Kvitová zlepšila svůj výkon a po výhře nad Beguovou postoupila do osmifinále French Open

30. 5. 2015, 12:10
Aktuality 717
Petra Kvitová se v prvních dvou zápasech na French Open trápila, v zápase třetího kola dnes ale zlepšila svůj výkon a Rumunku Irinu Beguovou přehrála jasně ve dvou setech 6-3 6-2 a na druhém grandslamu sezony tak postoupila po třech letech do osmifinále. V něm českou jedničku vyzve Švýcarka Timea Bacsinszká.
Petra Kvitová

První dva zápasy na French Open Petře Kvitové nevyšly podle jejích představ a pokaždé musela o postup bojovat ve třech setech. Dohromady v prvních dvou kolech spáchala 101 nevynucených chyb. Dnes však čtvrtá nasazená hráčka předvedla ve třetím kole mnohem lepší výkon a utkání s nepříjemnou Rumunkou Irinou Beguovou zvládla se ztrátou pouhých pěti gamů.

Dvojnásobné wimbledonské šampionce dnes vyšel vstup do zápasu. Hned ve druhé hře vzala Rumunce servis, sama nepřipustila při svém podání problémy a vypracovala si tak vedení 3-0. Kvitové nakonec jeden brejk k zisku úvodního setu stačil, získala ho poměrem 6-3.

I ve druhém dějství pokračovala rodačka z Bílovce v téměř bezchybné hře a soupeřku nutila razantními údery k nepřesnostem. Druhý brejk v utkání se jí povedl čistou hrou na 3-2. Na nepříliš zaplněném hlavním kurtu Philippa Chatriera v úvodním utkání dne vydržela koncentrovaná a do konce zápasu už neztratila ani game a po 58 minutách hry vyhrála jasně 6-3 6-2.

Česká jednička se prezentovala aktivní hrou od základní čáry a v zápase se třicátou nasazenou Rumunkou nastřílela celkem 5 es, trefila 18 vítězných úderů a naproti tomu udělala pouhých 9 nevynucených chyb. Za celý zápas nenabídla soupeřce ani jeden brejkbol, zatímco sama Beguové podání třikrát vzala.

"Byl to můj nejlepší zápas tady a jsem moc ráda, že jsem to konečně zvládla ve dvou setech," řekla Kvitová v rozhovoru na kurtu. "Myslím, že jsem předvedla dobrý výkon, cítila jsem se velmi dobře a jsem opravdu šťastná, že jsem postoupila do osmifinále French Open."

"Věděla jsem, že musím hrát lépe, víc si pro to chodit, protože kdybych hrála jako v předchozích zápasech, tak už jedu domů. Proto jsem byla asi více donucená hrát svoji hru. Lépe jsem servírovala a to mi pomáhalo, že jsem měla tlak a pomohla si pár body. Potom se hned lépe hraje," dodala česká jednička.

Do osmifinále French Open prošla Kvitová počtvrté v kariéře, naposledy si jej zahrála v roce 2012, kdy v Paříži došla až do semifinále. Její soupeřkou v boji o čtvrtfinále bude v pondělí třiadvacátá nasazená Timea Bacsinszká ze Švýcarska, jež dnes ve třetím kole hladce přehrála turnajovou šestnáctku Američanku Madison Keysovou a do osmifinále pařížského grandslamu postoupila vůbec poprvé v kariéře. Se Švýcarskou má Kvitová bilanci 0-1, prohrála s ní letos v semifinále turnaje v čínském Shenzhenu.

Výsledky - French Open - ženy:
Dvouhra - 3. kolo:
Kvitová (4-ČR) - Beguová (30-Rum.) 6-3 6-2
Erraniová (17-It.) - Petkovicová (10-Něm.) 6-3 6-3
Mituová (Rum.) - Schiavoneová (It.) 7-5 6-4
Bacsinszká (23-Švýc.) - Keysová (16-USA) 6-4 6-2
Van Uytvancková (Belg.) - Mladenovicová (Fr.) 6-4 6-1
Görgesová (Něm.) - Falconiová (USA) 6-4 6-1
S. Williamsová (1-USA) - Azarenková (27-Běl.) 3-6 6-4 6-2
Stephensová (USA) - Pironkovová (Bulh.) 6-4 6-1
Čtyřhra - 2. kolo:
Matteková-Sandsová, Šafářová (7-USA/ČR) - Lepchenková, Čeng Saj-saj (USA/Čína) 6-3 6-2
Krajiceková, Strýcová (13-Niz./ČR) - Dateová-Krummová, Schiavoneová (Jap./It.) 7:6 (7:5), 6:1

Komentáře

717
Přidat komentář
VlS
hrát Káti do FH není nejlepší nápad
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/tenis-nick-kyrgios-0ai-/tenis.aspx?c=A150530_170554_tenis_tny
Reagovat
smazaný uživatel
Já tam žádný rozhovor nevidím... :D
Reagovat
smazaný uživatel
aha, já četla jen nadpis, článek jsem vůbec nečetla :) myslela jsem že je to rozhovor
Reagovat
VlS
V aplikaci antikoncepce jsi taky tak povrchní? Doufám, že děti miluješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo děti mám docela ráda
Reagovat
smazaný uživatel
a antikoncepci nepoužívám
Reagovat
blixa
A souložíš ? :-o
Reagovat
smazaný uživatel
ne ještě ne, je mi teprve 17
Reagovat
blixa
Bože ta dnešní mládež .... teprve 17 :D :D Co my se v 17 navyváděli :D ;-) Holt jiná doba, tehdy nebyly počítače, mobily, v TV šly dva programy ... člověk si musel udělat program sám ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD
Reagovat
VlS
V 17 byla půlka holek mojí generace těhotná, užívali jsme si, ale zas to taky mělo svou cenu.
Reagovat
sprchon
http://g.cz/sites/default/files/g/2014/10/pohlova.jpg
Reagovat
blixa
Svatá slova !!! ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
jo, všechny ty internety :D
Reagovat
sprchon
Opět vcelku úspěšný.
Petra skvěle, Julie skvěle a i Serča to dala. :) Škoda je Kiki, která vyhořela i v deblu. Celkově tedy 3:1.
Reagovat
Roger_Federer
Ty musis mit Serenu hodne rad..:)
Jenom by me zajimalo proc?Jestli jsi proste zad.rany rasista, nebo ti vadi, ze dokud je na okruhu ona, je zbytek hracek z dlouhodobeho hlediska jenom nudny komparz "ktery musi cekat na kosticky od stolu" :)
Reagovat
FulnekUltras
Před chvílí jsem to napsal vedle. Něco se mně u ní nezdá...a s barvou to nemá vůbec nic společného.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnešek byl pro mě vlastně hodně špatný, protože vypadla Vika i Kiki... Takže mám v osmifinále dvě favoritky (Masha, Ana) a musím říct, že jsem čekal víc. Ve 2. kole mě hodně mrzelo vyřazení Caro a vzhledem k okolnostem jsem taky víc věřil Kiki. U Viky se to s tím losem asi dalo čekat, ale taky rozhodně nebyla bez šance... Takže dvě osmifinalistky jsou prostě málo. Na začátku RG jsem tady napsal, že počítám s tím, že minimálně v semifinále budu mít aspoň jednu favoritku. Úplně nejlepší by bylo, kdyby se Masha s Anou v tom semifinále potkaly... Zítřek hodně napoví.
Reagovat
Roger_Federer
V klidu Maria to cela vyhraje.
Reagovat
FulnekUltras
Kikiny lituju hlavně kvůli paňmámě. Na tu je vskutku příjemný pohled. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/RaniSraniOfficial?fref=nf
Reagovat
smazaný uživatel
na začátku FO to vypadalo všeljak, favoritky zůstávaly ale teď to pěkně prořídlo. S TOP 10 tam už je jen Petra, Serena, Marfuša, Ana a Káťa bude to ještě hodně zajímavé. Přeji si finále Petra vs Ana ale Petra vs Lucka by také nebylo špatné finále. Bude to moc zajímavý týden. Vyhrát může kdokoliv kromě Mitu, Van Uytvanck, Pennetta a Georges hráčky jako Garbiňe, Alize, Elina a Lucka to můžou nějak uhaluzit v ženském tenise je vše možné. Ale pro mě jsou favoritky jasné Petra, Serena a Marfuša pokud potvrdí svojí formu tak si to rozdají mezi sebou, ale jak říkám ženský tenis je až moc zajímavý. Petra, Serena i Marfuša můžou kdykoliv rupnout. Každopádně Petro POJĎ a dobij Paříž.
Reagovat
Bastian
No já bych si po dnešku vsadil na Serenu, černej kůň je pro mě Timea.
Mitu to asi nevyhraje, ale dneska mě nadchla, patří k dalším mladým hráčkám, který budou bojovat o top 20.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud má Julia den, je schopna porazit kohokoliv.
Ale vidím to na Serenu
Reagovat
smazaný uživatel
Julče moc nevěřím
Reagovat
dadaft
jo, Serena, Máša a Petra.

v druhém sledu favoritek pak mám Lucku a Garbine.
hrajou dobře.
Reagovat
misa
miluje hádky. Najde si nějakou věc ani nesouvisející s Petrou, a pak tady rozvádí teorie, že Petra by v těch situacích obstála lépe. Na konci je pak spokojený, jak zase Petrušku bránil a spokojeně může jít spát :-)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Máš to nějaký pomotaný, já hádku nevyvolal a ani nejsem ten, kdo by do toho zatáhl Petru. Takže buďto jenom neumíš číst nebo jsi nehorázný lhář. Výběr nechám na tobě.
Reagovat
misa
Vůbec se neodvažuju vybrat, ještě bych to zkazil.
Reagovat
smazaný uživatel
takže jsi Quesh?
Reagovat
smazaný uživatel
To ještě nevíš? Už dávno se přiznal. :D
Reagovat
smazaný uživatel
ajo :D
Reagovat
slacker
Ale nez se ten ubozak priznal, tak nekoliktrat na primo polozenou otazku zalhal. Beru to jako dalsi potvrzeni ze obvykle mivam pravdu i v jinych situacich
Reagovat
VlS
Teď jsem se vyděsil, přesně stejnou logiku o tom, jak má vždycky pravdu používala moje máma.
Reagovat
janek_da
slacker je naše máma
Reagovat
blixa
A slackerová je náš táta ;-)
Reagovat
slacker
Tvoje mam rika ze ji ma VZDY ale ja jsem strizlivy a rikam ze ji mam OBVYKLE. :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
To, že Serena je stále královnou už všichni víme. Je to spíše psychická odolnost a schopnost se donutit a vybičovat. Beze sporu jde Vika nahoru. O tom nás přesvědčuje celý tento rok. Na konci roku bude klepat desítce na dveře nebo už v ní bude. Je vidět velké technické zlepšení, které nebylo vidět ani před zraněním.
Serena-je i v tom věku, ve kterém je stále vyhrávat i náročné zápasy. Rychlost a tvrdost úderů na nepřekonatelnou. Pokud chce, tak běhá jako antilopa, sic to vypadá jako běh slona. Je ale už jen otázka čau, řekl bych pár let, kdy nám začne bude uvadat, ale to konec karéry rozhodně znamenat nebude. Bude určitě stále atakovat desítku a možná i pětku. Ale možná bude jednička tři roky. Stále není v hledáčku žádná hráčka, která by ji zastavila nebo více ohrožovala. Marii táhne na třicet a Petra se svými výkyvy na se na postu dlouho neudrží a možná ani nedostane. Simona je otazník, ale stále není na jedničku zralá. A teď se dostáváme k Vice- podle mého názoru zatím jediná hráčka, která na Serenu dá se říct umí. Psal jsem, že zatím žádná hráčka Serenu neohrozí-zatím to tak je. Vika je čestná světová dvojka. Jako jediná ten receptík zná. Takže až Serena bude chtít kralování nechat, tak právě Vika ji vystřídá. Alespoň to tak zatím vypadá a přesvědčuje nás o tom.
Reagovat
blixa
Mluv za sebe. Možná tebe o tom přesvědčuje ale mě ani náhodou. Takže žádný "nás" ;-) Vika je slušná tenistka cca druhý desítky žebříčku, na první zatím nemá. Jestli tomu v budoucnu bude jinak je zatím čirá spekulace.
Reagovat
dadaft
Vika 2x vyhrála Australian Open a včera zase po čase hrála naprosto špičkový tenis,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, řeči o hráčce druhé desítky jsou mimo.
Vika je stejně jako Serena nebo Marie hráčka dlouhodobě do top ten.
Reagovat
George_Renel
Což však již delší dobu nepotvrzuje, protože těch šancí uhrát toho po návratu více a tudíž být výše měla dost.
Ale v herectví ze špičky vlastně nikdy nezmizela. :-)
Reagovat
dadaft
myslím, že na betonu to příjde.
tam je Vika opravdu silná.

každopádně včera hrála skvěle.
Reagovat
blixa
Dovolím si nesouhlasit. Kdyby hrála "skvěle", tak by prostě vyhrála. Vika hrála slušně, ale skvěle ? Sereně stačil výkonnostní návrat ke svému běžnému standardu aby ji celkem v klidu smazala. Já jsem tedy ze strany Viky žádný "skvělý" výkon neviděl, slušný to ano ale to je vše.
Reagovat
VlS
Chlapci, znovu, shazováním Viky (Marie, Sereny, Carly, Simony ... cc) naše holky hrát líp nebudou. Vika
a) včera hrála skvělej tenis a patrně by vyhrála s kýmkoliv s výjimkou Sereny. Můžete to ignorovat a shazovat jak chcete, nic se na tom nezmění
b) Vrací se po dlouhý absenci, asi není kondičně na 100% a v brzských kolech narážela na silné soupeřky.
c) dělení na první a druhou desítku je blbost. Fakticky je Serena, Marie, Petra podle formy a stavu duše a pak nepříliš jasně ohraničená skupina excelentních tenistek tak někde od 5. do cca 30 místa, podle formy, stavu duše, štěstí při losování a tak dál. Podle toho se skupina průběžně obměňuje a její členky oscilují v cca padesátce s občasnými výlety tu do desítky nebo blízko ní, tu ke stovce. Ranking je tool pro " objektivní" nasazování, nic víc a nic míň. Jeho " používání" pro prognózy výsledku bez indikátorů momentální formy a stavu duše, podmínek, povrchu a podobně je mylným pistupem, který vášnivé sázkaře může přijít draho.
Vika tenisem do top 5 - 10 jednoznačně patří, její zabijácký instinkt je těsně za Serenou, na úrovni Marie a bohužel před Petrou.
Reagovat
blixa
Nechápu, jak komentář k Vice souvisí s "našema holkama". Tvé myšlenkové pochody jsou mi často nejasné ;-)

S body b) a c) v zásadě souhlasím, i když mě to dělení na prvni a druhou desítku úplně nesmyslné nepřipadá, ale budiž, souhlasím s tím že není nijak ostré. Já vidím jasnou první čtyřku (Serena, Máša,Petra, Simona) a pak je to skutečně poměrně dost otevřené.

Bod a) považuju za naprostý nesmyl. Ten zdánlivě "skvělý" výkon trval po tu dobu, kdy Serena zahrála jeden světový míč aby vzápětí dva totálně zazdila. V kontextu toho, že "hraje proti Sereně" by asi každá slušná tenistka působila famózně :D Vika hrála slušně, ale rozhodně ne nějak skvěle, úžasně. Jasně se to projevilo, když Serena se vrátila ke svému běžnému standardu (a to nikterak výjimečnému, umí hrát lépe) a rázem Vika neměla co nabídnout. Je docela komické, kolik lidí se nechá psychologicky ovlivnit tím, že někdo "dusí" Serenu (hned je úžasný) a vůbec nevnímá že to je tím, že Serena zrovna hraje totální kulový :D :D
Reagovat
Cico93
Posledné prehry:
2x Serena
2x Mária
Hlavne so Serenou viac než vyrovnané zápasy.
Ťažko sa špĺha rebríčkom, keď dostáva Serenu do 3 kola.
Keď získa potrebné nasadenie, tak to sa budú diať veci;-))

dadaft+1
Reagovat
smazaný uživatel
Vika bude ráda, pokud se vrátí do desítky, post No. 1 je jí momentálně vzdálený celé světelné roky. A poslední dva vzájemné zápasy se Serenou naznačily, že to s tím receptem tak žhavé nebude.
Reagovat
FulnekUltras
leda recept psychologický...
Reagovat
FulnekUltras
který by měl na Serenu už dnes platit
Reagovat
smazaný uživatel
Serena může být jedničkou 2,3 roky a za tu dobu se Vikaa rozhodně vyškrábe nahoru. Pak ji třeba vystřídá
Reagovat
smazaný uživatel
To čtu už od ledna a v Race je Vika na hraně druhé a třetí desítky. Nerad to říkám, ale to škrabání nahoru tak snadné nebude, navíc těch potenciálních kandidátek na top 10 je daleko víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já neříkám hned. Je to proces nadlouho. Ale je to podle mě kandidátka po Sereně.
Reagovat
smazaný uživatel
Těch kandidátek je tam víc a v současnosti i větší než Vika. Navíc Vice je 26, takže za ty dva až tři roky, o kterých mluvíš, i jí už potáhne na třicet, nejen Marii.
Reagovat
LukasH
S tím souhlasím. A jak jsem viděl Viku dneska hrát, přišel mi její výkon hodně dobrej. Hlavně zlepšila podání a dokonce mám pocit, že takhle dobrý podání neměla ani jako světová 1.
Ona není ten typ, kterej i po dlouhý době přijde a všechno vymlátí, ale postupně se lepší a lepší a je jen otázkou času, kdy zase bude v desítce. Rozhodně by si to zasloužila...
Reagovat
VlS
Já si myslím, že ještě nemá v pořádku kondičku a že jí pak už docházelo fyzicky. A fakt taky je, že s sebou tahá pár kilo navíc (a párem nemyslím 2)
Reagovat
Bastian
Serena si Saru namaže na chleba.
Reagovat
Grape
Jestli se ty dvě střetnou, tak o tom nepochybuju. Ono je hezký, že je Sara antukářka a doběhne nemožné, ale tam bude neskutečný rozdíl v síle úderů... Dával bych Saře tak 3-5 gamů. Nicméně Sara může klidně vypadnout s Julií, ta jestli bude mít den, tak je taky schopná ji vystřílet z kurtu. :-)
Reagovat
aligo
xo se týče palby tak mže vystřílet i Serenu... :D ale tomu moc nevěřím...
Reagovat
VlS
Tak na to si počkám a rád se na to podívám
Reagovat
aligo
když má svůj den tak může vystřílet kohokoliv..
Reagovat
VlS
Nejčastěji sebe
Reagovat
dadaft
:))
Reagovat
Jabadu
"Přátelé, říkal jsem vám: Nepouštějte se do žádných složitějších veršů. To je potom na ho.vno, taková práce!" :-)
Reagovat
blixa
Mě teda, na rozdíl od minulého zápasu nepřišlo že by se baťůžek podělala. Ona hrála v zásadě pořád stejně, když byla Serena tragická tak vyhrávala, když se Serena zvedla na svůj standard tak nestačila.
Reagovat
baggik
Máš pravdu, ale nenazýval bych to Sereniným standartem, ale nadstandartem, přece jenom v některých zápasech se do supermódu ani nepotřebuje dostat.
Reagovat
aligo
všichni říkáte, že nemá Sereně čím ublížit... máte teda pěkně děravou paměť... Ve FC ji Pěkně proháněla...
Sara je teď podle mě na vlně na jaká nebyla už dlouho.... výsledky to sice neukazují, ale myslím že by jí set mohla zase sebrat, hraje zde jako vždy docela dobře...
Říkejte si co chcete, ale to je můj názor...
Reagovat
kada.tom
FC je FC, ten pro Serenu téměř nic neznamená, GS je jiná káva :-)
Reagovat
VlS
Tak si na to počkáme, jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Fed Cup bych za bernou minci moc nebral, to Serena pojala jako lehčí trénink..
Reagovat
aligo
říkejte si co chcete :D podle mě (jestli se tam dostane :D ) Tak Serenu prožene... Serena nehraje nic extra a je poměrně hratelná...
Reagovat
smazaný uživatel
To běž říct Viktorce. Ale vem si radši přilbu :-D
Reagovat
aligo
:D :D když i němka jí vzala set....
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně jako Petra, tak i Serena má na začátku lehčí problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
já s tebou souhlasím, Sára je na antuce hodně nebezpečná, všechno doběhne a Serenu může dost potrápit
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůže. To by musela mít Serena opravdu den blbec.
Reagovat
misa
V Perthu málem Serenu porazila i Lucka, jsou zápasy, které Serena nebere moc vážně. Ty obloučky Sary bude nekompromisně zabíjet a returnovat dva kroky ve dvorci.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak si nemyslím, že by ta prohra byla zapříčiněna nějakým značným kolapsem Viky, tak jak ho známe v případě Lucky, ale prostě na druhé straně stála paní tenistka, pro některé pan tenista, která se jen tak nezvdává a má své nepopiratelné kvality. V zápase se střídají lepší a horší období, a někdy stačí málo a misky vah se přetočí na druhou stranu.
Reagovat
kada.tom
Takže asi tak - Vika jasně lepší do stavu 3-2 ve 2. setu! Pak přišlo pár zdánlivě malých chyb a zapnutí Sereny, která se začala povzbuzovat až to nebylo hezký a famózně ten set a vlastně i zápas otočila. Ten dropshot bude Viku asi mrzet, ale já myslím, že je chytrá a moc dobře ví, že prostě Serena nastartovala turbo a ten zápas otočila. Serena má pořád velkou motivace - ona ta 20ka je blízko a já bych jí Sereně strašně moc přál.

Z týhle prohry bude Vika určitě nešťastná, na druhou stranu k výhře byla mnohem dál, než v Madridu, kde to totálně podělala. Vika se pomalu, ale jistě blíží do TOP 20 a myslím, že by se tam mohl brzo probojovat. Snad bude hrát na nějakém turnaji před Wimbledonem, kde by si mohla zvyknout na trávu a pak to rozbalit v Londýně :-) Je škoda, když musí tyhle dvě dámy na sebe narázet už takhle brzo, Vice ten los opravdu poslední dobou nepřeje, protože schytává těžký soupeřky moooc brzy.

Serena stále ukazuje, že je TOP. Doufám, že se Serena a Petra probojují do SF a že spolu svedou nějakou dramatickou bitvu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, ten 3. set vypadal nadějně jenom na začátku... Bohužel, dopadlo to skoro stejně jako vždycky. Vika zase Serenu potrápila, ale zase neporazila. Byly tam ze strany Viky nějaké chyby, které se nemusely stát, ale v první řadě si to Serena uhrála sama. Velká škoda 2. setu, kde z toho závěru budu cítit hořkost asi ještě hodně dlouho...

Budu opakovat, co už jsem napsal několikrát: Je jenom otázka času, kdy se Vika vrátí do špičky. Pevně tomu věřím a jestli ne ve Wimbledonu, tak na US Open očekávám velký výsledek.
Reagovat
kada.tom
pokud bude Vika daleko od Sereny, tak se může dopracovat klidně do finále jakýhokoliv turnaje, bohužel ji teď 2x téměř za sebou dostala velmi brzy ... ale souhlasím s tebou, očekávám, že letos se Vika vrátí do TOP 15, respektive že udělá nějaký velký výsledek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, je to hodně o losu. Nikdo neví, kam by Vika došla nemít Serenu. Já si myslím, že určitě dál...
Reagovat
kada.tom
souhlasím - na druhou stranu mám pocit, že někdy brzy Vika Serenu už porazí a třeba to bude ve finále nějakého turnaje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi to chce trpělivost. Vika v podstatě vždycky donutí Serenu k maximálnímu výkonu, tak třeba někdy to Sereně nevyjde... Každopádně si myslím, že Vika už by si to zasloužila. Na to se ale bohužel nehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
To říkáš už od ledna a Vika je za letošek pořád na hraně druhé a třetí desítky..
Reagovat
smazaný uživatel
V Americe by mohla něco většího uhrát...
Reagovat
Cico93
Uhrala by aj teraz, ten los jej nepraje. Vo Wimbledone už to klapne snáď.
Reagovat
smazaný uživatel
Mohla. Nebo taky ne. Uvidíme.
Reagovat
pockerface
Ale to nesmí dostávat do 2. nebo 3.kola Serenu. Čím víc na ní bude narážet na začátcích turnajů tím se jí prodlouží návrat do top10 nebo do top20
Reagovat
Denis92
Skoda Vika..zase mala Serenu na lopate a zase to nezvladla. Je mi jej uz luto. Nevadi Vika, hlavu hore a makaj dalej! Coskoro budes spat v TOP10.
Reagovat
FulnekUltras
Sice jsem viděl až třetí set, ale mám pocit hraníčící s jistotou, že Viktorce už zase muselo prdnout v hlavě.
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekl bych. V Madridu to byla úplně jiná situace...
Reagovat
FulnekUltras
V závěru zápasu už mi přišla Kongem vyloženě hypnotizovaná a rozhodně nehrála to, na co má...
Reagovat
smazaný uživatel
V tom závěru 3. setu už bylo prakticky rozhodnuto...
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli k tomu Vika přistoupila takhle, tak se nediv, že prohrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, zato Petra by to určitě otočila z 2:5 na 7:5. :D Ty jsi prostě největší tragéd na TP. Skoro je mi Petry líto, že jí tady fandí takoví exoti v čele s tebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra by se především nepodělala z toho, že může vyhrát.
Reagovat
janek_da
Jak se Petra podělává vidíme na zápasech s Carlou. Především vloni to byla extratřída.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, i to se někdy stane.
Reagovat
janek_da
takže?

ide - "Petra by se především nepodělala z toho, že může vyhrát."
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá, připouštím, že tato formulace se mi moc nepovedla. Spokojen?
Reagovat
janek_da
moc ne. Ale to hlavně kvůli tomu, že tady vypouštíš takové sebevědomé věty. Fanoušek Petry by měl být x-krát více pokorný, než fanoušek jiných hráček, za ty dary, že někdy začne hrát svoji hru.

Jinak za to uznání chyby paleček nahoru.
Reagovat
Fandina
Tady někdo dává morální lekce?
Reagovat
FulnekUltras
zjevně se na to aspoň cítí
Reagovat
Fandina
všimla jsem si ... úsměv
Reagovat
VlS
A s Na-Li na RG v QF 2011 třeba, kdy prohrála ve třetím z vedení 5:2, jen to břinklo, a našlo by se takovejch zápasů víc, jindy podobně vyhrála. Třeba ve finále FC v Rusku se Světlanou. Každej zápas je jinej, každá soupeřka je jiná a každej den, minuta, hodina i vteřina je jiná a vůbec největší mrcha je štěstí. Kolik loni ve Wimblu chybělo k vypadnutí s Venuškou? Skoro nic, ale dopadlo to jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Tam za to mohli čároví, dobře si to pamatuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvěš určitě taky. :D
Reagovat
janek_da
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
+1

Já sice na rozdíl od tebe přeju Petře z RG titul (pokud teda nebude ve finále s Luckou :D ), ale fakt je, že několik jejích zdejších fanoušků jsou větší magoři než my (Nadalovci) a Federerovci dohromady :D
Reagovat
smazaný uživatel
Magorů tady pár je, ale žádný mezi Kvitovci. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Existuje takové rčení o potrefené huse, nějak si teď nemůžu vzpomenout na plné znění :D ;-)
Reagovat
FulnekUltras
myslím od stavu 2:3, kdy jakoby ji už přehnaně svazovala pozice hráčky "povinně" dotahující na servisu
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, tak to už bylo těžké. Zaprvé musela dotahovat a zadruhé byla na druhé straně rozjetá Serena... Neřekl bych, že by si Vika vyloženě měla něco vyčítat. Nějaké chyby udělala, ale to je prostě tenis. Nebyla tam taková situace jako v Madridu, kdy sama zahodila mečboly (ať už nervozitou nebo přehnaným rizikem na druhý servis).
Reagovat
FulnekUltras
Ten zlom ve druhém setu jsem neviděl, ale pořád se mi nechce věřit, že by na něm mělo větší podíl až tak výrazné zlepšení SW než nedotažení předchozího výkonu a psychický pokles Viky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si tady přečti většinu komentářů (nebo spíš všechny kromě iqeho). :D
Reagovat
FulnekUltras
Podobně otočených zápasů ve prospěch SW jsem už viděl dost celých, a skoro vždycky byla hlavní příčina zlomu v soupeřce, která se zalekla a začala hrát příliš alibistickou údržbu, případně ji totálně rozhodil nějaký vlastní kiks či dvě tři chyby po sobě. Následně to pak na první pohled skutečně vypadá, že Kong najednou "zázračně" roste do nezdolatelné velikosti.
Reagovat
LukasH
Když se podíváš na youtube, tak je tam dokonce sestřih všech Sereniných "návratů" se špičkovýma hráčkama za celou kariéru. Myslíš, že je to proto, že se ty dotyčný pos.aly? To snad ne. Podle týhle teorie by se pak vždycky podělaly všechny. Vždyť to dneska bylo krásně vidět, jak to Vika neuvěřitelně cpala k zadním lajnám a Serena chybovala. Pořád jí to k těm lajnám cpala stejně, jenže pak už si s tím Serena poradila, ubránila a často skvěle zakončila. A jasně - když se to pak opakuje, protihráčce to sebevědomí nepřidá.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě. Představa, že každá jde na zápas se Serenou předem smířená s prohrou je naivní. Je to přesně naopak, každá se chce vytahnout. A přesto je Serena přehraje.
Reagovat
FulnekUltras
Netvrdím, že se kvalitní soupeřky SW při zpočátku pro sebe příznivém vývoji zápasu přímo podělají - jen obvykle podvědomě uberou na uvolněnosti, důrazu, a otevřou ve své hře skulinku, která se pak náhle - umocněna často už pouhým pohledem na druhou stranu sítě - velmi rychle rozšiřuje. Kong si je toho dobře vědom, a pak už se psychická převaha, projevující se mj. zpravidla i smrtícím nástupem přesného prvního servisu ke hranici 200 km/h, jednoznačně stěhuje na jeho stranu.
Reagovat
smazaný uživatel
A vyškrtni z toho i ty od fanatic fans of Baťůžek a žádnej ti nezbyde. ;-)
Reagovat
HayashiM
A teď chci opakování semifinále z Madridu včetně výsledku!
Reagovat
smazaný uživatel
proč?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Protože by to znamenalo postup Petry do finále? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
aha já to myslela tak že chce aby se opakovalo Semifinále Madridu jako že Petra podváděla nebo tak něco. Myslela jsme to tak že se jako teď mají sebrat a odjed do Madridu a zopakovat si tam SF
Reagovat
HayashiM
Jako aby to v rámci FO dopadlo stejně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha já to myslela trochu jinak :) sorry
Reagovat
smazaný uživatel
To bych brala, ale porazit Serenu na GS, to bude jiný kafe... :D
Reagovat
baggik
Někdo se ptal jak jí může někdo fandit a já to taky nechápu. Podle mě je Serena chlap. Ona ty soupeřky tak ničí...chudák holky. A už to trvá víc než 10 let. Ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě je to dobře. Nedokážu si představit, jak by ten okruh vypadal, být tam jen samý ženský.
Reagovat
FulnekUltras
Dominovala by selka ze závodky... ;-)
Reagovat
baggik
Nebo úřednice z pošty :-D
Reagovat
VlS
Petra je ničí úplně stejně, když má den, jen ho nemá tak často. A nikdo jí nepředhazuje, že je chlap. Je to ženská, co má páru.
Reagovat
baggik
No to bych neřekl, Petra je na úrovni Šarapové nebo Azarenkové. Serena je o level výš.
Reagovat
FulnekUltras
resp. o level jinde...
Reagovat
VlS
Akorát od tý doby hrála úplně jinak, proto to měla v rukách ona a ne Vika.
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem myslel Bělorusku :D
Reagovat
Bloody13
6 gemů v řadě! Ufff...
Reagovat
VlS
No teda, to byla bitva, ale Fran se Světlanou byl větší labužnickej kousek.
Reagovat
FulnekUltras
to bezesporu
Reagovat
pockerface
Tak Serena asi nikdy nebude hrát 4 hodinové zápasy, stejně jako Petra. To jsou prostě ranařky, které hrají na jeden max. dva údery a spoléhají na podání. Zato Světlana, Woznacká, Franceska to jsou atletky, které vydrží běhat několik hodin po kurtu. Serena a Petra i Maria chtějí mít zápas co nejrychleji z krku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No nic no, ale Serenu nečeká vůbec nic lehkého v dalším kole Sloane a v případném ČF Sára Errani. Serena sem má na co těšit
Reagovat
smazaný uživatel
Sara že by měl být pro Serenu problém? To snad ne..
Reagovat
misa
6-2, 6-0?
Reagovat
VlS
Sára ji nemá čím ublížit, zkus si z těch ran zahrát kraťas nebo nějakou kudrlinku, to prostě nejde. nemyslím ani, že by Vlčí očička něco dokázaly.
Reagovat
smazaný uživatel
no ve Fed Cupu ji málem dala, na antuce by to mohlo být menší dráma
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, Fed Cup pojala Serena jako lehčí trénink, ten bych za bernou minci moc nebral..
Reagovat
kada.tom
Serena vyhraje se Sloane těsný první set a pak Sloane rychle dorazí a pokud Sára postoupí do QF, tak pojede do Itálie s výsledkem tak 6-2 6-1 ...
Reagovat
FulnekUltras
U Sloane čekám, že se bude chtít v rámci boje o královnu Jihu na Serču fest vytáhnout a opět ukázat své kdysi možná předčasně přeceňované, dnes naopak trochu podceňované kvality. Zápas to může být mnohem zajímavější než dnešní pokus Viky.
Reagovat
LukasH
Nepřijde mi, že hraje Sloane něco, čím by mohla Serenu zaskočit. Ostatně, Sloane mi nikdy nepřišla tak skvělá, jak se o ní všeobecně tvrdilo...
Reagovat
smazaný uživatel
A přesto už Sloane Serenu porazit dokázala.
Reagovat
LukasH
Vím, ale tam se jí to sešlo a Serenu bolely záda...
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu.
Reagovat
George_Renel
když měla Serenu na lopatě, tak ji zadupala do země. Viktorka ji tam měla dvakrát a pokaždé se z toho podelala. Proto ranking vypadá tak jak vypadá.
A jinak dnes Viktorka svým lhaním opět ukázala její morální bahno. A mlýny tentokrát mlely docela rychle.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak.
Reagovat
Cico93
Každý zápas je iný a hlavne toto je GS. Serena tu chce určite viac, ale inak ano je to tak ako píšeš.
Reagovat
baggik
Tak já nevim rozhodčí lže že se musí výměna opakovat, místní diváčtí ignoranti ještě začnou pískat...tak dobře že jim někdo odpoví stejnou mincí. Morální bahno bylo jinde. Navíc já nechápu, že na antuce neni oko, jako že se vše pozná podle otisku, neni to pravda. Dyť tam máš těch stop, já bych to nebyl schopnej určit. Když hledám míček v křoví tak taky nikdy nevim kam letěl. Hráči se soustředí na jiné věci než kam spadl míček a rozhodčí na tu dálku si pamatuje přesně to místo??
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodčí rozhodl jak rozhodl a Vika si svým chováním na kurtu nic jiného než vypískání nezaslouží.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodnout takhle proti Petře, tak se tady z toho pose*eš...
Reagovat
smazaný uživatel
Z tohohle ne, tady nebylo z čeho se po*rat.
Reagovat
misa
To je ovšem pravda :)
Reagovat
George_Renel
Hráč ví moc dobře kterou stopu poslední míček zanechal. A Viktorka ukazovala snad 10cm vedle. Nakonec to HE pěkně ukázal. Viktorie je morálně pokřivená. Dokazje to pokaždé kdyžse jí nedaří a ztrácí. Poslední dobou je to dosti často.
Reagovat
VlS
To není pravda, Serena v Madridu nebyla Serena ze dneška, ani zdaleka.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Vika zvládla druhý set ve svůj prospěch, a že to měla ve svých rukou, mluvil bys jinak.
Reagovat
VlS
Neměla, ve svejch rukou to měla Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebuď směšnej. Vedla 4:2 a Serena do tý doby hrála prdlajs.
Reagovat
VlS
No, ale od tý doby hrála fantasticky, to se tak v tenisu stává
Reagovat
smazaný uživatel
Podstatný rozdíl je v tom, že proti Petře se Serena zvedla až v samém závěru, kdy už bylo pozdě... Víc to nebudu komentovat, protože ty ani Kvěš mi za to nestojíte.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť tady to taky mohl být závěr zápasu, kdyby ten druhý set Vika dotáhla. A že to měla plně ve svých rukou.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena se ve 2. setu výrazně zvedla od stavu 2:4 z jejího pohledu. S Petrou se začala zvedat až od stavu 1:5. To je trochu rozdíl, nemyslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Serena se zvedla, protože jí to Vika dovolila. Že jí to Vika dovolila moc brzo je její chyba.
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl bych vidět Petru, co by dneska dělala s některými míči od Sereny. Prostě nedokážeš připustit, že Serena proti Petře hrála mnohem hůř než dneska (a nebylo to jenom Petrou nebo jenom Vikou)... Tím naše diskuse končí, aspoň z mojí strany.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš ty si nechceš připustit, že si to Vika podělala sama. Nebyl to sice takový kolaps jako v Madridu, ale prohrála si to sama. Ostatně i úvod třetí sady jednoznačně naznačil, že Serena k poražení rozhodně je.
Reagovat
LukasH
S tím nesouhlasím. Neprohrála si to sama. Udržet úroveň, aby nezkazila jedinej míč, prostě nejde a Serena se pak neskutečně zvedla. Začaly jí tam padat returny a parádní krosy.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena se zvedla, protože jí Vika dovolila se zvednout. To je něco, co v Madridu Petra nepřipustila.
Reagovat
blixa
Vika absoulutně neměla čím tomu zabránit. Ty tomu tenisu ale fakt vůbec nerozumíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebuď směšný, na TP nechodí nikdo, o kom by se dalo říct, že tenisu opravdu rozumí.
Reagovat
LukasH
Vždyť to píšu dole, Petra má jinej styl, pokud má den, zabije to po druhým úderu. Vika chodí do výměn a bývá jen otázkou času, kdy se v těch výměnách Serena zlepší, pokud jí to od začátku nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť o tom mluvím.
Reagovat
blixa
Sorry ale to je úplná blbost. Baťůžek si držel celý zápas přibližně stejnou kvalitu ale co se měnilo byl výkon Sereny, od zoufalství až po její kvalitní standard. A na ten už prostě baťůžek nestačí.
Reagovat
smazaný uživatel
Blbost je to, co říkáš ty. Ve třetím setu baťůžek totálně odpadl i přesto, že vedl 2:0. Do stavu 4:2 v druhé sadě to měla Vika plně ve svých rukou, Serena neSerena.
Reagovat
blixa
Vůbec neodpadl. Hrál pořád stejně. Jen level soupeřky se zásadně změnil. Ty seš fakt totál mimoň.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby hrál stejně, výsledek by vypadal jinak. Obhajuješ tady neobhajitelné.
Reagovat
blixa
Ty seš fakt komik. Napíšeš kravinu, ale budeš ji do roztrhání těla obhajovat. Pak se nediv tomu, kolik lidí tě má za vola ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
99 % příspěvků na TP jsou kraviny.
Reagovat
Fandina
to sis dovolil moc ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi v tom 1 %, neboj.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem, jestli tě to uklidní.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslel Fandinu, o tobě vím, že píšeš kraviny.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty je píšeš taky, to si buď jistej. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vím :)
Reagovat
LukasH
Souhlasím, že Serena proti Petře hrála hůř. Na druhou stranu ty styly se nedají porovnávat. Vika hraje hodně nátlakově, ale hrají se delší výměny. Petra to zakončovala po druhým úderu. Prostě ty styly nejde porovnávat, proto se mi to taky tak příčí. Jinak hraje Petra, Serena Vika i Maria. Pro Petru mám slabost hlavně kvůli těm skvělým úderům, kdy jsou ty hráčky na 3 kroky od toho. Nicméně je ten styl tolik náchylnej k chybám a taky - jak často je Petra takhle schopná hrát. Styl Viky není zdaleka tak agresivní, ale mnohem bezpečnější a proto taky byla dlouho světovou jedničkou...
Reagovat
FulnekUltras
Ve třetím setu už mi přišlo hlavně její podání tak bezpečné ;-), že tím SW prakticky odevzdala zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
miluji tě!! Jsi úžasná. Jen tak dál :)
Reagovat
FulnekUltras
podle vkusu každého soudruha... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Musím říct, že jsem překvapen. Opravdu jsem očekával vítězství Vikinga. Tímto snižuji šance Kvitové na úspěch.
Reagovat
FulnekUltras
Mezi běloruskou Amazonkou a fulneckou lvicí se ještě nějaká Kongova stoperka najde... ;-)
Reagovat
pockerface
Tak to byl nádherný vítězný míček. Velká gratulace Sereně. Nádherný zápas od obou.
Reagovat
Cico93
Ďalšia tesná trojsetová prehra so Serenou....už ich bolo.-(((
Reagovat
Cico93
boha s takým losom.
Reagovat
pockerface
Tak pojď Sereno. Obdivuji jak se dokáže Serena vyhecovat do bojovné nálady a čím víc je naštvaná tím zpřesní hru.
Reagovat
blixa
Zemina rozhrnuta, vše vyřizeno k dennímu pořadku !
Reagovat
misa
Ze začátku byly ale menší problémy s motorem...
Reagovat
blixa
Rajčáky se trochu zasekly :D
Reagovat
dadaft
teď krásný zpomalený záběr, jak intenzivně Serena hraje, jsou to skutečně tvrdé pecky, které posílá na druhou stranu,,,,,,,,,,,,,,,, udržet BL, jak se snaží Vika, je téměř nemožné,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, vzpomínám, jak jednou Li Na tyhle rány vyrážely raketu z ruky,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Bloody13
Pět gemů v řadě pro Serenu. Myslim, že tohle už si uhlídá.
Reagovat
smazaný uživatel
Viki Viki Viki :/
Reagovat
baggik
Je to řežba, ale nic jiného jsem ani nečekal. Se Serenou to vždycky bolí, ale je potřeba to vydržet, dát do toho 120 procent a modlit se. Ale los si zahrál no s holkama, když se podívám na jiné části pavouka... Viky reálně patří do top 8, když se daří tak samozřejmě i výš. Jako s Marií a Petrou vy to bylo jak se kdo vyspí, ale se zbytkem top 10 by podle mě neměla problém. Takovou Wozniacki si dává obden.
Reagovat
janek_da
škoda, škoda. Ten zkažený jednoduchý dropšot bude dlouho mrzet
Reagovat
smazaný uživatel
Mě mrzí ten zkažený dropshot, ale i ta situace potom... Možná by to nic nezměnilo, ale minimálně by Serena neproměnila čtvrtý setbol.
Reagovat
smazaný uživatel
Zato co udělala Vika je ta pokuta ? Myslim to napálení
Reagovat
skott
Nouni jí měl hlavně sebrat fiftýn, jelikož už měla warning.
Reagovat
kada.tom
to je fakt, to měl udělat .. ale tak on je Kader všeobecně docela hodnej :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo má strach, že už by si zápasy Viky "nezapískal" :-))
Reagovat
pockerface
Tak to byl kiks od Viktorie. Snad to Serena dotáhne do vítězného konce.
Reagovat
smazaný uživatel
Do háje, mně jde ten stream tak opožděně, že se tady všechno dozvím dopředu... :(
Reagovat
Fandina
Je to na Eurosportu a už i na německém.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už to asi dokoukám na streamu...
Reagovat
Bob
http://live.realstreamunited.com/players/free-live-video-streaming-s-williams-azarenka-court-philippe-chatrier-tennis-roland-garros-2015-75554.html
Reagovat
smazaný uživatel
mám to stejně :D
Reagovat
VlS
Tak přijde, nebo nepřijde MTO?
Reagovat
kada.tom
nepřijde, Vika moc dobře ví, že tím by Serenu ani náhodou nevykolejila
Reagovat
pockerface
Teď možná přijde. Azarence teče do bot.
Reagovat
janek_da
ted uz je pozde
Reagovat
smazaný uživatel
Řekla bych, že si proti Sereně netroufne, resp. ví, že Serenu by to nerozhodilo, spíš naopak povzbudilo. :) Proti slabší soupeřce by to bylo už po konci 2. setu. :))
Reagovat
smazaný uživatel
má brejk!!! yeeeeeeeeees
Reagovat
kada.tom
Hotovo. Teď jsem ztratil i poslední zbytky víry, že by Vika mohla vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
ještě tu ale šance je
Reagovat
smazaný uživatel
dnes jsi zrádce, co?!
Reagovat
kada.tom
žádný zrádce :-) dlouho tu proklamuju svoji oblibu některých tenistek a Petra, Serena a Vika jsou moje TOP 3 tenistky, kterým vytrvale fandím a ve vzájemných soubojích prostě ať vyhraje ta lepší - nefandím proti nikomu, ale taky nikomu pro ... takže dnes to je pro mě těžký, fandím oběma holkám, ale Serena je prostě lepší, to vidí každý :-)
Reagovat
pockerface
To by jí musela pomoct Serena. To by musela zkolabovat, ale Serena se naopak dostává do varu. Teď už to nepustí a to je dobře.
Reagovat
misa
to
Reagovat
smazaný uživatel
Já si nemyslím, že by to Vika neunesla. Nějaké chyby tam jsou, ale jinak se prostě snaží hrát, jak nejlíp umí. Bohužel, jeden brejk proti Sereně není prostě nic...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to už asi Serena dá
Reagovat
smazaný uživatel
Brejk Serena pojd
Reagovat
VlS
Tak teď to byl return, wow
Reagovat
MorusRubra
Je to v hajzlu, Vika to nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tyhle chyby při vyrovnaných stavech (30-30 apod.) to můžou rozhodnout. Vika už jich bohužel udělala několik... Ten zápas je tak vyrovnaný, že tohle hraje obrovskou roli.
Reagovat
baggik
Ono se to v tom množství výměn téměř ztrácí, ale tohle si Vika proti Sereně nemůže dovolit ty neproměněné nalité balony. Pak to chybí.
Reagovat
Jabadu
Déja Vu - Madrid. No jo, no. Ještě to v hlavě není.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Madrid byl zatím trochu o něčem jiném. Dneska Vika ještě zdaleka neměla tři mečboly...
Reagovat
smazaný uživatel
Vikino co to do hajz.lu bylo. Takovej kiks :((((
Reagovat
VlS
No má to grády, super podívaná, když to člověk dramaticky neprožívá.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas hodný minimálně semifinále, ať už to dopadne jakkoliv...
Reagovat
smazaný uživatel
něco jako 3.kolo Wimbledon Petra vs Venus ale tam to bylo ještě dramatičtější
Reagovat
kada.tom
souhlas, je třeba, aby se Vika postupně dostala výš a výš, aby silný soupeřky potkávala v QF, SF a F a ne ve 2. a 3. kolech ... jenže, když dostává dost často Serenu, tak je to těžký, s ní je sice jedna mála, která má šanci vyhrát, ale dokáže to jen málokdy ...
Reagovat
pockerface
To je neskutečný zápas. To by byl i zápas hodný finále. No jo, ale dokud bude Azarenka mimo top20, tak taková předčasná finále budeme sledovat na začátcích turnaje.
Reagovat
misa
S takovou hrou se brzo vrátí do desítky, má teď ale blbé losy: Madrid i FO.
Reagovat
janek_da
Přece jen víc věřím Vice
Reagovat
smazaný uživatel
Ach ta páska. :( Takže s jedním brejkem to zase nepůjde...
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo :( s tímhle prostě nejde hrát. VIKO BOJUJ
Reagovat
kada.tom
Serena zase zabrala a je srovnáno ... Noo, holkám zbývá tak 45-60 minut na to, aby to dohrály bez nuceného přerušení pro nastávající tmu.
Reagovat
smazaný uživatel
Bojím se že se to dnes neodehraje, nechápu proč prostě nepostaví ty de.bilní světůa alespoň na kurty Šatrijéra a Lenglenové
Reagovat
dadaft
tak myslel jsem, že Vika rozhodí sama sebe, ale úvod rozhodujícího setu proti očekávání zvládla skvěle,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, podivuhodný zápas.
Reagovat
baggik
Opět dobrý začátek setu, ale je potřeba jí brejknout ještě jednou, protože problémy při servírovacím gemu určitě ještě budou.
Reagovat
kada.tom
Vika je slušně nas*raná :-D
Reagovat
historik
jj, tak částečně ji chápu, asi ji to i zdravě nabudilo do začátku 3. setu, ale těma dalšíma zbytečnýma móresama kolem si zbytečně škodí a odrazuje další příznivce
Reagovat
misa
Mě odradila už dávno...
Reagovat
baggik
Ty Sereniny vražedné returny se za ta léta vůbec nezměnily. Ale kdyšlo to šlo za stavu 0:40 tak proč by to nešlo dát jí tam něco z čeho nemůže zabíjet i dřív, že jo. Bohužel se Serenou musíte se soustředit na každé jedno podání a nenechat jí jeden, dva míčky náskok.
Reagovat
smazaný uživatel
POJĎ VIKY!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
opravdu existují lidé, kteří jí fandí?
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji fandím, Viko pojď to dáš
Reagovat
smazaný uživatel
přijde mi hrozně nesympatická, ale Berdych také zrovna sympaťák není a přeju mu ohromně :D
Reagovat
smazaný uživatel
a monty25 také
Reagovat
blixa
Baťůžek je vcelku populární ;-)
Reagovat
kada.tom
taky fandím Vice :-)
zároveň ale hodně fandím i Sereně :-)

takže pro mě dnes složitá volba a fandím oběma, ať vyhraje lepší :-)
Reagovat
blixa
Já to mám stejně akorát že nejsem fanda ani jedný :D
Reagovat
janek_da
mírně fandím Vice
Reagovat
blixa
Hmmmm, proč to ? Já furt nevím který fandit a jestli vůbec ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
přestaň švindlovat a ukazuj správné stopy. Nikdo na ty móresy není zvědavý
Reagovat
smazaný uživatel
1.set Víka se vznáší na vítězné vlně - já se modlim ať to ještě otočí
2set začátek Serena bez své hry Víka se nezastavuje já se představám dívat najednou Serca začíná otáčet jdu zpět podporovat Serena získává set
3set bude loterie já jen doufám , že Serena ji vyhraje .
Reagovat
pockerface
no začala blbě. Snad jí minimálně 1x brejkne.
Reagovat
kada.tom
Vika ukazuje jinam, než kam to podání směřovalo. Teď to trochu přehání.
Reagovat
smazaný uživatel
Správné to není, ale jestli je frustrovaná, tak se jí nedivím.
Reagovat
smazaný uživatel
Frustrace to neomlouvá.
Reagovat
misa
monty by omluvil i vraždu
Reagovat
smazaný uživatel
Já v tomhle Viku neomlouvám, ale dokážu to pochopit. Kdyby se nestala ta situace na konci 2. setu, tak by to asi neměla zapotřebí...
Reagovat
blixa
Nejen že omluvil ale vyzdvihl coby službu společnosti :D
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
pockerface
Tak Serena si to vybojuje a teď by si nechala ujet začátek 3.setu? Sereno mákni na podání. Eso, eso, eso :-)
Reagovat
baggik
Nouni ....ni!
Reagovat
smazaný uživatel
Dvě chyby, které podle mě Vice prohrály 2. set: Forehand za stavu 3:1 a 30-30, dropshot za stavu 4:5 a shoda. No a nakonec ještě Viku poškodili rozhodčí... Hlavním důvodem toho výsledku 2. setu je ale zlepšený výkon Sereny, čehož se asi všichni fanoušci Viky obávali. :(
Reagovat
smazaný uživatel
tohle už bohužel Serena nepustí :(((( Serena si to teď vohlídá :(((((
Reagovat
smazaný uživatel
Poškodili? To je nesmysl, rozhodčí přeci chyby nedělají :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo to viděl, ať si udělá názor sám... Já nejsem brečínek jako ty, co si vymýšlí nesmysly.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne? Brečínek je krásný nesmysl ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
"Brečínek" rád říká EllNino a na tebe to přesně sedí. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Říká někdo, kdo si teď vymyslel poškození Viky :-))
Reagovat
blixa
Tak už nebrečte kucí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vymyslel? Ale že mi tady dva lidi dali hned za pravdu. Tobě nedá za pravdu nikdo, když tady píšeš ty svoje voloviny...
Reagovat
janek_da
kvitovka mu dá za pravdu
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom dva lidi ti dali za pravdu? Nic moc, čoveče. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pořád nad tebou v pohodě vedu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To asi jo :-))
Reagovat
kada.tom
Naprosto s tebou souhlasím, ale nesouhlasím s tím, že by Viku poškodili rozhodčí - to, že neviděli, že to bylo na lajně chyba byla, ale jinak si myslím, že bylo správně, že se výměna opakovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlášení přišlo v okamžiku, kdy už nemohlo ovlivnit odehrání míčku. Měl to být bod pro Viku.
Reagovat
ludolf
Tak poškodili ji tou chybou.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena by v žádném případě ten míček nedostala přes síť. Teď už je jenom otázka, jestli Viku poškodil lajnový nebo Nouni. To bych musel vidět záznam a slyšet, kdy přišel ten výkřik "out"...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď jsem zvědav, jak to Vika ustojí. Herně se Sereně vyrovná, ale co hlava?
Reagovat
janek_da
tak tohle bylo hodně smolné.
Reagovat
smazaný uživatel
To nebylo smolné. To měl být podle mě jasný bod pro Viku.
Reagovat
janek_da
i rozhodčí je součást hry. rozhodl "opakovat", tak nemá cenu se rozčilovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Hnus rozhodčí fakt id,ioti čároví totálně slepí a hlavní totálně blbý a to jsou strašné kombinace
Reagovat
smazaný uživatel
Totálně slepí ne. Byl tam přesah cca 2-4 mm, to v té rychlosti čárový nemusí vidět. Ale Kader Nouni to podělal, to měl být rovnou fiftýn, hlášení přišlo až po odehrání.
Reagovat
smazaný uživatel
Krása. Super Serenko. Pojď to dáš. Hlavně hrát jako nyní s snad ještě lépe :*
Reagovat
pockerface
Je to taaaam. Serena je neskutečná bojovnice. To se jen tak nevidí.
Reagovat
Carloss
jako k Sereně velkej respekt. jak ted uznala že ten míč byl dobrej. fakt respekt.
Reagovat
pockerface
Na sporné míče je tam rozhodčí. Že nedal Azarence rozhodčí fyftýn, za to Serena nemůže.
Reagovat
blixa
Zdá se, že místo intelektuálního dubléra se na kurt vrátila Serena. Tohle poznávám. Rajčáky odbržděny, zemina začíná povolovat.
Reagovat
misa
Jen ať jí pořádně naloží :)
Reagovat
kada.tom
Je to tady. Serena bere 2. set!!
Tohle už Vika vyhraje jen hodně těžko. Respektive tomu už příliš nevěřím.
Reagovat
pockerface
Tomu už možná nevěří ani Azarenka. Pokud bude Serena hrát, tak jako od stavu 3:4, tak Azarenka nemá nárok.
Reagovat
pockerface
Tak camoooooon Sereno. Nenech jí to.
Reagovat
kada.tom
teď měla Vika nebetyčný štěstí ... :)
Reagovat
pockerface
Tak teď je to ta pravá Serena, jakou jí mám rád. Agresivní, přesná a ta si jde za tím 2.setem. To je nádhera.
Reagovat
dadaft
tak tuhle písničku už všichni známe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
kada.tom
5-4

Noo, a je to tady. Teď bude Vika pod velkým tlakem. Serena nabuzená neskutečně. To její "kamooooooooon" je děsivý.
Reagovat
FulnekUltras
ozvěny pralesa...
Reagovat
Jabadu
Zatracená, ... práce! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel se potvrdilo, že vyhrát set proti Sereně s jedním brejkem je skoro nemožné... :(

A ještě se mi začal sekat stream...
Reagovat
kada.tom
dávají to na Eurosportu 1 :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám jenom německý Eurosport a tam dávají finále FA Cupu...
Reagovat
kada.tom
špaténka ... tak holt stream, no :-)
Reagovat
vrabejka
Hodte mi pls nějaky nesekající stream
Reagovat
Fandina
http://www.sportingvideo.tv/20150524/vv55615ff8566648.25105372-1079247.html

http://live.realstreamunited.com/static/freepopups/2955341912386690.html
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji Fandině za stream!!! Moc jsem to chtěla vidět...
Reagovat
kada.tom
Srovnáno!

A teď to začne. Serena ztratila veškerý zábrány a pustila se na válečnou stezku. A mám takový pocit, jestli se zápas právě nezlomil ve prospěch Sereny.
Reagovat
HayashiM
Nejvyšší čas to ještě udělat zajímavé!
Reagovat
babolat.cz
díky bohu!!!
Reagovat
pockerface
Jooooo bitva bude pokarčovat. Věřím, že Serena ten 2.set urve.
Reagovat
smazaný uživatel
Yeeees.!!!! Sereno jedééém
Reagovat
janek_da
rozhodující bitva?
Reagovat
janek_da
Generál S po taktickém zkrácení fronty přeskupil síly a vrhá se do protiútoku
Reagovat
kada.tom
Tohle byla dost možná zlomová hra. Jsem zvědav jestli Serena fakt zapne, teď se trochu zlepšila.
Reagovat
dadaft
Serena má vyloženě špatné gemy.
Vika ne.
Reagovat
HayashiM
Serena zkouší na Viku její vlastní medicínu :D
Reagovat
janek_da
nemá tak kvalitní returny ......
Reagovat
HayashiM
Ale řvát umí stejně, když chce :)
Reagovat
pockerface
Serena je rozuřená jak lvice. Strašně chce, ale prostě to dneska nejde a hlavně Azarenka je téměř bezchybná.
Reagovat
dadaft
Serena si zařvala při chybě Viky, tj. ztrácí zábrany, teď se to rozjede,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
kada.tom
souhlasím, mám takový nejasný pocit, že Serena začne hrát :-D
Reagovat
janek_da
ale to už celé dva sety taky nemusí vydržet
Reagovat
kada.tom
Serena začala řvát a hecovat se! Teď se musí Vika bát, protože to vypadá, že Serena se na*rala ... :-)
Reagovat
janek_da
zrovna tohle na Viku neplatí
Reagovat
janek_da
to bylo řevu pro jeden míč
Reagovat
babolat.cz
snad to otočí, tuhle uhekanou blbku už nechci vidět...
Reagovat
janek_da
ale ted se to Vice málem vymstilo. ten ledabylý úder
Reagovat
janek_da
Sereně nejdou ani údery z místa
Reagovat
dadaft
jj, úderová jistota Sereny je teď mizerná --- tohle (zatím) není hra na GS titul.

ale je třeba říct, že Azarenková s ní hraje jako rovná s rovnou, a na to není Serena moc zvyklá,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Jabadu
No tak ... s jednou výjimkou, že? :-)
Reagovat
pockerface
Pro Serenu je ten RG snad zakletý. Stále věřím, že to ještě může otočit, ale Azarenka dneska téměř nechybuje a Serena se nemůže dostat do tempa.
Reagovat
dadaft
co včil, Sereno?
Reagovat
VlS
ale musím uznat, že Vika hraje super tenis. Ty returny jsou lahůdkový. Sereno, vstávat, cvičit!
Reagovat
MorusRubra
Vzhledem k tomu, co se právě ve FIFA odehrává, je ta reklama "FIFA - Together, we fight match manipulation" více než pikantní.
Reagovat
kada.tom
Vika božsky returnuje ... pokud dnes Serenu skolí, tak to bude velká favoritka minimálně na SF, kde by se mohlo dojít na roky očekávanou bitvu Viky s Petrou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
v to doufám a řekl bych, že je to celkem pravděpodobné semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš má božskou kliku, ale to je nakonec jedno. :-)
Reagovat
kada.tom
božskou kliku? to snad ne ani nemůžeš myslet vážně :-D
Reagovat
janek_da
myslí
Reagovat
VlS
Bohužel to myslí vážně
Reagovat
smazaný uživatel
Po tom tvém extempore ve vedlejší diskuzi by ses zrovna ty moc vyjadřovat neměl.
Reagovat
smazaný uživatel
Smrtelně vážně. Ani sebelepším tréninkem se tohle naučit nedá. ;-)
Reagovat
janek_da
Generál S obětoval levé křídlo
Reagovat
blixa
Nejsem si jist jestli neobětoval obě křídla ;-)
Reagovat
misa
:-))
Reagovat
janek_da
Nechutně kvalitní returny na lajnu
Reagovat
Bloody13
To neni bitva, to je válka!
Reagovat
janek_da
nikdy nedávej Sereně míč do běhu
Reagovat
babolat.cz
Petra na tom obrázku vypadá jak Mary Pierce
Reagovat
dadaft
jj, docela jo. ))
Reagovat
babolat.cz
Reagovat
janek_da
ale to byla škoda, nádherný return těsně do autu
Reagovat
dadaft
tak,
Vika právě vydráždila šelmu.

ale dneska vypadá, že ji dokáže po čtvrté zkrotit.
Reagovat
janek_da
A kanón už i při nevynucené chybě
Reagovat
Jabadu
Serena zapnula turbo.
Klid ... klííííd! :-)
Reagovat
blixa
Teda s těma šortkama to baťůžek moc nevychytal ... Ale zase v nich lépe vynikne baťůžek :D
Reagovat
janek_da
A S si dává pozor na dropšoty, tím zase ale oslabuje zadní lajnu
Reagovat
janek_da
TAk jsem zvědav, co vymyslí generál S
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím super! Serena to ale určitě jen tak nezabalí. Je třeba si nenechat utéct začátek 2. setu... Ještě jeden, Viko!
Reagovat
kada.tom
Noo, tak zatím Vika zužitkovává svoje zbraně. V závěru setu se nesložila a trefovala první servisy. Serena toho zatím moc neukázala. Rozhodující okamžiky zápasu ale teprve přijdou.

Serena bude servírovat jako první a v tom vidím docela výhodu. Protože Serena může rychle utéct. Bude záležet jestli se Serena zvedne herně nebo bude na dnešním standardu, který na Viku nebude stačit. A pak samozřejmě Vika musí udržet nastalý trend své hry.

Můj tip je, že Serena se zvedne a 2. set vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
zabeeeer!
Reagovat
janek_da
a 3x ted ten Vičin lift ukázali, mňam
Reagovat
Jabadu
Vyřízeno.
Reagovat
janek_da
gem, set
Reagovat
smazaný uživatel
luxusní kraťasy !
Reagovat
janek_da
A Serena upadla na zadek před kvalitou Viky. Vstávej!
Reagovat
dadaft
tak pojď Viko, doraž to.
Reagovat
janek_da
kanón od Sereny, pozor
Reagovat
kada.tom
Vika utkání zatím kontroluje. Jestli vyhraje 1. set, tak to bude slušnej základ pro výhru, ale pak se taky může stát, že Serena zapne vyšší rychlost jako proti Friedsam a bude vymalováno ...
Reagovat
pockerface
Serena je zřejmě nachlazená, v pauzách kašle a smrká. No zatím je taková bez šťávy. Pokud prohraje 1.set, tak věřím, že dá do toho všechno, aby to otočila.
Reagovat
janek_da
Tak to byl řev zoufalství od Sereny. Kromě es zatím moc toho nenabízí.
Reagovat
kada.tom
Vika začíná zatápět pod kotlem ... :-)
Reagovat
Jabadu
Hezké pyžámko. :-)
Reagovat
dadaft
tak teď BOHOVSKÝ return-game od Viky.
palec nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Ou Super kraťas Viko. POJĎ VIKO
Reagovat
janek_da
olala, to je síla na returnu u Viky.
Reagovat
smazaný uživatel
WOW Marfuša s Luckou hrají na kurtu Suzanne Lenglen. To snad není možné Marfuša nehraje na centru no co se to stalo, tak to je zázrak to dějiny tenisu nepamatují. ZÍTŘEJŠÍ PROGRAM: http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/schedule13.html
Reagovat
Bob
Vika vypadá odhodlaně a Serena zatím hraje tužku, mohlo by to dneska klapnout.
Reagovat
janek_da
ve výměnách jasně lepčí
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to vypadá, že budou rozhodovat maličkosti. Vika jako jedna z mála hráček na okruhu se dokáže vyrovnat Sereně ve výměnách. Returnovat podání Sereny pak umí Vika asi nejlíp ze všech... Takže šance tady je, ale musí se to dotáhnout až do konce.
Reagovat
Bob
Se Serenou se musí počítat do posledního míčku, předešlý zápas mezi ní a Vikou to jasně potvrzuje. Zatím si ale vede dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspoň potvrzený brejk by byl... :)
Reagovat
janek_da
Ale Sereno fuj. 50% vyhraných míčů po 1.podání.
Reagovat
janek_da
hm, celkem kvalitní finále
Reagovat
babolat.cz
v kolik zítra bude asi hrát Tom? moc díky.
Reagovat
kada.tom
druhý zápas na Chatrierovi, takže cca kolem 13h, řekl bych :-)
Reagovat
babolat.cz
díky
Reagovat
kada.tom
Už teď je vidět, že to bude vyrovnaná bitva, která by se třeba ani dneska nemusela dohrát kvůli tmě. Diváci v Paříži mají o večerní zábavě postaráno :-)
Reagovat
janek_da
Klid Sereno, Vika je nejlepší prasák na okruhu :)
Reagovat
dadaft
dobře dobře, byl bych rád, kdyby Vika vyhrála první set ,,,,,,,,,,, pak by to chytlo extra grády. ))
Reagovat
Jabadu
Hmmm ... těžký, vole, těžký (Bosák). :-)
Reagovat
janek_da
už teď to má grády
Reagovat
janek_da
parádní lift od Viky. Jiná by to mrskla do sítě
Reagovat
Jabadu
Nóóóóó ... dneska by to šlo. :-)
Reagovat
EllNino
Lucka zejtra poslední na Lenglen :)
Reagovat
EllNino
a Berďa 2. na Chatrierovi :)
Reagovat
kada.tom
zajímavý, že Sharapka není na Chatrierovi :-)
a Tomáš tam je, to je dobře :-)
Reagovat
EllNino
to je kvuli Lucce víš ;) :DDD
Reagovat
baggik
Poprvé tam Berdych je, proč asi Tsonga chlapče.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Viku možná zápas sezony - v případě, že by Serenu porazila, otevřela by se jí cesta nejmíň do semifinále a na jejím konci slušná porce bodů, která by ji vrátila do boje o top 10, vylepšila její současné žebříčkové postavení a usnadnila návrat mezi absolutní elitu.
Reagovat
Jabadu
"A v neposlední řadě by tak na tom vydělala take naše armada, kurwa ne?!" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi si jistej, že pro nás by byla Vika lepší? Já moc ne..
Reagovat
Fandina
Sloane hraje dobře, ve druhém vede nad Pironí 3:0, první má a celkově se jí daří. A smetanové šatičky s kšiltem jí moc sluší.
Reagovat
MorusRubra
Mám pocit, že Sloane má ty šaty vždycky moc krátké, spíš jako delší tričko.
Reagovat
Fandina
Také jsem si všimla, že nosí dost krátké šatičky, ale sluší jí to a tyhle byly i pěkné střihem, vzadu výstřih a i nějaká krajka v té samé barvě. A kraťasy pod šaty byly v červené barvě, stejné jako barva loga na kšiltu i šatech. Pěkné. A je fakt, že délka jejich šatů je povětšině krátká, ale většinou ten střih prozradí, že se nejedná o triko, ale šaty.
Reagovat
smazaný uživatel
Komu se tady bude fandit ? Za mě Sereně :)
Reagovat
Cico93
Beloruska fešanda!
Reagovat
Jabadu
Tak přeji hodně spolupachatelů a "vlastizrádců". Ale moc jich asi nebude. :-)
Reagovat
kada.tom
já mám moc rád obě dvě, takže mě je jedno která z nich vyhraje - Vika by si už výhru nad Serenou zasloužila, ale je to GS, takže těžko říct :-)
každopádně budu spokojenej ať postoupí ta či ta :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Sereně :) Ale kdyby bylo SF Petra-Vika, tak by mi to taky nevadilo. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
VIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Reagovat
George_Renel
Určitě ne PPŠ simulantce.
Reagovat
VlS
Serena je jasná volba
Reagovat
kada.tom
Šlágr dne za chvilku začne :-)
Jsem zvědav jak to dneska pojme Serena - u Viky je jasný, že se bude snažit, ale záleží, co jí dovolí Serena. Jestli bude hrát Serena jako proti Helmutce ve čtvrtek, tak bude mít Vika velkou šanci.

Můj tip je, že Serena vyhraje ve dvou těsných setech -> 7-5 6-4
Reagovat
Jabadu
Dneska by to šlo. Dneska jo ... :-)
Reagovat
aligo
Vyhraje Serena 6:7 7:6 a 20:18 po skoro šesti hodinách boje :)))
Reagovat
Jabadu
"Ten Lukáš je normálně génius! Pročesal internet a spojil se s tvrdým jádrem Petry Kvitové!"
"A má bejt?"
"Ty vole, Potapěči, ty máš v tý hlavě úplně nam.dáno! To je přeci bomba, ne?! ... Pozveme je na výjezd do Paříže a pořádně si zazlobíme!" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen aby to tvrdé jádro Petry Kvitové taky nebyli buze*anti jako ti angličtí chuligáni v tom filmu... :D
Reagovat
Jabadu
"To nejsou NAŠI!"
"Ty vole, co se mu stalo? Pejsek nekoktá." :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V roce 2004 jsem na tom byl v kině a taky už jsem to mockrát viděl v televizi... :D
Reagovat
Jabadu
Já jsem sice na áčkové filmy, ale u tohoto jsem se fakt zasmál. Dobře pochytané hlášky a způsob uvažování. :-)
Reagovat
Fandina
Ríša winnnnnnnnnn!!! Jupíííííííííí
Reagovat
smazaný uživatel
ježiš gaskete dělej, ať už může na kurt Vika se Serčou, tak dělej ukonči to. RG je moc chudý GS na to aby koupili pár světílek. DOKONCE I STROMOVKA MĚLA SVĚTLA i nej nejzapadlejší kurt světa měl umělé osvětlení a FO takový mega turnaj nemá světla ani střechu.
Reagovat
smazaný uživatel
oprava: nejzapadlejší
Reagovat
smazaný uživatel
jojo hlavně že ČT v Neděli říkali že chtějí odvysílat co nejvíce zápasů nejen s Českou účasní a říkali že to budou 2 týdny plné tenisu. Hm zatím dávali pár zápasů jinak pořád jen opakují. Děs ta ČT
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11144783015-french-open-2015/215471291352001 tady o tom kecá jak to bude přeplněný program a že bodou vysílat vše......
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně kecal i Eurosport. Prý všechno. Ze všech kurtů vysílali jenom od pondělí do čtvrtka. V neděli ne, včera ne a dneska taky ne. Člověk si jak pako platí ES a pak musí na Lucku s Beth koukat na nějakém ukrajinském streamu.
Reagovat
Kozoroh
Je to Kocourkov...
Reagovat
babolat.cz
ČT jsou pořád komouši a vysílat budu to nejlevnější, florball a další picoviny
Reagovat
Jabadu
Stále si nestěžujte a kupte si jízdní kolo (ženám je doporučována na obranu i strojní puška).
Radí 5 ze 4 chytrých horákyň. :-)
Reagovat
FulnekUltras
komouši převlečení za demouše...
Reagovat
PH94
Bornu Coricovi je předpovídaná slibná budoucnost. Na jakých pozicích se pohybovali současní velikáni v jeho letech?

Borna Coric.......46.místo
Rafael Nadal.....48.místo
Roger Federer....49.místo
Novak Djokovič..76.místo
Reagovat
smazaný uživatel
Má prosím někdo stream na Cvetanu?
Reagovat
misa
Tady si vyber co chceš:
http://www.tennisform.com/default.asp?action=livestream
Reagovat
Fandina
http://www.sportingvideo.tv/20150524/vv556160065be760.85439187-1079253.html
Reagovat
smazaný uživatel
děkuji :)
Reagovat
Jabadu
Výsledek Petry vypadá velmi přívětivě, ale zase tak moc winnerů nedala. Begu hrála jako šílená. Mlátila do toho hlava nehlava. Otázkou je, co byly UE a co UF.
Dobré je, že si Petra zvedla sebevědomí a pošetřila síly.
Ale její pohyb stále není "v zóně".
Ale lepší se to. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Timea ve srovnání s Irinou rozhodně tolik UE neudělá. Věřme, že Petra i v pondělí udrží minimálně dnešní téměř absolutní odhodlání a koncentraci.
Reagovat
smazaný uživatel
Zas nedělejte z Timey nějakou antukovou přebornici, vždyť toho letos na antuce zas tak moc neuhrála.
Reagovat
blixa
No Timea je podle TP expertů tak skvělá a výtečná, že Petra už je předem 3x poražená a bude ráda když neodejde se dvěma kanáry :D
Reagovat
FulnekUltras
Dnes hrála Timea se soupeřkou Petře hodně herně podobnou. Naše lvice bude muset být v pondělí hodně tvrdá, přesná, ale i trpělivá...
Reagovat
smazaný uživatel
Podobnou, ale ne stejnou. ;-)
Reagovat
Jabadu
Přísná!
To je to správné slovo. :-)
Reagovat
blixa
Krutopřísná ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hustodémonsky krutopřísná! :-))
Reagovat
Jabadu
Mimochodem, tak mě napadlo, lev se prý nikdy nepustí do souboje se lvicí. Jistě by vyhrál, ale ta zranění a šrámy by mu prý nestály za to.
Navíc nasranost, problémy, hádky, vyčítání ...
Moudrý král zvířat. :-)
Reagovat
blixa
Nooo, tuším který TV pořad si viděl ;-) Dá se říci že v zásadě ano, ale není to zcela 100%tní, jsou situace kdy lvi třeba zabijí lvici z jiné smečky (doslova ji utrápí) a pod. Ale to by bylo na dlouho. Sociální život lvů je dosti složitý a ne úplně jednoznačný. Kočky jsou z principu zvířata samotářská a lvi jsou v tomto ohledu výjimkou, což jim přináší mnohé výhody ale i mnohé komplikace.
Reagovat
Jimbo
A ještě ke všemu nejdou načíst streamy, kde dávají Strýcovou...
Reagovat
sprchon
http://www.sportingvideo.tv/20150524/vv55617aef4a9560.98387798-1079297.html
Reagovat
Kytka
Tak to je těžká nuda. Tolik zajímavých zápasů běží a oni dávají na Eurosportu jediný. Jak nadal těžce masakruje toho mladýho chudáka. Mně osobně by víc zajímal kterýkoliv z těch dalších třech mužských zápasů co právě probíhají. Nejvíc Anderson - Gasguet. nebo i Ferrer - Bolleli. Furt sledovat tu čtyřhlavou saň mně fakt nebaví.
Reagovat
smazaný uživatel
Všimli jste si, že letos oba turnaje začínají ve stejný den? Takže Bautista si bude muset vybrat kam pojede a příjde minimálně o 250 bodů.
Reagovat
tommr
ne tak docela. Hertogenbosch a Stuttgart se letos hrají už ve 24.týdnu a RBA se body za Hertogenbosch budou odečítat až ve 26.týdnu a za Stuttgart dokonce až v 30.týdnu. Může si tedy ty body obhájit i na jiných turnajích - např. v Nottinghamu kde se letos hraje poprvé ...
Reagovat
Kytka
Bautista v Nottinghamu? Ten a na trávě? Ten poleze n antuku dokud to půjde.
Reagovat
tommr
Bautista ale není typickej španělskej antukář. Hertogenbosch se hraje taky na trávě a loni ho dokázal vyhrát ... :)
Reagovat
LukasH
Je to fakt rozdíl, když v roce 2012 měla Petra ve 4. kole slaboulinkou a neškodnou Lepču a teď bude hodně nebezpečná Timea. Tenkrát se do toho semifinále dostala ani nevěděla jak. Teď to bude o poznání těžší, ale zase pokud by to zvládla, mohly by se dít velký věci...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Však ona Petra v. 2015 je daleko silnější než Petra v. 2012 ;-)
Reagovat
Jabadu
No, na to vem jed! :-)
Reagovat
LukasH
Petra by těžko mohla Timeu porazit s výkonama z prvních dvou kol, ale dnešek byl už jinej. Neříkám, že to bylo excelentní, ale bylo tam odhodlání, jistota, přesnost a razance, což už se začínalo trochu projevovat v posledních gamech se Solerovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, věřím v lepší zítřky....bez zlepšené hry to nepůjde...
Reagovat
Fandina
Tohle mě v článku dole pobavilo.

Po výhře nad Beguovou měla Kvitová opět dobrou náladu. Hned se sama ptala, kolik má teď dohromady nevynucených chyb v turnaji. "110," rychle si se smíchem odpověděla, protože byla ráda, že tentokrát na kurtu zkazila jen devětkrát.

http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/313224-kvitova-hlavni-cil-jsem-si-uz-splnila/
Reagovat
FulnekUltras
Hlavní cíl se vždycky posouvá o zápas dopředu... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.aktualne.cz/french-open-v-televizi-zaostreno-bude-na-ceske-jednicky/r~278fc682c3b211e2a50b002590604f2e/
Reagovat
smazaný uživatel
bude dnes na ČT sport ještě něco z tenisu?
Reagovat
Michaelus
ne.
Reagovat
FulnekUltras
na ČT škoda slov i písmen...
Reagovat
kada.tom
dnes už ne, zítra budou určitě dávat Tomáše a Lucku - pokud nebudou hrát současně, což asi ne, protože Lucka by měla se Sharapkou hrát na Chatrierovi a stejně tak Tomáš s domácím Joem :-))
Reagovat
Jabadu
ČT má koupené hodiny a šetří je na české hráče. Loni to také tak bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
ale loni toho dávali mnohem víc. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10885877617-french-open-2014/214471291353002-mathilde-johanssonova-karolina-pliskova
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10885877617-french-open-2014/214471291353004-heather-watsonova-barbora-zahlavova-strycova
letos jen Petra, Béďa a Lucka
Reagovat
Fandina
Tady je i Lukáš, Kája a Andrejka se Serenou
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11144783015-french-open-2015
Reagovat
Kozoroh
ČT má 140 koupených hodin, ale část hodin spotřebují na opakování zápasů a na ranní sestřihy.
No a jelikož je to ČESKÁ televize, tak pro ni je důležitější záznam zápasu českého hráče než živý přenos z utkání dvou cizinců...
Reagovat
FulnekUltras
záznamy se do toho celkového nakoupeného hodinového limitu počítají taky ???
Reagovat
Jabadu
Napadá mne, že to by mohl vědět jenom někdo, kdo v ČT pracuje. :-)
Reagovat
FulnekUltras
a během dvouhodinového záznamu si může uvolněně vychutnat kávičku v rešpíciu... ;)))
Reagovat
Jabadu
Třeba to je ON. Ostatně komentátoři z Eurosportu sem také píší. :-)
Reagovat
FulnekUltras
a sbírají rozumy, což se při komentování kolikrát i projeví... ;)
Reagovat
Jabadu
Popravdě se ale více dozvíme my! Některé interní věci mohou vědět jen oni. Což já osobně považuji za příjemné, když se dozvíme něco navíc. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Lepší, než psát nějaké maily s odpovědní lhůtou 30 dnů... ;)
Reagovat
Jabadu
Tak samozřejmě. Z Novasportu sem píše nějaký nick na B. Než se začnou místní hateři hádat, tak jim vysvětlí, proč nedávají třeba Berdycha. Většina lidí to sice ví, že to určuje ústředna, ale někteří si to musí přečíst. Pak jsou teprve spokojeni.:-)
Reagovat
Vojtaakk
Pokud opakují něco, co už vysílali, tak se to do toho nepočítá. Pokud jde o zápas, který neni živě, ale předtim neběžel, tak se tam počítá. A taky se do toho pravděpodobně počítají ty večerní sestřihy.
Reagovat
baggik
Nic jiného bych od nich nečekal, ale proč v prvním kole řeknou, že letos bude více tenisu z FO, že nebudou dávat jen české zápasy, dokonce odvysílaji podstatnou část zápasu Šarapovové, ale od dalšího dne najednou mlčí a kromě toho, že dávají jen české hráče tak dokonce jen některé. Diváci tak přišli o slíbené zápasy Lucky H. a Terezy S., to už mi přijde nefér. Dneska hrála Petra Kvitová hodinu, zítra zřejmě vypadne Lucka, pak bude jeden zápas denně Petra/Tomáš což taky nemusí trvat dlouho a nakonec kdyžto spočteš tak budeš mít 50 hodin live Tomáš, Petra, Lucka plus jeden zápas Andrey, Karolíny, Rosola a Veselého a zbytek neustálé záznamy třikrát denně, gratulace. Jako je to jejich věc a jejich věc že se lidi radši podívaj jinde, ale proč teda lžou.
Reagovat
Kytka
To je pravda. A místo toho tam dávají i nějaké tisícileté stokrát omleté dokumenty, které už nikoho nezajímají.
Reagovat
Jabadu
Když si zahraji na profesora Langdona a budu nick považovat za anagram, vychází mi zajímavé příjmení. :-)
Reagovat
FulnekUltras
No Richard st. ve Stadiónu - to býval jinší machr... ;)))
Reagovat
Kytka
Když mi na Eurosportu běží živé zápasy, tak koukám radši tam. Teda kromě těžké nudy, když Někdo z té čtyřhlavé saně masakruje nějakého chudáka kolem stovky na žebříčku. To zajímavé není.
Reagovat
smazaný uživatel
dnes otočila zápas :) gratuluji
Reagovat
misa
má stále šanci získat dva poháry. To se mi moc líbí :-))
Reagovat
Michaelus
Dokázal to v poslední době vůbec někdo jiný kromě Sereny?
Reagovat
misa
Nevím, asi ne, špičkové singlistky už debly na gs. moc nehrají.
Reagovat
tommr
úplně by stačil jeden ... :)
Reagovat
EllNino
Julča to takyzvládla audržela Němky ve hře, kdo by to byl řekl, když bylo v 3.kole hned 5 Němek :) ...
Reagovat
sprchon
Skvělé, že zrovna Julča. :) A v dalším kole má Saru, to bude zajímavé...
Reagovat
Jabadu
"Petruško se Serenou si nedělejte žádné starosti. Ta už je mimo hru. ... Jede domů." :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/237825/kvitova-se-zlepsila-aby-nejela-domu-jen-9-chyb-brut-smala-se.html
Reagovat
sprchon
Pořád působí v pohodě. Tak snad Timču zdolá. :)
Reagovat
misa
9 UE na antuce zaslouží pochvalu.
Reagovat
tedi
obzvlast, pokud jsou v tom zapocitany i dvojchyby. ale i kdyby nebyly.
Reagovat
smazaný uživatel
Do UE se DF asi počítají, takže jen 5 "normálních" UE? To je bomba! :D
Reagovat
FulnekUltras
Tak jen ať to Petře takhle vydrží i do osmifinále...
Reagovat
sprchon
Jo, je to tak... Po prvním setu to bylo 6, celkově 9. Super. :)
Reagovat
FulnekUltras
dnes zaslouženě odpravila Kikinu. Pozoruju Alison už rok od loňského RG-dramatu s Dominikou a je krásně vidět, jak se vytrvale zlepšuje. Osmifinále s Mitu bude určitě zajímavý boj dvou velice sympatických hráček - a osobně je mi jedno, která z nich postoupí. Hlavně, aby to bylo proti Petře, která bude mít s Timeou těžkou šichtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ve 2. setu už to bylo úplně bez šance... Co k tomu říct? Kiki dneska podala svůj jednoznačně nejhorší výkon na letošním RG a vzhledem ke skvělému výkonu soupeřky to nemohlo dopadnout jinak... To 3. kolo se dá u Kiki brát ze dvou pohledů. Na jednu stranu je dobré, že vyřadila vysoko nasazenou hráčku a obhájila loňský výsledek. Na druhou stranu je to škoda, protože vzhledem k losu mohla být klidně ve čtvrtfinále. Těšil jsem se, že Kiki bude po RG atakovat svoje žebříčkové maximum (36. místo), ale nakonec to není tak horké. Takže momentálně převažuje zklamání... Každopádně Kiki v prvních dvou kolech ukázala, že umí zahrát a snad to ukáže i ve Wimbledonu (kde nic neobhajuje). Hru na trávu rozhodně má.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes to bylo opravdu zklamání. :( škoda no
Reagovat
Jabadu
"Pařížský antukář při pohledu na kurt Philippa Chatriera zřejmě přemýšlí o smyslu života." :-)
Reagovat
FulnekUltras
na ČT-Bosáka jedině hajnýho Bosáka...
Reagovat
FulnekUltras
a radši s nabitou flintou... ;-)
Reagovat
EllNino
Jono osmifinále Mitu/Van Uytvanck ...Kája to propásla, to je bohužel jasný, ale zase nebyla zdravá, bohužel :(
Reagovat
smazaný uživatel
To zas bude keců, jestli Petra oba zápasy zvládne, že měla lehký soupeřky. :D
Reagovat
misa
Na cestě za titulem zase neporazí hráčku top 10 :)
Reagovat
blixa
No jestli vyhučí Serena s baťůžkem, může se stát :D
Reagovat
sprchon
Protože prohraje se Serenou v SF. ;) :D
Reagovat
tommr
hlavně aby to nepropásla i Petra. Čtvrtfinále proti Mitu/Van Uytvanck zní na GS jako pohádka ... :)
Reagovat
FulnekUltras
jedna i druhá budou v současné formě kvalitní a obtížné čtvrtfinálové soupeřky...věřím, že pro Petru !!!
Reagovat
baggik
Tak zase pro Van Uytvanck to čtvrtfinále bude sen, tak jí to přejme.
Reagovat
kada.tom
Mladenovic venku - nedá se říct, že by mi to vadilo :-)
Ale teda jedna z Mitu/Uytvank v QF - to je fakt strašný ... snad Petra tu Timeu dá, aby to QF nebylo úplnou katastrofou.
Reagovat
sprchon
Já měl období, kdy mi Van Uytvanck docela vadila. To pořád narážela na naše hráčky a znepříjemňovala jim život. :D Teď se od nich drží stranou a já ji pomalu začínám uznávat... Prostě jde nahoru, no. Ale Kiki je škoda.
Reagovat
sprchon
Dneska úplně v pohodě, Lucka působí dost dobře. :)

No a další kolo si dají proti Katce a Belindě, to musím vidět. :)
Reagovat
tommr
Lucka s BMS zatím pokračujou v letošní GS neporazitelnosti - už vyhrály 9 GS zápasů za sebou. Tak snad jim to ještě pár kol vydrží ... :)
Reagovat
sprchon
Doufám, že jo, ale nezlobil bych se, kdyby vyhrála Katka s Belindou. V Praze se mi moc líbily, klape jim to spolu a taky jim přeju úspěch. :)
Reagovat
tommr
proti jiným soupeřkám bych jim taky přál, ale Lucka s BMS mají u mě jednoznačně přednost, protože bojujou o deblovej TM ... :)
Reagovat
misa
Zatím 8, protože v deblech se na GS nehraje 4. kolo. Dobrá dvojice: Lucka má skvělý servis a s její hrou od základní čáry má většina deblistek velké problémy, Bethanie je zase skvělá na síti.
Reagovat
tommr
máš pravdu - přidal jsem jim omylem jednu výhru. Snad jí ale stejně získají v příštím kole kdy budou poměrně jasný favoritky ... :)
Reagovat
Fandina
Šafinka s Beth hrají moc dobře. Pohodička se dívat. Nádhera. Gratulka k postupu.
Reagovat
kada.tom
Lucka s Beth jedou dál, dneska soupeřky hodně rychle vyřadily :-)
Jen tak dál :-D
Reagovat
VlS
jsou hladce v OF 6:3;6:2, čeká Katka s Melindou
Reagovat
smazaný uživatel
Belinda se přejmenovala? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Slovy Jaromíra Bosáka: "Těžký vole, těžký." :(
Reagovat
Jabadu
:-)
Reagovat
mac.hall
V dnešním zápase se výkon Petry sice oproti prvním 2 kolům zlepšil, ale stále to není žádná sláva. Příští zápas pro ni bude konečná, tedy , jestli se nestane zázrak a nepůjde se svým výkonem výrazně nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Nefandím Petře, ale ty píšeš furt to samý a už je to nuda...
Reagovat
tommr
ale má pravdu. Petru ted čeká mimořádně těžká soupeřka o čemž se moh každej dneska přesvědčit. Pokud chce Petra přes ní přejít bude muset podat mimořádnej výkon k čemuž jí dosavadní soupeřky rozhodně nedonutily ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
S tím se dá určitě souhlasit, ale on to podává trochu jinak. Píše, že by se musel stát "zázrak, aby Petra šla se svým výkonem výrazně nahoru". Jakýpak zázrak? To u Petry vidíme dnes a denně, že v prvních kolech hraje tužku a když postoupí dál, tak jde její výkon výrazně nahoru. :D
Reagovat
Michaelus
Někteří lidi si totiž myslí, že objevují Ameriku :)) Už včera se psalo, že se Petra musí zelpšit o já nevím kolik procent. A teď, když to zvládla zase to stejný :D Petra je Petra a na ni tabulky neplatí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá.
Reagovat
mac.hall
Jo , máš asi pravdu , ale jinak to nevidím, Rád bych napsal , že Petra podala skvělý výkon, ale bohužel realita tomu neodpovídá. Stále to není na závěrečná kola GS turnaje. Neříkám , že Petra nemůže přes Timeu přejít , ale opravdu tomu nevěřím. Slovo zázrak jsem použil tak trochu jako nadsázku. Počkáme si a možná Petra překvapí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi mimoň.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi mimoň.
Reagovat
smazaný uživatel
Já věřím že Timeu dá. Dnes to už nebyl mod KumKhum ale Madridský mod, věřím že to letos na RG bude něco velkého
Reagovat
smazaný uživatel
drtí Mladenovicovou, musím se smát, případná čtvrfinálová soupeřka pro PK tak možná vzejde z dvojice Mitu-Van Uytvanck :D To je vtip?
Reagovat
smazaný uživatel
Má hroznej lehkej los
Reagovat
smazaný uživatel
Ona, nebo Bacsisnzky. Prakticky spolu hrají o semifinále :)
Reagovat
smazaný uživatel
no nemá. Begu nebyla žádná ořezávátka a Bačinská je dost těžký soupeř. Pokud Petra vyhraje RG nikdo až na pár vyjímek se nebude ptát jak měla Petra lehký los.
Reagovat
FulnekUltras
lehký - těžký...to se uvidí až na hřišti... ;-)
Reagovat
kada.tom
vtip to bohužel není a ono ani možnost Mitu/Mladenovic není o nic zvučnější ... chce to porazit Timeu a pak nepodcenit QF - SF by pak bylo už super výsledkem :-)
Reagovat
Pavlis
Petra bude muset sázet esa, dobře podávat, hrát agresivně, hecovat se od prvního míčku a tolik nechybovat. Pak věřím, že tu Timeu porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
V Osmifinále to bude hodně těžké, ale pro Bačinskou to bude 1.Osmifinále na GS a poprvé bude hrát na velkém kurtu tak snad se trochu rozklepe. Zkušenosti jsou jednoznačně na straně Petry. POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ
Reagovat
kada.tom
Timea asi horší varianta pro Petru. Ale od Begu se taky čekalo víc a jak ji Petra přejela.
Myslím, že Petra vyhraje a postoupí do QF.
Reagovat
smazaný uživatel
Přála jsem si Madison... Timea bude hodně těžká soupeřka. Docela se toho bojím.
Reagovat
blixa
Ve čtvrtém kole je třeba zapnout mód robocop ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska už místy fungoval. :)
Reagovat
Fandina
Doufám, že se David dobře díval a na suverénní Timeu se s Petrou dobře připraví. Peti pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
Madison to práskala jako vždycky, ale Timea kazí opravdu minimálně...
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, Kiki hodně kazí a Van Uytvanck hraje opravdu dobře. Obrat je možný, ale to by se aspoň jedno z toho muselo změnit...
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki dneska na síti zatím úplně jalová... :(
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě k tomu ji Belgičanka nechává ochutnávat vlastní medicínu - dropshoty.
Reagovat
FulnekUltras
zatím slušně drtí domácí krásku...jen tak dál !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu se tě zeptat, z jakého důvodu přeješ Van Uytvanck? :D
Reagovat
blixa
Nesnáší Dulcineu :D
Reagovat
Fandina
:-)))))))
Reagovat
Oin
Tu mají rádi jen donkichoti.
Reagovat
FulnekUltras
Nemám co dodat... ;-)
Reagovat
baggik
Určitě lepší hráčka. Mladenovič jednu sezonu vyletěla, ale teď je to slabota, u ní to třetí kolo je maximum. Van Uytvanck je skromná dívka s takovým vesnickým vzhledem, podceňovaná dívčina o kolo které nikdy nebude mediální humbuk si sní svůj sen. Mimochodem kde je dneska supertalent Mestach a kde Van Uytvanck.
Reagovat
misa
ve čtyřhře:

http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_location=ufi

Sice to není moc kvalitní, ale aspoň něco. Zajímavé je, že Lucka hraje debl v jiném oblečení než singl :)
Reagovat
tommr
ten stream mi sice nefachá, ale hlavní je, že se Lucce s BMS zatím daří ... :)
Reagovat
misa
Jak je to možné?
Reagovat
MorusRubra
Najdi si tenis na té boční liště a pak si najdi zápas. Mně ten link napřímo taky nefungoval.
Reagovat
misa
jo
Reagovat
Fandina
Nebo tady.
http://www.sportingvideo.tv/20150524/vv556178f27d1b80.44194372-1079286.html
Reagovat
tommr
díky za odkaz. Tenhle stream mi chodil bez problémů takže jsem viděl aspoň konec zápasu ... :)
Reagovat
Lenca45
V jakém oblečeni hrála? :D
Reagovat
misa
Růžové triko a šedivá sukýnka.
Reagovat
Mayo
Tesim sa na slager dneska Serena Vika.snad bude vurovnany zapas aj ked..., ale bude Giro, tak neviem ci sa to stihne...
Reagovat
dadaft
Bacsinszky - Keys 64 ..

zápas zatím splňuje očekávání.
Timea je v laufu, požívá všechny typy úderů, všechny délky a úhly, pestrý tenis, který dává smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím je těžší soupeřkou, než jsem si myslel...
Reagovat
FulnekUltras
nakonec přece jen dokázala přetlačit mladé americké sebevědomí, ale dá se ještě čekat slušné drama...
Reagovat
FulnekUltras
které nakonec Timea nepřipustila...těžká osmifinálová soupeřka pro Petru, těžká...
Reagovat
re.dihel
Tak David Kotyza sedí zrovna na místě, které snímá kamera při podání.
Reagovat
FulnekUltras
a pozorně sleduje, kam kdy včeličky lítají...
Reagovat
Fandina
Jupíííííííííííí Albot Rosol porazili Gonzalez Sa a jsou ve čtvrtfinále. Pěkný mač. Super a gratulka.
Reagovat
kada.tom
Rosol/Albot prohrávali ve 2. setu, prohrávali dokonce ve 3. setu už 2-5 a teď podávaj na výhru a je to 6-5 ve 3. setu ...
Reagovat
MorusRubra
A je to.
Reagovat
kada.tom
a zvládli to, pěkná otočka :-))
Reagovat
dadaft
dnes Petra dobrý výkon. )) gratulace.

dobře i Mitu, jejíž mladý přímočarý tenis na Francescu platil.
zatím životní turnaj pro ni.

a teď Bacsinszki - Keys, pro mě jeden z nejočekávanějších dnešních zápasů.
Reagovat
VlS
Jo, zajímavá holka
Reagovat
FulnekUltras
a kurewsky nebezpečná...
Reagovat
smazaný uživatel
Solidní výkon, mám radost. Sebevědomí roste.
Reagovat
Fandina
Sara jupí. Mám jí ve fantasy. Dneska ve dvou setech. Gratulka!
Reagovat
Carloss
Petra dneska hrála výborně. zaujaly mne ty kratší vítězné míče. zřejmě našla recept jak si poradit s těmi těžkými balóny a těžkou antukou. tohle by mohlo platit i v příštím zápase. ovšem timea nebo keys bude hodně těžkej soupeř. zvláště timea se zdá ve formě a je to hráčka která petře nevyhovuje a navíc jí může nahrávat i povrch. no hlavně že to není carla.

nicméně pokud se petře podaří přejít do čtvrtfinále tak tomu znovu nenarazí na nikoho obzvlášť silného. a přípané semifinále se serenou už bude fofty fifty. tak uvidíme.

zítra jsem hodně zvědavej na Lucku proti šarapce, podle mne hraje lucka hodně konzistentně a není v tomto zápase bez šance.
Reagovat
tommr
jj příští kolo bude pro Petru kritický a rozhodne se v něm o tom jestli letos na FO uspěje nebo ne. V případným čtvrtfinále by pak narazila na mnohem lehčí soupeřku a v semifinále se Serenou by už mohla jen získat ... :)
Reagovat
FulnekUltras
hlavně pozor na Mitu - aby ještě nechtěla Irinu za dnešek pomstít...
Reagovat
baggik
Serena dnes končí.
Reagovat
blixa
Nebyl bych tak pesimistický :D
Reagovat
baggik
Se uvidí večer. Tak pro tebe jako fanouška Sereny to zní depresivně, pro mě přesně naopak. :-D
Reagovat
blixa
Já jsem fanoušek Sereny ???!!! :-o :-o :-o No co se tu člověk nedozví :D :D
Reagovat
Bloody13
Výpadek Petkovicový zřejmě pomůže Lucce a Karolíně v žebříčku.
Reagovat
tommr
jj Petkovicová byla jediná hráčka, která měla reálnou šanci na to, aby Karolínu a Lucku ještě předstihla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný obrat v 1. setu a nakonec to Mitu dotáhla. Tak snad její příští soupeřkou bude Kiki... Jinak si myslím, že Mitu asi hodně povzbudila výhra ve Fed Cupu proti Genie.
Reagovat
George_Renel
To by už letos muselo být povzbuzených..... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No vždyť ano. Lucka letošní rok zahájila výhrou nad Genie (dokonce s kanárem), pak vyhrála turnaj Premier a dostala se na životní maximum ;-)
Reagovat
EllNino
Mitu to zvládla ! :) po Soraně Cirstee zase trochu hezká Rumunka a výborně si s tím poradila, gratulace, tak nutno říct, že 4. kolo Mitu-Mladenovic/Van Uytvanck je docela pecka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně jsem rád, že nepostoupila Schiavone. :D Zatím teda nevím, jestli je to pro Kiki dobře (nejdřív taky sama musí postoupit)... Jinak Mitu vypadá opravdu jako sympaťačka a dneska po zápase byla zase hezky dojatá. :)
Reagovat
EllNino
jj :) vypadá to na moc fajn holku, na Rumunku nebrečí a nevzteká se a hraje utočně, trochu mi tu Soranu připomíná :)
Reagovat
Fandina
Mitu jde dál a hrála moc dobře. A pak se divme Káje, že rozmlátila raketu.
Reagovat
Fandina
A ať už bude Petra hrát s kýmkoli, bude to podle mě těžší soupeřka, než byla dneska Begu. Už jen proto, že Petra jí porazila v Madridu a měla jí trochu přečtenou, kdežto s Madison i Bacsinszky Petra letos prohrála. A souhlasím s tím, že Timea je teď hodně silná a hodně se jí daří a třeba Káju v Římě úplně přejela.
Reagovat
tommr
pro příklady nemusíme chodit ani tak daleko - Terezu Smitkovou deklasovala Bacinski ted na FO ...
Reagovat
Fandina
To je pravda, ale já jsem ten zápas s Terkou viděla jen jedním okem, ale v Římě jsem seděla u kurtu. A Timea hrála super. Bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
ale Terka nemá Petřiny kvality. Petra pokud předvede dnešní výkon tak na to má
Reagovat
FulnekUltras
V dnešním zápase taky tipuju Timeu a of s Petrou už bude na krev.
Reagovat
smazaný uživatel
ale Petra není Kája, na Timeu i Madison Petra má. Na antuce není Madison tak silná a Timea také ne. Pokud Petra pojede v Madridském tempu na v Sobotu zvedne trofej nad hlavu
Reagovat
smazaný uživatel
opravda na-tak
Reagovat
FulnekUltras
jestli Begu zabere opět jako startér, není už vlastně co řešit... ;-)
Reagovat
Fandina
Tak to si samozřejmě přeji, madridský mod a po dnešku to vidím lépe a lépe. Ale Timei i Madison se bojím moc. Peti pojď!!!
Reagovat
VlS
to byla poslední Němka, ne?
Reagovat
EllNino
Julča ještě, taby mohla vyhrát :)
Reagovat
VlS
tu jsem nějak zazdil, asi proto, že není normální, aby se dostala tak daleko :-(
Reagovat
kada.tom
ještě je tam Goerges ...
Reagovat
ta-dah
...jeste Julie...
Reagovat
Pavlis
Ale já to stejně furt šíleně prožívám, když zvýšila na 5-2, řval jsem na celej barák :) První set dost ovlivnily horší povětrnostní podmínky, Petra měla asi i horší raketu, Rumunce to létalo líp. I tak obě v prvním dějství dost chybovaly. ve druhém setu už to byla jednoznačná záležitost a Petra dominovala. Na výměny byl pěkný pohled, stejně jako na první proměněný mečbol vítězky. Věděl jsem, že to dá hned napoprvé. Fakt, že jo! Dočkala se druhého týdne tedy. Gratulka, Petro :)
Reagovat
smazaný uživatel
gratuluji :) Pěkná odveta za loňské čtvrtfinále.
Reagovat
FulnekUltras
Evidentně ji rostoucí kvalita na druhé straně sítě přiměla k vyšší koncentraci a výrazně lepšímu výkonu, za což byla odměněna hodnotným výsledkem. Nebezpečnou Rumunku k ničemu vážnějšímu nepustila, obdivuhodně ji dokázala přetlačit i v delších výměnách a velmi solidně zvládala první servis a return. Nádherný winner lobem po předchozím trochu šťastném zkrácení hry těsně za síť je už dnes jen taková sympatická třešnička na dortu, který si teď Bumbrlíček může pár hodin spokojeně vychutnávat. Pak už začne příprava na pondělní osmifinálový duel, kde to už opravdu půjde takříkajíc z tlustých do tenkých. S dnešním přístupem a výkonem se však naše lvice nemusí bát nikoho.
Poooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Roger_Federer
Pane joo.:).hlavne ten luxusni prvni servis.:)..
Reagovat
FulnekUltras
Nic není ideální ;-), ale esa tam byla taky... ;-) Navíc s postupem času Irina stále víc riskovala nejen na returnu a Petina BL pro ni začala být proklatě blízko.
Reagovat
dadaft
zase si nenamlouvejme, že Begu na returnu předvedla něco světoborného.

Bacsinszká nebo Keys budou returnovat líp, si myslím.
Reagovat
FulnekUltras
je to o hlavě a sebedůvěře...Timea (patrně?) si na Petru bude věřit víc...Madison (případně) taky...
Reagovat
kada.tom
Sááááááááááááááááááára :)
Super, už 4. kolo - je co obhajovat :-)
A další Helmuťačka venku :-D
Reagovat
24tomas
helmuťačka.. tak to je opravdu intelektuální pojmenování..
Reagovat
smazaný uživatel
Našel jste někdo stream na debla Lucky a Beth?
Reagovat
aligo
Na živých přenosech najdeš všechny
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja jsem asi slepá protoze tam zrovna tenhle zápas vůbec nevidím
Reagovat
aligo
http://cdn.livesport.sx/webplayer.php?t=&c=&lang=ru&eid=317893&lid=185133&fwm
Reagovat
tedi
vypada, ze nebude. eurosport dnes prestal vysilat z kurtu 3 a 6. :((
Reagovat
smazaný uživatel
tak to se mi teda ale vůbec nelíbí
Reagovat
Roger_Federer
Copak jsem videl jiby zapas nez vsichni ostatni?
Prvni set byl od Petry tragicky(snad prvni dva gemy), nebyt toho ze Begu byla jeste o level horsi, tahaly by se tsm jeste ted.
Ve druhem se Petra v 5 hre uklidnila a v klidu dorazila spatnou Begu.
tohle byl pekny zapas ??
Reagovat
blixa
Asi jo, na cos to vlastně čuměl chlape ? :D
Reagovat
tommr
tentokrát se musím Petry zastat. Ona přece nemůže za to, že soupeřka nepodala optimální výkon. Petra hrála to co bylo potřeba na postup a zvládla to bez jedinýho zaškobrtnutí. To zaslouží uznání ... :)
Reagovat
Roger_Federer
:)..ano.krasny zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Připadá mi, že objektivní pohled na hru Petry je někde mezi tebou a iqem... :D
Reagovat
Roger_Federer
Ja samozdrejme trochu provokuju..rad.:)
Nic mene, kdyz vidim dobrej zapas Petry, rad ji pochvalim.Ale dneska to tady zas ruzovobrejli..
Reagovat
blixa
Ty toho nakecáš :D
Reagovat
LukasH
Jseš už zaujatej. Samozřejmě to nebyl výkon jako třeba ve finále Wimbledonu, ale byl to výkon dobrej. Už jen proto, že si Petra držela svoje podání a soupeřka neměla brejk. Navíc Begu servírovala dost dobře. Ty si prostě vždycky najdeš něco. Doporučuju občas kouknout na jiný hráčky. Třeba na Marii, která včera sázela jednu dvojchybu za druhou.
Reagovat
Pedronegro
tak já jsem rád, když hraje takhle, podle vás špatně, a je to přitom v pohodě bez nervů
Reagovat
smazaný uživatel
Tak úplně ideální to dneska nebylo, Petra umí hrát ještě líp. Ale oproti prvním 2 zápasů to bylo jako "nebe a dudy"... Teď už věřím úplně všemu... :D
Reagovat
LukasH
Ono je to taky proto, že tahle hra Petře vyhovuje. Nemusí nic zrychlovat. Ty dvě předtím - antukářky, stály daleko za BL a servis jí vracely slajzem.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra už tu sice hrála i semifinále v roce 2012, ale teď, jak si všichni stěžujou na ty kurty, si myslím, že je osmifinále mooc pěkné :)Tak jen tak dál :)
Reagovat
FulnekUltras
a co nejdál... ;-)
Reagovat
baggik
Petra Kvitová, krásná práce! Dneska hrála mnohem přesněji, vyhazování se přenechala soupeřce a hladce profičela do osmifinále. Jen tak dál. Ovšem prubířský kámen ji čeká až v pondělí, jak už jsem říkal před turnajem. Basczinski i Keys jsou velmi kvalitní hráčky, mnohem lepší než ty, které Petra potkala doposud a navíc obě už mají její skalp. Já ale věřim, že i tuhle překážku Petra zdolá a dojde daleko.
Reagovat
blixa
Spíš Timea, Keys na téhle oranici bude mít poněkud otupené zbraně.
Reagovat
tommr
taky si myslím, že Petru čeká spíš Basczinski jejíž hra je na antuce pro Petru mnohem nebezpečnější ...
Reagovat
baggik
Netroufnu si odhadovat jak dopadne jejich dnešní zápas, radši se na to v klidu podívám. :-) Jinak Timea má letos formu jako hrom, neznám letošní pořadí v race, ale myslím si,že tam je určitě v top 10.
Reagovat
HayashiM
"Až" dvanáctá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je na 12. místě.
Reagovat
baggik
Aha, no tak těsně vedle, ale střílel jsem od boku. :-D Teď jsem si to našel a pokud by dnes vyhrála tak bude 11., se ztrátou 30 bodů právě na Madison, tak to nebyl až takovej úlet. :-D
Reagovat
baggik
Vida Madison 10. v race, mimo jiné to potvrzuje moje slova, že obě potencionální soupeřky budou nebezpečné.
Reagovat
blixa
Bože další žebříčkofil :D
Reagovat
baggik
To nee, vůbec. Ale race ti v první půlce roku řekne mnohem víc o formě než celkovej žebříček. Mně stačí, že numero uno je jasné na dva roky dopředu :-D
Reagovat
blixa
Race je taky žebříček :D
Reagovat
blixa
Není, je dvanáctá, ale na desítku moc neztrácí.
Reagovat
Fandina
hrála dneska super. Nádhera, nádhera, nádhera. Mám velkou radost a velikánská gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Prokletí třetího kola konečně zlomeno, snad to Petru uklidní a nakopne. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To bych jí radil, nebo jí nakopne tommr :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je motivace jako hrom :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to tu četla, možná by to motivaci byla :D
Reagovat
misa
prolomila 3. kolo netravnatého grandslamu, soupeřky s ní budou mít stále těžší a těžší práci.
Reagovat
FulnekUltras
a co loni touhle dobou ? ;-)
Reagovat
misa
Loni to byla bída :)
Reagovat
FulnekUltras
už probíhal zážeh... ;-)
Reagovat
sprchon
Skvělé, gratulace! :) Věřím, že v příštím kole smázneš soupeřku, ať už to bude Madison nebo Timea. ;)
Dnes dobrý výkon, na své poměry dost málo UE, všechno hráno s rozmyslem. Hezky, mám velkou radost. :)
Reagovat
pockerface
No hlavně si snad Petra dokázala, že může dál než do 3.kola i na jiných GS. Tak jako Lucka to prolomila loni ve Wimbledonu a sama to říká, že najednou hraje jinak, bez nervů, tak snad to bude fungovat i u Petry.
Reagovat
Fandina
Petruška už tady byla i v semifinále, viz přehled jejích účastní na GS.
Australian Open semifinále (2012)
French Open semifinále (2012)
Wimbledon vítězka (2011, 2014)
US Open 4. kolo (2009, 2012)
Reagovat
smazaný uživatel
Prokletí prolomeno! Jooooooo!!!!!
Reagovat
Bloody13
Super, konečně se nám Petra rozběhla a za necelou hodinku soupeřku zničila. Krásnej zápas právě probíhá mezi Kyrgiosem a Murrayem.
Reagovat
pockerface
Petra dneska předvedla opravdu velmi dobrý výkon. Vypadá to, že v hlavě je přepnuto na mód šampionka a mohla by Petra dojít hodně daleko. Petra má pravdu v jednom, potřebuje velký kurt, aby předváděla velké výkony. Takže doufám, že už jí budou dávat jen na centrální kurt :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Následující kolo bude zkouška ohněm. Na druhou stranu kdyby to Petra zvládla, do boje o semifinále získá relativně příjemnou soupeřku z výberu Mitu/Schiavone/Van Uytvanck/Mladenovic.
Reagovat
Paseka
Pokud by to byla Keys, tak ji ma co oplacet z AO !!!!
Reagovat
tommr
Petra má co vracet i Bacsinszký - s oběma hráčkama už letos prohrála ...
Reagovat
FulnekUltras
O motivaci postaráno... ;-)
Reagovat
Paseka
Super Peto. Jen tak dal !!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jisté jsou dvě věci: 1. Petra dneska poprvé na letošním RG předvedla výkon hodný hráčky Top 5. 2. V osmifinále se poprvé na turnaji utká se silnou soupeřkou (počítám, že to bude Timea).
Reagovat
VlS
Ty vidíš mezi Begu a Timeou zásadní rozdíl?
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blixa
Zásadní rozdíl tam není, jen je možné že Timea podá lepší výkon než dnes Begu.
Reagovat
baggik
Zásdní rozdíl tam je. Begu je stabilní hráčka kolem toho 30-50 místa, nikdy neporazila hráčku top 5, předvádí takový klasický tenis, kdy se snaží hrát útočně, ale když někdo zatlačí na ní tak kazí. To Bacszinsky je letos v laufu, dokázala i vyhrát turnaj, Petru porazila ve dvou setech v semifinále v Shenzenu, má slušné údery, umí zaútočit, je běhavá a zdaleka tolik nechybuje. Co se týká letošní formy tak patří do top 10 zcela určitě.
Reagovat
baggik
Tak pardon do top 12. :-D
Reagovat
FulnekUltras
jj, bude to tužší sousto... ;-)
Reagovat
tommr
Bacsinszki bude minimálně o třídu těžší a nebezpečnější soupeřka než byla Beguová ...
Reagovat
smazaný uživatel
Na antuce? To bych neřekl.
Reagovat
blixa
Čirá spekulace, může být, nemusí být. Ženský tenis je nevyzpytatelný ;-)
Reagovat
tommr
letos patří Bacsinszky mezi nejnebezpečnější hráčky na okruhu vůbec. Za chvilku jí ostatně uvidíme v akci a budeme to moct líp posoudit ...
Reagovat
VlS
Já bych hlavně neodepisoval Mad, klidně může Timi vyprovodit.
Reagovat
EllNino
dokonce je to i pravděpodobný :)
Reagovat
FulnekUltras
nemyslím si to, ale uvidíme určitě zajímavý zápas
Reagovat
tommr
já osobně bych to docela uvítal. Petře bych proti Keysový věřil o hodně víc než proti Bacsinszký ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Petře musíme věřit furt... ;-)...ale na druhou stranu se z toho nepo... ;-)
Reagovat
Bob
Samozřejmě máš pravdu, Timea bude úplně něco jiného než Begu.
Reagovat
VlS
Dneska to ani nebolelo - paráda, mód Robocop snad startuje, dneska hodně dobrej výkon.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist