Kvitová ztratila se Zakopalovou jediný game a je ve finále. Čeká ji Halepová

23. 8. 2013, 20:01
Aktuality 353
WTA NEW HAVEN - České semifinále na turnaji v New Havenu mělo zcela jednoznačný průběh. Petra Kvitová za pouhých 50 minut hry deklasovala 6-0 6-1 Kláru Zakopalovou a zajistila si tak pozici v Top 10 i na startu US Open. Ve finále, v němž bude obhajovat titul, se utká se Simonou Halepovou, jež vyřadila čtyřnásobnou šampionku Caroline Wozniackou.
Petra Kvitová

Petra Kvitová v součtu s předchozími turnaji v Torontu a Cincinnati hrála šest třísetových duelů za sebou, ale proti Kláře Zakopalové si vystačila s dvěma sadami. V té první o osm let starší soupeřku smetla "kanárem" a ukončila ji za 27 minut. 

Svou dominanci potvrdila světová devítka i v druhém setu, kdy krajance povolila během prvních čtyř her jediný fiftýn. Rodačka z Prahy prolomila nulu na svém kontě až na poslední chvíli snížením na 1-5, předloňská wimbledonská vítězka však hned poté duel ukončila. Ve čtvrtém utkání se Zakopalovou tak srovnala vzájemné skóre na 2-2, když vyhrála oba letošní duely na okruhu WTA ve dvou setech.

"Konečně jsem hrála jen dva sety! Dnes jsem se cítila na kurtu opravdu dobře, i když na druhou stranu je takové vítězství proti mé kamarádce z Čech trochu smutné," řekla Kvitová, která si bez ohledu na výsledek ve finále zajistila udržení pozice v Top 10.

Zakopalová soupeřce po utkání pogratulovala. "Dneska hrála fantastický tenis bez chyb. Všechno jí vycházelo, můžu jí jen pogratulovat. Přeji jí štěstí do dalšího zápasu, s takovou hrou může porazit každého," citovaly 33. hráčku pořadí WTA internetové stránky turnaje.

Kvitová od loňského triumfu v New Havenu, který byl jejím devátým na okruhu WTA, byla ve finále dvakrát. Letos v únoru v Dubaji na tvrdém povrchu závěrečný duel s Italkou Sarou Erraniovou vyhrála, naopak v dubnu v Katovicích její krajance Robertě Vinciové podlehla.

O titul si třiadvacetiletá Češka zahraje v prvním vzájemném střetnutí proti 23. hráčce světa Simoně Halepové. Jednadvacetiletá Rumunka v druhém semifinále vyřadila po výhře 6-2 7-5 čtyřnásobnou šampionku Caroline Wozniackou , která tak v 25. utkání v New Havenu utrpěla vůbec první porážku po soupeřčině proměněném mečbolu. Loni dásnká tenistka v semifinále vzdala Rusce Kirilenkové.

Halepová má v posledních týdnech skvělou formu, neboť od začátku června ovládla turnaje na antuce v Norimberku a Budapešti a také na trávě v Hertogenboschi. Z posledních 33 zápasů prohrála jen pět (dva se Serenou Williamsovou, jeden s Na Li, se Suárazovou a jeden po skreči) a ve světovém žebříčku by si měla bez ohledu na výsledek finále polepšit o další dvě místa na 21. pozici.

Závěrečný duel generálky na US Open mezi Kvitovou a Halepovou má začátek v 21:00 SELČ. "Hodně si teď věřím," prohlásila Halepová. "Se Simonou jsem ještě nehrála, ale vím, že se výborně po kurtu pohybuje," řekla česká tenistka, která dnes bude v New Havenu bojovat o desátý titul v kariéře a druhý letošní po úspěšném týdnu v únoru v Dubaji.

- WTA PREMIER NEW HAVEN -
(USA / Connecticut, tv. povrch, 690.000 dolarů)
páteční výsledky (23. 08. 2013)

Dvouhra - semifinále:
Kvitová (3-ČR) - Zakopalová (ČR) 6-0 6-1
Halepová (Rum.) - Wozniacká (4-Dán.) 6-2 7-5

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

353
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak nic, hodně štěstí na US Open. Nečekám zázraky, ale snds nás Petra mile překvapí.
Reagovat
lars
Peta byla asi otravena ze slunicka.
Reagovat
LukasH
Nevím úplně co říct. Petra byla herně lepší ty první gamy, kdy měla brejkboly. Docela Simonu tlačila. Mohla je tam využít, ale nestalo se. Ovšem pak se to úplně zhroutilo. První podání odešlo a když už bylo, tak hrozně slabý. Petra zase klasika - auty, síť...
Upřímně, myslel jsem si, že Petra zabere víc, když je to finále. Aby to skončilo takhle ve dvou jednoznačně, to mě vůbec nenapadlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra dneska neměla svůj den, no. Nevyužila úvod zápasu, po prvním zápasu zbytečně zpanikařila a už se to vezlo. Jinak si myslím, že ten zápas byl vyrovnanější, než by se podle skóre mohlo zdát.
Reagovat
PetaM
Na začátku to mohlo být 4:0 pro Petru. Po nevyužitých breakballech, a jednom využitém breakballu soupeřky, to bylo 2:3 a Petra se pěkně vezla.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem taky smutná a zklamaná, nejen ty. Ale vyrovnaný nic nebylo, Petra prostě kazila co se dalo, nevím, jestli už fyzicky nestačila nebo jí to psychicky rozhodilo... nic jí nevyčítám, trpět tím bude nejvíc ona sama. Ale opravdu buď objektivní a nehádej se tady zbytečně s ostatníma :)
Reagovat
misa
budoucí hráčku top 10. Petra po pár chybách v 1. setu nějak odešla. Škoda...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím, že Simona předváděla něco super úžasného. Prostě čekala, až se Petra vyhází. Jestli se dostane do top 10, to se uvidí až jak s jejím sebevědomím zamává první prohra. Takhle těžko bude vyhrávat pořád.
Reagovat
Mr.Pink
Simona je v současné době herně úplně někde jinde než Petra. S Top 10 souhlasím
Reagovat
smazaný uživatel
Děláš si srandu? :-DDDD
Reagovat
Mr.Pink
ne, Simonu sleduju delší dobu a viděl jsem i dost zápasů Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
Simona má teď před Petrou navrch jedině v sebevědomí, herně ani náhodou.
Reagovat
Mr.Pink
ach, má to smysl? :)
Reagovat
Vojtaakk
Tak Simona je lepší především v tom, že dokáže podávat vyrovnané výkony delší dobu! Koukal jsem i na los USO a je v dobré části pavouka (tzn. mimo SW a VA), takze uvidime. Petra má možná herně obrovský potenciál, ale jen málokdy se k němu alespoň přiblíží. Pro mě je Petra velmi podobná jako Sam Stosur. Kdyby to tyhle dvě měly víc v hlavě, praly by se o no.1. Jenže nemaj, jsou to uzlíčky nervů. Petra má narozdíl od Sam ještě problémy s fyzičkou, pokud tohle nezlepší, tak se nebude lepšit ani žebříčkové postavení.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty děláš, jakoby měla Simona nějakou dlouho vítěznou šňůru. Vždyť v poslední době některé zápasy i prohrála.

Takže ta věta o nějakém zamávání se sebedůvěrou až prohraje, není opodstatněná. Ona na Top 10 rozhodně má. A já si osobně myslím, že když ji nezbrzdí nějaké zranění, nemusí to trvat nijak dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Petra US Ope snad budes mat vsetko v hlave OK

lebo ked ti ide tak je to OK
Reagovat
smazaný uživatel
Čím vším to dneska bylo, no nic, vymazat z hlavy a máknout na US Open, ale asi je to hlavou, pozitivni dneska moc nebyla a ke konci už s tím nic dělat nešlo, Halep hrála výborně...
Reagovat
smazaný uživatel
To nemohla takhle hrát s Klárkou? Byl by to aspoň zajímavý zápas o to, kdo se dřív vyhází.. :(
Reagovat
VlS
hrála efektivně a prakticky bez chyb. Nebyl to dech beroucí tenis, ale stačilo to. Petra chudák zas bojovala s dechem, spíš se jí divím, že to v situaci, kdy nemůže dejchat neskrečne a nešetří síly. No nic, finále je fajn.
Reagovat
Fandina
Souhlas. Petra se snažila, ale na Simonu dnes neměla. Také gratuluji Petře k finále!
Reagovat
Nancy_z
No, finále se jí asi jen tak skrečovat nechce... ale Simona jí dneska nedala příležitost chytit dech a hrála bezchybně. Narozdíl od Petry...
Reagovat
Nancy_z
A jinak, vítej zpátky ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Šťastnější vyhrává. To je život..
Reagovat
PetaM
Simona byla lepší :) Občas jí padla nějaká ta šťastná lajna, ale to k tomu patří :) :) Dnes vyhrála zaslouženě :) Petra se po prvním breaku položila :)
Reagovat
Mr.Pink
quesh opět provokuje a chce vyvolat hádku, klasika :)
Reagovat
rib
jj,škoda, že Petra zdá se zpanikařila, když její vynikající hra na začátku nebyla vidět na skóre... Až na to přijde, bude hrát pořád to svoje, výsledek nevýsledek a úspěchy budou narůstat. V každém případě hrála Petra v tomto týdnu nejlíp, co jsem ji za poslední dobu viděla, věřím, že si to uloží do paměti :-)
Reagovat
Nancy_z
Já bych spíš řekla, že lepší vyhrává. Je taky dobrý uznat kvality soupeře po prohře... Simona má momentálně lepší formu než Petra a to je jasný fakt. Tak snad Petře vyjde zbytek sezóny líp ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
no tak po takovém výkonu může být Simona šťastná. Byla totiž dneska jednoznačně lepší.
Reagovat
LukasH
Já se tě obvykle zastávám. Když diskutuješ, používáš jako argumenty fakta a to se mi líbí. Ale víš co mi vadí? Že si neodpustíš napsat, že Petra byla herně lepší nebo že šťastnější vyhrává. Pak se nediv těm narážkám na tebe.
Já Petře strašně fandím, to, jak to dopadlo dneska mě moc štve, ale nenapíšu tohle, když Simona hrála tak, jak hrála. Jasně, kdyby se Petra nesložila, mohla s ní hrát vyrovnaně a taky si myslím, že kdyby hrála svoje maximum, mohla bejt o něco lepší.
Nicméně když to takhle napíšeš, působí to jako provokace.
Reagovat
smazaný uživatel
Čím provokuju, když si myslím, že Simona zas o tolik lepší nebyla?
Reagovat
Mr.Pink
jo, jak jsem psál, je to jeho záměr. Provokace
Reagovat
smazaný uživatel
No tak je quesh frustrovanej z porážky, každej to dává najevo jinak. :)
Reagovat
LukasH
Hele, dneska fakt byla. Já jsem taky často neobjektivní, pokud se to týká Petry, ale bylo to 6:2, 6:2. Samozřejmě, že Petra jí strašně pomohla, ale to třeba Klára Petře včera taky.
Simona to dávala ze strany na stranu bez chyb a Petra nestačila na nic. Ten začátek vypadal moc slibně a pokud by to tak udržela, mohla bejt lepší, ale jenom MOHLA. Nebyla.
A napsat, že vyhrála ta šťastnější - to by se hodilo na zápas Petra - Nasťa, kde skutečně Petra byla ta šťastnější. Tady se nedá o štěstí mluvit.
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře, hádat se nebudu, i když si myslím své.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, Peťulo, ale hlavně ať jsi v pořádku zdravotně. Dnes prostě nebyl tvůj den :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jdu si dát panáka, tohle musím spláchnou. :( Nevadí, příště seto povede, Petro! Hodně štěstí na Us Open.. POJĎ! :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Simona si to vyhrála zaslouženě, gratulace, šla si za vítězstvím a dokázala udržet nasazení až do konce. Peťule, co ale s tebou? :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
chcelo by to odbornu pomoc
ale teraz bez srandy

psycholog by uz mohol prist
Reagovat
smazaný uživatel
Cicko, potřebuješ odbornou pomoc, s tím naprosto souhlasím..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra psychologa má! Tak už toho nechte..
Reagovat
rib
Cico, ty jsi prostě takový cico...
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja pisem fakty
chyba za chybou
asi ty potrebujes pomoc
Reagovat
Roger_Federer
promin..

quesh
Tak ja u tebe dost pochybuju, že jsi nekdy videl nejaky tenis na živo a to že o tenise neviš vubec nic je vic než viditelne..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co Dominiku? Nech toho rejpání, já se taky nevyžívám v tom, abych se tu posmívala, když to teď Féďovi nejde...
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co? Jdi do prdele.
Reagovat
smazaný uživatel
Smutné, Halep exceluje, Petra se trápí. A Cico mě štve.
Reagovat
smazaný uživatel
a co ja ta stvem

ja len pisem narovinu ze nic nehra
ja zato nemozem ze jej zariti fanusikovia to vzdy vidia dobre
Reagovat
PetaM
Cico, vůbec nevíš, co mluvíš. Buď jsi najebaný, nebo fest sfetovaný.
Reagovat
smazaný uživatel
ja len pisem to co je fakt

co teraz mam napisat
ze Petra do praca ked tie jej vypadky sa vzdy opakuju a sama si prehrava zapasy
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nepíšeš, co vidíš. Ty sem píšeš, když Petra prohrává a náramně si na tom smlsneš. Nevidíš, že Halep hraje výborně, vidíš jen, že Petra hraje špatně. Chceš jen provokovat. Navíc neumíš vůbec psát česky. Těžko to po tobě luštím. A opravdu mě svými příspěvky štveš, víc než to, že Petra prohrává. Takže to je vše, čau.
Reagovat
PetaM
Mě je jedno, co píšeš o Petře, ale vadí mi, co píšeš o nás. "Zarytí fanoušci pořád o Petře tvrdí, že je nejlepší, že nemá problémy, že za to může astma." a bla bla bla. Jdi do zádele. Vůbec nevíš, co tvrdíme, protože zřejmě neumíš číst. Jen jsme pozitivní, protože každý stav se dá otočit. Jenomže ty to nechápeš, ty už za stavu 2:1 s breakem odepíšeš protihráče. Jsi strašně pozitivní, jsi málo nad věcí. Píšeš hovadiny.
Reagovat
PetaM
Samozřejmě nejsi pozitivní, ale negativní ...
Reagovat
MarcelPersch
Cico vidi jen, ze hraje spatne a quesh by videl Petru jako vitezku, i kdyby si neuhrala ani fiftyn v zapase.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a ted game o přežití, opět.. POJĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
viem ze jej fandis ale treba sa pozriet pravde do oci
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zo zaciatku mala breakbaly mohla to urvat
Reagovat
Nancy_z
No jo, nedá se nic dělat... dneska není den Petry...
Reagovat
smazaný uživatel
to nieje o dni to je o hlave
Reagovat
smazaný uživatel
Že to bude těžký jsem tušila, ale že to bude až tak v prdeli jsem nečekala..
Reagovat
Nancy_z
Petra použila inhalátor, asi se jí špatně dýchá... to se pak těžko něco obrací. Ale kanár to nebude, tak aspoň něco pozitivního ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to je hlavne o souperce. Uz jsem videl Simonu hrat v nekolika zapasech dost dobre ale dneska hraje bohuzel proste excelentne.
Reagovat
smazaný uživatel
co je na tym excelentne ked Petra robi chybu za chybou
Reagovat
smazaný uživatel
Docela masakr no, po včerejšku :-( Taky jsem čekala větší boj, ne nějaký lehký vítězství, ale ne tohle...
Reagovat
EllNino
Cico neříkals, že se na to nedíváš ? :DD
Reagovat
Fandina
Simona hraje úžasně.
A není divu viz tohle je odstavec výše článku:
Halepová má v posledních týdnech skvělou formu, neboť od začátku června ovládla turnaje na antuce v Norimberku a Budapešti a také na trávě v Hertogenboschi. Z posledních 33 zápasů prohrála jen pět (dva se Serenou Williamsovou, jeden s Na Li, se Suárazovou a jeden po skreči) a ve světovém žebříčku by si měla bez ohledu na výsledek finále polepšit o další dvě místa na 21. pozici.
Reagovat
smazaný uživatel
ale nevynutene chyby pozeram
Reagovat
smazaný uživatel
Too co robiii

to si jaku hanbu teraz robi
Reagovat
smazaný uživatel
To je teda humus, nejenom, že Halep Petru válcuje a Petra nějak odešla. Ještě ty pomlouvači pomlouvačný tady vylejzají ! To je něco pro ně, to si zase smlsnou. Hanba vám !
Reagovat
gigin
Teď tam u ní byl Pála a říkal jí, ať servuje na tělo... Dáme plácačku a jedem!! Prej :))
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D S Pálou je sranda no.. :D
Reagovat
Fandina
Simona hraje moc dobře, tak Petro ještě je čas. Přitlač!
Reagovat
kohlik
co to je za tenis, jako by to nikdy nehrála, druhej set zatím debakl
Reagovat
PetaM
Petro Petro ... Jestli se ti nechce bojovat, uhrej si game a spěchej do NY :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, co chce dělat v NY :(
Reagovat
PetaM
Prý tam jsou skvělé obchody! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
obávám se, že na ně bude mít spoustu čaasu
Reagovat
PetaM
Ber to pozitivně. Pokud prohraje, třeba jí to nakopne a třeba srazí. Uvidíme na US Open :) Petra GS nevypouští :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je koza

jeden by ani neveril ze je vo finale
Reagovat
smazaný uživatel
POláci hlásej,že ještě nechtěj Kvitovou odepisovat,protože je to válečná tenistka.
Reagovat
gigin
http://q3.cz/images/91Petra_Simona.jpg
Reagovat
gigin
Takže určitě Petra lepší v první setu nebyla. Bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Herně byla.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde jsou ty tvoje vlny sakra? co to tam vysíláš? :)
Reagovat
Roger_Federer
Ve čtvrtek jsem se bavil z jednou tenistkou, řikala..Ty holky proti Kvitove nastupuji stim, že si proste počkaji, až se sama složi a dojebe zapas... Tak to proste je.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si bereš do parády Petru, já Simonu. Já jí do hlavy naženu takový pesimismus, že se z toho zblázní :D A ty optimismus na Petru.. :D
Reagovat
Fandina
Roger ... a co to bylo za tenistku?
Reagovat
smazaný uživatel
To ti tak budeme žrát, že zrovna ty ses bavil s nějakou tenistkou.
Reagovat
pepin
Po jednom vydařeném zápase s nemohoucí Klárou je tu zase ta stará Petra a některé nemohoucí komentáře.
Reagovat
smazaný uživatel
Dělá ti to dobře?
Reagovat
smazaný uživatel
Peťule, Peťule :-(( Máš nejvyšší čas se vzpamatovat! Jak to, že je po slibně rozjetým začátku zase takhle dole? Achbože brejk hned na začátku, to není dobrý :-(
Reagovat
smazaný uživatel
To neni. Co se ji honi hlavou? Vzdyt zacala tak dobre jen to udrzet...
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct, prostě jí to v tý hlavě při jednom špatným okamžiku asi automaticky přeskočí na tu stranu, kde nevěří ani sama sobě :-(
Reagovat
smazaný uživatel
A teraz narovinu
Petra je niekedy neskutocne trapna

niekedy 100 bodov ale asi nikto nema tak 2 odlisne tvare ako ma ona
Reagovat
PetaM
Na rovinu. Proč zase koukáš na její zápas, když je tak trapná? ;) ;)
Reagovat
smazaný uživatel
nekukam len statistiky a citam tu vase prispevky

jej zapasy nepozeram uz
Reagovat
smazaný uživatel
Spousta kouká proto, aby to sem pak mohli napsat víš :)
Reagovat
Roger_Federer
Na to se neda divat..
Reagovat
Roger_Federer
Na to se neda divat..
Reagovat
smazaný uživatel
tak se nekoukej a zmáčkni si power....
Reagovat
petrulinka
Tak já myslím, že jednou by to napsat stačilo. A když se na to nedá dívat, tak se nedívej, ne? Jednoduchá volba :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pala Petre neradi?
Reagovat
misa
ať se zbaví psychologa Šafáře. Po těch kecech, co byly dneska v novinách ho mám už dost.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký kecy v jakých novinách zase?
Reagovat
smazaný uživatel
...svými pokusy na člověku vytvořil z Petry labilní trosku. Dnešní zápas je toho důkazem.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra si zase prestala verit....a chybuje, autuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, Petra se mi zdá lepší než Simona, ale po prvním prohraném servisu začala trochu panikařit.
Reagovat
kohlik
trochu???
Reagovat
petrulinka
No já myslím, že začala panikařit od té chvíle, kdy vyhodila ten nalitý volej do autu. To taky nechápu, jak ji takto může srazit jeden zkažený míč. Já jen budu věřit, že se vzpamatuje.
Reagovat
Nancy_z
Petra je jako den a noc... jak se může tak rychle sesypat? Simona hraje dobře, ale Petra jí dává dost míčů zadarmo :-((
Reagovat
kohlik
darovanej set, už ani koukat se na to nedá
Reagovat
spaniel
Podání Kvitove je teda neco. To nepochopím, hraje to od mala, jediny úder, který neovlivňuje soupeř a ma nad nim plnou kontrolu a ona neni schopna se ho naučit. Zoufale spatny servis, Dementieva byla v porovnání s Petrou Isner. Zlepšení by ji strašně pomohlo, kdyz ji zradí servis, odejde ji jistota i v mezihre.
Reagovat
kohlik
no nevím, poslední asi tři gamy petra jenom vyhazuje, nástup skvělej a ted takový pokles
Reagovat
smazaný uživatel
...Petra nehraje špatně, ale když jde do tuhýho, tak je Simona mentálně někde jinde než Petra.
Reagovat
kohlik
Darovaný break.
Reagovat
Jabadu
asi neuvidím. Stream se seká jak sviňa. Už se mi ztoho na spánku dělají takové boule. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
není Petra nějak.. hlasitá?:D
Reagovat
Nancy_z
Petra nastupuje! Tak hodně štěstí!
Reagovat
smazaný uživatel
Nekonečný den je téměř u konce. Zápas, na který čekáme od dubna je před námi. Nervy začínají pracovat... Petro, POJĎ!!

(Taky je vám divně od žaludku, nebo už mi hrabe?)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně hrabe od rána, nic novýho :))) divně mi zatím není, doufám, že mi ani divně nebude, až bude Petra hrát. Měli bychom zůstat ve tvým vlákně ne? Pak je tady z toho maglajz :)))) Nás ostatní zastřelej, že to tady zase zahltíme komentama o Petře :))) Jdeme na to !!
Reagovat
PetaM
Už se moc těším na zápas :D Tak přeju Vám pevné nervy lidi :) Snad nebudou potřeba :D :)
Reagovat
Nancy_z
Dneska ani nervozní z Petry nejsem, jindy je to horší :-) Když bude hrát svojí hru, tak na Halep má. Takže Petro pojď! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Budou ji vysilat na nejakym poradu nebo bude pouze stream na internetu?
Reagovat
smazaný uživatel
Já se celý den nemůžu na nic soustředit. Ať dělám cokoli, myslím u toho na Petru a dnešní finále, hrůza..
Reagovat
smazaný uživatel
Petra opět bez čelenky, začíná se mi to líbit.. :-)
Reagovat
PetaM
Hele, jak to, že Petra už nemusí mít čelenku? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufám, že zůstane na stejný vlně jako včera a na konci bude šampiónkou :-) Tak Peťo hop pojď na to!
Reagovat
PetaM
Juhůůů :D Můj oblíbený umpair :D :D :D Snad přinese štěstí :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to na rozehrávku vypínám, šetřím baterku. Až se začne hrát, řekněte mi prosím, děkuju :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji na svých kanálech nenašla...
Reagovat
Nancy_z
Hlavně aby jí šlo první podání, to bude klíčový... Ale věřím, že jestli má šanci na první obhajobu v kariéře, tak to využije! :-)
Reagovat
PetaM
Už jsou na to Marki :)
Reagovat
LukasH
Bohužel na kanálech nikde není. Je to k vzteku, když má člověk satelit, ale ty kanály, kde to dávaj, tam nechytí - british eurosport, slovaksport 2 nebo supertennis. CHjo. Ale aspoň, že jsou streamy.
Reagovat
smazaný uživatel
Dík.. :-)
Reagovat
LukasH
Taky se vám to tak trhá?
Reagovat
PetaM
Vůbec :) :)

Mimochodem, zatím pěkný match :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
trhá, ale já mám blbej net, nicméně dá se na to koukat..

PetaM - Petra zatím dobrý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě jenom chvílema, ale spíš ne, zatím. Jinak dobrý zápas, Petře to i pěkně běhá,škoda zatím těch nevyužitých brejků.
Reagovat
PetaM
Peťo Peťo ... 2x podání soupeřky, 2x stav 15:40 a ty toho nevyužiješ :/ Ach jo ...
Reagovat
Nancy_z
Já mám Slovaksport, tak dobrý. Škoda těch nevyužitých breakballů, ale snad to ještě přijde :-) Ty winnery Simony po lajně mě děsí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Simča se rozehrává a ta lajna jí padá..
Reagovat
PetaM
Vidíš Petro, první break Simony a hned ho proměnila. A ty 4 a prd :/
Reagovat
Nancy_z
A jéje... takhle nahraný míč :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Kvítí :(
Reagovat
smazaný uživatel
Na Simoně je vidět to sebevědomí... Petro hlavně klid..
Reagovat
smazaný uživatel
Petra začíná kazit, to není dobrý :(
Reagovat
smazaný uživatel
Achjo tak hezky to zacalo....Peto pojd!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty Petřiny auty mě ničej...
Reagovat
smazaný uživatel
5:2... Petře dochází šťáva asi.. zaber, Petro! POJĎ!
Reagovat
Nancy_z
Ach jo. Proč ty chyby? Dost to Simoně ulehčuje, tak snad ještě zabojuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemají v New Havenu nějaký menší kurty, že to Petře nestačí? ..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si dáme tříseťák, Petro. Jak chceš..
Reagovat
smazaný uživatel
Jak dáš tříseťák, když jí dochází šťáva v 1. setu? :)) No, Petra opět ukazuje, jak se zrovna hrát nemá :)) Tak se zvedni a druhej set je tvůj..
Reagovat
petrulinka
Tak u nás jsou dnes pivní slavnosti, odešla jsem od rozpitého pivka a nestačím se divit, co to Petra zase vyvádí? Tady Spaniel má pravdu, to si říkám pořád, že nechápu, proč se není schopná pořádně naučit servis. Když to šlape Simoně, proč proboha ne Petře? Ona by si servisem tak strašně moc pomohla. Tak nevím, jestli se raději nemám vrátit na to pivo, no :-(
Reagovat
smazaný uživatel
V zápase s Nasťou vypadala po prvním setu snad ještě hůř.. :D

A jak ti američani přišli na to, že Pála je Petřin trenér?
Reagovat
smazaný uživatel
hmm.. tak to je zlý :(
Reagovat
petrulinka
Tak vážení, jestli na to máte nervy, tak fanděte, třeba se Petra vzpamatuje. Ale já si nenechám pokazit dobře rozjetý večer s pivkem, takže odcházím zpět za mým drahouškem. Užijte si to a všem hezký zbytek večera
Reagovat
smazaný uživatel
Nemohl by jít Pála Petru trochu povzbudit? Potřebuje to jako sůl..
Reagovat
smazaný uživatel
Nemohl by jít Pála Petru trochu povzbudit? Potřebuje to jako sůl..
Reagovat
smazaný uživatel
:''((
Reagovat
Reti64
Ticho před bouří...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě 58 minut :))
Reagovat
smazaný uživatel
bude na eurisportu stream??
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.streamhunter.eu/tennis-live-streaming-video.html
Reagovat
smazaný uživatel
Asi se pujdu jeste projit.. nevydrzim sedet na jednom miste.. to sou hrozny nervy..
Reagovat
smazaný uživatel
Počkej na mě, půjdu s tebou :)))
Reagovat
smazaný uživatel
diky mooc
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač :)
Reagovat
Nancy_z
Nekonečná půlhodina...
Reagovat
smazaný uživatel
15 minut - taky vám ta hrabe jako mně? :))
Reagovat
PetaM
Jsem jako na jehlách :D Trochu jsem se snažil odreagovat ve vaně, ale přišel jsem tady, a je to tu znova :D Tak strašně se těším na ten zápas kruci, že ho Petra prostě musí vyhrát :D :D :D
Reagovat
Nancy_z
Už jen deset! :-))
Reagovat
LukasH
Teď jsem se mrknul na highlighty zápasu Caroline se Simonou. Simona má teď obrovskou formu, to bezpochyby. Bude to velmi těžká soupeřka. Nicméně se mi zdálo, že jí Caroline málo dostávala pod tlak. Simona toho spoustu doběhne, takže by bylo třeba na ní hrát tvrdší míče než hrála Caroline, což by Petra mohla, pokud jí to půjde. Myslím, že pokud nebude Petra kazit, má obrovskou šanci,, protože přece jen jsou její údery mnohem tvrdší než Carolininy. Nemůže si ale dovolit moc nevynucených chyb ani dvojchyb.
Tak uvidíme. Věřím Petře, že by to mohla zvládnout vzhledem k tomu, že je to finále. Klára včera brzy rezignovala, což u Simony nehrozí. Bude to boj. Těším se.
Reagovat
misa
Výběr z rozhovoru s Petrou po čtvrtfinále:

NHO: What about your coaching situation, it?s different this week right?
Kvitova: My coach is at home with his girlfriend who is expecting a baby in the next week. So for this week Petr Pala, the Czech Republic Fed Cup captain is here with me.

Takže Kotyza bude u porodu, celkem by mi nevadilo, kdyby ani neletěl na US Open, protože Petra bude hrát letošní 3. finále a on u toho nikdy nebyl. To už snad ani není náhoda.
Reagovat
Bob
Něco na tom bude.
Reagovat
slacker
Není to nahoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Rikala, ze pristi tyden. Takze na USO bude Petra pravdepodobne s Palou.. no tak to se mame na co tesit.. ;)
Reagovat
misa
Petra udělá minimálně finále :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A Petra finale umi, snad to potvrdi uz dnes ;)
Reagovat
vibbi
jsem pekne v schizofrenní náladě. nejdřív nadávám, jak čas pomalu utíká, jsem nervozni, a pak si uvědomím, že mám spousty učení na pondělní zkoušku, jenže když se ucim, myslím na tebe. hej fakt dík. doufám, že vyhrajes alespoň!
Reagovat
Bob
Vítej v klubu. Pořád samé zkoušky, do toho tenis. Je to jako na běžícím páse.
Reagovat
misa
čeká jedna z nejvíce nebezpečných tenistek posledních měsíců. Od začátku června to je pro Halepovou 4 finále, zatím všechna dotáhla do vítězného konce. Sice to byly malé turnaje, ale i tak - fakt skvělé výsledky. Simona od května porazila mj. Wozniackou, Stosurovou, Bartoliovou, Flipkensovou, Vinciovou, Jankovicovou, A. Radwaňskou!!! Začínám mít strach :-)

Bude to tvrdý boj, věřím, že Petra vyhraje ve třech setech.
Reagovat
Bob
Lisicki, Kuzna, Aga, Vinci, Jelena, Petkovic, Flipkens, Karlička, Bartoli, Stosur, Makarova, Wozna.

To jsou slušné skalpy letos.
Reagovat
smazaný uživatel
Tentokrát jsem byl unavený a šel jsem spát, takže jsem zápas neviděl. Nakonec jsem asi udělal dobře, stejně jako když jsem vydržel vzhůru na zápas proti Sloane... Taky musím trochu šetřit síly na US Open. :)

Prošel jsem si průběh zápasu a shlédnul highlighty. Vyšlo mi z toho, že Simona postoupila zaslouženě. Vypadá to, že hrála opravdu velmi dobře a ty její prohozy, to bylo něco neskutečného. Každopádně, Caro podle všeho nehrála vůbec špatně. Asi jenom ta druhá polovina 1. setu se jí podle průběhu vůbec nepovedla... Zase to byla taková klasika, která Caro bohužel často trápí. V prvním gemu si prohrála servis a když už potom dotáhla na 2:2, tak zase nepotvrdila brejk. Od tohoto stavu získávala gemy v 1. setu už jenom Simona... Druhý set začal úplně stejně jako ten první - Caro si v prvním gemu prohrála servis. Pak ale hned získala rebrejk a to se ještě jednou opakovala (Simona brejk na 3:2, Caro rebrejk na 3:3). Nakonec rozhodla ztráta podání, kterou Caro udělala za stavu 5:5. Škoda toho nevyužitého gembolu, mohl být aspoň tie-break a třeba by to bylo ještě zajímavé. No ale nedá se nic dělat... Na jednu stranu mě mrzí, že Caro nezíská titul. Zároveň si ale myslím, že je dobře připravená na US Open. V New Havenu aspoň obhájila semifinále a na US Open může loňský výsledek hodně vylepšit... Co se týče Simony, tak ta je teď prostě ve formě. Překvapila mě už její výhra nad Káťou, která předtím porazila Saru...

Jak vidím finále? No, asi to bude na tři sety, když si Petra dala v semifinále pauzu. :D

Jinak teda musím ocenit uživatele Mr.Pink, který v zápase Caro - Simona zase trefil přesný výsledek, i když tentokrát bohužel pro mě... No a některé narážky na Caro komentovat nebudu. Zaprvé to nemá smysl a taky jak říkám, musím šetřit síly na US Open. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Simona byla skvělá, bylo vidět, že si jde za svým. Byl to pěknej zápas a že Caro hrála schválně vysoký míčky není žádný rejpání, ale fakt :))
Jinak Mr.Pinka zase nepřechval nebo bude ještě víc ješitnej :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
No, těch narážek je tady víc, nebudu jmenovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Já tu jen čtu, že je pinkálistka, nic jinýho, takže to proti komentům o Petře je jen lehkej čajíček :))) Měl bys jít k nám do klubu, by ses psychicky zocelil :)))))
Reagovat
petrulinka
Tak já myslím Monty, že to zase není tak strašné, myslím ty narážky na Caro, Lunej má pravdu, Petra to tady schytává ze všech nejvíc. Jinak já jsem viděla druhý set, jelikož jsem večer usnula u telky a vzbudila se akorát na ten druhý set. Simona fakt hrála moc dobře, ale Caro nehrála špatně. No tak uvidíme, jak finále dopadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky neříkám, že je to nějak strašné. Spíš je to trapné...
Reagovat
Bob
Víte, ono je trapné říkat o někom když je pinkálistka. Když Wozna nemůže, tak míček střílí vysoko do vzduchu. Prostě pinky, pinky. Ale nesmí se to o ní říkat, protože je to trapné. Stejně jako když řeknete o Sereně, že má silný servis. To je taky trapné.
Reagovat
smazaný uživatel
Neměl jsem na mysli přímo tvůj příspěvek, takže to nemusíš stahovat výhradně na sebe... A co se týče těch vysokých míčků, tak to Caro samozřejmě nedělá jen tak pro nic za nic. Je to prostě občasná změna rytmu, když je potřeba. Ale jak říkám, udělá to párkrát za zápas (občas ani ne), a to z ní snad ještě nedělá "pinkalku"... Když někdo napíše, že Serena má silný servis, tak je to nejenom pravda, ale i pochvala a uznání. Když někdo napíše o Caro, že je "pinkalka", "nic nedokázala", "měla kliku" atd., tak je to shazování jejích kvalit a podle mě naprosto neprávem.
Reagovat
Bob
Tak já taky přece netvrdím, že Caro nic nedokázala. Ten titul "bývalá světová jednička" jí nikdo nevezme. Ty vysoké míče jsou pro hráčky prostě nepříjemné, to jest celé mé konstatování.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky neříkám, že to tvrdíš. Proto jsem napsal, že jsem neměl na mysli přímo tvůj příspěvek... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nevite jestli bude vysilani na tv ? us open??
Reagovat
petrulinka
Určitě na Eurosportu, je to psáno v programu na příští týden a myslím, že možná nějaké ženské zápasy budou na Slovaksportu
Reagovat
smazaný uživatel
A je to konečně tady :)) Jak jsem viděla dnes Halep hrát, tak máme Kvitovci co dělat, abychom Petru tlačili :))) Doufám, že některým nejmenovaným nickům (Mr.Pink, Titan) nepůjde večer internet a nebudou mě deptat tipy a prognozami :)))))))) A doufám, že ostatní uživatelé TP budou nám zoufalcům přát, když už jsme na tu chvíli tak dlouho čekali :))))
Reagovat
PetaM
Už se na ten zápas těším :) Snad uvidíme hezký tenis :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pooojď Petro!!!!!
Reagovat
petrulinka
Já se těším, ale zároveň jsem už nervozní, pevně věřím, že to Peťule zvládne, musíme jí poslat hodně energie a hlavně přesnou ruku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se moc tesim a Petre to samozrejme moc preju!...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem jak malá holka a nemůžu se už dočkat, to tak pomalu utíká ten čas..:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem se vcera tesila, konecne po dlouhe dobe vyspim, kdyz to vcera Petra zvladla rychle a prd no.. celou noc jsem se budila.. dnes ten cas utika strasne pomalu. Uz jsem vygruntovala cely byt a nemam do ceho rejpnout. Snad to Petra da. Myslim, ze vyhra by byla takova odmena pro nas fanousky za ty nervy.. POJD!!!
Reagovat
PetaM
Já si myslím, že jestli Petra vyhraje, tak jí to dost nakopne na USO :) A i v to ČF věřit můžeme :) A pak se děj vůle Boží :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vždycky odběhnu něco udělat, práce mám dost, ale myšlenkama jsem stejně jinde, takže mě to nebaví, to je snad horší než bejt zamilovanej :)))) Půjdu na ryby chytit si kapříka, tam se snad uklidním :))))
Reagovat
petrulinka
Ty máš u chaty rybník? Se máš, my máme u baráku jen jezírko a bazén, vše bez ryb :-) Já taky chodím od ničeho k ničemu, ještě bych měla rodince něco upéct, ale pořád jsem myšlenkama u Petry. Lidi, to budú nervy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ctvrtfinale USO by bylo super, jelikoz tam Petra jeste nikdy nedosla. A zapas s Vikou bomba. Je az zarazejici, jak casto ma ted Petra Viku ve ctvrtfinale a jeste k tomu zapasu nedoslo.. :D Jedno je jiste.. dnes si zafandime lip nez vcera a budou to nervy..:D
Reagovat
Nancy_z
Taky jsem dneska celý den nedočkavá a počítám minuty, který vůbec neubíhaj :-D To jsem ráda, že v tom nejsem sama. Petra finálové zápas umí, ale Simona hraje pěkný tenis a bude to těžký. Ale těším se na napínavý zápas a doufám, že se Petra dobře vyspí a bude dělat co nejmíň chyb.
Reagovat
smazaný uživatel
U chaty mám hned kousek řeku, ale ta je studená, rybník mám tak kilometr až dva pěšky, ale je to příjemná procházka lesem, takže vezmu psa, snad vlezu do vody a pak si zachytám :))
Reagovat
petrulinka
Máš pravdu, taky si říkám, že je zvláštní, že Petra má většinou Viku na čtvrtfinále, jenže zatím jsme se ho nedočkali, takže budeme pevně věřit, že k němu konečně dojde právě na USO :-)
Reagovat
petrulinka
Tak ti přeju příjemnou procházku a dobrý lov. Večer se tady sejdeme a pochlubíš se nám svými úlovky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, jestli se bude vůbec čím pochlubit :))) Doufám, že quesh vysílá vlny jak o život :))
Reagovat
smazaný uživatel
Uvaga, uvaga. Fantasy liga je zpět! Založil jsem ligu na stránkách, kde jsme hráli už Wimbledon. Kdo bude mít zájem, nechť se připojí. Něco málo z pravidel na úvod.

Hra spočívá v tom, že si člověk poskládá tým 16 hráčů (8 hráčů z ATP a 8 z WTA). Je to jedinej čas, kterej tý hře obětuje, tzn. maximálně hodinka, když se člověk hodně snaží. O zbytek se už postarají samotní hráči. Podle toho, jaký výkony podávají během turnaje, tak vy získáváte body. Ty se připisují za tyto úspěchy:

Player on participant's team winning a match - 10 Points
Straight Sets win bonus (player on participant's team wins in straightsets) - 2 Points
Player on participant's team beating a higher-ranked player - 2 Points
Non-seeded player on participant's team beating seeded player - 2 Points
Losing player on participant's team winning at least 1 set - 1 Point
Team Captain - Will score double their points for their team.

Do týmu si musíte vybrat (jak v ATP, tak ve WTA) 3 hráče z top 25 a 5 hráčů mimo top 25. Občas maj v žebříčcích nějakou kravinu, ale max 1 během turnaje. Jako minule, když 22. Granollers šel vzít do toho top +25 týmu. Nicméně je potřeba teda zohlednit žebříček, koho hráči můžou potkat atd, nebo to tam taky můžete nasázet podle sympatií :))) Když vám hráč vypadne, nahradit ho nemůžete, jen si zvolíte 16 hráčů, kapitána a necháte to na nich.

Registrace je tu:
http://tennisdream
team.sportal.com.au/register

V kroku 3 zvolíte možnost "I was INVITED by someone to ENTER his or her Private League" a dáte tam kód "180313".

A prosím vás, jako jméno trenéra si dejte svůj NICK TU Z TP!!!! Abychom věděli, kdo je kdo. DÍKY!

Tak bude fajn, když se vás co nejvíce přidá.:)
Reagovat
PetaM
Nechci rýpat, ale máte v tom článku chybu :) Petra nebude bojovat o 10. titul, nýbrž o 11. :) To je tak, když se jednou napíše, že loňský titul z NH byl 9., tak automaticky tenhle je 10., protože to tak tvrdí všichni :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
na jednu stranu tenhle rok 3 finále loni 2 finále:D ale zas horší Grand Slamy uvidíme co U.S Open :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo sa bojime suboja
Rafa - Isner

ale Monfils je tam este a on vie podkurit kazdemu hajzel jeden
Reagovat
UnrealTom
pěkně Petra teďko jště sejmout Halep ale bude to těžký
Reagovat
Bob
Wozniacki když nemůže tak to začne nechutně zvedat, prostě pinkálistka jak se patří. Gratulace Simoně. Petra to proti ní bude mít těžké. Simona má slabý druhý servis, to by mohly být plusy pro Petru. Petra ale nesmí chybovat.
Reagovat
Bob
Na druhou stranu Wozniacki backhand je dobrý, v zápase měla několik hezkých výměn.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěknej zápas ne? :) Piotr kroutil hlavou, Simona prostě zaválela, doufám, že jen dneska :))
Reagovat
Bob
Byl pěkný. Když Petra nebude dělat zbytečný chyby, může ten titul vyhrát :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, když... nicméně opět budou nervy a ne taková pohodička jako dneska, quesh už doufám studuje správné přenášení vln a my ostatní se tady zase budeme nervit a psát kopu příspěvků :))))
Reagovat
Bob
Nervy jsou vždycky :) prostě musí předvést výkon jako proti Klárce a bude to dobrý ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi by jí to někdo z nás měl poradit :))))) Dobrou :)
Reagovat
dadaft
jj, Simona je v laufu, když si přečtu jména hráček, které od května porazila, je to síla. ))
Reagovat
Nancy_z
Tak Simona zatím nebojácně, skvěle se hýbe a padá jí to tam... Teď jde o to, jestli to dotáhne. Ale líbí se mi, jak hraje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale preco neni Halep este v top 10
asi ze na GS vyleti hned v 1 kole:DDDDDD
Reagovat
Vojtaakk
Poslední dvě porážky má se Serenou a ve W s Li Na, hráčky mezi 10-20 místem v poslední době pravidelně poráží. Pokud jí tahle výkonost vydrží, tak je TOP 10 jen otázka času.
Reagovat
Bob
http://espn.go.com/video/clip?id=9594854

btw. na konci se moderátor ptá Petry zda ví koho má v pavouku a ona odpověděla, že neví a že to nechce znát. Řekla, že ví pouze, s kým hraje první kolo. Je nějaká hráčka, která tohle praktikuje? Petra to prostě neřeší :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě Vika tohle praktikuje.. pamatuju si, že jak jí na tiskovce letos na AO nějaký novinář řekl, co říká na případné semi se Serenou málem ho zavraždila pohledem.. vždy chce vědět jen následující soupeřku..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo z vás čeká na zápas těchto dvou tenistek a komu budete fandit? :)
Reagovat
smazaný uživatel
zkusim vydrzet....chci ocihnout Simonu a celkove pristi souperku ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky právě Simonu, Caro už očíhlou mám :))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se zkusím chvíli dívat..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co taky v pátek dělat jinýho než sedět u streamu ne? :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jinak :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nepotřebujem nějakou odvykačku? :))) Komu fandíš?
Reagovat
Bob
Chodím spát dlouho, takže asi jo.
Reagovat
smazaný uživatel
no dneska jsme si to moc neuzili, bylo to az priliz kratky a az priliz jednoznacny, tak si musime dat nasup, i kdyz bez te hlavni ingredience a tou je Petra ;)
Reagovat
dadaft
hodně se na ten zápas těším.
Reagovat
Titan
Jak ji nemám rád, tak to snad té popelce přeji. Karolajn se trápí jak už i mi, který ji nemá rád, to připadá trapné. Ne, že bych přímo fandil Dánce, ale stačí mi její finále s Petrou...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Caro je popelka? :)) Nechápu, že ji nemáš rád a fandíš jí a Petru tady tak osočuješ a ta se trápí možná mnohem víc..:)) nestydíš se? :))
Reagovat
Mr.Pink
TIP Halep - Wozniacki 2:0
Reagovat
Titan
Dánská popelka je ta, co měla být královna a zvrtlo se to v tom, že nic pořádného nevyhraje, proto jí říkám popelka...:-))
Petra nehraje vítězný tenis, dnešní zápas nevím jak hodnotit, páč na druhé straně stálo čerstvě vylíhlé holátko...:-)))) Ať se Petra trápí, dokud nebude suverénní tak si může zahrát i se mnou...:-)))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Mr.Pink - dneska si tipuj jak chceš :))

Titan - na tobě by si Petra určitě zvedla sebevědomí, o tom nepochybuju :))) S tebou bych si možná zahrála i já :))))
Reagovat
LukasH
Jenže za tou suverenitou (aby byla i častá) stojí velmi trnitá cesta. Kolik hráček hraje opravdu suverénně? První tři. On ten zlom nemusí nastat najednou. Ty Petřiny tříseťáky jsou možná právě tou její cestou. V roce 2011 jí to totiž jen tak šlo a nemusela nic řešit. Teď teprve musí podstoupit ten proces a to je mnohem těžší.
Prostě nevěřím, že by to fungovalo tak, že by jí někdo jednoho dne kopnul do prdele a ono to pak šlo.
Vždyť třeba takovej Murray - má Lendlův dril, jasně, vyhrál Wimbledon, ale od tý doby taky žádná suverenita. Takže mě všechno jenom utvrzuje v tom, jak si to myslím.
Reagovat
smazaný uživatel
Začínám se Simony docela bát...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Otec Caro asi nechápe.. a já taky ne.
Reagovat
Mr.Pink
Já chápu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že jsi to popsal velice přesně.
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu, že chápeš :)) To se má Petra v případě jejího vítězství na co těšit a my netěšit ..
Reagovat
smazaný uživatel
Pěknej zápas, to teda asi moc klidně spát nebudu..

Mr.Pink - gratulka k vítěznému tipu, ale ten finálový mě vůbec nezajímá :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulujem Petre
Reagovat
smazaný uživatel
Peta potvrdila ze je o tridu lepsi hracka. Klarka by mela sanci na trave ale jenom pokud by si to Peta sama vyhazela, ostatni povrchy jsou mnohem ucinnejsi pro Petru
Reagovat
Bob
Tak Péťo, doufám že zítra to ve finále zvládneš! Jsem s tebou. Fandím ti a věřím ti! Jsi lepší tenistka než Halep nebo Wozniacki, tak to všem dokaž.
Reagovat
Fandina
Petře. Předpokládala jsem, že vyhraje, ale ne, že takhle. Na zápas jsem koukla jen občas, ale Klárka zjevně neměla svůj den a Petra zase ano. Tak moc držím palce Peťo do finále a vyhraj to!
Reagovat
Titan
Z mého to vypadalo na den blbec na druhou. Klárka vůbec nechápala, co se děje, jako by ji někdo probudil o půlnoci a dal jí raketu do ruky, nebyla tam ani ta zloba nad výsledkem. Takové dny znám, není jich zas až tolik, ale člověk ani neví, jak se to stalo...:-)
Reagovat
Fandina
Já jsem Klárku dlouho neviděla hrát, tak jsem se celkem na ní těšila. Faktem je, že jí Petra dneska přestřílela, tedy, alespoň ty kousky, co jsem zahlédla. Tak doufám, že Klárka bude příště hrát líp a Petře moc přeji, aby jí finále vyšlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já myslím, že to bylo dané i tím, že Klára si na Petru zkrátka moc nevěřila..
Reagovat
Titan
Podvědomě možná, ale já se díval na rychlost míčku u vynucených chyb a Petra to nepálila ani přes 100km/h...
Klárka byla úplně mimo provoz, nebyl schopná přehodit síť... No nic, raději zapomenout...
Reagovat
smazaný uživatel
A mimo provoz byla podle mě proto, že si na Petru moc nevěřila..
Reagovat
Titan
To je otázka, protože proti Sereně hrála odhodlaněji. Možné je, že si na Serenu věřila víc...:-))
Reagovat
Fandina
Já opravdu viděla jen útržky, ale podle mě Petra nedala Klárce šanci. Petra jela svůj rytmus a viděla jsem jí i na síti, to třeba s Pavlju nefungovala. Klárka měla také pár pěkných ran i na returnu, ale celkově jí Petra přehrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jak hrála proti Sereně a Serena proti ní, ale dneska Petra už od začátku dala jasně najevo, kdo že je na kurtu pánem a Kláru vůbec k ničemu nepustila. To Kláře na pohodě asi moc nepřidalo..
Reagovat
Titan
:-) Já to vlákno nebudu natahovat zjevným faktem, že Klárka byla mimo a rozhodně nepřehodila síť jen díky tomu, že se jí klepala kolena před olbřímím (kupodivu se píše měkké i) géniem Petry.
Snad jen dodám, že očekávám, že Petra dá totéž najevo při nadcházejících osmi zápasech. Osmý zápas je finále US Open, takže se těším...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zjevný fakt jsem ale nikdy nepopřel, jen jsem nabídl svůj pohled na jeho vysvětlení. Jestli správný, to ať posoudí ostatní. ;-))
Reagovat
LukasH
Třeba to tam Petra nepálila tak úplně jako to někdy umí. Taky neměla tolik winnerů, ale spíš jela na vynucený chyby. Možná je to i povrchem, protože zas tak rychlej není. Na trávě by to asi vypadalo jinak.
Azarenka taky nemá tolik winnerů a soupeřky nutí k chybám. Je to totiž mnohem jistější hra a pokud by Petra hrála takhle normálně, ty tříseťáky by pak hrát nemusela.
Taky je ale pravda, že Klára strašně kazila i sama. A Petra má pořád jedny z nejlepších returnů, takže Klářin slabej servis je pro ní spíš takovej menší trénink.
Reagovat
LukasH
Určitě s tebou souhlasím, že měla Klára den blbec a nezmohla se vůbec na nic. Nicméně Petra by s dnešní hrou porazila většinu, se kterýma se tak trápí, ve dvou, třeba ne tak jednoznačně.
Mám trošku pocit, že to, že píšeš, jak očekáváš teď Petřiny výhry na US open, už záměrně směřuje k tomu, že pokud tam někde prohraje dřív, budeš moct nám všem "blbým" fanouškům předhodit, jak je zase marná.
Já od ní kupříkladu neočekávám nic. Kam se na US open dostane, tam se dostane. Rozhodně teď, když jednoznačně vyhrála, nebudu psát, jak chytla formu a že už to teď bude o dost lepší (i když v to třeba doufám).
A s tim race je to to samý. Je teď 7. (bez Marion) a zas si připíše pár bodů. Caroline a Halep jí na paty nešlapou. Samozřejmě je tam ještě ten GS plus dva větší turnaje v Asii, takže je to ve hvězdách, ale vůbec ne beznadějný.
Reagovat
Titan
Já si na alibismus nehraji a chybný úsudek klidně přiznám. Když v roce 2011 vyhrála Turnaj Mistryň, tak jsem dopředu říkal, že to bude turnaj jen o účasti. Klidně může vyhrát US Open, u žen je možné všechno, ale včera jsem psal, že bude ráda za třetí kolo. Opět se můžu plést, ale neobviňujte mě z nějakého osočování "blbých fanoušků". Můj názor souvisí pouze s tím, co si sám myslím, a protože mi to letos vychází, tak jsem si jistější v predikcích, což neznamená, že si nemůžu nabít držku...;-)))
Reagovat
PetaM
Andrea Hlaváčková vypadla v posledním kole kvalifikace na US Open, neobhájí tudíž loňské OF a spadne někam ke 150. místu ... :(
Reagovat
Nancy_z
Ajajaj :-( To je zlý :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Aj, tak to je škoda :-(
Reagovat
Titan
Rok 2013 není pro české hráčky vůbec dobrý. Hradecká, Hlaváčková, Kvitová, Šafářová, děs... I Klárka se nakonec dost propadla...
Karolína sice v první stovce, ale má to těžký...
Reagovat
PetaM
13 pro naše holky není šťastné číslo ... Snad příští rok bude úspěšnější :) :) I když, tento rok stále nekončí :) :)
Reagovat
Frick
No a co teď? Zkusit si trochu zlepšit náladu a vypráskat nějaký 25k ITF?
Reagovat
Titan
Sice nekončí, ale Petra bude v Istanbulu možná jen proto, že Marion skončila...
Reagovat
Fandina
Petra je v race zatím osmá a Marion je tam pořád vedená. Devátou je Jelena a desátou Sloane. Viz odkaz
http://www.tennis4wta.com/race/s1_50.html
Reagovat
Titan
Fandino, máš sklon považovat ostatní za blbce. Jistě, že o tom žebříčku vím, proto o něm píši. Kdybych o něm nevěděl, tak o něm nepíšu. Dovezeš snad Marion do Istanbulu v kleci...? Zajistíš, aby tam Petra jela...?
Reagovat
PetaM
To asi ne :) Spíše by se teď měla soustředit na debla :)
Reagovat
Frick
Jéžiš, já uplně zapomněl :-)
Reagovat
Fandina
Titan ... dala jsem ten odkaz i pro jiné, kteří ho neznají ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit, že Hlaváčková jako první LL hlavní soutěž hrát bude. Jedno místo už tam je...
Reagovat
Titan
Všiml jsem si, že v případě utkání, kdy hráčky po zápase neodcházejí spolu (vyšší kola) poražená hráčka nezdraví publikum, které jí tleská. Kolik procent tam dělá slušnost nevzít ovace vítězce a kolik nálada poražené? Většinou odcházejí stylem "propad do země by byl lepší". Není tam nějaké nepsané pravidlo...?
Reagovat
smazaný uživatel
etiketace neexistuje, etiketa je jasne pro dekovacku, procenta si dosad u jednotlivych porazek sam.. zalezi na osobnosti, nekdy i na odosobneni.. :-)) Jednou jsem tu zminovala Rafu, ze se podepisuje i po horke porazce - a ze mi to imponuje. Cetla to tu Masha a ucenlive predvedla pozdeji totez, profesionalka... :-)
Reagovat
Fandina
Nevím, jaký je uzus, ale určitě vítěz se po podání rukou vrací na kurt a pozdraví na všechny strany diváky. První z kurtu odchází poražený, potom teprve vítěz. Ve Wimbledonu ale odchází oba současně, tam je to jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
byla rec o porazene - nemela by odchazet se sklopenou hlavou, ale mavnout tleskajicim divakum, chapu, ze je to nekdy hodne tezke..
Jinak ve Wim pamatuji spolecne pukrle zen, u muzu uklonu ke kralovske lozi... :-)
Reagovat
Titan
Já se ptal na nepsané pravidlo, čili psaná nemyslím, že... Ťe někde odcházejí spolu taky nemyslím, že... Myslím situaci, kdy vítěz sedí a balí se, zatímco poražený odchází a diváci mu tleskají. Já nevím, co je na tom složité pochopit... Proč poražený rukou nepozdraví diváky při odchodu...?
Reagovat
Fandina
Podle mě je to individuální. Někdo pozdraví, jiný nepozdraví. Záleží na každém.
Reagovat
Titan
Právě, já sleduji jen WTA a tam bych se musel hodně namáhat, abych si vzpomněl na poraženou, které navíc publikum přálo a ona pozdravila. Divné, asi hormony...
Reagovat
Reti64
Masha jo, to můžu potvrdit, Masha sem chodí docela často. Zrovna před chvílí seděla u mýho compu a něco sem posílala:-)
Reagovat
smazaný uživatel
mas pocit, ze reaguji na neco jineho? :-) Muzi to ale vezmou vetsinou racionalneji a neutapi se tolik v emocich, pozdravi i porazeny, zatleska mu i vitez... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Fandina
Podle mě jde jen o normální rutinnou záležitost. Vítěz zdraví publikum případně dělá rozhovor a poražený se zabalí a odejde. Diváci tleskajíza výkon oběma účastnicím. Hodně holek při odchodu mávne i když jsou poražené, i se podpisuje, když je na to prostor, možnost. Také záleží na podmínkách, pořadatelích a ochrance.
Reagovat
Mayo
ojojoj to nedobre, takto strašne hu zničiť
Reagovat
smazaný uživatel
První servis: 65% - 50%
Esa: 2 - 0
Dvojchyby: : 3 - 3
Winry: 13 - 7
UE: 14 - 19
Na síti: 6/7 - 0/1 !!
Reagovat
PetaM
Dokonce je ten zápas už i na youtube :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, z toho čerpám :D
Reagovat
slacker
To jsou v souctu hrozne mala cisla
Reagovat
smazaný uživatel
co by jsi chtěl od 13 gamů?
Reagovat
PetaM
Větší čísla jsou vynucené chyby ...
Reagovat
Karl
Ale Petra si na Kláře vynutila spoustu chyb, myslím, že 19. Zato Klárka na Petře jen 2.
Reagovat
slacker
Na zapas s Petrou naprosto atypicke statistiky. Místo winneru vynucene chyby
Reagovat
smazaný uživatel
oni i komentatori rikali, ze jim to nesedi a tem poctum neveri, ze realita byla urcite jina....
Reagovat
smazaný uživatel
jsou divný no.. ale těm na síti věřím, Petře se tam dnes dařilo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hoďte odkaz na youtube, prosím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
díky :)
Reagovat
Reti64
malinko doplním, W/UE 1.set: Petra 7/9 - Klára 3/13;
2.set: Petra 6/5 - Klára 4/6, celkem tedy Petra 13/14 - Klára 7/19.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska ve 12:57 jsem tady napsal: "Něco mi říká, že jak měla Petra v předchozích zápasech problémy, tak proti Klárce je mít nebude."

Můj odhad byl správný, ale že to bude až takhle? Chudák Klárka. :( No, aspoň jí Petra povolila ten jeden čestný gem...
Reagovat
pockerface
tak snad to Petru nakopne na US Open a půjde co nejdál.Přeji jí aby ještě zvládla finále a pak hurá směr New York.
Reagovat
Reti64
Petřiným fandům se omlouvám (viz níže), zas tak zle jsem to nemyslel:-) Chápu, že jsou trochu na nervy:-) Spíše se pozastavuju nad tím, že dnes hrála úplně jiná Petra. Že by to byl pozitivní vliv Petra Pály?
Reagovat
smazaný uživatel
Že mě to od tebe vůbec nepřekvapilo? :))))
Reagovat
slacker
Tak zadnej Pala, ale Kotyza je fuc tak Petra na turnaji obvykle zavali :-)
Reagovat
Reti64
Ještě aby:-)) V pohodě Kvitovci, mám vás rád:-)) Bez vás by tu byla celkem nuda:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi asi jedinej, pokud ovšem zase necítím z tebe ironii... :)
Reagovat
Frick
Trochu jsem to víc přál Kláře, ale co už... Jen tedy - neměla nějaký Klára zdravotní problém? Výsledek je velmi překvapivý. V kontextu s tím, jak se Petra často trápí s hráčkama i pod Klárou na straně jedné a s tím, jak Klára dokázala hrát důstojné partie se Serenou, Errani a proti Li-Na to byla "více než důstojná partie". Na poslední pěti turnají Klára vypadla vždy výhradně s hráčkami TOP 10...

Budu se opakovat, ale věčná škoda v tom výběru antukových turnajů po Wimbledonu, kdy v Pešti nebo Gasteinu skutečně mohla velmi reálně vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Klárka : I have to forget this match. Anyone who would have played her would have lost. She was too good"
Reagovat
rychlej
já to neviděl, ony se snad domluvily :P
Reagovat
smazaný uživatel
Nutno konstatovat, že v angličtině se Petra zlepšila za poslední 2 roky výrazně. V hlavě rozhodně něco má, i když je tu pár diskutérů jiného názoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Zlepšila se a já jí pořád rozumím, zázrak :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je potěšující, evidentně se taky zlepšuješ!
Reagovat
smazaný uživatel
Statistiky zápasu bych našla kde? Děkuji..
Reagovat
slacker
www.wtatennis.com, Livescore (ta Javova vecicka), odehrane zapasy
Reagovat
PetaM
http://www.wtatennis.com/scores-and-stats

Nejsou tam winnery a UE, ale jinak dobré info :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by zajímaly hlavně UE, to musí být hezký číslo na Petru.. :D
Reagovat
PetaM
Kolem 18, jestli jsem dobře viděl na streamu ... Myslím.
Reagovat
smazaný uživatel
no čekala bych menší číslo :D Neva.. :D
Reagovat
slacker
Bohuzel statistky UE/W neuvadi. Neznam místo kde by se dlouhodobe arcghivovaly
Jedinne počkat jestli nekdo nekam nehodil obrazovku z TV prenosu nebo si pockat az se plny zaznam objevi na YT (a preskocit na pozápasovou cast)
Reagovat
Reti64
Otřesný zážitek. Pokud budu hrát s kámošem mistrák, tak jasně, že chci vyhrát, ale když mu to nepůjde, tak ho nebudu takhle ponižovat a dám mu šanci na normální, důstojnou prohru. Jsou vítězství, která jsou spíše hanbou, za tohle bych se fakt styděl, tohle se mezi kámošema prostě nedělá. Ale abych řekl pravdu, zas mě to u Petry tolik nepřekvapuje. Takovýhle věci ona zjevně nechápe:-)
Reagovat
rib
ale jdi ty brepto...
Reagovat
Bob
To si snad děláš p*del né? O čem to sakra mluvíš? Tenis není o přátelství, i kdyby proti ní stála nejlepší kámoška, musí to tam řezat. Hraje tam za sebe a ne proto, aby na někoho brala ohledy. Kámoška nekámoška!! Tenhle příspěvek je úplně mimo!
Reagovat
smazaný uživatel
:-) gratulace, Petro, pojd! :-)
Reagovat
LukasH
Co to, prosím tě, meleš? Petra prostě hrála svojí hru, o kterou se už tak dlouho pokouší. A co měla dělat? To tam měla pinkat nebo schválně kazit nebo co? Jak si představuješ dát šanci na důstojnou prohru? To mě fakt zajímá.
Smutný to sice je, ale je to tenis. Takhle rozhodl los, Petra by si Kláru určitě za soupeřku dobrovolně nevybrala, ale jde jí o hodně. Zůstat v 1. desítce, chytit formu na US open. Klára jí mohla konkurovat mnohem víc, kdyby tak nekazila.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra vyhraje, hraje dobře a je to zase blbě.. já už vás fakt nechápu (některé)..
Reagovat
misa
Trochu se vzpamatuj. Tenis není jako fotbal, kde při vedení 4-0 je všechno jasné. Když na chvíli vypneš v tenisu, může to být tvůj konec.
Reagovat
PetaM
Sorry, ale hraju tenis a radši prohraju 6:0, 6:1, než aby mi protihráč daroval gamy. To bych ten zápas radši vzdal, než abych měl být trapný tím, že mi lepší protihráč daruje gamy. Je to hra, tam se na přátelství nehraje. I kdyby proti mě stál člen rodiny, budu hrát svůj tenis. Klára není v žebříčku někde kolem 100 místa. Petra hrála to, co umí a nedala Kláře šanci. Myslím, že Kláře by bylo mnohem trapněji, kdyby jí Petra některé gamy darovala ...
Reagovat
smazaný uživatel
gratuluju, že se konečně po dlouhé době po všech psychických útrapách a posměchů dočkali Petřina finále :))))
Reagovat
Mr.Pink
Příště raději bez ironie. Podívej, co jsi způsobil :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je žhavý kandidát na blábol měsíce :-DDD
Reagovat
aligo
No ty seš ale mamlas... o to přece nejde, tady šlo o to vyhrát a ne o to jestli jí nějakým způsobem ztrapní ztrapní... Klára dneska hrála hodně špatně a Petře to naopak šlo moc dobře. Předváděla stabilní výkon, tak co by se bránila tomu aby takhle vyhrála?!?
Reagovat
slacker
V tenisu se ubrat neda. Pak se obvykle neodevzda jen par gamu ale rovnou cely zapas. Doufam ze to nebylo mysleno vazne :-)
Reagovat
Reti64
:-) No jo, vypadá to, že jsem urazil islám a rozzuřil stoupence Alláha...:-),
Reagovat
Reti64
Vážně, ale převážně nevážně:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a nectis ani "Cestu" - pritom je cilem.. ;-)
Reagovat
Reti64
;-)
Reagovat
PetaM
průběžný stav žebříčku WTA po prvním SF v New Havenu (čísla v závorce znamenají bodový náskok nebo ztrátu na Petru, hvězdička znamená, že hráčka je stále ve hře a ještě může v New Havenu získat další body):

8. Wozniacki 3490 (+ 320 bodů) *
9. Kerber 3420 (+ 250 bodů)
10. Kvitová 3290 *
.........................

23. Halep 2180 ( - 1110 bodů) *

Petra si díky postupu do finále zajistila 10. místo žebříčku. Tudíž k nelibosti některých zde, i nadále zůstává v Top 10. K prvnímu obhájení titulu jí tedy chybí už ?jen? vyhrát jediný zápas. Pokud by titul z New Havenu dokázala obhájit, vrátí se zpátky na 9. místo.
Reagovat
JStriegler
Odkud bereš ty propočty?
Reagovat
PetaM
LIVE ranking :) :)
Reagovat
misa
Ty jsi úplný tommr :-))
Reagovat
PetaM
Nechci, aby si někdo myslel, že ho chci nahradit, to vůbec. Jen, někteří z vás to tady chtěli, tak jsem to zkusil, pro vás :) :) Až se tommr vrátí, dělat to přestanu :) :) Je to jeho práce :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý, díky za info ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A podle mých propočtů se Petra posune definitivně před Marion v race na 7. místo :D
Reagovat
slacker
Tahle imitace Tommmra by alespoň mohla neobsahovat nepresne informace. Ty bodove rozestupy jsou na první pohled spatne.
Reagovat
PetaM
Já vím, všiml jsem si toho pozdě. Zapomněl jsem znova spočítat bodový odstup od Wozniacki a Kerber. Omlouvám se.
Reagovat
slacker
Promin, ze ti kazim show :-) ... alespoň je videt kolik si s tim Tommr musel dat práce i když se to zda napohled lehky. Pridana hodnota byla v hlavne v komentářích :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist