Martincová v Taškentu prošla už na třetí akci po sobě kvalifikací

22. 9. 2019, 13:38
Aktuality 3
WTA TAŠKENT - Tereza Martincová se stala už potřetí v řadě úspěšnou kvalifikantkou. Po US Open a čínském Guangzhou prošla dvoukolovým sítem v uzbeckém Taškentu, kde si dnes poradila s Francouzkou Chloé Paquetovou. V hlavní soutěži ji čeká bývalá šampionka Irina Beguová z Rumunska.
Tereza Martincová

Tereza Martincová v uzbeckém Taškentu porazila 7-6 6-1 , svou neporazitelnost v kvalifikacích protáhla na sedm utkání a postoupila do hlavní soutěže.

138. hráčka světa Martincová v kvalifikacích neprohrála už sedm zápasů v řadě, když navázala na úspěchy z Guangzhou a US Open. Hlavní soutěž si zahraje dokonce na čtvrtém turnaji WTA po sobě, výhru v ní slavila ale naposledy na konci ledna v Petrohradu. 

O teprve druhý letošní postup do druhého kola turnaje WTA si Martincová zahraje proti rumunské vítězce turnaje z roku 2012 Irině Beguové, s níž se dosud neutkala.

V uzbecké metropoli se příští týden představí ještě další dvě Češky. Šampionka z roku 2016 Kristýna Plíšková bude v 1. kole čelit Italce Jasmině Paoliniové, Denisa Allertová se střetne s Rumunkou Soranou Cirsteaovou, jež před jedenácti lety v Taškentu získala svůj jediný titul na okruhu WTA.

Nejvýše nasazenými hráčkami jsou Slovenka Viktoria Kužmová, obhájkyně titulu Ruska Margaryta Gasparjanová, Belgičanka Alison Van Uytvancková a Lotyška Jelena Ostapenková.

• WTA INTERNATIONAL TAŠKENT •
Uzbekistán, tv. povrch, 250.000 dolarů
nedělní výsledky (22. 09. 2019)
• Kvalifikace - 2. kolo •
Martincová (4-ČR) - Paquetová (8-Fr.) 7-6(4) 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
tommr
Beguová je hratelná ...
Reagovat
FulnekUltras
Moc Terce přeju, ať už to konečně zlomí ještě víc vzhůru.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist