Kvitová: Už se cítím normálněji než při svém návratu. Lidé měli obavy se mnou mluvit

1. 8. 2017, 13:20
Aktuality 27
Petru Kvitovou čeká před US Open série čtyř turnajů. Dvojnásobná wimbledonská šampionka má v plánu odehrát turnaje ve Stanfordu, Torontu, Cincinnati a v New Havenu. Dlouho jsem nehrála, ale když si teď uvědomím, že mě čeká pět turnajů v řadě, tak to zní opravdu divně, přiznala Kvitová, jež také dodala, že si hodlá druhou polovinu letošní sezony užít.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Dvojnásobná wimbledonská vítězka se po prosincovém přepadení na kurty  vrátila na French Open, kde vypadla ve druhém kole. Hned na svém druhém turnaji v Birminghamu ovšem nenašla přemožitelku a získala jubilejní 20. titul. V milovaném Wimbledonu sice prohrála již ve druhém kole, sama Kvitová se ale radovala z toho, že je vůbec zpět.

Před odletem na americké turnaje měla bývalá světová dvojka odehrát antukový turnaj v Bastadu, kvůli problémům se žaludkem se ale účasti na švédském turnaji vzdala a přípravu směřovala až na americké betony.

Oproti původnímu plánu začít americkou tour až v Torontu se ale Kvitová rozhodla přijmout divokou kartu od pořadatelů turnaje ve Stanfordu a na kurtu se tak ukáže již tento týden. "Myslím, že nejtěžší část sezony mám už za sebou. Návrat na kurty byl hodně náročný, přestože jsem se těšila. Po Wimbledonu jsem si vzala pár dní volno, protože jsem si musela odpočinout. Všechno to, co bylo s mým návratem spojeno, bylo vyčerpávající. Navíc jsem půl roku nehrála, takže jsem si musela zvyknout na turnajový režim," řekla Kvitová.

"Jsem moc ráda, že mám návrat za sebou, protože ze mě konečně všechno odpadlo. Teď už se těším na zbytek sezony, který si chci užívat," prohlásila dvojnásobná wimbledonská šampionka po příletu do Stanfordu, kde bude hrát poprvé v kariéře. "Rozhodnutí hrát ve Stanfordu bylo snadné. Půl roku jsem nehrála, takže teď potřebuju hrát co nejvíce zápasů. Ve Wimbledonu jsem brzo vypadla, proto jsem pak plánovala dál a požádala o divokou kartu organizátory zdejšího turnaje. Jsem moc ráda, že to vyšlo. Jsem tu poprvé a moc se mi tu líbí."

Hello from @botwclassic - graduate class of 2017

Příspěvek sdílený Petra Kvitova (@petra.kvitova), Čec 31, 2017 v 1:44 PDT

Kvitová má v plánu poprvé v kariéře odehrát před US Open čtyři turnaje na betonech v řadě - Stanford, Toronto, Cincinnati a New Haven. "Před US Open je to vždycky hodně dlouhá cesta a já jsem nikdy předtím tolik turnajů neodehrála, vždy jsem začínala až v Torontu nebo v Montrealu. Teď mě ale čeká pět turnajů v řadě," dodala česká tenistka a vzápětí se zarazila. "Zní to opravdu divně," smála se.

V úvodním kole čeká ve Stanfordu druhou nasazenou Kvitovou utkání s vítězkou zápasu mezi Francescou Schiavoneovou a Katerynou Bondarenkovou. Kvitová si čas strávený v Americe užívá. Kromě tréninků a přípravy na turnaj stíhá také relaxovat a jeden den se dokonce vypravila na sever do San Francisca, kde navštívila několik památek.

"Už se cítím normálněji a lépe než dříve. Když jsem se vrátila na okruh, cítila jsem, že někteří lidé měli obavu se mnou mluvit. Pravděpodobně se báli, aby nezabrousili k nějakému mně nepříjemnému tématu. Jak ale říkám, to všechno teď konečně odpadlo."

Where am I?!

Příspěvek sdílený Petra Kvitova (@petra.kvitova), Čec 31, 2017 v 7:25 PDT

Komentáře

27
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Frick
Je mi líto. V opačnym případě je chyba na straně KriPo, která svou neschopností doslova živí půdu pro teorie tohoto typu.
Reagovat
blixa
Ne. Chyba není u kriminalistů. Chyba je ve tvým posraným dementním bulvárním mozku.
Reagovat
Frick
Takže ty věříš, že se to stalo přesně tak, jak bylo popsáno v médiích?
Reagovat
blixa
To není otázka víry. Je to prostě informace. A protože nejsou jiné důkazy, jen výplody choromyslných mozků, nemám žádný důvod o informaci pochybovat.
Reagovat
ludmilaosfka
Věřím, že podrobnosti přepadení byly horší, než nám bylo oznámeno. Ono tak do podrobností nám nic není, s tím se musí Petra vypořádat sama. Kdysi jsem byla přepadena, když jsem vcházela do domu. Naštěstí přišla pomoc včas a nic se mi nestalo, ale je mi z toho špatně i po letech, když si na to vzpomenu. Kudla na krk je strašná věc a i lékař říkal, že chytit jí rukou je úplně normální reakce, protože když jde člověku o život, nestará se o to, co bude s rukou. Petra zažila hroznou věc a držím palce, aby se z toho dostala nejen fyzicky, ale i psychicky.
Reagovat
Pedronegro
perfektní polopatické vysvětlení a vlastní zkušenost, což by mělo uspokojit zvědavost každého dementa, obávám se ale, že fricek bude požadovat fotky z místa činu a video s doznáním pachatele, jinak nedá pokoj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Frick je nepovedený redakční projekt, jiné vysvětlení neexistuje :-)
Reagovat
sprchon
https://twitter.com/popalorena/status/890989474825547776

Hezký, Caro je fakt fajn. :)
Reagovat
sprchon
Hmm, asi kvalitní zápas. :)

https://pbs.twimg.com/media/DGKobLTXkAExGYu.jpg:large
Reagovat
Frick
Myslíte, že jsou hráčky, který by o tom neměly problém mluvit? No ale zrovna Petra, ukazujíc se tři dny poté na tiskovce, by podle toho teoreticky mít problém o tom mluvit nemusela. V zásadě to nahrává spekulacím o tom, že v tom případu něco nehraje.
Reagovat
ludmilaosfka
Ona ta tiskovka byla nutnost. Každopádně to pro ní muselo být těžké. Nevím, připadáš mi jako člověk, který nikdy nic opravdu těžkého nezažil, jinak bys tu neplácal takové nesmysly.
Reagovat
Frick
Nemyslim si rozhodně, že to byla nutnost. Každý by respektoval Petřino přání o klid. Stačil by vzkaz předaný přes mluvčího.
Reagovat
Empe
"Každý by respektoval Petřino přání o klid." :-D
Reagovat
honza333
Nemá někdo stream na Halepovou
Reagovat
Pavlis
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_l

Slušný je i tohle, ale tam nemusí být přímo dané zápasy.
https://streamwoop.tv/ Ty odkazy jsou některé funkční a kvalita videa ok.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra bude hrát příští rok v Charlestonu :)

https://twitter.com/VolvoCarOpen/status/892385998872731651
Reagovat
Frick
jak to bylo. Nastane úleva.
Reagovat
George_Renel
Běž na WC a tam se ti uleví. :-b
Reagovat
Jabadu
" ... až vylezež z lochu, budeš jinej. Možná i holky tě přestanou zajímat."
"Budete tady tak dlouho, dokud Michala nepustí. Půl roku, rok ... mně je to jedno!"
"Toho citrónu mohlo být víc!"
:-)
Reagovat
Jabadu
... vylezeš ...
Reagovat
Lina
Petra řekla, jak to bylo nebo ti to má dát písemně. Ještě že to nevyšetřuješ, šupl bys ji určitě do vazby, aby nemohla ovlivňovat svědky. Běž už někam.
Reagovat
sprchon
Dneska je tu nějakej opožděnej apríl nebo jen někomu hrabe z toho horka? To není možný, co to je s těmi zápasy, hrozně to mate...
Reagovat
tommr
myslím si, že všech 5 turnajů neodehraje obzvláště pokud by na některém z nich došla daleko, ale proč to nezkusit? Petra letos nemá co ztratit ... :)
Reagovat
Andrew89
Přesně.. taky si myslim,že je neodehraje všechy. Možná za předpokladu když by vypadávala brzo. Jsem, ale rád, že vůbec hraje a ten rozhovor je velmi příjemný a mám z něj i pocit, že si vše potřebovalo sednout. Ted do konce roku je každý bod bonus...přístí sezonu začne už na ostro:)
Reagovat
Torn
Tak není tajemnstvím, že v tenisové společnosti nejsou často zrovna nejchytřejší lidi, každopádně neptat se na ruku, by snad mohl zvládnout i ten nejhloupější tenista. :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist