Lisická zkazila Kuzněcovové oslavu narozenin, sama slaví

28. 6. 2009, 22:00
Aktuality 0
Ruska slavila 24. narozeniny, ale Němka Sabine Lisická na to včera nebrala žádné ohledy a vítězku nedávného French Open Světlanu Kuzněcovovou ve Wimbledonu vyřadila už ve třetím kole. Poprvé si tak zahraje osmifinále na grandslamovém turnaji.
Sabine Lisická

Navzdory triumfu z grandslamu, který získala minulý měsíc, byla Kuzněcovová pomalá a neúspěšně se snažila zápas zachránit. Devatenáctileté Němce podlehla 2-6 5-7.

"Je to poprvé, co jsem se dostala do druhého týdne turnaje. Říkala jsem si: 'nemáš co ztratit, tak jdi do všech úderů naplno'. To jsem udělala a nakonec se zápas vyvíjel v můj prospěch," řekla po utkání šťastná Lisická. "Za stavu 5-4 jsem promarnila pár šancí, ale bojovala jsem až do konce a i díky servisu jsem uspěla."

Ve svém premiérovém grandslamovém osmifinále se utká s o rok mladší Dánkou Wozniackou, kterou letos porazila ve finále antukového turnaje v Charlestonu a získala svůj zatím jediný titul.

Trojnásobná wimbledonská čtvrtfinalistka Kuzněcovová po vyřazení připustila, že se jí zápas nepovedl. "Necítila jsem se zrovna nejlépe. Špatně jsem se pohybovala a nedostala jsem se ke své hře." S Wimbledonem se tak rozloučila v den svých 24. narozenin. "Musíte být rychlý a celou dobu hrát na maximum, a to jsem právě dnes nedokázala. To je důvod, proč jsem prohrála."

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist