Kvitová: Pohyb byla první priorita. Teď je to na dobré cestě

7. 1. 2014, 20:21
Aktuality 124
Petra Kvitová má za sebou premiérovou přípravu s kondičním trenérem Markem Všetíčkem, která se už nyní začíná projevovat na jejích výkonech. Česká jednička v úvodu nové sezony vyhrála čtyři utkání a její pohyb na kurtu je mnohem lepší než v minulém roce. Nečekala jsem, že by to mohlo přijít všechno tak rychle, divila se sama Kvitová, která věří, že nyní je vše na dobré cestě k lepším výsledkům.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Třiadvacetiletá Kvitová začala s Markem Všetíčkem spolupracovat už na začátku loňského podzimu, první velkou zkouškou však byla až příprava na novou sezonu. Po čtyřech utkáních se dá o vzájemné spolupráci říct, že již nyní přináší to, co se od ní očekávalo.

"Pohyb byla naše první velká priorita," řekla Kvitová na tiskové konferenci na turnaji v Sydney. "Když jsme začínali pracovat a cvičit a dělat všechna ta různá cvičení, bylo to hodně náročné, ale můžu říct, že už teď je to znát. Pohyb se hodně zlepšil, cítím se na kurtě dobře, pohodlněji. Vím, že doběhnu více balonu a nemusím proto tolik riskovat. Můžu tak být uvolněnější, což se pak projevuje i na tom, jaký hraju tenis."

Světová šestka přiznala, že ji překvapilo, jak rychle se dostavily první známky zlepšení pohybu.

"Skoro měsíc jsme na tom opravdu intenzivně pracovali a já jsem nečekala, že by to mohlo přijít tak moc rychle. Hrála jsem teď v nové sezoně čtyři utkání, a když se ohlédnu například za tím dnešním, musím uznat, že to bylo parádní. Myslím si, že tohle je ta správná cesta a věřím, že to bude ještě lepší," komentovala Kvitová po vítězství nad Američankou Christinou McHaleovou, kterou ve druhém kole v australské Sydney porazila 6-1 6-0.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Petr Pokorný

Komentáře

124
Přidat komentář
Bob
Kvitova's 300th career win! :)
Reagovat
freeteepek
To rychlé zlepšení jenom ilustruje, jak špatně na tom Petra v loňském roce byla. Fakt nechápu, že tu jógu s Bajzou provozovala. Konečně jí docvaklo, že pořádnej atletickej trénink nic nenahradí:-)
Reagovat
Fandina
Také jsem moc ráda, že se Petře daří. A že má nového kondičního trenéra. Kdo hledá najde. Petra je super holka!!!
Reagovat
rib
osobně myslím, že se na pokroku podepsala kombinace změny nového fyzio a také uspořádání osobního života. Vždyť i Kotyza vloni prohlásil, že je Petra křehká duše a že potřebuje mít vše vyladěné, aby jí to šlo naplno. Petře to moc přeju a těším se na její další tenis :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje tvrzení nedává smysl - kdyby na tom byla loni tak strašně špatně, jak tvrdíš, je nemožné, aby se tak výrazně zlepšila za měsíc tréninku. Btw. i kdyby tu jógu s Bajzou provozovala, což nevím, odkud jsi vzal, tak to rozhodně není to jediné, co spolu dělali. Stačí se podívat na Šafinu - takovou postavu a pohyb ti jóga fakt nezajistí.
Reagovat
pepin
Jirko, fakt jsi v tomhleto strašnej. Lonský rok byl více méně o utrpení bez ohledu, že vyhrála 2 turnaje. Všichni kolem vědí jak to bylo, jen Vás pár fanatiků není soudných a tvrdí neustále něco jiného. Její vypadávání v prvém kole nebo hned na začátku turnaje s hodně níže postavenými soupeřkami bylo hrozné. Podívej jak prohrála s MH. a jak si s ní letos celkem snadno poradila. Doufejme, že v tom letos bude pokračovat a nevrátí se k tomu jak říkáš docela úspěšnému roku lonskému.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě jednou: kdyby ten pohyb měla tak strašně špatný, jak se tu neustále tvrdí, nemohla by ho tak rychle zlepšit. Necelý měsíc byť intenzivního tréninku, jak je v článku psáno, je prostě příliš krátká doba na to, aby se ten trénink mohl projevit, notabene takhle výrazně. Nezpochybňuju to, že se Petra cítí líp a má pocit, že jí to líp běhá. V téhle fázi je to ale dané především tím, že je psychicky v pohodě, což loni třičtvrtě sezony nebyla. O tom, jaký reálný přínos má pro ni trénink pod vedením Všetíčka se můžeme bavit nejdřív tak v půlce sezony. Na čí straně naši debaty je nejspíš pravda nejlépe ilustruje fakt, že loni střídala špatné a dobré zápasy jak z hlediska výkonu, tak s tím souvisejícího pohybu. Jinak řečeno neplatí, že by se loni soustavně pohybovala špatně. Což ví každý, kdo tu Petru sledoval.
Reagovat
pepin
Tak to jsi tedy na omylu, s pozměněním přípravy a jídelníčku započala dříve než před měsícem a pokud jsi někdy sportoval na nějaké úrovni, tak počátky změny jsou možné již po době o které se bavíme. Máš pravdu v tom a to já jsem nepsal, že celá změna v tréninkovém procesu by se měla projevit někde kolem Wimblasu, nebo ještě později, to je celkem individuální. A to, že na tom byla bídně po fyzické stránce přiznala sama, ale o tom jsme již zde diskutovali. To, že může prohrát a určitě prohraje s níže nebo s hodně níže postavenou hráčkou je pravda, můžou rozhodnout různé momentální indispozici, ale nemůže s nimi prohrávat normálně, jak tomu bylo. To, že něco vyhrála je přece na místě, pořád to byla hráčka širší špičky a kdyby nic nevyhrála tak by to bylo opravdu špatné.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vycházím z toho, co je v článku, a tam je poměrně jasně napsáno, že na pohybu dělali "skoro měsíc", ale budiž, ty prvopočátky změny přípravy můžeme datovat do dřívější doby.

Nějaké počátky změny už se možná projevit můžou, ale ne to radikální zlepšení, o kterém se tady bavíme, jeho příčinu opravdu vidím především v aktuální psychické pohodě Petry. Nicméně ani psychika jí nemůže propůjčit schopnosti, ke kterým nemá fyzické předpoklady, což nás přivádí k myšlence, jestli na tom před tím půl rokem byla tak špatně opravdu proto, že neměla natrénováno, nebo prostě proto, že si vůbec nevěřila. A vzhledem k tomu, že o Petře je známo, že je hodně citlivá, což mimochodem říkal i Kotyza, se klaním spíše k druhé možnosti. Čímž nechci Všetíčkův přinos bagatelizovat, jen si myslím, že na jeho hodnocení je ještě brzo. A podobná kategorická prohlášení, jako předvedel freeteepek, nejsou na místě.
Reagovat
pepin
Souhlasím s Tebou, nejedná se jen o fyzickou připravenost, změnu jídelníčku, nebo jeho úpravu, ale s tím v jedné řadě a u Petry hodně důležité je její psychická pohoda a tu v loni po celý rok nebo podstatnou část neměla. Změnilo se to až s příchodem Radka. K tomu trénování a jeho projevu. V tomto nesouhlasím, protože když se podíváš na fotbalisty např. ale i jinde, netrénují, aby se to projevilo za půl roku a výše. To je již po sezoně. Sám z vlastní zkušenosti vím jak jsme trénovali s tím, aby se to projevilo v podstatě v horizontu 2 měsíců a dále. Ale uvidíme, prvním prubířským kamenem bude AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Petřina psychická pohoda se zvedla až s příchodem Všetíčka, tedy soudě dle výkonů a výsledků.

K tomu trénování a jeho projevu: na téhle úrovni opravdu nemůžeš čekat změny v nějakém krátkodobém horizontu, ten postup a to zlepšování už z logiky věci je pomalejší (ne tedy, že by se neprojevovalo vůbec, ale je pomalé). Veštiček má momentálně na Petru určitě pozitivní vliv, ale není to kouzelník, aby Petřinu podle vás dokázal tak radikálně zlepšit v tak krátké době.
Reagovat
pepin
Podstatný rozdíl je v tom, že i to málo, které do ní zatím "nalil" a začalo se to projevovat je důkazem, jak na tom Petra byla špatně a kde by pravděpodobně skončila kdyby nešáhla po změně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten "důkaz" že na tom byla tak strašně špatně, ve skutečnosti dokazuje pravý opak, že na tom tak špatně nebyla. A myslím, že jsem to tu za to odpoledne vysvětlil dostatečně jasně.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucce uznání za srdnatý odpor, Petře ohromná gratulace za to, že názorně předvedla, kdo je českou jedničkou.
Reagovat
pepin
Tak gratulace Petře a pozdrav všem nočním ptákům na TP. Pohoda zatím pokračuje a jak zde již někdo napsal je to moc hezké vidět Petru jak se dokáže krásně usmívat. V podstatě ji dnes nešly dvě věci a to promněnování brejků a druhá věc bylo čtení servisu Lucky. Je pravdou, že Lucie podávala a to hlavně když ji teklo do bot excelentně, ale právě v tomto okamžiku zahrávala drtivou většinu prvého podání na kříž, což se s postupem času nechalo vypozorovat. Ale jinak perfektní servis a viditelně zlepšený pohyb. Tak jen tak dál.
Reagovat
Fandina
Je to tak. Petra hraje super, takže pohoda veliká. Super!!!
Reagovat
tommr
Petra byla dneska jasně lepší - Lucka se držela s vypětím všech sil jen v prvním setu, ve druhým už byla dominance Petry víc než zřetelná. Statistiky jsou taky výmluvný: winnery 34:17 pro Petru, nevynucený chyby 21:28. Petře se dá vytknout snad jen neproměnování brejkbolů - získala jen 2 z 15 ... :)
Lucka sice dneska nestačila, ale za svoje výkony v Sydney se rozhodně stydět nemusí. Přeju jí úspěch v deblu a hlavně at už konečně prorazí i na AO ... :)
Reagovat
rib
umím si představit, že i když je Petra bojovnice, je pro ni přece jen těžší rubat do kamarádky... Tak se mi zdálo, že se to právě na proměnění brejků podepsalo :-)
Reagovat
petrulinka
Gratulace Petře veliká!! A teď jdu taky zkusit usnout, podle vzoru Nancy :-)
Reagovat
Frick
A už se to s Luckou vezlo. :-( Ale fakt to nestojí za nic, zápasy našich holek proti sobě :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Petře, neviděla jsem začátek a než si člověk odskočí uvařit kafe, tak je i konec :-)
Reagovat
VlS
Ve druhým už jasně dominovala, ale Lucka si rozhodně ostudu neudělala, jen těch UE bylo Bytečně moc. Jinak zápasů, kde je k vidění součtově nad 50 winners, tak takovejch moc k vidění není. Tak Lucko, další českej aouboj s kvwˇtou před tebou, tahk ten prosím vyhraj, jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Peto....super hra.Dobrou vsem.
Reagovat
Bob
Gratuluji Petro! :)
Reagovat
Fandina
gratulace k výhře veliká a Lucce také ke hře, hlavně v prvním setu byla super a nechybující. Super!
Reagovat
EllNino
Reagovat
Nancy_z
Zaslouženě vyhrála, a já se jdu pokusit usnout :-)
Reagovat
Nancy_z
Má 1. set 6:3 :-)
Reagovat
PetaM
Lukáš má první set 6:3, Radek 6:2 :D :)
Reagovat
Nancy_z
Aha :-) Už to vidím :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Konecne prolomeny break.Evidentne vladne pohoda, uz dlouho nebyl videt usmev Petry pri zapase.Libi se mi bojovnost a hlavne chut do hry.
Reagovat
Fandina
Petra bojuje a útočí a ten úsměv byl krásný.
Reagovat
PetaM
Úsměv skvělý, ale ať se nerozptyluje :D Ještě 2 hry! :D
Reagovat
PetaM
Noooooooooooooooo, to to trvalo teda!!!! :D A ne, že si ten break hned prohraješ, jak je tvým zvykem :D :D
Reagovat
tommr
tak na desátej pokus to konečně vyšlo ... :)
Reagovat
Nancy_z
Sláva :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Další brejk, už je asi hotovo :-) Petře to střílí a Lucka začala chybovat
Reagovat
PetaM
Hm, celou dobu to nešlo a najednou 2 breaky ... :D
Reagovat
tommr
oba si zatím vedou dobře a mají v prvním setu brejk k dobru - Radek vede nad Ramosem a Lukáš nad Tursunovem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky se Lucka dokázala vyhrabat z 40:0 :-)
Člověk neví, komu má fandit, ale Lucce bych přála aspoň set, škoda, že se nepotkaly až ve finále.
Na druhou stranu, čekám i na ten další zápas, takže asi Petro do toho :-)
Reagovat
tommr
Petra byla od začátku jasně lepší a Lucka se jen bránila - často jen se štěstím. Petře ovšem moc nevychází proměnování šancí - v prvním setu promarnila všech 6 brejkbolů ... :)
Reagovat
Nancy_z
Tak snad teď :-) Tři v řadě ještě neměla :-D
Reagovat
Nancy_z
Ta Lucka je neuvěřitelná :-D Je jak Serena :-)
Reagovat
EllNino
Každopádně se mi zápas moc líbí :)
Reagovat
tommr
Lucka je docela psychicky odolná a to u ní nebývalo zvykem. Projevilo se to už v zápase s Wozniackou ... :)
Reagovat
Nancy_z
To by mohlo Petru nakopnout.
Reagovat
Fandina
hraje super a v pohodě. Moc nechybuje. Dneska hraje na jistotu a moc se nezastřeluje, jako jindy. Petra na rozdíl od ní víc riskuje a zatím se jí to vyplatilo.
Reagovat
tommr
Petra byla dneska jasně lepší - Lucka se držela s vypětím všech sil jen v prvním setu, ve druhým už byla dominance Petry víc než zřetelná. Statistiky jsou taky výmluvný: winnery 34:17 pro Petru, nevynucený chyby 21:28. Petře se dá vytknout snad jen neproměnování brejkbolů - získala jen 2 z 15 ... :)
Lucka sice dneska nestačila, ale za svoje výkony v Sydney se rozhodně stydět nemusí. Přeju jí úspěch v deblu a hlavně at už konečně prorazí i na AO ... :)
Reagovat
VlS
Petra vyhrála zaslouženě, byla lepší, ale odolnost Lucky na BP, to je taky něco, proti BP prostě zaservíruje a je to.
Reagovat
PetaM
Tak jsem si oddychl :D Nakonec set pro Petru, no ale nervy neskutečné :D Musím zaklepat, podání šlape, ale mezihra při podání Lucky, no strašné :D Petra je ale viditelně nervózní, chce moc vyhrát a jde to vidět ... Z toho pramení chyby. Takže Peťo, teď se uklidníme a jdeme vyhrát ve dvou! :) :)
Reagovat
Nancy_z
Taky jsem z toho nervózní. Snad se teď Petra uvolní. Ale Lucka hraje výborně, je fajn vidět obě ve formě...
Reagovat
Nancy_z
Je to teda bitva, Petra mi přijde lehce nervózní, ale zaslouženě vede. Tak jen tak dál :-)
Reagovat
slacker
Pekny zapas zatim. petra tlaci, zatim s toho break nebyl
Reagovat
Fandina
Berda gratulka nad Nandem 7:5 a 6:2 druhý set s přehledem. Super!
Reagovat
Nancy_z
Lucka zatím skvěle odvrací breakbally. Aby to nevyužívání Petru nemrzelo...
Reagovat
PetaM
Když už se Petra dostane do výměny při BB, tak se zbytečně vykazí. Na zabití ta holka :D :D
Reagovat
Fandina
Petra je na podání lepší, ale na returnu sice na Lucku tlačí, ta se ale nedá a Petra mnohdy zbytečně zachybuje. Jestli chce Petra vyhrát, tak se nesmí moc zastřelovat. Podání zatím super.
Reagovat
Nancy_z
Lucka má ale podání taky skvělý a při BB jí zatím hodně pomáhá.
Reagovat
Fandina
Lucka hraje v pohodě a výborně. Petra evidentně chce vyhrát a potom zachybuje.
Reagovat
EllNino
Zajímavej záběr těch podání :D
Reagovat
Fandina
Jan Hernych je v druhém kole kvaldy AO. Super Honzo, jen tak dál. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
Tomáš s Verdascem první set v kapse. Super tak ještě jeden Tome!
Reagovat
EllNino
Klára ! :D skvělý, rozhodně ještě nepatříš do starýho železa, dneska to byly docela slušný přímky, ikdyž Suai ti hodně pomohla ke konci, ale na to se historie neptá. S Riske to nebude lehký, ale věřím ti ;)
Reagovat
Frick
Vyjadřovala se někde ve smyslu, zda je to poslední sezóna?
Reagovat
EllNino
Myslim, žene, přece jenom fyzicky je na tom podle mě dost dobře, běhá jako čamrda, tak proč by končila :)
Reagovat
tommr
a hlavně má pořád dobrý výsledky - stále se drží v první padesátce a hned na začátku roku získala další deblovej titul ... :)
Reagovat
EllNino
A v tom singlu jí to, zdá se, hodně pomáhá :) je uvolněnější, dneska po kurtu doslova letěla :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj neni nekde stream s Petrou? Dekuji.
Reagovat
Fandina
Tady je to k vybrání i se vším všudy okolo. Live score, draw, turnaje.
http://www.tennisform.com/
Reagovat
smazaný uživatel
Dekuju.
Reagovat
Fandina
super to byla rychlovka. A je ve třetím kole. Supppppppppppper!!!
A koukám Petra s Luckou už jsou na kurtu a všechny tři, včetně Klárky mají stejné oblečení ... úsměv
Reagovat
Sonja
Nejsympatičtější mužský deblový pár letošního AO už se připravuje:
https://pbs.twimg.com/media/BdZumrWCMAAd_ae.jpg
:-DD
Reagovat
PetaM
Konečně!!! ... Už jsem myslel, že usnu na klávesnici ... :D
Reagovat
Sonja
https://pbs.twimg.com/media/Bda03VDCEAEyJBt.png
Reagovat
tommr
a už to začalo ... :)
V Sydney je ideální tenisový počasí: 22 stupnů a oblačno ... :)
Reagovat
tommr
Lucka má naštěstí tílko bez rukávů takže se na kurtu dají snadno rozlišit ... :)
Reagovat
tommr
právě zahájila zápas proti Zhang Shuai v Hobartu. Klára je v něm mírná favoritka - Klára je 37.hráčka světa zatímco Zhang patří momentálně 51.místo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda ale ten kurt a prostředí je docela hrozný, to je jak někde na střeše :)
Reagovat
tommr
já koukám jen na čísílka a podle nich se zdá, že Klára hraje zatím docela dobře ... :)
Reagovat
Frick
Lucie AH +5 games @ 1,59? Tj, že i když rupne 3:6, 4:6 bude to aspoň vrácení vkladu?
Reagovat
tommr
po nečekaným vyřazení Agy je nejvýše nasazenou hráčkou a navíc má se všema zbývajícíma hráčkama aktivní bilanci (její H2H s Luckou je 1:0, s Erraniovou 6:0, s Pironkovou 3:0, s Kerberovou 3:2, se Suarez Navarrovou 5:1, s Keysovou 1:0 a s Mattek-Sandsovou 2:0). Tak doufám, že toho náležitě využije. Titul ze Sydney by jí zase o něco posunul směrem nahoru ... :)
Petra si ale trochu polepší i kdyby dneska s Luckou prohrála. Její největší konkurentky totiž trochu ztratily. Li Na neobhajuje lonský semifinále a příjde o 75 bodů a Aga neobhájí lonskej titul a příjde tak dokonce o 350 bodů. Celej jejich náskok bude Petra moct smazat už na AO kde ve srovnání s nima obhajuje minimum bodů (Petra tam obhajuje jen 100 bodů, zatímco Aga 500 a Li Na dokonce 1400)... :)
Reagovat
PetaM
Člověk jak si to tak čte, tak už to vypadá, že Petra už je skoro na 4. místě :D :D To Sydney je výzva, i s Agou ve hře by byla stále favoritkou ... Ty body celkem těší, ale nechvalme dne před večerem. Petra hraje dobře, risk jí vychází a pohyb je lepší, ALE je tady pořád to astma. Může se projevit kdykoli a toho já se celkem bojím. No a ty body Na Li a Agy, i kdyby došly stejně daleko jako loni, tak ty body stejně neobhájí, protože bodové zisky se celkem snížily ... Každopádně, uvidíme, jaký bude los AO, ale ČF je pro Petru min. povinností. Už jenom kvůli nasazení .. :D I když nečekalo by jí tam nic lehkého (Serena, Vika, Máša nebo Na Li = kdo si z toho má vybrat :D :D )
Reagovat
tommr
Petra má před AO opravdu velmi dobrou výchozí pozici a v Sydney si jí může ještě o něco vylepšit. Čtvrtý místo po AO je docela reálný. Čistě teoreticky by se Petra mohla po AO dokonce vyšvihnout až na druhý místo, ale k tomu by potřebovala AO vyhrát a to jí ty 4 hráčky, který si jmenoval nejspíš nedovolí ... :)
Reagovat
PetaM
Pffff ... Nedovolí ... Co to jako je :D Petra umí zahrát dobře, umí porazit nejlepší hráčky ... Prý nedovolí. Dobře, Serena budiž, to je asi největší překážka. Ale s Na Li svádí vyrovnané souboje, Máša se vrací po zranění, a na Viku v dobách největší slávy měla celkem s přehledem. Ale jo, budu hodně riskovat a řeknu, že jednu z dvojice Mária-Vika chci do ČF s Petrou :D A kdyby Serena byla úplně na jiném konci pavouka, vůbec bych se nezlobil. Všechny jsou k poražení. Serena minulý rok vyhrála jenom 2 GS, takže šance tu je :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že Petra jejich svolení potřebuje? :-))
Reagovat
tommr
neříkám, že by Petra nemohla některou z těhle hráček porazit, ale k zisku GS titulu bude nejspíš potřeba porazit tři z nich a to se mi zdá momentálně pro Petru skoro nadlidskej úkol ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Strach mám akorát ze Sereny, jinak: Vika má do optimální pohody daleko, Máše se vrací po půlroční absenci a s Li hrají vyrovnané zápasy. Já to nereálně nevidím. ;-)
Reagovat
PetaM
Já nebudu dělat závěry ... :) Taky se může stát, že AO vyhraje nějaká nenasazená hráčka :D Třeba Katka Siniaková :D A všichni budou koukat s otevřenou pusou :D :D :D
Reagovat
tommr
no a Petra není v optimální pohodě už dva roky. Jeden vydařenej zápas proti americký kvalifikantce ještě neznamená, že je Petra trvale zpátky na vítězný vlně. To bude nejdřív muset potvrdit. Do tý doby zůstávají úvahy o tom, že by Petra mohla opakovaně porážet hráčky z top-4 jen zbožný přání ...
Reagovat
tommr
Katka bude ještě ráda pokud vyhraje aspon jeden zápas v kvalifikaci. V Hobartu se moc nevyznamenala ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden vydařený zápas? Tokio, Peking, Istanbul, Hopmanův pohár, to je víc než jeden zápas. O hodně víc. ;-)
Reagovat
PetaM
Však já si dělám srandu :D Ale dneska už člověk nemůže nic říct na 100 % :D A už jsem se od určité doby naučil nepodceňovat nikoho. Jak v reálném životě, tak v tenisovém okruhu. Pár hráčů se zblázní a je z toho GS bez nasazených hráček a hráčů v Semifinále :D :D
Reagovat
tommr
lonskej rok se při Petřině výkyvech nedá brát jako nějaký měřítko letošní formy a HC byla pouhá exhibice kde Petra vyhrála nad třema zdravotně indisponovanejma hráčkama. O Petřině formě proto zatím něco vypovídá jen jeden osterj zápas a to je příliš malej vzorek na to, aby se z něho dalo něco vyvozovat. Po dnešním zápase s Luckou už budeme vědět o něco víc ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ty turnaje, které jsem vyjmenoval, přímo předcházely dnešní situaci, čili se samozřejmě dají brát jako určité vodítko k nadcházejícím turnajům, nikoliv tedy jeden ostrý zápas, jak tvrdíš ty..
Reagovat
pepin
Hoši sleduji tady tu Vaši diskuzi a docela bych byl opatrnej a spíše souhlasím s Tommrem, zatím Petra neodehrála kvalitní zápas s adekvátní soupeřkou užší špičky. OPravdu je předčasné dělat nějaké závěry směrem k AO a počkejme až jak to dopadne. Také si přeji, aby zatímní hra Petry pokračovala, ale opravdu ji dokonale zatím žádná hráčka neprověřila. Myslel jsem si, že test provedou "Vlčí očička", ale ten zápas byl o ničem a nic podstatného neukázal a Petru ten jeden set k ničemu podstatnému nedonutil.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já netvrdím, že je Petra teď největší favoritkou Australian Open, ale na posledních 4 akcích předváděla velice kvalitní výkony, a to i proti hráčkám ze špičky. Proto mi tommrovo tvrzení, že na něco nemá, že to nemůže zvládnout, mi přijde poněkud mimo, nehledě na to - kdy naposledy se stalo, aby vítězka GS musela porazit 3 hráčky z top 4? Nebo alespoň dvě?
Reagovat
smazaný uživatel
Se nestacim divit. Petra ma za sebou nyni dobre vykony ale jeste ji poradne zadna velka favoritka neproverila a vy ji uz pomalu vidite jako ctvrtfinalistu ne-li vitezku AO? Uprime take souhlasim s tommrem, presto ze se Petre nyni dari, tak to nevypovida o tom, kam se dostane na AO. Samozrejme ze bych chtel aby sla daleko ale uprime ji neverim dale nez na to ctvrtfinale zatim.

PetaM: Nejvice me zaskocila tvoje veta, ze Petra porazela Viku v dobach jeji nejvetsi slavy. Nejvetsi slavy Petry mozna ale ne Viky :-)

Petra dlouho docela stagnovala a nyni je vyditelny krok vpred ale z toho se neda usuzovat nic vice nez zlepseni formy, natoz kam se dostane na GS a jestli ma na 4 nyni nejlepsi hracky. Dokud se s nejakou z nich nestretne, tak ji budu verit zazim pouze jen na LiNa a u ni si take nejsem zcela jisty.
Reagovat
smazaný uživatel
Boha! V(i)ditelny
Reagovat
smazaný uživatel
Aktuální zprávy, komentáře, výsledky zápasů a k nim zajímavé postřehy týkající se ČESKÝCH TENISTEK !

Neváhejte a dejte také LIKE :)
Reagovat
smazaný uživatel
www.facebook.com/cesketenistky
Reagovat
tommr
malá technická:

... Lucie Šafářová porazila světovou desítku Caroline Wozniackou 6 - 4, 7 - 6 (9:7) !
V 1.setu prohrávala 0-3 a ve druhém setu musela odvracet 3 set pointy ...

jestli se nepletu tak Lucka musela v TB druhýho setu odvracet dokonce 4 setboly. Nejdřív tři v řadě za stavu 3:6 a pak ještě jeden za stavu 6:7. Každopádně to byl od Lucky husarskej kousek ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy prosím bude zápas mezi Luckou a Peťou našeho času? + live stream by taky bodl ;) díky
Reagovat
tommr
zápas začne ve 2:00 našeho času a bude ho přímým přenosem vysílat SlovakSport2 ... :)
Reagovat
Nancy_z
Ten čas vůbec neubíhá. Mám si jít lehnout a dát si budíka nebo vydržet... Toť dilema :-)
Reagovat
tommr
jsem na tom podobně. Bojím se jít spát abych ten zápas náhodou nepropás ... :)
Reagovat
Nancy_z
Přesně, když si lehnu, tak vím, že jsem schopná ten budík zaklapnout a spát dál. Tak radši dám asi další díl Sherlocka :-D
Reagovat
PetaM
Hodně pomalu ten čas ubíhá :D Mám pocit, že už u toho pc sedím několik dnů a pořád žádný zápas :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se mrknu na Tommyho Haase, telka by mě uspala :)
Reagovat
Denis92
http://www.grandslamfantasytennis.com

Vytvoril som na tejto stranke novu fantasy league pre AO 2014
Nazov ligy : "TenisPortal"
treba sa zaregistrovat (pokial ste tak neurobili uz v minulosti)
date LEAGUES, potom BROWSE LEAGUES a tam napisete "TenisPortal"

Pridajte sa,ak mate chut si zahrat. Zatial je nas 10 :)
Reagovat
BooOoo
drive to byvalo na Sportal Dream Team, ne? (je to tam i ted?)myslite ze ucet je treba zalozit znovu?
Reagovat
Denis92
dal som na vyber z dvoch moznosti..chceli viacej tuto,pretoze tam sa od osemfinale uz aj daju tipovat jednotlive zapasy,takze som zalozil ligu na tejto stranke.
Je treba zalozit ucet na tejto stranke,ale zaberie to par minut :)
Reagovat
Nancy_z
Už jsem tam, těším se :-)
Reagovat
dessperadoss
Zdravím, neví někdo nějaké informace, jak je na tom Mardy Fish? díky :)
Reagovat
tmora
No ja myslím ze se Mardy profesionálně k tenisu uz bohuzel nevrátí. Skoda. Jinak se věnuje golfu.
Reagovat
smazaný uživatel
nezapomeňte, že i tento rok hrajeme ligu na AO, a to konkrétně na těchto stránkách, kde jsme ji hráli i minulý ročník.

http://www.grandslamfantasytennis.com/

Tak se pěkně registrujte, pokud ještě nejste, ať je nás tam co nejvíc! Po registraci zvolte možnost "Browse Leagues" a na místo Enter keywords zadejte TenisPortal. Pak požádejte o přijetí do ligy (Request to join). Zatím je tam jenom 8 lidí, tak šup šup :D
Reagovat
Denis92
nevsimol som si,ze si to sem uz dal..diky ;)
ja teraz mam vela ucenia,tak nemam moc cas to propagovat :)
Reagovat
Fandina
Jsem moc ráda, že se Petra cítí dobře na kurtu a hlavně mám radost, jak Petra teď hrála. Super. Přeji ať to vydrží a hodně moc úspěchů a titulů. Peťi ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Peťulo, jsem rád, že se cítíš dobře, ale nenechávej se fandy a novináři vyhecovat k podobným kategorickým prohlášením, na hodnocení přínosu nového kondičního tréninku je opravdu ještě brzy..
Reagovat
VlS
V tom s tebou souhlasím, s hodnocením bych počkal na konec roku.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucinka to proverime uz za 5 hodin;)
Reagovat
smazaný uživatel
to proveri.
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj Vlcku.. :-) jsem uz projela tipovacku.. ;-) .. ale vemte to za tech 5 hodin s VlSem radej i za me, nad ranem ze me bude na vetvi uz netopyr.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:)
...No, aby se mne take nebyl netopyr... ale dal jsem si kratkou vlci spankovou pauzu, tak snad nocni lov vyjde.:)
Reagovat
tommr
ahoj vlku. Jsem rád, že si zpátky na TP. Doufám, že zase brzo nezmizíš ... :)
Jinak Lucka by to dneska mohla Petře nechat. Petra má přece jen větší šanci na zisk titulu a lepší umístění v žebříčku. Když ale dneska vyhraje Lucka tak se taky nebudu zlobit ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist