Mám cíle dost vysoko, říká před startem French Open Halepová

20. 5. 2015, 07:08
Aktuality 136
Simona Halepová si vloni na French Open zahrála své vůbec první grandslamové finále. V boji o titul sice neuspěla, jak ale sama říká, této zkušenosti si velmi váží. Plakal jsem, ale pak jsem zjistila, že vlastně nemám proč. Dočká se Rumunka svého premiérového grandslamového vavřínu letos? Mám cíle, ale ty jsou dost vysoko. Nechci se jimi svazovat, musím jít postupně, říká třetí hráčka světa.
Profily hráčů
Simona Halepová

Simona Halepová učinila v minulých dvou letech raketový vzestup až na vrchol žebříčku WTA, v němž jí momentálně patří za Serenou Williamsovou a Marií Šarapovovou třetí příčka. Rumunka vyhrála v posledních dvou sezonách celkem 8 turnajů WTA a v minulém roce si na French Open zahrála své první grandslamové finále.

Vloni sice ve finále na pařížské antuce nestačila na Rusku Šarapovovou, letos by ráda učinila i onen poslední krok. Jejím cílem je bojovat o svůj první grandslamový vavřín.

"Minulý rok jsem po finále hodně plakala, ale pak jsem si uvědomila, že vlastně nemám proč. Zahrála jsem si tu první grandslamové finále a to je velký úspěch," vzpomíná na své loňské tažení Halepová. "Hrála jsem tu velmi dobrý tenis a udělala jsem maximum, takže si nemám co vyčítat. Byly to neuvěřitelné dva týdny, kterých si teď zpětně moc vážím, jsem na to opravdu hrdá."

Kvality Rumunky po loňském boji ocenila i její přemožitelka. "Bylo to nejtěžší grandslamové finále, které jsem kdy hrála. Simona odehrála skvělé utkání a bojovala až do posledního míče. Myslím, že ji čeká neuvěřitelná kariéra," řekla vloni Ruska.

I do letošní sezony vstoupila Halepová velmi slibně. Hned na začátku roku triumfovala v čínském Shenzhenu, koncem února dobyla prestižní turnaj v Dubaji a v polovině března pak poprvé vyhrála podnik kategorie WTA Premier Mandatory v Indian Wells, čímž si tak připsala už svůj celkově jedenáctý titul.

"Sezona začala velmi dobře, jsem se svými výsledky spokojená," řekla světová trojka po příletu do Paříže. "Na antuce jsem zatím letos žádný turnaj nevyhrála, ale cítím se na ní dobře a myslím si, že se má hra zlepšuje každý den. Vždycky jsem měla hlínu ráda, cítím se na ní sebevědomě i s ohledem na to, že jsem na ní hrála vloni finále grandslamu, to mě hodně povzbudilo."

Halepová letos odehrála na antuce tři turnaje - ve Stuttgartu prohrála v semifinále s Dánkou Woznickou, v Madridu nezvládla úvodní kolo s Alizé Cornetovou a minulý týden v Římě prohrála znovu až v semifinále, tentokrát se Španělkou Suárezovou.

"Opravdu se snažím dělat maximum, chci být na start grandslamu co nejlépe připravená, ale vím, že to bude těžké. Mám cíl, ale ten je hodně vysoko a já se jím nechci příliš svazovat. Chci jít postupně, zápas od zápasu. Na velkých turnajích chce každý ukázat, co v něm je, takže to bude velmi těžké. Musím si věřit a jít si za tím."

 

TenisPortal.cz, wtatennis.com

Komentáře

136
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100034411

i v příštím týdnu bude hrát 50.000 v Číně. Snad se jí bude dařit o něco lépe. Jinak by ten výlet nedával moc smysl :-(
Reagovat
slacker
O 50 000 juanu? Jaky je kurz?
Reagovat
smazaný uživatel
Kristýna nepřekvapila, osobně jsem čekal větší debakl. Za 2 roky odehrála na antuce 4 zápasy s bilancí 0-4 proti podprůměrným soupeřkám, tak se ani nedivím, že tu antukovou sezónu vypouští úplně. Tak na cihle asi zas za rok v kvaldě RG :) Nebo radši v hlavní soutěži...

Snad něco uhraje teď na trávě, jinak jí zase bude čekat jen plácání na ITF. Neustálé zápasy proti hráčkám 200+ jí ke zlepšení nepomůžou.
Reagovat
sprchon
Chtělo by to... Až na ten Nottingham neobhajuje skoro nic.
Reagovat
Frick
http://www.tenisportal.cz/zpravy/berdych-je-poprve-svetovou-ctyrkou-16408/#comments

Pokud jste si nevšimli, tak tam to pořád žije, momentálně 1214 postů :o)
Reagovat
Frick
A pokud bych měl odpovědět - Tak legendou českého tenisu Petra je, vícenásobná GS vítězka tu zkrátka 25 let nebyla. Legendou světového tenisu ale Petra není a asi spíše nebude. Tou je (z aktivních hráček) pouze Serena a možná Maša.
Reagovat
smazaný uživatel
z Petry se může stát legenda, má 2 Wimbly, 1 TM a 3 Fed Cupy což z ní dělá velkou tenistku. Ale chtělo by to ještě tak 3 GS
Reagovat
FulnekUltras
to rozhodně ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
I s tou Mášou bych možná souhlasil, má kariérní GS, TM, No. 1, Fed Cup. Petra musí ještě zabrat. V CZ/CS historii je v top 4.
Reagovat
smazaný uživatel
je jí 25 let má tak 5-6 let, dost času na to vyhrát třeba ještě 3-4 GS a 12 turnajů WTA
Reagovat
VlS
hlavně aby se to stalo, plánovat my můžeme i výhru 1. GS na Marsu :-)
Reagovat
Frick
Uděláme jí se Slackerem pětiletku :o)
Reagovat
Frick
Martina, Jana, Hana, Petra

Helena z kola ven?
Reagovat
slacker
Helenu uz nidko nema rad, kdyz zazalovala Martu s Vaskem
Reagovat
Frick
Čeští archeologové v Egyptě probudí mumii. Mumie se na ně koukne a říká "Kdo jste a co chcete?"
"My jsme archeologové z České Republiky a přišli jsme prozkoumat tuto pyramidu." "Vy jste z Česka?" ptá se mumie.
"Ano"
"Aha. A co Helenka, ještě zpívá?
Reagovat
COMEON
krute :D :O
Reagovat
HayashiM
Ještě je určitě aktivní legenda Venus, i když už tolik nezáří. Ze zbytku je nejblíž asi Petra s Vikou, obě 2 GS, jedna k tomu TM a 3 Fed Cupy, druhá zas N°1. Ze zbytku už tam žádnou současnou adeptku nevidím, spousta tenistek vystřelí na žebříčku vysoko, ale uhrát vícekrát GS se nepovede jen tak (viz Stosurová, Jankovičová, Ivanovičová...). Ještě se to vlastně povedlo Kuzněcové, ale ta nikdy nebyla ani N°1, ani nepostoupila na TM ze skupiny.
Aktivní legendy jsou obě Williamsky a Maria, potenciální pravděpodobné legendy Vika s Petrou, nepravděpodobná legenda je Světlana a se zbytkem se uvidí.
Reagovat
FulnekUltras
palec nahoru...
Reagovat
Patri.k
Nevíte v kolik hodin bude zítra losování a jestli bude nějakej stream?
Reagovat
smazaný uživatel
Není los až v pátek?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bude v pátek v 11:30...
Reagovat
horska.kraslice
Přiznejme si, žádné překvápko. Výsledky z minulých týdnů dávaly tušit, že od ní v současné době nelze nic moc čekat. Je mně to líto, moc bych jí přála, aby konečně prorazila, ale zatím se nedaří, ať zvolí tu nebo onu cestu. Ani pro trávu tam v současné době nevidím potenciál.
Reagovat
blixa
https://www.facebook.com/gabrielasoukalovabiathlon/photos/a.1564429113795882.1073741829.1555476481357812/1588969261341867/?type=1&theater

A sladká Gábina ... hmmmm .... mlask ... mňam ...
Reagovat
Frick
No, musim říct, že s holkama moc neladila. Jitka, Verča i Eva měly holý paže, jedině Gábina prudérně své vymakané pacinky skrývala.
Reagovat
blixa
https://www.facebook.com/GarbiMuguruza/photos/a.192452504236394.1073741831.182881405193504/505903849557923/?type=1&theater

Jóó, sladká Garbine ve sladké Paříži ... nákupy, chlastačky, diskošky ... To zas budou výsledky .. :D :D
Reagovat
slacker
Dalsi adorant
Reagovat
Bastian
Myslím, že Kristýna antukovou sezonu víceméně vypouští a počítá s tím, že nějaký body uhraje na trávě. Kdyby tomu tak nebylo tak nepřiletí na poslední chvíli do Paříže bez předchozího utkání na antuce.
Reagovat
slacker
Tak kdyz vypustit tak se vsim vsudy, tj i kvaldu RG
Reagovat
Frick
Chtělo se mi říct, že je to blbost, protože "GS se nevypouští", ale když se na to tak dívám...

Mohla si dát ještě jednu trávu v tý Karuizawě. Sice jen 25.000, ale turnajová dvojka by byla až na 262. místě. Takže by to mohlo být 50 bodů téměř zadarmo.

Nicméně... To je teorie. Taky Týna měla teoreticky už to Kurume vyhrát a nakonec padla Kosa na kámen.
Reagovat
Frick
Přesně. Její umístění je takové, že dovoluje tu antuku skutečně vypustit a v době, kdy v Evropě řádí alergen z drcené cihly, ona utíká do Asie.

A má to logiku. Antuku zatím neřešit, tam, kde ji to sedí (tráva, hala, hard) nasbírat co nejvíce bodů a pak se uvidí.
Reagovat
VlS
Pak nemá logiku do tý Paříže vůbec jezdit ( pokud nechce dělat společnost Káje)
Reagovat
PetaM
Já myslím, že vydělat si se ségrou v deblu je super :) A pokud dojdou daleko, takové prachy nevydělá ani na ITF :D
Reagovat
VlS
to máš pravdu
Reagovat
VlS
Stačí jedno, 2 kola
Reagovat
slacker
Hlavne neresit tolik povrch, ale vyhledavat souperky ktere me donuti ke kvalitni hre a ne si brousit falesnou duveru na hrackach o ligu dve nize. Jestli se bude pred Wimbledonem placat v kvalifikacich zase s maximlane jednim vyhranym kolem, tak je pokrok 0.
Reagovat
Frick
V kvaldách na WTA INT (a GS pochopitelně taky) jsou hráčky ze druhé stovky, které se na 50-75k (a někdy i 25k - třeba na začátku sezóny) vyskytují rovněž běžně (logicky zpravidla v pozdějších kolech).

A klidně to zopakuju - Kristýna ty body nasbírala. Na antukovejch WTA INT by v kvaldách udělala tak pětinu. Kde by byla, kdyby měla místo těch 178 bodů třeba 32 (což by znamenalo jedna vyhraná kvalda a jednou závěrečný kolo kvaldy), tak není 110., ale 145.
Reagovat
aligo
po trávě zase budete říkat jak vyzrála... jste kam vítr tam plášť... hrůza... ještě před pár dny jste si chválili, přijde jedna prohra a už jí zase odepisujete...
Reagovat
slacker
Prisly 2 prohry
Reagovat
aligo
ale jedna v SF... přechod z trávy na antuku v tak krátký době, asi taky nic jednoduchého...
Reagovat
VlS
kéž bys měl pravdu
Reagovat
tommr
tak to je velký zklamání. Vím, že to Kristýně na antuce moc nejde, ale aspoň to jedno kolo mohla udělat. Takhle se o stovku nebojuje ... :(
Reagovat
Frick
Co blbnete? Vždyť letos nic neuhrála. před zápasem byla v race na 248. místě a před týdnem v race dokonce někde na 270.

Takže skutečně to žádná extra hráčka neni. Navíc Kanaďanka, takže to taky nebude kdovíjaká antukářka.

Je to zkrátka hráčka z kategorie, která ty lepší ITF-ka normálně objíždí.

No ale samozřejmě zklamání. Uvidíme co debl. Ale snad aby ho Plíščata nehrály dlouho a Kr. se nemusela odhlásit z 50.000 v Eastbourne (od 1.6.). Měla by z tý trávy vymáčknout maximum možnýho.
Reagovat
Frick
To jsem psal o Dabrowski.
Reagovat
Patri.k
Tak Kristýně to nějak nejde.
Reagovat
slacker
Hruza. Hraje pul roku na nejakych poutacich z hrackamy ze suterenu rankingu a pak prijde tvrdy naraz.
O alergii na antuku mi nemluvte, neni zvykla na hracky a tenis teto urovne
Reagovat
Bastian
No tak Dabrowski neni zrovna hráčka, která by patřila do vyšší úrovně..
Reagovat
slacker
Nepatri, ale hrala nedavno s hrackamy z prvni stovky (Vesnina, Nuculesku). Krtistyna je schovana delsi dobu na turnajich muze narazit na hracky maximalne z druhe stovky.
Reagovat
VlS
Tentokrát s tebou souhlasím, sbírat odvahu na ITF je na nic. Navíc do poslední chvíle před kvaldou na mistrovství světa na antuce se připravovat na trávě - ten Ivoš se asi pominul.

Jinak v cvokhausenu dneska asi měly holky vycházky, koukal jsem na Biene s Arubarenou a to byly buchance tedy.
Reagovat
slacker
tak ja myslim ze tam byly hlavne prubnout relativne velke body za jedno dve kola kvaldy. Bohuzel trava, podradne turnaje (kdyby byly aspon same 100, 75) a jeste na opacne strane zemekoule, a pak divoky presun.
Reagovat
Frick
Ale pomohlo jí to. Ty body nasbírala. Jakou měla alternativu? Hrát kvaldu v Praze a pak v Norimberku/Štrasburku (do kvaldy Madridu a Říma by se nedostala)? Co by asi tak uhrála? Jednou Q2 a jednou Q3? Celkem za 24 bodů?

Takto ona za ty 4 týdny nasbírala 48 + 21 + 80 + 29 = 178 bodů. To by neměla šanci jinde udělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon bude zase vysílat Fanda a Nova Sport že? hlavně aby to nebylo jako loni kdy zápas Terky s Bojanou měl přednost před zápasem Wimbledonských královen Petrou vs Venus. To mě vážně naštvali, nej zápas na Wimbledonu ani nevysílali
Reagovat
Frick
Vypadá to, že to vezmou stylem "budem to dávat, pokud nebude kolize s jinou sportovní událostí"

A ty události jsou...

PO: ČR - SRN, týmy Eura 1996
ÚT: Zlatá tretra
ST: Finále poháru FAČR + EL...
Reagovat
vrabejka
Ti lepší mají Eurosporty :D
Reagovat
Frick
Ale myslim, že při kolizích to poběží na iVysílání.
Reagovat
Patri.k
Jenže na eurosportu vysílají maximálně Berdycha a Kvitovou, ostatní čechy ignorují
Reagovat
smazaný uživatel
mě stačí že uvidím Petru, na ostatní holky stačí stream
Reagovat
VlS
A jsi si jistá, že Eurosport bude přenášet Wimbledon?
Reagovat
smazaný uživatel
hm bezva, naprosto nepodstatné a nedůležité sportovní události které nikoho nezajímají mají přednost před celosvětově sledovaným French Open, typická ČT. I Mistrovství Prahy v rychlostním šití by mělo přednost před zahájením LOH 2016
Reagovat
Frick
Děvče, tady jsi mimo. To, že zmiňované události maj přednost, to je naprosto správné.
Reagovat
EllNino
ale ono to tam je proto, že se budou vysílat zápasy pouze českých tenistů, a jelikož neví rozpis, tak tam prostě něco mezi to dají, kdyby náhodou nikdo z našich nehrál, jinak poběží tenis celý den podle českých zápasů a mezi tím budou tyto "vycpávky"
Reagovat
smazaný uživatel
PŘEDNOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FO je snad důležitější
Reagovat
aligo
pro někoho
Reagovat
smazaný uživatel
pro 79,7% lidí v ČR a pro 99,1% lidí na TP
Reagovat
Grape
No ne, to je překvápko, že pro lidi na TP je tenis důležitější...:D
Reagovat
smazaný uživatel
Většina lidí v ČR to nesleduje... Možná, když dojde Berdych nebo někdo jinej do ČF, tak zaregistrujou, že se něco hraje...
Reagovat
smazaný uživatel
takže v podnělí budou vysílat nějakou 100 let starou blbost.
Úterý zlatá Tetra jestli chcete vidět zlatou tetru tak se jděte podívat na Ostravský stadion ale takovou blbost do TV necpěte
Středa co to kur.. je FARČ nějaký cigánský pohár kde vítězové dostanou sociální dávky navíc. Zlatý Eurosport, sice reklama každé 2 minuty, ale pořád lepší
Reagovat
EllNino
netrapči, vysvětlení máš výše ...
Reagovat
Patri.k
ČT myslím koupila jen zvýhodněná omezená práva na vysílání, mají právo vysílají jen pár hodin, proto když mají už nějakou jinou sportovní akci radši ji dají přednost, protože těch zápasů čechů bude velké kvantum a stejně můžou vysílat jen pár zápasů
Reagovat
EllNino
nečekám velké kvantuch českých zápasů, protože těch kamerovejch kurtů asi moc nebude :))) teda bude, ale nečekám tam Čechy ...
Reagovat
smazaný uživatel
už se to tady říkalo, na FO budou kamery na všech kurtech, stejně jako na AO. Tudíž na 100% budou všechny Češky na streamu
Reagovat
Patri.k
Ale zas, na těch nejmenších bude jen jedna položená kamera, tu asi do televize pouštět nebudou :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale na streamech jo. nebo Eurosport Live
Reagovat
Patri.k
Jo to jo a nám to stačí, že :D
Reagovat
smazaný uživatel
nám jo :) mě stačí že v bedně uvidím Petru, na ostatní Češky stačí stream
Reagovat
PetaM
V první řadě by si měli uvědomit, že první kolo může být pro 90 % našich tenistů taky kolem posledním :D
Reagovat
EllNino
no 90 ...:D není to málo ?
Reagovat
blixa
"A není to málo, Antone Pavloviči ?" :D
Reagovat
PetaM
Hm, teď jsem si to propočítal, a asi jsem to přehnal :D
Reagovat
tommr
loni hrálo na FO 7 našich hráček a hned v prvním kole skončily 4 z nich. Dál postoupily jen Petra, Lucka a Karolína. Obávám se, že letos to bude podobný ...
Reagovat
EllNino
já se neobávám, ale je to každej rok stejný, RG a UO našim nikdy moc nejde, AO jo, ale jen do 3. kola :)
Reagovat
slacker
4 z 7 je blizke 90%?
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím 2:0 vede,tak doufám,že udrží.
Držím palce:)
Reagovat
tommr
už je po vedení ... :(
Reagovat
Frick
A je brejk dole :-(
Reagovat
aligo
musel jsi to zakřiknou že? :DD
Reagovat
Patri.k
Zvlášt u Kristýny, ona svou stovku ztratila právě tímhel stylem, vždycky ze začátku vedla, ale nakonec zápas ztratila, stalo se to skoro jeden čas :D
Reagovat
Frick
Od její poslední výhry na antuce uběhly v pondělí přesně dva roky.

http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1074504

Prolomí to konečně? Dozvíme se za pár hodin.
Reagovat
tommr
jestli to neprolomí ani tentokrát tak už to bude na pováženou. Lehčí los už snad ani mít nemohla ...
Reagovat
Patri.k
Vypadá to, že na RG budou všechny kurty pod streamem stejně tak jako to bylo na AO, protože na eurosportplayeru je uvedeno, že budou přenosy až z 15 kurtů live. Takže to bude masakr s tolika našima hráčkama v hlavní soutěži :D Jinak dneska naše holky v kvalifikaci paráda, i kdyby to nakonec nevyšlo, tak i 1. kolo kvalifikace se počítá, protože je bodově nejštědřejší, je za něj 20 bodů.
Reagovat
tommr
jj je to sice trochu paradoxní, ale za výhru v prvním kole kvalifikace na GS obdrží hráčka dvakrát tolik bodů co obdrží za výhry ve druhým a ve třetím kole ... :)
Reagovat
Frick
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11017035_954222961269255_8127166313626580801_n.jpg?oh=37c8dbc26fdc61d7e0229c06034fb0e1&oe=5609F359

Je s tou podprsenkou na vrchu snad až poněkud bizarní :-D
Reagovat
Titan
Roland Garros je docela dobrý podnik pro rekonstrukci žebříčku. Zejména vypadnutí kanadského fracka z desítky by nebylo od věci. Jestli dá Bušárdice 780 bodů, tak si snad doma pověsím její plakát... :-)))))
Reagovat
misa
Řekl bych, že po Paříži v desítce ještě bude. Ovšem Wimbledon její pád jistí.
Reagovat
Titan
Tento týden odepsala 280 za neobhájení Nürnbergu. Takže je na dobré cestě... Naopak jsou jiné, které si desítku zaslouží, a nemusíme chodit před hranice, případně můžeme zaletět do Monaca..-:-)
Reagovat
misa
body za finále neobhájí.
Reagovat
tommr
taky doufám. A jelikož nejspíš ani Sharapova neobhájí body za lonskej titul má Petra opravdu velkou šanci na posun na druhý místo v žebříčku ... :)
Reagovat
EllNino
noo :) stačí jedna taková Lucka Hradecká v 1. kole a je vymalováno :)
Reagovat
misa
Kvitová by porazila Hradeckou v pohodě, Madrid 2012 se opakovat nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Moje noční můra. :D
Reagovat
misa
Lucky Hradecké se taky obávám, ale ne v souvislosti s Petrou :-)
Reagovat
EllNino
s Šafi :))))
Reagovat
misa
Obávám se vlastně každé Češky, potom mám strach z tiebreaků. Snad se na Lucku Š. ani nebudu dívat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý místo v žebříčku důležitý není. A když už by se tam měla posunout, tak si to měla spíš uhrát sama a "nespolíhat" na obhajoby ostatních... Cennější než druhý místo by bylo, kdyby na FO překonala prokletý 3. kolo. :)
Reagovat
tommr
ideální by bylo kdyby se to sešlo tzn. kdyby Petra došla aspoň do čtvrtfinále a současně Halepka a Sharapka neobhájily lonský body ... :)
Reagovat
tommr
a do třetice všeho dobrýho postoupila do druhýho kola kvalifikace FO i Bára Krejčíková i když v jejím případě šlo o výhru očekávanou ...
Našim se každopádně dneska daří a snad v tom bude pokračovat i Kristýna Plíšková, která ale nejspíš víc než se soupeřkou bude bojovat se svojí averzí k antuce ... :)
Reagovat
horska.kraslice
Dabrowski letos v Kanadě na FC prohrála s Karolínou i s Terezou, tak teď snad do třetice i s Kristýnou?
Reagovat
smazaný uživatel
Super, že postoupila i Barča, už jen proto, že teď měla slabší období(učení na maturitu, a teď už konečně může ukázat svůj potenciál :)
Reagovat
PH94
Vůbec nevím proč, ale začínám na ní být alergický
Reagovat
VlS
Na koho? Na Simonu?
Reagovat
smazaný uživatel
Mě taky.. Protože o ní mluví jako o megahvězdě apod.. A jelikož nevyhrála ještě GS nejsem přesvědčen, že je až taková supermegahvězda.. Ale jinak se mi jako člověk zdá v klidu :)To jen lidi z ní dělají, něco, co ještě určitě není
Reagovat
misa
Megahvězda je to maximálně tak v Rumunsku.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo přesně, není to žádná hvězda WTA, ale Rumuni si myslí že je nejlepší tenistka v historii. Na Petru, Viku, Venus, Kuznu, Serenu a Marfušu v žádném případě ani zdaleka nemá
Reagovat
dappe
Hlavně na Petru no... :D
Reagovat
FulnekUltras
Aspoň na antuce teď bude jistě chtít všechny přesvědčit o opaku.
Reagovat
tommr
v prvním kole kvalifikace FO příjemně překvapila i Renata a po výhře nad Ruskou Panovovou postoupila do druhýho kola ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrála svůj první zápas v tomto roce. V 1. kole kvalifikace RG porazila Japonku Namigatu 6:3, 6:0.
Reagovat
tommr
Andrea v prvním kole kvalifikace FO velice příjemně překvapila jasnou výhrou nad čtrnáctou nasazenou Slovenkou Kucovou a postoupila do druhýho kola. V něm jí bude čekat bud Italka Brianti nebo Japonka Hozumi což jsou obě poměrně hratelný soupeřky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to Kučová.
Reagovat
FulnekUltras
že by to letos na RG Simoně mohlo konečně vyjít - pokud se tedy náhodou z řetězu neutrhne lvice... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo! Tamira dala 1. kolo kvaldy, když porazila Hsieh 2x 6:4.. :D Tak jen tak dál!!
Reagovat
janek_da
Že by se zvedla konečně?
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím tomu, že jo.. :D Tohle byl její teprve čtvrtý zápas v tomto roce, tak snad se fakt zvedá.. Pomalu ale jistě! :D Navíc první zápas letos, ve kterém nedostala kanára.. :D
RG jí loni sedlo, uhrála tam myslím 3. kolo, tak letos věřím v podobný úspěch..
Reagovat
Grape
To je od Simony správné, že si dává vysoké cíle. RG je grandslam, na kterém má největší šanci a při letošní poměrně kolísavé formě v podstatě všech špičkových hráček to platí dvojnásob. Věřím, že by to letos mohla zvládnout. :-)
Reagovat
VlS
I Simona má kolísavou formu
Reagovat
Grape
To jistě. Pořád pro ni ale vidím větší šanci ve chvíli, kdy kolísají všechny hráčky (včetně ní) a není tedy vyložená favoritka, než ve chvíli, kdy by sice měla vynikající formu Simona, ale současně by ji měly i Serena a Maria. :-)
Reagovat
VlS
Já to letos vidím dost otevřený a může dojít i k nějakýmu překvapení typu Muguruza, Caroline Garcia a pod. Ale jasná favoritka je stejně zas Serena, ta může jen zklamat.
Reagovat
Grape
Já Sereně letos moc nevěřím, připadá mi, že zvlášť na antuce je taky čím dál víc náchylná k tomu mít špatný den. Bude samozřejmě taky záležet na losu, zrovna hráčky typu Garbine nebo Caroline Garcia by pro Serenu, ale i pro ostatní favoritky mohly být hodně nebezpečné. Na nějaké větší překvapení to ale u nich taky nevidím, nevěřím totiž, že dokáží odehrát na vysoké úrovni celé dva týdny...
Reagovat
VlS
Ale jo, nejsme ve při, ale i Serena za horizontem je furt Serena, ale může vyhučet, co by ne. Ale to může každá - viz nevím už kde to bylo, jak v Mirjaně buchly saze a pobila Simonu, aby v dalším zápase vyletěla, ale to tak v tenisu je, proto je to zajímavý.
Reagovat
PetaM
Myslím, že USO minulý rok :D A takové naděje se vkládaly do Simony ... :)
Reagovat
Grape
Přesně tak, bylo to loňské US Open, myslím 3. kolo. To je právě Simonin hlavní problém - ona bohužel nemá hru na to, aby zastavila útočnou hráčku, která se dostane do laufu a všechno jí tam spadne. Proto pro ni bude těžké vyhrát GS stejně jako to vždy bylo těžké pro Agu či Caro W. Ale jestli má někde šanci, tak na RG.
Reagovat
janek_da
Zrovna Muguruza a Garcia podle mě maximalne překvapí v jednom kole. Za mě spíš Keys, když se Lucka dostane do laufu je taky možné překvápko.
Hodně jsem zvědavý na Plíšče. Jak se popasuje s ne uplně oblíbeným povrchem a jestli dojde apoň do osmifinále bude fajn, jestli do QF, tak to bude super.

Simoně asi k obvyklé nestabilitě nepřidaly na psychice výhrůžky. I když to na první pohled nevypadá, hodně to s člověkem může zamávat.
Reagovat
VlS
Lucku z pověrčivosti nejmenuju, ale furt v to doufám :-)
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-zimni-sporty-biatlon/236937/vitkova-sesadila-moravce-a-stala-se-nejlepsi-biatlonistkou-sezony.html

Tenisovou terminologií roku 2011 - vítězkou se stala Caroline Wozniacká.

No nevim, no. Ta stabilita byla super, ale ta absence indv. medaile z MS, ta tam dost "křičí". Ondra Moravec měl hned dvě, Gábi jednu. (A pokud se zastavim u Gábi, tak jak by asi ta anketa dopadla, kdyby se ta neznámá Ruska v tom vyvrvalostnim závodě jednou netrefila?). Navíc Gábi taky (stejně jako Verča) jednou vyhrála závod SP. Jen tam těch dalších indv. beden nebylo tolik.

Veronika SP:
1-2-3
Gábi SP + MS:
1-2-0
Ondra SP + MS:
0-2-1
Boušek SP:
0-0-2

Možná, že to bylo i trochu diplomatické, aby ta Verča taky něco měla.

No ale tak jak se dívám, tak asi ano - zasloužila si to nejvíc.
Reagovat
Frick
BTW: Míra Bosák jí řikal, že prý je vidět, že tráví hodně času v fitku. No nevim, zda je to pro jemnou dívku úplný kompliment. :-D

https://pbs.twimg.com/media/CFZaxKiWYAENToz.jpg:large
No ale asi na tom něco je. Takže asi není pak problém Verču poprosit o přinesení pytle cementu nebo tak. :-D
Reagovat
Frick
Budou ty cíle výše než 168 cm?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist