Kyrgios přijde kvůli zranění o Hopman Cup, nahradí ho Ebden

31. 12. 2014, 17:59
Aktuality 2
Na Hopman Cupu v Perthu se nepředstaví vycházející australská hvězda Nick Kyrgios. Devatenáctiletý talent si v tréninku natáhl sval na zádech a v soutěži smíšených dvojic ho nahradí Matthew Ebden. Barvy domácí Austrálie bude hájit společně s Casey Dellacquaovou.
Nick Kyrgios

"Je to lehce natažené, nechceme před Australian Open riskovat. Na turnaj v Sydney a Australian Open bude v pořádku," řekl Kyrgiosův trenér Todd Larkham listu Sydney Morning Herald. Australští tenisté zahájí Hopman Cup v neděli zápasem s Polskem.

"Není lepší pocit, než si zahrát na Hopman Cupu. Těším se na bitvy s Casey Dellacquaovou a na domácí podporu," napsal Ebden na Nový rok na twitter. "Zranění Nicka Kyrgiose mě mrzí a doufám, že se rychle zotaví do Sydney a na Australian Open," nezapomněl podpořit svého krajana.

Změnu v nominaci muselo udělat už dříve několik zemí včetně Česka. Radka Štěpánka, jenž kvůli zranění pravé nohy vynechá i Australian Open, zastoupí po boku Lucie Šafářové mladý Adam Pavlásek.

Francouze Jo-Wilfrieda Tsongu po boku Alizé Cornetové nahradí Benoit Paire, v týmu Spojených států nenastoupí kvůli operaci kyčle Jack Sock. Místo něj bude hrát se Serenou Williamsovou John Isner.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
EllNino
Škoda,ženehrajou Hopman Cup granslamoví vítezové Gajdošová/Ebden :)
Reagovat
smazaný uživatel
Měli tam dát Sama Grotha!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist