Kvitová: Zápasy s Češkami? Už si začínám zvykat

29. 8. 2014, 09:08
Rozhovory 138
Petra Kvitová včera na US Open porazila krajanku Petru Cetkovskou a postoupila už do třetího kola. Přijde mi, že poslední dobou hraju s Češkami opravdu dost často. Už si na to začínám zvykat, řekla wimbledonská vítězka na tiskové konferenci. V příštím kole čeká třetí nasazenou Češku Srbka Kuničová. Hraje dost nepříjemný tenis, skvěle se hýbe a všechno vrátí. Musím se na ni dobře připravit, řekla k utkání Kvitová.
Profily hráčů
Petra Kvitová

V prvním utkání jste ztratila jen jednu hru, ve druhém kole jste rovněž vyhrála poměrně rychle. Jak moc je pro vás důležité, že jste první dvě kola zvládla bez větších problémů?
Je to vždycky skvělé. Víte, hrát proti Češkám není snadné a před zápasem jsem byla zase poměrně dost nervózní. Byla jsem dost unavená, takže jsem v některých gamech prostě pálila, aby to rychleji utíkalo. Nebyla jsem tak uvolněná jako v prvním kole. Je to ale stále ještě začátek turnaje, takže je to asi normální. Jsem ráda, že jsem vyhrála a postoupila do třetího kola. Byl to trošku boj, ale zvládla jsem to.

Hodně hráčů a hráček zmiňovalo vítr a vlhkost. Dělá to problémy i vám?
Bylo větrno, to ano. Když jsme začínaly hrát, byl na části kurtu stín, ale postupně slunce zapadalo a stín byl pak ke konci už všude. Někdy jsem ale špatně viděla na podání a i ve hře jsem s tím celkem bojovala. Běhat ze slunce do stínu není moc příjemné. Naštěstí jsem to ale zvládla.

Dva zápasy ukázaly, že jste sem přijela poměrně v pohodě. Před grandslamem jste vyhrála turnaj v New Havenu, jak moc vám to může pomoci tady na US Open?
US Open sice není můj nejoblíbenější grandslam, ale byl to největší cíl celé americké tour. Mám velkou motivaci tu uhrát nějaký solidní výsledek, ještě jsem tu nebyla ani ve čtvrtfinále a už bych to moc ráda změnila. Musím jít ale zápas po zápase, to je důležité. Na hřišti se cítím dobře, jsem rozehraná a věřím si. Zápasy v New Havenu mi k té pohodě rozhodně pomohly.

Poslední dobou hrajete s Češkami poměrně často - ve Wimbledonu jste hrála proti krajankám celkem tři zápasy, v New Havenu jste hrála znovu se Strýcovou a tady v New Yorku s Cetkovskou. To už je nějak moc náhod, nemyslíte?
Je to pravda, poslední dobou na sebe máme nějaké štěstí. (smích) Je to asi tím, že nás Češek je poměrně hodně v Top 100. Třeba s Luckou Šafářovou jsem letos hrála už hodně krát, pak Bára Záhlavová a Petra Cetkovská tady. Už si na to začínám zvykat. Jsem ráda, že se nám daří, ale hrát proti krajankám je těžké. Musím je ale vnímat jako soupeřky, v zápase nehledím na to, že jsme kamarádky.

Ve třetím kole budete hrát se Srbkou Aleksandrou Kruničovou, znáte ji?
Myslím, že jsem s ní už jednou hrála, ale je to už dávno. Myslím, že to bylo na antuce v Praze, kde jsem ji porazila. Vím, že je hodně běhavá a hodně míčů vrátí. Já musím hrát svou hru, musím dobře podávat a pak hrát agresivně, to by ji mohlo zlomit.

Překvapilo vás, že postoupila právě Kruničová a ne Madison Keysová?
Los si neprohlížím, takže jsem nevěděla, s kým budu hrát ve třetím kole. David (Kotyza) mi po zápase řekl, že na jméno soupeřky čekáme a pak mi řekl, že vyhrála Kruničová ve třech setech, prý to bylo dost těsné. Myslím, že pro Keysovou to bylo těžké - byla favoritkou zápasu a hrála doma, byla asi pod velkým tlakem. Kruničová hraje nepříjemné tenis, je opravdu skvělá obranářka, takže hrát s ní je náročné. Doufám, že se na ni pořádně připravím.

TenisPortal.cz, usopen.org

Komentáře

138
Přidat komentář
misa
"Byla jsem dost unavená, takže jsem v některých gamech prostě pálila, aby to rychleji utíkalo." Pak si ještě přečtu, že má nějaké problémy se zády a vychází mi, že čtvrtfinále to nebude asi ani letos :-(
Reagovat
Frick
Nevadí, budou tam 2-3 jiný český hráčky, no...
Reagovat
Fandina
tak ty záda i únava bylo třeba chvilkové. Tak uvidíme, jak to bude.
Reagovat
Patri.k
Někdo nepříjemné okolnosti člověka nakopnou víc než, když by žádné nebyly.
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným druhým kole na USO.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou.
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila na USO do třetího kola.

1. Williams, S. 7560 (+1634) *
2. Halep 6160 (+234) *
-------------------------
3. Kvitová 5926 *
-------------------------
4. Sharapova 5465 (-461) *
5. Radwanska, A. 5380 (-546)
6. Li 5270 (-656)
7. Bouchard 4435 (-1491) *
8. Kerber 4400 (-1526) *
9. Ivanovic 3855 (-2071)
10. Jankovic 3545 (-2381) *
11. Wozniacki 3135 (-2791) *
12. Cibulkova 3007 (-2919)
13. Errani 2915 (-3011) *
14. Šafářová 2855 (-3071) *
15. Petkovic 2525 (-3401) *
16. Suarez Navarro 2420 (-3506) *
17. Williams, V. 2370 (-3556) *
18. Pennetta 2351 (-3575) *
19. Makarova 2195 (-3731) *
20. Stosur 2110 (-3816)
21. Cornet 1900 (-4026) *
...

V prvních dvou kolech došlo jen k několika málo překvapivejm výsledkům a z top-20 hráček vypadla pouze Aga Radwanská, Ivanovicová, Cibulková a Stosurová ...

Petra Kvitová se posunula na třetí místo a pořád má ještě šanci dostat se za určitejch okolností na první místo (Petra by musela získat titul a Serena by se nesměla dostat do čtvrtfinále) ...
Předstihnout Petru můžou jen Sharapova (ta by k tomu potřebovala dojít aspon do semifinále) a Bouchardová a Kerberová (ty by k tomu potřebovaly získat titul) ...

Lucka Šafářová se posunula na 14.místo s minimální ztrátou na Erraniovou a stále živí naději na průnik do první desítky (podmínkou je postup aspon do finále) ...
Předstihnout Lucku můžou zejména Petkovicová, Suarez Navarro, Venus Williams a Pennetta (ty by k tomu potřebovaly dojít aspon do semifinále) a Makarova a Cornet (ty by k tomu potřebovaly dojít aspon do finále) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mám otázku - kolik bodů potřebuje uhrát Serena, aby si po US Open udržela první místo, pokud by neobhájila titul?
Reagovat
smazaný uživatel
Musí dojít do ČF, aby ji nemohla předstihnout v případe výhry Petra a do SF, aby ji nemohla v případě výhry předstihnout Simona.
Reagovat
tommr
Sereně stačí k udržení prvního místa dojít do čtvrtfinále ...
Pokud by vypadla dřív tak jí o první místo můžou připravit Halepová nebo Petra pokud by získaly titul ...
Reagovat
tommr
a aby si pojistila první místo před Halepovou tak by musela dojít až do semifinále jak správně poznamenala PetraFans ...
Reagovat
freeteepek
Petra byla unavená? A po čem? To brzo!
Reagovat
Patri.k
Finalistka turnaje Montreal, teď nevím jaká to byla, též prohlásila, že měla chuť se z Cincinety odhlásit, že byla hodně unavená. Boužel, ženy nemají takovou výdrž.
Reagovat
Fandina
Podle mě je to tak. Přece jenom, každý jsme člověk a ona je vrcholový sportovec a tudíž je snadněji unavená, když musí vydávát takové výkony. Není to jako sedět v kanceláři.
Reagovat
Frick
Loni by se řeklo, že jí unavil Štěpánek. :o)
Reagovat
tommr
Petra včera hrála šestej zápas v posledních 10 dnech což je dost náročný i pro hráčku v nejlepší kondici ...
Účast v New Havenu těsně před USO je pro Petru vždycky dost dvojsečná. Na jednu stranu se tam rozehraje a pokud uspěje jako letos tak jí to dodá psychickou vzpruhu. Na druhou stranu jí to ale zase ubere nějaký fyzický síly ...
Reagovat
misa
V roce 2012 vyhrála Petra Montreal, pak byla v sf. Cincinnati a vyhrála New Haven. V zápase 4. kola s Bartoliovou to pak myslím bylo dost znát.
Reagovat
tommr
loni s Riske taky úplně odpadla, ale to bylo zapříčiněný spíš nemocí (i když nemoc a únava jsou spojitý nádoby) ....
Reagovat
misa
Petra letos nemoci dost omezila, naposledy byla nemocná snad v únoru, když nejela do Paříže.
Reagovat
tommr
jj vypadá to, že je na tom zdravotně o něco líp než dřív. Nedávno dokonce Petra prohlásila, že ani to astma jí už v poslední době tolik neomezuje ... :)
Reagovat
misa
S tím astmatem je to zajímavé, myslím si, že to je dost spojené s psychikou, takže zklidnění Petry mělo vliv i na její nemoc.
Reagovat
a.magerova
Jj astma s psychikou souvisí fest, jsem se bavila s jednou lékařkou, která měla pacientku se silným astmatem, a když té pacientce zemřel manžel-tyran, tak za půl roku "odešlo" i to astma..... velmi zjednodušeně: prý se v tom vztahu dusila a tělo se tím nakazilo....
Reagovat
pepin
Tak to tedy vypadá, že ji nejdříve dusil mladej a po něm Radek. A když to skončilo tak to vypadá na klid? Jen kdybych měl pravdu.
Reagovat
a.magerova
Mluvila jsem o stavu duše..... sem tam nějaké fyzické dobrovolné přidušení nevadí ;-)
Reagovat
EllNino
mám také silné astma, spojené s unavovým syndromem, není to nic moc, po hodině hry mi fakt ventolín pomáhá hodně ...
Reagovat
pepin
Máš určitou pravdu, ale když to vezmeme zpětně, tak v podstatě ani v jednom zápase nepodstoupila nějakou obrovskou martýrii a v prvním zápase zde to v podstatě prošla v "suchém" tričku. Spíš než ze zápasů by na ni mohla dolehnout únava z cestování a měnění míst.
Reagovat
tommr
no díky bohu za to, že letos nemusela v NH a na USO hrát zatím žádný třísetáky - to by na tom asi byla ještě hůř ... :)
Je taky otázka co Petra opravdu řekla a jak to myslela. Ona se občas vyjadřuje dost neurčitě. Třeba to s tou únavou nebude tak strašný a spíš na ní dolehla nervozita ze zápasu s krajankou ... :)
Reagovat
pepin
Já si myslím, že pokud zachová chladnou hlavu a současnou formu tak nebude mít ani v příštím kole nějaké velké trable. Ona sice běhá a hodně vrací, ale pokud bude Petra hrát ty svoje pecky a bude jí to tam padat, tak ji to nebude nic platné.
Reagovat
freeteepek
Taky se mi zdá, že toho od Wimblu moc neodehrála. A ty poslední 4 zápasy v NH byly rychlé a fyzicky nenáročné. Je rozdíl odehrát dvousetový zápas za hodinu nebo třísetový za 2,5. Petra je na tom fyzicky lépe než loni, kdy hrála jeden třísetový zápas za druhým...
Reagovat
pepin
Souhlasím, má natrénováno takže ta únava o které mluvila nebo se zminovala spíš může pramenit z věcí okolo. Ale tak příští dny hodně napoví, já si jen přeji, aby ji vydržela hlava.
Reagovat
smazaný uživatel
Finále US Open 1974 - Rosewall:Connors. Australan se narodil 2. listopadu 1934, Američan dne 2. září 1952. Věkový rozdíl 17 let a 10 měsíců.
Nevím sice, jestli tento zápas je rekordem US Open v parametru rozdílu věku hráčů. Vím však, že Estella s Čoričem nový rekord nevytvořili!
Je divné, odkud pan Zabloudil informaci o "rekordu" vzal. Asi si ji vycucal z prstu, že?!
Reagovat
smazaný uživatel
... pan Zabloudil si neověřil všechna fakta.
Na TP jsem si přečetl článek o zápase mezi Čoričem a Estellou. Věkový rozdíl mezi nimi je 16 let a 3 měsíce (pan redaktor však rozdíl zvýšil na 17 let). Článek je postaven na tom, že byl vytvořen nový rekord US Open ve věkovém rozdílu mezi dvěma hráči, kteří se na tom turnaji utkali. Bezpečně vím, že to není pravda!
Reagovat
Frick
Je na 25k v Rumunsku už v SF. Tam jí bude čekat domácí hráčka z 9. stovky, takže šance na finále je velká. Jinak opět výsledek typický pro ženský tenis - 3:6, 6:0, 6:1 :-)
Reagovat
Frick
Do konce roku je tam obhajoba něco přes 60 bodů (vč. 24 b. z turnaje před 52 týdny), takže obhájit, přidat k tomu dalších 60-70 a v lednu k protinožcum. :-)
Reagovat
Frick
http://agentury.sme.sk/c/7357175/vaidisova-sa-prihlasila-na-turnaj-itf-v-albuquerque.html

Zajímavé, že český média dosud nic.

Ale pořád nechápu - to jí třeba nemůže zkusit kontaktovat nějakej českej novinář?
Reagovat
EllNino
Vem si,ona s médii dlouhou dobu nekomunikuje ...vem si, nebejt instagramu, tak to ani nevíme a velký prohlášení do novin jsem od ní čet snad po kvaldě US Open 2009, ani pořádně neukončila karieru, jakože svým prohlášením..
Reagovat
VlS
Tak nevim, dokud nehraje, tak me nezajima, az bude hrat a bude to k svetu,( k svetu je ta prvni stovka) tak ji budu sledovat. Do ty doby ji preju vse dobre jako komukoliv jiymu na Zemekouli a to je tak vsechno. Rozruchu, jestli se vrati nebo ne nerozumim, neni to Justine nebo Kim, ktere odchazely na vrcholu a pak se na nej vratily. Nikol skončila po tom, co spadla do vysledkovy a rankingovy propasti.
Reagovat
EllNino
přesně tak, to jsem chtěl taky říct, Kim a Justine končily uplně v jiný formě než Nicole ...
Reagovat
smazaný uživatel
no mohli by něco napsat...Prohlížel jsem si ten její instagram, celej rok odpovídala na otázky, kdy se vrátí, že až to dovolí zdraví, a že se to zlepšuje, poslední dobou už neodpovídá...Tak snad už je teď zdravá a je to s tím návratem pravda.
Reagovat
Frick
No a co Martina? Ta se po třech letech vrátila úžasně. Ovšem ten její konec byl příšernej. Co by měla z toho, že si dala lajnu? Navíc, jak by jí koks mohl jakkoliv pozitivně ovlivnit ve hře?
Reagovat
slacker
Koks je energie sbalena na cesty
Reagovat
Frick
A netačila by místo toho si vzít Tatranku?
Reagovat
slacker
Koks ma mnohem vetsi "vyhrevnost"
Reagovat
Frick
Ne, fakt by mne zajímalo, co udělá se sportovcem koks?
Reagovat
VlS
Podle wikipedie:
S prvním užitím kokainu se mohou dostavit spíše nepříjemné účinky jako pocit srdeční slabosti, palpitace, závrať, bledost, nervozita, pocení, s dalšími dávkami již navozuje euforii, pocit radosti, vzrušení a veselosti, zvýšené sebevědomí, sebejistotu, rozhodnost až přeceňování vlastních sil, odpadá únava i pocit hladu, roste krevní tlak, zrychluje se tep, dech, je přítomna dilatace zornic. Kokain může u dlouhodobých uživatelů vyvolávat i příjemné iluze a pseudohalucinace. Někteří přirovnávají působení kokainu k silné kávě, jiní udávají pocit intenzivního rozjasnění mysli. Žádaným účinkem je ztráta zábran, povzbuzení libida, touha po pohybu i zvýšené pracovní nasazení. Pozitivní vliv na sebedůvěru uživatele může vygradovat až v egocentrismus a agresivitu. Ve větších dávkách se může objevit úzkost, podrážděnost, útočnost, pocit rychlého až nepravidelného bušení srdce, bolesti na hrudi, pobolívání hlavy, pocení, třes, nevolnost, zvracení, průjem, obtíže se soustředěním, podezíravost až paranoia. U kokainu existuje jen úzké rozmezí mezi stavem lehké intoxikace a těžkou otravou.
Reagovat
lukassb
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=769018

Je přihlášená na turnaj ITF 75k který se hraje v USA za dva týdny...:) to jsem teda zvědavej!
Reagovat
Roger_Federer
zatim je to nejake nijake, oficiakbe nic potvrzene a v tom turnaji je Vajdisova napsana jako 186 nahradnice, jine info se zatim neobjevilo.
Reagovat
Frick
Díky, blesku :o)
Reagovat
lukassb
no jsem tu zaregistrovanej krátce a mezi těma 555-ti komentama u článku Plíškovej jsem si toho nevšiml.. takže se ti opravdu velice omlouvám :-((
Reagovat
vrabejka
Snad bude hned vyhravat aby se ji lehce skakalo nahoru
Reagovat
Frick
Tak na desítce by to bylo jistější :o)
Reagovat
Frick
Jakože ITF 10.000 USD
Reagovat
vrabejka
Takže na AUstrlian Open by už mohla byt aspon v kvalifikaci?
Reagovat
EllNino
pochybuju, to by musela bejt na hraně 200. místa ...a nevíme, v jaký je formě, osobně pochybuju, že to po prvních neuspěších nezabalí ...ale uvidíme, nechci bejt skeptik :)
Reagovat
Roger_Federer
tak to si neumim ani predstavit, jak by to dokazala dostat do 200..Ale pokud je to pravda tak by mohla do kvaldy AO dostat kartu.
Reagovat
vrabejka
Tak samsořejmě by musela ty itf okamžitě vyhravat, taky je ukazat v jake je kondici. Ale nemusela by na tom byt zle,kdyz vime ze uz rok planuje navrat :D. Chtelo by to aby na nejaky wta turnaj dostala divokou kartu a vyhrala by ho a to by byl hned skok nahoru.
Reagovat
EllNino
nojo, ale to nebude jen tak, 4 roky nehrála soutěžní zápas a od tý doby se tenis enormně změnil, zrychlil, holky se vyrovnaly a prakticky může každá porazit každou, Nicole bude muset hodně dřít, aby se vydrápala aspoň zpět do 100 ...nečekám, že bude hned všechno vyhrávat jako lusknutím prstu ...
Reagovat
Cico93
Victoria - Genie???
by bola bomba:)
Reagovat
pepin
Nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
by bylo na ho.vno
Reagovat
blixa
Jedeš !!!!!!!! Nic takového nebude ! Viktorka vyletí už s Vesninou (a pokud ne tak s Petrou) a Evženka vysviští s Bárou ;-)
Reagovat
Fandina
Genie mi nevadí, ale s Petrou. Peti poj pojď pojď!
Reagovat
pepin
No když jsem se nad ránem na ni díval, tak toho měla plné kecky a nijak mě zrovna nepřesvědčovala. Ale docela bych si přál, aby na Petru narazila a i bych si přál stejný výsledek.
Reagovat
Fandina
Právě, že to u mě evokovalo Wimbl, tak by mi Genie nevadila a se stejným výsledkem, ale koukám, že se nemůžou tady potkat ve finále, jsou ve stejné polovině pavouka a navíc Genie zítra hraje s Bárou a ta by jí mohla porazit. Takže eventuelní další střetnutí češek v dalších kolech GS. A v druhé polovině pavouka je Lucka. Mohla by zase udělat semi, jako ve Wimblu a pak české finále Petra Lucka, to by bylo nádhera.
Reagovat
majkl005
české finále by bylo fantastické, ale podle mě Petra nemůže dát Serenu...ale zase nadruhou stranu si myslím, že je jediná, která by se o to mohla pokusit a se šťastným koncem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra podle mě na Serenu má.
Reagovat
Fandina
já si to také myslím, tak uvidíme, jestli k zápasu dojde. Petra by mohla už konečně Serenu porazit. Peti pojď!
Reagovat
pepin
Tak pokud se k sobě dostanou a aby Petra vyhrála se musí sejít více věcí v pravý čas na pravém místě a u správné osoby. Dalším důležitým článkem by bylo Sereny podání. Pokud bude podávat opravdu výborně, tak to Petra neustojí. Pokud by to _Sereně haprovala je velká naděje, že při hře a výměnách je Petra schopná ji zmáknout. Myslím si, že v současné formě má Petra lepší mezihru. I když nutno přiznat, že Serenu k tomu zatím nikdo nedonutil. Ale servis je alfa omega úspěchu proti Sereně a to jak vlastní, pochopitelně tak její.
Reagovat
Fandina
Já mám pořád v hlavě zápas Petry ze Serenou vloni v Doha, třetí set a Petra prohrála 5:7 a mohlo to být naopak. Takže od té doby tak nějak doufám, že Petra, pokud bude hrát svůj top tenis, jaký teď v New Havenu a ve Wimblu předváděla, tak je schopná jí porazit. Jinak ne. A přála bych si, aby Petra, když k zápasu tady dojde, byla ve své top formě. Protože výkony Sereny jsou obecně stabilní a top, což jak víme o Petře neplatí. Ta hraje jednou top a jindy dole.
Reagovat
Roger_Federer
vysvetli mi pojem " Petra na Serenu ma"?
Reagovat
smazaný uživatel
=je schopna ji porazit. Neznáš tohle spojení? :)
Reagovat
Roger_Federer
jj..jasne.
Reagovat
poutnik
Záleží jak se vyspí.
Reagovat
Cico93
jak alebo s kým:)
Reagovat
Fandina
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na to zapomeň. Petra-Káťa bude... :-))
Reagovat
Cico93
nooo kľud ja čakam na Montyho komment:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, mně by se takové čtvrtfinále moc líbilo. :) Ale bude to hodně těžké... Po všech těch patáliích bych považoval čtvrtfinále pro Viku za docela velký úspěch.

BTW: Co říkáš na los EL? Sparta proti Slovanu, to je bomba! :D
Reagovat
Cico93
Tak + Neapol a Bern veľmi zaujímavá skupina noo. Sa tešim na Česko-Slovenské derby.

a na Real - Liverpool sa tešim ešte viac:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, federální derby a navíc Franz znovu na Spartě! Dřív ho tam milovali, ale od angažmá ve Slavii ho nenávidí. :D No a taky vlastně do Bratislavy přijede Marek Hamšík, takže pro Slovan je to hodně atraktivní los... Já jsem teda chtěl z 1. koše Tottenham, ale i tak to bude zajímavé. :)

No jo, Liverpool - Real, to bude bonbónek. :) Stejně tak se těším na Barcu proti PSG. Akorát mě se*e, že Schalke má zase Chelsea. :D
Reagovat
Cico93
Pokiaľ Chelsea nepostavi http://www.cas.sk/galeria/393699/fanusikovia-sa-smeju-taktike-chelsea-autobus-ktory-nejde-prestrelit?foto=0
pred brankou tak sa s nimi da hrať pekný futbal:)
Reagovat
smazaný uživatel
No, aspoň už za Schalke nebude chytat Hildebrand... :D
https://www.youtube.com/watch?v=GNCRDhWsCeY

Ještě ke Slovanu: Zápas proti Spartě by mohl mít zajímavou příchuť i pro Fořta (dříve hrál za Slavii)... :D
https://www.youtube.com/watch?v=KqtQFqWSub0
Reagovat
Cico93
Reagovat
Mayo
zaujímavá skupina to je z viacerých hľadísk pre Slovan ... a čo sa týka toho Fořta, tak on je fakt tragéd...on potrebuje sto šancí na jeden gól
Reagovat
smazaný uživatel
Výjimečně s tebou souhlasím. Fořt byl vždycky tragéd. :D
Reagovat
Cico93
snaží sa a bojuje, mne sa pozdáva:)
Reagovat
Cico93
chlapci a Europské súťaže bez Manchestru United teda poriadný nezvyk čo?
Reagovat
smazaný uživatel
To teda jo. Co jsem koukal na eurofotbal.cz, tak nejsmutnější jsou ti, kteří mají jako oblíbené kluby Manchester United a AC Milán...
Reagovat
Cico93
tak AC aj Inter to sú už fakt stroskotané tímy, budú mať čo robiť aby sa dostali nazad na vrchol, a United tí majú podľa mňa super tím nwm kde je problém...Tak snád DiMária im pomôže.
Reagovat
Mayo
akoto, že výnimočne súhlasíš ? :D ... cico93 ... tak pre mňa je to blbé keďže Man United je môj obľúbený klub...ale o rok sú tam ako na koni (:
Reagovat
smazaný uživatel
Protože jinak píšeš totální voloviny. :D
Reagovat
Mayo
monty25 ... tak dik :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky může být ale stejné čtvrtfinále jako ve Wimbledonu, to by bylo lepší.
Reagovat
dadaft
http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_28AUG14_7743_bouchard.jpg

---------------------------- -------------------------

a tady možné vysvětlení, proč je Ana venku a Serena ne::

http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_28AUG14_6492_ivanovic.jpg

http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_28AUG14_6861_serena.jpg
Reagovat
rib
A taky vysvětlení, proč je to podání někdy tak loserovské :-)))
Reagovat
dadaft
kromě objemu svalové hmoty :)) jsem měl na mysli i čistotu úderu - zatímco Serena to trefuje čistě prostředkem, Ana to šolíchá málem rámem.
Reagovat
rib
jj, já komentovala ten servis Bušice
Reagovat
dadaft
aha. soráč. ))
Reagovat
pepin
Vedle se psalo, že má nějaký problém se zády, ale tady se o tom nezminuje, ani jsem to nikde jinde nezaregistroval. Je něco nového?
Reagovat
Fandina
Také jsem to tu nečetla, ale vedle v diskusi se psalo, že měla problémy se zády před zápasem a možná by to mohlo korespondovat s tímhle, co říká v tomhle článku. A vysvětluje to i to, že v prvním setu nehrála tak jako v prvním kole.

Před zápasem jsem byla zase poměrně dost nervózní. Byla jsem dost unavená, takže jsem v některých gamech prostě pálila, aby to rychleji utíkalo. Nebyla jsem tak uvolněná jako v prvním kole.
Reagovat
pepin
Hele, ted jde o to z čeho byla před zápasem unavená, jestli nebyla na nějaké pařbě. Protože z toho prvého zápasu neměla být z čeho. Ale je fakt, že v tom prvním setu při té krizi z 4-1 na 4-4 jsem si připomněl, že se vrací ta stará ne moc dobrá Petra. Bylo to divné, i když nehrála nic moc tak na ni bylo vidět, že je v klidu a má to pod kontrolou. Pak ji ujely ty dva brejky a chvíli to trvalo než se vzpamatovala. Doufejme, že si to vybrala.
Reagovat
Fandina
jasně, asi slavila ... úsměv. A máš pravdu, že ve druhém hrála super. A ona sama píše, že to tam pálila, aby to uteklo. A je vlastně dobře, že nakonec vyhrála ve dvou setech. Tak snad si to jak píšeš vybrala a pojede jako v New Haven, tam to byla od ní super jízda.
Reagovat
smazaný uživatel
možná jenom špatně spala protože ju otravoval debiilní komár...
Reagovat
smazaný uživatel
ještě bych úplně nepodceňoval faktor hlučnosti a pohybu diváků. Bylo tam celkem divoko a Petra se o tom na tiskovce okrajově zmínila.. a mluvila o tom i před turnajem. Je to něco, co může mít vliv na míru soustředění a tudíž i kvalitu hry.
Reagovat
dadaft
osobně bych byl radši, kdyby Petra na Grandstandu vůbec nehrála - je to specifický kurt a taky myslím, že jí moc nevyhovuje.
Reagovat
blixa
Jen ať si zvyká, těžko na cvičišti, lehko na bojišti ! (semi a finále) ;-)
Reagovat
pepin
Ale zase tam byla brzy ve stínu, protože ten obr tam sluníčku stíní.
Reagovat
smazaný uživatel
Prý to není nic vážnýho...
https://mobile.twitter.com/jjaroch7
Reagovat
Fandina
to je dobře
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, kdy hraje Roger, zde v přehledech výsledků a v rozpise zápasů to vůbec není, přitom jsem to tam viděl, díky !
Reagovat
PetaM
Hraje až v 1 ráno :)
Reagovat
dadaft
a válím si šunky na špici fantasy-ligy. ))))))))))))))

sice zřejmě dočasně, ale je to poprvé. ))
------------------------------------------

Šafářová - Cornet
Wozniacki - Petkovič

tady asi není o čem, ale docela se těším i na Gulbu s Thiemem a Johannu s Jelenou.

vzhůru na palubu
dálky volají...

P:S: díky Tommy.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám 416 bodů.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bys byla první!! :-))

Já mám 208 bodů a jsem na předposledním místě.. :-// A to ještě díky tomu, že mám více vyhraných setů než RFtheGOAT, protože máme stejně bodů.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím a pěkně mě to štve. :(
Reagovat
smazaný uživatel
tak napoprvý už jsem poslední, to není špatný :DD kdyby mi z ženskýho týmu nezbyly jen tři nasazený, tak jsem určitě vejš, jenže oni nééé, oni mě zradily hned v prvních dvou kolech, přijde mi, že kromě Sereny a Noleho mají skoro všichni problém postoupit :/ já nechci skončit poslední, snad se to ještě zamíchá :D
Reagovat
blixa
??????? O čem to tu je ? Nerozumím řeči vašeho kmene !?
Reagovat
PetaM
Fantasy :)
Reagovat
vrabejka
Kdyby me neprohrala Ivanovic a COCO jsem první já. Ale důležite že jsem v kontaktěs 10kou,takže budu určitě stoupat.
Reagovat
spaniel
Mě by zajímalo proč nemá magerova v týmu Rogera...
Reagovat
a.magerova
Protože magerova v týmu Rogera nikdy neměla z pověrčivosti ;-)
Je to hra, kde je mi jedno, jak tam dopadnu, sice remcám, ale to jen tak na oko :-))
Rogerovy výsledky mi jedno nejsou a nechci ho zbytečně zatěžovat....
Reagovat
a.magerova
Koukni na baby, ještě to ani pořádně nezačalo a už 5 mi jich vylítlo, prostě nosím smůlu, tak nechci nic zbytečně riskovat.
Reagovat
slacker
Mas tam Kvitovou? !#@@#@
Reagovat
a.magerova
Čechům se vyhýbám a nedávám je i když jsem pro tentokrát udělala vyjímku a dala Barboru Záhlavovou-Strýcovou.
Jinak mé týmy jsem zveřejnila vedle pod Plíškovou ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já je obdivuju, že se na ten los nekoukaj :D Mě by to strašně zajímalo, ale asi fakt lepší si to neprohlížet.
Reagovat
Titan
"opravdu skvělá obranářka" se vylučuje s "Myslím, že jsem s ní už jednou hrála"
Oni je nutí lhát nebo je to bájivá hyperkorektnost za každou cenu podkuřovat soupeři...?
Reagovat
dadaft
moc mi nedochází důvod, proč by se to mělo vylučovat.
Reagovat
Titan
Ne? Abych mohl o někom říct, že je "opravdu dobrý obranář", tak ho musím znát více, než "myslím, že jsem s ní jednou hrála". To je vcelku jednoduchá logika. Kdyby to řekla o Karolajn, tak se to dá vzít, ale o někom, koho sotva zná to říct nemůže. Někdo by totiž mohl nabýt dojmu, že je to pravda, což je omyl. Kdyby byla opravdu dobrá, tak není 6 let od začátku profesionální kariéry v polovině druhé stovky žebříčku...
Reagovat
blixa
To jsou nesmysly. Na tro aby věděla jak hraje stačí bohatě video, není třeba s ní hrát. A dobrý obranář, pokud je pouze obranář se moc vysoko nedostane.
Reagovat
Titan
Ne, jeden takový byl přes rok světová jednička. Pokud je to dobrý obranář, tak vyhrává, špatný obranář prohrává a tím se daleko nedostane...
Nesmysly tedy píšeš ty...
Reagovat
blixa
Kterýpak takový výhradní obranář byl rok světovou jedničkou ? To mi pověz :D
Reagovat
Titan
Že by Karolajn, která je ráda, když dá za zápas 8 winnerů...? :-)
I když je pravda, že pár utkání s agresivním tenisem se jí za pár let podařilo...:-))
Reagovat
blixa
Sladká Caro a výhradní obranář ? No ... :D :D :D Tak to myslím stačilo, další diskuze fakt netřeba :D
Reagovat
majkl005
teď se Kerolajn vcelku zlepšila, ale dřív byla odporná obranářka, v době své největší slávy...
Reagovat
VlS
A co tam mají říkat? Že bude sranda ji rozbít, a když se to nepovede, tak být za káču?
Myslím si, že určitá zdrženlivost je dobrá, mě moc neimponuje honění trika ve stylu boxerů.
Reagovat
Titan
Boxeři jsou násilníci a skoro nemá smysl se jimi zabývat.
Ty ale jinými slovy říkáš, že rozhovor tenistky s novináři na formální úrovni je v podstatě po obsahové stránce nesmyslný. Jde jen o prázdná alibistická slova plná klamu... A ten, kdo nejvíc klame, tomu se říká gentleman každým coulem... no, docela groteskní...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale prosím tě, snad taky nejsi ten rýpal, který si něco přečte a hned to rozebere na prvočinitele a napasuje na ten svůj světonázor ? Nebo se pletu ?
Reagovat
Titan
Nemám rád, když lidi plácaj jenom aby plácali. Myslím, že lidská řeč má nějakou funkci v dorozumívání a pokud tu řeč někdo devalvuje na prázdná slova, tak nemá smysl...
Není dobré poslouchat lidi, kteří vůbec nevědí, o čem přesně mluví a tento názor se pak nese jako fakt...:-)
Je docela dobře možné, že slepila pár naučených frází v angličtině (ony snad všechny mluví stejně), ale je třeba si uvědomit význam toho, co říká. Průměrný tenisový fanoušek je trochu na jiné úrovni, než fanoušek Sparty nebo Baníku...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
JJ tahle holka má asi opravdu štěstí na ty češky ale ukázala že proti nim umí hrát .
Reagovat
darek.vrana
Když je to v top 100 samá Češka, tak žádný div:).
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist