Kvitová se těší do New Yorku, hlavně na večerní zápasy

18. 8. 2011, 14:11
Aktuality 6
Tradiční specialita v podobě večerních zápasů, krásné město a snad i dobré výsledky. Na to se těší jednadvacetiletá tenistka Petra Kvitová týden před posledním grandslamem sezony US Open, kam přijede jako vítězka Wimbledonu.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Mám US Open moc ráda, zvlášť večerní zápasy s krásnou diváckou atmosférou. Na French Open a ve Wimbledonu večerní program není," řekla webu tenisové asociace WTA v Cincinnati, kde bude dnes hrát s Němkou Andreou Petkovicovou o postup do čtvrtfinále. 

"Taky se těším na New York, to je asi nejslavnější město na světě. A tamní povrch je rychlejší než na jiných turnajích hraných na betonu, jako třeba v Torontu," pokračovala Kvitová.

Než zažila nejslavnější chvíle dosavadní kariéry na začátku července na wimbledonské trávě, patřil právě beton k jejím nejoblíbenějším povrchům. A na tom ve Flushing Meadows se pokusí vylepšit dosavadní maximum - čtvrté kolo z roku 2009. Loni vypadla o kolo dříve, při své premiéře hned po prvním zápase.

"Dřív jsem měla nejraději beton, teď je to tráva. Ale do letošního roku jsem si myslela, že mi to nijak extra nepůjde na antuce. A pak jsem vyhrála turnaj v Madridu, takže už ji mám taky celkem ráda," dodala tenistka z Fulneku, která má na kontě pět titulů, z toho čtyři z letošní sezony. Vedle Madridu a Wimbledonu vyhrála také v Brisbane a Paříži.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
VlS
V dalším vydání žebříčku půjde Petra bez ohledu na dnešní výsledek před Na-Li (o 14 bodů). To neznamená, že si polepší, může ji přeskočit Mária, ale nemůže spadnout dolů.
Reagovat
majkl005
Petra by měla jít i před Kim pokud se nepletu ?! protože Kim vloni zvítězila
Reagovat
smazaný uživatel
to nestačí. tenhle turnaje není o 1000 bodů ale o 900
Reagovat
VlS
Lopato, co to plácáš, za první Petra ještě nepostoupila ani do QF a jak to souvisí s Kim, která nehraje?
To: Majkl005 - ne, protože body za loňské Cinci už odepsala minulý týden, teď se bude odepisovat loňský Montre a tam měla kim 225 bodů, Kim zůstane 3.
Reagovat
EllNino
asi ne , je na kurtu č.9 :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte kde se dá dneska sledovat na streamu Petra Kvitová?Děkuju
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist