Kvitová si po vyřazení stěžovala na nevolnost a křeče v břiše

19. 8. 2011, 09:16
Aktuality 28
Wimbledonská vítězka Petra Kvitová si po porážce s Němkou Andreou Petkovicovou ve třetím kole turnaje v Cincinnati stěžovala na zdravotní problémy. Česká tenistka uvedla, že ji trápila na kurtu menší nevolnost a křeče v břiše.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Asi jsem trochu přetažená nebo co. Nevím, co se pokazilo. Teď mám týden volna do US Open a doufám, že tam to bude v pořádku," citoval Kvitovou server WTA Tour.

Související články:

Deja vu Kvitové: Po Wimbledonu se zase trápí

Kvitová se těší do New Yorku, hlavně na večerní zápasy

Petkovicové podlehla šestá hráčka světa podruhé za sebou. Na předchozím turnaji v Torontu s ní prohrála rovněž ve třetím kole 1-6 2-6. Tentokrát světová jedenáctka zvítězila dvakrát 6-3. "Hrála dobře. Mně se nedařilo a udělala jsem spoustu chyb," uvedla Kvitová. 

O dva roky starší Petkovicová si potíží soupeřky povšimla. "Má astma, nebo co, a vždycky když je horko nebo vlhko, hraje se jí hůř. Říkala jsem jí, že doufám, že bude na US Open v pohodě," řekla německá jednička, která má nyní s Kvitovou bilanci čtyři vítězství a tři porážky.

Navzdory čtvrteční porážce si jednadvacetiletá česká tenistka může vylepšit životní maximum ve světovém žebříčku na páté místo. V pondělním pořadí WTA přeskočí Číňanku Na Li, ale posun Kvitové ještě může zhatit Ruska Maria Šarapovová. Pokud bývalá světová jednička v Cincinnati uspěje v boji o semifinále s Australankou Samanthou Stosurovou, dostane se před českou hráčku.

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

28
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Carloss
Ještě bych rád dodal, že se mi moc nelíbilo, jak ke všemu Kvitová po Wimblasu přistupovala. Připadala mi trochu jako robot. Myslím, že v tom jejím tenise je potřeba uvolnění, aby mohla ty svý údery střílet přesně. Takže místo nějakého tréninku v Tatrách měla IMHO zvolit týden na Bahamách se svým přítelem a pak zkusit hned Carlsbad jako rozvičku. Takhle je to vše moc naplánované, moc strojené, moc pro tu hráčku jakou Kvitová je stísněné a svazující. Soustředit se jen na velké turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty bys ji snad chtěl dělat trenéra. Já myslím, že ví co dělají. Bys ji s tím zraněným svalem hnal už do Carlsbadu ???
Petra je prostě hráčka pro velké turnaje. Vždycky v prvních kolech jsou výkony slabší a čím více se přibližuje finále, její výkony rostou.
Reagovat
Carloss
Kvitová hraje maximálně riskantní tenis a k tomu potřebuje cítit herní jistotu. Viděl jsem ten její zápas s Petkovic v Torontu a tam vypadala úplně herně mimo, chyběl ji cit, radost ze hry, jistota, sebevědomí, jen to tam pálila hlava nehlava jak utržená ze řetězu.
Reagovat
smazaný uživatel
To je neuvěřitelné. Za rok sehraje každý hráč skoro 20 turnajů a když Petra nehraje dobře ve dvou turnajích, tak tady už na ní někteří plivou (Jupiter,Muhamed,Pav236). Vzpamatujte se!
Taková sezona jako má třeba letos Djokovič se může podařit jednou za život (navíc když je konkurence mimo formu). A snad tohle nikdo nečekal od Petry v 21 letech. I když hru na to má už teď. Jen ještě ne tak stabilní.
Však ono Vám to Kvítko vy kašpaři ještě předvede, jaký umí hrát tenis. Až bude dřít za ČR ve FedCupu, to Vám bude dobrá.
Věřím, že na US open by mohlo pomoci, že odehraje více zápasů, než narazí na top soupeřky a konečně se rozehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
machrujete tady...a pritom cincinnati je suverene nejzkurrvenejsi mastrs ze všech !! bezprostredne navazuje na kanadu, prazdny tribuny, hraci bez zajmu, amatersky zaběr hlavni kamery.

doporučuji vam si vzit přiklad z atleta pana Veseckeho.....končit se ma na vrcholu !!!!! bando fanaticka
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, Rogi za chvilku prohraje. :D
Prej "bando fanaticka" - :D Sám jsi fanatik, musel jsi ho dřív hodně milovat, když ho ted' tak nenávidíš, co? :D
Kdybys místo zvracení tady v diskusi napsal přímo Rogimu (a uvedl svou adresu), tak by ti určitě odepsal a poslal ti i kartičku s podpisem, co ty na to? :DD
Reagovat
Pe3k
Potom by měl Nadal už končit, protože to nejlepší má za sebou. Prohrál 2:0 s Fisem. Ostudný výkon na světovou dvojku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by měl Djokovič skončit, protože na vrcholu právě teď je a už ho čekají (pevně věřím) jen pády. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je?? :D Petra se urcite brzo zvedne a zacne zase vsechny porazet, jednu mensi krizi uz letos mela a byla taky v USA, takze to treba je tim ze Petre nevyhovuje klima ktere v USA je
Reagovat
smazaný uživatel
Brilantní Federer, nejlepší tenista všech dob! Žijící legenda a švýcarský fenomén. Snad ještě minimálně 5 let vydrží hrát svůj NEJlepší téměř dokonalý tenis, protože je jednoduše nejlepší. Djokovič na něj ani zdaleka nemá, brzy se to prokáže.
20 GS je minimálně v jeho silách !
Reagovat
smazaný uživatel
zas nedivoc
Reagovat
smazaný uživatel
místo aby jste Petru podpořili hezkým slovem,tak ji hned urážite,shazujete a kritizujete...není stroj...a každý sportovec má výpadky..tak nevím co řešíte..bože..zase se mi z těch komentářů zvedl adrenalin...:-((
Reagovat
petrulinka
Souhlasím. Když vyhrála Wimbledon, tak se tady mohli všichni rozplynout, a teď, když se jí nedaří, tak na ni všichni plivou. Měli byste se stydět.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Až Petra zase vyhraje velký turnaj tak tady ty exoty budou psát jaká je frajerka. Nejde vyhrávat všechno a Petra se zase zvedne a ještě všem ukáže.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová se po vymlouvala na nevolnost a křeče v břiše !!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé jak *k.u.r.v.a* někdo prohraje tak se vždy vymlouvá a banda tupců jim to sežere .
Reagovat
smazaný uživatel
tak Petra prohrála i minulý týden a na nic se nevymlouvala a uznala že ji to nešlo a že soupeřka byla lepší
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasný ale podruhé už se musí vymluvit poprvé to brala jako ...no bože po měsíci láááááážo plááážo se jedna prohra omluvit dá ale druhá už musí být výmluva .
Reagovat
smazaný uživatel
no každopádně ona sama ví dobře jestli se vymlouvala nebo ne a myslim že místo toho aby chodila na naky ruzný party WTA tak by měla radši makat nebo si zajít psychologovi nebo ja nevim jakej ma problem, ale nákej určitě má když už druhou sezonu za sebou ma krizi po Wimbledonu, i když ta loňská byla asi větší, to nedokázala vyhrát ani jeden zápas
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je jasny,ze minulou sezonu byla ta krize vetsi. Ted je rana,ze je nasazovana do druhyho kola,tak neudela takovou ostudu vypadnutim v prvnim kole. Nebejt nasazena leti okamzite domu. Labilka potrebuje psychologa. JJ presne tak,hlavne,ze je naco se vymlouvat. V par pripadech to delal i Berdych. Mozna by to chtel u Petry se zamyslet nadtim,ze kdyz vyhrala wimbledon neni kralovna tenisu a ze vsechni ji budou padat k noham a bejt nohama na zemi
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim proc to tak resite?Kdyz prohraje tak ti to tak vadi ze ji musis urazet?Hraje sama za sebe tak ztrapnuje maximalne sebe ne nasi vlast,naopak kdyz vyhraje tak ji aspon zviditelni.Takle klid a nechte ji zit.Kazdopadne ted uz se neda mluvit o nerozehranosti,ale problem je jinde,nejspise nezvlada tihu a tlak od verejnosti,takze je to o hlave.
Reagovat
smazaný uživatel
Plácáš nesmysly, i když se jí nedaří, pokaždé zápas vyhrála.
Držím palce a doufám
Reagovat
smazaný uživatel
To znamena ze ted s Petkovic 2krat vyhrala?Ale je fakt ze oproti minulemu roku prelezla aspon jedno kolo.).Ja nejsem ten co ji urazi,ja ji opravdu fandim.Snad se da brzo dohromady a bude aspon zase komu fandit:)Vdycky po nejakem jejim uspechu nasleduje utlum a jen ona zrejme vi(teda doufam)kde je zakopany pes.
Reagovat
EllNino
Minuly tyden taky byla ve 3. kole tak nwm co to hrotis....
Reagovat
smazaný uživatel
To je sice pravda,ale minulej i tento tyden to nebyl moc presvedcujici vykony. Muze bejt fakt rana,ze byla nasazena rovnou do druhyho kola,jinak by letela hnedka.
Reagovat
smazaný uživatel
naopak by jí to podle mě mohlo pomoct, měla by větší šanci se rozehrát takhle dostane hned druhej zapas těžkou soupeřku a ne dostatečně rozehraná
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist