Kvitová začala přípravu na trávě. I s fotbalovým míčem

6. 6. 2014, 14:19
Aktuality 124
Petra Kvitová začala krátce po antukové části sezony s přípravou na Wimbledon. Její zraněná noha z French Open se lepší a světová šestka trénuje na umělé trávě v Kostelci na Hané. Trenér David Kotyza přišel s další novinkou, jeho svěřenkyně zlepšuje pohyb na trávě i s pomocí fotbalového míče.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Kopeme trošku na šikovnost. Přece jenom na trávě je šikovnost, takové ty čopíčky a přechody na síť, hodně důležitá," řekla wimbledonská vítězka z roku 2011 novinářům v Prostějově.

S míčem zkouší Kvitová trefovat voleje i halfvoleje. "David mi hodí míč, tak mu to nahraju zpátky a zkouším obě nohy," popsala čtyřiadvacetiletá hráčka.

Trenér Kotyza často vymýšlí a zařazuje do přípravy netradiční prvky. Třeba před Roland Garros Kvitová dělala baseballové odpaly. "Jsem ráda, že David pořád přemýšlí, co zlepšit a co použít za zajímavý prvek. Párkrát už se to osvědčilo, tak proč to nedělat," pochvalovala si Kvitová.

V rámci přípravy na trávu se určitě objeví i před tenisovou zdí, aby zlepšila své reakce, jako to vyšlo před jejím triumfem ve Wimbledonu 2011. "Zeď ještě nebyla, ale myslím, že v tréninkovém plánu bude," uvedla.

Od vyřazení z French Open trénovala poprvé tento čtvrtek. Ještě pořád trochu cítila natažený pravý stehenní sval. "Je to lepší, ale nehraju na sto procent. Úplně to nepřeháním, ale věřím, že to bude dobrý," řekla Kvitová. Jako tradičně bude před Wimbledonem hrát turnaj v Eastbourne.

Od příštího roku se může Kvitová těšit na delší sezonu na trávě, která se protáhne o týden a Wimbledon začne až první týden v červenci. "To se mi zamlouvá. Teď mi přijde, že je přechod z antuky na trávu hrozně rychlý," řekla.

pva, ČTK

Komentáře

124
Přidat komentář
smazaný uživatel
Wimbledonská vítězka z roku 2011 ,to je zaklínadlo.Od té doby v GS uhrála jedno SF .Ale už má vyděláno do konce života ,ji to bohatě postačí a může hrát jen pro zábavu ,ale někteří se tady budou neustále prožívat .-----------------Chyba 2 SF. Ale já tady píši pouze o GS.A vítězstvím ve Wimb.má zajištěnou nesmrtelnost jako Kodeš a nebo Panenka se svou penaltou.Ničím ji tady neurážím ani neshazuji.
Reagovat
VlS
Ale o to v principu vůbec nejde. Jde o to, jaké závěry se generují z jednoho článku, kterej ani autor, ani respondent nebrali nějak moc vážně a prostě si chvilku splklu a autor si z toho něco vybral a pustil to do světa. Má to být zábava a nic víc.
Reagovat
Frick
nikoho za PŮLKU SEZÓNY neporazila. Nějvětší zářezy jsou Ana, Světlana a 3x Lucka se kterou asi prohrát prostě nemůže...

Na druhý straně ty výbuchy s Zhenng, Kleybanovou, Kumkhum a Pirožkou...
Reagovat
Frick
A pak tedy ty akcpetovatelný porážky aneb "prohrátsXYneniostudaXYjedobráhračka". Jankovič, Suarez, Cibule, Šarapka, Halep, Světlana. Ano, byly to porážky s dobrejma hráčkama. Ale bylo jich šest. A vyvážit to 3x Lucií, 1x Světlanou a 1x Anou je vyloženě nedostačující...
Reagovat
VlS
Tady je zas závěrů nad jedním pitomým článkem. Lidi, pár rozhovorů jsem už absolvoval na obou stranách mikrofonu a troufám si tvrdit, že vím jak to funguje. Je to asi tak:
Novinář uloví celebritu Petru Kvitovou , Wimbledonskou vítězkou asi tak na 5 miňut. On není na rozhovor připravenej a Petra není na rozhovor připravená. On nechce pokládat banální otázky a ona nechce dávat banální odpovědi. Protože on o tenisu ví pendrek, tak neví na co se zeptat konkrétně, takže to je:" Petro, jak trénujete". Petra nechce odpovědět banálně že tvrdě a přemejšlí, co by mu řekla. Tak si řekne, že to okoření a řekne mu pár zajímavostí, který v tréninku zabírají 1,5% času na odlehčení a pobavení a všeobecný rozvoj motoriky. Vůbec chudák netuší, že si to někdo vyloží tak, že Kotyzu uplatila plzeňská Viktorka, aby Petru naučil střílet jedenáctky, protože Pavel Horváth je už starej a nikdo jinej to beumí.
Proč to proboha nevezmete jako zajímavost, že v rámci tréninku dělají mimo hlavní náplně i takovýhle kousky. Ani Petra, ani Kotyza si určitě nemyslí, že tohle vyhraje Wimbl.
K šikovný ruce ( Petra má ruku docela šikovnou) musí být taky rychlý a pružný nohy a koordinovanej pohyb celýho těla. K uderu ruka nestačí ( teda pokud nepohlavkujete potomka, tam stačí). Pohyb těla musí bejt skoordinovanej se záměrem, tedy s hlavou. Koordinace těla s psychikou je největší problém 99,9% tenistů. Tady má Petra velký rezervy, řekl bych že větší než zbytek špičky, ale všechny umí pěkně zkolabovat, jen si dovolím připomenout že hráčky na postech 1, 2, a 3 vypadly ještě před Petrou.
Reagovat
VlS
Ve výčtu, co Petra o výhry Wimblu dokázala ti Mutademe chybí výhra TM a tuším 5 titulů na jinejch turnajích. 90% tenistek se titulu nedočká nikdy v životě.
Nejsem slepý obhájce Petry, někdy mě pěkně štve, že nemá lepší výsledky, nezavrhoval bych ani výměnu trenéra, i když z jinejch důvodů než tommr. Myslím si, že Kotyza je jeden z mála trenérů, jejichž svěřenka vyhrála Wimbl, TM, byla v SF AO, RG a vyhrála 10 nebo kolik jinejch turnajů a tři roky v tahu je v top ten. Pánové, kdo z vás to má, řekněme si s panem Paroubkem.
Na druhou stranu problém hlava trvá dlouho a neporadil si s ním tři roky. Buď to nejde, nebo to neumí. Jestli to bejde, není pomoci. Jestli specificky tohle neumí nezjistíme, dokud to nezkusí někdo jinej.
Reagovat
smazaný uživatel
???
Nějak nechápu, co s tím mám společného.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. Jasný, už chápu. To jsem nebyl já, ale nostradamuss. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Luxusní komentář! :D Jenom bych dodal, že Pavel Horváth penalty taky neumí... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Take mne to neja zarazilo..., hlavne v tom, co ty mas spolecneho s Kvitovou;)
Ale rikal jsem si..., jsi uz zavedena IKONA TP;) Tak to asi filtruji prez Tebe...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, IKONA TP - to jsem celej já. :D
Reagovat
VlS
Pardon, mea culpa
Reagovat
smazaný uživatel
Pobavils brachu, to teda jo;)

Uz ten svizny nastup... Boze;D)

Ale to tajemstvi, kde se ztratil volej Kvitove, to uz snad resime od minuleho jara, ale ani HerculePoirot jeste na to neprisel...;)

Jinak nejvic svihli jsou "novinari" v radiu, oni jako rikaji, ze to maji pripravene, potvrdi ti, o cem to jako bude, ty to potvrdis, oni te ujistuji, ze to budou drzet v te lini...., po prvni otazce ho neco zaujme uplne neco jineho, a misto tematu o nove vystave z toho vyjde problem parku v meste a kde nejlepe jit na pivo;D))))
Takze to potom ve vysledku vypada, ze jses nymand totalni;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Tak jestli jde o mne...
...z meho pohledu oblibena Ikona;)
Reagovat
VlS
No přesně, a pak si navíc přečteš, že si řekl něco, cos vůbec neřekl a že si o něčem mysliš opak toho co si myslíš a tak.
Většinou je dobře poznat po pár řádcích, jak vážně myšlenej ten rozhovor je z obou stran.
Reagovat
smazaný uživatel
Nastesti si nesli zahrat behem treningu "relaxacne" ruske kuzelky, nebot bychom uz meli clanek, ze trenuje zapesti na agresivni hru na BH a chce hrat od pristiho roku Fed Cup za Rusko, aby byla s Masou v jednom tymu...
Reagovat
slacker
VIS, nejde ani tak o to jestli clanek je z douhe z nosu, ale co za nesmysly se s toho da odvodit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen tak na dodatek... celkem bych se i vsadil, jestli si vezme Kvitka toho Safare i na Wimbledon, tak to muze klidne vyhrat...tady na RG nehrala snad nikdy lepe...co si pamatuji...

Kotyza podle mne nema na ni uz nejaky vetsi vliv...nebo tezko rict... ale kdyz to tak posloucham... pripomina mi to Radwanskou, i kdyz ta je jeste vic drsna...trener neco rekne, a ta na to z vysoka uplne kasle;D))))
Reagovat
slacker
2011, 2012 hrala imho lip. v 2011 urcite az na kolaps s NaLi a semicko v 2012 taky neni k zahozeni. 2x 3 kolo s tunou UE to nemyslis vazne? Ze byla videt jakas taka bojovnost v poslednim zapase, nadprumerna vzhledem poslednim letum, z toho nedela zadny prulom
Reagovat
VlS
tenhle týden tady byly odkazy na dlóuhej a dobrej rozhovor s Ivanem Lendlem. Troufnu si tipnout, že ten tomu rozumí kapku líp než my tady. Když si to každej přečte, tak tam zjistí, že podle Ivana učit tenistu udery po 14 roce věku nemá smysl, to už musí umět.
Jeho podíl byl, že si povídali o tenisu a tenistech, jak proti komu hrát, jaký má kdo slabiny, jak eliminovat ty svoje. Pak bylo na Andym si to přebrat a využít. Myslím si, že to je poslání kouče dospělejch tenistů, výuka uderů je adekvátní pro žáky.
Reagovat
smazaný uživatel
Se clovece omlouvam, ze jsem si neco neprecetl;)))
Doslovne to znamena, ze potom Isner je fakt genius;D)
Trochu sranduji, ale myslim, ze jsme se asi nepochopili...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ji s tim jejim stylem na nejakou kralovnu tenisu nepasoval...
pro mne to byla vzdy vic stylova hracka...vzhledem k tomu, co produkuje.
Ty vase malomerne problemy, co tady mezi sebou mate a vedete, ty sve posastane rozhovory, to si reste mezi sebou, ne se mnou clovece. To ses na spatne adrese;D)

Ja si pamatuji snad jen na jeden turnaj, Madrid, ktery ma tu antuku i rychlejsi, kde hrala skvele...jinak na RG jsem ji jeste nevidel nikdy nejak hrat zazracne, nebo zeby neco zazracneho produkovala...letos take ne, s tim rozdilem, ze letos se aspon na to dalo i koukat...;D)
Reagovat
Frick
No myslím si, že co se týče její finálový soupeřky, tak už existuje (ne relevantnim místě žebříčku) jen jedna, u který by "výmluva na neznámost" byla ještě více nedůvěryhodná... :-)))
Reagovat
Frick
Snad jsme tuto mou šroubovanou formulaci dobře pochopili :-)
Reagovat
Cico93
Inak ak Zajtra Maria vyhra čo teda pevne silno moc dufam, tak ma veľku šancu na svetovu 1 na konci roka!
Reagovat
Grape
No to bude ještě zajímavé. Ať už zítra vyhraje kdokoliv, slušné šance na to být na konci roku jedničkou bude mít Serena, Li Na, Simona i Maria. Ale máme za sebou teprve půlku sezony, stát se toho může ještě spousta. Každopádně pozice Sereny už není tak neotřesitelná jako byla. :-)
Reagovat
Cico93
Som prišiel na jednu vec
rebriček klame
Kvitova ked nepočitam Hopman cup vyhrala 4 zapasy po sebe este v oktobri a aj to na takom trapnom turnaji:)))
Reagovat
Cico93
a furt je v 10
Reagovat
travar
Petra nepotřebuje vyhrávat zápasy. Jmenuje se Petra Kvitová a má status Wimbledonské šampionky, je vládkyní všech trav. Už jenom toto samo o sobě ji drží v první desítce.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt ftipny :D
Reagovat
Cico93
čo vtipny? šak len konštatujem čo je pravda
mi chceš povedať, že to čo som napíal neni pravda
Reagovat
PetaM
Některým nestačí "konzistentní" výkony na Top 10. A někdo si vypadává stále v prvních kolech a je tam furt. No, kdo umí, umí.
Reagovat
smazaný uživatel
trapnej si leda tak ty a ne turnaj, na kterym Petra hraje. Nebo si snad na zebricku pred ni, ze si muzes dovolit tohle rikat???? Nevidis si do huby ;P
Reagovat
Cico93
aha takže
ako argument použivaš
Nebo si snad na zebricku pred ni, ze si muzes dovolit tohle rikat?
noo dosť ubohe toje z tvojej strany

ale šak ani nemaš ako argumentovať lebo ja napásal pravdu a každy ju vidi v štatistikoch takže tak

Ked sa Petra zlepši naj bude v 10 do 35 rokoch ale momentalne sa tam rychlo musi dostať Ivanovic a teda hlavne Eugenie!
Reagovat
Fandina
Žebříček je součet výsledků tenistek. A nic jiného ještě nikdo nevymyslel. Každá tenistka má na něm takové místo, jaké si vyhrála a je zbytečné to zpochybňovat.
Reagovat
Cico93
nič v zlom len tak konštatujem:)
Reagovat
PetaM
Já nechápu, co se vám na takových argumentech nelíbí? ... Jen proto, že jsou neuvěřitelně odjebávající ještě neznamená, že nejsou pravdivé. Všichni se teď schovávají za demokracii: "však proč bych to nemohl říkat, jsme na diskuzním portálu" a blá blá blá. Ano, to je pravda, ale člověk, který to má v hlavě v pořádku, se nebude plést do života druhého. Takhle aspoň normální logika velí. Proč se srát do života druhého, když ten jeho je totálně na sračky a radši hodnotí někoho jiného, než sebe ....
Reagovat
Cico93
ešte pozeram, že ma len 19 vyhier to je z top tenistiek uplne najmenej asi
Reagovat
Fandina
Kdybys nezpochybňoval něčí umístění na žebříčku, který je měřením výkonů podle čísel, tak se nikdo neozve.
Reagovat
Cico93
to hovori general PetaM čo sa obuva do Sharapovej!
Reagovat
Fandina
On je rozdíl zpochybňovat něčí výsledky na žebříčku, jak to děláš ty nebo napsat, že Šarapova řve. To první je nesmysl, to druhé pravda.
Reagovat
PetaM
Ale já jsem Márii nikdy neříkal, jak žít, co dělá správně a co dělá špatně. Já pouze říkám, že je to pro mě picha. To je všechno. Na názor má každý právo. Někdo si o Petře může myslet, že je picha, že je to dě*ka apod., ale kecat někomu do života, co dělá dobře, co nedělá dobře a jak by se to asi mělo udělat nejlépe. To už je trochu moc. My všichni si žijeme taky svůj život a nikdo nám neříká, co kdy máme udělat (teda pokud nejste v manželství, no :D :D )
Reagovat
Cico93
furt ked sa dačo toči okolo Kvitovej nabehnete vy dvaja a nema to význam tu písať ta dovi dopo dobrou
Reagovat
Cico93
PetaM
a prosim ta pekne kde ja píšem čo ma robiť a čo nema robiť

čo robi dobre a čo nerobi dobre ja otom ani neceknul
ja len napísal štatistiky, ktore su pravdive a týmto haslo
Reagovat
Fandina
Napsal si, že žebříček klame, zpochybňuješ výsledky.
Reagovat
PetaM
Napsal jsi: "noo dosť ubohe toje z tvojej strany" - tak jsem se zastal a vyjádřil se, proč by to ne/mělo být ubohé :) A já to říkám jen tak všeobecně :D V tuhle chvíli se nezastávám Petry, aby sis nemyslel :P :D Jinak nevím, proč bych s tvou statistikou neměl souhlasit, když je pravdivá :D :D
Reagovat
Cico93
Fandina ty čo si chora alebo čo

spochybnovanie rebričku je pletenie sa do života tak aha to som nevedel
Reagovat
Cico93
PetaM to bola reakcia na anajma
šak čitaj poriadne dpc
Reagovat
Fandina
Já nepsala o životě já psala o tom, že zpochybňuješ žebříček, napsal si, že žebříček klame.
Reagovat
Cico93
Bože fandina šak dakedy treba brať aj zo srandy niečo šak jasne, že to nespochybujem šak matematiku neoklameš Bože tu
Reagovat
Grape
Hele, žebříček fakt neklame. :-) To počítání bodů sice nemám moc zmáklé, na to je odborník spíš tommr, ale jednou to takhle vymysleli, tak na tom asi něco bude. Je fakt, že se taky divím, že Petra je se svými výsledky za poslední rok pátá. Ale ono je to tím, že ženský tenis je hodně nevyrovnaný a ty za ní jsou nebo byly zraněné (Maria, Vika) nebo mají také výsledky jak na houpačce...
Reagovat
Fandina
Cico tak pokud to bereš jako legraci, tak proč nebereš jako legraci, když ti někdo na tvojí legraci odpoví, proč se tak ohrazuješ?
Reagovat
Cico93
ja som napísal že nič v zlom len tak konštatujem tam to maš
Reagovat
Fandina
Cico ... samozřejmě, že nic ve zlém, to je předpoklad mezi slušnými lidmi, ale neznamená to, že lze napsat kdeco a pak jen dovětek nic ve zlém. Tak to nemusíš psát nic a vyjde to nastejno.
Reagovat
Cico93
To je uplne o ničem toto tu
ja kus zasrandoval o tom rebričku a PetaM nezmyselne začal vyťahovať že sa jej pletiem do života, že pišem čo robi dobre a čo robi zle to ale vobec nieje pravda
o tom som ani neceknul
si pozorne prečitaj a uvidiš
Reagovat
Fandina
Cico ... já si s tebou začala psát o žebříčku, ne o tom, co psal PetaM.
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledonská vítězka z roku 2011 ,to je zaklínadlo.Od té doby v GS uhrála jedno SF .Ale už má vyděláno do konce života ,ji to bohatě postačí a může hrát jen pro zábavu ,ale někteří se tady budou neustále prožívat .
Reagovat
smazaný uživatel
Dvě, když už
Reagovat
pepin
Nikdo tady nic neprožívá, je to diskuzní portál a tak jsou zde různé názory na různé věci a pochopitelně i na Kvitovou. Podívej se vedle co se píše kolem Rafy, Rogera a spol.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu 2 SF.
Reagovat
majkl005
nikdo nemá právo se do Petry pouštět, je to jedna z nejlepší hráček současnosti a tečka, to je prostě jasně viditelné na první pohled....ať se podíváš na výsledky, hru, žebříček....nikdo z nás ji nesahá ani po kotníky a to si tu někteří dovolují ji soudit, radit jí ba dokonce ji ponižovat....ubohost
Reagovat
PetaM
Kdybych tak vyhrál Wimbledon ... Stačilo by mi to na celý život ... :(
Reagovat
Cico93
.
a hrou momentalne nepatri do 10
Reagovat
smazaný uživatel
Přečti si co píše pepin .
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosty souhlas s majklem!!! Co jste dokazali vy panove tommrove, cicove a dalsi??? jen nekoho anonymne shazovat, urazet a blbe kecat!!! A jeste si myslite, jak jste ji to nandali, vetsi ubohost aby clovek pohledal :P.
Reagovat
pepin
Vážený, nevšiml jsem si, že bych já nebo Tommr Petru urážel nebo ji do konce nadával. Jak jsem již napsal je to diskuzní portál a není tady předepsáno, že se musí chválit a vynášet do nebe a vzpomínat na minulé a dávné úspěchy. To pořád Vy jen napadáte někoho, kdo zde vyjádří a to normálně a slušně svůj názor. Že se Vám nelíbí je možné, ale měli by jste jej akceptovat. Zrovna tak bych mohl já zde napsat o Vás, že zde plkáte bludy. Takže každý za své.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna v téhle debatě tommr nesmyslně napadá Kotyzu. Ale nepřekvapuje mě, že zrovna ty to nevidíš.
Reagovat
slacker
napadl ho smyslne
Reagovat
smazaný uživatel
jasne, tady si kazdy muze pdo rouskou anonymity psat co chce, kdejaky blabol, lez, urazka je tu dovolena, jen houst chlapci ;)
Reagovat
pepin
Hele chlapče, najdi mi jeden příspěvek, že bych Petru urážel a pak se můžem spolu setkat a popovídat si o tom, abych nebyl v anonymitě. Já píšu blábol, Ty píšeš blábol, Tommr píše blábol, vlastně všichni zu píšem bláboly. Od toho je to diskuze a nikdo zde nerozhodne, co je blábol a co ne. S pánem bohem, chlapče.
Reagovat
pepin
-vyjádřil k němu názor, napadl by jej pokud by ho poslal třeba do pr....
Reagovat
smazaný uživatel
A to se právě hluboce mýlíš, chlapče. Že tommr nepoužil vulgární výrazivo, neznamená, že Kotyzu nenapadl, jen to udělal sofistikovaněji. A tys mu to sežral i s navijákem.
Reagovat
smazaný uživatel
Sledujes Nottingham???
Myslim Kristinu s Kontou;)
Reagovat
smazaný uživatel
Strasnej tenis, modlim se ve vyhru Kristyny, mam na ni all in :D
Reagovat
smazaný uživatel
No to se fakt pomodli ;D)
Holka slusne prestreluje;)
Ale treba ten TB zvladne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Modleni pomohlo, skoda Siniakovy v Brescii.. ta byla posledni na jinym tiketu :p
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem Kristyna nevypadala nejak fresh...leve koleno v obvazech... coz neni uplne dobra zprava pro jeji fandy...pred travou, na ktere dokaze zabodovat...
Reagovat
tommr
to koleno má Kristýna zafačovaný už od prvního kola a zatím se to na jejím pohybu nijak viditelně neprojevuje. Třeba to je jenom taková prevence ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kvítko :-)

https://m.youtube.com/watch?v=4g9NYVM9IpY
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za odkaz. :) Podíval jsem se na Petru a potom jsem hned vedle kliknul na Kiki Mladenovic, ale francouzsky toho bohužel moc nerozumím... :D
http://www.youtube.com/watch?v=6Rv3Fnq3tww
Reagovat
Bob
Pokud umíš anglicky, můžeš si u toho pustit anglické titulky ;)
Reagovat
majkl005
Já nevím, tento styl tréninku se mě také moc nelíbí a nezdá se mi jako vhodnej, ale samozřejmě já jsem oproti Kotyzovi těžkej lajk. Ale spíš to na mě celé budí dojem, že Petru přestává trénování bavit a tak Kotyza už vymýšlí vše možné jen aby Petru nějak zabavil, donutil, nadchl....nevím...
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavý, z toho článku mám opačný dojem. Navíc, jak je uvedeno, tyhle prvky porůznu zkouší už dlouho.
Reagovat
majkl005
jo, ona sice tvrdí, jak ji tréninky strašně baví a bla bla....ale není to jen třeba přetvářka pro média ? jen upozorňuji, že já jsem obrovskej fanoušek Petry, aby mě někdo nenařkl, že patřím k těm, pro které Petra bude vždy nedokonalá ;) :D
Reagovat
slacker
Aha tak tohodle se chytas, vzdyt tam neni vubec receno jak dlouho uz a jake konkretni prvky
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by to měla být přetvářka?
Reagovat
smazaný uživatel
No a? To ani není podstatné.
Reagovat
pepin
Nechci se zde pouštět do hodnocení tréninkových metod, na to nemám kvalifikaci a ani znalosti, ale je pravdou, že ted jsem hodně sledoval mladé, nové pušky a zdá se mi, že mají třeba daleko šikovnější ruku. A když sleduješ Simonu, tak ta třeba nemá vůbec nějaké zabijácké podání, ale dokáže jej hodně variovat, což je pro soupeřku strašně těžké přečíst např.
Reagovat
smazaný uživatel
Simona je úplně jiný typ hráčky, to nejde takhle porovnávat.
Reagovat
slacker
NA to abych mohl tvrdit ze ji podobne blbosti (fotbal, baseball) pomohli vyhrat Wimbledon 2011 je to podstatne dost
Reagovat
smazaný uživatel
Není
Reagovat
pepin
Jistěže je to jiný typ hráčky, ale s šikovností ruky a naučením třeba variovat servis to nemá nic společného. Rozdíl je pochopitelný například v možnosti pohybu kde Petra je proti Simoně a spoustě dalších jak slon v porcelánu.
Reagovat
slacker
Je a dost :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě,že má. Petra na servisu těží z výšky a síly, tohle Simona nemá, tak si musí pomáhat jinak.
Reagovat
tommr
největší slabinou Petry je úderová nejistota a z toho plynoucí enormní množství nevynucenejch chyb. Člověk nepotřebuje mít trenérskou licenci na to, aby mu bylo jasný, že basebolová pálka nebo fotbalová mičuda nejsou vhodný prostředky na pilování úderový techniky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ty bys potřeboval trenérskou licenci, abys odhadl, kde je její největší slabina. Viditelně vaříš z vody.
Reagovat
pepin
Tak s tou úderovou nejistotou s Tebou souhlasím, s tím druhým to nemohu posoudit, nejsem až tak fundovaný. Já když jsem hrál závodně tak jsme také dělali spoustu věcí, které s dotyčným způsobem vůbec nesouviseli a byli nám docela k smíchu.
Quesh - souhlasím s Tebou v tom, že si Simona pomáhá jinak. Ale já jsem tím chtěl říci, že výsledek je jiný a ne lichotivý pro Petru i když k tomu má daleko lepší předpoklady.
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, ale ke hře, kterou praktikuje Simona, Petra fakt lepší předpoklady nemá.
Reagovat
pepin
Prosím Tě bavili jsme se o servisu, na který si Ty poukázal a tam Petra větší předpoklady má stoprocentně.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvé jsi jako první na servis poukázal ty, zadruhé nelze hodnotit jednotlivé prvky hry selektivně, ale styl hry jako celek.
Reagovat
tommr
Kotyza je zoufalec, kterej už neví kudy kam a tak si s Petrou vymejšlí jednu pitomost větší než druhou. Baseballový odpaly do hlediště na FO se jim zřejmě natolik zalíbily, že si do Wimbledonu chystají další novinku a míčky budou sázet mimo kurt místo raketou oběma nohama. Jsem zvědavej jak dlouho si ještě Petra bude se svým talentem zahrávat ... :(
Reagovat
Cico93
;))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty tzv. pitomosti jí pomohly vyhrát Wimbledon. Ale chápu, že si to ve své zaslepenosti odmítáš vidět.
Reagovat
slacker
"měla by lepit plastiková letadýlka...není nic lepšího na učení přesnosti a trpělivosti"
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jdi trenovat nekoho ty :-)
Reagovat
PetaM
Proč teda Petru netrénuješ ty? Vždyť ty víš všechno nejlépe, jak to tak čtu. Pod tebou by byla neohroženou světovou jedničkou ještě v 50 letech. Nabídni se jí, napiš životopis, motivační dopis a určitě to místo dostaneš!!!
Reagovat
slacker
Pred Wimbledonem 2011 skouseli tyhle pitomosti? nebo nejake jine? Nebo proste stacilo jen trenovat tenis?
Reagovat
smazaný uživatel
Co takhle si přečíst článek?
Reagovat
slacker
Co takhle zduraznit co v tom clanku je za oporu tvych tvrzeni o pitomosti co pomohly k titulu 2011. Tluceni micku do zdi neni to co zesmenoval Tommr, a je to bezna soucast tenisoveho treninku. Tedy hlavne u zacatecniku :-))
Reagovat
slacker
A tlucenim do zdi se clovek UE neodnauci. Naopak to ubira cit pro odhad kam micek doleti :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co takhle si ten článek přečíst POŘÁDNĚ? ;-)
Reagovat
slacker
Rikam, dej sem tu pasaz kterou nemame prehlednout. Nic o trenovani basebalu nebo kopani mice v 2011 tam nemohu najit ani nic dalsiho neobvykleho = "pitomeho"
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak, tak blbej nejsi ;-))
Reagovat
Frick
Tak to by měla začít stylově Spitfirem, ten není tak složitej :-)))
Reagovat
Jan
Baseballové odpaly jako trénink na FO, to opravdu zní jako hloupý vtip.
Reagovat
Jan
Také podle toho došla daleko :(
Reagovat
slacker
Neco mi na ni zacina pripominat Sarku Zahrobskou
Reagovat
Cico93
Na tej fotke je pekna , a to ja netrepem nikdy len tak do vetra;)))
Reagovat
Fandina
Peti, držím palce na trávu. Ať se daří. Hezký rozhovor. Peti ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Peťulínku, nauč se kopat, ne být hned vykopnutá a uděláš mi velkou radost :D
Reagovat
Cico93
Hlavne naj je sranda ;)))
Reagovat
Oin
Mohl by to s. Cico přeložit?
Reagovat
Cico93
Daj si Google translate;)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist