Lleyton Hewitt: grandslamy jsou v ohrožení

14. 5. 2008, 15:37
Aktuality 0
Vítěz Wimbledonu z roku 2002 Lleyton Hewitt bude možná muset vynechat dva ze čtyř nejdůležitějších turnajů letošní sezony. Australan už kvůli zraněné kyčli nehraje měsíc a hrozí mu, že se neobjeví ani na French Open a Wimbledonu.
Profily hráčů
Lleyton Hewitt

Bývalý nejlepší hráč světa Hewitt v současné době tráví většinu času v nemocnici v Sydney, kde podstupuje léčbu a testy. Až po nich lékaři určí, jestli bude v nejbližší době zase moci hrát.

"Začínám se cítit lépe, ale opravdový test přijde až na kurtu," prohlásil Australan. "Specialisté dnes udělali několik dalších testů, ale výsledky budou až za pár dní. Až je uvidím, budu se moci rozhodnout, jestli pojedu na French Open a na turnaje na trávě."

Bolavá kyčel je dalším ze série zranění, která pronásledují bývalou světovou jedničku. I jejich vinou se vítěz dvou grandslamových titulů propadl v žebříčku na 19. místo.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist