Medinaová získala ve Fezu devátý titul

2. 5. 2009, 21:36
Aktuality 0
WTA FES - Španělská tenistka Anabel Medinaová-Garriguesová získala na turnaji ve Fezu devátý titul na okruhu WTA v kariéře. Nejvýše nasazená hráčka dnes na marocké antuce hladce porazila Jekatěrinu Makarovovou z Ruska 6-0 6-1.
Anabel Medinaová-Garriguesová

Medinaová-Garriguesová ve Fezu uspěla na druhý pokus, loňská finálová účast jí titul nepřinesla. Španělka se stala druhou hráčkou, která v letošní sezoně dokázala vyhrát turnaj, na němž musela v úvodních kolech odvracet mečbol. Šestadvacetiletá tenistka v Maroku zažehnala na poslední chvíli vyřazení ve druhém kole v duelu s Klárou Zakopalovou, která nevyužila tři mečboly.

Dvacetileté Rusce Jekatěrině Makarovové premiérová účast ve finále pořádně zhořkla, náladu si však napravila ve čtyřhře, když triumfovala společně s o rok mladší krajankou Klejbanovovou.

- WTA INTERNATIONAL FES (Maroko, antuka, 220.000 dolarů) -
sobotní výsledky (02. 05. 2009)

Dvouhra - finále:
Medinaová-Garriguesová (1-Šp.) - Makarovová (6-Rus.) 6-0 6-1

Čtyřhra - finále:
Klejbanovová/Makarovová (2-Rus.) - Cirsteaová/Kirilenková (1-Rum./Rus.) 6-3 2-6 10-8

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist