Linda Fruhvirtová zahájila turnaj WTA 125k v Soulu snadnou výhrou

20. 12. 2021, 08:08
Aktuality 29
WTA 125K SOUL - Linda Fruhvirtová vstoupila do turnaje WTA 125k v Soulu hladkou výhrou 6-3 6-1 nad Mexičankou Fernandou Contrerasovou. Ve druhém kole se 16letá Češka utká s domácí Su-Jeong Jang.
Linda Fruhvirtová

Sestry Fruhvirtovy po sérii juniorských turnajích, na kterých se třikrát střetly ve finále, uzavírají 2021 rok na akci žen. Letošní Vánoce zřejmě stráví v Jižní Koree, kde tento týden startují na podniku WTA 125k v Soulu.

16letá Linda Fruhvirtová už má vstup do soutěže úspěšně za sebou. S 285. hráčkou světa Mexičankou Fernandou Contreasovou si poradila za hodinu hry snadno 6-3 6-1.

Druhá nejlepší juniorka světa Linda Fruhvirtová už má na kontě dva tituly z turnajů ITF W15, které slavila letos v únoru v tuniském Monastiru, a také dva starty na turnajích WTA. V dubnu v Charlestonu došla do čtvrtfinále, v srpnu v Clevelandu do 2. kola. 

V Soulu si o postup do čtvrtfinále turnaje kategorie WTA 125k, který nepatří do oficiální struktury akcí WTA, zahraje s domácí Su-Jeong Jang, která zdolala krajanku startující na divokou kartu Dayeonu Backovou.

14letá Brenda Fruhvirtová, čtvrtá juniorka světa, si v Soulu odbyde premiéru na turnaji žen. V úterý se postaví Srbce Nataliji Stevanovičové, která ve světovém žebříčku figuruje na 278. místě.

Nasazenou jedničkou turnaje je bývalá světová desítka Kristina Mladenovicová z Francie.

• WTA 125K SOUL •
Jižní Korea, tv. povrch, 115.000 dolarů
pondělní výsledky (20. 12. 2021)
• Dvouhra - 1. kolo •
L. Fruhvirtová (ČR) - Contrerasová (Mex.) 6-3 6-1
Šinikovová (7-Bul.) - Yeong-Won Jeong (J. Korea) 6-4 6-1
Su-Jeong Jang (J. Korea) - Backová (J. Korea) 3-6 6-3 6-3
Ji-Hee Choi (J. Korea) - Onyu Choi (J. Korea) 6-3 4-6 7-6(4)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

29
Přidat komentář
Antoninek
Lámu si hlavu jak ten postreh napsat aby mě ho tu nechali, je to trochu smutné, ale pro ostatní je to tak. Jak se zde napise neco trochu realneho o sestrách Fruhvirtovych a jejich planů na lehké turnaje tak je to hned smazáno... zkusím pokracovat dalsi zpravou...
Reagovat
Antoninek
Opět bych to pro ostatní uvedl na realnější míru, rád bych se opřel o fakta a ta jsou, že holky Fruhvirtovi po tomco vyjely na juniorské pouťáky do Jar a Mexika tak na prestožním juniorském Orange Bowl prohraly v šestnátce a osmičce, i meně znamějši češka Tomajková ( stejně stará jak Linda) se dostala do semi .
Reagovat
Antoninek
Nevadilo by mě ani to, že nehraly českou extraligu ( ostatní juniorky ano ) protoze nemají vztah k žádnému klubu, ani mě nevadí že už vystridaly asi 15 českých treneru, a ani to že se neukazaly na českých 25 kde mimochodem byla konkurence vetsi nez na tomto Korejském ...125 , na turnaji kde není zaplnena ani hkavni soutez, ale přijde mě to nefer vůči ostatní juniorkám i s větším potencialem a formou než sestry.
Reagovat
Mony
nefér, že jako jediné obětují Vánoce!?smile
Reagovat
misa
bohužel AO hrát nebude.
https://www.dartsrankings.com/tennis/women/australian-open
Reagovat
EllNino
Jsem si to myslel ... sezóna ještě nezačala a dvě poměrně velké naděje do Austrálie jsou v tahu ...Mušku čeká pád, stejně jako Brady
Reagovat
makro99
Je fascinující, že Brenda debutuje ve 14ti mezi ženami, rovnou na WTA 125 a hned je kurzovou favoritkou smile
Reagovat
George_Renel
Bohužel stále není časový rozpis na zítřek.smile
Reagovat
lukasmarek2001
Je (byl znám už dopoledne)
https://www.tennis.co.kr/tkboard/tkboard_view.php?seq_no=32719&category=internal&page=1

Start 2:00 našeho času, hraje se jen na centru, 6 zápasů v tomto pořadí:

1) Seo Ji-young vs Han Na-rae
2) [5] A. Hartono vs C. Zhao
3) A. Kulikova vs. R. Bhatia
4) P. Plipuech vs Eunhye Lee
5) N. Stevanovic vs [WC] B. Fruhvirtova
6) Eunyoung Park vs. [8] Y. Naito
Reagovat
George_Renel
Diky, to znamená že Brenda bude v pohodě až ráno.smile
Reagovat
George_Renel
Překlad je to divný, ale pár postřehů k Lindě ze Soulu.
https://www.tennis.co.kr/tkboard/tkboard_view.php?seq_no=32721&category=internal
Reagovat
Mony
smile.. Hodně dobrý! Jsem nevěděl, že ji vychovávali Korejsti Samani.. Že musela už v 5 letech stát na hlavě a s raketou mezi nohama pinkat tenisakem do zadku své sestry.. Ale hlavně, že musela jist polévku z korejskych nudli a krabu ne z misky, ale z rozpuleneho tenisakusmile
Reagovat
lukasmarek2001
Jo, vidím to na začátek okolo desáté hodiny.
Reagovat
Antoninek
Na turnaji kde není obsazena ani hlavní soutěž, protože do nej pustí každého je to realita kvality turnaje
Reagovat
SpacialRecognition
že hráčka, jakkoliv může být talentovaná, je ve čtrnácti a prvním zápase v dospěláckem tenisu kurzovou favoritkou proti hráčce třetí stovky.

Brenda kurz 1.7.
Proč a z jakého důvodu?
smile
Reagovat
GaelM
Nikdo z bookmakerů nechce prodělat, takhle je to jednoduché :) 1,7 se mi zdá jako fér kurz.

Věk není všechno. Pokud je ta talentovaná juniorka dostatečně fyzicky zdatná a sebevědomá, tak hráčce 200+ na světě rozhodně může směle konkurovat (zvlášť když ta zrovna neprožívá svoje nejlepší období).
Reagovat
vergus
Protože před rokem porazila Sini (tenkrát někde kolem 50. místa) ve dvou setech a ještě k tomu má za poslední měsíc tak 15 vítězných zápasů
Reagovat
Mony
Hlavně nedávno vyhrála juniorský turnaj nejvyšší kategorie JA v Mexiku a na dalších 2 byla ve finále. Všechno mezi 18.letymi. Mezi nimi je i s minimem turnajů na 4.miste žebříčku.. Asi největší dětský talent současnosti.
Reagovat
Antoninek
Trochu mě to připominá komunismus, ale asi to funguje vsude stejně, nepohodlný článek pryč, ... vždyt holky nejsou v severní Koreji
Reagovat
sojka1
pokud bys mel nejake problemy, s duverou se obrat na Fruhvirtovic familii, radi ti pomuzeme... co si takhle rozkliknout "Aktuality"? :-))
Reagovat
Antoninek
Už se těším, jen doufam ze me nesmazete nazor , i když vkastně můžete , ta vaše samolibá sekta bez realného pohledu je i tak vtipna. Kazdopadně mistní korejsky tenis se ukaze , smile
Reagovat
Pe3k
Tak v podstatě to je komunizmus akorát, že teď to nazývají jinak třeba boj za klima, green deal atd.
Reagovat
Blondie
*facepalm*
Reagovat
Pe3k
popravdě jsem reagoval na příspěvek, který sem si nepřečetl a tak jsem napsal takovou koninu...
Reagovat
Antoninek
Tak tady na tom serveru už se blokují i příspěvky? Nebo můžu vyjadřit názor na turnaj v Koreji?
Reagovat
blixa
Víš, paranoia by se měla léčit, ty Koreo smile
Reagovat
Frick
https://scontent.fprg5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/262766888_1979950428845364_7973244243120577566_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=zBV8aEXVdkIAX9Q3tsa&tn=orqmo23eD8-sJBwW&_nc_ht=scontent.fprg5-1.fna&oh=00_AT-5u_gSQzzn1FoMG6RQ_QicZRB6TOOsGDbcCUKLmEa7Zw&oe=61C53423
Reagovat
Antoninek
Ano tyhle sestry se nebaly konkurencesmile
Reagovat
Pe3k
Tu znám i já a to mě wta a už vůbec sestry W nezajímají.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist