Kvitová postoupila bez boje, Cetkovská zdolala Wozniackou

26. 6. 2013, 18:53
Aktuality 183
Úspěšný den mají za sebou ve Wimbledonu české tenistky. Ze čtyř hráček, které se měly poprat o postup do dalšího kola, uspěly tři, přičemž Petra Cetkovská si připsala skalp bývalé světové jedničky Caroline Wozniacké. Překvapivě bohužel dopadlo i utkání Lucie Šafářové, která se po porážce 6-4 4-6 4-6 z rakety Italky Knappové s turnajem loučí.
Petra Cetkovská

Předloňská wimbledonská vítězka Petra Kvitová měla po úvodním třísetovém boji s Američankou Coco Vandewegheovou nastoupit proti nebezpečné Jaroslavě Švedovové z Kazachstánu. Tentokrát ale česká jednička ušetřila síly, neboť její soupeřka z turnaje odstoupila kvůli potížím s rukou.

"Nevím, co k tomu říci. Na jednu stranu je to smutný, ale pro mě je to i úleva kvůli noze, která mě bolí a den navíc mi pomůže k regeneraci," řekla Kvitová, která se v prvním kole zranila. Bolest cítí od kotníku přes achilovku, koleno až po hýždě. "Je to pochroumaný, ale mělo by se to zacelit. Pauza je k tomu dobrá," uvedla směrem k pátečnímu utkání, v němž se střetne s Ruskou Jelenou Makarovovou.

Cetkovská: Na zraněnou Wozniackou jsem se radši nedívala
Ve chvíli, kdy pořadatelé Wimbledonu oznámili, že Švedovová nenastoupí, už byla Kvitová třetí Češkou, které se dostala do 3. kola. Před ní se to podařilo také Petře Cetkovské a poprvé v kariéře také Evě Birnerové.

Minimálně Cetkovská přitom neměla vůbec jednoduchou soupeřku. Na druhé straně kurtu proti ní totiž stála bývalá světová jednička Caroline Wozniacká, která před týdnem v Eastbourne došla do semifinále a v prvním utkání ve Wimbledonu ztratila pouhé dva gamy. Dnešní zápas ovlivnila situace z třetí hry utkání, v které devátá nasazená Dánka spadla, nechala si zavázat kotník a hůře se pohybovala. Cetkovská hrála vyrovnaně bez větších chyb, odvrátila všech šest brejkbolů, kterým čelila a radovala se z postupu.

"Po mečbolu jsem cítila štěstí i neuvěření," řekla Cetkovská, která se podle svých slov snažila nevšímat zranění své soupeřky a hrála svoji hru. "Nechodila na daleké míče a doufám, že nemá nic vážného," uvedla předloňská osmifinalistka Wimbledonu. "Viděla jsem, jak pajdá, ale nesměla jsem se přizpůsobit a zpomalit. Radši jsem se na druhou stranu nedívala, starala jsem se o sebe," řekla Cetkovská, která hrála preventivně se zavázanými kotníky, kolenem i bokem. "Tělo na trávě dost trpí."

Vůbec poprvé si zahraje třetí kolo na trávě v All England Clubu Eva Birnerová, která startuje ve Wimbledonu poprvé od roku 2007. Česká hráčka, jež postoupila do turnaje z kvalifikace, dnes zdolala Lesju Curenkovou z Ukrajiny 6-3 a 6-4. "Mám z toho strašnou radost," řekla Birnerová, která nyní narazí na Moniku Puigovou. Tenistka z Portorika v prvním kole vyřadila turnajovou pětku Saru Erraniovou. "Nic o ní nevím, ale není to Serena, takže je to zase hratelný," usmála se.

Překvapením na účet favoritky dopadl i zápas Lucie Šafářové, která nestačila na přemožitelku Lucie Hradecké Karin Knappovou. Sedmadvacátá nasazená hráčka podle očekávání začala lépe, vyhrála první set a ve druhém byla o brejk vepředu. Italka ale vzápětí srovnala a brejkem v desáté hře si vynutila třetí set. I v něm byla Šafářová blíž výhře, znovu ale neudržela vedení a po dvou a čtvrt hodinách prohrála 6-4 4-6 a 4-6.

Výsledky
Dvouhra - 2. kolo:
Cetkovská (ČR) - Wozniacká (9-Dán.) 6:2, 6:2, Birnerová (ČR) - Curenková (Ukr.) 6:3, 6:4, Knappová (It.) - Šafářová (27-ČR) 4:6, 6:4, 6:4.

Čtyřhra - 1. kolo:
Hlaváčková, Hradecká (2-ČR) - Kudrjavcevová, Rodionovová (Rus./Austr.) 7:5, 6:2, Grönefeldová, Peschkeová (7-Něm./ČR) - Cibulková, Niculescuová (SR/Rum.) 6:4, 7:5, Záhlavová-Strýcová, Görgesová (16-ČR/Něm.) - Beguová, Husárová (Rum./SR) 6:3, 6:4, Foretzová, Hrdinová (Fr./ČR) - Halepová, Tatišviliová (Rum./Gruz.) 2:6, 6:3, 6:3, Grandinová, Uhlířová (JAR/ČR) - Becková, Burjačoková (Něm./Ukr.) 7:5, 6:7 (6:8), 6:3, Huberová, Mirzaová (6-USA/Ind.) - Voráčová, Zakopalová (ČR) 6:3, 3:6, 6:1.
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

183
Přidat komentář
Fandina
Potřebuju se trošku vyřádit, směje se
Začalo to Twitterem a teď je Tomáš Berdych hvězdou sociálních sítí, kde předvádí svůj smysl pro humor. "Je to taková zábava, chytlo mě to," připustil tenista, jenž chce na letošním Wimbledonu zahrát životní výsledek. "Na kurtu si srandičky nedělám," vysvětluje česká tenisová jednička.

http://sport.ihned.cz/tenis/c1-60142490-berdych-je-hvezdou-socialnich-siti-potrebuju-se-trosku-vyradit-smeje-se
Reagovat
Fandina
Sedmadvacetiletý Berdych dosud psal své postřehy na Facebook, kde také umisťoval fotografie a reagoval na vzkazy fanoušků. Nyní se soustředí na Twitter. "Je to kontaktnější, rychleji to funguje. Něco napíšu, někdo hned reaguje. Facebook je statičtější, už jde dolů, není tak populární jako dřív," míní tenista.

Všechny příspěvky si píše a vytváří sám. Občas mu dá práci najít ideální fotku, nebo obrázek, z kterého vytvořit komiksovou koláž. Už stihl zaregistrovat, kteří fanoušci ostatních hráčů na něj reagují. "Jsou spíš ze strany Djokoviče a Murrayho. Od Federera a Nadala, ti mají svůj svět."

K založení účtu už vyhecoval i přítelkyni Ester a překvapili ho rodiče. Jeho matka sleduje fotky, které na internet dává. "Je fakt dobrá," ocenil.

Píše vše v angličtině, i když už použil i morseovku, a měnit to nehodlá. "Když napíšu něco česky, všichni se hned ptají, co to znamená. V angličtině tomu snad i u nás už každý rozumí. A když ne, není těžké si to přeložit. Nepíšu slohy," dodal.
Reagovat
dadaft
tak teď jsem viděl kus zápasu Sharapova - de Brito a skutečně strašné,
neuvěřitelné zvuky.
zakázat a tečka.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
Reagovat
Fandina
dadaft ... Michelle dělá to samé co Mária, ostatně obě jsou od Bolletiho. Mária podle mě řve víc a déle. Michelle mi tak nevadí, nevím proč, asi že to tak neprotahuje. Nicméně bojovala statečně a to se mi líbilo, posslední game 5 mečbolů.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych zakázal Wimbledon...

Jinak jsem asi jeden z mála, komu hlasitější hráčky nevadí. Ani Larcher de Brito mi nevadila...
Reagovat
dadaft
já nevím monty, tohle už fakt přesahovalo všechny meze...
Reagovat
smazaný uživatel
Tos kapku prehnal, zakazat WIMBLEDON???
Jen proto, ze Tve oblibenkyne vypadky???

Tak to mohu rict zakazat antuku, protoze na behy a ty dlouhe nudne vymeny neni nikdo zvedavy. A k tomu to jeste silene klouze, ktery pitomy jarda vymyslel hrat na rozdrcene cihle....Zakazat RG.
Zakazat betony, protoze nici kolena hracum a charakter hry, takze zakazat USOpen...
A vubec zakazat celou Australii, kdo ma hrat v tech desnych vedrech a pinkat ty dlouhy vymeny na ty umelotine.:D))))

....a vubec, hrajme to jen v hale a na perskem koberci....:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Chapu, ze se Ti nelibi, ze nekomu se nelibi rev ve hre, ale chtel bych te jemne upozornit, ze od dob Steffi Graf a Moniky Seles, se rozdelili tenisovi fans na dva tabory...
...a pochybuji ze se to hned tak zmeni...jedna skupina bude proti revu na kurtu a druha bude tolerovat tento zpusob psychicke pomoci jak druheho soupere vyhodit z konceptu, proto se to take zaclo pouzivat...hlavne u holek, nebot to celkem funguje, ale samosebou neni to jen v tom jak vyhrat...Tohle je uz boj TICHO vs. REV velmi dlouhodoby, na to bys sis mohl uz konecne zvyknout...

Ale opravdu to nema nic spolecneho s klasikou a travou!!! Ale opravdu vuuubec nic....
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to jsem nepřehnal. Ty v tom vidíš zase jenom moje oblíbenkyně, ale já to myslel trochu jinak... Proč jsem napsal, že bych "zakázal Wimbledon"? Protože by se měly zakázat všechny turnaje, kde si organizátoři neváží hráčů/ček a kašlou na jejich zdraví. Je úplně jedno, jestli je to na trávě, modré antuce nebo něčem jiném... Od včerejška si můžeš na netu přečíst spoustu článků, které mluví o tom, jak je letos tráva na Wimbledonu nebezpečná a nebývale kluzká. Shodlo se na tom velké množství tenistů a tenistek. No a kdo by to měl vědět líp než oni? Organizátoři? Ti určitě. Tváří se, že je všechno v pořádku (přece by sami sebe neshodili), přitom každý tenisový divák vidí, že tohle není normální. Nebo si snad myslíš, že je tolik špičkových tenistů/ek nešikovných a neumí se pohybovat? Oni se pohybovat umí, ale to by ten povrch musel být pořádně připravený a ne nastříkaný nějakou s*ačkou...

Nevím, prostě mě to štve. Kolem Wimbledonu všichni našlapujou po špičkách, ale jak je vidět, i takhle slavný turnaj může být organizovaný naprosto amatérsky. Pokud to takhle bude pokračovat příští rok, tak se připrav, že spousta tenistů/ek se ozve ještě víc a organizátoři budou mít co dělat, aby si je udobřili. A já se hráčům/kám vůbec nedivím, protože zdraví mají jenom jedno. Přijít kvůli (ne)slavnému Wimbledonu o část sezony, to za to vážně nestojí...

Ještě k té hlasitosti: Co není zakázáno, to je povoleno. Všichni by to měli respektovat...
Reagovat
LukasH
Moc Petře fandím a bylo by supr, kdyby využila situace, která tam nastala. Optimisticky to ale moc nevidím. Makarovová je velká hrozba a navíc ta Petry noha - mluví o tom v článku na idnes. Sice má den navíc odpočinku, ale pokud tam má něco natrženýho, tak rychle se to nespraví. Navíc jsem v pátek pryč a neuvidím to. Nic moc, no.
Reagovat
LukasH
Tenhle komentář patří do vlákna víc dole.
Reagovat
Fandina
na mě podle vyjádření viz článek nepůsobí dobře. Viz odkaz dole a v něm audio:

Jak teď vypadá vaše zranění, které jste si způsobila uklouznutím v prvním zápase?

?Není to úplně nezávažné zranění. Je to na více místech nohy. Cítím se, jakoby ta noha nebyla úplně moje. Není to příjemné, nějak jsem si tam ještě vyhodila kotník, jde mi to až do hýždě, takže je to propojené.?

http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/petra-kvitova-mela-po-odstoupeni-souperky-snadnou-cestu-do-3-kola-wimbledonu--1229081
Reagovat
tommr
no já taky nejsem nějak přehnaně optimistickej. Petra má sice nejtěžší soupeřky odklizený z cesty, ale letos má problémy i s těma slabšíma a vůbec bych se proto nedivil kdyby pohořela už na Makarovový. A ta bolavá noha jí samozřejmě taky moc nepomůže ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
Makrova bude nejspis konecna, coz je velka skoda, protoze pak je cesta do finale az neskutecne volna. Ovsem Petra ted na Makarovu podle me nema i kdyby nebyla zranena.
Reagovat
smazaný uživatel
on ten den navíc vlastně ve skutečnosti znamená tři dny, protože hrála naposled v pondělí a bude hrát zase až v pátek, takže pokud si nic nenatrhla, tak by to mohlo dost pomoct.. nejsem aktivní sportovec, takže nevím, co znamená, když má Petra pocit, že jí ta noha nepatří - něco skřípnutýho? má tam fyzioterapeuta, tak doufejme v nejlepší.. no a s tím, že to tak nezastřeně prezentuje, třeba je to strategické - co když chce uchlácholit Makarku, že proti ní bude hrát oslabená soupeřka? :) (konspirační teorie)
Reagovat
smazaný uživatel
Program na čtvrtek

http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/p_schedule11.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu teď koukám na záznam závěru těch dvou uřvaných Marfuš. To je prostě něco šílenýho. Nic podobnýho nepamatuju, Viktorka houká mnohem snesitelněji.
Řvou na sebe úplně na maximum, vzájemně se při delších výměnách dokážou vydráždit k nepříčetnosti. Přitom ještě v 1. setu se Brito docela krotila. Až jsem si myslel, že za léta zapomnění na okruhu ITF už trochu pobrala rozum :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má pravdu!
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-wimbledon/175616/kvitova-trava-je-nebezpecnejsi-nepamatuju-kdy-to-takhle-klouzalo.html

"Slyšela jsem, že je na trávě postřik, který se v prvních kolech teprve hraním stírá. Proto to tak klouže, než se to vzadu vyběhá. Vážně nepamatuju, že by to tady tak klouzalo."

No, k tomu se hodí dodat snad jenom tohle. Jaroch mě dneska poprvé v životě pobavil...
https://twitter.com/jjaroch7/statuses/349938374053859328
Reagovat
Bob
Dokážete si množství skrečí vysvětlit?

"Myslím, že je tráva jiná. Trošku víc klouže, zdá se mi i měkčí, pomalejší a možná i delší. To je ale jen můj pocit. Neměřím, jestli je opravdu posekaná na osm centimetrů."
Reagovat
VlS
radši 8 mm, na 8 cm můžeš tak leda pást dobytek, ale ne hrát tenis.
Reagovat
dadaft
Martina Navrátilová opět píchá do vosího hnízda.
zajímavý je výsledek ankety pod článkem.

http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/489118-navratilova-vybizi-k-revoluci-v-tenisu-zkratte-zapasy-muzu-jinak-je-odnesou-na-nositkach.html#section-artcl
Reagovat
J.M.
Do vosího hnízda by píchla, kdyby nápravu toho, že jsou povrchy čím dál pomalejší a výměny a zápasy tím čím dál delší a náročnější, viděla ve výzvě k zrychlení povrchů. Ale radši se budou vymýšlet všechny možné cesty, jak tuhle chybu obejít nějakou obezličkou, než jít přímo ke kořenu. Protože to je věc, o které ti nahoře z nějakého nepochopitelného důvodu odmítají vůbec hovořit, natož uvažovat.
Reagovat
VlS
pro hru na 2 vítězné s TB a pro podstatné zrzchlení hardu a pro modrou antuku :-D
Reagovat
Fandina
Povrchy jsou investice, změnit pravidlo o počtu setů neznamená žádné výdaje, naopak, úsporu i času. Takže dva vítězné pro muže může být hned a bez peněz.
Reagovat
dadaft
nesvádějme všechno na povrchy - když stojí na druhé straně takový robot jako Djokovič se supermoderní raketou, tak každá sranda končí, Stachovský by na něm se svou hrou vyhořel.........
Martina není blbá, ví naprosto přesně, o čem mluví.
Reagovat
J.M.
Povrchy nejsou žádná velká investice. Na turnajích se stejně povrchy obnovují, často se každý rok pokládají znovu. Tak je úplně jedno, když už stejně pokládají nový, jestli se rozhodnou pro rychlejší (mimochodem, na rychlejším spíš ušetří, protože do něj nemusí míchat tolik písku).
Reagovat
J.M.
Tady není řeč o výsledcích, ale o charakteru zápasu. Na rychlém povrchu by Djokovič Stachovského porazil, ale nebyl by to vytrvalecký maratón se zničujícími výměnami o 60 úderech. To je to, o čem tu je řeč.
Reagovat
dadaft
no já nevím (tím myslím, že fakt nevím), jestli to s těmi povrchy není nějaké fantazírování - o kolik jako by mohl jít povrch (odskok) "zrychlit" nebo "zpomalit"??? o 0,5%? o 1%?? o 5%???

podle mě fyzická vytrénovanost a vývoj materiálů změnily tenis mnohem víc, než kolik písku přimícháváš do směsi.
Reagovat
dadaft
navíc - copak v zápase Stachovský - Federer chodil míček 60x přes síť???
nechodil!
ale proti Djokovičovi by Stachovský vyhořel.
to není o povrchu.
Reagovat
Fandina
Já vím, že se povrchy obnovují, ale v globálu je to pořád podobné. Návrh Martiny byl hlavně o délce zápasů ne jen o rychlosti povrchu. To je věc jiná.
Reagovat
J.M.
My si asi opravdu nerozumíme. :-) Opravdu mi nejde o to, kdo by proti komu pohořel, o tom tahle polemika vůbec není.

S samozřejmě, že míček neletěl 60x přes síť. Vždyť to je tráva. V tom je ten fór. Zápas byl docela dlouhý, ale nebyl fyzicky zničující (smnad jen ten nízký odskok, který hráčům ničí kolena, ale to není věc rychlosti), protože i dnešní pomalá tráva je pořád povrch, kde se dá hrát něco jiného než to nekonečné zničující pinkání. Dělá to hodně. Loni třeba na rychlých tvrdých površích v Asii to bylo něco úplně jiného, Djokovič hrál skoro jak Samras v 90. letech, a dokonce ani nehekal, protože na rychlém povrchu do těch úderů hráč nemusí vynakládat takové úsilí, netrpí tolik.

Fandina: nejdřív bych zsrychlil povrchy a pokud by to nepomohlo, pak až bych řešil další kroky. Ale neustálé vyhýbání se úvahám o tomto kroku ze strany ATP a turnajů (ke kterému stejně bude muset dojít, protože tenis se dostal do slepé uličky, a tohle je věc, kterou už letos všichni přímo masivně ŘVOU do světa, viz Miami) je naprosto iracionální a nesmyslné.
Reagovat
J.M.
(pardon za překlepy, ale už je moc pozdě. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
1R Coco - 3sety
2R Jaruska - skrec
3R Ekaterina - skrec
4R Karlicka - 3 sety, treti set 25 : 22
QF Kirsten - skrec
SF Petra Cetkovska - 3sety, treti set 38:36
F Kvetuska Pirokova ???
Reagovat
tommr
po dnešku není tenhle scénář tak nereálnej jak by se ještě před pár dny mohlo zdát. Jen ty skreče se mi nezdají ... :)
Reagovat
VlS
mě se nezdá těch 25:22 :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, s tim 3gemovym rozdilem jsem uz dost ujel, to je fakt:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Skoro se dá souhlasit. Jen ve finále bude Cetkovská...
Reagovat
tommr
i když do bojů vůbec nezasáhli ... :)
Petra má po dnešku téměř jistý, že si udrží osmou pozici i nadále. Obě její největší soupeřky Wozniacká a Kirilenková jsou z turnaje venku a ostatní hráčky na ní mají příliš velkou ztrátu. Navíc je Petra pořád ve hře a má cestu do finále pořádně pročištěnou - vypadli její nejnebezpečnější soupeřky Ivanovicová, Azarenková a Sharapovová. Byl by hřích toho nevyužít ... :)
Tomášovi zase dneska odpad největší konkurent Tsonga, kterej neobhájí lonský semifinále a nabere tak na Tomáše velkou ztrátu (bude na něj ztrácet přes tisíc bodů). Jedinej kdo by moh Tomáše reálně předstihnout tak zůstává Del Potro. Na rozdíl od Petry ale nemá Tomáš nijak ulehčenou cestu turnajem, protože mu i nadále hrozí ve čtvrtfinále Djokovic ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele tommre, kdo bude světová dvojka WTA? Masha i Vika neobhájí letos loňské výsledky, ale Vika SF kdežto Maria "pouze" osmifinále, nebude dvojka znovu Maria? :-))
Reagovat
tommr
jj už ted je jasný, že po Wimbledonu bude světová dvojka zase Sharapovová a trojka Azarenková. První bude i nadále Serena ... :)
Reagovat
PetaM
Petra má velkou šanci být po Wimbledonu No. 4, to by ovšem musela získat titul :O :D A Tomáš zase na druhou stranu má šanci být No. 5, jak si předsevzal a znovu jen díky titulu .. :D Oboum to přeju a doufám, že se tak stane! :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, tak alespoň jedna dobrá zpráva dneska :-))
Reagovat
tommr
musím tě trochu opravit: Petra se může posunout na čtvrtý místo, ale nestačí jí k tomu jenom získat titul. Další podmínka je, aby Aga Radwanská vypadla nejpozději ve čtvrtfinále. Pokud by totiž Aga došla aspon do semifinále tak už jí Petra nemůže předstihnout ... :)
Reagovat
PetaM
Já jsem se na tohle nedíval :D :D Jestli bude černý den ve Wimbledonu pokračovat, tak se není čeho bát :D :D
Reagovat
Frick
V semi bude výraz "Budu fandit Petře" příliš obecný?
Reagovat
smazaný uživatel
možný to je :D teoreticky
Reagovat
Frick
Stephens, Bartoli - jaký jsou trávníkáři?

Ale Petře to 3. kolo asi na TOP 100 nestačí, co?
Reagovat
tommr
Petra se po dnešku posune někam ke 150.místu. Na to, aby se dostala zpátky do první stovky by musela dojít minimálně do čtvrtfinále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
lidi no tak!! konečně nebude ve finále Federer nebo Nadal nebo tak!! a NEBUDE Uječené finále žen :) tak aspoň jedno pozitivum nemusime koukat furt na stejny ksichty :D ale jestli zejtra vypadne Serena tak :DDD no tyvole :D
Reagovat
PetaM
Uječené finále bude, pokud se k Sereně do finále dostane těžká soupeřka ...
Reagovat
smazaný uživatel
Je treba ale povedať, že Roger hral zle - a s takouto hrou by len ťažko celý turnaj vyhral. Ešte po prvom sete som myslel že sa zdvihne, a ono práve naopak. Tiež som bol presvedčený, že Sergej sa zľakne víťazstva - a napokon mu to Roger sám daroval :)

Nie som smutný, ani nahnevaný, Sergejovi to prajem, v 32-rokoch sú už takéto prehry viac prijateľné ako by boli pred tridsiatkou. Tak teraz dúfam, že Wimbledon vyhrá niekto mimo top 4 - napr. Haas, Dimitrov alebo by som to konečne doprial aj Andymu :) Vlastne ani Novak by mi neprekážal, čo znamená, že si po rokoch užijem skoro celý Wimbledon bez nejakého stresu.
Reagovat
smazaný uživatel
Snáď by mohol niečo uhrať Del Potro, len nech to nie je finále pinkalistov.
Reagovat
smazaný uživatel
"s takouto hrou by len ťažko celý turnaj vyhral"

Tohle je zásadní omyl. Tenisti z absolutní špičky po překonání krize klidně můžou dojít k titulu. Jak to bylo loni ve 3. kole se Žilijenem?
Reagovat
smazaný uživatel
hrozně a proto prohrál, jak jinak..to prostě neni pravda, Sergej servíroval skoro všechny gamy perfektně a dal Federerovi minimum šancí a na returnu byl taky výborný. Federer neodehrál špatný zápas a prostě prohrál, tak to chodí..
Reagovat
kada.tom
Tak upřímně, mám radost z vypadnutí Federera, to si ti, co se v pondělí smáli Rafovi plně zaslouží!

Co se týče dalších, mrzí mi především Vika, Marin a Jo-Wilfried - velmi rád jsem naopak z konce Wozniacki, Ivanovič a Sharapovové :)

Teď by to jen chtělo, aby Péťa využila situace a pokud jí nebude limitovat noha, tak by jí finále nemělo minout! A když dá Tommy Djokoviče a Tommyho pak Berďa, no tak budu šťastnej jako blecha :-D A samozřejmě - jsem rád, že postoupil Andy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlasím.

Ako som tvrdil v pondelok. Je potrebné si uvedomiť, že Rafova prehra titul Rogerovi nezabezpečí. Ak by neprajníci vedeli, ako smiešne budú vyzerať o dva dni neskôr.
Reagovat
brixner
Nemám ani chuť to komentovat...
Nemám ani chuť...
Nemám...
No fakt, nemám...
Reagovat
smazaný uživatel
A ja si to okomentuji...
...konec homogenity

Tommy WINNER:D)
Reagovat
smazaný uživatel
som sa tesil na ten Wimbledon

a
aha
jak to dopadlo
staci pozriez le finale ved aj tie semifinale budu o nicom
Reagovat
Sonja
Doufám, že je ti jasný, že to je tvoje vina, Cicko.
Reagovat
smazaný uživatel
preco?
Reagovat
Lamps
Pěkná facka fandům Fedexe. :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Za ty urážlivý komenty k Rafovi si dnešek plně zaslouží.
Reagovat
smazaný uživatel
jak male deti
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pozor. Podľa Petríkovej Logiky je druhé kolo Rogera a mínus 2000bodov o moc viac, než výhra Rafu na RG a vypadnutie v prvom kole.
Reagovat
dadaft
------------------------------------------------------------------
Nadal, Federer, Sharapova, Azarenka - OUT.
------------------------------------------------------------------
nádherný i krutý umíš být ó Wimbledone.
------------------------------------------------------------------
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon 2013 je nejhorší grandslam, který pamatuju. Úplně ve všech ohledech...
Reagovat
smazaný uživatel
nenene je ten nejlepší!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
ten nejzábavnější.. každou chvíli jiný překvápko..
Reagovat
smazaný uživatel
Svět se zbláznil...

Fantasy ligu můžu po dnešku úplně zabalit, i když to jsem věděl už před prohrou Rogera...
Reagovat
dadaft
začínám své trio DelPo, Haas, Paire považovat za velmi dobrý motor. )))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty to ještě vyhraješ... Let's go dadateam! :D
Reagovat
tommr
proč bys to balil? Federera a Sharapovou tam měl nejspíš skoro každej takže to postihne všechny stejně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, Mashu a Rogera má možná dost lidí, ale mně skončily úplně všechny holky z Top 25 (kromě Mashy ještě Vika a Ana). Navíc Masha byla moje kapitánka, to je jako ztráta dvou hráčů. A ještě k tomu mi dneska vypadl Benneteau... Takže už mám 6 hráčů venku, a to se ještě ani neodehrálo 2. kolo. Zítra pravděpodobně přibudou další ztráty (Simona, Elena).
Reagovat
tommr
já na tom nejsem o nic líp - po dnešku mám venku už 5 lidí - vedle Federera a Sharapovový mi vypadli i Šafářová, Štěpánek a Rosol. Myslím si ale, že podobně postiženej lidí bude opravdu hodně. Tak brzký výpadnutí Nadala, Federera, Azarenkový a Sharapovový asi nečekal nikdo ... :)
Reagovat
UnrealTom
no to si dělá Roger srandu skym už by chtěl hrát ?
Reagovat
LukasH
Viděl jsi ten zápas nebo jen koukáš na výsledky? Stachovský hrál dneska tenis úrovně top 5. Neznám ho a když jsem se dozvěděl, že je 116. v žebříčku, nechtěl jsem tou věřit. Dokonalá hra na síti, minimum chyb, čtení hry. Dneska by ho neporazil nikdo.
Reagovat
Pe3k
Stachovský zasloužený vítěz. Velká gratulace!
Reagovat
smazaný uživatel
existuje! I Federer má svého Rosola a Darcise, s Fallou ještě unikl popravě, ale teď už ne!
Reagovat
spaniel
Jaka spravedlnost? Co to ma společného? Vidíš, proto jsi marod. A porad je to 2:1 a navic Fed nemá 26, az bude mít Rafa skoro 32, bude to tak 7:1.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes je toho na mne už moc... co přijde zítra? to raději ani nechci vědět. :(
Reagovat
PetaM
Vypadne Na Li, Serena a Kerber :D :D Asi tak! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Serena by stačila.. a zapomněl si na na Agu :D
Reagovat
PetaM
No nevím. Aga si to nějak upinká :D Ta vypadne až potom :D
Reagovat
smazaný uživatel
jen aby neuklouzla.. neměla by si pro jistotu vzít brusle? :D
Reagovat
PetaM
Brusle na led? Jo, to by bylo lepší :D Ale pozor, musí být bílé!! Jinak ji tam nepustí :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť jo.. stačily by kolečkáče :D to by bylo hustý.. hrát tenis s kolečkáčema :D
Reagovat
Sonja
A oni se smáli Rafovi...

Darcis a Stakhovsky- letošní wimbledonští hrdinové.
Ještě vypadne Můra a Novak a Vlk bude v 7. nebi.
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon 2013

pre mna konci
uz len finale pozriem ved uz ani semifinalove boje nebudu zaujimave
Reagovat
VlS
tráva nádherná? Kdyby tady nějakej jasnovidec před tejdnem popsal, tak ho všichni pošleme k psychiatrům na akutní ošetření. Neuvěřitelné
Reagovat
smazaný uživatel
Co je na ní nádherného? Samá skreč a zranění, Rogerovi zakážou boty... Je to fraška!
Reagovat
VlS
Proč je to fraška? Pravidla a požadavky na Wimbledon jsou stabilní asi milión let, každej je zná a má se jich držet. Bílá je bílá, co je nom nepochopitelného? Ty boty za prohru nemůžou, prostě prohrál s dnes lepším tenistou. A mě se ta nepředvídatelnost moc líbí, možná si víc lidí uvědomí, že vyhrát je možnost, ne samozřejmost.
Reagovat
smazaný uživatel
A to nestačí kompletní bílé oblečení? To musí hráčům ještě přikazovat podrážky u bot, nebo dokonce spodky? Mně to přijde fakt ujeté, asi jako celý letošní Wimbledon. Už tomu chybí vážně jenom to, aby tak dva dny v kuse pršelo...
Reagovat
J.M.
Ten outfit Rogerovi před turnajem schválili, a pak mu ho během turnaje zatrhli. Takhle to nemůže chodit. Navíc mezi hráči i hráčkami jsou jedinci, kteří mají mnohem víc takových zářivých prvků, a bez problémů s tím hrají i ve druhém kole.

Tohle je prostě selektivní šikana, nikoli jasná pravidla. Férovost má platit pořád a pro všechny.
Reagovat
pepin
Je nádherná a je škoda, že je jí tak málo. Je zajímavé, že někomu ta tráva až tak nevadí, nebo nevadí vůbec. Jako u každé věci to chce důkladnou přípravu a kdo ji třeba podcení tak pak nese následky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak toto je veru neuveriteľné :)

Čakal by som to od hocikoho, ale nie od Stachovského. Za stavu 7:6 5:5 a dvoch brejkbaloch pre Rogera som ani nechcel aby ho brejkol, chcel som aby to šlo do TB, a vypomstilo sa to .. Ale Sergejovi to fakt prajem, je to fajn chalan, roky trénoval v Bratislave, tak nech to dotiahne ďaleko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon už bude teď asi jenom nudnej a zase nudnej...hodně hráčů skeč dneska, plus Rafa a Fedex venku... a finále to nejnudnější co může bejt, Djokovič Murray ... to je zas jednou Wimbledon... éra Federera a Nadala pomalu končí a přichází nová hůř koukatelná generace :/
Reagovat
VlS
No tak mě to naopak začíná bavit víc. Nikdo neví jak co dopadne a cokoliv se může stát.
Reagovat
smazaný uživatel
What a day at Wimbledon! What a fucking day!
Reagovat
PetaM
Myslím, že pro dnešek stačilo ...
Reagovat
PetaM
Snad jenom dobře, že Petra dneska nehrála ...
Reagovat
smazaný uživatel
to teda,štěstí, že Petra hrát nemusela :)
Reagovat
smazaný uživatel
bže já než to napíšu.. tak to samé napíšeš ty.. jsme nějak propojený.. :D
Reagovat
PetaM
To ano :D :D V pátek zase bude den favoritů :D Takže Petra v pohodě postoupí :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
když myslíš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Cierny den tenisu
Reagovat
smazaný uživatel
Tybláho.. Federer končí.. tohle fakt hroznej den :(
Reagovat
dadaft
masakr.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace háčkám, paráda!
Reagovat
smazaný uživatel
Tyjo, takže už teď je jasné, že jedna finalistka bude totálně nečekaná - to máme výběr: Kvitová, Karla, Marion, Stephens...?
Reagovat
dadaft
Flipkens???
Reagovat
Fandina
Cetkovská?
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, no. Nebo by mohla vyhrát Birnerová celej turnaj. To by bylo jak v tom filmu Wimbledon s Paulem Bettanym (i ten protivnej Američan/Serena ve finále by seděl) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhraje Monica Puig! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak fedex dneska opravdu hruza na returnu nejhorsi výkon co jsem od něho viděl 3 sety si nevypracuje breakbol nad takovým hracem
Reagovat
smazaný uživatel
a to Stakhovsky je traged cislo 1
vyschnuty huj a aha jak bije Fedexa
Reagovat
dadaft
Cico tobě už taky hrabe,
Stachovský hraje parádní tenis a je radost se na takovou hru dívat.
Reagovat
smazaný uživatel
Sotva přijedu z 4denního tripu a nestačím se divit. Vika, Donna, Caro out :/ Snad aspoň Sabča zabojuje!
Reagovat
Bob
www.petrakvitova.net
Reagovat
smazaný uživatel
jé konečně.. šup do oblíbených :-)
Reagovat
smazaný uživatel
super grafika a barvy :) Petra se mi trefila do mých oblíbených barev.. a mám jako Petra ráda Pink a Italskou kuchyni, Paříž a Řím a jsem taky levačka :) a fandím Chelsea.. :DDD
Reagovat
VlS
Myslím si, že teď rozhodčí ten gem holkám daroval. Andrea to musela vidět, no nevím, bylo to opakované 3x a 3x jsem viděl out.
Reagovat
BooOoo
taky si myslím že to byl aut, ale přišlo mi že se hádají o to jestli to tečovala .. moc jí rozumět nebylo ale říkala že uhýbala
Reagovat
VlS
takz připadalo y diskuse, ale ani teč jsem tam neviděl, ale on tam byl blízko a měl to jak na dlani, tak snad to tak bylo, ale moc dobrej pocit z toho nemám.
Reagovat
Roger_Federer
Prave jsem koupil Rogera v kurzu 3,8 na Betfairu..podivny kurz
Reagovat
George_Renel
outsiderům a našim. Mám dnes vánoce... :-)))
Kam se hrabe černý pátek na burze v New Yorku.
Reagovat
tommr
jj dnešek byl dost divokej. Mám z toho ale takový smíšený pocity - třeba z postupu Petry žádnou velkou radost nemám - postup díky nenastoupení soupeřky není úplně plnohodnotnej ... :)
Reagovat
George_Renel
Jelena s Rogerem ten den podtrhli....
(Pokud Petra udělá další kolo bude to naprosto OK).
Reagovat
smazaný uživatel
tommr... lepší postoupit bez boje, když Petru trápí zranění.. den navíc se hodí, ne?
Reagovat
tommr
to máš pravdu - pokud Petra zvládne třetí kolo tak se o tom odstoupení Shvedový moc mluvit nebude. Zvládne to ale Petra? Makarovová je na trávě hodně nebezpečná soupeřka. Loni v Eastbourne Petru dost jednoznačně přehrála ... :)
Reagovat
spaniel
Nemuzu koukat, ale co se děje s Rogerem, ze se trápí s tím tragedem?
Reagovat
Roger_Federer
Tež to nevidim, ale pokud se chysta prohrat se Stakhovskym, mel by si dat tak rok pauzu..nebo se na to už vykašlat uplne.
Reagovat
Pe3k
Taky jsem to po 3 setu raději vypnul. Není schopen trefit backhand, není schopen proměnit breakbol, celkově je jeho hra tragická...
Reagovat
Roger_Federer
Hm, pokud se chysta useknout svou neuveřitelnou šnuru QF zrovna na Wimbledonu a ješte ve 2 kole z takovym tragedem..tak pak už je konec jedne ery..v pondeli Rafa, dnes Roger..generace odchazi.
Reagovat
Fandina
S Haneskem hrál dobře, teď je zvadlý.
Reagovat
spaniel
Jak po 3 setu? Ten se snad ted hraje.
Reagovat
Roger_Federer
3 set 5:7, ve 4 už breknuty
Reagovat
spaniel
Ty jo, mne zamrzl lice score, tak to uz je hodne spatne.
Reagovat
J.M.
Stachovskij není žádný tragéd. Je to velice kvalitní tenista na rychlých površích. Akorát se narodil do špatné doby, jeho hra je jak ze starých časů. Ostatně i komentátoři mluví o tom, že patří mnohem výš, než je. Akorát se musí v kariéře potýkat s různými problémy. A v tomto zápase hraje velice dobře, stabilně, soustředěně, sebevědomě, až do toho Rogerova rebrejku před chvílí celý zápas odmítal polevit, znervóznět, nechat si vzít podání. Pořád vytrvalá agresivní hra.

Na druhou stranu je fakt, že Roger působí a hraje hodně tragicky a po tom, jak ve 4. setu ztratil podání, vypadalo, že se snad i rozpláče. Už i to tílko si vysvlékl, to snad ještě nikdy neudělal. Ale jenom to potvrzuje jeho vytrvalý výkonnostní sešup a ať zápas dopadne jakkoli, těžko se ubránit myšlenkám, jestli opravdu odchod z tenisu by nebyl namístě, aspoň na nějaký delší čas. Už není schopen odehrát několik dobrých zápasů po sobě.

(Tak doufám, že po tomhle konstatování Roger ještě celý turnaj vyhraje. :-))
Reagovat
spaniel
Akorát ze Sergey je traged. Postoupil uz letos nekde pres 1 kolo? Vždyť ma negativni bilanci výher a proher nejen letos, ale i za celou karieru.
Reagovat
J.M.
Ono opravdu není dobré hodnotit zápas a hráče a popírat jeho kvality aniž by je člověk viděl. Stachovskij je hráč na rychlé kurty, které už dnes existují jen na pár challengerech. Dřív by s takovou hrou jakou předvedl dnes byl v top 10. Stejně tady psali lidi loni že Benneteau nemůže Rogera vůbec ničím ohrozit a psali to poté, co ho málem vyřadil ve Wimbledonu. Přiznali, že zápas neviděli, odmítali se na něj podívat, ale přesto dál tvrdili, že na Rogera nemá Julien žádnou zbraň. Přestože v tom zápasu jasně, objektivně a nevyvratitelně ukázal, že má a ne jednu.

Hráči nehrají podle toho jaké mají jméno nebo kolikátí jsou momentálně nza žebříčku, ale podle toho, jak hrají. A to může člověl zhodnotit jenom když to vidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tomu nebudete verit, ale mne dnes nebodoval ani jeden hrac dokoncenou hrou...
Dnes mne bodovali Gulbis, Janowicz a Kvitova, kterym souperi skrecovali nebo nenastoupili :-O

A odpadli mne Hewitt, Mahut a Lucy, kteri si zahrali:) no...

Takze 3 na 3... jeste mne pinka Marion, obavam se, ze ta mi muze dnes prinest body jen kdyz ji souperka skrecne:D))))))
Protoze dnes mne zadnej muj sverenec normalne vyhrat nemuze, proste dnes neeee...Tak trochu ulet...

Ale jinak fakt TRAVA FOREVER...mame treti den a je na GS vic rusno, nez za cely rok na vsech turnajich:D))))!!!! Naposledy bylo tak zivo s Rosolem a Nalbandianem, na traaave:D)
Reagovat
Titan
Jj, Wimbledon je Wimbledon, je třeba odhodit montérky a ve fraku jásat nad překvapením, který každý rok přináší...;-)
Reagovat
tommr
jak je to v TPL s bodováním když soupeřka k zápasu vůbec nenastoupí? Dává se i v tomto případě za postup 10 bodů? :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo:)
Reagovat
tommr
tak to jsem rád, protože jsem se už bál že budu po dnešku úplně bez bodů když mi vypadli Federer, Sharapovová, Šafářová a Štěpánek a Petra Kvitová postoupila bez boje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sportlemon.tv/20130624/vv51c7e73158f477.77832080-598329.html
Reagovat
PetaM
Děkuju :)
Reagovat
smazaný uživatel
kvalita hrozná, ale jiný jsem nenašla :)
Reagovat
Titan
Upozorňuji, že mám vysoký tlak, tak doufám, že mi ho nechcete ještě zvýšit...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
sledujete někdo ty Háčka? nevíte, co se tam řeší?
Reagovat
smazaný uživatel
ted tam někoho ošetřují ze soupeřek.. já jsem ted k tomu přišla, takže netuším..
Reagovat
BooOoo
ošetřují tam Kudrjavcevu (ani nevím jak se to přepisuje do češtiny) .. hádala se s rozhodčím že netečovala míč, který šel do autu .. stejně to skrečne jak začnou prohrávat ve druhým
Reagovat
smazaný uživatel
No byl zahlasen out a umpire rekl, ze to bylo in. Ale ted koukam, ze asi resi, ze se ji micek dotkl.... No at je to jak je to rozhodnuti umpire plati a to co predvadi ted kudryavtseva je teda jak kdyby v zivote nehrala tenisovy zapas, vzteka se jak maly dite.
Reagovat
smazaný uživatel
to taky, ale po poslední výměně tam soupeřky Háček proti něčemu hodně hlasitě protestovaly a několikrát znovu hráli tu výměnu, ale já vůbec nepochopila, o co jim šlo..
Reagovat
Fandina
Set v kapse, tak ještě jedená Háčka ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
set je doma! super! ještě jeden, holky :-)
Reagovat
tommr
víte doufám, že to dávají na NovaSportu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. Ja koukam na BBC. Takze prepinam....:-) Diky!
Reagovat
smazaný uživatel
Roger

chces zeby som dostal infarkt
Reagovat
Bob
Pojď Jeleno a dostaň se do TOP 10! :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-wimbledon/175616/kvitova-trava-je-nebezpecnejsi-nepamatuju-kdy-to-takhle-klouzalo.html

Petřino zranění zase tak banální nebude.. hodně štěstí v léčbě, Petro. Dej se do pátku do pořádku :-)
Reagovat
PetaM
:( ...
Reagovat
Titan
A nemyslíte, že by Petře taková vynucená pauza prospěla? Nadal, Šarapova - oba se vrátili s čistou hlavou a vítězným duchem. To by Petra potřebovala jako sůl...
Reagovat
smazaný uživatel
to Petře fakt nepřeju.. má vymetenej pavouk a zrovna má raněnou nohu.. ale k zápasu byla připravená nastoupit, tak doufám, že to brzo vyléčí a v pátek bude hrát :-)
Reagovat
Titan
Vymetenej pavouk bych viděl spíše jako nevýhodu. Petra potřebuje boje s favoritkami, ne podavačkami míčů, které se na ni připraví. U Petry nejde nikdy říct, jak bude hrát, ale nevím, kdy naposledy zvítězila se slabými. Vemte si Dubaj - Ivanovič, Radwaňska, Wozniacki, Errani - samá klasa...
Reagovat
smazaný uživatel
já vím, ale bylo by o těžší, než to je teď..
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče Dubaje, tak jsem viděla Petru, která chtěla prostě vyhrát a za tím cílem si šla.. od té doby ji zase znovu hledám..:)
Reagovat
smazaný uživatel
když si vzpomenu na začátek zápasu se Serenou na Dauhá, tak jsem si říkala : Ok tak kdyby prohrála 2x 6:4, ostudu by neudělala.. začal zápas a první co jsem řekla bylo Ty v..e.. to mi přišla úplně vyměněná od zápasu s Petrovovou..
Reagovat
Titan
Tak to jsme dva Petra v Doha se Serenou byla jízda. Ale co jí má nakopnout na Wimbledonu, to je otázka...
Reagovat
smazaný uživatel
není náhoda, že se tolik hráčů zranilo ! Zřejmě to více klouže, protože kažký rok hráči přecházejí z antuky na trávu, musí být zvyklí. A letos ?
Reagovat
pepin
Tak je to určitě dan tomu, že turnajů na trávě je strašně málo a Wimblas je strašně brzo po RG. Ten pohyb je prostě jiný, stačí málo a je zle. A také se s tím dokáže popasovat asi dost málo lidí.
Reagovat
Titan
Rozdíl od antuky je ten, že skluz na trávě se zrychluje a nikoli brzdí :-)))
Ale já bych to tak nebral, od toho je Wimbledon tenisový grál. Vždycky se něco pikantního stane. Loni Rosol, letos de Brito... :-)
Reagovat
Titan
Spíš je trochu smutné, že jich je tak málo. Ale tráva je z přehledem nejkomplikovanější povrch, celý rok se o něj musí někdo starat aby byl po turnaji zdevastovaný. Je to drahé a náročné na zeměpisné šířky.
Reagovat
Fandina
http://sport.ihned.cz/tenis/c1-60118950-berdych-pred-wimbledonem-na-trave-jsem-uz-tri-tydny-ale-klouze-to-jako-kazdy-rok

Na antukovém French Open Tomáš Berdych prohrál v 1. kole pětisetovou bitvu s domácím Gaëlem Monfislem. "Kdybych proměnil v pátém setu šanci, mohlo to být všechno jinak. Dopadlo to blbě, ale herně to nebyl špatný výkon," řekl Berdych.

Všechno špatné bývá pro něco dobré a díky brzkému konci na antuce měl Berdych delší přípravu na travnatém povrchu. "Už jsem na trávě skoro tři týdny, mohl jsem se nachystat, ale klouže to jako každý rok," řekl tenista, pro kterého je s jeho výškou 196 centimetrů pohyb po krátce střiženém zeleném pažitu obtížný.

Kvůli nižšímu odskoku míče na trávě musí hráč víc snížit těžiště, aby se dostal pod balon. "Na druhou stranu se tráva změnila, což je lepší," řekl Berdych. Jinak se na trávě mění také technika při dobíhání míčů a rychlém otáčení. "Na antuce se při úderu sklouznu, na betonu se zaseknu a tady musíte víc vybíhat," řekl.

Wimbledon nabízí kratší výměny, a proto se mnohem větší důraz klade na servis a return. "Není tady nač čekat. Důležitý je první balon. Nesmíte se hned dostat pod tlak, protože se toho na trávě nedá moc ubránit," konstatoval Berdych.
Reagovat
Titan
Dnes skvělý tenisový den. Cetkovská, Birnerová, de Brito - úžasné. Sice to trochu kazí (typická) prohra Šafářovic Lucky a moje oblíbená Asderaki trochu hnula žlučí mé oblíbené Petkovič, ale co se dá dělat...
Reagovat
smazaný uživatel
Petře C. moc gratuluju, i když jsem zápas neviděla a přiznám se, že jsem ji nesledovala, ale u zápasu s Vinci se mi moc líbila. .)) No a Kvítku přeju, aby chytila šanci za pačesy, už jich tolik mít nemusí :))
Reagovat
smazaný uživatel
já se trochu bojí Petry nohy.. snad bude ok no :()
Reagovat
Titan
Kvitová (budu říkat příjmením, páč tam je těch Peter více) hraje nejlépe, když má proti sobě ranařku, čili z tohoto hlediska bych zatím nevynášel soudy. Top hráčky totiž hra Kvitové jako soupeřky nezajímá, hrají svou, zatímco ty níže postavené Kvitovou studují a hrají proti její hře...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevynáším soudy přece ne? A kdybych náhodou nějakej vynesla, věřím, že mi ho zase vyvrátíš :))))))) Tak mi aspoň neber trochu tý naděje, co v sobě živím, to snad pro mě udělat můžeš ne? :))))))
Reagovat
Titan
Dobře, nebudu ti dávat ránu z milosti :-)))))
Ale jak jsem psal výše, letos vyhrála jen Dubaj, kde porazila samou tenisovou klasu - Ivanovič, Radwaňska, Wozniacki, Errani. To jí jde, ale neznámé nové hráčky jsou spíš mráček na obzoru, než slunce nad hlavou...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
"ránu z milosti", no radši si to ani nebudu představovat :)))))) jo, to máš pravdu, ale psala jsem to nahoře, v Dubaji nastoupila Petra, která by porážela i ty mráčky na obzoru. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist