Macháč v Indian Wells končí po výprasku ve druhém kole, s Mannarinem uhrál jen tři gamy

9. 3., 21:42
Aktuality 7
ATP INDIAN WELLS - Tomáš Macháč (23) na Masters 1000 v Indian Wells druhého veterána porazit nedokázal. Dva dny po skalpu Stana Wawrinky ve druhém kole nestačil na 21. hráče světa Adriana Mannarina (35, s nímž v prvním vzájemném střetnutí prohrál po nepovedeném výkonu jednoznačně 1:6, 2:6.
Tomáš Macháč první střetnutí s Adrianem Mannarinem nezvládl (© Profimedia)

Mannarino – Macháč 6:1, 6:2

Tomáš Macháč v prvním setu proti o třináct let staršímu Adrianu Mannarinovi nevyužil ve třech různých gamech ani jeden ze šesti brejkbolů. Sám měl ve všech gamech při svém podání problémy, dvakrát servis neudržel a úvodní dějství ztratil.

Ve druhém už neměl šanci. Marně hledal rytmus a často dělal laciné chyby. Na returnu uhrál jen šest míčků, znovu dvakrát ztratil podání a po hodině a čtvrt prohrál první vzájemný zápas 1:6, 2:6.

Statistiky zápasu Adrian Mannarino – Tomáš MacháčStatistiky zápasu Adrian Mannarino – Tomáš Macháč (@ Livesport)

Třiadvacetiletý Macháč startoval na turnaji Masters 1000 teprve podruhé v kariéře a opět v Indian Wells. Stejně jako při svém debutu v roce 2022 skončil ve druhém kole. Letos má stále aktivní bilanci 10:6 a ve světovém žebříčku by se měl poprvé posunout do TOP 60.

Pětatřicetiletý Francouz Mannarino, který přerušil sérii tří porážek, se o postup do osmifinále utká s Grigorem Dimitrovem.

V pavouku singlistů zůstává poslední český zástupce Jiří Lehečka. Ten zvládl druhé kolo už v pátek, o postup do osmifinále se v neděli utká se světovou pětkou a svým loňským přemožitelem Andrejem Rubljovem.

Výsledky turnaje ATP Masters 1000 v Indian Wells


Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
Krisboy
Reagovat
Mony
Dopodávat..hodně těžká disciplína ..Sterns
Reagovat
Pavol
To favorizovanie Macháča bolo prehnané.
Reagovat
Sinuhet1
Ten kurz pred zapasem mi pripadal divnej a taky to tak dopadlo
Reagovat
Pavol
Manarino je dobrý hráč aj dosť nevyspitateľný.
Reagovat
Kandinsky1
Ty bláho, takovej výprask Co se stalo, Makáč dostal krámy ?
Reagovat
hanz
Děs a hrúza, starochovi stačilo vracet.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist