...
Její kariéra je u konce.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem spokojený, že se Petra do toho III. kola dostala. Takže +.
Reagovat
smazaný uživatel
Na hru Kvitové se prostě nedá koukat. Snaží se hrát na jeden úder a bud trefí nebo ne. Takhle se přece nedá hrát. Úroveň ženského je doslova katastrofa. Pokud je v desítce Kvitová, A.Radwanska a Wozniacki tak to hovoří za vše. Opravdu pouze Serena, Sharapova to je extratřída. Kdyby hrála Steffi, Davenport tak jsou suše v desítce. Když prohání tenistky taková Date tak to hovoří za vše.
Reagovat
deLaFere
Respektuji tenhle portál, většina příspěvků má opravdu úroveň, ale teď mám chuť bejt opradu sprostej, neudělám to ne kvůli madam Kvitové, ale kvůli lidem zd, kteří dodržují pravidla slušnosti. Jsem bývalý dlouholetý hráč a velký BÝVALÝ fanoušek Petry, ta už si může tak maximálně nechat vyměnit mozek, protože tenis sleduji 20 let a tohle jsem ještě neviděl. V Dubaji hrála super, normálního člověka by to nakoplo, jí ne. Co tam dělá? Na co je tam ten psycholog, nezávidím to Kotyzovi, protože na něj se sype kritika také, ale s tímhle podle mě nemůže nic dělat, to je na psychiatrii. Jestli někdo byl schopen porážet Serenu, tak to byla Petra, ale s tímhle by nevyhrála ani Futures, na co má to podání? Aby ho darovala soupeřkám? Mluví ze mě zklamání, vím to, ale už toho mám dost, dnes jsem jí sledoval naposledy!!!!!
Reagovat
slacker
Taky se uz pres hodinu snazim polykat nadavky a radsi nic nenapsat. Nejak ziju v iluzi ze profi tenista je schopeny trefit plechovku na kury 4x z 5 pokusu, tak mi hlava nebere ty kiksy od Petry
Reagovat
deLaFere
Už víc jak rok se snažím si vysvětlit tyhle katastrofy, ode dneška se nesnažím, nemá to cenu. Možná za pár let vyzraje, ale já tomu nevěřím, ona je první kdo tohle musí hrozně špatně snášet a musí jí to brát energii, nevím jak by se z tohohle mohla vykousat, když nepomáhají ani občasné úspěchy, viz Dubaj nebo třeba loňská americká série.
Reagovat
smazaný uživatel
hele, jedinej, kdo to tu nezvlada a mel by se jit lecit, jsi ty!!!! Copak ti ona znicila zivot, nebo co? Je to jeji zivot a ty zkus zit ten svuj bez zavislosti na vysledcich cizich.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jak vám, ale mně se chce brečet a to z několika důvodů. Jednak mě mrzí, že Petra prohrála a že už ve dvouhře není nikdo z Čechů. Nejvíce mě ale mrzí, že Petře nemůže nikdo pomoct, tady nepomůže ani jiný trenér, prostě nikdo. Musí sama Petra si to v hlavě srovnat a ujasnit si, že výhra je to, co ji dělá nejšťastnější (to myslím, že už někde psal Jarda Jágr). Věřím, že se Petra na travnatou sezonu připraví a už bude ok i po psychické stránce. Nám nezbývá, něž doufat a věřit.
Reagovat
petrulinka
Mám úplně stejné pocity a souhlasím!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně prosím nebreč,udělej si hezký večer,dej si něco dobrého,pust si pohádku a bud v pohodě....Je to sport,jak s příměsí angličtiny řekl před několika lety Ivan Lendl,když se ho zeptali,jak se cítí,když se mu nemůže podařit vyhrát Wimbledon...
Reagovat
LukasH
Mrzí to moc, to jo. Ale s touhle hrou Petra vážně šanci nemá. I kdyby teď vyhrála, vypadla by příště. Letos hrála dobře v Doha, pak ta Dubaj - tam se na chvíli vrátila o 2 roky zpátky, pár zápasů v Katowicích taky nebylo špatných, naposled ještě fed cup proti Errani a od tý doby nic pořádnýho nehraje. Je to prostě nějakej psychickej blok, kterej se s ní táhne. Jak sama psala, že v tréninku jí to jde. Při zápasech se vždycky něčeho lekne.
Nejvíc se bojim toho, že stejně změnu neudělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mně se brečet nechce, záleží na každým fandovi, co od Petry očekává. Já nečekám, že bude kdovíjak skvěle, i když bych si to moc přála. Plácá se v tom, jednou s dobrým, jednou s blbým výsledkem. Dubaj bylo takový nakopnutí spíš pro fandy, že to Petra ještě nezapomněla. Co se v ní děje nebudu komentovat, byly by to jen dohady. Je mi jí líto, musí tím trpět ona. A nebo tím netrpí.. Někdo jí už zatratil, někdo vyventiluje svoje emoce a bude fandit dál. Já patřím k tý druhý skupině. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě že na tom nejsem nijak závislá, jestli Petra vyhrává, nebo ne, naštěstí mám svůj život a nesázím :) Mrzí mě to kvůli ní, protože je to fajn, skromná a milá holka a nadto umí hrát fantasticky, když tomu nic nebrání. Z toho co říkal Kotyza, je zřejmý, že se Petra prostě trápí v osobním životě a promítá se to do toho profesionálního. Myslím, že spousta lidí má dneska v tomhle věku problémy, mně se to taky nevyhnulo, ale věřím, že se to u ní časem srovná. Většinou to trvá dýl, ale když je vůle, tak se to nějak zvládne. Škoda jen, že Petra není ten typ, co se zažere do tenisu, aby zapomněla na to, co ji trápí, ale to je podle mě povahou a když to tak člověk nemá nastavený, tak se to těžko mění. Takže já Petře samozřejmě fandím a přeju dál. A ještě jedna věc - fakt mě mrzí, že se k ní podpora těch, co jí přejou, prostě nedostane, protože jak říkal Kotyza, Petra má zakázaný číst komentáře v diskuzích kvůli lidem, kteří před svýma osobníma problémama utíkají do světa sportu a neunesou, když jejich oblíbenec, se kterým se identifikujou, prohraje, a pak píšou sprostý a nenávistný komentáře. Myslím, že by si každý měl vyřešit svoje problémy a rázem by mu to přestalo takhle trhat žíly. Nechci tu moralizovat ani nikoho odsuzovat, spíš jen námět na zamyšlení.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na FB jí podporuje hodně lidí a to Petra snad čte ne? I když mi přijde, že tam ona sama nepíše, na rozdíl od Toma. Ono obrnit se proti lidský blbosti a někdy až nenávistným projevům přece jen jde dost těžce a věřím, že i tohle se k Petře leckdy dostane, zase není tak naivní, aby to nevěděla. Musí se s tím popasovat po svým...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej.. já nevím, na FB nejsem, ale řekla bych, že to tam asi bude podobný, ne? myslím skladba komentářů..
Reagovat
smazaný uživatel
Většinou tam má kladný ohlasy, až se sama divím. :)
Reagovat
Paseka
Ach jo !!!!!!!!!!!! Myslim, ze k tomu není vůbec co dodat.
Reagovat
smazaný uživatel
Dokud Petra nezlepší pohyb, nenaučí se hrát nalitý nabíhaný míče, smeče, čopovat atd.,tak ji třeba příští rok uvidíme zase ve Stromovce:-) Pardon za tu cynismus... Její zápasy bych fakt nechtěl komentovat, vždyť Petra se skoro každy zápas dostává do špatný formy...:(
Reagovat
LukasH
To se nedá vůbec komentovat. Vlastně je zbytečný to pořád dokola rozebírat. Petra je psychicky úplně dole. Ten první set, naprostá katastrofa. Druhej o něco lepší, stejně si ale neni schopná podržet svoje podání. Sice jí fandim a byl bych rád, kdyby jí to zas šlo. Horší ale je, že vůbec neregistruju změnu. Pořád ty samý chyby, stereotypně se opakující v každých zápasech. Cítí se špatně, je to vidět, bohužel jí nikdo nedokáže pomoct. Jestli se teď nezamyslí nad nějakou změnou, tak už nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to tak cítím a vidím:(
Reagovat
smazaný uživatel
Musí neustále podávat ven z kurtu??? Proč to nezkouší častěji na téčko? Je s tím čitelná jak falešná pětka. Jinak opět porážka hlavy, na zápas byla naprosto nesoustředěná, ten vyhozenej míč v TB za stavu 4:4, to je na pár facek, to člověk vidí jen u Kvitový. Dnešní prohry je škoda i z toho pohledu, že Jamie hrála na svý poměry dost špatně :-(
Reagovat
slacker
nejak registruji pravy opka ze ven z kurtu podava malo. Malo casto a malo do strany. To musi souperku vyhnat na lavicku
Reagovat
smazaný uživatel
Musí neustále podávat ven z kurtu??? Proč to nezkouší častěji na téčko? Je s tím čitelná jak falešná pětka. Jinak opět porážka hlavy, na zápas byla naprosto nesoustředěná, ten vyhozenej míč v TB za stavu 4:4, to je na pár facek, to člověk vidí jen u Kvitový. Dnešní prohry je škoda i z toho pohledu, že Jamie hrála na svý poměry dost špatně :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hrála jak hrála, že zabojovala ve 2. setu dneska bohužel nestačilo. No nic, tak uvidíme, co předvede na trávě. :)
Reagovat
deLaFere
V podstatě jí obdivuju, že jí to ještě baví, kdybych hrál tohle na takovéhle úrovni hrál já, šel bych raději hrát kuličky. Fakt už jsem zhnusenej, pořád jsem jí držel palce, pořád jsem věřil, že si to v tý hlavě srovná, ale už na to KAŠLU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
petrulinka
Mně nepřišlo, jak tady někteří píšou, že by měla vyměnit hlavu, že je špatná psychika apod. Povzbuzovala se, snažila se, ale to už je fakt těžko říct, čím to je, že s tím, co v ní někde je, prohrává. Já myslím, že to chce čas, aby si vše srovnala v hlavě a začala hrát tak, jako kdysi. Mám pocit, že tehdy, před dvěma lety, do toho šla po hlavě, nedívala se vpravo, vlevo a vše jí tam padalo. Jenže potom jako by se zalekla, a začala hrát jinak, opatrněji. Ovšem nemá smysl jí tady nadávat, koho to nebaví, tak ať se na Petřiny zápasy nedívá. To je její práce, ona musí vědět, čím to je. A i když u těch zápasů šílím, tak zůstanu pořád její fanynka. Ale mrzí mě to moc.
Reagovat
Michaelus
Jestli nic nepřidá ani na trávě, tak už nevím co dál......
Reagovat
smazaný uživatel
Špatný pohyb, servis, hlava, hra, den. Kdyby trénovala jenom servis, tak rok, a potom si ho možná byla schopna udržet, bylo by to snad lepší, aspoň by se nemusela hýbat.
Reagovat
smazaný uživatel
jestli by se na ten tenis neměla jako vůbec vykašlat a věnovat se něčemu jinému.....
Reagovat
smazaný uživatel
2013 - $792,887
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se asi Petra hodně propadne že?
Reagovat
deLaFere
Obávám se že půjde tam, kam patří, tohle už je na výměnu hlavy, a nemyslím rakety.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani ne, na 8. místo.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud některá hráčka pod ní nevyhraje celej turnaj (pojdme se tomu zasmát, vyhraje serena :D)
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel se nepropadne. Z hlediska nasazování by to pro ni i pro fanoušky bylo asi lepší. Měla by možnost hrát s opravdu dobrými soupeřkami v dřívějších kolech, což by mohlo vést ke zvýšení motivace. A my bysme ji konečně mohli vidět hrát s nějakou pořádnou hráčkou...
Reagovat
smazaný uživatel
strašnej zápas, petra mi přišla myšlenkama jinde
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hrála slabě
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli to za stavu 7:7 byl aut..
Reagovat
kohlik
Ta Hampton hrála tak dobře nebo co? Vyděl jsem jen závěr taebreaku a toho byla škoda.
Reagovat
dadaft
ani ne, na své poměry Hamptonová hodně bránila - ale je fakt, že Petra dávala slušné pecky... - - - bohužel dvě ze tří šly ven.
Reagovat
deLaFere
Kvitová má úžasný talent svojí nevyrovnanou hrou dostat ze soupeřek to nejlepší, mám toho dost, to je naposled co jsem jí sledoval, podání jak juniorka.
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo zase zoufalý
Reagovat
smazaný uživatel
viděl jsem jen půlku druhého setu, ale proti dnešní Hampton se muselo hrát hodně těžko, takřka nekazila, navíc si připočtěme slabounkou psychiku Petry a nebylo o čem, bohužel
Reagovat
pingwin
Škoda slov ... bez hlavy se nedá hrát
Reagovat
Jabadu
ale to se prostě komentovat nedá. Mor, cholera a neštovice ...
Reagovat
PetaM
Tak to běž ... Háčka a Lucko Š. teď je to na vás ... :/ :/
Reagovat
Mayo
Petra ideš
Reagovat
Jabadu
DPC! Té Hampton tam spadne úplně vše.
Reagovat
Jabadu
už Petra přepla do módu RoboCop. 3:1 ...
Reagovat
smazaný uživatel
nějak uvadnul :(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist