Lojda v Praze utrpěl debakl s Kližanem a do čtvrtfinále nepostoupil

10. 5. 2012, 22:46
Aktuality 1
CHALLENGER PRAHA - Dušan Lojda si na pražském challengeru čtvrtfinále nezahraje. Český hráč dnes na pražské Štvanici podlehl ve druhém kole turnaje CNGvitall Prague Open Slovákovi Martinu Kližanovi.
Profily hráčů
Dušan Lojda

Dušan Lojda byl jedním ze dvou Čechů, kteří se na challengeru v Praze dostali přes 1. kolo, dál už se ale Lojda nedostal. Domácí tenista dnes na štvanické antuce uhrál jediný game a se Slovákem Martinem Kližanem prohrál 0-6 1-6. Bývalý vítěz juniorky US Open si tak jediné letošní čtvrtfinále zahrál před týdnem v Ostravě.

Posledním českým zástupcem ve dvouhře zůstal Lukáš Rosol. Třetí nasazený a obhájce titulu bude hrát v pátečním čtvrtfinále se Slovincem Aljazem Bedenem.

- CHALLENGER PRAHA -
(Česko, antuka, 85.000 dolarů)
čtvrteční výsledky (10. 05. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
Kližan (6-SR) - Lojda (ČR) 6-0 6-1
Kamke (4-Něm.) - Žemlja (Slovin.) 4-6 6-3 7-6(2)
Meffert (Něm.) - Pavič (Chorv.) 7-6(5) 6-1
Krawietz (Něm.) - Gabašvili (Rus.) 7-6(3) 3-6 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist