Kvůli dešti se dnes na US Open neodehraje ani game

6. 9. 2011, 20:13
Aktuality 17
Na kurtech tenisového US Open se dnes neodehraje ani set. Důvodem je přetrvávající déšť, který neumožnil zahájit dnešní program. Po třech hodinách čekání organizátoři všechny zápasy přeložili na středu.
Déšť na US Open

Na kurtech ve Flushing Meadows se dnes hrát nebude a není vyloučeno, že dojde k dalším zdržením, jelikož i pro následující dny není předpověď příznivá. Meteorologové očekávají další přeháňky. 

V mužské části pavouku jsou dosud odehrány jen čtyři zápasy osmifinále, mezi ženami je osmifinále kompletní a dnes se měla odehrát první dvě čtvrtfinále. Mimo jiné měli o finálovou účast ve smíšené čtyřhře bojovat také čeští tenisté Lucie Hradecká s Františkem Čermákem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

17
Přidat komentář
Pe3k
Mě by zajímalo, jak to budou organizátoři řešit. Pokud nejsou zatahovatelné střechy, nebude se hrát 1-4 dny, to pak borci nastoupí a odehrají čtvrt,semi a finále v jeden den?

Přesunou to do haly. A tam jak všichni vědí je Federer nejlepší, takže to máme 17. grand slamový titul pro Federera :D
Reagovat
smazaný uživatel
Toto nevyzerá dvakrát optimisticky http://www.weather.com/weather/hourbyhour/USNY0996
Reagovat
smazaný uživatel
Nějaký zlepšení na východním pobřeží přecijen je, včera se dokonce i odehrál zápas Yankees, kterej sice byl plánován na tamních 19:00 a začal až ve 23:00, ale hrálo se. A dneska už ty předpovědi tak hrozný nejsou. Minimálně by to nemělo dopadnout tak, že se odloží celej den.
Reagovat
Pe3k
Snad máš pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som počul, že na dnes je hlásený 100% dážď :(..Dokonca ani zajtra by sa nemal odohrať celý program...Škoda, že nie je strecha..Podobné počasie by mohlo donútiť zamyslieť sa kompetentných nad strechou hlavného kurtu..
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravděpodobný, že dneska někdy pršet nebude, ale nemělo by to zrušit celej program. Podobná hrůza jako včera se prostě snad opakovat nebude. Například teď tam neprší.
Reagovat
smazaný uživatel
* někdy pršet bude
Reagovat
steve79
No dneska to vypadá, že má zase pršet. Je škoda, že není ani na jednom kurtu zatahovací střecha. Podle mě se dneska Federer-Tsonga hrát ani nebude, prootože to je poslední zápas na centrálním dvorci.
Reagovat
Pe3k
Déšt způsobil tenisové sucho, proto zasílám highlights Djokovic-Davydenko.

http://www.youtube.com/watch?v=Uap2-OkiUP4&feature=feedu
Reagovat
a.magerova
Federer vs Tsoga zítra ve 3 hod.
Reagovat
taffer
Přesně. To budu zejtra v práci zase hotovej. Musím si koupit RedBull abych pak vydržel-:)
Reagovat
QPR_Draxter14
Federer s Tsongou nejpravděpodobněji hrát ani nebudou. Déšť ostatní zápasy protáhne tak, že budeme rádi, když Rafa pustí Djokoviče na kurt. A ani zítra to nevidím dobře... finále opět bude asi v pondělí :)
Reagovat
taffer
Jj, teď to taky čtu, že má i dnes pršet a kdoví jak to bude zítra. Ach jo.
Reagovat
QPR_Draxter14
Zítra se k tomu mají připojit i bouřky...
Reagovat
smazaný uživatel
To je zle..Najmä pre dolnú polovicu pavúka. Day cancelled pre nich znamená, že ak chcú vyhrať GS musia uspieť v 4 zápasoch za 5 dní..Myslím, že majú podstatne horšie výhliadky na celkový triumf.
Reagovat
QPR_Draxter14
Takový Federer může být rád, že to stihl s Monacem....na začátku 3. setu již začínalo pěkně mrholit a Federer pak ještě přidal, což se mi líbilo v určitém způsobu :)
To, že mi rozdtril a zesměšnil několikrát Monaca, se mi už ale nelíbilo. :(
Reagovat
BooOoo
aspoń mám volný večer, a nebudu se dívat :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist