Letošní suverénka Na Li padla, v Dauhá ji vyřadila Cetkovská! Kvitová porazila Šafářovou

13. 2. 2014, 16:37
Aktuality 580
Petra Cetkovská si dnes v Dauhá připsala jednu z nejcennějších výher v kariéře. Česká kvalifikantka se postarala o největší překvapení turnaje, když porazila Číňanku Na Li 7-6 2-6 6-4 a ukončila tak třináctizápasovou vítěznou sérii šampionky letošního Australian Open.
Petra Cetkovská

Světová trojka Na Li přiletěla do Dauhá jako jediná z elitních tenistek, která v letošní sezoně ještě nenašla přemožitelku. Problémy měla Číňanka už ve svém prvním zápase, ale přes Slovenku Magdalénu Rybárikovou nakonec prošla ve třech setech. Petra Cetkovská už v osmifinále nezaváhala a po vynikajícím výkonu největší favoritku turnaje poslala domů.

Česká tenistka, která si účast na turnaji musela vybojovat v kvalifikaci, se slavného jména ani letošní bilance 13-0 své soupeřky nezalekla a od začátku s ní sváděla vyrovnaný boj. Favoritce se nedařilo Cetkovskou přetlačit od základní čáry, a když si vypracovala brejkboly, 134. hráčka světa je dokázala odvrátit. Do vedení se tak dostala Cetkovská, která měla za stavu 5-3 možnost set ukončit. Šanci sice nevyužila, ve zkrácené hře ale nechala Na Li uhrát jen dva body a začalo se schylovat k překvapení.

Druhá sada patřila čínské tenistce. Hned v úvodní hře odvrátila dva brejkboly, aby Cetkovskou zlomila v dlouhé šesté hře, po níž pro Na Li nebyl problém srovnat na 1:1. Ještě hůř to s šancemi Petry Cetkovské na postup vypadalo po úvodních gamech rozhodujícího setu, v němž šla favoritka rychle do vedení. Ani tak nepříznivý vývoj ale Cetkovskou nesrazil, a tak dvakrát po sobě dokázala srovnat s Číňankou krok.

Rozhodující minuty zápasu přišly v osmé a deváté hře setu, kdy Cetkovská nejprve odvrátila dva brejkboly a díky přesnému lobu poté sama svou šanci při podání Na Li využila. Za stavu 5-4 měla velkou šanci zápas ukončit, a tentokrát prokázala pevné nervy. Po téměř třech hodinách si vypracovala dva mečboly, ten druhý proměnila a na dvoumilionovém turnaji tak postoupila už do čtvrtfinále.

"Těžko se mi popisujou mé pocity, právě jsem přišla z kurtu. Je to úžasné vítězství. Jsem velmi šťastná za můj výkon, i když jsem ve třetím setu prohrávala 1-3, pořád jsem bojovala a povedlo se mi nakonec vyhrát. Je to pro mě opravdu úžasná výhra," radovala se Cetkovská na tiskové konferenci.

Skalp Na Li je pro devětadvacetiletou Češku druhou výhrou nad třetí hráčkou světa. Předloni na antuce v Římě zdolala Agnieszku Radwaňskou.

"Tahle výhra mi dodá hodně sebedůvěry. Ale v tuto chvíli jsem také hodně unavená," přiznala Cetkovská, která postoupila do čtvrtfinále na okruhu WTA po téměř dvou letech. Naposledy tak daleko došla v dubnu 2012 na antuce v Estorilu. Pak ji na dlouhou dobu vyřadily zdravotní trable, především s oběma kotníky. Letos ani neodcestovala do Austrálie a triumf Na Li v Melbourne tak pouze sledovala ze svého pařížského domova.

O semifinále se střetne s šestou nasazenou Angelique Kerberovou. Němka dnes vyřadila Kláru Zakopalovou ve dvou setech 6:2 a 6:3. "Musím se na zápas zkoncentrovat a snažit se hrát stejně dobře," plánovala Cetkovská.

Zakopalová dnes sice nedokázala navázat na včerejší skalp Srbky Ivanovičové, přesto v Dauhá pokračuje ve svém hektickém týdnu, ve kterém odehrála už sedm zápasů během čtyř dnů, mezitím se navíc přesunula ze Sevilly do 5500 km vzdáleného Dauhá. S Rumunkou Monikou Niculescuovou, s níž letos vyhrála už dva turnaje, dnes večer postoupily do čtvrtfinále čtyřhry.

I třetí vzájemný zápas nejlepších českých tenistek současnosti v Dauhá vyhrála česká jednička Petra Kvitová. V Kataru sice s Lucií Šafářovou poprvé ztratila set, nakonec však zvítězila po boji 7-6 5-7 6-2 a postoupila do čtvrtfinále.

"Omlouvám se, že jsem hrála zase tak dlouho, ale chtěla jsem vyhrát," usmívala se Kvitová v rozhovoru na kurtu. "Každý zápas je těžký a každá výhra je důležitá pro sebevědomí, i tahle, i když z ní mám menší radost, protože jsem porazila kamarádku," řekla Kvitová.

O druhé letošní semifinále se zítra utká se Srbkou Jelenou Jankovičovou, s níž ve vzájemné bilanci vede 2-1. Loni v Pekingu ale po vyhraném tie-breaku uhrála v dalších dvou sadách jen dvě hry.

Výsledky - Dauhá (tvrdý povrch, dotace 2.440.070 dolarů):
Dvouhra - osmifinále:
Cetkovská (ČR) - Na Li (1-Čína) 7:6 (7:2), 2:6, 6:4
Kvitová (3-ČR) - Šafářová (ČR) 7:6 (7:2), 5:7, 6:2
Kerberová (6-Něm.) - Zakopalová (ČR) 6:2, 6:3
A. Radwaňská (2-Pol.) - Lučičová-Baroniová (Chorv.) 6:4, 0:1 skreč L.
Erraniová (4-It.) - Niculescuová (Rum.) 2:6, 7:5, 6:1
Jankovičová (5-Srb.) - Klejbanovová (Rus.) 6:1, 6:2
Halepová (7-Rum.) - Becková (Něm.) 6:4, 6:1.
Wickmayerová (Belg.) - Čepelová (SR) 1:6, 6:2, 6:0
Čtyřhra - osmifinále:
Peschkeová/Srebotniková (3-ČR/Slovin.) - Garciaová/Kalašnikovová (Fr./Gruz.) 7:6 (7:1), 7:6 (8:6)
Niculescuová/Zakopalová (Rum./ČR) - Hao-Ching Chan/Huberová (Tchaj-wan/USA) 6:3, 6:3.
Blacková/Mirzaová (4-Zimb./Indie) - Plíšková/Plíšková (ČR) 4:6, 6:2, 10:4
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

580
Přidat komentář
tommr
po pár hrách jsem na chvilku odešel od televize a mezitím přenos zmizel? :(
Reagovat
dadaft
já ji tam mám, zrovna ošetřují Yaninu,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Vypada to ale spise na preventivni tejp, tak snad Aga nebude mit druhou skrec ve dvou zapasech.
Reagovat
tommr
tak mě se tam pak Aga taky vrátila - zřejmě šlo o nějakou technickou závadu - výpadek na trase? :)
Reagovat
Jan
Pro mě povedená scénka :) Asi to budete většinou znát :)

http://www.youtube.com/watch?v=oTceP_TYmw8
Reagovat
Roger_Federer
smutne je ze mam pocit, ze posledni dobou vsechny souperky umi ze sebe vydolovat proti Kvitove dobre vykony, proste si na ni veri a spolehaji na jeji casto spatnou hru a psichiku.
Reagovat
pepin
Já bych spíše řekl, že nejsou hloupé a dobře se naučily proti Petře najít zbraně. V podstatě všechny tři zápasy byly po většinu času o pohybu Petry. Kdo dokáže aspon trochu vrátit její dělovky do strany, pak Petra prostě nestíhá. Pohyb má pořád mizerný a s velkou rezervou. Na to už přišel i ten "umělec" ze slovenska co to komentuje na Slovak sportu. Jinak asi jsi se zmýlil ve slově psychika.
Reagovat
pepin
Ten příspěvek patřil na Rogera, omlouvám se.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě k tomu spornému momentu v dnešním zápase CZE - LAT...

Naprosto souhlasím s Plekym! Tohle pravidlo vymýšlel nějaký ňouma...
http://oh.idnes.cz/soci-hokej-kuriozita-cesko-lotyssko-dvn-/zoh-hokej.aspx?c=A140214_132038_zoh-hokej_cig
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi dobře to tam píše týpek v diskuzi, cituji: "Mi to zas tak absurdní nepřijde. Co kdyby někdo spáchal nějaký likvidační faul? To by se to taky přešlo jen tak, že už se vlastně nemělo hrát. Navíc hráč může být samozřejmě vyloučen i v přerušení. To čas taky neběží. Ono takhle na první pohled se to absurdní zdá, ale chtělo by to trochu soudnosti. Smysl to dává"
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se zase líbí tenhle příspěvek...
"Ale pozor! Když Hanzal spáchal ten faul a pak se vracel čas, tak to znamená, že zatímco seděl na trestný, tak zároveň i hrál, to znamená, že jsme hráli v pěti při oslabení, takže můžeme být rádi, že nevyloučili ještě jednoho."

Můj názor je v tomto případě prostě neměnný. Pokud se vrací čas, tak se má vrátit všechno včetně vyloučení. To je podle mě jediná logická varianta.
Reagovat
dadaft
dneska jsou to rychlovky
61 60
61 63
62 60
?? ??
Reagovat
dadaft
ovšem poslední zápas asi bude nejvyrovnanější.
let´s go Aga.
Reagovat
smazaný uživatel
Dawaj
Reagovat
Frick
http://www.facebook.com/pages/.Labilniceskebiatlonistky
Reagovat
lars
Aspon, ze Peta obhajila body, ale mohla dojit daleko.
Ale v Dubaji asi neobhaji.
Hraje podobne jako New Havenu 2013. Vykon moc kolisa
Reagovat
PetaM
No, obhájila-neobhájila. Stejně se jí odečte 15 bodů kvůli novému bodování :) :) Ale tak to neva :)
Reagovat
tommr
Petra sice obhájila čtvrtfinále , ale stejně příjde o 35 bodů, protože se změnil systém bodování. Mnohem horší ovšem je, že Jankovicová, Kerberová a Halepová si v Doha narejžujou spoustu bodů. Pokud se nestane nějakej zázrak tak po Dubaji Petra vypadne z elitní osmičky ... :(
Reagovat
freeteepek
Přesně, po Dubaji půjde Petra dolů. Pakliže neobhájí titul. Což vidím velmi nepravděpodobně. Asi teď Petru tak rok přestanu úplně sledovat. Ona se pořád bude plácet ve druhé půlce první desítky. Sem tam vyhraje nějaký turnaj, sem tam prohraje s absolutní outsiderkou. Letos GS ještě nevyhraje. Šanci bude mít až Serena odejde do důchodu. Jankovičový a Li Na dojde dech. Holky už jsou taky dost starý a moc dlouho nevydrží. Kdyby ještě Šarapovová lavírovala s nějakým tím zraněním a Azarenková otěhotněla, bylo by to super...
Reagovat
LukasH
A v čem je to horší? Vypadne, tak vypadne. Jankovičová, Kerberová i Halepová hrajou teď mnohem konzistentněji. Pokud bude Petra takhle pokračovat, zaslouží si jít před ní.
Reagovat
tommr
já se obávám, aby dech nedošel dřív Petře. Ona je sice mladší než její největší konkurentky, ale fyzicky je na tom už ted mnohem hůř. Třeba takovou Li Na si klidně umím představit, že bude hrát ještě ve čtyřiceti, u Petry naproti tomu nevěřím ani, že vydrží do třiceti ...
Reagovat
freeteepek
Neboj,nedojde. Ona je občas nemocná. Teď třeba měsíc odpočívala. Hraje sice tříseťáky, ale zase vypadává už po pár kolech. Peťa sice vypadá utahaně, ale ve skutečnosti se tolik nenadře, jako holky, který dělaj šňůry vítězných zápasů a prakticky si neodpočinou...
Reagovat
pepin
Tak toto jsem já napsal již před měsícem. Petra vyhraje 1-2 turnaje, někde udělá semifinále, vícekrát prohraje s neznámou hráčkou jako na AO a bude to pořád do kola. Tento stav trvá již v podstatě 2 roky a to co jsme si slibovali od tohoto roku bych řekl je v nedohlednu. Mezi to se dostane nějaká nemoc a bude vymalováno.
Reagovat
lars
Myslim, ze po Dubaji jeste nevypadne z top 8. Spis pozdeji.
Reagovat
tommr
ještě během Doha se před Petru může dostat Jankovicová nebo Kerberová. Titul z Dubaje Petra skoro určitě neobhájí a něco zase ztratí a Jankovicová, Kerberová a Halepová tam naopak získají další body. Opravdu nevidím žádnej reálnej scénář, kterej by Petru udržel v osmičce i po Dubaji ... :(
Reagovat
lars
Realna sance je .Ver tomu. Halepova nesmi vyhrat v Dauha nebo hrat obe finale.
Reagovat
tommr
musíme prostě zítra tlačit Agu ze všech sil. Pokud Aga získá v Doha titul tak to Petře hodně pomůže. V Dubaji už ovšem bude muset Petra sama pořádně zabrat ... :)
Reagovat
VlS
se opět vyházela. Proč to včera neudělala s Luckou?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože ji k tomu Lucka nedonutila.
Reagovat
misa
Včera jsem ti psal, že vítězka Petra - Lucka nebude mít v čf. šanci, což se dnes bohužel potvrdilo. Petra na tom pořád není kondičně dobře a těžko říct, jestli vůbec kdy bude.
Reagovat
smazaný uživatel
I ty jeden ! ...optimisto ....
Reagovat
PetaM
Protože Petra by měla po těch tříseťácích asi stejnou šanci, jako Petra, tudíž skoro žádnou :)
Reagovat
PetaM
*Protože Lucka ... :D Sorry :)
Reagovat
smazaný uživatel
Šance je vždycky, i dneska byla. Věřím, že kdyby Petra ten druhý set nějak ubojovala, tak třetí dá. Žel, nestalo se.
Reagovat
smazaný uživatel
Žel.. :D Už jsi jako ten komentátor biatlonu.. :D
Reagovat
Fandina
Tak sázkovky zase měly pravdu. Já ne, věřila jsem, že vyhraje Petra. Ještě, že jsem si nevsadila :-). A doufám, že Petra příště už na Jelenu něco vymyslí. Dneska to byl od ní odevzdaný první set a ve druhém byla také slabší. Tak příště. Peti ... pojď pojď pojď
Reagovat
freeteepek
tak já jsem vsadil, pro jistotu na obě:-) Ale Petře jsem věřil víc. Bohužel dnes ukázala svou horší tvář z předchozího zápasu. ani jsem to nemohl pořádně sledovat, protože se současně běžel biatlon, kde Gábina opět skončila na nepopulárníchm čtvrtém místě. Ta šance na olypijsou medaili tam opět byla velice slušná, jenomže taky rozhodla psychika. Vitězka závodila úplně bez nervů, protože má super běh a jednu zlatou v kapse. Další holky v pořadí taky jely bez nervů, protože se pro změnu můžou spolehnout na svou střelbu. Gábina už nebyla v běhu tak suverénní, jako ve stíhačce a ta jedna minuta navíc kvůli chybě v závěrečné položce jí stála stupně vítězů. Je pod velkým psychickým tlakem. Všichni od ní chtějí medaili. Ona ví, že na to má,ale taky ví, že olympiáda je jen jednou za 4 roky. A to jí svazuje:-(
Reagovat
Fandina
Jasně, že je Gábina pod velkým tlakem. A i tak je dobrá, dvakrát čtvrtá. A Petra je také pořád pod velkým tlakem. Veřejnost chce výsledky a to svazuje.
Reagovat
Roger_Federer
Hlavne mel vcera naprosto odpovidajici analizu "TOMMR"..A ty si snim tak bojovalai...:(.

No jo Petka je moc spatna..a neni vidno jak z toho ven..Muze byt i hur..jeste par mesicu v spadne do 20..citky..strati motivaci..
Reagovat
Fandina
Já s nikým nebojovala, ale to ty asi těžko pochopíš. Proč bych s ním měla bojovat? Já tu s nikým nebojuji. Napsala jsem, že podle sázkovek je favoritkou Jelena a teď se to potvrdilo. Jinak já jsem doufala a věřila, že vyhraje Petra. Takže jsem byla mimo. Ale nevím proč bych se měla měřit s tommrem. Je mi jedno co píše, je to jeho věc ... úsměv
Reagovat
freeteepek
Petra už by si za ty roky mohla zvyknout. A když to není zrovna GS, jde v podstatě o ho v no:-)
Reagovat
pepin
Jenže nezlob se, v současné době se to s olympiádou nedá srovnávat. Tenis v tuto dobu zajímá jen opravdu ten. fandy.
Reagovat
Fandina
Petra také hrála na olympiádě a pořád je na ní vyvíjen tlak. Každý od ní očekává nevím co a když neplní přestavy, tak se po ní jede. Neuvěřitelně nespravedlivé.
Reagovat
pepin
Dlouhodobě ano, ale v tento moment vůbec, včera ji ani nekomentovali ve zprávách, ve sportu je o tenise jen malinký úryvek a tak je to v čase olympiády prostě se všemi ostatními sporty.
Reagovat
smazaný uživatel
Život není spravedlivý. S tím se je třeba zmířit.
Reagovat
Fandina
Život je takový, jaký si ho uděláme.
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni jsme strůjci svého štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
A já nemám ráda už tu Jelenu !
Reagovat
PetaM
Proč? :D Jelena vůbec nehrála svůj top :) Petra akorát vyhodila to, co mohla a někdy i to, co nemohla :D :D
Reagovat
petrulinka
Tak já Jelenu odjakživa nemusím, ale nepíšu to tady, jelikož se nebudu chovat,jak někteří, kteří se tady navážejí do hráčů, které nemají rádi. Ale dnes byla fakt o dost lepší. Mně přišlo, že se Petra nejen vyhazovala, ale podle mě hrála i dost opatrně, až teprve v tom posledním gamu zatlačila, ale to už bylo pozdě. Myslím si, že stačilo udržet ve druhém setu vedení a třetí set by už třeba byl o něčem jiném. Ale bohužel, no :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Jankovič dost často kritizují i britští komentátoři, ano taky ji nemám rád, navíc je to Mongolka, slovanské krve v ní moc nebude ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli Jelena hrála svůj top, ale rozhodně hrála velice dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
je mi nepříjemná svým vystupováním. A je mi nepříjemná o to více, když vyhraje nad Petrou. To neznamená, že někomu se může líbit, to nikomu nezakazuju.... A vůbec ji nechci pomlouvat, Petrulinko, prostě ji nemusím....A když vyhraje s Petrou, tak tuplem.....
Reagovat
smazaný uživatel
je mi nepříjemná svým vystupováním. A je mi nepříjemná o to více, když vyhraje nad Petrou. To neznamená, že někomu se může líbit, to nikomu nezakazuju.... A vůbec ji nechci pomlouvat, Petrulinko, prostě ji nemusím....A když vyhraje s Petrou, tak tuplem.....
Reagovat
Fandina
Jelena má nepříjemný skřehotavý hlas. Ale jinak období, kdy mi byl někdo protivný, protože porazil mého vyvoleného jsem také měla, ale už to nemám, protože mi došlo, že vyhrát chce každý, tak to neřeším.
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena je mi nepříjemná , ale ne kvůli hlasu. Prostě je to tak. Když vyhraje nad Petrou, tak se to znásobí. Např. Li Na mám ráda, tak i když nad Petrou vyhraje, je mi stále sympatická. No tak, po neděli Dubaj, holky do toho !
Reagovat
Fandina
Rozumím tomu. Mně je Jelena volná, takže to neřeším. A NaLi je mi také sympatická.
Reagovat
smazaný uživatel
Už je to tak, Gabča a Verča těsně pod bednou. :( Vypadá to, že Gabča jede na olympiádě stylem "zlato nebo nic", když jsem si vsadil na její zlato... Bohužel, po dnešku už tomu věřím zase o dost míň. Možná jí ještě sedne ten závod s hromadným startem, ale nesmí dát na střelnici více chyb než Darja (nejlépe aspoň o jednu méně). Jinak je to prostě bez šance, protože Darja jezdí fenomenálně... Spíš upínám poslední naděje ke smíšené štafetě. Myslím si, že nikdo nemá dvě tak vyrovnané závodnice jako Češky. Tedy Bělorusky měly dneska dvě ještě lepší, ale těm asi zase chybí nějaký lepší chlap (nebo aspoň o žádném nevím)... No ale ta štafeta bude prostě loterie. Stačí, aby to jeden člověk zkazil a je to v háji. Přesto věřím, že kvarteto Soukalová-Vítková-Soukup-Moravec má na zlato. Kdyby mi vyšel tiket díky tomuhle, tak by to byla vážně z pr*ele klika. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neměl si sázet, třeba jsi to zakřiknul... :( Ale štafetě mixu taky věřím.. Hromaďák nevím, nevím. Nechám se od Gabči překvapit..:)
Reagovat
Bob
Gabča mě mrzí! Jestli opět skončí na 4. místě bude mít opravdu smůlu. Ale opět poslední střílení a jedna pitomá chyba. Ale já jí stále věřím! A štafeta musí být naše!
Reagovat
smazaný uživatel
Já si to teď taky říkám, protože po dnešku jsem už fakt věřil, že to bude v kapse. Ale na druhé straně si říkám, že podruhé bych to stejně zkusil znova... Byl jsem přesvědčený (a pořád ještě doufám), že Gabča aspoň jeden závod vyhraje. Sázet jenom na medaili by se nevyplatilo, protože tam byl příliš nízký kurz...
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus to roztrhat, třeba to pomůže.. :D :D Dělám si srandu.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, Gabče to třeba pomůže, ale mně to nepomůže... :D
Reagovat
Jan
Nebo donutit Gábinu, aby další závod jela bez kalhotek, jak jí to radil Jágr :) Třeba by to také pomohlo :)))
Reagovat
freeteepek
Gábina tu celou olympiádu podělala hned tou první střelbou v leže ve sprintu, kde nasekala 3 chyby. Kdyby byly jenom 2, tak má ve stíhačce bronz. Kdyby měla bronz, tak by se uvolnila a dnes by měla taky minimálně bronz. Domračevová dnes ukázala, jak se závodí se zalou medailí v kapse. Ta psychika je v biathlonu hodně důležitá.Proto na Gábinu v masáku už nesázej! Vyhraje zase Darja. Bojovat se bude o zbylá dvě místa. Nevím, jak na tom byla Gabča dnes s během, ale myslím, že už jí taky dochází dech. V té předcházející stíhačce se vydala ze všech sil. Ty jí teď budou chybět. A jestliže dřív říkala, že jí to čtvrtý místo nemrzí, dnes už to říkat nebude. Myslím, že bude ve skrytu duše hodně naštvaná.
Reagovat
Jan
Taky si myslím, že ty síly už budou Gábině chybět, jestli jí nechyběly i dnes. Ten 2. závod byl pro ni brutální.
Reagovat
smazaný uživatel
"Gábina tu celou olympiádu podělala hned tou první střelbou v leže ve sprintu, kde nasekala 3 chyby."

Já si myslím prakticky to samé a možná už jsem to tady někde napsal. Jenom kvůli této střelbě přišla Gabča o dvě medaile... Jinak já už mám od začátku olympiády vsazeno na to, že Gabča získá 1 a více zlatých medailí. Takže tvoje rada, že na ni nemám sázet v závodě s hromadným startem, je mi úplně k ničemu. :) Já budu do poslední chvíle doufat, že to vyjde. Počítá se do toho i štafeta a ve smíšené mají Češi slušnou šanci...
Reagovat
smazaný uživatel
Ukaž mi jediný sport, kde není důležitá psychika.
Reagovat
Jan
Kdyby Gábina nezískala medaili, neřkuli zlatou, tak ji to bude hodně mrzet a i mě. Jelikož na tu medaili měla u všech dosavadních závodů. Tak je to hodně smutné. No co se dá dělat.
Reagovat
freeteepek
Tak na tu smíšenou štafetu bych si vsadil, kdybych mohl. Moje sázkovka doposud nevypsala žádný kurz. Tam máme určitě velký šance. Hlavně do té střelby nesmí Rejman zase žvanit. Jako už tolikrát! Dnes na tý první chybě ve stoje má nemalou zásluhu.
Reagovat
freeteepek
Tak Gábina dnes předvedla třetí nejlepší běžecký čas. Vydala se úplně ze všeho. Snad se do závodu s hromadným startem dá zase do kupy. Ostatní holky na tom po dnešku budou obdobně, to mě jedině uklidňuje. 15km ve vysokohorském prostředí musí být fakt záhul.
Reagovat
PetaM
Petra začala hrát na úrovni až v posledním gamu, když Jelena vedla 40:15. Zahrála několik skvělých míčů, ale ten poslední patřil se štěstím Jeleně :) Celkem pozdě začala Petra hrát slušně. No, uvidíme se v Dubaji ;) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se dá dělat, Petra první set otřesný, druhý o něco lepší, jen je škoda, že se jí nepovedlo jít do vedení 4:1, hned by to bylo veselejší. Podle mě teda Jeleně na Petřin brejkbol odpustili dvojchybu, ale to se můžu mýlit. Každopádně Jelena dneska lepší, to se nedá svítit.
Reagovat
smazaný uživatel
Černá hodinka pro mě. Petra prohrála, Gabča má zase bramboru.. Se na to vykašlu.. :/
Reagovat
petrulinka
To jsme dvě, já jsem prostě zklamaná :-(
Reagovat
smazaný uživatel
napodobne :( hur to snad dnes nemohlo dopadnout :(
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň, že hokej vyhráli..:) Dnes jsme ukecali dokonce španělštinářku a nechala nás na druhou třetinu koukat, ale setkalo se to..:D
Reagovat
dadaft
no, když už to takhle dopadlo, tak doufám, že si to o titul rozdají Aga s Jelenou.
Reagovat
Fandina
Petra bohužel prohrála. Snažila se, ale nešlo to. Škoda.
Reagovat
slacker
To je zase den blbec pro nase sportovce :-((( ... Takhle smolny patek tu uz dlouho nebyl
Reagovat
dadaft
jj, rozhodně se z toho dalo vyždímat víc.
Reagovat
slacker
Dneska to mohly byt 4 medaily s toho alepson 1 zlata a ty propadaky nasich Peter. Aaaach jooo nic se z takovych sanci neujalo
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je k vzteku.. Vypadá to, že Gábina s Verčou skončí na čtvrtém a pátém místě.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluju Jeleně..:(
Reagovat
petrulinka
No tak Gabča s Verčou zase nic. Ach jo. Nebýt těch dvou ran vedle, tak by Gabka vyhrála :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Nevyhrála by, Darya je nezastavitelná. Ale je to fakt škoda, zasloužily by si to obě.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Gabča zastřílela čisté, měla by zlato.. Bez jedný chyby medaili..:(
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby dneska Gabča střílela čistě, tak bojuje o zlato.. V cíli měla ztrátu nějak 1:55 nebo kolik,takže když si od toho odečteš 2 minuty, Gábina by byla první! :-)
Reagovat
petrulinka
Nevím, jestli umíš počítat, ale Gabka ztrácí 1,59 nebo tak nějak a za ty špatné rány dostala 2 minuty navíc. To znamená, že by bezkonkurenčně byla první. Jenže bohužel na kdyby se nehraje a Gabča to prostě nezvládla. Dneska celkem ten den stál za nic, jen výhra hokejistů, taky Tomáš vyhrál, ale Ondrovi se to nepovedlo, Lukáš Bauer pátý, Gabča s Verčou taky nic a o Petře se raději vyjadřovat nebudu :-(
Reagovat
Jan
Dnes pech. Bank naděje a nic a u Soukalové jsem si říkal před závodem, určitě zlato, když byla hlavní favoritkou závodu, v sezóně oba tyto závody vyhrála a zase nic. Řekl bych typicky české pro naše sportovce. Jinak je Gábina skvělá a jestli ještě něco pojede, budu jí fandit dál. Aspoň hokejisté vyhráli.
Reagovat
petrulinka
A to jsem ještě zapomněla na Petru Cetkovskou, to byla taky docela hrůza. Nevím teda, jestli to dělá ten pátek či co, ale dnes se fakt těm našim sportovcům nedařilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím, že Gabča na to měla už ve třetím závodě po sobě, ale prostě to nedokáže prodat. Pořád si myslím, že největší škoda je té první střelby ve sprintu. Ta jí podle mě vzala dvě medaile... Co se týče Banka, tak ten mi není sympatický, takže u něj mě to ani nemrzelo. Hokej dneska dobrý, ale musíme se zlepšit hlavně v obranném pásmu. Švýcaři dneska hodně trápili Švédy, takže zítra to nebude nic jednoduchého...
Reagovat
Jan
Pančochová předtím ve slopestyle také smůla, když měla na zlato, táhne se to mezi všemi našimi sportovci.
Reagovat
Fandina
Mě je Bank sympatický. Je už to taková česká alpská stálice. Už třetí olympijské hry bere šesté, sedmé místo a to není málo. Letos to mohlo být veselejší. Tak škoda Ondro.
Reagovat
Jan
Bank byl asi loterie, když ten slalom moc nejezdí nebo netrénuje, nemám přehled. Gábiny je mi hrozné líto. Už vzhledem k tomu 2. závodu, kdy to strhla z 29. na 4. místo. Takový výkon si zaslouží obrovský obdiv a měla na zlato určitě. Třeba i v tom prvním závodě. A ještě nádherně vypadá :) To jí aspoň nikdo nevezme :) Takže pro mě je jednička :) Hokejisté na mě působí nevalným dojmem, ale třeba budou Švýcaři unavení po Švédech a bude to o něčem jiném. Jinak je reálné, když jsem ty Švýcary dnes viděl, že s nimi naši prohrají, ale pořád si myslím, že to není top tým, i když byli loni na MS 2. Takže by je naši měli dát, aspoň doufám.
Reagovat
smazaný uživatel
Švýcaři dělají v poslední době rázný krok mezi elitu a osobně si myslím, že teď už tam prostě patří. Oni mají velmi kvalitní ligu (na MS měli snad jenom jednoho nebo dva hráče z NHL) a když to ještě doplní o několik hráčů z NHL, tak mají prostě sílu. Prohráli jsme s nimi už v Turíně 2006 a teď jsou ještě silnější... Přesto věřím, že zítra vyhrajeme. Kvůli nasazení do vyřazovací části by to bylo potřeba.

Jo, Šárka mě taky smůlu, ale tam ty rozhodčí nemohla moc ovlivnit...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně není Bank nesympatický svými výkon, mně je nesympatický některými svými výroky...
Reagovat
slacker
No ty ses taky nesympaticky svymi vyroku
Reagovat
Fandina
Každý má právo říct svůj názor, když nikomu nenadává, nebo se vysmívá a to on jestli se nepletu nedělal. Ondra je starý harcovník z lyžařské rodiny, trénoval ho táta i bratr a je to sympaťák.
Reagovat
smazaný uživatel
Nápodobně, pane flákači. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Fandinu je každý simpaťák.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava: sympaťák..:)
Reagovat
Fandina
Každý ne, ale nepíšu tu tady, mám i pár nesympatických tenistů, ale není to až tak hrozné. Jinak Ondra mi je sympatický, protože se už takhle nahoře v lyžování objevuje dost dlouho, i když nikdy nebyl úplně top, ale tu výdrž si pamatuji, sjezd a vždycky Bank :-). Ale Ondra je mi sympatický také proto, že je trochu svéráz a také hraje golf. A ten já taky. Takže proto.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý Čech (nebo Češka) určitě. :D Mně jsou z české výpravy na ZOH nesympatičtí asi jenom dva sportovci - Bank a Šlesingr. Ostatní jsou mi buď sympatičtí, neutrální, nebo je neznám. :D
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, tady je x nicků, kteří jsou předpokládám Čechy, ale sympatičtí mi nejsou. A Šlesinger mi také nevadí. Prostě nevím, proč by měl on nebo Bank být nesympatičtí. Jsou mi sympatičtí a tím to pro mě končí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já samozřejmě nemyslel diskutéry, ale sportovce nebo sportovkyně. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Z Čechů na ZOH není nikdo, koho bych vyloženě nemusela. Spíš mám k většině neutrální vztah, ale na OH jim fandím. A nejradši mám Gabču a Jardu Jágra. Jarda je prostě borec a to mu zítra bude 42. Mohl by to oslavit gólem proti Švýcarsku. :D
Reagovat
Fandina
Tak to máš pravdu. Z českých sportovců nebo tenistů si nevybavuji nesympatické. Já je vždycky beru tak, že něco umí a to je mi hodně sympatické.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsme na tom podobně. :) Z holek mám nejradši Gabču Soukalovou a Klárku Křížovou, z chlapů jednoznačně Jardu Jágra. Potom se mi líbí ještě Petra Nováková (běžkyně na lyžích), Šárka Pančochová je taky sympaťačka... Myslím, že by se jich našlo ještě víc, ale některé z nich třeba neznám. :) Každopádně těm jmenovaným na olympiádě hodně přeju (nebo jsem přál) a hokejistům fandím samozřejmě všem, včetně realizačního týmu (holt i Lojzovi :D).
Reagovat
Jan
V roce 1972 naši na MS vyhráli nad Švýcary 19:1 a 12:2 :) Jak se časy mění. Podobně nad Finskem vyhráli 8:2 a 5:3 tuším, Finové tenkrát byli outsidery jako dnes nejsou ani Lotyši, Norové a ti Švýcaři :) Švýcarská liga je dnes kvalitní. Když tam jezdí posledních pár let naše ligová mužstva na Spenglerův pohár, dostanou klepec i od švýcarských klubů. Ale loni na MS v semifinále např. USA silně Švýcary podcenilo a pak už s tím nebyli schopni nic udělat. Švýcaři mi prostě na to finále neseděli, ale co měli dělat, když statní hráli jak ponocní :))
Reagovat
Jan
oprava: ostatní
Reagovat
smazaný uživatel
Petra Nováková měla smůlu, když při čtvrtfinále sprintu zlomila hned na startu hůlku. To mi jí bylo líto. Šárka je mi taky sympatická. Snowboardový disciplíny mě nadchly. Dneska jsem se koukala chvíli na skeleton, to jsem nějak nepochopila význam.. Teď se koukám na krasobruslení, dokud mi to někdo nepřepne.. :D
Reagovat
Jan
Mně se hodně líbily akrobatické disciplíny ať lyže nebo snowboard. S těmi mockrát točenými salty vysoko ve vzduchu. To člověk jen zírá.
Reagovat
Jan
Ale krasobruslení nemusím vůbec. Ani skoky na lyžích.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoky mě taky nebaví..
Reagovat
Fandina
A já zase krasobruslení mám moc ráda a skoky na lyžích také. Myslím, že holky to tak mají skoro všechny ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já si nemyslím, že ostatní hráli na loňském MS jako ponocní. Švýcaři mají prostě výborně organizovanou obranu a sehraný tým, který se nějak výrazně nemění... Spíš bych řekl, že oni mají problém v takových zápasech, kde jsou favoritem a musí trochu víc tvořit. Jako ve středu s Lotyšskem, kdy stačilo osm vteřin a hrálo se prodloužení.

Jinak švýcarská liga (NLA) je opravdu hodně dobrá. Vždyť si vem, že jediný ročník hokejové LM vyhrál Curych... Co se týče Spengler Cupu, tak tam české kluby opravdu celkem pravidelně dostávají na frak. Já jsem fanoušek pořádajícího Davosu, takže o tom musím něco vědět. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Petra Nováková měla velkou smůlu hned na startu čtvrtfinále, ale i tak byl pro ni postup z kvalifikace docela úspěch. Celkem příjemně překvapila a rozhodně uspěla ve sprintu daleko víc, než čeští muži... V tom snowboardingu se mi líbí, jak jsou všichni v pohodě. Šárka je toho důkazem. :) Ale myslím, že třeba Eva Samková je povahově zase trochu jiná, protože jezdí kontaktní závody. Tam musí mít trochu ostřejší lokty. :)
Reagovat
Fandina
Ale jinak k té poznámce, že mně jsou sympatičtí všichni Češi, tak určitě já vždycky fandím Čechům a pak teprve ostatním a že je z čeho vybírat, nejen v tenisu, je jasné. A připadá mi to úplně normální a přirozené. Nevím, proč bych to měla dělat jinak. A samozřejmě, že nejen mezi Čechy, ale i ostatními je mi někdo sympatičtější jako osoba víc, to je jasné a stejné bez rozdílu národnosti. Ale fandím vždycky nejdřív Čechům a je to tak dobře.
Reagovat
Jan
Ten můj předchozí komentář byl spíš na PetruFans, ale Fandino, taky dobře :) Jsem se nějak přehlédl, kdo to psal a komu mám psát já :) Mně přijdou ti akrobatičtí lyžaři a snowbordisti ať v mužském či ženském provedení jako takové správné typy. Dnes se používá termín "cool", tak asi něco takového. Jsou mi sympatičtí, žádní machýrci a hodně toho umí. Já bych neudělal ani jedno salto, měl bych hrozný strach. Takže jen zírám, co všechno v tom vzduchu dokáží. I Aleš Valenta mezi ně patří.
Reagovat
smazaný uživatel
Gábi..:(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Gabča zase bez medaile, asi další brambora..:(
Reagovat
dadaft
go go Verča!§!
Reagovat
Michaelus
hrůza zatím ://
Reagovat
PetaM
Petra se ani nezapotila :D :D
Reagovat
misa
Ani jedno vyhrané podání Petry Kvitové ze 3 možností :-((
Reagovat
Roger_Federer
Kviti pod pod pod...usmev
Reagovat
Fandina
Zatím bída. Nevím, jestli z toho dneska něco bude ... dva úsměvy
Reagovat
petrulinka
Tak já nevím, jestli se mám dívat na Petru, Tomáše nebo biatlon. Taky to musí být všechno najednou :-)
Reagovat
Jan
Ještě je tu hokej :)
Reagovat
petrulinka
Tak v hokeji se dívám jen na naše a ti už hráli, takže hokej mně už dnes nebere :-)
Reagovat
Jan
A Ondřeje Banka jsi viděla ? :)
Reagovat
dadaft
biatlon.
vždyť je to olympijský závod!
navíc Petra špatná.
Reagovat
smazaný uživatel
Jdu se radši fakt koupat něj na biatlon. Petře se dnes fakt nedaří..:( A Gabča na prvním mezičase 1. s náskokem 0,4s na Kaisu..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava: koukat na biatlon.. A Gabča první střelba za 0..
Reagovat
petrulinka
Ondru Banka jsem viděla je velká škoda, že trošku nepřidal, ale 7. místo na olympiádě je hezké. Nakonec koukám na biatlon, bo na Petru nemám nervy :-)
Reagovat
Fandina
Také mě mrzelo, že Ondra Bank nebyl odvážnější. Medaile byla blízko a bylo by to veselejší.
Reagovat
dadaft
první dojem - Jelena s Petrou zamete.
Reagovat
dadaft
druhý dojem - Petra zamete s Jelenou.
Reagovat
Fandina
můj dojem - Petra bude muset něco vymyslet. Takhle by to nešlo. přišla o podání a prohrává 1:2.
Reagovat
smazaný uživatel
Němci nemají árijskou tenistku v horních patrech žebříčku ...
Reagovat
Frick
Ale je to rozdíl než takovej Holzdeppe...
Reagovat
smazaný uživatel
Bude Petra K. hrát dřív nebo zápas začne až v 15 hodin?
Reagovat
PetaM
Asi dříve. V rozpisu je to napsané tak, že se hraje hned po skončení. :)
Reagovat
PetaM
Už se rozehrávají. Ve 14:50 by už mohly hrát, ale spíše dříve, už jsou u podání :)
Reagovat
dadaft
už to začíná,,,
dvě hráčky z desítky proti sobě.
Reagovat
freeteepek
Tak bohužel, Petra jí to nakonec dala zadarmo. Myslím, že to zbytečně brzo zabalila. Chyběla jí trpělivost a vůle po vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Petra C., takovouhle nakládačku dostat.. :(
Reagovat
dadaft
po velkých zápasech to tak občas bývá. ((
celkově skvělý turnaj pro Petru.
gratulka.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Petru C. je to určitě super výsledek, snad jí to nakopne do dalších turnajů. Hlavně aby vydželo zdraví.
Reagovat
VlS
Ona už včera říkala, že je unavená, není divu, to byl 7. zápas v řadě, ne?
Reagovat
dadaft
jj, takový malý grandslámek, jen ještě tvrdší, protože 7 zápasů v jednom týdnu. ))
Reagovat
PetaM
Kerber zatím kosí Češky, jako by to nic nebylo ... :D Hele Němko, kroť se, něco nám za minulost dlužíš :D :D :D
Reagovat
dadaft
neviděl jsem Jankovič, ale Kerber teď vypadá na hlavní kandidátku na titul.
Reagovat
Fandina
Ona je také Polka ne? Jednou jsem jí někde slyšela se bavit s někým polsky, asi s mámou, jestli se nepletu.
Reagovat
PetaM
Kerber nehraje nijak oslnivě. Hezky do toho pinká a Petra si dokázala dojít pro bod. Myslím, že Jelena i Petra by jí v Semi porazit mohly :)
Reagovat
Fandina
Rodiče Sławomir a Beata Kerberovi pocházejí z Polska a tenistka kromě němčiny hovoří také polsky a anglicky. Píší ve Wikipedii viz odkaz.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Angelique_Kerberov%C3%A1
Reagovat
PetaM
To mě ale vůbec nezajímá :D Hraje za Německo, tudíž je Němka. :D Nikdy jsem komentátora neslyšel říct, že na kurt nastupuje Polka Kerberová ... ;) ;)
Reagovat
Fandina
Asi to komentátor říct nemohl, když reprezentuje Německo ... úsměv
Reagovat
Jan
Kerberová, Lisická Polky, Petkovičová Srbka, Kuzminová Ruska, jen my tam máme samé Češky a Čechy. Ale jsem spokojený :))
Reagovat
Jan
Kdyby byly Kerberová, Lisická, Wozniacká, A. Radwaňská v týmu FC za Polsko, to by byl masakr :) Nebo kdyby na GS startovaly všechny jako Polky.
Reagovat
freeteepek
Tak Petra si zatím neuhrála ani jeden vlastní servis. Má poslední šanci. GO GO GO!!! Jak se to řekne francouzsky?
Reagovat
Crashwoo
Allez allez!
Reagovat
tommr
to je až neskutečný co tam dneska vyvádí. V prvním setu promarnil 5 setbolů a nakonec prohrál v TB po dvou školáckejch chybách na síti ... :(
Reagovat
freeteepek
Viz můj příspěvek ve 14.16
Reagovat
PetaM
Prohrál naprosto zbytečně. Už to prostě musí mít v hlavě ...
Reagovat
Fandina
Já myslím, že prohrál smolně, teď sebral Janowiczovi servis, tak snad ho udrží a třetí také vyhraje. Berdo ... pojď pojď pojď
Reagovat
freeteepek
Chlapi, kašlete na slalom. Za chvíli začíná biatlonovej masakr. Jsem zvědavej v jakém stavu bude trať. Přes den tam mělo být +16. Teď je ale tma, tak snad to šlo dolů a holky se nám nezavařej. S těma flintama na zádech...(každá má 4kg).Ty dovedou na rozbitý trati pěkně vyvézt z rovnováhy. Gábina má dneska třicítku, takže vybíhá v 18.15.
Reagovat
Fandina
Škoda Banka, pěkně to měl rozjetý.
Reagovat
smazaný uživatel
Trať bude asi slušná břečka. Teď je v Soči údajně neuvěřitelných 17°C. Jsem zvědavá, jak se s tím Gabča popere. Hlavně střílet čistě.. :-) A ještě u toho budu sledovat samozřejmě Petru K. :-) Pojďte holky!!
Reagovat
freeteepek
Copak Petra, ta je dnes mimo. Koukal jsem teď na tiebreak prvního setu mezi Tomášem a Janowiczem a byl to masakr! Setboly na obou stranách, neskutečný minely. Ani jeden z hráčů nechtěl vyhrát. Byl to mazec a se špatným koncem pro Toma:-(
Reagovat
Fandina
Byly to přestřelky, ale neřekla bych, že nikdo nechtěl vyhrát, střídalo se útočení s vyčkáváním. Škoda, že Berda měl jednou smůlu na síti a podruhé snad milimetrový neproměněný setbol.
Reagovat
freeteepek
Smůlu? Měl odkrytý kurt, nahraný míč blízko sítě. To, že trefil pásku nebyla žádná smůla. Nemusel to rvát vší silou. Stačilo dát středně prudkou dobře umístěnou ránu:-(
Reagovat
Fandina
Já myslela, že kdyby neštrechl trochu síť, tak je to v pohodě v kurtu. Nevím, některé míče byly luxusní od obou. Berda se mi jeví trochu lepší, tak doufám, že ještě vyhraje.
Reagovat
dadaft
jedééém.
Reagovat
dadaft
ty helikoptéry v Dauhá, to je maso - ropní šejci s nima lítají asi i do krámu pro mlíko,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
Petře zatím uletěly včely,,,,,,,
zas chyba jako blázen.
Reagovat
freeteepek
Asi už je unavená. Z toho jak ty včely pořád musí honit...
Reagovat
dadaft
náááádherná výměna, kdy Cetkovská Kerberovou rozebrala na šroubky,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,, ale většinou je to jako proti zdi.
+ sem tam chybička, jako nepovedený kraťas
= asi konečná,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj,jen se chci zeptat,je tu někdo kdo vyhrál nebo se umístil do 6 místa v tipovačce s Fortunou? Když vám pošlou výhru je to ve formé bodů nebo peněz? Děkuji :)
Reagovat
smazaný uživatel
...trat na slalom postavil Kostelic:D)))
tak to bude asi slusny narez.:)

Jak to vidis?
Reagovat
dadaft
jj. ))
hlavně ať trať drží...
Reagovat
smazaný uživatel
Vrablik uz to ma za sebou...
...no, nevypada to spatne...;)
Reagovat
dadaft
ten zlom trati nad cílem je perfektní, skoro jako Adelboden. ))
Reagovat
smazaný uživatel
bude to brutalni....
...ted nej slalomar Pinturooo nedojel....
...uf...
Reagovat
smazaný uživatel
jj to zlom je neskutecnej;)
Reagovat
smazaný uživatel
...a Zampa se drzi...
...su napjaty jak spagat;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ligety....az treti ;-OOO
Zampa se drzi zuby nehty...
Reagovat
smazaný uživatel
Bode...;(

masakr....ten Kostelic nema rozum;D)))
Na sam slalom by to bylo zajimave...
...na kombinaci je to brutalni masakr...
Reagovat
smazaný uživatel
Kostelic s problemy...;(
tak to hovori za vse...
Reagovat
smazaný uživatel
a trat pomalu bramboriste.....
....:(
Reagovat
smazaný uživatel
Takže nakonec vyhrál Viletta, který byl po sjezdu někde ve druhé desítce a Bank je bez medaile... Přiznám se, že mě to vůbec nemrzí. :) Ale stejně si nemůžu pomoct, že superkombinace je z 80% o slalomu a jenom z 20% o sjezdu.
Reagovat
smazaný uživatel
...tak nam to v konecnem uctu muze byt jedno...spis to bude mrzet Ondru....

...ale to co tam postavil tatka Kostelic kritizoval i Bode...a to je co rict;)...

Tenhle zavod byl nakonec spis jen o slalomu (((tak 2% sjezdu)))...na 5. miste Zamp....to hovori za vse...Svindal bez sance.... ten sjezd nemuseli ani jezdit...krom toho ta trat - kdyz jela posledni desitka byla slusne na hadry...nebyt toho, tak si myslim, ze Kostelic dneska ukaze vsem zada s prstem v nose...

bylo to az moc brutalni;) A to mrzi nejen kvuli Ondrovi, ale obecne kvuli tehle discipline...protoze cela ta posledni desitka co jela....jaksi Villetu ani moc nejak neohrozili....;((( takze celkove potom je z toho nuda...
Reagovat
dadaft
slalom speciál bude zážitek. ))
Reagovat
smazaný uživatel
to jo;) to bude;)

...ale dnes mne toho Jansruda bylo fakt celkem lito...do te slalomove jizdy sel fakt na plno, riskantne...jel pekne...ale trat moc dlouha a rozbita....na to, aby sahl po placce a udrzel dobry cas...ani se nedivim, ze z toho byl v cili dost smutnej;)
Nu coz...
...v tehle klimatickych oblastech jsme nemohli ocekavat zazraky;D)...mozna i diky tomu Ondra byl tak vysoko ve sjezdu;)

proste kolik visni, tolik tresni;)
Reagovat
pepin
Koukám, že je tady hodně odborníků a to nejen na tenis, ale dokonce na hokej. Samá perla.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak jsme si trosku zatrenovali no...:D)
...vzdyt je to narodni sport...;) tak se nediv;)
Reagovat
pepin
Tak to já vím, to je jasné a také to tak beru , ale na druhou stranu nikoho nenapadám, že tu mele "cancy".
Reagovat
Jan
Také jsem rád, že se tu nemluví jen o tenisu :)
Reagovat
dadaft
náááádherná výměna, kdy Cetkovská Kerberovou rozebrala na šroubky,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,, ale většinou je to jako proti zdi.
+ sem tam chybička, jako nepovedený kraťas
= asi konečná,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Fandina
Mně to také nevadí, že se tu píše o ledačems a za sebe můžů říct, že se nepovažuji za žádného odborníka, i když tady někdy hodně píšu. Hlavně fandím a to mě baví!!!
Reagovat
Frick
Nevíte, sřílel na stojce bez chyby?
Reagovat
VlS
Jo, střílel, asi tak jako ty tadz a teď:-). Bacha, přestaň s tím trolováním, nebo na tebe pošlem biatlonovej tyˇm a terč ti nalepíme na pinďoura :-D
Reagovat
Frick
Ale mne u těch běžkařů fakt ta střelba chybí. :-))) Dobře, že Gabča se naučila střílet. Nicméně by se mi líbilo, kdyby si zkusila někdy i bez flinty.
Reagovat
dadaft
gratulace Golognovi, je to virtuoz a stroj v jednom.
škoda Niskanena, 2 desetiny sekundy na 15km, to zamrzí.
a jak.
Lukáš super, i když už na třetím kilometru vypadal, že mele z posledního. ))
Reagovat
dadaft
* Colognovi *
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pamatuješ si, jak jsem ti ukazoval tu lotyšskou basketbalistku Elinu Babkinu? Tak ta teď od nedávna hraje za WBC Novi Zagreb. Předtím asi byla bez angažmá... Jsem rád, že Elina zase hraje Euroligu. Sice tenhle tým v Evropě moc nevyhrává, ale aspoň si Elina zahraje. Patří tam ke klíčovým osobnostem. :) Jenom škoda, že tam nehrála už v listopadu, kdy jsem byl právě na zápase USK Praha - Novi Zagreb. :)
Reagovat
gigin
Pamatuju. Od tej doby se můj život převrátil hore nohama :))
Reagovat
smazaný uživatel
To se vůbec nedivím... :)
https://www.facebook.com/pages/Elina-Babkina-l-Fenerbah%C3%A7e/212872218733250
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byla výživná 1. třetina... Nejdřív gól svátečního střelce Erata, který se letos v NHL trefil jenom jednou (do prázdné). :D Potom vyrovnávací gól Lotyšů, který nikdo (kromě videorozhodčího) neviděl. Ale díky bohu, že hokej v tomto ohledu není jako fotbal. Vzápětí však zaúřadovala pruhovaná svině, která nezná pravidla. Doufám, že tohle už si na ZOH nezapíská... No a nakonec Jarda Jágr, to je prostě bůh! :)
Reagovat
gigin
Lotyši do toho!! :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Klid, jo? Ernestek tam nehraje... :D
Reagovat
Roger_Federer
borci ve studiu volali Milanovi Minarovi a rozhodci neudelali prej zadnou chybu..a bylo to podle pravidel.
Reagovat
gigin
Já vím, jen prckuju. Jas, že tlačím naše.. Ale ten Ozolins je dobrý.
Reagovat
Roger_Federer
konec sveta..Valach jak cip..tady propaguje Lotyse..;)
Reagovat
smazaný uživatel
:D))))
ja jen cekal, kdy to zkusis:D)))))
ale protoze te znam, tak ja se nechytnu;D))))
Jasna provokacka:D))))

A celkem ti ted lepi...aby chlapi lotyse prestrileli..;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem taky něco zaslechl, jak to říkal Pospíšil ve studiu... No ale je to teda hodně divné. Když se vrací čas, tak se má vrátit všechno, co se za tu dobu stalo, ne? Aspoň takhle mi to přijde logické... Jestli je to v pravidlech tak, že se vyloučení nevrací, tak je to docela nonsens. To je celkem mimo moje chápání... Každopádně na Twitteru jsme se všichni shodli, že rozhodčí je mimo. :D No a Dusík s Hostákem říkali to samé...

gigin: Ozolinš je legenda!
Reagovat
dadaft
no, až na naši obranu nastoupí skutečná žihadla, tak to bude těžké...
Reagovat
Roger_Federer
ze ano, je to tak v poradku, prej kdyby padl mezi tim dalsi gol byl by anulovany ..
Reagovat
smazaný uživatel
videl jsem USA....jedina sance jak tyhle prehrat.... je amiky prestrilet na goly....
...jen by to chtelo, aby se Pleky trefoval, Hemsky s Krejcim by si meli prestat hrat, je to pekne, ale obrance na tyhle virtuozni pokusy jaksi nemame...

tenhle zaps to jen potvrzuje...krom toho nas obranci Zbynda, Zidle tahaji z maleru...a samosebou JJ....bez toho by to neslo vubec;D)))))

...citim, ze to budou brutalni prestrelky....
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, v obranném pásmu se musíme zlepšit. Tak si říkám, jak by asi vypadal náš zápas proti včerejším Američanům...
Reagovat
smazaný uživatel
"Hemsky s Krejcim by si meli prestat hrat"

Moje řeč. :D V jejich podání je to někdy spíš krasobruslení, než hokej...
Reagovat
smazaný uživatel
Hemsky zapomina, ze nema u sebe nekoho, kdo ho chape:D))))
Ja ho opravdu mam velmi rad...ale musi mit u sebe na ty jeho virtuozni hracickove kombinace hrace....
Se Svedama Czerkawski silel a trhal si malem vlasy...byl z toho uplne v laufu... Hemsky pred branou, stacilo zavesit...ale neeee....jeste jedna prihravecka na efekt:D))))
Pochopitelne nepochopena....

Proste dvojce Elias Sykora...to se hned tak nerodi...kdyby tam mel vedle sebe nejakeho takoveho Sykorku, tak by to byl urcite peknej zazitek...ale takhle te to muze dostat infarktem do hrobu;D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
...jinak Slovakum nezavidim...ta jejich skupina, to je dost brutalni zaprah...
Reagovat
smazaný uživatel
No, ta naše skupina taky není žádná procházka růžovým sadem... Jenom my a Lotyši si můžeme říct, že máme ve skupině oba finalisty z posledního MS. :D No a co se týče Lotyšů, tak ve Vancouveru jsme s nima měli co dělat...
Reagovat
smazaný uživatel
si delas srandu:D))))promin, ale vypovedni hodnota MS ma sve uskali...teda...

Ja jsem opravdu rad za Svycary, Lotyse i defensivni Svedy...to nejlepsi co jsme mohli dostat....protoze hrat v jedne skupine s Finy a Kanadou by taky asi nebyl zadny med ale porad asi lepsi nez USA a Rusko teda....

Predstava ze jsme s USA a Ruskem v jedne skupine....je pro mne nepredstavitelna.... USA jako finalista poslednich OH, kdy letos si brousi zuby na celkove vitezstvi, nebot je v nich jeste porad ta porazka s Kanadou v prodlouzeni...a silu Rusu myslim nemusim ani komentovat....rekl bych, ze USA, Rusko, Kanada nej favorite...OH...a nejsem teda sam, kdo si to mysli;) takze mit dva z nich v jedne skupine, je pro mne opravdu brutalni predstava...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já myslím, že Rusko a USA by s námi v jedné skupině být ani nemohli. To bychom museli mít výkonnost Slováků. :D To je mi jasné, že MS a OH se nedají tak úplně srovnávat, ale herní styl těch týmů se v zásadě nemění. Přijde mi, že ve skupině máme soupeře, se kterými v posledních letech máme vždycky problémy... Proti Švédům s Lojzou vůbec neumíme, Lotyši nás pravidelně trápí a Švýcaři taky. No a jestli ti nestačí MS, tak u Lotyšů už jsem uvedl to osmifinále ve Vancouveru (vyhráli jsme až v prodloužení) a proti Švýcarům jsme prohráli už v Turíně 2006 (Lojzův první velký turnaj). Sice už je to osm let, ale je to výsledek z olympiády, když se ti MS nelíbí. :D
Reagovat
smazaný uživatel
jasne;) ja jsem jen rad, ze s nimi hned nemusime hrat;)
OH je proste svatek...hraje to nej, co muze hrat, a jeste uprostred sezony...;)

Ale je tu fakt jedna celkem zajimava statistika

1998 Nagano > 1.CR 2.Rusko 3.Finsko (siroke kluziste)
2002 Salt Lake City > 1.Kanada 2. USA 3. Rusko (uzke kluziste)
2006 Turin > 1. Svedsko 2.Finsko 3.CR (siroke kluziste)
2010 Vancouver > 1.Kanada 2.USA 3.Finsko (uzke kluziste)

Zajimave ne? ;)
Takze letos na bedne opet evropske tymy? :D)
Reagovat
smazaný uživatel
O této statistice vím. Zámořským týmům se zatím dařilo jenom na úzkém kluzišti a evropským zase na širokém... Olympiáda v hokeji je opravdu svátek. Vážím si toho, že jsem zažil tyto čtyři turnaje a ZOH v Soči jsou páté. A možná si toho začnu vážit ještě víc, protože s účastí hráčů z NHL na olympiádě v Koreji to zatím moc nevypadá...
Reagovat
Mr.Pink
Monty je svine, ktera nezna pravidla.
Reagovat
smazaný uživatel
Včera hrála Petra Cetkovská výborně a na to čím si prošla hraje úžasně a já myslím,že na Kerberovou má,Petra Kvitová včera hrála derby s Luckou velmi dobře,jen je škoda,že Lucka nevyhrála,takže dnes holky do toho,mohlo by být české semifinále :)
Reagovat
VlS
Včerejším hot shotem je lob Petry Cetky. Na hrála FH volej do Petinýho FH rohu( nalitej balón) , Petra správně odhadla kam to půjde a vyrazila už před uderem na správnou stranu a byla tam včas a nádherně Na Li přelobla.
Reagovat
smazaný uživatel
Ondra Bank je Panes !:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíšmarjá, on snad bude mít medaili nebo co. :D Bohužel, je to asi jeden ze dvou sportovců v české výpravě, které fakt nemusím...
Reagovat
VlS
Jo, toje. Jen teď udržet nervy na uzdě a nepokopat to ve slalomu. Já teda vidím jen čísílka, ale je to hodně nadějné.
Reagovat
VlS
Máš proti němu něco konkrétního, nebo ti jen někdo není sympatickej? To není kritika, taky takový mám.
Reagovat
smazaný uživatel
co ti provedl?:)
Reagovat
smazaný uživatel
jinak placku porad vubec nemusi mit...
...slalom je nevypocitatelny...

Ale za ten sjezd teda...
Reagovat
smazaný uživatel
Slalom bude hodne tezky...
...je tam teplo...jede na konci...trat uz bude uplne rozryta...
jen zalezi, jak zajedou specialiste pred nim...pokud nebudou mit uplne svuj den...nejaka sance tam je;)

Ale mne uz potesil tim sjezdem;)
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě mi není sympatický. Když chtěla Lindsey závodit s chlapama, tak měl kecy. Když měla Šárka jinou kombinézu než zbytek české reprezentace, tak měl kecy...

No nic, teď už hokej... ČEŠI JEDEM!!! :)
Reagovat
VlS
Stáhnul jsem si z Apple storu takovou aplikaci (zadara) Sochi 2014, tam si můžeš vybírat sporty, a jsou tam live výsledky a statistiky, mezičasy, rychlosti, no kde co. Lahůdka pro milovníky čísílek. Kochám se tím, i když jim třeba u krasoklouzání vůbec nerozumím, ale analyticky už jsem tam objevil trojitýho axelpapuzena. Až pochopím jak tam funguje pak to bodování, tak budu zase mít širší obzory.
Ale sjezd je mi teda blíž. Vidíš tam, že Ondra na 1. mezičasu ztrácel 18 setin, na dalším 8, na dalším 6 a pak zas 14 a že byl fakt druheh nejlepší všude. Sice to k ničemu asi není, ale mám u toho pocit, že jsem hluboko v procesu :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No doufam, ze mu ta zdrava drzost vydrzi i do slalomu;D)))
---
Ano hokejiste v akci....
...ovsem hrat bez poradnych beku a s tolika ofensivnimi obranci, to je celkem take drzost:D))))
Podle mne se chlapi budou pretahovat o vysledky na turnaji...
...ale zase budou hrat ofensivni hokej...:) to bude urcite pekne;) pokud si to sedne;)
Reagovat
smazaný uživatel
...tak to jsi o kilometry dal nez ja;)))
ja ustrnul na tom, ze se divam na obrazky, jak v materske skole:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, podle mě jsou ofenzivní obránci jenom Židlický a Kaberle. Z toho zbytku mi tam nikdo ofenzivní nepřipadá... Ale jestli to myslíš tak, že jsou ofenzivní, protože nestíhají v obraně, tak těch by se tam pár našlo... :D
Reagovat
VlS
Rád bych se díval na obrázky, ale dneska mám dostupné jen obrázky z ČT 2 z kuliček ( pardon, jak se to jmenuje, jak tam šoupou těma náhrobníma kamenama po ledu a zametají kolem toho, asi může bejt sranda to hrát, ale koukat na to, to je lepší si vzít do ruky f.L. Věka)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja do toho jeste pocitam Rozsivala a Zbynka, ale bylo mne vysvetleno... prof. trenerem, ze opravdu ted mame s obranci trochu problemy...;) Ze proste ted poradnyho moc nemame...
Reagovat
smazaný uživatel
No, Michálek ještě dejme tomu... Ale u Rozsívala bych teda neřekl, že je vyloženě ofenzivní. V tom zápase proti Švédům se spíš řadil do té kategorie obránců, kteří nestíhají dozadu... :D
Reagovat
smazaný uživatel
nerikam, ze je vylozene ofenzivni, ale na nic jineho se uz asi nehodi;D))) je to takova hracicka v obrane...
---
Ale byl jsem opravdu umirnen...bylo mne receno, ze proste Svedi si mohou vybrat s 10 kvalitnich fakt obrancu...
....a my ne....;D) Takze muzem byt radi, ze jsem radi...

Vzdycky se mne libil Smid...a vic asi opravdu z toho nedostaneme;/
Reagovat
dadaft
Bank skvěle.
Reagovat
VlS
v Midlandu skončila :-((
Reagovat
Frick
V tuto hodinu se budu se dívat na něco jinýho. I kdyby každá z Peter dostala 2x 0:6, tak mi to nebude vadit, když..... Kurňa, to zlato je tam pro tebe, tak si ho vem... prossssímmmmm!!!!
Reagovat
Fandina
třeba když se nebudeš dívat, tak zlato budeeeeeeeee ... né to byl pokus o vtip ... úsměv
Reagovat
Frick
Musí to dát. Píchej!!!!!!
Reagovat
Fandina
Já nepíchám ... úsměv
Reagovat
tommr
obě naše Petry zase začínají hrát jako první. Nejdřív nastoupí od 13:30 Petra Cetkovská proti Kerberový, po skončení jejich zápasu nastoupí Petra Kvitová proti Jankovicový ...
Petra Cetkovská tu zatím způsobila dvě senzace, třetí už nejspíš nepřidá. Kerberová už bude nad její síly ...
Petra Kvitová bude sice v zápase s Jankovicovou papírová favoritka, ale já vidím její šanci na vítězství spíš jako menší než 50%. S výkonem jakej předvedla dneska proti Lucce by Petra proti Jankovicový určitě neuspěla. Jankovicová nebude na rozdíl od Lucky unavená a hlavně nebude mít proti Petře žádný zábrany. Pokud jí Petra nabídne tolik brejkbolů jako dneska nabídla Lucce tak špatně skončí ...
Reagovat
Fandina
Podle kurzovek není Petra favoritkou, ani papírovou, ani nepapírovou ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
;) Petra Cetkovska postoupi v suchym...
...Kerberce neda sanci;))

...obava zkracenych prohozu u Jeleny je asi na miste;) ale ja si tipuji, ze Petra K. vyhraje ve trech...
Reagovat
EllNino
Ale přidá, věříme :D
Reagovat
tommr
jako nasazená trojka je Petra v zápase s nasazenou pětkou Jankovicovou papírová favoritka ...
Reagovat
VlS
Nesejčkuj zase. Petra Cetkovská má o ligu lepší servis než Klárka. Uvidíme. Ty BB popisuješ, jako kdyby je Petra Lucce dávala jen tak, ale ona si je často Lucka prostě vzala. Petra dneska výborně podávala, tuším 19 es. To je dobrá deviza a Jelena není utočnice. Jistě že Petra může prohrát, ale počkej s tím stahováním kalhot.
Reagovat
Fandina
tommr ... aha, papírová podle nasazení, podle žebříčku by měla být také, ale není papírovou podle sázkovek, tam je to cca 2 ku 1,7 ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
vetsina sazkovech ma vypsanou rovinu..
Reagovat
Fandina
Reagovat
tommr
to už jsme tu snad řešili nejednou. Sázkovky nevypisujou papírový kurzy, protože to by přišly brzo na buben. Jejich kurzy stanovujou odborníci s ohledem na aktuální formu hráček a spoustu dalších faktorů ...
Reagovat
Fandina
vždyť jsem psala, že papírový nepapírový podle sázkovek ... úsměv
Reagovat
Fandina
tommr ... kurzy sázkovek vzhledem k tomu, že se odvíjejí i od trendu posledních a vzájemných zápasů, povrchu, místu na žebříčku atd. jsou nejlepší. Takže je to nejlepší ukazatel. A jedná se o papírového favorita ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
cely turnaj v Doha,vysledky zapasu..jasne ukazuji jak osidne jsou predpoklady sazkovek..navic kurz 1,7 ku 2,0..neukauzuje nic..pouze to ze opravdu muze vyhrat ktera koliv hracka..
Reagovat
Fandina
Tak to platí v každém zápase, že je všechno ošidné, nejen v Dauhá a nejen v tomhle zápase. Navíc u holek jak známo je vždycky možnost větších změn proti předpokladům, favoritům než u kluků. Všiml sis vůbec, že tu nepíši prvně? Sleduji tenis už pár let, mě rozhodně nemusíš přesvědčovat, jak nic není předem dané. A nejen v tenise ... úsměv
Reagovat
Fandina
Doufám, že Petra vyhraje, i když si pamatuji na poslední zápas a ten vyhrála Jelena. Takže se vůbec nedivím, že je mírnou favoritkou.
Reagovat
Roger_Federer
tommr:
Petra Kvitová bude sice v zápase s Jankovicovou papírová favoritka, ale já vidím její šanci na vítězství spíš jako menší než 50%. S výkonem jakej předvedla dneska proti Lucce by Petra proti Jankovicový určitě neuspěla. Jankovicová nebude na rozdíl od Lucky unavená a hlavně nebude mít proti Petře žádný zábrany. Pokud jí Petra nabídne tolik brejkbolů jako dneska nabídla Lucce tak špatně skončí ...

Tommr to zhodnotil naprosto presne..a realne..

Presto si napsala
Podle kurzovek není Petra favoritkou, ani papírovou, ani nepapírovou ... úsměv.

Z neceho musis prece cerpat?
Reagovat
Fandina
Dala jsem odkaz na sázkovky a tam je 2 na Petru a 1,7 na Jelenu. Podle nich je mírnou favoritkou Jelena. Co je ti nejasné?
Reagovat
Roger_Federer
mi jasne za jakym ucelem jsi to napsala, abys vyvratila tomrovi co?
ano u sazkovek neni Kvitova favorytka, plus minus davaji sance obema stejne, nicmene realne je to dpuse jak psal tommr..
Reagovat
Fandina
Napsala jsem to jako fakt, že sázkovky mírně favorizují Jelenu. Nepsala jsem nic jiného. To se nesmí?
Reagovat
Bob
Nezapomínej, že Petra je schopná čehokoliv. Ona ten zápas může jednoznačně vyhrát, ale i prohrát. Nebo to bude tahanice jako v posledním roce pomalu každý zápas.
Reagovat
Fandina
Jestli chceš ode mě vyjádření, tak jsem ho také napsala nahoře. Podle mě vyhraje Petra. Podle mě je na tom trochu líp úderově než Jelena a protože i ty dva poslední zápasy ubojovala, měla by vyhrát i teď, navzdory tomu, že nedávno s Jelenou prohrála.
Reagovat
freeteepek
Dnes od Petry výkon opět nahoru dolů. Jsem zvědavý, co předvede příště. Lucka ve třetím už byla unavená, proto ten výrazný rozdíl ve skóre. Petra vypadá dobře psychicky, tak snad jí to vydrží. Jelenu jsem v poslední době hrát neviděl, ale překvapilo mě, že podle sázkařů tenhle mač nemá favoritku:-)
Reagovat
Fandina
Tak tak, Petruška je psychický velikán, u ní vždycky záleží na fyzičce a kondici.
Reagovat
smazaný uživatel
Jelenu jsem videl na zacatku sezony...hodne mne prakvapila...hlavne peknymi zkracenymi prohozy na fH...ale u ni je to take...jak se vyspi...

mozna proto takovy vyrovnany kurs...
Reagovat
tommr
no kdo viděl zápas Petry s Jankovicovou na TM asi jen těžko bude favorizovat Petru. A to byla tenkrát Petra v lepší formě než je ted. Jankovicová se naopak zdá být ve velmi dobrý formě - aspon soudě podle toho jak zacvičila s nebezpečnou Knappovou ...
Reagovat
PetaM
Já myslím, že ten zápas neviděl nikdo, protože k němu ani nedošlo :D Ale chápu, myslíš Peking :) Je ale nutno podotknout, že tam Petra měla za sebou celkem těžké zápasy s Tokia a dva tříseťáky z Pekingu :D Myslím, že něco podobného jako dneska Lucka proti Petře :) Uvidíme, jak se obě vyspí :) Venus Petru vybičovala k Top tenisu. Jestli to dokáže i Jelena, tak prohraje :) (myslím Jelenu :D )
Reagovat
PetaM
* Z Tokia :)
Reagovat
tommr
máš samozřejmě pravdu - nebylo to na TM ale v Pekingu. Jsem už hodně unavenej a píšu blbosti ... :)
Co si ale pamatuju velice dobře je to, že Petra v tom zápase sice dobře začala a vyhrála první set, ale pak úplně odpadla a byla od Jankovicový bitá jak žito. Doufám, že tentokrát k něčemu podobnýmu nedojde a pokud Petra prohraje tak to bude aspon se ctí ... :)
Reagovat
VlS
Zatipujeme?
Petra Cetkovská, Angie - tipnu Petru, ale když se to stane, tak to bude zázrak. Já zázraky miluju.
Petra Kvitová ,Jelena. Jelena stabilizovala výkonnost a hraje fakt dobře, lehký to nebude, ale pokud Petra neupadne zas do nějakýho zmatku, tak by ji měla dát.
Sara - Simona fandím Sáře, tak ji i tipnu.
Reagovat
VlS
Ještě Aga-Yanina myslím, že Aga přežije.
Reagovat
smazaný uživatel
---
Aga v suchym.
Petra K. na tri.
Petra C. v suchym
Simona na tri, ale preji si neco jineho...
Reagovat
tommr
Petra C. v suchym? To je velice odvážnej tip ... :)
Reagovat
Jan
Třeba v mokrým. Což by jí i slušelo :)
Reagovat
VlS
pohodí dělobuch a vy mu to sežerete a jdete do války. No tak se mu povedlo co chtěl.
Reagovat
Roger_Federer
:(
Reagovat
Fandina
Já z něj mám legraci ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
a z koho ty legraci nemas? ...Tvuj usmev je legendarni, otazka je jedtli legalni...
Reagovat
Fandina
legální ... jak jinak ... tady je všechno legální ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Petra me dneska nepotesila, vyradila kamaradku, presto ze ji je jasne ze dalsim kolem z touhle hrou neproleze.
Reagovat
slacker
Stejna podrazacka jako Hlavackova co?
Reagovat
Fandina
Petra je super. S Venus to otočila, s Luckou to otočila. Doufám, že se jí příště bude hrát dobře už od začátku a bude to jen její koncert. Ale jinak, Petra umí zabrat a to je to, proč je tam kde je a naší nejlepší hráčkou. Peti ... pojď pojď pojď
Reagovat
PetaM
No, zato Lucka, která nedokázala porazit ani Petru, by porazila Jelenu. Prosím tě, prober se.
Reagovat
Roger_Federer
Petka je nasi nejlepsi hrackou uz 4 rok..pokud sis nevsimla, jeji vykony a vykyvy se stabilizovaly..Je realitou soucasne ho zenskeho tenisu, ze porad staci na top 10 uz treti rok..
Reagovat
Fandina
slacker ... nevím, ale snad tu nikdo nepsal že je Andy podrazačka. Mě třeba moc mrzí, že Háčka nejsou, ale je to jejich věc, že už spolu nehrají a když to Andy tak chtěla, má na to právo. I když já být na jejím místě, tak bych pořád hrála s tím, s kým jsem měla úspěch. Ale když se tak rozhodla, tak je to její věc.
Reagovat
Fandina
Všimla jsem si toho a také, že po Wimbledonu z x tého místa se přesunula dopředu a teď už třetí rok je v TOP 10. Tobě je to málo?
Reagovat
Roger_Federer
Kdyz koupis pejska, venujes se mu, naucis ho aportovat, on ti to ukaze 3x, pak uz nebude chtet aportovat. bude ti stacit ze vis , ze to umi, ale nechcd semu to ukazat?
Reagovat
slacker
Psalo se tu neco krivactvi a zpusobu rozchodu a pak ty vecne narazky jak nekdo nekoho vystrnadil odnekud a ze pisatel by nejradsi vykponul odevsad Andreu aby se uvolnilo misto pro domnele zhrzenou chudinku. A ted tu musim cist neco o nepoteseni tim ze odvedu dobre svou praci (vyhravat tenisove zapasy na velkych turnajich)
Reagovat
PetaM
Mě by u tebe vážně zajímalo, jestli máš IQ skutečně v mínusu, nebo jen na 0. To je pro mně záhadou ... :/
Reagovat
slacker
V plusu a urcite mnohem vyrazneji nez ty. Ja na rozdil od tebe vim ze schopnost psani a IQ 0 se vylucuji
Reagovat
Fandina
Petra byla druhou v době, kdy jedničkou byla Caro a Serena rok pauzírovala kvůli nemocem, Vika se hledala, Aga nebyla v desítce a Mária po operaci ramene. Doba se mění a situace vyvíjí. Petra nežije ve vzduchoprázdnu, aby si od ní mohl očekávat nemožné. Ostatně, když je ti málo to jak hraje, nefandi jí a nemusí tě zajímat, jak hraje.
Reagovat
Fandina
slacker mám jednu zkušenost, co mě nezajímá, nepíši o tom. Tebe zjevně baví tady psát o tom, že je někdo podrazačka, jinak by si o tom nepsal. Takže ty tu na ní útočíš ... sorry
Reagovat
slacker
Nerozumis jako vzdy psanemu textu :-))
Reagovat
PetaM
V plusu jo. A výrazněji než já :D No, jde to vidět.
Reagovat
Fandina
Bohužel až moc dobře rozumím, v tomto případě. Ty tu vytahuješ něco o podrazákách, druzí o tom nemluví, nebo dávno přehodnotili své postoje. Co je psáno to je dáno. A ty o tom píšeš, připomínáš to. Navíc jsem si nevšimla, že by někdo kromě tebe měl takový příkrý postoj k jednání Andreji. Takže máš na hlavě máslo ty jediný a ještě to připomínáš.
Reagovat
slacker
Na tvych 113 staci na TP vetsina, takze se nebojim
Reagovat
slacker
Vytahuju to znova a znova aby vyniklo jak to je absurdni. Vaclav Havel se muze ode me ucit, teda uz nemuze ale mohl by kdyby jeste zil
Reagovat
Fandina
slacker tak to vytahuje pořád, zjevně ti to dělá dobře ... úsměv
Reagovat
slacker
A tobe dela radost furt dokola na vsechno reagovat a mlyt pantem
Reagovat
Fandina
slacker ... bingo ... úsměv
Reagovat
VlS
ty holky jsou placený za ránu?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to poradna rezba. Vymeny o triceti uderech a same breaky :-D
Reagovat
tommr
že v sobě po tý prohře s Kerberovou ještě našla dost fyzickejch i psychickej sil na výhru v deblu. S Niculescovou vytvořily opravdu zajímavej deblovej pár. Věřím, že pokud spolu zůstanou delší dobu tak půjdou ještě hodně nahoru ... :)
Reagovat
Fandina
Také mám moc velkou radost, že se Klárce s Niculecu daří. A také mám radost z Květy a Srebotnik, že zase spolu hrají, ověřené páry, jako v jejich případě jsou vždycky zárukou možného pokračování úspěchu. Klárko, Květo s partnerkami, ddržím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Mne zase prekvapujes ty;)

Jeste zadny rozsahlejsi komentar k zapasu :-O
Celkem by mne zajimalo jak hodnotis Lucku;)
Reagovat
tommr
já tyhle zápasy mezi Petrou a Luckou nemám moc rád. Nikdy nevím pořádně komu mám přát víc a na konci jsem stejně vždycky rozladěnej, protože jedna z nich musí prohrát ... :)
Zápas sice dopad podle předpokladů, ale tentokrát dostala Petra od Lucky víc zabrat. Ze začátku byla Lucka dokonce lepší, ale zase jí srazila její velká slabina - neschopnost dopodávat set. Ve druhým setu jí sice Petra hodně pomohla tím, že jí umožnila získat sadu brejkem, ale Lucka už byla viditelně unavená a ve třetím pak po prvním brejku Petry úplně odpadla. Kdyby nebyla Lucka takovej nervák a kdyby nebyla tak unavená tak asi dneska Lucka vyhrála. Petra mě svou hrou moc nenadchla a proti Jankovicový by s podobným výkonem asi pohořela ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A co rikas na Davida? A jeho navstevu?
Reagovat
tommr
nemyslím si, že by jeho rady nějak ovlivnily průběh zápasu. Když má Lucka podávat na vítězství tak to skoro vždycky zvorá bez ohledu kdo proti ní stojí a co dělá. A závěr zápasu rozhodla velká únava Lucky, která už nebyla schopná hrát svojí nátlakovou hru ... :)
Reagovat
Fandina
Já viděla dvě návštěvy a po každé Petra začala otáčet průběh zápasu. Po každé jí radil nějakou změnu ve hře, jak returnovat, jak podávat a kam a pokaždé to zafungovalo. Odehrát to musela Petra, ale změny ve hře se vždycky projevily.
Reagovat
Frick
Myslíte si, že je reálný, že oni za pět let vyhraje Wimbledon?

Heh, co byste mi odpověděli, kdybych se během ZOH v Turíně na toho zeptal u Petry :-)))
Reagovat
Fandina
reálné to být může, ale jestli je to pravda, to nevím ... úsměv
Reagovat
VlS
1:6;6:2;6:0. Janka holt dostala ne cestu ptáčka.
Reagovat
slacker
Asi se ji taky chtelo nutne na zachod
Reagovat
smazaný uživatel
....mne u tech tvych prispevku dost pomaha tvuj nick :D))))
Reagovat
VlS
Myslíš, že by měl jiný s nickem " Hardworker"?
Reagovat
smazaný uživatel
...no to si nejsem uplne jisty;)
spis bych to tipl na "hard" nez Hardworker;)
Reagovat
VlS
Nebo Heavy deal?
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucic si nazacatku druheho setu hejbla se zadama a vzdala Age. Chuderka breci. Docela sympaticka tenistka je...
Reagovat
smazaný uživatel
Aga ma tady opravdu velkou sanci na finale...cesta pavoukem je pro ni z herniho hlediska opravdu prijemna;)
Reagovat
Fandina
Aga hraje celkem v pohodě. Není to jako Petra, která musí o každé vítězství hodně bojovat.
Reagovat
petrulinka
A s kým tam má pořádně bojovat? Buď je to o dost slabší soupeřka nebo jí skrečuje =D
Reagovat
smazaný uživatel
Mno uprime receno, radsi bych bral do CF Caro nez Yaninu. Videl jsem ji proti Petko prvni set a hrala vazne dobre. A dneska jsem videl Agu a nic moc teda, ale vypadala, ze hraje na pul plynu. Take s tou Lucic hrala poprve, tak mozna proto.
Reagovat
Fandina
To je fakt, zatím nemusela bojovat jako Petra. Ta měla zatím nalosované těžší soupeřky.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak, nekoho poradnejsiho po ceste na turnaji musi mit...
...Janina se sice rozehrala, ale H2H celekm vypovida jasne, krom toho ji Aga porazila i na antuce, a to je co rict,. teda....;)
Reagovat
smazaný uživatel
No to teda :-D Na antuce je snad jeste horsi nez Mura v ATP :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je to pro mne jedna z vetsich zahad WTA;)

Toho Andyho bych mozna jeste pochopil...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak spoustu lidi, kteri nevideli na turnaji Yaninu hrat by ti rekli, ze poradna souperka je Caro :-)

Tak co, pracujem na antuce a letos citim prulom :-) Minuly rok na RG se dostala do CF a svedla dobry zapas s TOP antukarkou, takze zlepseni se obcas objevi :-D
odpoved Vlka: Freedome, ach ty snilku. Ze? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
odpoved je jina...
mne vzdy spis prislo, ze na antuce by Aga mela byt nej...
...takze proto je to pro mne takova zahada;) Par prispevku na to uz v historii padlo;) Kazdy rok jsem si vzdy pockal...ale nejak na to nemohl prijit...;/
Minuly rok jsem ji uz tolik nesledoval...
Reagovat
smazaný uživatel
Mno me prave prijde, ze Aga ma nejlepsi pohyb na trave a na antuce nejhorsi. Ona se nerada klouze, protoze pak ztraci na ceste zpatky na pozici nebo do druheho kouta. Tim ze ztrati cas zklouznutim, uz pak nedobehne to, co treba na Hardu nebo trave jeste stiha. Take tam jsou jine odskoky a Aga hraje hodne mice brzo po dopadu a pak tam staci jenom mala odchylka skoku mise, aby to Aga zahrala uplne jinak. Tak ale i tam patri aspon do toho prumeru da se rict. Treba pohybu Sary antuka vyhovuje mnohem vice a i jejim uderum.
Reagovat
smazaný uživatel
No prave mne prijde, ze ty odskoky vs. jeji odebirani mice by ji mohly spis pomoct...
Hmmm, a kdyz si vezmu, jaky je cihla povrch, takovy nepredvidatelny...to treba je dobre na mice s falsi...ktere muze uzivat jako dobrou zbran...a kdysi mne prislo, ze na cihle pinka pekne, ale to bylo teda jeste v dobe, kdy Petru znali spis jen kolo Fulneku a par nadsencu;)

takze to co pises mne prijde i ok, ale nesmel bych ji videt tak vic jak 5 let zpatky...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Aga na antuce zacinala (ostatne asi jako vetsina hracek), takze predtim asi na ni byla zvyklejsi, kdyz na ni hrala casteji. Uz za svych juniorskych let mela ale oblibenou travu, ikdyz na ni vpodstate ani nehrala. Kazdopadne bych rekl, ze u ni to asi nejvice souvisi stim pohybem. Ty udery jsou spise takove okrajove, protoze ty odskoky micku souviseji i s ostatnimi hrackamyí ale pohyb pro Agu je klicovy.

Mno nic. Jdu si lehnout, rano brzo vstavam...Mej se
Reagovat
smazaný uživatel
jezisikriste, *hrackami
Reagovat
smazaný uživatel
taky;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bohužel... Po 1. setu to vypadalo nadějně, ale od stavu 3:3 ve druhém se ten zápas asi zlomil ve prospěch Uly. Ovšem i tak je pro Katku získaný set proti 45. tenistce světa docela slušným počinem. Ula je sice po zranění, ale pořád je to velmi dobrá tenistka.
Reagovat
slacker
Siniakova - palec dolu. Takhle to prosrat
Reagovat
smazaný uživatel
Ty děláš, jako kdyby Katka nevyužila minimálně tři mečboly... První set získala, ale od poloviny druhého už asi Ula měla navrch. Vždyť je v žebříčku o více než sto míst před Katkou, takže zatracovat Katku v tomto případě vůbec není na místě.
Reagovat
slacker
Zebricek u techle mladych hracek nic nerika. Ursula Klukova neni hracka ktera zapne a drti. Tohle uz letos Katka predvedla na zacatku roku.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim. Nesmime zapomenout ze je Katce teprve 17, uspechy urcite prijdou. Akorat skoda no, mela to dobre rozehrani...
Reagovat
smazaný uživatel
Zvykej si. Čím výše v žebříčku Katka bude, tím častěji budeš muset číst podobné cancy..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím, co si představuješ pod slovy "zapne a drtí". Pokud se nemýlím, tak Ula je zatím nejvýše postavenou soupeřkou v žebříčku WTA, proti které Katka kdy hrála. Tedy Muguruza (proti které Katka hrála loni v Miami) je ještě výš, ale v té době asi tak vysoko nebyla... Připadá mi, že jsi až moc rozmlsaný z Dauhá. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Od slackera už jsem četl takových canců... :D
Reagovat
slacker
Ja jsem sem zadny canc nenapsal, takze Quesh myslel neco jineho. Zapne a drti = ten na druhe strane se ani trochu nezhosil, to ten prvni se brutalne zlepsil a ani na chvily uz nepolevil
Reagovat
slacker
A prohrana podani jedno za druhym je znamka punku, i kdyz holky rikaly ze punk jinde
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba v 1. setu neměla Katka prohrané podání ani jedno... Jinak jsem si celkem jistý, co (nebo spíš koho) měl quesh na mysli. :D
Reagovat
slacker
Kdyby ten prvni set nevyhrala vyrazne 6:2 tak nereknu ze to prosrala, proste by se nechytala od zacatku. Ale pokud uprostred utkani dojde k vypnuti mozku a od ty doby uz neuhraju nic, tak mam pocit ze spechala na zachod na hotelu.
Reagovat
Fandina
slacker ... komentuješ hry na počítači, nebo realitu?
Reagovat
slacker
Komentuju vysledek a prubeh. Jestli je to hra nebo realita zalezi co na Live Score zobrazuji, jestli realitu nebo hru
Reagovat
pepin
Nic si z toho nedělej, někdo sem píše cancy každou chvilku a myslí si, jak je zajímavý-á.
Reagovat
Fandina
slacker ... nebylo to k vidění, takže těžko se dá o tom mluvit a klidně to mohlo být tak, že Ula začala ve druhém setu hrát jinak a Katku pak přehrála.
Reagovat
Fandina
Znáš přísloví, podle sebe soudím tebe? Napadá mě, že by se na tebe s tím přirovnáním o cancech hodilo, případně o potrefené huse nebo husákovi? ... úsměv
Reagovat
slacker
Ja nerozlisuji mezi textovou (Livescore) a grafickou hrou (Stream/TV). Bud mi nekdo serviruje virtualni realitu nebo skutecnost. To nejsem schopen od sebe rozlisit. Ja verim ze to co ukazuje Livescore se skutecne stalo a Siniakova a Ursula jsou realne hracky.
Reagovat
Fandina
slacker naní potřeba zdůrazňovat, že když zápas vidíš, tak je to něco jiného, než když čteš čísla.
Reagovat
slacker
Ja zduraznuju ze cteni cisel ktere zprostredkovavaji realitu nepovazuji za komentovani pocitacove hry.
Reagovat
Fandina
slacker ... počítačová hra nebyl nejšťastnější výraz ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
"slacker ... nebylo to k vidění, takže těžko se dá o tom mluvit a klidně to mohlo být tak, že Ula začala ve druhém setu hrát jinak a Katku pak přehrála."
k vidění to samozřejmě bylo, sledoval jsem to jen lehce, takže to hodnotit nebudu
http://www.dowcorningtennisclassic.com/livestream.html
Reagovat
Fandina
Tak sorry, já to neviděla, myslela jsem, že to bylo jen na livescore.
Reagovat
Fandina
A díky za odkaz, teď se tam chystá čtyřhra. Super.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
slacker
Ze mas k dispozici i jakys takys obraz je jen o level lip zprostredkovana informace o realite. Na faktu ze od stavu 2:1 ve druhem setu zacala prohravat sva podani jedno podruhem to nic nemeni. Nevim jestli prohrala 5 ze 6 poslendich podani nebo vsech 6 a ten bod v poslednim setu uhrala na returnu. je to proste nezvladnute jadrne receno prosrane
Reagovat
Fandina
slacker ... výsledek je také odvislý od protihráčky. I ta se může měnit. Není to jen o Katce. Záleželo i na hře Uly. V tomto případě by se přirovnání s počítačovou hrou i hodilo. Protože tam většinou jede hráčka na jeden level a nemění styl, způsob hry. Ula je zkušená hráčka a když to nešlo rotací, tak mohla dávat kraťasy, nebo jít víc do kurtu atd.. A to samé Katka, první set vyhrála a pak se jí nepodařilo najít protizbraň na hru Uly.
Reagovat
slacker
Ja myslim ze protihracka se behem utkani menit nesmi. Jde to jen zkrecovat zadna vymena hracu povolena podle pravidel neni. To jde jen v exhibici :-))
Reagovat
Fandina
slacker ... tak nějak, nesmí se měnit, ale většinou to dělá, hlavně ty šikovné, když se jim nedaří ... úsměv
Reagovat
Frick
Bohužel, podání nešlo a asi stejně jako Lucky tam "Sevillský syndrom". No co, jsou to i tak hrdinky :-)
Reagovat
VlS
bije Yaninu, double break na 4:0 v 1.
Reagovat
blixa
Bože co tam Yanina dneska vyvádí ? Chjo ...
Reagovat
VlS
na 1:1, Jankazačala mít problém si udržet servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak po uzasnem westernu v podani Safky a Petry nas nyni ceka krasobehani v poadni "Queen of hot shots" :-)

https://pbs.twimg.com/media/Bf0oqiICMAAZO7j.jpg:large
Reagovat
smazaný uživatel
Fuj Agy, takhle by to ale neslo. Doufam, ze zatim jedes jen na pul plynu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak po dlouhem gamu nakonec breakla Aga souperku a vede 1-0 na sety ale je to priserne udrene. Mice hraje do prostred kurtu, proc !! :-( Pojd Agy, trosku vice te lehkosti kterou mas...
Reagovat
Frick
Petra asi bude mít víc šancí dále. Ale Lucka určitě dobrý - poslední tři porážky vždy s hráčkama TOP 10. Devět setů za tři dny s přesunem a změnou povrchu. To Petra se ulila :-)))
Reagovat
Fandina
Petra byla nemocná, ještě když odjížděla do Dauhá, tak se psalo, že není úplně fit.
Reagovat
misa
je slušný výkon. Snad jí ještě zbývají síly. Hezké objetí děvčat u sítě.
Reagovat
Jan
Taky se mi líbilo, jak se objaly a usmívaly se na sebe.
Reagovat
VlS
počasí pro Petru super, chládek, sucho. Tak hrála dva těíseťáky, Jelena hrála dva dvouseťáky a dva debly.
Reagovat
Frick
To je určo dobře. Ne všude to bude idilický. V našem táboře by to asi mohlo skřípat mezi Hradeckou a Andy (to je jasný). No a prej se nemaj/neměly moc rády Šafi s Nicole (prý důvod absence Berdycha na Štěpcově svatbě)
Reagovat
Fandina
A proč by se měly mračit. Vždyť jedna, ta lepší musí vyhrát a druhá ne. Je to měření herního umu. A navíc to jsou kámošky, tak se na sebe nebudou mračit. Všechno proběhlo v pohodě, v regulích, tak není důvod.
Reagovat
Fandina
Já vím, že se pořád mluví o účasti někoho na svatbě, ale upřímně, je nutné zvát někoho z práce, obrazně řečeno, protože tenisti jsou vlastně kolegové v profesi tenista, na svou svatbu? Ta je přece hlavně pro příbuzné a přátele. Není povinnost tam zvát kolegy z práce.
Reagovat
misa
Byla nemocná, těžko říct, jestli to na ní zanechalo nějaké stopy.
Reagovat
Frick
Jako nebyla to žádná komorní svatba, měla kdovíkoho (Jardu68), parťáka z DC tam pozvat mohl...
Reagovat
Fandina
Proč by měl zvát kohokoli z DC, asi je pro něj Jarda větší kamarád než Tomáš, nebo mu je vzácnější. Kluky z DC, není to jen Tomáš, který je jedničkou, ale další kluci, realizační tým, kapitán. Je to jeho věc, koho pozval. A navíc, s Berdychem a DC týmem se vidí pořád.
Reagovat
smazaný uživatel
Vaše starosti bych chtěla mít..
Reagovat
slacker
Koho pozves ty?
Reagovat
smazaný uživatel
jj, zvlast kdyz uz jsou stejne rozvedeni :)
Reagovat
slacker
Kdo Lucka s Petrou?
Reagovat
Fandina
Petře. Věřila jsem jí a Šafi hrála super, pěkné rány, Petra byla lepší.
Reagovat
petrulinka
Tak Petře gratulace a bylo moc hezké, jak říkala Lucce u sítě "promiň Luci". Je hezké, že se holky na sebe smály a netrhaly si vlasy. Ale Lucku mám taky ráda, tak jsem taková rozpolcená no. Ale Petra si aspoň obhájila body, což je fajn :-)
Reagovat
tommr
přísně vzato Petra ještě lonský body neobhájila. Došla sice stejně jako loni do čtvrtfinále, ale letos je za to podle novýho systému bodování mín bodů takže Petra pořád ještě ztrácí (přesně to dělá -35 bodů) ...
Reagovat
PetaM
Luciku, hezky jsi bojovalo, asi se projevila nemoc, cestování a především dva těžké zápasy v Doha před tím to :) Ale klobouček, nádherný výkon :)

Petro, tvoje reakce na to, že zítra budeš hrát s Jelenou: "okey" mě dostala :) Doufám, že s Jelenou už v prvním setu budeš hrát tak, jako hraješ většinou až v tom třetím :D Hezky od začátku do ní pojď a uvidíš, že to půjde :) Gratulace oboum, nechaly jste tam duši :) :)
Reagovat
slacker
Se nejak rozmohlo okolo olympiady kloubouckovani, hodne upachtena hlaska
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to moc pekny...skoda prvniho setu...;)
dikes...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Joooooóoooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
slacker
Dominik chytil, jsme ve finale, jsme ve finale
Reagovat
Frick
??????????????????
Reagovat
slacker
Chytri vedi
Reagovat
smazaný uživatel
Anglique je tam jak na Czech Open. Kájina, Klára a teď Petra a rozhodně to nemusí končit. Ale doufám, že ji Cetko zdolá.
Reagovat
petrulinka
Tak spíše jak ve FC, ale zůstala z té německé strany sama =D
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím Petře, ale je mi líto Lucinky :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Jelikož se to tady hemží Kvitovci a Šafářovci, tak si založím nové vlákno pro Siniakovce... :D

Katka teď bohužel poprvé v zápase ztratila servis a ve 2. setu prohrává 2:3.
Reagovat
PetaM
No ale první set má! A ten druhý otočí :)
Reagovat
PetaM
No, a už je srovnáno, 3:3 a jede se dál :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Katka právě získává rebrejk na 3:3! :)

Jinak to už jsme rozebírali v tom prvním vlákně, že Katka získala 1. set. Jenže to vlákno už je jaksi dole a mně se to nechce pořád hledat... :D
Reagovat
PetaM
Ne, to bylo jen takové povzbuzení, že má první set a že není třeba se tolik bát o ten druhý :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ajajaj, Katka teď zase ztrácí servis a prohrává 3:4. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Katka znovu ztratila servis!! Ale ona je bojovnice, tak Bojuj Katko!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel se jde do 3. setu! Bojuj Katko!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Katka prohrála 2. set poměrem 3:6. Nevadí... Zkus to ve třetím, Katko! :)
Reagovat
smazaný uživatel
0-3 v 3.setu :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 3:1.. Škoda, že nevyužila nějaký ten breakpoint v minulém gemu, ale Katko bojuj!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, v tom 3. setu to zatím nevypadá. Škoda těch neproměněných brejkbolů ve třetím gemu... Ula vede teď už 4:1.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a bohužel je to v kelu.. :-( Znova škoda těch breakpointu v posledním gemu..
Neznáte někdo její další program? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím neznám, ale Katka o tom dá určitě vědět na svém FB... :)
Reagovat
tommr
její přesnej program sice neznám, ale předpokládám, že Katka nejela do USA jen kvůli Midlandu. Určitě zkusí přinejmenším kvalifikaci na Indian Wells a Miami ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych řekl, že Miami je celkem jisté. Vždyť tam Katka obhajuje 1. kolo hlavní soutěže... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď!
Reagovat
slacker
Jed Jardo, jed
Reagovat
smazaný uživatel
Ehm.. Biatlon už dneska byl, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
A hokej bude zase až zítra... :D
Reagovat
slacker
No byl, no a? :-) Zitra bude zase, doufam ze uslysime po posledni strelbe Jed Gabco jed
Reagovat
smazaný uživatel
O hokeji mi ani nemluvte, to zase bude u nás ve třídě prostatiků..:D A Gabče na medaili zítra věřím.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já pevně doufám, že zítra vyjde Gabče nejen medaile, ale zlato. Jestli jo, tak budu o pár tisícovek bohatší... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra se na hokej těším, i když pro nás studenty je to v ten nejhorší čas.. Ale máme supla, tak snad budeme koukat! :D
Reagovat
smazaný uživatel
My máme taky na jednu hodinu supla, konec uvidím.. A dokonce na plátně..:D
Reagovat
smazaný uživatel
Já budu spokojená, když Gabča získá jakoukoli medaili..:-) A kolik bys vyhrál, kdyby měla zlato..?
Reagovat
smazaný uživatel
Vsadil jsem litr (s poplatkem 1100) a kurz byl 2,70. Takže bych vyhrál 2700 a když odečtu vklad, tak bych si vydělal 1600. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Slušný, pokud to vyjde.. :-)
Reagovat
slacker
Kurz nizky (kolik byva na Bjerdalena nebo Fourcada?), poplatek 10% sileny.
Reagovat
slacker
Omlouvam se, myslel jsem ze kurz je jen na zalo v zitrejsim zavode a ne za celou olympiadu. ale provize sakovky je stejne nemravne vysoka
Reagovat
smazaný uživatel
>>> Vls, Freedom...

Zakladam vlakno pro treti set...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zaclo to pekne, hezke momenty na siti;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem pritomen :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
bude to teda nervak...
Petra to jen tak neda...
...jak jde o prestavce z kurtu...vraci se celkem nabuzena...
Reagovat
VlS
Na pozici
Reagovat
smazaný uživatel
1:1
Reagovat
smazaný uživatel
sakrys Lucce trosku dochazi drajv...na FH !!!!
to je neprijemne...
Reagovat
smazaný uživatel
no a je tu tezka chvile, pratele....;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale NE !!! :-( Uz mi Lucy prijde nejaka unavena. Snad se jeste hecne...
Reagovat
VlS
Já si myslím, že toho fakt už má plný brejle, proti ní vypadá Petra vysloveně zrelaxovaně.
Reagovat
smazaný uživatel
jak Lucy dojde drajv na FH... tak uz moc moznosti nezbyva...
...to uz by se Petra musela vyhazet sama...
...a takove vitezstvi teda neberu:D)

No dobre to nevypada....
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste se nevzdava :-) Tak pojd si pro break tygrice...
Reagovat
smazaný uživatel
tak to se Lucy nevzda...to je jas:)
...ale z FH je uz mene nebezpecna...
...co vic Petra se dostava dovaru:)

Takze budeme muset zatlacit na posledni obratky;)
Reagovat
smazaný uživatel
Toho FH na prvni break byla skoda :-/ Tak neva, ted hlavne udrzet. Ale uz vazne nevypada s pohybem moc dobre. Petra uz zacina vice vyhravat ty delsi vymeny...
Reagovat
VlS
Kluci, teď už to asi bude rychlý. Už jí to ani nepodává, došla pára.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, myslim ze uz se sama vidi ve sprse a na masazi. Tezko se ji divit, stim co poslednich 7 dni prodelala. Stejne je to hrdinka...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to porad nevzdavam:)
Vypada to uz fakt blbe, ale dokud neni MB promeneny..

Nejhorsi, ze tyhle se celkem znaji...v takovych zapasech se obcas hur neco vymysli...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pojdme jeste Lucy...
..otocime!!!!!;)
Reagovat
smazaný uživatel
kraaasnyy lob;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlk - Jj, ale uz do toho dava Luca posledni zbytky sil. Ale jeste zkousi a jeste je sance. Tak Lucy, ted kanonadu na returnu holka !
Reagovat
smazaný uživatel
jo tenhle gem byl povedeny, a takovy povedeny gem dokaze hrace hezky nakopnout...:)

Lucy... strilime z prvni;) neni uz co ztratit...:)
Reagovat
VlS
ˇpěkně Lucinko, tak to ještě zkus.
Reagovat
smazaný uživatel
a mame to za sebou...;)
Reagovat
VlS
No jo no., tak jí ta unava doběhla. Krásný vystoupení lucinko. Příště jí už dáš.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nevadi Lucinki. Priste az bude vice sil tak je vitezstvi tvoje :-) Ale doufal jsem ze Agu jeste do hry nepustis. Tak nabral sily a utocit na tituly jinde !
Reagovat
smazaný uživatel
Tak priste Lucu dotlacime k titulu. Kazdopadne kolty ma furt rychle :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky videa :-)

S tim souhlasim, jen Wimbledon at necha Age ale vsude jinde at si vyhrava co chce :-) Budu jen rad... :-*
Reagovat
Fandina
dlouho si tu nebyla. Kde jsi?
Reagovat
misa
Vítězka vyčerpávající bitvy nebude mít v čf. šanci :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Běžte všichni do háje s tím pesimismem.
Reagovat
PetaM
Však je to pravda :D Jelena si zatím na turnaji dala dva rozehrávací zápasy, se ani nezapotila. Za to Lucka má za sebou 2 = prakticky 3 tříseťáky a Petra v podstatě 2. Na Jelenu se prostě nemůže takhle :D Peking budiž příkladem :)
Reagovat
smazaný uživatel
>>> Vls, Freedom...

Zakladam vlakno pro treti set...:)
Reagovat
smazaný uživatel
ne tady...pardon:)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se povívej s kým Jelena hrála... Petra hrála s Venus a teď s Luckou, což jsou tak o 100% lepší a kvalitnější hráčky než jsou ty dvě, které tu porazila Jelena...
Reagovat
PetaM
A co, za to Jelena nemůže. Jen říkám, že bude mít neuvěřitelnou výhodu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nezlob se na mě, ale kdyby ty holky uvažovaly jako ty, tak by to snad ani nemohly hrát.
Reagovat
PetaM
Jenomže já nechci, aby holky uvažovaly jako já. Mají svou hlavu a je možná jenom dobře, že neuvažují jako já. Napsal jsem svůj názor, jak to vidím. Jelena bude ve značné výhodě, a to mi nevymluvíš. Neříkám, že jí Petra neporazí, ale bude to mít teda ohromně těžké. A prosím tě, běž si komentovat někoho, kdo o to stojí. Ti dík.
Reagovat
smazaný uživatel
...kde behas? :)
Mame po dramatickem prubehu set:)

Jdeme do tretiho....ale ne hned...Petra sla na toaletu:)
Reagovat
VlS
Jsem reagoval dole. Petra mě s těma pauzama po druhým začíná vadit, to už je manýra.
Reagovat
Fandina
Pokaždé nechodí.
Reagovat
smazaný uživatel
1-1 na sety. Uzasna Lucy nakonec udolala Petru v druhem setu. Nevim proc Lucy chodi tak malo na sit jako ted za stavu 30-0, kdyz je moc dobra deblistka.
Reagovat
smazaný uživatel
Neraduj se, Petra je lepší a zápas nepustí. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvuj naozor...Jen kdyby Lucinka nebyla tak nervozni, tak je Petra uz davno ve sprse :-) Mel by si byt rad, ze v tomto westernu s Lucinkou vubec drzi tempo.

Vlk - Tak jdeme na treti !!! Tentokrat Lucy uz prosim dopodavat !
Reagovat
Fandina
Lucka hraje dobře, ale Petra jí stejně porazí.
Reagovat
slacker
jenze Lucinka je nervozni vzdycky.
Reagovat
Mr.Pink
Petra je lepsi? Tak to se asi divam na jiny zapas
Reagovat
smazaný uživatel
freedom: Kdyby si Petra v úvodu jedné i druhé sady na servisu nevybrala slabší chvilku, tak už dávno vyhrála. ;-)

Mr. Pink: nemůžu za to, že nevíš, na co koukáš. ;-)
Reagovat
Mr.Pink
kdybys nebyl tak zamilovany, videl bys to, co ostatni.
Reagovat
Fandina
Petra v podstatě byla lepší. V prvním setu podle statistik byla a v druhém málem obrátila výboj setu. Ve třetím ho vyhrála velkým rozdílem. Takže byla lepší. A také byla favoritkou.
Reagovat
Mr.Pink
O tretim setu nikdo nic nepsal. Ve tretim uz Petra byla lepsi. ale v prvnich dvou setech byl zapas vyrovnany.
Reagovat
smazaný uživatel
Já psal, že Petra byla o něco lepší, ne že Lucku brutálně přehrávala.
Reagovat
Fandina
Lucka hrála efektně, ty její winery jsou lahůdka, ale obecně, Petra vlastně dvakrát otáčela vývoj, ve druhém setu už z 4:1 a málem to otočila úplně. Lucka hrála efektně, ale Petra zabrala, když to bylo potřeba a to je pro celkový dojem ze hry lepší zpráva.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zase tříseťák. Škoda, Petra je o něco lepší. Lucka závěr hrála vabank a vyšlo jí to.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to neni :-)
Reagovat
PetaM
Vůbec, jsou naprosto nastejno. Rozhodne míček ;) Jako včera.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska by mela Petra podekovat Davidovi:)
Hodne pomohl...
....uz taky mohla byt Petra na hotelu a planovat cestu na letiste:)

(((nic ve zlem)))
Reagovat
VlS
Ale není, v čem Petra nemá konkurenci jsou návštěvy toalet.
Reagovat
slacker
kdyz Q napise ... P je o neco lepsi. Tak uz vime jak je na tom ve skutecnosti po povinnem odecteni slepoty
Reagovat
Mr.Pink
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Podobnej koment mam nahore :-D Akorat tys to pricetl Davidovi mno :-D
Reagovat
PetaM
No to mě poser. Tak to Jankovic klidně dejte Semi. Tři sety obě dvě tak vyšťaví, že je myslím jasné, kdo zítra postoupí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Neštvi mě.
Reagovat
smazaný uživatel
:(
Reagovat
petrulinka
Prosím vás, napište mi někdo, jak probíhal první set. Já byla v práci, tak jsem to neviděla. Dík :-)
Reagovat
Fandina
Lucka hraje líp a uvolněně, Petra se snaží a dotahuje. Nakonec první set vyhrála, ale bylo to vyrovnané. Zabrala v koncovce setu a v TB.
Reagovat
Fandina
Lucie přetlačila Petru a vybojovala si game na 6:5. Doufám, že Petra teď srovná a TB zase vyhraje. Peti pojď!
Reagovat
Roger_Federer
v diskuzi si dneska na Safarce zgustnou..2x to nedotahnout..
Reagovat
smazaný uživatel
Ta chyba na siti...ta byla rozhodujici...pro rebrejk
Jako pobavilo, ale zaroven hodne zabolelo...
Reagovat
smazaný uživatel
ale ted kraaasny volej na siti ... pekne Lucko:)
Reagovat
VlS
Dobrý , jdeme do třetího, Lucy, pojď
Reagovat
Michaelus
Ať už to dopadne jakkoliv, Jankovic bude tvrdý oříšek :/
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď!
Reagovat
slacker
Tohle fakt neni NAHODA :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Take uz hraje Katka Siniakova proti Urszule Radwanske a vede 3-0 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Katko! Jen tak dál! :)
Reagovat
Fandina
Super! Katko pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Katka odvrátila brejkbol a vede 4:1. :)
Reagovat
Fandina
Katko pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Katka uplne v pohode... snad to vydrzi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Katka získává další brejk a vyhrává 1. set poměrem 6:2! Zatím se to vyvíjí opravdu výborně. Katka získala brejk ve druhém a osmém gemu. Sama pak odvracela jenom jeden brejkbol v páté hře... Tak ještě jeden set, Katko! :)
Reagovat
Fandina
2:4 pro Petru, dlouhý game nakonec ubojovala, ale bylo to na krev. Petra je nějaká utahaná. Lucie tak nebojuje, fiftýny vyhrává přesnější a agresivní hrou. Petra bude muset přidat.
Reagovat
Fandina
Kotyza radí, tak jsem zvědavá, jak si s tím tentokrát Petra poradí. Minule to zafungovalo. V prvním setu otočila. Lucka hraje zatím v pohodě a líp. Petře to tak nejde. Lucie ve druhém 5:2. Peti pojď:
Reagovat
smazaný uživatel
Pekne na tom FH, je to treba hrat na tu zadni ostre...
...to dela Petre dost problemy...
...pod Lucinko, pod:)
Reagovat
smazaný uživatel
...hmmm a ted zase prijde ta zatezkavaci....
Reagovat
smazaný uživatel
...hmmm a zafungoval na ted krasne bh... tak vystavni po lajne...
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky Lucy...Jedem, ukaz Petre ten nejlepsi western :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jejda mane....A je tam zpatky :D))))
Sakrys....:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
ted ani nedutam...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Neeee Lucy, dvakrat nedopodavany set :-( Takhle proste Petru nemuzes porazit, mno
Reagovat
smazaný uživatel
ani nehovor....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tahle vymena na 6-5 byla moc hezka a vycerpavajici... Tak Lucy, Pojd si pro break a druhy set !!!
Reagovat
smazaný uživatel
:) Pekne jsi to napsal:) good job:) a je to tam:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra chce asi další otáčecí thriller.. asi jí ten včerejší zápas nestačil.. :/
Reagovat
Fandina
Mohla by zase otočit. Včera to taky bylo od 1:4. Peti pojď!
Reagovat
Fandina
4:1 pro Lucku, Petro vzpamatuj se!
Reagovat
Fandina
Tfuj ... Petra rovnou do sítě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta minela na siti se nemela stat...mam rad ty dramaticky zahrane auty pro divaky, ale Lucinko, ted ne, prosim, ted ne:) To neni ten zapas, to neni ta chvile:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, a mame brejk:)

...Privazte nekdo toho Dejvida k sedatku....:D)
Reagovat
smazaný uživatel
3:0
Hezkyyy:) Pekne trhej Lucy:)
Reagovat
Fandina
Doufám, že Kotyza zase Petře poradí a ten třetí Petra dotahne.
Reagovat
VlS
Lucy mi připadá utahaná
Reagovat
smazaný uživatel
ja spis nemuzu pochopit jak muze vest ty stats v tech TB....:)))

Tak Petra hraje rada na tri sety....tak treba...
...ale nesmi se ji hlavne divat do oci...ja mam pocit, ze uz trochu koukla...:)
Reagovat
smazaný uživatel
...hlavne, aby Lucy prodluzovala vymeny, a ono to pude, ne ze ne...jen to bude asi vic vysilujici...;/
Reagovat
VlS
Pěkně Lucinko, když Peťa trochu pomůže, tak to jde samo
Reagovat
Fandina
Lucka hraje dobře, ale jestli zase Petra přestane chybovat, jak se teď zase vyházela, tak může otočit, jako v prvním setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno to asi budes chtit po takove pitolnici hodne. Myslis, ze po sobe necha strilet nez sama bude tasit kolty? :-) Jen aby byla rychla. Jsem s vama v tadyte mensi skupince :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozbehat ji musi...vetsi unava, horsi servis...;)
Na te BL ji tim FH dokaze udrzet, aby nehrala uplne lajnu lajnu...
...snad...:)
Reagovat
smazaný uživatel
a ted se to nepotvrdilo;( to neby FH ale badminton...sakrble..
Reagovat
VlS
a teď holky na férovku
Reagovat
Oin
Cetka je nejvíc!
Reagovat
dadaft
olé
Reagovat
smazaný uživatel
Lucyyy trhej:) Mas na ni...
...ale hlavne se ji prosim nedivej do oci...to by byl konec...
Reagovat
smazaný uživatel
Koment. Britu k Lucy...krasny agresivni tenis:)
...podejt:)
Reagovat
smazaný uživatel
...no jo...za chvili prijde ta zkouska nervu....
A David u Petry....eh....
Reagovat
smazaný uživatel
a neradil ji uplne spatne...
Luci pozor na to...:)
Reagovat
smazaný uživatel
...hmmm...a Petra Davida poslechla do puntiku...
a je po brejku...
Reagovat
slacker
A ceska zenska klasika ... nedopodat
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale David ji poradil jak si poradit lepe s returnem podani Lucky....(((mel dobry vstup, vystihl to dobre)))
...mno a Petra splnila....returnovala fakt dobre...
a pokud Petra dobre returnuje...tak by tam musela stat Marus nebo Serena...na servisu, aby to byla vic jistota...toho dopodavani...
Reagovat
smazaný uživatel
TB.... to je neprijemne....zaviram oci...vsechny TB Lucky co jsem videl projela.....:/
Reagovat
VlS
změna se nekoná :-(((((
Reagovat
VlS
Petře to dneska servíruje nějak dobře
Reagovat
smazaný uživatel
jj, si vybrala den:) A David taky mohl zustat doma, teda....:D)
Reagovat
Frick
A Lucka by se zamlouvala i místnímu imánovi... :-))))
Reagovat
Frick
na Sportlemonu
Reagovat
smazaný uživatel
Moc gratuluju Petře. Byl to krásný a pěkně dlouhý zápas. Petra hraje dost dobře a je vidět, že to, že byla v roce 2012 před olympiádou v Top 30 nebyla náhoda. Předvádí krásný ženský tenis a jako jedna z mála tenistek je i na kurtu krásná a hlavně ženská. Musím říct, že celý rok a půl co bojovala se zraněním jsem se těšil, až jí zase uvidim na kurtu, konečně to vyšlo a stojí to za to. Jeden zápas lepší než druhý a hlavně by měla mít po dnešku jistotu postupu do top 100, takže jen tak dál a french open bude bez kvalifikace. Držim palce!
Reagovat
Frick
Jakože má kozy? :-) A ona má nějakýho Frantíka?
Reagovat
VlS
Hele, najdi si na netu nějaký pěkný porno a ukoj se tam a neotravuj tady s těma narážkama. Jestli máš na kompu rodičovskej zámek, tak popros tátu, ať ti ho na chvíli sundá, nebo ať ti vrazí pár pihlavků.
Reagovat
Frick
Já se jen ptám, co myslel VIS tim "krásná a HLAVNĚ ženská".
Reagovat
Frick
Teda ne ty, ale matejda.l....
Reagovat
dadaft
ladnost pohybu, labutí šíje, útlý kotníček, ženská postava, jemně tvarovaný ret a obočí, oči mandlového tvaru,,,,,,,, - to ti nic neříká balíku??? :-)))
(((navíc i ty "kozy" má Petra luxusní)))
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
podle mě větší kost než známá ikona Ana Ivanovič.
Reagovat
Jan
Ano, vždycky to u ní vypadá, že protrhnou blůzku :)) Je nádherná.
Reagovat
Jan
Myslím, že Frick se podivoval hlavně tomu "a hlavně ženská", když je jasné že je ženská ...
Reagovat
smazaný uživatel
tím, že je ženská (přídavný jméno :) ), jsem chtěl říct, že to není žádnej babochlap jako valná část tenistek. Je to prostě krásná ženská, na jejíž postavě se sport v rámci ženskosti negativně nepodepsal. A pokud považujete vychrtlou plochou tenistku s širokými rameny za hezčí, tak prosím, váš vkus :)
Reagovat
Jan
To mi došlo hned, že jde o přídavné jméno :) Já bych řekl, že těch babochlapů u tenistek zas tolik není, ne ? Leda že by tam byly chlapobaby :)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc gratuluju Petře. Byl to krásný a pěkně dlouhý zápas. Petra hraje dost dobře a je vidět, že to, že byla v roce 2012 před olympiádou v Top 30 nebyla náhoda. Předvádí krásný ženský tenis a jako jedna z mála tenistek je i na kurtu krásná a hlavně ženská. Musím říct, že celý rok a půl co bojovala se zraněním jsem se těšil, až jí zase uvidim na kurtu, konečně to vyšlo a stojí to za to. Jeden zápas lepší než druhý a hlavně by měla mít po dnešku jistotu postupu do top 100, takže jen tak dál a french open bude bez kvalifikace. Držim palce!
Reagovat
Jan
Moc pěkné Petro. Jen tak dál.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist