Lisická se na antuce trápí, v Norimberku končí ve 2. kole na Arruabarrenaové

20. 5. 2015, 23:41
Aktuality 0
WTA NORIMBERK - Sabine Lisická formu před Roland Garros vyladit nedokázala. Třetí nasazená Němka v generálce na druhý grandslam sezony v Norimberku skončila ve druhém kole na raketě Španělky Lary Arruaberranaové.
Sabine Lisická

Sabine Lisická má rozehranou sezonu rozdělenou do tří částí. V té první prohrála 6 ze 7 zápasů. V druhé, během března v Indian Wells a v Miami, si naopak připsala sedm výher a pouhé dvě třísetové poražky s Jelenou Jankovičovou a Serenou Williamsovou.


A třetí část - ta na antuce - zastihla pětadvacetiletou Němku opět v útlumu. Dvě výhry a pět porážek, s takouvou bilancí odletí na Roland Garros. Poslední neúspěch si připsala dnes na domácí půdě v Norimberku, kde podlehla 2-6 7-6 6-7 Španělce Laře Arruaberranaové

Lara ArruabarrenaováBývalá finalistka Roland Garros Lisická se v prvních dvou setech zápasu, který přerušil déšť, nedokázala prosadit ani jednou na returnu. Ve třetím setu už měla dvakrát náskok brejku, ale neudržela vedení 2-0 ani 5-3 a nakonec po dvou a půl hodinách boje padla.

"Jen jsem se snažila hrát svou hru a fungovalo to dobře," komentovala třiadvacetiletá Arruabarrenaová. "Hrála jsem proti opravdu těžké soupeřce a získat její skalp a postoupit do čtvrtfinále je skvělé."

O postup do semifinále si španělská tenistka zahraje s další domácí soupeřkou Carinou Witthoeftovou, která smetla 6-1 6-2 Rusku Jevgeniji Rodinovou

"Bude to další těžký zápas, ale já se budu znovu snažit hát co nejlépe a udělat posun dál," uvedla 98. hráčka světa Arruabarrenaová.

• WTA INTERNATIONAL NORIMBERK •
Německo, antuka, 250.000 eur
středeční výsledky (20. 05. 2015)
• Dvouhra - 2. kolo •
Arruabarrenaová (Šp.) - Lisická (3-Něm.) 6-2 6-7(3) 7-6(3)
Witthöftová (8-Něm.) - Rodinová (Rus.) 6-1 6-2
Putincevová (Kaz.) - Bertensová (Niz.) 6-4 5-7 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist