Kvitová se Zakopalovou prolétly do 2. kola, Hradecká končí

29. 5. 2012, 12:29
Aktuality 157
V Paříži odstartovaly dnešní program a za pouhou hodinu se mohly radovat z postupu do druhého kola. Petra Kvitová i Klára Zakopalová zvládly své úvodní zápasy na French Open s přehledem: Kvitová smetla teprve šestnáctiletou Australanku Bartyovou 6-1 6-2 a Zakopalová porazila podobně hladce Ukrajinku Curenkovou. Třetí Češce se dnes projít do dalšího kola nepodařilo, Lucie Hradecká s Němkou Görgesovou prohrála ve dvou setech.
Petra Kvitová

Wimbledonská vítězka Petra Kvitová nastoupila ve svém úvodním zápasu proti nejmladší hráčce ženského pavouka Ashleigh Bartyové. Druhá juniorka světa s favoritkou krok příliš dlouho nedržela; mladá Australanka si vyhrála jen první podání, v úvodním setu všechny další servisy ztratila a sadu prohrála 1-6.

Druhý set začala Bartyová lépe, sebrala chybující Kvitové podání, ale od té chvíle už znovu slavila úspěch razance české hráčky, která zvítězila za necelou hodinu hladce 6-1 6-2.

Po utkání byla Kvitová ráda, že zrádné první kolo proti neznámé soupeřce zvládla bez komplikací. "Pro mě jako pro favoritku, která už je nasazená a navíc dostala mladou holku, co startuje na divokou kartu, je to nepříjemné. Ale snad jsem hrála docela dobře. Hlavně že jsem vyhrála, takže teď už je to jedno," citoval server isport.cz Kvitovou, kterou trochu trápí pravé rameno, a proto měla na zápas tišící léky.

Příští soupeřkou dvaadvacetileté Kvitové, loňské osmifinalistky turnaje, bude Polka Urszula Radwaňská. S mladší sestrou třetí tenistky světa Agnieszky Radwaňské se dvaadvacetiletá česká hráčka utká poprvé v kariéře. Téměř současně s Kvitovou postoupila do druhého kola Klára Zakopalová, která porazila Ukrajinku Lesju Curenkovou 6-2 6-1. Zakopalová loni prohrála v Paříži v 1. kole, a proto si za postup připíše body do žebříčku WTA.

Ještě důležitější pro Zakopalovou je, že v Paříži prošla do dalšího kola jako jediná z hráček, které bojovaly o čtvrté místo v olympijské nominaci. Díky tomu se nejspíš spolu s Kvitovou, Lucií Šafářovou a Petrou Cetkovskou kvalifikuje do Londýna. Žebříček pro OH se uzavře po Paříži a definitivní nominaci bude schvalovat Český tenisový svaz.

"Pro tenistu to není až tak úplně top akce, ale já se na ni strašně těším, protože miluju olympijskou atmosféru. Jsou tam nejlepší sportovci světa a hlavně se bude hrát na trávě, což je můj oblíbený povrch," uvedla Zakopalová pro iSport.cz.

O třetí kolo se nyní Zakopalová utká s Ruskou Marií Kirilenkovou, nebo s domácí Victorií Larriereovou.

Jedinou tenistkou, která mohla Kláru Zakopalovou v boji o Londýn ještě ohrozit, byla Lucie Hradecká. Ta však na Roland Garros přes první kolo nepřešla, když ve vyrovnaném duelu podlehla 25. nasazené Julii Görgesové podlehla 6-7 a 4-6.

Loňská vítězka čtyřhry na French Open Hradecká v úvodním setu rychle přišla o podání, které si však brzy vzala zpátky a vynutila si zkrácenou hru. V ní ale Němka vyhrála prvních šest bodů a sadu získala pro sebe. Ani v dalším setu Hradecká nesložila po ztrátě servisu zbraně a srovnala na 4-4, vzápětí ale přišel další brejk Görgesové, která pak utkání ukončila.

Hradecké prý závěr zápasu zkomplikovaly křeče. "Horko, nervy - z toho ty křeče byly. Nic s nimi nenaděláte, musíte počkat, až přejdou. Měla jsem v pití čtyři sáčky soli, ale ani to nepomohlo," citoval tenistku iSport.cz. "Na konci jsem už hlídala hlavně sama sebe. Pořád jsem přemýšlela, jestli raketu stisknout hodně a riskovat křeče, nebo málo a čekat, že mi vyletí," dodala Hradecká.

 

Výsledky - French Open - ženy (antuka, dotace 18,7 milionu eur):
Dvouhra - 1. kolo:
Kvitová (4-ČR)
- Bartyová (Austr.) 6:1, 6:2, Zakopalová (ČR) - Curenková (Ukr.) 6:2, 6:1, Görgesová (25-Něm.) - Hradecká (ČR) 7:6 (7:1), 6:4.

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

157
Přidat komentář
Heather_Fedex
jeste nikdy nepadla na gs pude v 1. kole. az do dnes. reknete mi prosim, jak je TOHLETO MOZNY???!!!!! nejvetsi favoritka, zadna prohra na antuce letos, smaznuti viktorie, samanthy a marie a ted prijde 88. hracka a temer nadeli serene kanara???!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Sport je krásný v tom, že nikdy dopředu nevíš, jak to dopadne. Serena je úžasná tenistka, ale je to taky jenom člověk. Je mi jí v koutku duše líto a určitě bych nezapomínal na to, že k tomu fantastickému zápasu přispěla velkou měrou taky ona. Každopádně jsem to přál Virginii, protože je mi sympatická a pak taky ještě z jednoho důvodu...
Reagovat
Heather_Fedex
ano ale predci jen:SERENA??!!! a ke vsemu s vedenim 5:1 v tiebreaku???
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím... Ale tady vidíš, že možné je opravdu všechno.
Reagovat
pepin
Jak je vidět tak možné to je. Raz. jak bylo vidět používala hodně hlavu, kterou upřednostnila před sílou. Vždyt ty její podání vzhledem k rychlosti byly na úrovni juniorů, ale hodně jich chytře dokázala umístnit a i ve výměnách to bylo patrné. To je co jsme zde hodnotili vůči Petře, že by měla někdy upřednostnit hlavu před silou. Jak je vidět tak to jde.
Reagovat
Andrew89
Virginie hrála dobře, ale černou šmouhou je to její kvílení do výměny..neudělal to jednou...mrzí mě, že v tie-brejku jí to prošlo....Serena nehrála optimálně..škoda://...Máša má cestu do semi otevřenou:/
Reagovat
Heather_Fedex
to fakt???!!!!!! videli ste to na vlastni oci???!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
NO JÁ SE POSERU!! JOO!!

Bitva jak prase!! NEJLEPŠÍ ZÁPAS ROKU!! Ten poslední gam byl neuvěřitelný!! A musí mít radost i Maša, protože má z cesty Serenu!
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutní souhlas. Myslím, že o nejlepším zápasu roku je už teď jasno. Tohle nebylo nic pro slabé povahy. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem nevědel že se letos začíná opačně a finálový zápas je ihned ve středu. Nádherný zážitek :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sereno škoda no ale dneska to byl zápas především 3.set plno chyb :-(
Reagovat
dadaft
Matsi Wilandere, ty starý lišáku, tys to věděl.....
Reagovat
smazaný uživatel
Serena už xkrát kejvala hlavou...Hlava to asi vzdala, tělo nee..
Reagovat
Bob
napínavý zápas!
Reagovat
smazaný uživatel
To už fakt není možný...
Reagovat
Andrew89
Mam nervy až v p*deli..pod SERENO!
Reagovat
dadaft
já taky. na nudličky, na kaši, na maděru...
Reagovat
petrulinka
Můžete mi prosím někdo vysvětlit, proč vzala rozhodčí Razzano fiftýn? Nerozumím dobře anglicky, takže nevím, co se stalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak hekla do výměny nebo co. A ne poprvé, zařvala au či něco takového.
Reagovat
petrulinka
Jo, takže Sharapka a Azarenka můžou ječet jak sirény, ale Razzano si jednou něco zařve do výměny a přijde o fiftýn. To je trošku na hlavu, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Pak tam byly dva momenty, kdy nevykřikla a bod jí byl odebrán taky. Já bych teda řekl, že to bylo něco s tima křečema Virginie...
Reagovat
smazaný uživatel
Palec nahoru a úsměv !!!...
Reagovat
smazaný uživatel
to myslite vazne? Sireny krici v okamziku, kdy ony samy uderi do balonu, Virginie v okamziku, kdy je mic u souperky......
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak proto... Já jsem taky vůbec nechápal, proč Asderaki odebírá Virginii fiftýn. Osobně jsem teda nic neslyšel, takže nevím. Virginie a publikum to nesly dost nelibě a mám pocit, že i Serena se tomu divila.

petrulinka: Něco jiného je vydávat zvuk při vlastním úderu a při úderu soupeřky. To je myslím přesně popsáno v pravidlech... Ale jinak jsem taky nic neslyšel a jsem na straně Virginie. Myslím, že to nijak neovlivnilo výměnu a takhle rozhodnout za stavu 5:3 a 30-30, když se hraje o strašně důležitý bod... Podle mě rozhodla Asderaki hodně necitlivě.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem taky byl na straně Virginie. Taky sem si pěkně zanadával, když jí vzala bod za toho stavu 30:30 a 5:3 :D

Vlastně tam se mám zato chytla vlastně za nohu, když odehrála míč a už jí byl vzán bod...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Já si taky myslím, že v tom byly křeče a jestli Virginie vydala nějaký zvuk, tak to bylo kvůli bolesti. Musím teda uznat, že se Asderaki nebojí odvážných rozhodnutí, ale tohle bylo podle mě dost necitlivé a mohlo to ovlivnit zápas.
Reagovat
Heather_Fedex
horsi by bylo, kdyby to rozhodoval kader nouni ;D ale ten vlastne nemohl, protoze je francouz ;)) ale kdyby nahodou rozhodoval ten mac, tak si neumim predstavit, jak by on do te vymeny zasahl
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si zkuste lidi představit todle: Opačné role: Serena má křeče, 5:3 a 30:30 ´uplně stejná situace což je:dlouhá výměna, chytne se za nohu a Asderaki přisoudí bod Virginii.. Serena by podle mě asi po ní něco hodila :D
Reagovat
Heather_Fedex
ta by ji na miste ZABILA!!! nejdriv na uo a pak i na rg??!!! silne kafe!!!!!!
Reagovat
VlS
Velký respekt k Asderaki, nebojí se odvážných rozhodnutí, kterými si celý kotel postaví proti sobě.
Reagovat
Heather_Fedex
ja to rikala, ze posledni krok byva nejtezsi...
Reagovat
smazaný uživatel
To chce klid.. Tak ted return..
Reagovat
Heather_Fedex
modlim se za francouzsky tenis...pojd virgine!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já též. Už kůli ní a hlavně kůli Maše! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nevidel jste nekdo Serenu??? :-((
Reagovat
dadaft
TO JE DRŤ !
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně! Ted aby to ustála hlava a bude to v cajku..
Reagovat
Heather_Fedex
co to williams vyvadi???!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Asi když jela na zápas, tak viděla nakou supr bundičku :D

Už nikdy Serena prohrála v 1. kole GS?

4:0 woow! Tak, že by první překvapení FO? Tak u Sereny by sem to teda nečekal!
Reagovat
Heather_Fedex
jedte nejasej, posledni vykon byva vzdy nejtezsi
Reagovat
smazaný uživatel
Co tam dělá? Však vedal v tiebreaku 5-1, já pak odešel a teď koukmá tohle.
Reagovat
Heather_Fedex
posledni KROK byva nejtezsi
Reagovat
VlS
Co to tam ta Eleni předvádí? To stávkuje nebo co?
Reagovat
Andrew89
Néééééééé :/ Serena ji ted rozmete!:D....nechci aby mi vypadla:P:/
Reagovat
freeteepek
Teď jsem přišel. Super, že uvidím ještě jeden celý set!
Reagovat
freeteepek
Jedna jedna...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak obrovská škoda pro Virginii za stavu 30:30 pokazila uplně nahraný volej a pak Serena eso.. Tak Virginio, pod tu Serenu potrápit!!
Reagovat
Heather_Fedex
jo, je to velka skoda....a navic ten nadejny stav 4:2 pro virgine...jake to nestesti
Reagovat
dadaft
huff, teď se hraje hustě...
Reagovat
Heather_Fedex
docela tesny vysledek. byla jen serena nerozehrana, nebo hrala virgine tak dobre??
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě se nekončí. Razzano setball!!
Reagovat
dadaft
ho ho hóóó
olala
Reagovat
smazaný uživatel
JOOO! Má i set!! Tak POD Virginie! Udoláš jí! Jen škoda, jestli to bude mít pořád stejný průběh, tak se ten zápas dneska nestihne...
Reagovat
Heather_Fedex
to vazne???? tak ted je hooooooodne velika skoda, ze virgine nedokazala vyuzit vyhodu brejku v 1. setu. uz by jela serena domu. ale i tak bych si vsadila na americanku. proste kdyz hracky jako serena vyhraj set, tak vetsinou zapas dotahnou do vitezneho konce. leda ze by mnela serena nejake zdravotne potize. nevite, jak na tom ted je??
Reagovat
tommr
na nějaký zdravotní potíže u Sereny to nevypadá. Razzanová prostě hraje dneska opravdu mimořádně dobře ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
serena podava levou rukou, nebo co???
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Iveta s Bárou končí i ve čtyřhře :-((
Reagovat
rib
hm.. stejně jako Lucka Š. s Pavlučenkovou...
Reagovat
tommr
myslím si, že tím je olympijská nominace vyřešená:
do singlu Kvitová, Šafářová, Cetkovská a Zakopalová
do debla Hlaváčková/Hradecká + jeden pár složenej ze singlistek přímo na místě ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová je strašně tlustá. Špeky má i na zádech. Má tým, tak by jí měli být schopni naordinovat nějakou dietu, vadí jí to v pohybu.
Reagovat
rib
a ty jsi strašně hloupý, ani tým by ti nepomohl...
Reagovat
Andrew89
a porád vydělává víc než ty:DDDDDDD
Reagovat
Bob
nejenom to, ale kdyby se prot ní postavil pán dawe, odešel bych s kanárem ani by nemrknul. to je holt život, někdo má trošku větší bříško, lidem se to nelíbí, ale dotyčný má skoro 130 mega, několik titulů, včerně grandslamu. to je holt život :D btw. každej jsme nějakej, kdyby Petra byla jiná, možná se by to negativně projevilo na její hře. Všechno má se klady a zápory. Rána, bum, švih, rychlost, síla, pomalý běh..
Reagovat
Andrew89
Víš co, takovýhle chudáci nepotřebujou ani komentář:D...závist je svině:):D mě se líbí takováhle Petra :) jinou bych nechtěl:p
Reagovat
Andrew89
Tak tohle se povedlo. rozhodně nejlepší ženský ubor na letošním RG :) sluší jí to moc. :)
Reagovat
dadaft
jj, pěkné.
Mats včera říkal, že se na tenhle zápas těší, že Razzanová teď hraje moc dobře.
tak jsem zvědav...
Reagovat
Andrew89
jo je to docela vidět...Serena má vlažný start a Razzano se zatím hraje pěkně a přesně...ovšem jak dlouho jí to vydrží?:D
Reagovat
dadaft
no, Mats by o tom asi nemluvil, kdyby dokázala hrát dobře dva gemy za zápas...
ale taky myslím, že maximálně Serenu potrápí.
Reagovat
Fandina
Serena pěkně oblečená jeden přecházející barvevný ton a sluší jí to, ale Venus včera měla velmi elegantní oblečení, líbilo se mi to zatím nejvíc ze všech ... úsměv

Razano zatím všechno dobíhá a hraje dobře, ale je to začátek, takže uvidíme ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, dost povedený. Proč se tohle sladění různé sytosti jedné barvy víc nepoužívá?
Proč už Adidas konečně neopustí ty ohavný šaty se stupidními šikmými pruhy, v nichž se iks měsíců předvádí Ivanovič, Kerber a další?

A proč je někdo ochotný kvůli nekonečný tuposti návrhářů oblíkacích firem se pařit na slunci v černém triku nebo černých šatech? Je tohle vůbec možný?
Reagovat
dadaft
zatím bez bázně a hany...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky moc nechápu ty hráče, kteří mají černé tričko/šaty. Tak ale zase letos na FO mají černé oblečení jen Maria a Roger a oba mají smlouvu u Nike na miliardu, tak asi do toho mužou trošku kecat... Ale jinak s tim Sereninim oufitem, je fakt dobrý, hned po Mashe je nejhezčí :DD
Reagovat
Fandina
A Serena navíc už po několikáté zvolila oblečení v barvách turnaje ... ladí tam opravdu jako kdyby už to tam - myšleno vítězství, bylo její ... úsměv
Reagovat
tommr
než byla dneska Bartyová, ale Petra by jí měla přesto jasně přehrát ...
Mnohem víc mě zarazila informace, že Petru trochu trápí pravé rameno a proto měla na zápas tišící léky. To je už na palici - sotva se Petra vylíže z jednoho zranění už je tady další ...
Reagovat
Bob
Petra si s Ulou poradí. Ale to rameno, o tom slyším poprvé. Snad to nic nebude. Petra je taková chodící lékarná v poslední době, my dva bycom si skvěle rozuměli :)
Reagovat
tommr
ještě včera Petra vyhlašovala, že už je zase zdravá a ted najednou tohle. Fakt nevím co si mám o tom myslet ...
Reagovat
Bob
víš co, to může být momentální záležitost. Třeba si to udělala při tréninku nebo snad při zápasu? Nevím, každopádně věřím, že to neni nic hrozného. Zkrátka se nadopuje a dojde co nejdál. Nic jiného ji nezbývá. Mimochodem, jsem zvědavý na Agu s Venus, jak myslíš, že to dopadne? A taky jsem koukal, že Aga hraje s Kerber debla proti Báře a Ivetě, taky zajímavá kombinace.
Reagovat
Andrew89
není pravda co tu píšeš. Říkala, že je zdravá ale, že na tréninku měla zatejpované rameno. rikala, že jí to limituje jen při ,,bekhendu" ale jen málo
Reagovat
tommr
jj to bude docela zajímavej zápas - tipuju, že to vyhraje Aga ... :)
Jinak Aga si toho nakládá opravdu hodně - minulej týden hrála v Bruselu, kde skončila až v sobotu a ted hraje na FO vedle singla i debla. Nechápu jak to může všechno bez úhony zvládat ...
Reagovat
Bob
je v dobré formě a neni limitována žádný zraněním, tak proč ne.
Reagovat
Fandina
nechci to zlehčovat a nejsem odborník, ale Aga nehraje tak silově, a tělo, rameno, roce tak nezatěžuje, třeba ... většinou rotuje míčky zkracuje a tak ... úsměv
Reagovat
tommr
no uvidíme jak daleko při tomhle zápřahu Aga dojde ... :)
Jinak je taky docela zajímavý, že její sestra právě skrečovala zápas debla. Otázka je jestli měla nějaký potíže ona nebo její partnerka Hercogová. Možná, že se ale Ula jen chce šetřit na zápas s Petrou ...
Reagovat
Heather_Fedex
ja jsem tohle uz psala: radwa takhle jednoduse nahani body do zebricku a obhani kdejaky turnaj stejne jako loni wozie
Reagovat
tommr
taky mě to srovnání s Wozniackou napadlo. Caro tohle svýho času vyneslo dočasně na první místo v žebříčku a Aga se k němu ted taky pomalu, ale jistě blíží ... :)
Reagovat
Bob
Už jsme to tu psal, když hrála v K. Lumpur a schytal jsem za to kritiku, ale na svém názoru si stojím. Aga a Carol, nikdy nic pořádnýho nevyhráli, ale na hoře se drží. Teda až na Carol.
Reagovat
smazaný uživatel
Laskavě si odpusťte tyhle nesmysly. Jaké kdejaké turnaje obhání?
Hráčky Top 10 na nejmenší turnaje International smí jet jenom 1x za každý půlrok. Aga i Caro tedy můžou objíždět jen turnaje Premier a vyšší. Víte to vůbec?
Reagovat
smazaný uživatel
Bob, další legrační tenisový "fanda" bez paměti?
Carol od srpna 2010 do března 2011 vyhrála 5 největších WTA turnajů v řadě (kategorie PM + P5). Což žádná jiná hned tak nezopakuje.
Reagovat
tommr
a kdo tu kromě tebe mluví o turnajích International? Brusel je turnaj kategorie Premier - víš to vůbec?
Reagovat
smazaný uživatel
Né nevím :-DD
Kdo začal s tím obháněním turnajů?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, ale takový názor většinou vidím u těch, kteří sledujou jenom grandslamy, TM a Fed Cup... Víte třeba, že Caro má jen o jeden titul méně než Vika a Petra dohromady? A nezdá se mi, že by Tokio, Peking, Dubaj nebo Indian Wells byly nějaké pouťáky...
Reagovat
Heather_Fedex
myslim, ze ted nastavaji ty zlate casy. ted uz se na post jednicky dostanou jenom gs vitezky, kt. si dokazou dlouhodobe drzet vykonnost. uz nebudou stacit body z bruselu nebo new haven. u caro bylo pozitivni jen to, ze se dokazalaprobojovat do finale gs, kdezto radwa se porad drzi maximalne u ctvrtfinale a to k mete nejvyssi kdysi mozna stacilo, ale ted uz ne
Reagovat
smazaný uživatel
To je trochu diskutabilní, že si grandslamové vítězky dokážou dlouhodobě držet výkonnost... Zrovna včera jsi tu přišla se statistikou, že grandslamová vítězka v poslední době vždycky vypadne na následujícím GS v 1. kole. :D Naštěstí to Vika přerušila, ale bylo to těsně... Častým argumentem samozřejmě je, že Caro nevyhrála GS. To sice nevyhrála, ale na posledních sedmnácti grandslamech byla minimálně ve 3. kole, což asi nikdo jiný nedokázal. Nebo v roce 2010 byla na všech grandslamech minimálně ve 4. kole, což se ten rok povedlo jen dvěma hráčkám (Caro a Venus). To je právě ta vyrovnanost a dlouhodobá výkonnost, díky které byla Caro zaslouženě první.
Reagovat
Heather_Fedex
prave proto jsem napsala, ze ted prichazeji ty casy, kdy uz si hracky z elity dokazou udrzet vykonnost na nejvyssich podnicich- tedy na gs a ne jenom v dubaji nebo v tokiu
Reagovat
smazaný uživatel
"Jenom" v Dubaji nebo v Tokiu. :D Co by za to většina hráček dala, kdyby si držela výkonnost na takových turnajích... No nevím, jestli si teď hráčky dokážou udržet výkonnost na GS víc než dřív. Vika tu zmiňovanou statistiku přerušila s odřenýma ušima. :D Ale co se týče Viky, byl bych rád, kdybys měla pravdu. :)
Reagovat
Bob
Já přece netvrdím, že Caro nebyla jednička zaslouženě. Je to výborná hráčka, jen podle mého názoru, jestli se chce vrátit zpátky nahoru, bude muset třeba na momentální FO uhrát solidnější výsledek.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě. To bude ale muset každý, kdo chce nahoru. :)
Reagovat
Bob
Ano, to je pravda. Já doufám, že se Petra a Caro ještě vrátí do své formy a budou hrát ten nejlepší tenis :)
Reagovat
VlS
Pořád máš jen 16 započitatelnejch zápasů a z toho smečku povinnejch, na který prostě musíš (10), takže ti těch volnejch moc nezbude a objíždět jich spoustu kvůli rankingu nemá smysl, něco jinýho je kvůli penězům, zvlášť když ti pořadatel zaplatí ještě extra startovný.
Reagovat
smazaný uživatel
Lukáš docela válí! Teď uhrál 4 gemy po sobě. Jestli vyhraje i druhej set, tak už by to mělo být v suchu :-) Nevím, jak je na tom Berlocq zdravotně - letos už párkrát skrečoval...

Lukine, do toho! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
2-0 na sety!!! Já už tomu začínám i věřit! :-)
Reagovat
tommr
to je velice nečekanej průběh - Berlocq možná taky dojíždí na únavu z WTC, kde odehrál několik těžkejch zápasů (mj. tam zle zatápěl i Tomášovi Berdychovi) ... :)
Reagovat
Fandina
Tomovi tam zatápěl hodně a hrál dobře, předtím porazil dobře hrajícího Japonce i Roddicka ... úsměv

Tak to nezakřiknout a Luky Luky ... hraj to z ruky ... Rosol Rosol ... teď to osol
Reagovat
tommr
tak se ti to přece jen povedlo zakřiknout ... :)
Lukáše v závěru třetího setu zradilo podání - dvakrát neúspěšně servíroval na zápas a pak zpackal i TB. Byla by velká škoda ztratit tak dobře rozehranej zápas - ted ale bude mít asi Berlocq psychicky navrch ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako již tradičně - na začátku setu opět brejk!!! Ale nic neříkám, abych nic nezakřikla :-)
Lukine, pojď!!!
Reagovat
tommr
a zase Lukáš ten brejk nedokázal potvrdit - zdá se, že podání je ted pro něj spíš nevýhodou ...
Reagovat
smazaný uživatel
... vybojoval si druhou šanci na potvrzení servisu, tak to už musí vyjít!
Reagovat
Fandina
Teď Lukáš 4:1 ... drž a ještě dvě game ... Lukys pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Lukáš 6:2 ve čtvrtém ... ufff a super super super
Reagovat
tommr
tak Lukáš to nakonec přece jen dokázal - ještě štěstí, že se mu povedlo zakončit zápas při servisu soupeře - nevím, nevím jestli by byl schopnej dopodávat zápas při vlastním ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Fandino :-), za kvalitní pokřiky možná dostaneš psí diplom :-)).
Reagovat
smazaný uživatel
koukám, že štěpec nehraje čtyřhru a paes je přihlášen s nějakým rakušanem. to už se rozešli?
Reagovat
VlS
To je známé od AO, že RG a Wimbl se chce Radek soustředit na singl.
Reagovat
smazaný uživatel
dík
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa opäť nastúpil v ružovom tričku. Presne vo farbe, v ktorej v roku 2009 neuspel. Rafa zrejme na to pozabudol, keďže je tak poverčivý..
Reagovat
tito
Nech toho!!! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:) Mal si ponechať oranžovú z Ríma..Teda farbu ktorá ladí k povrchu. Federer vyhral s modrým tričkom v modrom Madride, rovnako ako Nadal s oranžovým v Ríme..Toto je zlé znamenie..Ale už sa prebúdza, už je dobre :)
Reagovat
smazaný uživatel
Presne vo farbe??? Kde na to koukáš? Tahle růžová je tak tmavá, že je to spíš už odstín červené.
Reagovat
Heather_Fedex
je to hodne tezko identifikovatelna barva. takovy bledsi odstin bordovo-cervene. mne tyhle barvy k rafovi nepasujou. jemu vic slusej svetlejsi odstiny k jeho tmavsi pleti. nejvic mu slusi modra, ve kt. hral loni na rg a citrusova zelena, ve kt. hral letos na ao.
Reagovat
gigin
Vypadá jak lentilka !
Reagovat
Fandina
Je to červená zaměnitelná s podavači míčků a rozhodčími právě na kurtu ... tato volba někdy mate protihráče barvu trika vidí na několika místech ... úsměv
Reagovat
tito
Neprovokuj!!! Vím že jsi na válečné stezce ale odsud posud! Ti dám lentilku. Vy jste tu vaší barevnou kreaci fasovali kde? Od Sborné?
Reagovat
smazaný uživatel
Czink
28 stupňů východně: Astra 1N
ITV 4 - frekvence 10758 MHz, symbolrate 22000, polarizace V, parabola v Čechách od 80 cm

Haas
19 stupňů východně: Astra 1L
Eurosport DE - frekvence 12226 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, parabola 60 cm

Nadal
13 stupňů východně: Hot Bird 13C
Rai Sport 1, frekvence 11804 MHz, symbolrate 27500, polarizace V, parabola 60 cm (horší kvalita obrazu)

Nadal
5 stupňů západně: Atlantic Bird 3 (Eutelsat 5 West A)
France 2 - frekvence 11590 MHz, symbolrate 20000, polarizace V, parabola 60 cm
Reagovat
dadaft
dobrý zápas.
Ula se mi začíná moc líbit...
Reagovat
Fandina
Ula ze zadu hezky pokrčené nožky, postoj jako Aga ... blonďatá hlavička ale napoví ... úsměv
Reagovat
Fandina
a zakončila mač zkráceným míčkem ... šikulka Ula
Reagovat
dadaft
Petru čeká první ostřejší zápas...
Reagovat
pepin
Je to moc hezká blondýnka a řekl bych, že ty co tady hodnotí tenisové krásky na ni nějak pozapomněli. Přesto věřím, že krása ji ve druhém kole nepomůže. I když je blondýna.-pozdrav-
Reagovat
Fandina
Peťulu jde na Ulu ... tak Peťo pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Pepin ... jasně, Peťa je někde jinde ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Kdepak, já na Ulu nezapomínám. :) Líbí se mi od letošní Kodaně, tam jsem ji viděl hrát poprvé. Její sestra je lepší tenistka, ale na krásu u mě vede Ula. :)
Reagovat
dadaft
Ula by měla začít jezdit na kondiční přípravy se Sam Stosurovou.
potřebuje zocelit.
Reagovat
VlS
Tos myslel, že se má zabít? Někde jsem četl dávky Sam a to není pro lidi :-D
Reagovat
dadaft
pravda. poloviční dávky by mohly stačit. ))
Reagovat
Fandina
... škoda že mě neslyšíte ... směji se moc joooooo ... úsměv
Reagovat
Bob
koukal na fotky na facebooku a Petra mě mile překvapila. Růžová jí slušela a hlavně mi udělal radost s kšiltem. Vypadá to rozhodně líp a je to i praktičtější. Škoda, ten zápas jsem neviděl, můžete mi někdo popsat, jak hrála ta mladičká tenistka? Docela by mě zajímalo, jestli o ní ještě v budoucnu uslyšíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Její tenis měl myšlenku, bohužel pro ní asi i kvůli nervozitě bylo provedení úderů podstatně horší, nasekala spoustu nevynucených chyb, což bylo patrné hlavně při jejím podání. Každopádně zajímavý potenciál určitě má.
Reagovat
Bob
Nervozita, protože hrála proti Petře? Nebo to bylo velkým turnajem. Zkusím se podívat na internetu na záznamy jiných zápasu, kde vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych řekl, že od obojího trochu. Grand Slam je Grand Slam a Petra Kvitová je pořád špičková hráčka, i když se jí teď nedaří tak, jak bychom si všichni přáli. ;-)
Reagovat
Fandina
Nemyslím, že Barty byla nervozní, působila hodně sportovně a živě, chyby spíš nevyhranost, je co pilovat, mladá rťuťovitá ... usměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že určitá nervozita tam byla, ale ta nevyhranost určitě taky, ono je to u juniorky vcelku pochopitelné. :-)
Reagovat
Bob
Určitě, vždyť na to má ještě věk ;)
Reagovat
Fandina
Samo, nervozita ze začátku byla patrná z obou, pak se rozehráli a už to bylo víc o schopnostech ... úsměv
Reagovat
Fandina
Oprava, správně ypsilon holky hrály ... prostě tvrdě :-) i když hrály i hezky měkce třeba loby ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Správně má být grandslam.
Malé počáteční písmeno a dohromady. Stačí číst články v českých médiích. Víš vůbec, co znamená v českém textu pojem Grand Slam? Co třeba Rod Laver a rok 1969? Už chápeš?
Reagovat
smazaný uživatel
s šestnáctiletou 332. hráčkou !
Reagovat
Andrew89
která hrála daleko líp než ta trapča co hrála proti Máše:) a to patří do světové stovky:))))...
Reagovat
Fandina
Petře Klárce ... držím palce, jeďte hodně daleko, Peťo nejlíp na vrchol ... pojď pojď pojď
Reagovat
pepin
Tak jsme si to dnes užili aspon bez nervů, jsem zvědavý jak nám to dlouho vydrží. Když jsem pak koukal na Lucku, tak ta snad podala svůj optimální výkon jen když porazila Petru. Ale musím uznat, že by se Petře ten její první servis hodil, pochopitelně když jí vyjde. Julie nepředvedla nic světoborného, ale dnes to stačilo. Proti lepší hráčce bude mít problémy.
Reagovat
Fandina
Je to tak, Peťa jednoduše v druhém kole a s přehledem. Zápas s Luckou když jí porazila nebyl k vidění, tak navím, jak tam Lucie hrála, ale potom s Makarovovou, Stosur a v prvním setu semi se Serenou dobře servírovala a sázaela i 18 es a dnes jich měla jen 6 a 12 DF. To je těžké pro servismanku jako ona. Ale i tak se mi ten zápas líbil, dvě rychlé ranařky, Lucie moc UE. Tak na Peťulu se už zase těším, co ve druhém a samo ... držím palce
Reagovat
Andrew89
tak trapnější výkon, než co to předvedla ta parodie na tenistku jsem snad neviděl. Lepší výkon by podala hotelová uklizečka. Maria si pěkně potrénovala hurá do dalšího kola:))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak parodie to sice byla, ale aspoň měla Maria jednoduchý zápas a nestrávila moc času na kurtu!! ;)
Reagovat
Andrew89
jj pěkně si potrénovala :D
Reagovat
smazaný uživatel
a nevíc jí to nestálo moc sil, které ještě bude potřebovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Maria ji dobře vyprovodila :D :)
Reagovat
Andrew89
jsem rád, že Petra neměla problémy a mohla se v klidu rozehrát. Soupeřka ani nekousala:p Její tenis se mi líbil, byl uvolněný a bylo vidět, že i dost zkouší. Moc mě potěšila fialovou kombinací a hlavně měla kšilt!:))) z toho jsem měl snad radost největší.:)
Reagovat
Bob
měla kšilt? No konečně! :)
Reagovat
Andrew89
jo jo měla:)!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist