Kvitová ve finále v Katovicích s Vinciovou prohrála

14. 4. 2013, 19:04
Aktuality 144
Petra Kvitová nezískala titul na turnaji v polských Katovicích. Nejvýše nasazená hráčka dnes prohrála ve finále s Italkou Robertou Vinciovou 6-7 1-6. Zápas byl generálkou na semifinále Fed Cupu, v kterém české obhájkyně titulu budou hrát příští týden na antuce v Palermu.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Ve finále předvedly Kvitová s Vinciovou skvělý úvodní set. Češka prohrávala 1-3, ale pak přidala na důrazu a získala ztracený brejk zpět. Za stavu 4-4 odvrátila Kvitová tři brejkboly a začala občas praktikovat v současnosti již méně často užívanou útočnou hru servis - volej.

Set ale ztratila ve zkrácené hře, v které po zisku prvního bodu přišla i po chybách o pět míčů v řadě a sadu prohrála po hodině a devíti minutách.

Pak už Kvitová nedokázala čelit pestré antukové hře světové třináctky Vinciové. Italka téměř nechybovala, z forhendu trefovala rohy a ke konci úspěšně zkracovala hru za síť. Kvitová ve druhém setu prohrála dvakrát podání a získala jediný game. Odvrátila ještě dva mečboly, ale při třetím trefila síť.

"Odehrála jsem velmi dobrý zápas," řekla Vincová. "Petra hrála velmi agresivně v prvním setu, dobře podávala, ale já se držela a nakonec vyhrála v tie-breaku. Druhý set byl z mé strany ještě lepší, možná proto, že Petra byla trochu unavená," dodala vítězka.

"Byl to hrozně težký zápas," přiznala Kvitová. "Nemohla jsem se dostat do tempa a byla jsem pouze ta druhá hráčka na kurtu, protože Roberta diktovala hru, hraje na antuce skvěle. Také jsem se cítila být trochu bez energie. Soupeřka byla lepší a zasloužila si vyhrát," dodala.

Třiadvacetiletá Kvitová letos už ovládla turnaj v Dubaji, ale na syntetické antuce v katovické hale poslední krok neudělala. Světová osmička hrála své třinácté finále v kariéře a teprve potřetí odešla z titulového duelu poražena.

Nejraději by Kvitová vrátila Vinciové porážku v sobotu v Palermu, kde by měla jako česká jednička hrát s Italkou znovu. "Bude to jiný zápas, je to Fed Cup a bude to venku. Asi vím, co na ni hrát, ale bohužel jsem toho tady nebyla schopná. Ona mění rytmus hry, je to hrozně varchtlatý a člověk musí být pořád ve střehu."

Z Katovic do Palerma poletí Kvitová v pondělí. Před Fed Cupem potřebuje především nabrat síly. "Je strašně znát, když mi chybí energie a víkend bude nesmírně těžký. Nechám tam ale všechno, co budu moct," slíbila.

- WTA INTERNATIONAL KATOVICE -
(Polsko, antuka / hala, 235.000 dolarů)
nedělní výsledky (14. 04. 2013)

Dvouhra - finále:
Vinciová (2-It.) - Kvitová (1-ČR) 7:6 (7:2), 6:1.

Čtyřhra - finále:
Arruabarrenová, Domínguezová (Šp.) - Olaruová, Solovjevová (Rum./Rus.) 6:4, 7:5.

Komentáře

144
Přidat komentář
dadaft
souhlas s článkem, první set byl parádní z obou stran, obě hráčky hrály velice ofenzivně (i když každá svým způsobem) a rozhodně bylo na co koukat. spousta pěkných akcí a vítězných míčů..............
ve druhém už Petra na Robertu neměla nárok.
Reagovat
Frick
od kolika let Italky vypadaj jak babičky? Od 25 nebo až od 30?
Reagovat
dadaft
no, když to budeme brát podle Sofie Villani Scicolone, tak zhruba od sto třiceti šesti.
Reagovat
Frick
Není se čeho bát. Vyhrají i Italky, alespoň pšonci v té zakouřené díře ostrouhají....
Sakra - finále v Praze a zbytek jinde, to snad není nespravedlivý...

To je jak, když Dánsko přesunuli z nejlepšího stadionu v zemi do Holomóce, kde se beztak hrál krátce předtim přátelák...
Reagovat
Frick
Nicméně za největší tragédii považuji v tomto směru to, že v O2 nebylo MS basketbalistek. Aspoň play-off.

Vary?!
Reagovat
Vojtiik
Fritzku Fritzku, ja sice taky bydlim ve velkoměstě, ale za tyhle kecy bych ti rozbil držku štuckem od radegasta:))
Reagovat
smazaný uživatel
STATS HRACEK Z ANTUKY (je to jen vyber)
A je jasne, ze se take musi trochu prihlizet k poctu zapasu atd., ale o necem to trosku vypovida...Jede to od te nejlepsi...

Maria Sharapova 94/21 > uspesnost 81.74 %
Serena Williams 110/33 > uspesnost 76.92 %
Kim Clijsters 70/24 > uspesnost 74.47 %
Svetluska 132/52 > uspesnost 71.74 %
Li Na 67/27 > uspesnost 71.28 %
Jelena Jankovic 147/63 > uspesnost 70 %
Karolina Vozniacka 90/39 > uspesnost 69.77 %
Viktorka Azarenka 92/40 > uspesnost 69.7 %
Agnieszka Radwanska 85/37 > uspesnost 69.67 %
Ana Ivanovic 65/29 > uspesnost 69.15 %
Andrea Petkovic 114/53 > uspesnost 68.26 %
Domca Cibulkova 84/40 > uspesnost 67.74 %
Petra Kvitova 56/29 > uspesnost 65.88 %
Karlicka Navarro 129/68 > uspesnost 65.48 %
Sloane Stephens 45/24 > usopesnost 65.22 %
Nadezda Petrova 112/60 > uspesnost 65.12 %
Francesca Sciavone 147/80 > uspesnost 64.76 %
Sara Errani 158/88 > uspesnost 64.23 %
Sam Stosur 92/52 > uspesnost 63.89 %
Lucy Safarova 89/55 > uspesnost 61.81 %
Lourdes Lino 225/149 > uspesnost 60.16 %
Klara Zakopalova 173/115 > uspesnost 60.07 %
Roberta Vinci 128/88 > uspesnost 59.26 %
MaKiri 61/46 > uspesnost 57.01 %
Mona Barthel 47/32 > uspesnost 59.49 %
Sabine Lisicki 43/30 > uspesnost 58.9 %
Marion Bartoli 69/66 > uspesnost 51.11 %
Angelique Kerber 51/53 > uspesnost 49.04 %
Reagovat
tommr
zajímavej přehled. Předpokládám, že to je úspěšnost na antuce za celou kariéru? Nebo je to braný za nějaký kratší období?
Reagovat
gigin
Julča nic?
Reagovat
smazaný uživatel
tommr > jen antuka a cela kariera!
Reagovat
smazaný uživatel
Julia Goerges 114/56 > uspesnost 67.06 %

Takze lepe nez Petra :) A myslim, ze by se jich tam jeste par vlezlo na ty antuce pred Petru...ale nejak se mne to uz nechce rozvijet vic...to vis lenivej vlcek... a potom vzal jsem si MTO:P
Reagovat
smazaný uživatel
jedeme dal, takova forbina.. ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Sumasumárum se z dnešní Petřiny prohry dělá podle mě zbytečně horor. Nastává další tenisový maraton, tentokrát s Tomem a Radkem, takže je se na co těšit a třešničkou na dortu bude FC, kde nám možná naše holky ukážou, že budeme valit oči :)) Když nejde o život, jde o ....., takže těšme se a fanděme :)) Přeju všem optimistům i pesimistům pěknej zbytek večera. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tobě též, měj se hezky a dobrou...
Reagovat
Fandina
taky přeji dobrou noc ...
Reagovat
freeteepek
Tak jsem zase vsadil na soupeřku a vyhrál jsem. Ale tentonkrát jsem s výhrou celkem počítal a kurs 2,75 Na Vinciovou byl značně přemrštěnej. Vinciová na tomhle turnaji hrála líp než Petra. Antuka je její silný povrch a Petra navíc byla po nemoci. Rozdíl v žebříčkovém postavení pouhých 5 míst...
Podle mě Petře ve druhém setu prostě došla pára. Pokud jde o Fed Cup mám trochu obavy, že postoupí Italky a sázet budu na ně. Pokud jde o zápasy Petry v Palermu, tak přesto přeze všechno budu tentokrát sázet na Petru. Myslím, že se v Katovicích dobře rozehrála a že na Vinciovou během týdne něco vymyslí. To samé platí o Eraniové. Navíc její výkon podpoří jak kolektiv, tak přítomnost trenéra i fedcupového kapitána. Osobně si myslím, že jezdit na turnaje bez trenéra je blbost. Během finálového zápasu by se určitě hodil. A jak vlastně Petra ten týden trénuje sama?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale v Dubaji byla taky sama ne? A přitom vyhrála.. slyšela jsem hodně názorů, že právě Kotyza je její hrob a že když jede bez něj, je to mnohe lepší.. osobně s tím nesouhlasím. Ale třeba ten vzájemnej odpočinek je někdy nutný.
Reagovat
smazaný uživatel
S tim trenerem naprostej souhlas. Nechapu jak muze hracka z top10 hrat finale turnaje bez trenera. Ale kdyby to bylo jednou tak ok, ale je to celkem casto. Jak to funguje, ze se domlouvaji pres emaily? Vzdyt ona ho potrebuje tam primo na hristi....
Reagovat
freeteepek
Je pravda, že Petra na turnajích bez Kotyzy doposud vyhrávala. Všechno to ale byly turnaje na tvrdém povrchu, kde není třeba nic vymýšlet. Něco jiného je ale hrát na antuce proti jedné z nejlepších antukářek na světě! Nezapomínej, že Petra se ještě s antukou plně nezžila. Neumí se např. ani klouzat, což je základem antukové hry. S názorem, že Kotyzova přítomnost Petře škodí zásadně nesouhlasím. Jak trénuje sama bez trenéra? Podívej se, jak velký kolektiv se neustále pohybuje okolo Azarenkové nebo Šarapovové!
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky nesouhlasím, že by měla Petra měnit trenéra, jen píšu, co často slyším. Na druhou stranu např. Wozniacká vloni byla přesně příkladem, že když prohrávala a přišel její tatíček a dával rady, v tu ránu hrála hrozně - psáno s nadhledem :) Já to až tak nesleduju, ale zazněly i zprávy, že tím, že má Kotyza rodinu tak se s Petrou tak nějak domlouvají a on s ní proto všude nejezdí. Podotýkám, že nevím, co je na tom pravdy. Jinak myslím, že právě on je pro Petru oporou, i když se jí třeba nedaří jak by všichni nároční fanoušci chtěli. Tady ho možná neměla kvůli tomu, že turnaji nepřikládala až takovou váhu a pojala ho opravdu jakoby "rozcvičku" před FC. Nevím, jen si to myslím..
Reagovat
tommr
a já si zase myslím, že blbost je už to, že takovýho trenéra jako je Kotyza vůbec má. Co s trenérem, kterej jí už skoro dva roky není schopnej dostat aspon zpátky na úroven z roku 2011? To, že s ní Kotyza ani nejezdí na všechny turnaje jen dokresluje jakej je to amatér a jakej má přístup k trénování špičkový tenistky jakou Petra ještě pořád je ...
Reagovat
smazaný uživatel
Co to sakra meleš?! Ona se na úrovni z roku 2011 drží pořád, dokonce si myslím, že herně je teď na tom o něco líp.
Reagovat
smazaný uživatel
tommr na hrad, aneb bez ji trenovat ty....a letis po 5ti minutach. Takovy jako ty by ji srazil na 1508. misto a jeste by skoncila u psychiatra, ale ona by si to nastesti po cca 5ti minutach nenechala libit...
Reagovat
smazaný uživatel
nechci se vam do toho prilis motat, ale podminky (pracovni) si klade hrac, ne trener.. ;-)
Reagovat
tommr
nemám ambice Petru trénovat takže nic podobnýho jak si představuješ nehrozí. Jen si myslím, že Petra by si zasloužila profesionálního trenéra, kterej by se jí plně věnoval a ne trenéra na částečnej úvazek, kterej dává přednost rodině a na její kariéru víceméně kašle ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ambice trénovat Petru nemáš (chválabohu). Ale kecat do toho těm, co ji trénují, to zjevně ano..
Reagovat
Fandina
Já také přeji Petře, aby měla co nejlepší výsledky a trenéra a tým, ale nejsem si jistá, jestli o Kotyzovi platí to, že on není ten, kdo to s ní myslí dobře. Já respektuji rozhodnutí Petry. Podle toho, jak se Petra prezentuje podle mě ví až moc dobře proč je to tak, jak to je.
Reagovat
VlS
Petra není malé dítě, ale dospělá ženská. Ona rozhoduje, kdo, jak a za jakých podmínek bude v jejím týmu a kdo jí do toho může mluvit. Jestli jsou v jejím týmu nějaké věci v nepořádku ( a to nelze ani potvrdit, ani vyloučit) , tak je to především její odpovědnost. Jestli jsou tam chby, jsou to Petřiny chyby. Nehledej odpověd nost jinde, než právě u Petry.
Jestli je nějak omezena smlouvou s Černoškem, tak je to zase její věc, protože ona ji podepsala.
Reagovat
smazaný uživatel
Když se to veme tak po Dubaji hrála v IW , kde podala více než solidní výkon a v Miami sice 3.kolo, ale všichni víme proč(astma) no a teď po nemoci finále v Katovicích. Myslím , že je Petra na odbré cestě uvidíme co příjde teď v Miami,Římě, Štutgartu a hlavně RG. :) ale kdoby to byl řek po nezdařelé Austrálii si vede dobře :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím. Ale říkej to těm pesimistům, kteří si říkají realisté... Co se týče mě, mám z Petry teď opravdu dobrý pocit. Přeju jí, ať ji tenis stále baví a pochopitelně hodně zdraví.
Reagovat
Fandina
Tak snad tady není moc pesimistů, kteří neví, že realita bude známa až po zápase. Já jsem moc ráda, že Petra hrála finále. Nevyšlo to tam, ale druhá byla lepší a vyhrála zaslouženě. Petra ale také hrála moc dobře a není důvod si nemyslet, že v Itálii nevyhraje. Tak držím palce Peťi a pojď pojď pojď
Reagovat
gigin
V Miami teď nepřijde velice nic. Ale asi jsi myslel Madrid.
Reagovat
VlS
Madrid nebo Miami, obojí je na západ a převažující jazyk je španělština. Znáš limonádovýho joa? Padouch nebo hrdina, všech o jedna rodina :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jj Madrid :D pardon :D
Reagovat
Fandina
VlS :-))))) dobré ... a mě přitom stejném M napadlo něco trochu jiného, ale také na stejná písmena ... Paříž nebo Dobříž obojí je na ž ... úsměv
Reagovat
misa
http://bnpparibaskatowiceopen.com/images/show/gallery/688.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
NO SVĚT SE NEZBOŘÍ, DŮLEŽITÉ JE, ŽE PO NACHLAZENÍ JE PEŤKA V POHO. PO NEMOCI VŽDY CHYBÍ SÍLY, KAŽDÝ TO ZNÁ. TAK HOLKY AŤ URVEME TEN FED CUP, HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.........SE TĚŠÍM!!!!!!!!!
Reagovat
Bob
A děkuji Petře za hezký turnaj. Snad se dobře rozehrála a o víkendu nám ukáže, že na to má. Já mám radost, že Petra došla až do finále, víc neřeším, tak prohrála, každý jednou prohrává :) Ostatní neřešte, buďte takoví jací jste. Někdo prostě vidí sklenici z půlky prázdnou, někdo jí vidí z půlky plnou. Nechtěl bych být ten první, ale to je jejich věc a jejich problém ;) Většinou pesimisté jsou v životě nešťastní, tak je nechte, ať si pobrečí ;) Péťo, držím palce na Fed Cup a věřím ti. A když ne, nebudu si muset vylívat zlost tady na portálu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mam radost alespon za to finale a Petre verim i nadale. Po tom jak vysla zprava, ze je po nemoci, jsem si uprimne myslela, ze takhle daleko nedojde. Takze za mne dobry:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Thanks to the BNP Paribas Katowice Open for a great week! Looking forward to meeting up with the Czech team for Fed Cup!

Moc dekuji Katovicim za skvely tyden a ted se tesim do Italie na Fed Cup!

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/555156_521679877896096_84614453_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
to je pro ty rozumbrady pesimistický. Petin krásný úsměv vždycky potěší :)
Reagovat
misa
Díky, pro mě má Petra nejkrásnější oči a úsměv na okruhu :-)
Reagovat
pepin
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=521679877896096&set=a.188526497878104.51345.185199214877499&type=1&theater

No a podívejme se jak se hezky směje s kytičkou.
Reagovat
smazaný uživatel
předběhl si mě :))
Reagovat
pepin
Omlouvám se, promin.
Reagovat
smazaný uživatel
pro tentokrát! ;D
Reagovat
pepin
Tak já měl smůlu, ale asi i štěstí, že jsem dnes ten zápas neviděl. Určitě jsem pošetřil nervy. Na druhou stranu mi stačí zase tady číst ty vášně pokud někdo řekne něco jiného než omluvu na prohru Petry. Nevím kde to tady kdo bere, že Petru někdo uráží nebo ji dokonce nadává. Prostě na ni asi neměla a hotovo točit. Je ale také pravda, že někteří prohry Petry pořád zdůvodnují něčím objektivním a již to tu někdo napsal. Vždyt je to volná diskuze a když Vám vadí, že ji Tommr nechválí tak to prostě nečtěte.
Reagovat
Fandina
Mě nevadí, že tommr Petru nechválí. On je prostě takový, já jsem si na to už zvykla. A souhlas s tebou, že je to diskuse a ty bývají různorodé. Jinak doufám, že Peťa ve FED Vinci dá a držím palce, aby se zadařilo i ostatním holkám. Dejte to!
Reagovat
smazaný uživatel
s tommrem, o co vám vlastně jde? Vždyť ty to taky nemusíš číst, když tommra nechválí...V podstatě nikdo nemusí nic číst, že? Tommr zkrátka je laděn spíše pesimisticky, někdo zase více optimisticky. Já třeba tento turnaj vidím spíše jako dobrou rozcvičku na příští víkend a věřím, že Petře hodně prospěl a pomohl. a prostě, čas ukáže... Zhodnotíme to zase za týden, dobře?
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr píše naprosto normálně, to na jiných fórech je to hustý, jak Petru pomlouvají, takže tady číst komentáře je pro mě osobně naprostá pohodička :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jen je prehnane prisnej, nesmlouvavej a nespravedlivej. A ne proto, ze kritizuje, ale ze mu jen malokdy je neco dobryho a hned vidi vse cerne a maluje tu bubaky na zed a predpovida katastrofy. Ten jeho pesimismus me fakt stve.
Reagovat
pepin
Budu mluvit za sebe, mně o nic nejde, ale nezlob se ale do někoho se navážet, protože napíše "prostě na ni neměla", nebo " vidím to s Itálií černě", to přece není nadávka nebo to, že tu Petru nemá nebo nemám rád a nefandím ji. Už se prostě proberte a nehledte na vše růžovými brýlemi. A jinak za týden si klidně napíšeme. Já s tím nemám problém.
Reagovat
pepin
A nebo třeba vidí věci více reálně a nic si nenamlouvá.
Reagovat
Fandina
Tak ono asi v tenise si moc namlouvat nemůžeš. Vždycky rozhodne výsledek zápasu. Buď výhra nebo prohra. A to umí málokdo. Realita je v případě tenisu známá až po zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
růžové brýle nevlastním a probraná jsem až až. To jen naokraj. Zkrátka a dobře, dle mého názoru to Tommr vidí hned vše dost černě. Jako s tou Itálií. Vždyť v únoru, doma, na své antuce s USA vůbec nezářily! Ba naopak byly blízko vyřazení...Těžké to bude, ale myslet si hned, že prohrajeme? Ještě víc, čtu, že Tommr napsal - jestli naši uhrají s Italkami bod, bude to pro mě překvapení-! To je realismus? To je podle mě pesimismus.
Reagovat
smazaný uživatel
naprosty souhlas s predrecnici!! to je to, co mi na tommrovi vadi a kldine si tu rikejte, ze jen vidi veci realne. Ne on vidi vsechno cerne a hne dprorokuje katastrofu :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já jsem tady nováček a nejsem tu pravidelně, vy se znáte jistě delší dobu, ale co jsem četla komentáře od tommra, tak mi prostě pesimistický nějak zvlášť nepřijdou a občas s jeho názorem souhlasím. A samozřejmě podle příspěvků mi někdo sedne víc a někdo míň, proto na někoho reaguju a na někoho ne, ale tak to má asi každej. Vesměs mi tu přijdete všichni jako pohodáři a různé názory diskusi vždycky jen oživí, pokud to nepíše nějakej sprostej primitiv. Ale teď se na Tommra zaměřím :))))))
Reagovat
Fandina
Já si myslím, že je to normální, že jeden je pesimista, druhý optimista, podle mě to ani jinak nejde. Jeden si myslí, že to dopadne tak, druhý tak a jak to dopadne, to je teprve ta realita. Skutečnost.
Reagovat
pepin
Dobře, tak je to prostě jeho názor a proč jee za něj odsuzovat. Kde berety Vy tu jistotu, že ten Váš je naopak správný. Podívej se, např. spisovatel tady nedělá nic jiného než že pěje chvalozpěvy na ty jeho mušketýrky a Tommr prostě kritizuje. Každý něco, ale nemůžeš říci, že by Tommr někoho urážel Od toho jsou tady jiní.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí, že ji nechválí, ale kritizuje. Vadí ten agresivně destruktivní tón.
Reagovat
smazaný uživatel
Já pesimistka nejsem, ale taky někdy napíšu, že mě Petra prostě štve, ale ne proto, že jí nefandím, ale že mě štve, že nevyhrála. Zrovna ona je taková mucholapka na kritiky, až to není hezký. Přitom toho tolik dokázala, jenže někteří blbci prostě nedokážou pochopit, že je to mladá holka, která se vyvíjí jak herně, tak psychicky, čímž si projde každej, i tenisti, jenže u ženskýho tenisu ta psychika je prostě o něčem jiným. Ale to dokážou pochopit zase jenom ženský :)))
Reagovat
tommr
a kdo by jako ty body za nás měl udělat? Petra je po nemoci a v zápase s italskou dvojkou dneska vůbec nestačila, Lucka Šafářová hraje letos hrozně, Klára byla tady v Katowicích bita od Camerinový což je až sedmá nejlepší Italka a Háčka nejsou úplně fit a hrajou letos taky velice špatně. Pokud se proto některá z našich o víkendu proti Itálii zlepší natolik, že uhraje bod tak budu příjemně překvapenej ...
Jinak máš ale pravdu v tom, že Italky měly s USA nečekaný problémy. Zřejmě utkání s USA po odřeknutí Williamsek trochu podcenily a Lepchenková je svou dobrou hrou zaskočila. Myslím si, že podruhý už takový podcenění soupeřek z jejich strany nehrozí ...
Reagovat
Fandina
tak jasně, někdo je víc kritický, někdo méně, každý jsme nějaký, ale to neznamená, že se nebudeme respektovat. Já třeba nerada kritizuji, není mi to vlastní, ale pokud někdo kritizuje, je to jeho věc a já to respektuji, je to normální. Každý to cítíme jinak a tak to má být.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja jsem tu taky nova...ale myslim, ze tu zbytecne rozpoutavas debatu o nicem a hajis Tommra a poustis se do holek kvuli jejich nazoru a tim spis kdyz si zapas nevidel? Vsimla jsem si, ze Tommr tu ziskal nalepku "pan pesimisticky" ja si to nemyslim, naopak si myslim, ze Petre fandi jako my vsichni, ale zaroven se snazi najit priciny jejich pripadnych neuspechu....nekdy treba kritictejsim pohledem na vec a o tom to je, ze kazdej mame jinej nazor. Navic cela debata, co jsem cetla probihala celkem v klidu....
Reagovat
Fandina
Sice to nebylo na mě, ale já jsem také zvědavá, jak budou holky hrát v Itálii. A protože víme, že každý zápas je jiný, obvzlášť u holek a je to dáno i fyziognomicky, tak doufám, že ty naše holky zahrají tak, aby tři body daly. Nejvíc věřím Petře a pak rozhodnutí Pály, koho pošle do hry a jakou budou mít tam na tom konkrétním kurtu momentální formu. Takže stát a dopadnout to může všelijak, ať tak nebo tak. Ale předem se to odhadnout nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ovšem pravda je, že Lucka Š ve finále FC i s Austrálií hrála výborně, ta podpora týmu hlavně Petře dost pomáhá, takže já na rozdíl od tebe nemyslím, že budeme vděční jen za jeden bod. Ženský jsou prostě nevyzpytatelný :))
Reagovat
smazaný uživatel
Pendrek podcenění, Italky prostě nejsou tak superúžasné a neporazitelné tenistky, jak nám tu vnucuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Tož tak, Vinci jsme viděli, že je parádně rozehraná...Ještě nám chybí, jak je na tom teď Errani, myslím tento týden, kdy nic nehrála. Takže, jak bude hrát o víkendu, o tom můžeme jen spekulovat, že? Určitě si Italky z února ponaučení vzaly, ale to neznamená, že budou stoprocentně připravené na všechno. Já vidím postup našich děvčat jako těžký úkol, ale ne nereálný. Natož, abych se nechala překvapovat jedním uhraným bodem, bez urážky ! Otázka pro kapitána je, koho nechá nastoupit jako dvojku. To bude oříšek. Já osobně ,přes poslední výsledky, bych nechala nastoupit Lucku Šafářovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, kdo to napsal, ale já to nebyla, že Tommr někoho uráží...to se obrať jinam....
Reagovat
Fandina
Já tipuji a přeji tři body v Itálii pro naše holky ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť já taky. Na víkend jsem si vzala volno a už se těším....Tak, doufám, budeme mít radost.
Reagovat
tommr
neříkám, že Italky jsou neporazitelný. Říkám jen, že momentálně jsou v mnohem lepší formě než naše hráčky a že jim v Palermu bude všechno hrát do noty. Naše holky budou proti nim mít zhruba stejný šance jako při posledním FC utkání na italský půdě v roce 2010. Jak to tenkrát dopadlo si snad ještě pamatuješ ...
Reagovat
smazaný uživatel
ještě poslední douška....Ať je Tommr moc a moc a velice a převelice překvapenej...snad příjemně, že naše holky postoupí, to si tedy fakt moc přeju...
Reagovat
Fandina
tak to si samozřejmě moc a moc přejeme všichni fanoušci, aby holky v Italii postoupily a podle mě to nereálné vůbec není, tak proč se netěšit ... a když nic, tak alespon uvidíme pěkný tenis, o to nepochybuji ... holky, držím palce a pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
ty vidíš tu Vinci, ale Errani jsme neviděli. Jak je na tom tento týden? Naposled jí přece Petra porazila.
Reagovat
smazaný uživatel
Italky jsou v mnohem lepší formě než Češky? Podle čeho tak soudíš?
Reagovat
Fandina
U holek obecně platí, že nikdy nevíš jak zahraje do okamžiku kdy je na kurtu a vidíš to. Můžeš předpokládat podle minulých výsledků, ale to je tak všechno. Já věřím Petře na oba body a jeden na další singlistce, když to udělají deblistky, tak také jedno. Když ty tři body udělá někdo jiný než Petra, také dobře. Podle mě se uvidí na místě a já věřím našim holkám.
Reagovat
tommr
tak Erraniovou ani vidět nepotřebuju - ta je jednoznačně lepší než Vinciová a pokud Petra v současný formě nestačí na Vinciovou nebude asi stačit ani na Erraniovou ...
Pro nás je jediná šance v tom, že by Italkám náhle odešla forma (to považuju za vysoce nepravděpodobný) nebo že by byly zdravotně indisponovaný. Právě Erraniová měla v Miami určitý trable s pravým stehnem - pokud by to nestihla úplně vyléčit byla by to pro nás určitě výhoda ... :)
Reagovat
tommr
sestup z těch oblaků ve kterejch žiješ někdy na zem a pak se nebudeš muset takhle blbě ptát. Konfrontace ČR-Itálie dopadla v Katowicích jednoznačně pro Italky 4:0 a proti Vinciový uhrály naše holky ve třech zápasech dohromady jen 9 her ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nemá formu, je jako na horské dráze. Jeden den hraje dobře, další výborně, pak zase blbě. Když to Petře o víkendu sedne, tak Italky může porazit. Něco podobného platí i u Lucky Š. Akorát ta by asi musela hrát sakra dobře, aby aspoň jednu z nich porazila. Nějaká šance tam určitě je.. ale taky nemůžem vyhrávat do nekonečna, no ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
dodatek: Když už mluvíme o formě, tak tu naposledy měla Petra na konci roku 2011, kdy odehrála excelentně 2 turnaje za sebou. Linz a Turnaj Mistriň. Např. ta americká šňůra na konci loňského roku, kdy vyhrála též 2 turnaje bych za nějakou extra formu nepovažoval. Bylo to hodně ubojované..
Reagovat
tommr
jj formu z konce roku 2011 Petra zatím marně hledá a mám obavy, že už jí možná ani nikdy nenajde ...
Jinak o víkendu samozřejmě nejsme úplně bez šance. Je to koneckonců sport a v něm není nikdy nic úplně jistýho. Jen bych řek, že ta šance je ted velice malá. Můj odhad je 80:20 pro Itálii ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle nemá cenu. Ty ses prostě rozhodl, že na ně nemají, tak na ně nemají bez ohledu na to, jestli taková úvaha má reálný základ.
Reagovat
VlS
Linz 2011 - první 2 zápasy byly děs a utrpení, pak už to celkem šlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten titul Petra jeste letos da a na hezcim a lepsim turnaji. To ze dneska prohrala je realita s kterou jsme vsichni tak nejak pocitali, ale prali si at to vyhraje. Prvni set pohoda, druhej totalne projela...no a co? Svet se nezbori...na zacatku jsme si prali at vyhraje alespon par zapasu a nakonec dosla do finale, sumasumarum slusny vysledek. Me se moc libilo jak dneska hrala na siti, to jsem u ni driv nevidela, myslim, ze i pohybove v tom prvnim setu na tom byla dobre.
Reagovat
tommr
jj pozitivní je, že Petra aspon neprohrála se žádnou slabší soupeřkou čehož jsem se před začátkem turnaje trochu obával. Zápas s Vinciovou ukázal, že na silnější soupeřky momentálně nemá kondičku. Uvidíme jestli se to časem zlepší nebo jestli to je už víceméně setrvalej stav ...
Reagovat
smazaný uživatel
jj to jsem si taky rikala, ze kdyz to prohraje dneska tak to nebude alespon ostuda:-) prislo mi, ze moc chtela vyhrat ten prvni set byl fakt tenis dvou spickovych hracek, Petra hezky menila styl sve hry, nebyla to zadna nuda, ale ten druhej set fakt nevim, co se stalo...jestli to je tou stavou, jak ona sama rika...jsem taky hodne zvedava, co bude na rpistich zapasech, musi zabrat. A jak tady nekdo rekl, myslim, ze tam mel bejt trener s ni, moc nechapu proc ho s sebou nebere.
Reagovat
Titan
Mě velmi potěšilo, jak začala hrát servis-volej. Napočítal jsem 4 přímé winnery a další dva body z následující hry (odhadem). Bohužel jeden z nejdůležitějších míčků tímto stylem ztratila...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se Petřina hra líbila i když prohrála, chodila k síti, podání nebylo tak špatný oproti jiným zápasům a nemlátila všechno jen od základní čáry a byla trpělivější. Samozřejmě chyby byly, to by neprohrála, ale celkově špatnej dojem nemám, to znám její horší minely :))Nejvíc se mi letos asi líbila její hra se Serenou a Dubaj, tam byla úžasná. Jsem zvyklá, že se nikdy u Petry nedá čekat, jak bude hrát a její hra je horská dráha, ale když jí to jde, je radost se na ní dívat. Proto jí mám ráda, i když mě někdy nepředstavitelně štve :))))
Reagovat
misa
11. titul z WTA Tour určitě ještě letos získáš.

1. set byl z obou stran vynikající, ve 2. setu bylo na Petře vidět, že si uvědomuje, že není v jejích silách vyhrát dvě další sady, a trochu rezignovala. Zkušená Vinci svou skvělou hrou prostě Petru udolala - hlavně ji donutila běhat. Petra mě potěšila, že často zkoušela styl servis - volej. A úspěšně! Ve Wimbledonu se to bude určitě hodit.

Mrzí mě, že na konci 1. setu, kdy Vinci podávala na udžení v sadě, za stavu 15-0 pro Petru, poslala P. nahraný volej do autu. Mohla tak být 2 míčky od zisku 1. setu, škoda... Tyhle chyby se u Petry často objevují a zbytečně ji to sráží.

Souhrnem: Petra po nemoci dobře vstoupila do antukové sezony a moc mě potěšil přístup wimbledonské vítězky, šampionky Turnaje mistryň a dolarové multimilionářky k takovému malému turnaji. Je vidět, že Peťka je poctivá holka s velkou láskou k tenisu.

Nechci strašit, ale příští týden v Itálii asi nevyhrajeme, myslím, že každý bod bude úspěchem. Zajímavé je, že posledních 7 fedcupových utkání jsme hráli v hale, která našemu týmu nejvíc vyhovuje. Budu fandit.
Reagovat
smazaný uživatel
tím jsem strašila už v únoru, ale teď, ani nevím proč ,jsem mírně optimistická. Petra odehrála pět zápasu na antuce, vůbec nevadí, že finále prohrála, ba naopak. Antuka je v Itálii jiná, moc děvčatům přeji, aby se tento týden dobře připravily a ukázaly nám o víkendu výborný tenis. Děvčata jedem!!!
Reagovat
smazaný uživatel
pěkné shrnutí, moc se mi tvůj komentář líbil. Dík.
Reagovat
tommr
dobrej postřeh - ten zbytečně ztracenej míček za stavu 5:4 a 15:0 při podání Vinciový byl nejspíš zlomovej. Kdyby ho Petra nezkazila a šla do vedení 30:0 tak mohla urvat první set a zápas se moh ještě vyvíjet jinak. Bohužel po tý chybě Petry se Vinciová definitivně uklidnila a od tý chvíle už na kurtu jasně dominovala a nedala Petře sebemenší šanci ...
Reagovat
Carloss
Petra hrála první set vyrovnanou partii. hrálo se o každej míč a bylo to dost psychicky náročný, přišlo mi že tam se lámal chleba, kdo vyhraje první set ten vyhraje celej zápas. Vinci taky měla slabší chvilku ale petra toho bohužel nedokázala využít. Příští týden to bude hodně těžký. Rozhodně to jako 50 na 50 nevidím spíš tak 80 ku 20 pro Italky. Ale třeba naše holky nějak překvapej.
Reagovat
smazaný uživatel
Lehké to o víkendu rozhodně nebude, to už mě napadlo, když bylo jasné, že holky budou hrát s Italkama. Jak jsem psala, jsou na tom žebříčkově o chloupek lépe než naše děvčata. Ale 80 ku 20? Zas takový "optimista" nejsem. Ono předtím s USA Italky taky skoro překvapily, když bojovaly až ve čtyřhře o postup.... A byly doma, na antuce... To je prostě tenis, jednou si dole, jednou nahoře... Mě jenom zbývá ze všech sil fandit a to také budu...Už se moc těším...
Reagovat
VlS
v 1. setu hrála dobře, TB je vždycky loterie a Roberta v něm měla trochu víc štěstí než Petra. 2. set už byl horší, těžko říct, jestli odešla Petra na fyzičku, nebo jestli to prohrála hlavou.
Roberta hrála výborně a měla v rozhodujících momentech i štěstí, ale to jak známo přeje připraveným a naopak Petra některé big pointy doslova vyhodila. Na druhou stranu, tenis bez chyb neexistuje a dnes jich od Petry zase nějak extrémně moc nebylo. Chyběla mě statistika winerů a UE, to by pořadatelé měli příští rok doplnit.
Zápas v Itálii může klidně dopadnout naopak, je týden na to doladit formu a něco na Robertu vymyslet. Třeba vzít na vědomí, že chodit proti ní na síť z nepřipravené situace nemá smysl a tak, ale to mohla být taktika vzešlá z toho, že se Peťa fyzicky necítila a chtěla výměny i za cenu zvýšeného rizika ukončovat rychle.
Trochu nerozumím rozhodnutí jet na turnaj bez trenéra, zvlášť po poměrně dlouhé přestávce a nemoci a trenér by neměl mít akutní potřebu navštívit rodinu. Myslím, že dnes byly momenty, kdy měl trenér na lavičce být, nepůsobilo to na mě moc profesionálně, ať to bylo rozhodnutí Petry, nebo Kotyzy. Nepamatuji, že bych Mašu viděl někde bez trenéra.
Reagovat
dadaft
VlS ........ osobní pocit - první set winer za winrem...
Reagovat
VlS
No právě, proto bych moc rád viděl tu statistiku i statistiku sítě. Tam se Petra hrozně moc zlepšila a je z ní síťařka , i když ještě ubčas něco ulítne, no.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska se ukázalo, že Petřina hra stačila sice na její slabší soupeřky, ale ne na Vinci, která hrála velmi dobře a chytře, navíc její zkušenosti v deblu jí dost pomáhají. Možná Petra 2. set vypustila, ale to bych jí nevyčítala, přece jen je to opravdu taková generálka před FC. Ale souhlasím, že Vinci si zvedla sebevědomí a s Italkama to bude těžký. Petra je výborná týmová hráčka, držím palec, ať se dá do pořádku. Jsem zvědavá, koho nasadí na singly Italky, na Francescu Petra umí, Sáru vyklepla v Dubaji. Moc si přeju, ať to naše holky dají, ale říkat si, že je to pro nás předem vyhraný je nesmysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky přispěji svou troškou do mlýna. Zápas Peťi jsem neviděla, shlédnu ho, doufám, zítra. Je mi líto, že Petra prohrála, určitě se podepsala na ní předchozí nemoc. To ovšem neznamená, že Petra na Vinci nemá, jak se tady píše v některých příspěvcích. Jsem přesvědčena, že v Itálii se děvčata o postup poperou a doufám i s dobrým koncem.
Reagovat
Roger_Federer
Zas 15 komentařu, omlouvajici a hledajici duvody..proč.. Kvitova prohrala, prostože na rozjetou Vinci nemela..
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt 15? To máš na to čas a chuť počítat příspěvky?
Reagovat
Roger_Federer
ne, jen jsem střelil od boku.:)
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... ano dneska Petra neměla na Vinci, která navíc byla rozjetá, tak držme palce, aby jí příště dala, podle mě na ní měla, ale ve druhém prostě odešla. Doufám, že v Itálii se to nestane a vyhraje, jako vždycky předtím. Holky, koukejte tam vyhrát. Držím palce ... pojď pojd pojď
Reagovat
George_Renel
byl ten program asi až moc nahuštěný. Od středy každý den zápas - bylo vidět, že jí došla šťáva. Roberta však hrála skvěle. U té však doufám, že si formu načasovala o týden dopředu :-).
Reagovat
petrulinka
Taky v to doufám a fandím!!! :-)
Reagovat
tommr
já se naopak obávám, že v Itálii to bude ještě horší. Italky budou hrát doma, na povrchu kterej jim vyhovuje a bude se hrát venku. Vinciová ted navíc získala sebevědomí a recept jak na Petru ...
Reagovat
petrulinka
Prosím tě, ty jdi fakt navštívit psychiatra, protože máš evidentně nějaký velký problém. Jestli jsem si donedávna myslela, že jsem pesimista, tak od té doby, co tady čtu tvoje "skvělé komentáře", si to už nemyslím.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že Petra může být spokojena, po nemoci dojít do finále bez ztráty setu... Hodně štěstí v Itálii! PS: Tam ji porazíš ve dvou, neboj :-)
Reagovat
smazaný uživatel
osobně to zase tak pesimisticky nevidím. Petra nebude mít v zádech 4 zápasy jako tento týden, nebude rozhodně takovou favoritkou, což je pozice, která jí může vyhovovat. Navíc do víkendu může slušně potrénovat. Určitě má na to porazit jak Errani tak Vinci. A když se nezadaří, tak se zase tak moc neděje. Hlavně ať je ready na důležité turnaje (Madrid, Řím, RG)
Reagovat
tommr
já si myslím, že odbornou pomoc by si potřebovala spíš ty. Dneska musel každej kdo není úplně zaslepenej vidět, že Vinciová byla jasně lepší a ve druhým setu už to připomínalo spíš debakl. Ty ale musíš neustále hledat nesmyslný výmluvy a navážet se do každýho kdo se jen opováží naznačit, že Petra není úplně bezchybná ...
Reagovat
smazaný uživatel
ona jen rika, ze jsi sileny pesimista, nic vic ;)
Reagovat
petrulinka
Mně ani tak nepřišlo, že by Petra hrála nějak špatně. Ale zřejmě jí fakt chyběla fyzička, díky nemoci, kterou prodělala. Úplně mi to připomnělo mého syna, který hrával závodně squash, a když už při zápase nemohl, tak se přesně takto tvářil, jak Péťa ve druhém setu. A to už jsem vždycky věděla, že nevyhraje. Já ale pevně věřím, že se Peťulka dá do příštího týdne do kupy a oba svoje zápasy pěkně zvládne.
Reagovat
smazaný uživatel
Po kolikáté jsi tady už napsala tento příběh,já už to registruji alespoň po třetí a vždy když Petra prohraje ,jednou to je horko,jindy astma a.t.d.Proč prostě nenapsat,neměla ne ni,ale toto z vás skalních nenapíše nikdo.
Reagovat
smazaný uživatel
kdo se ptal na tvůj komentář?? petra na ni dnes neměla ! a ta nemoc na to má taky svůj podíl
Reagovat
smazaný uživatel
Jako máš pocit,že na tuto debatu máš nárok jen ty,ono ti to tady patří....
Reagovat
petrulinka
Já jsem fanoušek Petry a slovo fanoušek znamená, že jí budu fandit vždy a nebudu jí nadávat. Nadávek a urážek si přečte od ostatních spoustu. A to, že ještě před týdnem ležela s vysokýma teplotama, to ví snad každý, a taky dopředu říkala, že to na titul nevidí, protože téměř netrénovala. Takže nebudu přece říkat, že na ni neměla, podle mě to není pravda. Hrála dobře a nestačila na ni fyzicky, bylo vidět, že je vyčerpaná. Jestli máš zapotřebí se ty do Petry pokaždé navážet a kritizovat ji, to je tvoje věc, ale já jako její fanoušek to dělat nebudu. Petra si to nezaslouží, spoustu let jsme neměli v TOP10 vlastně ani TOP20 žádnou tenistku, teď ji tam konečně máme a místo toho, abychom byli všichni rádi, tak někteří, jako například ty, máte pořád zapotřebí se do ní trefovat. Je to stejné, jako když moje dítě nedělá vše podle mých představ, tak mu přece nebudu nadávat, ale budu ho povzbuzovat, protože ho mám ráda. Ale pro tebe je to asi těžké pochopit, viď?
Reagovat
smazaný uživatel
Podle čeho usuzuješ,že nefandím Petře.Já ji fandím,ale dívám se na ni střízlivým pohledem a ne zaslepeným a když vidím její hru,tak mohu jen konstatovat že na vítězství neměla.
Reagovat
petrulinka
Protože fanoušek se tak nechová. Z toho co jsi napsal mi nějak nevyplývá, že bys byl fanoušek Petry a zatím nikdy z žádných tvých jiných komentářů. Pořád jen kritika a věčný pesimismus. A ještě ti nestačí kritizovat Petru, tak se navážíš i do mě. Takže asi tak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
S tím squashem jsem to napsal,protože to používáš dost često.Já vím ,je to příměr,ale nebylo to myšleno tak abych se do tebe navážel,ale spíš k pousmání,tak za tím nehledej něco jiného.Ale pokud to tak bereš,tak se ti omlouvám.
Reagovat
Jan
V itálii to asi dopadne 5:0 pro Italky i když bych si přál opak.
Reagovat
petrulinka
Ty máš asi hodně těžký život s tvým pesimismem, co?
Reagovat
Fandina
Doufám, že Peťa ještě na Vinci něco vymyslí. Jinak bych si také přála, aby to naše holky daly. Uvidíme, může to být hodně těžké, ale ještě není odehráno nic, tak nevíme, jak to dopadne. Držím palce holky a fandím, ať to dáte ... pojď pojď pojď
Reagovat
petrulinka
Fandino přesně tak, držím palce a fandím. A já pevně věřím, že to holky dají. A i kdyby ne, tak se taky nic neděje, budu fandit dál :-)
Reagovat
tommr
proč by měl mít těžkej život? Kvůli tomu, že vidí věci reálně a že si nic nenamlouvá? Dnešek jasně ukázal, že na Italky momentálně nemá ani Petra, o našich ostatních hráčkách ani nemluvím. Pokud proti Itálii uhrajem aspon bod tak to bude pro mě překvapení ...
Reagovat
petrulinka
To platí i pro tebe s tím těžkým životem. Protože ty tady taky nic jiného nepředvádíš, než neustálý pesimismus a kritiku. U tebe je úplně jedno, jestli Petra vyhraje nebo prohraje, nenecháš na ní nikdy nit suchou.
Reagovat
petrulinka
A kromě toho mluvíš nesmysly. Petra s ní jednou prohraje, ještě ke všemu po tom, co měla 40 st. teploty a hned tady tvrdíš, že na ni nemá?
Reagovat
vendulkabendulka
Errani by mohla Petra zvladnout. Vinci je v momentalni forme hodne silna. Pokud se nestane nejaky zazrak a holky budou hrat to co v poslednich tydnech tak to nejspis moc dobre nedopadne. Ale treba doufat..
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosty souhlas!!!
Reknu Vam vtip ;). Vite proc se vcera Petra snazila vyhral dvakrat s kanarem? Aby byl tommr konecne spokojenej!!! ;)
Reagovat
petrulinka
:-) Ale pak si to rozmyslela, protože by jí bylo líto, kdyby jí Tommr jednou nekritizoval :-) Ale obávám se, že ten ji bude kritizovat za každých okolností :-)
Reagovat
tommr
nesmysly mluvíš hlavně ty. Její dnešní prohru omlouváš vyčerpáním po nemoci a myslíš si, že za necelej týden se situace nějak zásadně změní? Pokud se něco změní tak spíš ve prospěch Italek - budou hrát doma, na povrchu kterej jim bude šitej na míru, nebude se hrát v hale ale venku a Petra určitě nebude o nic svěžejší než byla dneska ...
Reagovat
Fandina
A není snad jedno, proč Petra dneska prohrála. Na situaci to nic nezmění. Vzhledem k tomu, že ve druhém setu byla utahaná, tak je šance, že když příště až bude hrát s Vinci nebude, může vyhrát. A může vyhrávat s kdekým, to už mnohokrát dokázala. Dneska prohrála a za týden zase může vyhrát. U Petry vždycky záleží na zdraví. Když je zdravá, tak hraje moc dobře. Tak věřme, že v Itálii vyhraje a uvidíme jestli budou i další body a vyhraje se FED. Když ne, tak vyhrály ty lepší a o nic jiného nejde. Peťo, holky v Itálii. Vyhrajte to ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, přece vyhrát chtějí všichni. A navíc, když se podíváme na umístění v žebříčku, Italky jsou na tom o chloupek lépe. Přesto věřím, že děvčata budou bojovat. A pokud posoupí, bude to skvělé. A Tommr bude strašně moc překvapenej....
Reagovat
VlS
že to 5:0 nedopane, od stavu 3.0 se hraje jen debl a vypouští se 4. singl - sejčku.
Reagovat
smazaný uživatel
http://tenisnovinky.blog.cz/
Petro to neva! ty si stejně nejlepší !!:) a Fed Cup zvládnem levou zadní (snad) :D ale i tak Petra tenhle rok jěště něco vyhraje!! :)
Reagovat
PetaM
Na Peťu čeká RG :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
ano a pak Wimblas!!! Pojď Péťo !! :))
Reagovat
smazaný uživatel
vyhraje RG i Wimbledon! US open ne.. aby to nebylo podezřelé :D
Reagovat
smazaný uživatel
a nakonec i Turanj Mistryň s FED CUPEM!!!! :)), aby do ni nemohl někdo rejpat!! :D viz. komentáře výš.
Reagovat
PetaM
No jo no ... Ale nalijme si čistého vína ... Nikdo z těch, kteří tady kritizují, by nedošel do finále v Katovicích ... I když to byl turnaj WTA ... :D :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
to teda! :D Petra by ho porazila i kdyby hrála pravou rukou :D
Reagovat
PetaM
To nevadí :) Přijdou další turnaje :) :) Věřím ti Peťo, pojď! :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrát na antuce s Vinci není žádná ostuda...gratulace Robertě:-)
Reagovat
tommr
Vinciová není žádná neporazitelná antukářka á la Nadal. Dneska byla prostě lepší, protože Petra hodně chybovala a ve druhým setu úplně odešla fyzicky ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist