Kvitová začala na trávě hladkým vítězstvím. Šafářová opět přežila mečboly, postupuje i Siniaková

20. 6. 2017, 13:38
Aktuality 303
WTA BIRMINGHAM - Petra Kvitová vstoupila do letošní travnaté sezony hladkou výhrou 6-2 6-3 nad krajankou Terezou Smitkovou na turnaji WTA Premier v Birminghamu. Chvíli po Kvitové postoupila do druhého kola také Kateřina Siniaková, která přehrála dvakrát 7-5 Nao Hibinovou. Večer pak Lucie Šafářová přežila mečboly proti Dominice Cibulkové. Z Češek neuspěla jen kvalifikantka Markéta Vondroušová.
Petra Kvitová

Petra Kvitová se po prosincovém přepadení v jejím prostějovském bytě, kdy jí neznámý pachatel pořezal levou ruku, v níž drží raketu, na kurty vrátila na letošním French Open, kde odehrála svůj první letošní zápas.

Svou letošní premiéru a neočekávaný dřívější návrat oslavila vítězstvím nad Julií Boserupovou. Další výhru sice nepřidala, nicméně i tak mohla slavit. Ruka vydržela veškerou zátěž a i když stále není úplně stoprocentní, dvojnásobná wimbledonská vítězka může naplno naskočit na tenisový kolotoč.

Své první letošní vystoupení na trávě se rozhodla absolvovat v Birminghamu, kde zároveň podstupuje jako divoká karta generálku před oblíbeným Wimbledonem. Návrat na nejoblíbenější povrch se Kvitové vydařil. V dnešním utkání prvního kola nedala šanci krajance Tereze Smitkové.

Statistiky zápasu
Smitková - Kvitová
4 esa 6
2 dvojchyby 2
51% 1. podání do kurtu 68%
61% úsp. po 1. podání 80%
44% úsp. po 2. podání 53%
12 vítězné míče 26
23 nevynucené chyby 20
0/2 brejkboly 3/9
čas 1:24

Smitková se do hlavní soutěže dostala až jako šťastná poražená z kvalifikace. Včera totiž v závěrečném kole kvalifikace podlehla další české tenistce Markétě Vondroušové a musela čekat, zda se na ni usměje štěstí.

Proti sedmé nasazené však dnes od nevyužitého brejkbolu ve třetím gamu tahala za kratší konec. Kvitová výtečně servírovala, v obou setech odvrátila po jednom brejkbolu a soupeřce sebrala celkem třikrát podání.

Šanci ukončit české derby měla již za stavu 6-2 5-2. Smitková ale odvrátila všechny tři mečboly světové šestnáctky a vynutila si pokračování. Kvitová ovšem odmítla duel jakkoli prodlužovat, zápas suverénně doservírovala a zakončila jej šestým esem.

Zatímco v úvodní sadě se Kvitová spíše rozehrávala a kupila zbytečné nevynucené chyby, ve druhém setu už jasně dominovala a zlepšila poměr winnerů a nevynucených chyb (ve druhém dějství 19-7).

"Na první zápas na trávě to bylo velmi dobré. Slušně jsem podávala a odzadu zahrála několik výborných míčů. Měla jsem dobrý rytmus," řekla Kvitová, která nad soupeřkou z České republiky vyhrála už 21. zápas za sebou.

Sedmadvacetiletá Kvitová absolvuje v Birminghamu teprve druhý turnaj v sezoně. Po prosincovém přepadení, při němž jí neznámý pachatel pořezal prsty levé ruky, se česká hvězda vrátila v květnu na antukovém Roland Garros a vypadla ve druhém kole.

"Svoji hru jsem (kvůli zranění) nezměnila, jen musím být opatrná a o prsty se starat. Stále to není stoprocentní a možná nikdy nebude. Uvidíme za rok dva, jak to dopadne, ale snažím se hrát stejně, jako jsem hrávala dřív," řekla sedmá nasazená Kvitová. O čtvrtfinále bude bojovat s domácí Britkou Naomi Broadyovou, jež stejně jako ona startuje na divokou kartu.

Dnešní výhrou vyrovnala Kvitová své maximum z loňského roku, kdy rovněž postoupila mezi nejlepších šestnáct. O své premiérové čtvrtfinále na birminghamské trávě zabojuje proti domácí Naomi Broadyové, s níž se nikdy předtím neutkala.

Lucie Šafářová znovu po pěti dnech vyhrála zápas, v němž odvrátila dva mečboly. Zatímco minulý týden v Nottinghamu udolala Su-Wei Hsieh a nakonec vypadla až v semifinále po bitvě s pozdějším šampionkou Vekičovou, dnes na trávě v Birminghamu udolala 5-7 7-6 7-5 třetí nasazenou Slovenku Dominiku Cibulkovou.

Šafářová o postup bojovala téměř dvě a tři čtvrtě hodiny. V úvodních dvou setech sice vždy jako první získala brejk, náskok ale neudržela. První sadu už nezachránila, ve druhé ale odvrátila dva mečboly a vynutila si třetí set.

V něm šla jako první do vedení naopak Cibulková, ani ona ale výhodu nevyužila. Šafářová i díky zisku dvanácti fiftýnů v řadě vývoj otočila a při podání soupeřky pak využila svůj první mečbol.

Její další soupeřkou bude mladá Japonka Naomi Ósakaová.

Do turnaje úspěšně vstoupila i Kateřina Siniaková. Ta měla ale na rozdíl od Kvitové v prvním kole pořádné problémy, přestože v souboji s Nao Hibinou v obou setech jasně vedla. Úvodní dějství nedokázala za stavu 5-4 dopodávat, podruhé ale už nezaváhala.

Také druhou sadu měla ve své režii. Vedení o dva brejky ovšem promarnila, když v osmém a desátém gamu nevyužila mečbol, a pustila Japonku zpět do hry. Naštěstí pro českou hráčku ale znovu získala dvě hry v řadě a stejně jako v prvním setu si cestu k výhře našla.

Siniaková si čtvrtfinále birminghamského podniku zahrála před dvěma lety. O vyrovnání svého maxima se popere s nasazenou devítkou Darjou Gavrilovovou, s níž prohrála loni v Hongkongu.

Markéta Vondroušová si bude muset na první výhru v hlavní soutěži travnatého turnaje WTA jestě počkat. V Birminghamu nenavázala na úspěšnou kvalifikaci, když dnes v prvním kole podlehla Ashleigh Bartyové.

Ve vyrovnaném prvním setu byla o něco lepší Australanka. Vondroušová ale všechny čtyři brejkboly Australanky zlikvidovala a v jedenácté hře měla šanci jít do brejku. Tu však nevyužila a následně nezvládla udržet podání. Úvodní dějství zakončila dvojchybou.

Ve druhé sadě měla naopak navrch sedmnáctiletá Češka. Za stavu 5-3 ovšem nedokázala na returnu využít dva setboly a další dvě možnosti promarnila na servisu. V tie-breaku už na svou sousedku v žebříčku nestačila.

Australanka ve druhém kole vyzve loňskou finalistku Barboru Strýcovou, se kterou jediné vzájemné měření sil prohrála.

• WTA PREMIER BIRMINGHAM •
Velká Británie, tráva, 885.040 dolarů
úterní výsledky (20. 6. 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kvitová (7-ČR) - Smitková (ČR) 6-2 6-3
Šafářová (ČR) - Cibulková (3-SR) 5-7 7-6(7) 7-5
Siniaková (ČR) - Hibinová (Jap.) 7-5 7-5
Bartyová (Austr.) - Vondroušová (ČR) 7-5 7-6(1)
Kontaová (4-Brit.) - Curenková (Ukr.) 6-3 7-6(6)
Muguruzaová (6-Šp.) - Kuličkovová (Rus.) 6-3 3-6 6-4
Mladenovicová (5-Fr.) - Tuan Jing-jing (Čína) 6-3 7-6(2)
Gavrilovová (9-Austr.) - Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) 6-4 6-4
Giorgiová (It.) - Vichljancevová (Rus.) 6-3 7-6(4)
Vandewegheová - McHaleová (obě USA) 6-4 6-2
Riskeová (USA) - Vekičová (Chorv.) 6-2 7-6(2)
Čang Šuaj (Čína) - Linetteová (Pol.) 7-5 7-5
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

303
Přidat komentář
Mayo
Kks ja som ani nevedel, že Victoria Azarenka sa vrátila. Super správa pre tenis (:
Reagovat
Frick
http://www.wtatennis.com/news/safarova-steels-past-cibulkova-birmingham-upset

Není Cibuľa těhotná? :-D
Reagovat
EllNino
Dneska spokojenost ... ikdyž to leckdy skřípalo a jedna prohra přišla, vesměs pěkné výkony a pozitivní emoce :) ...

Petra hrála celkem slušně, občas zkusila servis - volej, občas zkrátila, ta technika ještě není úplně 100%, ale tak, co můžeme chtít :) Zdá se mi, že je zase trochu silnější, hlavně na nohou se mi zdá, oproti zimě ... ale to se není co divit, hlavně ať se cítí dobře a neztratí sílu a výbušnost, jinak je většinou u ní kilo navíc ku prospěchu, víme, jaký měla problémy, když byla vyzáblá (2015) ...Terka mě taky celkem potěšila, je škoda, že se trápí na pětadvacítkách, když je schopná od zadu být vyrovnanou soupeřkou jedné z nejlepších travařek na okruhu, ale snad je to pro ni pozitivní zpráva a začne víc makat a míň fňukat :) Celkově pohledný zápas, když opomenu některé výhozy a returny a nervozí začátek, může být Peťa spokojená ...
Zápas s Naomi Broady bude asi hodně o servisu a returnu, ale to je na trávě normální ... hrát s Naomi do bekhendu, který hraje v podstatě pořád slice a občas zkusí překvapit ostrou bekhendovou plackou po lajně, ale vesměs je to vabank úder bez kontroly a npoužívá u něj ani pravou ruku, prostě ji má u těla a pleskne, když to trefí, je to smrtící úder ala Wawrinka, ale většinou na něj nemá při své výšce čas a je to prostě nekontrolovaný úder buď a nebo, proto se zvlášť na trávě uchyluje k tomu slicu ... a servis je teda lahudka, vysoký nadhoz, ruce hodně u těla, nevím, jesti tím eliminuje špatný nadhoz, ale každopdně jí to dost pomáhá, že se nevychyluje z osy a krásně jí to letí :) ... No uvidíme, hlídat si servis a v koncovce využít zkušeností :) ... To půjde ...
Reagovat
EllNino
Katka s Hibino mohlo klidně skončit 6:2 6:2, ale Katka asi chtěla potrénovat a trochu se jí ten 2. set vyknul z kontroly, přeci jen 5:1 už by mělo bý v klidu dopodáváno a né nechat Nao vyrovnat a pak se strachovat a vztekat (zbytečně) ... ale je dobře, že to Katka pak brejkla na 6:5, protože kdyby to bylo pokračovalo do 3. setu, nevím nevím ... celkově ten herní projev prostě hapruje skvělé údery střídají 5 metrové auty a hrozně se nechává vyvézt z koncentrace vnějšími vlivy, které neovlivní ... snad další duel s Dashou Gavrilovou bude lepší ... tam asi moc udržených servisů neuvidíme, a Katce docela věřím, znají se z debla ... no trochu taková šachová partie to bude, malinká Australanka bude hodně kousat ...ten servis už trochu zase změnila, už nedává tu ruku nahoru jako s podnosem, už je to trochu plynulejší, naštěstí ... ale furt obří slabina Katčiny hry, bohužel ...
Reagovat
EllNino
Maky s Ash, rozhodně koukatelný tenis dvou talentovaných holčin, tam v koncovkách prostě rozhodly větší zkušenosti Australanky a trochu zbrklé údery Markét, která od stavu 5:4 40:15 ztratila hlavu a zbytečně zkoušela kraťasy, winnery tam, kde stačil volnější úder a tak ... jinak Ash bude hodně těžká soupeřka pro Báru zejtra a klidně může vyhrát ... pro Maky zkušenost, zahrála 4 duely na trávě a to bylo asi v tuhle chvíli nejdůležitější, zvyknout si :) ...uvidíme co Eastbourne a Wimblédon :) ...

No a vrchol Lucy s Dominikou jsem viděl jen do stavu 3:1 ve třetím setu a pak jsem šel hrát sám tenis ... ale Lucka si to zbytečně zkomplikovala (již tradičně) ... naštěstí to ustála, zápas prvního kola kvalitní, Dominika se hledá a nevím, jestli se letos najde, nějak to na ní padlo, podobně jako na Angie ...ale není se co divit, nahoře to fouká ... Lucka opět odvrátila MPs a s Osakou to bude zase střelnice, snad tentokrát nenechá vyhrát mladou krev, ikdyž je Naomi velmi skromné sympatické mladé děvče ...
Jinak ta Lucčina hra už zase začíná připomínat letošní americké betonové turnaje, tak snad to bude gradovat a ve Wimbledonu uhraje při štěstí na los nějké to kolo :)

Tolik k dnešku, zítra neuvidím nic a tak bych chtěl :D :( :D ....tak snad holky vyhrajou všechny :D ...
Reagovat
sprchon
Díky, většinu zápasů jsem neviděl, ale příjemný počtení takhle po ránu. :) Všechny dnešní duely budou asi vyrovnaný.

BTW nad tím BH u Broady jsem musel taky chvíli přemejšlet. :D Furt jsem si říkal, jak se dá hrát BH jen levačkou. :D
Reagovat
VlS
Sis dal docela práci - ad Petra - Terka - Terky je škoda, ale už nevěřím v podstatnou změnu. Markéta - Ash - určitě hrají zkušenosti svou roli, ale trenéři by se měli zaměřit na pár věcí - zvýšit úderovou agresivitu a přejít z juniorskýho pinkání na střelbu. Ona to umí, ale jen občas to dělá. To je o strategii hry. Loby - lob na kříž je ztracenej bod, pokud ho nejde zahrát k BL, tak je to nejhorší možnej úder.
Kača - udělejte proboha něco s tím druhým servisem, z něj je úplně bezzubá. 3 roky na to už mohly stačit, ne?
Lucy - Domi - mě se to líbilo.
Reagovat
sprchon
Někdo pinká celou kariéru a výsledky má (Aga, Caro). Ona třeba i Tynda nedává moc rány, oproti Káje je to celkem rozdíl. Taky by se mi u Maky líbilo, kdyby hrála víc nátlakovou hru a plně využívala leváckých výhod, především servisu. Má to všechno v sobě, jen je potřeba na tom ještě zapracovat, sbírat zkušenosti atd. Je super, že po tom průlomu a úspěších na hardech a antuce dokáže hrát vyrovnaně i na trávě na této úrovni.
Reagovat
VlS
Jo, jen aby se na tom nezasekla, ještě kousek chybí a je potřeba na něm máknout, ale to je i hodně o týmu, ne jen o Markétě a je otázka, jestli se může stát světovou hráčkou bez světovýho týmu. Dokáže její trenér udělat ten krok z juniorský do unlimited třídy? Já neříkám, že není, ptám se, jestli je.
Reagovat
sprchon
Těžko říct, to ukáže až čas. ;)
Reagovat
EllNino
*jak píšu, že Naomi nepoužívá při bekhendu pravou ruku, tak samozřejmě používá jako pravačka :D .... nepoužívá levou ruku, bral jsem to ze svéo pohledu leváka, pardon :)
Reagovat
gigin
Tímto si ty glosky celé těžce dehonestoval.
Reagovat
EllNino
Mám začít probírat forehand génia ? :D ten by tam naopak tu levačku měl vynechat :D
Reagovat
gigin
Vole :) ale Kokki dnes pěkný
Reagovat
EllNino
to jo :) je to sympoš ...já mám teda jiného favorita z Kanady :))
Reagovat
gigin
Jakýsi smyk mladý, tmavý?
Reagovat
EllNino
Nu ten je dobrej, ale herně mě neoslovil, prostě bouchač, ale na 16 let super úderová jistota :) Mě spíš zaujal ten, co picnul Gabase v Davis Cupu :D To je takovej svěží vítr, síťař :)
Reagovat
gigin
Jo ten! Už vím! Tož to jo :)
Reagovat
EllNino
zejtra sem zvědav, jak si s ním poradí Berďa, čekám 3 sety :)
Reagovat
gigin
Běž sa učit raději už :DD
Reagovat
vibbi
Svyho casu byl Monty takovej roztomile vtipnej, jak mel svuj klub chranenek, vybranych jen dle domnělé atraktivity (vkus ma strasny). Dnes je z nej ale starej, zakomplexovanej, agresivni a sprostej ubozek, jehoz jedinym zivotnim smyslem je mastit si ego ma diskuzich.
Tak mu nenadavejte, je to vlastně chudak kluk.
Reagovat
Frick
Já jsem na tom ještě docela dobře a snažim se bejt oběktivní.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ty jsi dement, co sem tahá politiku a další sračky...
Reagovat
Frick
Polytyku jsem tahá spousta lidí.
Reagovat
smazaný uživatel
V šestadvaceti jsem starej, aha. :D Ale jinak už jsem tady opravdu rezignoval na nějakou slušnost, protože to nemá cenu. Všude jinde jsem v pohodě, ale tady nebudu, protože k tomu fakt nemám důvod...
Reagovat
d@ve
Sorry, ale už jdeš do ignoru. Tohle nemusím mít zapotřebí..
Reagovat
Frick
https://pbs.twimg.com/media/DCidUkPXcAEafgM.jpg:large

Hlavně ten rozdíl mezi 1. a 2. místem, resp. 2.-10.
Reagovat
Enterprise
Zápas jsem neviděl, ale obecně jsem v těchto případech zastáncem pravidla, že buď se má zápas přerušit pro tmu dříve nebo se má dát podávajícímu hráči nebo hračce jedná možnost na ukončení zápasu jako se třeba stalo při letošním French Open v zápase Tsonga - Olivo.
Reagovat
aligo
nechcete to tu už ukončit? :DD
Docela tragéďárna tady fakt už... není divu že lidí tu ubývá...
Reagovat
slacker
a kde pribyvaji?
Reagovat
Krisboy
Koukám, že úchylák Hoňty asi zase perlí. Skoro má člověk chuť si ty jeho stříkance zobrazit, aby se taky pobavil. Ale ne, tak pervezní opravdu nejsem. Ale podle komentářů to vypadá, že VVV je i po porodu pořád stejná děvka.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty jsi pořád stejnej cocot...
Reagovat
Mayo
Kto je VVV?
Reagovat
sprchon
Dorota Máchalová.
Reagovat
Krisboy
Zeptej se Hoňtyho.
Reagovat
misa
Lucie už letos vyhrála tři zápasy z mečbolu. V Melbourne, Nottinghamu a Birminghamu. Za bojovnost si zaslouží 1*.
Reagovat
Dobry-den
Na deblovou specialistku to ujde.
Reagovat
tommr
je ale taky třeba říct, že k těm mečbolům vůbec nemělo dojít ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnešní výhrou Lucka překonala loňský bodový zisk.
Tak do konce sezony (aspoň) ještě jednou tolik.
Reagovat
misa
Ještě musím dodat, že Lucka dnes poprvé v kariéře zdolala hráčku č. 6 na žebříčku. Ke zkompletování top 20 jí chybí porazit č. 1 a překvapivě i č. 15.
Reagovat
EllNino
jedničku už dala ne ? :) Mauresmo na AO 2007 ? Nebo Henin 2007 ?
Reagovat
misa
Mauresmo byla 3. a Henin 2.
Reagovat
EllNino
škoda :D ... ale tak třeba dostane do Wimbledonu Angie a vyřachne ji :)
Reagovat
d@ve
To by snad neměl už být problém.. :D
Reagovat
aligo
Takové úmyslné přerušení zápasu -_-
Reagovat
George_Renel
Pěkně Japonečku zařízli. Běloruska je zpět se vším všudy. Už jsem jen čekal na Medical Time...
Reagovat
gigin
Panebože.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo ji zařízl? Tma?
Reagovat
George_Renel
Jaká tma? Ty 3 minuty na podání Japonky by to neotmělo. Azarenka byla úplně hotová, tak si to vymrčela.
Taky bylo zajímavé, že do stavu 4:3 v 1. setu nehoukala, pak intenzita stoupala spolu s výkonem Ozaki.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono ze streamu se toho hodně pozná... Jdi za roh a dej si facku, senile.
Reagovat
gigin
Ty si fakt piča, monty.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tady aspoň nepíšu sračky...
Reagovat
VlS
Ty tady píšeš výhradně sračky
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to říká ten pravej. Ten, co si ani neotevře odkaz ke komentáři, ale přesně ví, na co reaguje...
Reagovat
aligo
děcka klid... Pravdu máte všichni kromě 25 :DD
Reagovat
VlS
Na tvůj virtuální svět fakt zvědavej nejsem
Reagovat
poutnik
Má pravdu ten chlapec, tedy VlS.
Reagovat
misa
Monty se zradikalizoval na internetu.
Reagovat
smazaný uživatel
Každej blbec ví, že ze streamu absolutně nejde poznat, jak to vypadá přímo na místě. Už xkrát se třeba ve Wimbledonu stalo, že v televizi vypadalo, že je tam světlo a přitom už bylo šero a zápasy se přerušovaly. Jenom pan GR se snaží bejt zajímavej a kopnout si do Viky...
Reagovat
Frick
Je pravda, že kamera může dát nahoru gain (něco jako vysoký ISO) a může to zkreslovat.

https://produktdbimages.slashcam.de/camcorder-testergebnisse_testbilder_testbild_12_lux_optimiert_176.jpg

Takhle se profi kamera chová při osvětlení 24 lux (což odpovídá velmi zle osvětlený místnosti)
Reagovat
com
mam stejny nazor, tech par minut by se to uz nezblaznilo.. Azarenka byla uz hotova a hold poradatele chteji aby hvezda turnaje byla k videni i nasledujici den.. :/
Reagovat
George_Renel
Heleď se, osobní urážky si nech pro svou rodinu. S tebou jsem tedy opravdu husy nepásl. Jsi pod mou úroveň opravdu hluboko. Nakonec, jestli se nepletu, máš mě již dlouho v ignoraci, tak raději vytrvej.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nepiš hovna.
Reagovat
George_Renel
Jsi jen přisporstlý primitiv, tím s tebou končím.
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
aligo
nemáš co bys napsal? nedivím se, každému nadáváš jakmile se proti jakékoliv tvé "bitch" řekne něco špatně...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, mám z toho prdel.
Reagovat
aligo
hm docela škoda, chtělo by to psychiatra...
Reagovat
tommr
zápas Azarenkový dávali i v televizi takže toho bylo vidět a slyšet dost na to, aby si každej normální člověk moh udělat dobrej obrázek o tom co se tam dělo ...
Reagovat
smazaný uživatel
V televizi nebo na streamu, to je úplně jedno.
Reagovat
gigin
Nemůžeš vědět, že by to byl poslední gem. Navíc už to i klouzalo.
Reagovat
George_Renel
Ale nohama okázale šoupala jen Viktorka. Prostě mě okamžitě naskočily ty její staré podrazy co používala vždy, když prohrávala.
Reagovat
jirkomar
Nezbývá než doufat, že jí zítra dorazí, už jsem se těšil, že houkačka vylítne dnes.
Reagovat
gigin
Ano určitě jí přerušení přišlo vhod.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to pro Viku vůbec nemusí být výhoda, že se to přerušilo. Naopak si myslím, že Ozaki by dneska dost možná nedopodávala, protože už v předchozím gemu měla trochu problémy...
Reagovat
gigin
Ok, máš na to jiný názor. Já si myslím, že to Aza chtěla víc. Ale to je fuk. Je to tak, jak to je. Hlavně se už fakt uklidni. Já vím, že ti to je jedno, ale škodíš si.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně už je fakt úplně jedno, co si tady o mně kdo myslí (já si taky myslím svoje). Prostě když někdo píše sračky, tak mu to dám patřičně najevo... Ty sám jsi s GR nesouhlasil, ale opírat se musíš do mě. Škoda, že tady takhle neumravňuješ všechny...
Reagovat
aligo
nebreč
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, kdo tady začal s brečením na téma "zářez" Ozaki...
Reagovat
aligo
já ne :*
Reagovat
tommr
tak to si asi jedinej na světě kdo si to myslí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme zítra (já teda asi ne).
Reagovat
tommr
Japonečka měla dostat šanci na ukončení zápasu a pokud by to nedopodávala tak se to pak mohlo za stavu 5:5 přerušit a určitě by pak nikdo neprotestoval ...
Reagovat
horska.kraslice
Tak tak.
Reagovat
d@ve
Přesně tak, nikdo by neměl důvod protestovat.
Reagovat
kada.tom
LOL ...
Reagovat
Torn
Pna Berdych má Murrayho, Wawrinku i Raonice z cesty, ať moc neštve a už tady vyhraje! :D
Reagovat
EllNino
Lopez ve čtvrtfinále opět konečná
Reagovat
Torn
Třeba tentokrát ne :D
Reagovat
svetova.dvojka
Andy Murray začíná být parodií na světovou jedničku..., Nadal bude s takovou za pár měsíců jednička, kdo by si na to tehdy když byl Nadal skoro na dně, vsadil...
Murray obhajuje 2000 bodů páč v loni se stal legendou vyhrál po druhé Wimbledon, ale Rafa neobhajuje nic...
Reagovat
aligo
Tady bych trochu brzdil... Je dost pravděpodobné že Rafa v prvních kolech vyletí
Reagovat
PetaM
Koukám, že zítra bude Český den na hlavním kurtu v Birminghamu :D :D
Reagovat
tommr
no to teda zírám. Docela by mě zajímalo podle jakýho klíče ten program sestavovali ... :)
Reagovat
EllNino
to mi udělali naschvál víš ;) zejtra se musím celej den učit :D a neuvidím nic ... a musí hrát 5 holek a myslím, že i Tomáš :D
Reagovat
misa
No a co? Můžeš se učit během přenosů :)
Reagovat
PetaM
To jsem zkoušel :D :D Jediné, co jsem si zapamatoval, bylo mé jméno a název předmětu :D :D
Reagovat
EllNino
asi tak ... :D
Reagovat
VlS
Zemák to domluvil u královny :-)
Reagovat
smazaný uživatel
3 x TB
A bez nějaký velký brejkovaný.
Reagovat
bIbec
Kulička je velká tenistka. Dlohodobě nejzajímavější Ruska. Ale pořád ne a ne prorazit :-)
Reagovat
bIbec
ok.. nejzajímavější vedle Margarity.. abych Margaritě nekřivdil.. ale když ona furt nehraje..
Reagovat
Fandina
Moc velká nebude, je štíhlá, ale výškou je průměr mezi tenistkami.
Reagovat
sprchon
Taky se mi herně líbí, mohla by Mugu klepnout.
Reagovat
lars
a co Kosatka?
Reagovat
dunphy
Vika má jinačí podání :O
Reagovat
smazaný uživatel
předtím bylo lepší :D :/
Reagovat
Fandina
Andrejka s Babos prohrály první set s Duque Irigo, ale ve druhém vedou 4:2 a je to v MD na O2 TV Tenis. A Babos má hezké a zajímavé šatičky, hodně vyletněné.
Reagovat
Fandina
A také je na O2 Mugu s Kulichkovou, Vika s Ozaki a Vekic s Riske.
Reagovat
George_Renel
Šatičky má sice možná pěkné, ale hraje pendrek.
Reagovat
tommr
Babosova je děsný kopyto a pomalu ale jistě začíná Andreu stahovat na tu svojí mizernou úroven ... :(
Reagovat
Frick
Nevěřil jsem, že to dá, po těch desivejch kolapsech na servisu v koncovkách setů. Hlavně prvního. Ale urvala to, urvala. Jen nevím, zda by nebylo lepší debla vypustit.
Reagovat
misa
ne
Reagovat
tommr
proč by ho měla zase vypouštět? Konečně má šanci zahrát si s Bárou o titul a kdyby se jim to povedlo tak se přiblíží postu světový jedničky na pár bodů ...
Reagovat
misa
potěšila oproti Nottinghamu velmi dobrým výkonem, po prohraném setu mě překvapila zvládnutým tiebreakem s dvěma odvrácenými mečboly a výborně zvládnutou koncovkou setu třetího. Sehrála už pátý třísetový zápas v řadě, což je po spále známka toho, že kondice už nedělá problémy tak, jak tomu bylo na antuce. V dalším kole ji nečeká Petra Kvitová, takže se Lucka může poprat o postup do čtvrtfinále.

26. výhra nad hráčkou Top 10 :)
Reagovat
tommr
Lucka dneska příjemně překvapila. Čekal jsem, že se po tom hloupě prohraném prvním setu její hra úplně rozklíží, ale ona se kupodivu nesložila a vydržela proti nepříjemný soupeřce psychicky i fyzicky až do konce a v závěru dokonce Cibuli přehrávala ... :)
Proti tý mladý Japonce by se Lucka s podobnou hrou jakou předvedla dneska měla určitě prosadit ... :)
Reagovat
d@ve
Musel jsem odjet a když se vrátím, koukám na tu parádu.. :)
Polední co jsem viděl v číslech byl nevyužitý BB ve druhý hře třetího setu a pak prohranou třetí hru na 1:2 -> 1:3 a už jsem ani moc nevěřil.. Jen doufal a ono to vyšlo! Super. :)
Reagovat
Fandina
Vika ss Ozaki na place a také na O2 TV Tenis.
Reagovat
Fandina
Vika mi připadá nějaká štíhlejší a má modré oblečení od Nike roláček batika ane ne na sukynce, ale má šortky. Sluší jí to.
Reagovat
Fandina
Mugu má zase zajímavé šatičky. O5 jsou kombinované černobílé, mají podobné prvvky, jako ty předtím, splývavá naskládaně nařasená, barveně olemovaná sukynka, jsou hezké, možná je to hodně tmavěhnědá barva.
Reagovat
Chrenda
paráda. Maki škoda, že neurvala ten druhý set, ve třetím to mohla dotáhnout. Nevadí, příště se to podaří. Jinak povedeny český den, skoro skoro 100%. Škoda.
Reagovat
Fandina
woytha komentuje na O2, že Šafinka si nedovede představit probuzení bez kávy a kávu často s kavárničkou dává na sociální sítě, tak to je moje holka, kávu také miluji.
Reagovat
smazaný uživatel
taky a nikdy nejsem lina ji i jen pro sebe servirovat nacancane a kavove servisy stridam podle nalady a prilezitosti, (nejen) kava se musi uzit se vsim vsudy.. :-))
Reagovat
Fandina
jj kávu jedině s podšálkem :-))
Reagovat
Marduch
skvěle! V tuhle chvíli mimořádně cenný výsledek.
Reagovat
vendulkabendulka
Stoprocentně. Cibule sice letos nestojí za nic, ale pořád je to důstojná soupeřka a Lucii taková náročná výhra zvedne sebevědomí.
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace!
Oboustranně pohledný zápas.
Doufám, že Iveta Vacenovská vydrží na turnaji až do něděle :-)
Reagovat
misa
Jako největšího hatera Šafářové na TP mě její výhra mimořádně naštvala.
Reagovat
smazaný uživatel
Oslav to! :-)
Reagovat
misa
\o/\o/\o/\o/\o/
Reagovat
vendulkabendulka
Pořádně!
Reagovat
misa
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

To už stačí :)
Reagovat
Jabadu
... heléééé, báby. ... Co čumítéééé?! ...
:-)
Reagovat
vendulkabendulka
No proto.
Reagovat
janek_da
Jsi její hater, když prohrává. Jak vyhraje, tak obrovský fanda.
Reagovat
misa
Na mých komentářích, které si hráčky určitě nečtou, vůbec nezáleží. Je to jen můj způsob, jak se vyrovnat s průběhem zápasu. Uznávám, že jsou často přehnané.
Reagovat
VlS
Lucka dnes velmi dobrej výkon, gratulace. ( Kada tom se dnes radostí ožere)
Reagovat
smazaný uživatel
moc pekne a bez technickych lapsu, co jsem videla.. :-)
Reagovat
VlS
jo, pěknej výkon, 15 es, cca 50 win na 40 UE, i ta statistika se čte příjemně, prostě potěšila. A Dominika hrála taky parádní tenis, moc hezky se na to koukalo.
Reagovat
Pe3k
Gratuluji, světová 6 není pro Lucinku překážka ;)
Reagovat
George_Renel
Jednoznačně zápas dne. Lucka povstala z mrtvých a Cibulkovou ke konci ve všem přehrála. Snad jí to dostatečně pomůže.
Reagovat
historik
Sláva nazdar! Tak jestli už jí nepomůže tenhle maratónský zápas ze dvou mečbolů, tak nevím!
Reagovat
letityfanousek
Lucka skvěle
Reagovat
Fandina
Šafinka se do toho pěkně obula, 5:4 ve třetím a teď to chce brejk!!!
Reagovat
misa
Ještě jedna možnost, jinak bude hrát Lucie tb. rozhodujícího setu ve druhém za sebou jdoucím zápasu...
Reagovat
Fandina
Je to tááááááááááááááám!!! 7:5 ve třetím!!!
Reagovat
misa
Tleskám!!! Neztratit servis...
Reagovat
misa
Lucie za nepříznivého stavu je už zase světová špička. Teď to jen přenést i do hry při pozitivním skore.
Reagovat
misa
Rozhodně nejlepší Lucčin zápas od Miami.
Reagovat
d@ve
Škoda, že jsem to nemohl vidět. :/
Reagovat
misa
Škoda, tak třeba zítra. Lucka uzavírá program dne.
Reagovat
d@ve
Snad budou nějaký HL. :) Zítra už to asi nebude tak pohledný a napínavý tenis. Ale když to vyjde i tak se rád na našu Lucku podívám.
Reagovat
janek_da
dopr. Jednou vrati servis pod nohy a hned hlasi aut.
Reagovat
Kozoroh
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/3200--zpatky-v-case-safarova-si-zahrala-na-nejstarsim-kurtu-na-svete-s-prvni-wimbledonskou-vitezkou
Reagovat
letityfanousek
snad to zvládneš
Reagovat
misa
Škoda, snad dostane Lucka ještě šanci.
Reagovat
misa
V tom druhém gemu měla být při podání Cibulkové a vlastním brejkbolu Lucka odvážnější a zaútočit jako první. Takhle brala výměnu o 21 přeletění míčku přes síť soupeřka a to ji nakoplo.
Reagovat
sprchon
Sakra, že já jsem nezůstal v tý práci. Takových zajímavých zápasů najednou, kdo to má stíhat sledovat? :D
Reagovat
sprchon
Kašlu na to, jdu si udělat večeři.
Reagovat
sprchon
A dám si k tomu Krušnohor - Mountain ALE. ;)
Reagovat
Jabadu
Jeď, ty dobytku!
(pan Kadlec, 1992)
:-)
Reagovat
Marduch
Přijde prase k zásuvce a povidá, vylez zbabělče! :D
Reagovat
misa
lucy musím pochválit za vyhraný tb. a 2 odvrácené mečboly.
Reagovat
Torn
Netuší někdo, kdo to byl ta slečna v růžové kšiltovce, co fandila Lucce?:D
Reagovat
misa
Iveta Vacenovská, po večerech můžou trénovat pingpong.
Reagovat
Torn
Tak to jsem netušil, díky. :D (i ostatním za reakci)
Reagovat
Lenca45
Iveta Vacenovkská, hraje profi stolní tenis :)
Reagovat
EllNino
Iveta Vacenovská, stolní tenistka, nevím jestli ještě aktivně hraje :)
Reagovat
janek_da
segra J1rky bych tipl
Reagovat
EllNino
:D :D
Reagovat
Torn
Podle zubů?:D
Reagovat
PetaM
Iveta Vacenovská.
Reagovat
PetaM
Stolní tenistka.
Reagovat
PetaM
Iveta Vacenovská.
Reagovat
PetaM
Stolní tenistka.
Reagovat
PetaM
Iveta Vacenovská.
Reagovat
PetaM
Stolní tenistka.
Reagovat
PetaM
Iveta Vacenovská.
Reagovat
PetaM
Stolní tenistka.
Reagovat
PetaM
Iveta Vacenovská.
Reagovat
PetaM
Stolní tenistka.
Reagovat
EllNino
Iveta Vacenovská
Reagovat
janek_da
Kdo to je?
Reagovat
janek_da
Tak řekne mi kura KDO TO JE? Nebo je TP na houby?
Reagovat
PetaM
Ta stolní tenistka?
Reagovat
EllNino
Nene stolní lampa
Reagovat
PetaM
Ale tleskala pěkně.
Reagovat
EllNino
Jj ... Začarovaná jako v Beauty and the Beast ;)
Reagovat
PetaM
Krása :D
Reagovat
slacker
Stolni Vacenovská
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď!
Reagovat
misa
Teď hlavně neztratit úvodní servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten byl!
A pak že je to jen o ruce...
Tak ať takhle servis píše i v těch rozhodujících okamžicích.
Reagovat
George_Renel
Za ty uštěpačné ksichty a jásot při dvojchybě si Cibulková 2. set nezasloužila. Teď aby ji ještě Lucka dokázala dorazit.
Reagovat
janek_da
Jedem Lucko. Kočka proti motorové myši
Reagovat
janek_da
A Navara zatleskal Lucce. To byl šot.
Reagovat
Torn
Lucka pěkný..
Reagovat
bIbec
Maky sem neviděl, ale čekal sem rozhodně jednoznačnější výsledek. Prej měla i nějaké setboly proti Barty :-) Slušné slušné.
Reagovat
vendulkabendulka
Asi od ní čekáme všichni trošku víc. Budeme se muset zklidnit a uvědomit si, že jí je 17, má málo zkušeností a i když je úžasná, ještě nějaký pátek to potrvá než bude opravdu kompletní špičková hráčka.
Btw, ten druhý set ze čtyř SB měla vyhrát.
Reagovat
misa
Přinejlepším přijde tiebreak, což je další možnost, jak nechat vyniknout soupeřku :)
Reagovat
misa
A je tu tajbrejček...
Reagovat
misa
Ta holka si tak strašně něvěří.
Reagovat
janek_da
seš hrozny hater
Reagovat
EllNino
neuvěřitelnej
Reagovat
misa
Každá hráčka by měla mít nějakého :)
Reagovat
historik
lucko netleskej a začni hrát už radši
Reagovat
misa
Trpaslice tam teď sází světové míče.
Reagovat
historik
protože ji Lucka zase zkušeně posadila na koně
Reagovat
tommr
jj lepší přihrávku pro Cibuli při tom brejkbolu už Lucka vymyslet nemohla ... :(
Reagovat
Torn
Není Cibule nějaká těhotná? :D Nebo je tak divně oháklá....vypadá jako oblečená těhotná kreveta.
Reagovat
historik
samozřejmě brejknu, ale zase jí to vrátím
Reagovat
blixa
Evženo, Evženo, prohrát na trávě s Fran ??? :D :D
Reagovat
misa
Tak brejk ke konci setu zase dostává Lucii do obtížné situace :)
Reagovat
tommr
jj jsem zvědavej jak to zase pokoní ... :)
Reagovat
d@ve
Věřme, že ten reparát už Lucka zvládne.. :)
Reagovat
misa
Bohužel ne.
Reagovat
d@ve
To, že to nedoservírovala a ztratila další svůj game, je určitě jen a jen o hlavě. Hned v dalším setu při svém podání čistá hra.. :/
Reagovat
misa
Samozřejmě, vždyť předtím podávala skvěle. A nikdo jí nepomůže.
Reagovat
d@ve
Já vím, že to u holek není žádná novinka.. :)
Chtělo by to asi nějakého mentálního kouče, aby si prostě jen víc věřila.. ;)
Reagovat
tommr
začala s tím už Katka, která to ale ještě naštěstí ustála. Pak to od ní chytla Markéta, která ve druhým setu zahodila 4 setboly a pak zápas ztratila a ted je na nejlepší cestě jí napodobit i Lucka, která v prvním setu zahodila 3 setboly ... :(
Reagovat
misa
Lucka se bez pomoci neobejde, ten neústálý strach z úspěchu sama nezlomí.
Reagovat
misa
Tak nakonec obešla a zaslouží si ode mě omluvu.
Reagovat
historik
jako fakt si nemůžu pomoct, ale především naše holky jsou přesně na tohle expertky. Jak prohrát dobře rozběhnutý set ve kterém jsem lepší, jak soupeřku úplně sama posadit na koně a jak si to sami ztížit. A to naprosto zbytečné tlačení k lajnám, když mám půlku kurtu volnou a soupeřka plápolá kdesi v háji, to je taky úplně typické...Berdych, Šafářová, Kvitová atd. všechno jedna parta. Proč jako?!?
Reagovat
EllNino
to není specialita jen našich, ale naši jsou pod drobnohledem, tak je to víc vidět ... jinak se to děje dnes a denně ve všech možných zápasech
Reagovat
slacker
den ceskych labilek,
Reagovat
EllNino
Reagovat
misa
furt jen kritika...
Reagovat
EllNino
no já určitě ...
Reagovat
EllNino
vypadá to spíš, jako by ti Lucka neustále pila krev
Reagovat
misa
Když nevyužije na trávě při svém podání tři setboly, tak ji chválit určitě nebudu.
Reagovat
EllNino
ty ji nechválíš nikdy, tak to vyjde nastejno
Reagovat
misa
Náhodou v deblu jo :) Nebo třeba za bojovnost minulý týden.
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď.
Neztratit teď hlavu. Nebo aspoň udržet svý podání :-)
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To mělo být výš. Snad zase nezíská Dominika 3 hry za sebou...
Luci3!
Reagovat
misa
a opět nedopodávaný set, tři setboly...
Reagovat
EllNino
že ses předtím neozval ? už mě s tím dost vytáčíš, furt jen kritika
Reagovat
historik
ach bože lucie...zas nedopodávání
Reagovat
Andrew89
hraje velmi velmi pěkně...skoro jako za starých časů. Vůbec se mi nechce věřit, že je to ta samá Lucka jako na FO..která pálila jeden aut větší než druhej
Reagovat
horska.kraslice
Dnes jí to tam padá, snad to vydrží po celý zápas.
Reagovat
EllNino
ne
Reagovat
Andrew89
ted jí ten gem nevyšel..ale ona cibule zahrála dobře :D
Reagovat
vrabejka
Petra paráda :(
Reagovat
Dobry-den
Markéta se v obou setech ukázkově sesypala. To jsem od ní nečekal, většinou nad soupeřkami psychicky vyčnívala. Ale dneska se ukázala v pravém světle a je mi jasné, že je labilní stejně jak většina ostatních hráček. Hamba. Zase další zklamání...
Reagovat
EllNino
Na-shledanou
Reagovat
Dobry-den
Sbo-hem
Reagovat
jirkomar
To je teda zklamání... a já ji tak miloval.
Reagovat
Dobry-den
A ještě ta blbá kamera k tomu. Mám toho dost. Na Andulu kašlu, stejně prohraje. Tak nazdar.
Reagovat
sprchon
Dobrou-noc
Reagovat
smazaný uživatel
Čekal jsem víc od Vondroušove tak jsme ji prechvalili!!!....
Reagovat
EllNino
Do stavu 5:4 40:15 to bylo v pohodě, a pak jí rozhodí jeden míček a na její body-language se to okamžitě projeví ... :) Ale je mladá, sbírání zkušeností je v tomhle případě na místě ...

Bára to bude mít s Ash hodně těžké, Markéta nehrála zle a přesto to nestačilo
Reagovat
horska.kraslice
Je to tak, Markétu ten míček úplně rozhodil, asi to už jednou muselo přijít, když zatím až doposud všechno psychicky ustála. Škoda, mohl být třetí set. Jinak pěkný zápas, výsledek celkem očekávaný, těším se na další Markétino vystoupení (už Wimbledon?)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, při změně stran v tb už působila dost odevzdaně.
Škoda.
Viděl jsem 2. set a obě hrály super.
Reagovat
Andrew89
nevadí no...pořád na to máš věk. Myslím, že hlavní pozitivum je to, že nebudeš pokud se nemýlím už muset chodit do těch šílených kvalifikací, které proste zbytečně berou sílu. Byl to super match, akorát to nedotahla...nevadí . tvůj čas příjde:)
Reagovat
tommr
možná, že bude muset ještě hrát kvaldu v Eastbourne, ale to není ještě jistý ...
Reagovat
Andrew89
tak hlavně, že ten Wimbledon nepůjde přes kvaldu..tam by snad mohla 2-3 kola uhrát když bude dobrej los:)
Reagovat
horska.kraslice
??? To teda nečekám.
Reagovat
EllNino
a když nebude :D ....
Reagovat
horska.kraslice
Markéta vykouzlila alespoň tiebreak.
Reagovat
sprchon
Co tam vyvádí Evža, nekoukáte někdo?
Reagovat
jirkomar
Kdyby ji každá nasrala tak jako TNM, tak no.1 :-) Takhle se prostě nebične.
Reagovat
Dobry-den
Vondrušková už chytá WTA manýry. Jednou se neudrží v setu, podruhé nedopodává. Ať už to dopadne jakkoliv, za dnešek palec dolů. Takhle se letos do top 10 nepodívá!
Reagovat
misa
Top 10 :-)))
Reagovat
EllNino
Bože Maky, takhle to vyházet
Reagovat
Andrew89
achjo..to bude konec :/
Reagovat
dadaft
jsem pro třetí set. ))
Reagovat
dadaft
skvělý zápas.
Reagovat
dadaft
myslím Maky - Ash. ))))))))))))
Reagovat
dadaft
britský komentátor nešetří výrazy typu "absolutly brilliant, nebo "great job". ))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) jinak Ashl super bomby po lajne, ja nevim, proc vsechny nase holky tak zboznujou krizkove vysivani.. jsem teda stale pod vlivem Kacenky.. :-)
Reagovat
dadaft
jj, ona umí poslat kouli z forhendu. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Líbí se mi, jak se Ash tlačí na síť.
Reagovat
Andrew89
mě by se líbilo, kdyby prohrála.:D ..ale je to pěknej zápas:)
Reagovat
sprchon
Sakra, že já do tý práce dneska lezl. :D Samý parádní zápasy, jak to tak čtu. :)
Reagovat
Dobry-den
Silná psychika -_-
Reagovat
EllNino
Bohužel debl na závěr setu
Reagovat
dadaft
svižný útočný tenis,
škoda, že aspoň dálkově řízené kamery do Birminghamu ještě nedorazily...
Reagovat
Andrew89
jo no..ta jedna kamera je příšerná
Reagovat
Fandina
Ale v MD na O2 TV Tenis to s anglickým komentářem dávají, tak alespoň něco.
Reagovat
dadaft
jj, Basík navíc strašil, že to bude i bez počítadla.....

je to dost vyrovnané.
Reagovat
lars
meli vic priblizit obraz kurtu
Reagovat
Mayo
Toto je Pétin rok na Wimby
Reagovat
Andrew89
Kež by:)

Maky ted odvrátila asi milion BP a podržela si podání :D
Reagovat
ludmilaosfka
Byl by to spněný sen.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra s prehledem zusene matadorky, Terka nadejne zablesky, libilo se mi to.. :-) "Rozhnevany trpaslik" urputne avsak naprosto slepe mlatil do FH kros, predvidatelne a stale. Nastesti s dobrym koncem, dobre, Kacenko! :-))
Reagovat
dadaft
Petra v klidu. ))
Katka v neklidu. (?)
Maky - Ash jen s jednou kamerou. ((
Reagovat
janek_da
To je blixa?
https://pbs.twimg.com/media/DCmifYBXoAALH7M.jpg:large
Reagovat
Hector21
ho šlehne, až se uvidí...
Reagovat
janek_da
nevim. se ptám jenom.
Reagovat
blixa
Hehe, ne, to není blixa :D
Tohle je Blixa ;-)
http://diepresse.com/home/leben/events/458085/WUK_Blixa-Bargeld-liest-Blixa-Bargeld
Reagovat
fujtajblick
jestli bych si z těchto týpků vybrala :-)...
Reagovat
slacker
jezis se prece sam popsal ze je neco na urovni cunase Starka krizeneho magorem Jirousem
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíš se sám popsal?
Reagovat
slacker
3atlet se sam posral ale sam si uz trenky nevypral
Reagovat
smazaný uživatel
Šláčkéřé, šláčkéře, to neděláš dobře...
Reagovat
tommr
kdyby člověk nevěděl čím si Petra za poslední půlrok prošla tak by to na jejím dnešním výkonu vůbec nepoznal. Byla to zase ta stará dobrá Petra se všema jejíma přednostma i nedostatkama tak jak jí známe z minula ... :)
Petra dneska taky potvrdila, že se jí proti Češkám tradičně daří a zaznamenala už 21.výhru proti krajankám v řadě ... :)
Reagovat
ludmilaosfka
Jenže to víme, a tak každé zaváhání přičítáme daleko víc zraněné ruce a nestěžujeme si na blbosti. A u Petry taky hodně záleží na tom, jestli jí nezlobí astma. Jen mi Petra přijde víc soustředěná. Jsem moc ráda, že jí první zápas na trávě vyšel.
Reagovat
Fandina
gratulka. Byl to pěkný mač od obou. Doufám, že Terka se už konečně chytne a zase něco vyhraje. Dneska se mi líbilo jak hrála. Petra byla lepší, ale jinak obě pěkný mač. Petře geratulka, dneska super!!!
Reagovat
ludmilaosfka
Souhlas. Konečně jednou velmi pohledný tenis. Petra vyhrála hladce, ale Tereza bojovala. Na první kolo tam bylo i dost lidí. Velmi příjemné.
Reagovat
vendulkabendulka
Plakala?
Reagovat
Fandina
Neplakala, smála se.
Reagovat
vendulkabendulka
Ale víš, že jsem se ptala na ubulenou Terku, viď? :)
Reagovat
Fandina
Terka není uplakaná, někdy brečí, když se jí nedaří podle jejích představ. Někdo mlátí raketou, ona brečí. Ano, smála se po zápase, protože to byl dobrý mač, i když prohrála, Petra byla lepší.
Reagovat
PetaM
Přesně tak. Někdo brečí, někdo háže raketou a někdo fuckuje už od rána, protože jiné slovo nezná :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist