Medveděv: Co víc mám udělat, abych hrál v Rod Laver Areně?

24. 1. 2022, 14:35
Aktuality 164
Světová dvojka Daniil Medveděv po postupu do čtvrtfinále Australian Open zkritizoval zkrácení přestávek pro toaletu. Pozastavil se také nad tím, proč ho pořadatelé úvodního grandslamu sezony opakovaně nenechali hrát na hlavním kurtu v aréně Roda Lavera.
Profily hráčů
Daniil Medveděv

Medveděv se kvůli upravenému pravidlu dostal do sporu s rozhodčím při dnešní výhře 6-2 7-6 6-7 7-5 nad Američanem Maximem Cressym ve čtvrtém kole. Nově totiž mají hráči k odchodu na toaletu jen tři minuty, případně další dvě navíc, pokud se chtějí převléknout.

"Když je pětatřicet stupňů, tak je všem jasné, že po dvou setech budu celý zpocený a budu se chtít převléknout. Šortky, spodní prádlo, ponožky, boty a na to všechno potřebujete čtyři minuty. A navíc už od prvního setu se mi chtělo čůrat," citovala agentura Reuters Medveděva.

Přestávky na toaletu byly dlouho terčem kritiky kvůli tomu, že je hráči a hráčky zneužívali spíš k rozhození soupeře. Vedení ATP je proto omezilo, Medveděv ale nesouhlasí. "Vůbec v tom nevidím logiku. Podle mě jsou nová pravidla hloupá," prohlásil.

Pětadvacetiletý ruský tenista se také pozastavil nad tím, že opět nehrál na centrkurtu Rod Laver Areny. "Byl jsem naštvaný už předzápasem a hned kvůli několika věcem," řekl úřadující vítěz US Open a finalista loňského Australian Open.

"Za prvé vůbec netuším, co víc bych měl udělat pro to, abych hrál na centrkurtech. Vyhrál jsem poslední grandslam, jsem nejvýše nasazeným hráčem..." řekl Medveděv, který je po deportaci světové jedničky Novaka Djokoviče z Austrálie hlavním favoritem Australian Open.

"A za druhé hrát proti Maximovi v Rod Laver Areně by bylo snazší. Je tam víc místa," přidal Medveděv. "Zápasy se soupeřem, který hraje stylem servis-síť, jsou na menších dvorcích náročnější," přidal Medveděv, který se ve čtvrtfinále utká s Félixem Augerem-Aliassimem z Kanady.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

164
Přidat komentář
RF46
A ja sem rad, ze rype do AUS poradatelu i publika. Protoze...proc ne? Ze by se to nemelo? smile
Reagovat
Fandina
Medvídek má rád rozruch. Dvakrát ze čtyřech zápasů hrál na centru a dvakrát na druhém největším. Tak hrozné to s jeho nasazováním zase není. Nicméně, aby řeč nestála.
Reagovat
Rafaeoli25
Dokonce dva, to mi uniklo, no tak to už je totálně na výsměch. Si snad dělá srandu, pan vítěz jednoho GS.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jak už jsem tu psal po jeho minulém zápase, je to prostě samolibý namyšlenec, takový typický rys...
Reagovat
brixner
Ale h0vno, je to sympaťák Lopatov a mě vod poloviny loňska dost přirost k srdci! Srát na to, co kde mele, důležitý je, jak se vohání pálkou a to mu de dobře! Takže Azbukov do toho!
smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
daváj medvježónok !!!!!

nazló fsjem mjerzáfcam glabálnym... smile
Reagovat
smazaný uživatel
smiletady je moje štěstí
Reagovat
smazaný uživatel
Inak sranda, že za dva roky bude mať Medvedev už 28 a teda bude pomaly výkonnostne prirodzene stagnovať :)

Ak Nadal s Djokovičom vydržia, tak next gen vlastne skonči spolu s nimi :)
Reagovat
paddy
smile smile smile
Reagovat
aape
mě se líbí, ty predikce brzkého konce Medvedovy kariéry, tohle se dělo i Rafovi celé roky, no a zatím na okruhu straší dodnes smile
Reagovat
Rafaeoli25
No jo jenže Nadal byl už v devatenácti top šampiónem, Medvedev se jím stal až v 26, takže tomu čas utíká nesrovnatelně rychleji. Navíc jeho výdrž bych s tou Nadalovou fakt nesrovnával, nemyslím si, že by chtěl válčit v tenisovém soukolí tak dlouho jako Big3 smile
Reagovat
RF46
Je to tak, eFHacko trosku ujelo, emoce a nim cloumaji, neb se blizi konec jeho...no Nadala.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak blíží se konec celé velké trojky, možná Djoker vydrží o něco déle, to je koloběh sportu a života. Je to smutné, já bych si přál, aby hráli do padesáti a pořád to šlo, všichni bychom si to měli přát, ne se smát tomu, že tahle krásná éra bude brzy končit. Mně je z toho smutno, proto se těším, že se Federer zase vrátí, ještě to nevzdá, chci ho vídat ještě dva tři roky alespoň. Jspu to géniové, škoda, že nejde zastavit čas.
Reagovat
RF46
Ne, je to prirozeny a spravny. Fedex je out, ano to byl tenisovy genius a virtuoz, Rafa je na prahu, tenisovy genius nikoliv, buldok svalovec, vytrvalec a treninkovy maniak. Chytreji a technicteji hraje az ted, kdyz uz mu to vek nedovoluje jinak, Djok...pro me nejmene sympatický ale bez diskuze nejkomplexnější a nejefektivnejsi hrac toho casu, ten jeste neco uhraje...pokud vrchnost dovoli. Netreba zoufat, pust si zaznam. Slunce v dusismile
Reagovat
Rafaeoli25
Pro mě jsou géniové všichni tři. A mám vůči nim respekt, bohužel takové reakce, jakou jsi převedl ty, k ničemu pozitivnímu nepřispívají. Místo, abys vysekl Nadalovi poklonu jako já Federerovi, tak si hledíš toho si do něj za každou cenu rýpnout. Fakt už mě to tady s některými neba.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nemyslím, že by napsal něco až tak špatného nebo nepravdivého.
Reagovat
Rafaeoli25
Nadal má geniální údery a kdyby nebyl tenisově geniální, nemohl by nikdy Federera vyrovnat, stejně tak Djoker. Všichni tři mají úžasné tenisové myšlení a úderovou výbavu.
Reagovat
RF46
No jak myslis, napsal sem jen svuj nazor.
Reagovat
Rafaeoli25
Ale jo beru, rád si vyměňují argumenty v normální debatě smile. Jen říkám, že Federera s jeho bezpochyby geniálním myšlením by nemohl přehrát nebo se mu vyrovnat jen nějaký tupý atlet bez strategie, taktiky, vybroušených úderů atd. Jen výjimečný hráč mohl vyzrát na stejně výjimečného Federera. Já je ctím oba, jak asi víš, ale tohle mám potřebu říct smile
Reagovat
RF46
Vsichni s Big3 jsou naprosto vyjimecni, to bez debat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenisový genius a fackovaci panak Nadala s Djokovicom. Kamosko, zobuď sa. Ty virtuoz :)
Reagovat
RF46
Pozdravuj ovecky kamosko smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Pozdravujem ta smile
Reagovat
Rafaeoli25
Moc to řešíš Daniile. Zatím ještě pořád nejsi taková hvězda, abysis mohl diktovat, co se ti líbí a co ne.
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak kdyby se AO hrálo třeba v Polsku, tak bys jako Rus v Rod Laver aréně nehrál možná nikdy a i finále by raději přesunuli na Margaret Court smile
Reagovat
brixner
To by bylo PO!

Neni zač...smilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Psal jsem - kdyby byl areál AO v Polsku smile
Reagovat
darek.vrana
Jo chlapče, to bys musel zčernat nebo alespoň změnit pohlaví. smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
No rozhodně mám radši Gaela než Medveda, asi tak o tisíc procent, ač je tenisově horší smile
Reagovat
darek.vrana
Já mám Monfilse taky rád, ale Medveděv je taky ok. Podle mě docela zajímavý hráč a má pravdu, nejvýš nasazený, vítěz posledního GS... Zato taková Gauff má největší kurty jisté například.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
měl by se porozhlednout po jiném pr specialistovismile
Reagovat
farr
Nejspíš mají organizátoři low IQ smile smile...
Reagovat
FulnekUltras
už brzy dostane pořádnou a zaslouženou facku na Ukrajině - proti tomu bude titul Medvěda z AO jen drobná sportovní třešnička na dortu smilesmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Facku dostali hlavně obyčejní Ukrajinci, to jsou oběti válečného běsnění, jedno jestli byli a jsou prozápadní nebo proruští. Hrůza, nepřál bych nikomu a žádné zemi, aby zažívala taková muka.
Reagovat
Ondra979
jednak a hlavne, bludy co siri pomateny putinovec fulnek nema cenu vubec resit - je tu naprosto zrejmy a nezpochybnitelny fakt, ze pokud by doslo k nejakemu konfliktu, tak se bude valcit na ukrajinskem uzemi, na kterem se uz vlastne valci - viz Donbas, a agresorem a tim, kdo vyhoruzje je tu Ruska federace, s kterou nemame pretelske vztahy a jsme nastesti clenem NATO, ergo kladivko kdo tu je na strane putina, je vlastizradce..,takova je realita a snad se s tim neco zacne delat!
Reagovat
Rafaeoli25
Takhle vyhroceně bych to zase neviděl, mám problémy i s akcemi NATO, o USA vůbec nemluvě, to jaké neštěstí způsobili milionům Iráčanů je neomluvitelné. Bush je stejný válečný zločinec a štváč jako Putin, bohužel. Velmocí dělají svět horším a horším, odnášejí to nejvíc obyčejní lidé malých národů, hnus.
Reagovat
Ondra979
tak IRak byla odveta za sundani WTC..uplne se to nepovedlo, ale nemam s tim problem..nas se to v podstate nedotklo, my mame s USA velmi dobrou historickou zkusenost, s Ruskem velmi spatnou a rusko se chova stale jako nepritel - takova jsou fakta..Bush uz je navic davno pryc takze to je irelevantni..
Reagovat
Rafaeoli25
Tak to irelevantní ale fakt není, jak to můžeš proboha říct? Odveta za WTC byl Aghanistán, kde měla základny Al Kaida, ano, na tom se myslím shodl celý svět, to bylo v pořádku. Ale Husajn s tím nic společného neměl, Američané doslova vyraběli důkazy a obelhali celý svět. Zcela nelegálně napadli a obsadili svrchovaný stát a po letech jejich okupace za sebou nechali statisíce mrtvých, zmrzačených a nešťastný národ, který sice předtím žil pod diktátorem, rozhodně ale nezažil ani z desetiny takové hrůzy jako kvůli Bushovi a jeho teroristické akci bez souhlasu OSN a mnoha velkých státu NATO podotýkám. Stejně tak sesazení Kaddafiho, pokus rozložit Sýrii atd., k čemu to posloužilo? Ty země jsou dnes v totálním rozkladu, plné milionů a milionů nešťastných lidí, kvůli západním mocnostem, to je ti fuk? No mně tedy ne, mně záleží na každém životě a je mi jedno, jestli ho o něj připraví Rus nebo Američan, je to zvěrstvo v obojím případě. Rusko a USA si nemají co vyčítat, znají jen sílu, chtějí si vynucovat moc a držet sféry vlivu, lidské životy, jednotlivci pro ně nic neznamenají, to je bohužel realita, Čína samozřejmě to samé. Takže nerozlišujme, nedělejme rozdíly, zlo je pořád zlo, ať pochází odkudkoli.
Reagovat
Ondra979
nenechali za sebou statisice mrtvych to je lez..ty za sebou nechal prave krvavy diktator Hussein..samozrejme nejaci mrtvi a pokud to byli civiliste, je to spatne, to plati at v pripade USA nebo Ruska, ktere podporuje treba Assada,Irak se nepovedl a myslim ,ze to bylo soucasti odvety za WTC prestoze to nebylo oficialne receno, ale nebyla to spolecna akce NATO..to ale neznamena ze my mame moc na vyber, muzeme byt sakra radi, ze jsme v NATO..proc nebudu vysvetlovat
Reagovat
FulnekUltras
abychom z něj už nikdy nemohli (nesměli) vystoupit??? smile ;-)))
Reagovat
Ondra979
hele ty se pripravuj na match, az budes fandit USA proti Ceske republice..zkrouceny mozku :)) a propo - z NATO urcite vystoupit muzeme, pokud se rozhodneme, z toho zanikleho vychodniho paktu ovladaneho z Moskvy to ale z vlastni vule neslo, dokud se sam nerozpadl a pro jistotu na sem poslali dohlizet na nas vnitropoliticky vyvoj par desitek tisic vojaku na tzv "docasny pobyt" - na furt..nastesti to nakonec nevyslo..to si ale urcite pamatujes kdyz si je tu vital :))
Reagovat
FulnekUltras
"na věčné časy" naštěstí není ani EUSA - akorát po dobrém to z tohoto spolku ven nepůjde zcela určitě smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
To mě pobavilo, prý podobrém nejde z NATA. Vygumovaný mozek.
Reagovat
FulnekUltras
kdy vyrazíš na sršáňa číslo čtyři?
Reagovat
FulnekUltras
opr. tajmbomp nambr fór
Reagovat
Fandina
Kdykoli, nejsem posera, jako ty.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Ondra979
presne, a taky zkroucenej..ma tam totalni bordel smile
Reagovat
Rafaeoli25
V tom se neshodneme, Irák žádná odveta nebyl, oni věděli, že 11.9.nemá nic společného, vyráběli důkazy a napadli svrchovaný stát, bylo to protizákonné. A následky? Podívej co se tam děje, statisíce fundamentalistů, které Husajn držel na uzdě udělali z Iráku jednu velkou bojůvku, až to skončilo Islámským státem. Naprosto děsivé následky nezákonné okupace suverénního státu ať už máme na Husajna jakýkoli názor. Americké a západní vlády se prostě chovaly také nelegálně a způsobily celou řadu neštěstí. O amerických invazich ve střední Americe, o podpoře vraha Pinocheta ani nemluvě. Je to prostě otřes, jak Američané tak Rusové, nezáleží jim na lidských životech. Jinak pro mě nemá irácký nebo libyjský život nižší hodnotu než ten ukrajinský. Jsem prostě kritický ke všem, jak zasluhují, k Rusku, USA, Číně, tak bychom to měli brát všichni. A nemusíme se za tuto kritiku nijak stydět, já jsem také zastánce západního světa, mám blízko ke Španělům, Italům, Francouzům, to ale neznamená, že budu nekritický ke všemu, co západní svět dělá. Abych byl správně pochopen.
Reagovat
Ondra979
tak mohli mit duvodne podezreeni ze tam jsou taky nejake struktury Al-Kaidy, ale o to mi ted nejde..ty tvrdis, ze po sobe USA nechali statisice mrtvych - to urcite neni pravda, a prestoze se zasahem v Iraku mam taky problem, tak Hussein byl diktator a nechal zabit statisice obcanu Iraku..rozdil je ten, ze se kritice spojencu nebranim, ale odpustim jim to, pro nas je NATO jednoznacna varianta, nic lepsiho neni, a hodne z toho profitujeme a jeste budeme, staci se podivat co se ted deje
Reagovat
FulnekUltras
NO PRÁVĚ

smilesmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak odpouštět ale nelze válečné zločiny, to opravdu nejde, za mě ne. Jinak tam bylo prokázáno, že důkazy vyráběli a falšovali jen proto, aby Irák napadli. Zločin je zločin, ať ho spáchá kdokoli. Co se týče Ruska, já ho také nemám rád, Putina jakbysmet, na druhou stranu, pokud opravdu Západ chce posouvat NATO až na jeho hranice, je to pro ně stěží stravitelné a jen to bude dál eskalovat napětí. A pokud by Rusko chtělo, tak několika jadernými střelami Evropu stejně může zlikvidovat, to by nám nepomohlo členství v jakémkoli uskupení. Ale to si nepřejme, aby někomu ruply nervy. A spíš se když už zabývejme Čínou, ta se stává mocností číslo jedna a chce diktovat, ta na to jde ale hlavně silou peněz. Zaklínáme se tu hodnotami svobody, což je hezké, ale klidně Číňanům prodáme půlku Evropy. Není to černobílé.
Reagovat
Ondra979
v tom se neshodneme, Hussein byl masovy vrah takze v tomto ohledu je dobre, ze padl, problem je, ze IRacani si to pak zase podelali a neumeli to vyuzit..Irak uz bych nechal byt, ale zamysli se proc chteji najednou staty, ktere sousedi s Ruskem a jeste tam nejsou najednou do NATO - at uz Finskom nebo Ukrajina nebo blizke Svedsko - to nebude tim, ze NATO se chce za kazdou cenu rozpinat, ten duvod je prave agresivni a nevyzpytatelne Rusko - jenze tohle rusky muzik zmasirovany propagandou nepochopi..
Reagovat
FulnekUltras
USA a později NATO (VS vznikla až jako reakce na něj) se bezostyšně roztahují po celém světě včetně Evropy od 2. světové války - jenže to omezenec se zorným úhlem sotva 5° samozřejmě nikdy (???) nepochopí
Reagovat
FulnekUltras
VS = Varšavská smlouva, aby tedy bylo zcela jasno i totálním holátkům ;-)
Reagovat
Ondra979
samozrejme, a je to naprosto v poradku, my uz tam jsme a jedeme dal. taky uz se Putler boji, az ho NATO jednou pohlti tak musi chrastit a rincet a delat geroje..lol
Reagovat
FulnekUltras
ani mastnej flek by z tebe nezbyl, kdyby opravdu k něčemu došlo - tomu ver smile
Reagovat
Ondra979
a hele, uz nevi kudy kam tak vyhrozuje jako ten russackej odpad..poroste totalni dezolat..je videt, ze rise zla uz opravdu mele z posledniho smile
Reagovat
FulnekUltras
pouze suché konstatování reality - kterou zřejmě absolutně nezvládáš rozeznat smile
Reagovat
Rafaeoli25
Přesně tohle je ta pitomá rétorika. Vy dva byste si měli podat ruce, jeden řve fašistická EU/NATO, Soros atd., druhý Putler atd., primitivní z obou stran, v jiném ohledu je to zase totálně směšné vzhledem k jaderné síle Ruska a tomu, že mocností číslo jedna je už Čína a ta se tomu všemu jen směje. Jinak sorry, Putina fakt nemusim, je to kreatura, ale dávat rovnítko mezi ním a Hitlerem no to je totálně mimo a nechápu, že ti, co to píší si neuvědomují, co vlastně píší. Putin zavraždil miliony lidí a dalším desítkám milionům udělal že života opravdové peklo na zemi jako Hitler? Fakt? Chtěl vymýtit celé národy a rasy? Někteří lidé neumí vážit slova, ať mluví o tom či o onom. Vzpomínám se, že hitlerovskou podobiznu dali v minulosti i Rathovi. To jako fakt je normální tohle dělat, označovat i takového Ratha za druhého Hitlera? To je skutečně vadné myšlení, nad kterým jen kroutím hlavou, kam až jsou někteří schopni zajít ve svém nálepkování a vymezování se. A ať se nám to vážený líbí nebo ne, tak nebýt Sovětského Svazu, tak bychom se tady dnes zřejmě nebavili neb bychom byli v konečné fázi Hitlerova plánu v případě jeho vítězství vysídleni někam na Sibiř, případně zcela vybiti a tento svět jak ho známe by neexistoval. Chce to zase trochu realismu a respektu. Stalin byl také zrůda, ale kdyby Rudá armáda padla u Stalingradu, tak tu nebylo nic jiného než nacistická Germánie bez možnosti odvolání. Takže buďme i spravedliví a nevnímejme věci černobíle. Díky.
Reagovat
FulnekUltras
smilesmile

díky za 333° ;-)
Reagovat
Ondra979
hele jednak nechapes lehci nadsazku - coz oznaceni putler je, je videt, ze se te to nejak dotklo coz bych necekal. ale budiz..jde spis o chovani a retoriku putina, ktere se v necem hitlerovi pred WW2 podoba a to nelze poprit..a s tim STalinem to uz si vazne delas srandu - to byla zruda rovna hitlerovi a uvrhl nas do obrovskeho marasmu..vdecni muzeme byt maximalne obycejnym vojakum co bojovali a padli, nikoliv sovetskemu veleni a diktatorovi stalinovi ktery nas chtel obsadit a dosadit si tu loutkovou a na nem zavislou vladu, coz se mu bohuzel povedlo a kdyz jsme se chteli pozdeji jit vlastni cestou, tak nas zacal rovnou okupovat dalsich 22 let..takze takto to bylo a byl to hnus nejvetsi a stalin to tak ostatne zamyslel od pocatku valky, kterou si zacal spolecne s Hitlerem rozdelenim Polska, na to by se nemelo zapominat. cina je jine tema a je to taky hrozba..to je fakt
Reagovat
FulnekUltras
co si takhle aspoň vygůglit ;-) smlouvu Hitler - Pilsudski ? smilesmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Jenže ty jaksi nechápeš, že plánem Hitlera bylo od začátku vyhladit celé národy, vyvraždit miliony lidí na základě rasy, politického přesvědčení atd. Putin je odporný autoritář, skoro diktátor, ano, ale že by chtěl vyvraždit celé národy, tak z toho ho nepodezřívám, sorry.
Reagovat
Rafaeoli25
Já také Stalina nikde nehájím, jen jsem popisoval realitu co by dnes bylo nebýt Rudé armády, my dva bychom tu vůbec nebyli a naše země by neexistovala. To můžeš stěží popřít. Hodnotím čistě historickou realitu, žádné jiné sympatie k SSSR nemám a nikdy jsem neměl samozřejmě.
Reagovat
Ondra979
zjednodusujes to, nebojovala prece zdaleka pouze Ruda armada ktera navic byla mohutne podporovana materialne zapadem a bez toho by nebyla tak uspesna a kdyby si so Stalin v zaveru nevynutil, tak velkou cast nasi zeme vcetne PRahy osvobodili zapadni spojecni a to se mohlo stat a mohli jsme dopadnout mnohem lepe, nez jsme dopadli..
Reagovat
FulnekUltras
tvl tu materiální podporu bych chtěl opravdu vidět ;-))) ušáci to rozbalili v Normandii, teprve až když jim začalo vážně lepit, že by komunisti mohli dojít až do Paříže - to je celá ta jejich "nezištná" pomoc na západní frontě smile
Reagovat
Ondra979
bolsevicky zkrouceny mozek bude lhat a mlzit, ale bez materialni podpory spojencu by se soveti sotva hnuli..nakladaky meli z USA tupoune a spoustu dalsiho proviantu..a dneska budou tvrdit ze to tak nebylo a ze okupce v 68 byla tzv internacionalni pomoc..tak urcite!!
Reagovat
FulnekUltras
"spojenci" vždy hleděli východ akorát vysát a zahodit - brzy to sám poznáš třeba na účtech za energie - ale chápu, to je přece hluboko pod tvou rozlišovací schopností smile
Reagovat
Ondra979
skody spachane v nasi zemi rusackou okupaci a drancovanim zdroju, hlavne uranu, zivotniho prostredi atd nebyly uhrazeny ani z jednoho promile..a ze nas putler vydira s plynem je jasna vec, cim driv se zbavime zavislosti na rusackem plynu, tim lepe pro nas a tim hure pro russacko, a za to si klidne priplatim..joj krach ruske rise se blizi, protoze jinak tam uz nic nemaji krome zemljamek smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
jj, odevzdej desetkrát tolik západnímu ekošmelináři za kvalitní východní plyn nebo dokonce elektřinu z našeho jádra - a to se tvým pravnukům jednou určitě vyplatí ;-)))
Reagovat
Ondra979
´bude to drazsi, ale desetkrat urcite ne, a vracime se ke komobnaci jadra a obnovitelnych zdroju, plyn bude cca z 20 procent vykryvat zbytek a to bude v pohode, vyderac putler ktery ted nedodava co slibil bude mit utrum..
Reagovat
FulnekUltras
"putler" právě že dodává až moc - jenže před zimou záměrně vyprázdněné zásobníky, to je specialita "demokratického" systému na "Západě" už od uměle vyvolávaných ropných krizí před padesáti lety, kdy se nás něco takového netýkalo ani omylem smile
Reagovat
Ondra979
lzes, dodava malo a dela to naschval..vime to vsichni i ty to vis..putler zneuzije cokoliv proti nam, co bude moct, takze jedina cesta je zbavit se zavislosti na nepratleskem a nevyzpytatelne ruske risi a uz to bude brzy realita
Reagovat
FulnekUltras
tak když to píšou v tym mejnstrýmu... ;-)))
Reagovat
Fandina
V nemainstreamu píší kraviny.
Reagovat
Ondra979
a okupoval nas pak samozrejme dalsi zruda Breznev..stalin uz byl pod drnem..takze se sovetskym svazem, prisla bida na zem..to byla nase realita..tim to "osvobozeni" totalne zadupali do zeme, byla to jen vymena totalit s kratkou prestavkou
Reagovat
Rafaeoli25
S okupací souhlas. Tady ale zase nabídnu srovnání, podívej kolik udělali invazi Američané ve střední Americe, aby dosadili své loutkové vlády. Když se jim nějaká nelíbila, tak tam prostě vlítli a bylo hotovo, jako Rusové k nám, jen na Kubu si netroufli. Na Chile ale ano. Zase jsme tedy u toho, zrůdně se bohužel chovaly v minulosti i dnes obě mocnosti.
Reagovat
Ondra979
hele uprimne, stredni amerika a co se tam delo me zas tak nezajima..mozna je to sobecke, ale z naseho hlediska je SSSR, potazmo soucasne Rusko jednoznacne minus, amerika spise plus, celkove zapad a prilusnost k nemu a zapadnim strukturam je jasne plus..se vsim souhlasit nemusime a neni to zadouci, ale proste neni co resit, historie nam to jasne ukazuje a i soucasnost
Reagovat
FulnekUltras
jasně - čeští maloburžoazní zápecníci se probudí teprve, až jim budou jaderné hlavice explodovat přímo nad práglem ;-)))
Reagovat
Ondra979
jasne, jaderne hlavice z kremlu..to je jedine, co nam jeste putler muze dat a cim nas muze obohatit..pecka, kdo by to nechtel ze!
Reagovat
FulnekUltras
ty ušácké, co v ojropě agresivně smrdí už desítky let, ti samo nevadí smilesmilesmile
Reagovat
Ondra979
jisteze ne, protoze ty nas neohrozuji narozdil od tech russackych kterym ty fandis zkroucenino
Reagovat
FulnekUltras
tvoje bezbřehá naivita je tady srovnatelná snad už jen s Fandinou ;-)))
Reagovat
Fandina
Jsi hloupý.
Reagovat
FulnekUltras
vidím do tebe naprosto plasticky ;-)
Reagovat
turista
smile
Reagovat
turista
To už nestihnou. Zemřou spolu s námi.
Reagovat
FulnekUltras
teď ještě vyhodnotit pravý poměr těch zrůdností - a budeš se blížit 360°...
Reagovat
Rafaeoli25
Mě se tahle debata netýká, já nejsem fanatický podporovatel Ruska a odpůrce Západu, ani na druhé straně fanatický, nekritický podporovatel NATO a všeho, co Západ udělá. Jsem pacifista, odmítám vše spojené s vojenskou silou, jsem současně i realista a realitu vnímám podle počtu jaderných hlavic, když se Rusko rozhodne vymazat západní Evropu z povrchu zemského, tak to udělá a nezabrání mu v tom, i kdyby byla v NATO celá Evropa, to je fakt, na který se musíme dívat. Pokud by skutečně došlo na jadernému střetu, tento svět končí. Takže si nepřeji žádné řinčení zbraněmi a eskalování napětí na neúnosnou míru. Jsem velkým kritikem totality, jako progresivista nemohu mít dál k tomu, jak vidí svět Rusové, Číňané a další. Jsem zastánce menšin všeho druhu, vím, jak se k nim v těchto zemích chovají. Proto je nemám rád, neexistuje tam tolerance. Jak ale říkám, jsem kritický i vůči nepravostem, kterých se dopouští co se Západu týče hlavně Spojené státy americké. To nelze přecházet a tvářit se, že je to lepší než co dělají jiní. Irák a Afghánistán byly katastrofou, Arabské jaro pak ještě větší, Blízký východ je po dvaceti lety v jednom ohni, horší už to být nemůže po pokusech vnutit těmto zemím naší představu a strukturu demokracie. Prostě to nefunguje. Co se týče Ukrajiny také, korupce tam dále jede o sto šest, nic se nezměnilo ať je u vlády Janukovyc nebo Porušenko nebo Zielinsky. Tyhle státy nemají dobrou budoucnost, invaze do nich nebo jejich různá rozrušování zvenčí jejich stav ale ještě více zhoršily, ne zlepšily, kdo tohle nevidí, tak je to smutné. Ale dost politiky, už mě to unavuje a ani to sem nepatří v takovém měřítku.
Reagovat
Ondra979
to ti neberu, ale jsi podle me tady naivni..ja netvrdim ze IRak nebo afghan se povedl, ano jaderne zbrane jsou a je to zaroven odstrasujici pro obe strany, aby je nikdo nepouzil, protoze by to prineslo totalni zkazu. a plati jedna poucka, ktera je proverena - chces-li mir, pripravuj se na valku..na ukrajine jakkoli tam situace neni vubec idealni maji aspon svobodne volby, v rusku nikoli a to je treba podstatny rozdil a neni tedy pravda, ze se nic nezmenilo a putin toto treba nesnasi a nechce, aby ukrajina slo hospodarsky nahoru protoze by si toho rus mohl vsimnout a ptat se, jaktoze se tam maji lepe a i proto je k ukrajine tak agresivni a chce, aby ta zeme byla porad v problemech a podporuje separaty a hrozi valkou..takze podpora UA z nasi strany je v poradku a nezbytna..jde i o nas
Reagovat
Rafaeoli25
Nejsem naivní, totéž mohu říct i já o tobě, vidíš realitu na Ukrajině naivně a zjednodušeně. Tě zemi se nedaří špatně, protože Putin. Byli v problémech i za Jelcina, ať tam vládl proruský Janukovyč nebo prozápadní Tymošenková. Tamní politické elity, ať už jsou nakloněny na Západ či na Východ jsou skrz naskrz zkorumpované, jsou to zloději, uchvatitelé moci, to se tam opakuje stále dokola. Tomu státu není pomocí, neumí si vládnout, aby tam mohla vzniknout prosperující země. Každopádně to nemá řešení, Rusko si bude v Donbasu držet své a nikdy neustoupí ani o milimetr, Západ nemá páky jak to řešit, bude to dlouhodobě zamrzlý konflikt. Nevím, co kdo očekává jiného, rozhodně ale nevnímám situaci tak, že se na Ukrajině rozhoduje o budoucnosti Evropy. Nerozhoduje a kdo na to naskakuje, je naivní. Nordstream jede veselé dál a Němci ukazují, že ekonomické vztahy s Ruskem jsou pro ně velká priorita a rozhodně si je nenechají narušit ať už jakýmkoli konfliktem, takoví jsou Němci realisté, peníze až na prvním místě že. Pak ale nevím, proč se zrovna my máme bít v prsa a ekonomicky na to dojíždět. Proč máme být papežštější než papež, tedy Němci v tomto případě?
Reagovat
Ondra979
no to rozhodne nebudu souhlasit - ta zeme ma problemy, ale jednim z nich je prave agresivni putin a je to zasadni problem, neni duvod, proc by se jim nemohlo darit lepe, ze putin donbas jen tak nepusti je mozne, ale je to jeho vizitka a je to spatna vizitka..resenim je pomoct te zemi aby sla nahoru, verim ze to pujde a toho se prave putin boji toho mozneho srovnani..a nemci rekli, ze pokud bude nejaky novy konflikt na UA ze strany ruska, tak nordstream nebude..to ti asi nejak uslo a je to dulezite, ani nemci nepujdou za nejakou hranici, to by si proste neobhajili a ono to vi
Reagovat
Rafaeoli25
Tak každopádně do této chvíle jim počínání Putina ve vztahu k Ukrajině nevadí, rozhodně ne natolik, aby odpískali Nordstream. Pak jsou ale k smíchu sankce, které byly vyhlášeny, jdou proti logice, když se řekne no jo není košer co děláte, ale kšeft je přece jen kšeft, tak to nějak uděláme. Co je tohle za dvojí politiku?
Reagovat
Ondra979
neni to spravna politika, to souhlasim, ale nemci to tak proste vedou..oni to maji historicky, citi vuci rusku jakoby nejaky dluh za to, co se stalo drive a ze jsou ted zase sjednocene nemecko, je to trochu absurdni ale oni to tak maji..no meli to rict driv, ale aspon ze uz priznali, ze dalsi eskalace ze strany ruska by znamenala stop nordstreamu..nic jineho ani neni mozne
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
FulnekUltras
širší pohled je vždycky lepší než černo-bílé ideologické klapky na očích - o to líp, když jej člověk zaznamená u mladší generace... smilesmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
No já zase tak mladá generace nejsem, z čeho soudíš? smile Bude mi čtyřicet, vždycky jsem ale realitu vnímal ve všech barvách. Když slyším např.jak byl takový Reagan fajn chlápek, tak se musím smát, lidé, co to říkají pravděpodobně nevědí nic, ani o jeho zahraniční politice, ani o té domácí, jinak by tohle říct nemohli. To je jen jeden z příkladů, jsou jich tisíce. Ale už nemám chuť to dál rozebírat.
Reagovat
turista
No tvůj pohled na věci je mi bližší než pohled Ondry979, který obhajuje každou válku, kterou vedly USA, zalyka se nenávistí k Rusku a k Číně apod. Realita velmocenské politiky je podobná ať už ji dělaji USA, Rusko nebo Čína. A Česká republika dělá užitečného pomocníka americké snaze o světovládu. Jsme v tom až po uši a musíme tikat jako švýcarské hodinky.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak ono když ondra o někom napíše, že je naivní, tak je to tvrzení přinejmenším paradoxnísmile
Reagovat
Ondra979
ok, v cem jsem tedy naivni? jestli v tom, ze se mame vykaslat na ukrajinu a prestat tzv. "provokovat" velke a mocne rusko..tak tomu se muzu pouze smat..agresor dostane pouze vetsi apetit na to, expandovat dale, kdyz nebude vcas zadrzen..ale to je hazeni perel svinim..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
moc věříš tomu, že v politice jsou události transparentní. 11.září a invaze do Iráku jsou jen jedním z příkladů.
O skutečných důvodech a záměrech můžeme jen spekulovat, ale pravdu se nedozvíme. A je jedno, jestli to dělají Rusové nebo Američani. Nikdo nechce odkrýt karty. Mám za to, že právě po tom, co se provalilo z Iráku, kde to nebylo košér ani trochu (mluvil jsem taky nedloho po tom s jedním iráckým inženýrem), tak US vláda podřídila válečná zpravodajství schvalování Pentagonu (snad dokonce i filmy s válečnou tématikou.
Ale jak říkám, to je jeden z mnoha příkladů. Další třeba v seriálu Jistě, pane premiére! smile
Reagovat
Ondra979
cau lhari, co takhle reagovat primo, kdyz uz se do metady navazis? jednak neobhajuju zdaleka vse, co udelaly USA, ale to uz k vam zarytym obhajcum agresoru z vychodu jaksi signifikantne patri, ze lzete az se vam od huby prasi a za dalsi - patrime do NATO a nevsiml jsem si, ze by nas k clenstvi v tomto paktu nekdo nutil, to je tvuj bohapusty vymysl a..takze tady jsi uplne vedle, ale to vy, bolsevikem nezvratne pokrivena generace takto mate uz nastavene..proste to shrnete do jednoho pytle a je to, fakta jsou nudna..
Reagovat
turista
Havel a pravičácky parlament nás tam nacpali hlasováním v roce 1997. Havel vší silou bojoval proti referendu o tom za koho budeme muset my a naše děti umírat. O členství v EU jsme aspoň mohli hlasovat. Byl a jsem pro clenstvi v EU ale bez americké vojenské kurately. Tak jak to má Rakousko, Švédsko, Finsko, Irsko atd.
Reagovat
Ondra979
a ja rikam, jeste ze tam jsme..generace postbolseviku az bolseviku, jejiz jsi reprezentant a vubec by vam nevadilo byt zase v podruci agresivniho a zaostaleho Ruska nastesti pomalu a jiste odchazi, protoze pro nas jina varianta neprichazi v uvahu - bud budeme patrit ka zapadnim struktruram, nebo nas schlamstne kreml a putler dobre vi, ze dokud jsme v NATO, tak nema zadnou sanci, vetsina agentu je uz taky doma po Vrbetickem atentatu tak uz muze jen hrozit ten pidimuzik zamindrakovanej..haha
Reagovat
FulnekUltras
je teď už jen otázkou času, kdy si na tyhle svý kecy vzpomeneš a řekneš si, jak jsem mohl bejt takhle blbej ;-)))
Reagovat
Ondra979
jak jinak soudruhu mas pravdu....hahahahahaha koncite bolsevicka chatro, podivej na vysledek Komousu a podobne svoloce jako Triko...jediny zastupce kremelske chatry a pate kolony v palramentu je ted SPD a ta sama nic nezmuze..za chvili skonci i ten vypitej pacient a kolaborant z LDN LAny a budete komplet nahrani!!
Reagovat
FulnekUltras
pořád mysli na ten milion propadlých hlasů - tik tak, tik tak... smile
Reagovat
Ondra979
to je v klidu, z tech byla naprosta mensina extremistickych..zbytek byli hlavne Slachtovci nebo CSSD, sice nic extra, ale porad o tridu lepsi nez volici bolseviku, SPD, Trikolory, Volnebo Bloku a podobneho naprosteho odpadu..tech tam bylo relativne malo, takze smula chlapce smula
Reagovat
FulnekUltras
ono třeba po rozpadu ANO se ještě můžou dít věci - to si s pomocí Dona Pabla Blažka umí nakonec spočítat i takový Fiala a nějakých deset minut po něm možná i Pekarová... ;-)))
Reagovat
Ondra979
tak az se rozpadne hniti ANO, tak uz ani omylem..prave ANO bylo tim tmelem, ktery zajistil bolsevickym zrudam podil na moci a nektera tepla mistecka - treba Filipovi atd jako kseft..nic jineho to nebylo, Bures potrreboval byt u moci kvuli svemu businesu a trestnim kauzam za kazdou cenu..a zapominas na jednu podstatnou vec - postupna a neodvratna demograficka vymena, kdy lide bolsevickeho sentimentu nebo tzv softkomousi a tzv rudi duchodci, co voli at uz KSC, SPD nebo i ANO nenavartne odchazi..a cca do 8 let uz to bude hodne znat, to uz bude v podstate hotovo, i za 4 roky se to samozrejme projevi..a jeste ze tak!
Reagovat
FulnekUltras
tak generační výměna je nepopiratelná - zatím se mi ale spíš potvrzuje, že s postupujícím věkem přicházejí lidi i navzdory tvrdé mediální mozkomasáži k rozumu pořád ;-)))

bez ohledu na nějaké stranictví či ideologii smile

pojmy se možná ještě trochu posunou, ale podstata nespokojenosti s momentálním stavem systému a jeho vývojem zůstane - pokud se trend opravdu nezmění - stejná
Reagovat
RF46
ABSOLUTNE nechapu, ze vas to bavi...smile
Reagovat
FulnekUltras
už končíme ;-)
Reagovat
Ondra979
tak jiste tom ver! mladi budou volit porad spis piraty nez nejake fasouny nebo bolseviky, nejaci se najdou, ale moc jich nebude, takze ty udajne novodobe "komunisty", coz je samozrejme obecne blbost, jsou to proste progresivni levicaci a je priznacne, ze starolevicaci a komousi je vetsinou nesnaseji..
Reagovat
FulnekUltras
progresivističtí levičáci se uvaří ve vlastní neschopnosti něco reáně řešit - což už je vidět teď - a podobně se provalí křiváctví STANu i dalších koal - nynější 108ičková většina je labutí písní "demoliberálů"
Reagovat
Ondra979
haha..to bylo teda o nicem proti tomu co predvadel halvne trestne stihany dotacni podvodnik Bures a socani nejen za pandemie -a jeste toho vyplave na povrch jiste dost..byl to od nich amaterismus, ale jinak velke nafouknute nic, maji jeste dost casu to napravit, je to na nich, ja je nevolil, ale proti Buresovi nebo Socanum, o KSC ani nemluve jsou nesrovnatelne jinde..
Reagovat
turista
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
třeba ho měli rádi jako kovbojesmile
Reagovat
Pavol
Medveď ideš. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Skoda, ze nejsem v Australii... bych mu napsal na twitter, ze by mel demonstrativne odstoupit z turnaje, jet hned na letiste nebot organizatori ho urcite nenechaji odletet, hned ho stahnou zpet s tim, ze bude na tom kurtu hrat vsechny zapasy do konce turnaje, a jeste se mu oficialne omluvi, ze jsou jelita.

Cekal bych pak na letisti a maval mu tlapou na pozdrav, jakby jeho letadlo se odpichlo z ranveje ve smeru na jiny kontinent:)
Reagovat
vojta91
Jinak Daniel udělal za 4 sety 11 nevynucených chyb, což je zhruba ekvivalent třech gamu Kvitové a dvou Rosola smilesmile
Reagovat
Marduch
Dandovi nějak narostla křídla na to, že z pohledu výsledků na AO je stále "jen" jedním z několika top hráčů.. Aby z té hrušky nespadl velmi záhy..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, absolutne z neho necitit pokoru. Zverev tiez zabil, ze tenis je super, lebo si moze zarobit kopec peňazí :)

Rafa by si mohol dat repete USO19, ten zreb sa krystalizuje do podoby Berrettini/Medvedev.
Reagovat
aape
no já ale myslím, že má pravdu, světová dvojka, minulý rok tu hrál finále, vítěz předchozího Grand slamu (US open), kdo jiný by měl hrát na hlavním kurtu, když chybí Djokovič..
Reagovat
George_Renel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Medvedev Kyrgious nebol na centri?...

To je ale fakt divné...
Reagovat
Rafaeoli25
Byl na centru. On si ale stěžuje stejně..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ak bol na centri, tak je Medvedev proste cct, sorry.

Zápasy sa nasadzujú podľa atraktivity a nejaký Cressy proste znižuje rating zápasu.

Tým pádom vôbec neviem, čo Medvedev rieši, myslel som si, že tam doteraz nehral. Až následne som si spomenul, že mal v druhom kole vlastne Kyrgiosa.
Reagovat
Rafaeoli25
Ano, on tím říká ale já už jsem někdo, já tam chci hrát furt, nejen když je tam domácí. Opravdu neměl atraktivní soupeře, tak ho tam nedali, kdyby hrál se Šapem např., tak by tam určitě hrál myslím. Myslí si o sobě už hodně chlapec, nevím kdo si o sobě myslí víc, jestli on nebo Zverev, dělají jakoby oni už měli 20 GS, ne Nadal.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, aký bol schedule. Ale tipujem, že De minaur dostal ako Aussie prednosť v rámci day session a v noci bol jednoznačne atraktívnejší zápas Tsitsipasa, čo vlastne potvrdil aj výsledok.

Každopádne, pýche predchádza pád. Herne je Medvedev bohužiaľ výborný, musela by sa stať veľká haluz, aby turnaj nevyhral .
Reagovat
Rafaeoli25
Nevím, tak zázračně nehraje, Cressy měl na raketě setbol, dva sety držel Medveda pod tlakem.
Reagovat
smazaný uživatel
Zlý match up. Aj preto som mu prial do QF Cilica, ktorý by sa s tým nepáral a hral by hop/trop.

Rafu bude returnovať a naopak bude mať mraky priamych bodov, ak by k tomu zápasu reálne prišlo. Ale ak by hrali zápas, kde má každý len druhý servis, tak od BL verím Nadalovi :)

Ešte stále sa však môže stať, že by Nadal vyhral GS po "federovsku", v prípade, že vypadne aj Medvedev s Tsitsipasom.
Reagovat
Rafaeoli25
Medvedev s Tsipem hrát nebude, bude hrát se Sinnerem, ale taky nemyslím, že padne. S Tsipem by tedy nepadl určitě, ten na něj nemá žádné zbraně, vzpomeň na loňský ročník.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafaeoli, stavim sa s tebou, ze ak vyhra Tsitsipas, uz sa nikdy nebudes vyjadrovat k Nadalovym sanciam na RG :)
Reagovat
smazaný uživatel
So Sinnerom myslim.
Reagovat
Rafaeoli25
Tsip měl vypadnout už dnes, kdyby to Fritz dokázal ustát, což neumí, proto je v žebříčku stále tak nízko. Tsip je po loňské antuce marný, nevěřím, že může Sinnera porazit, když, tak jen s obrovským štěstím. Nemá dobrou formu, vše hraje aktuálně proti němu. Jeho jedinou šanci na resuscitaci je antuka, na kterou se asi už těší jak ryba na vodu.
Reagovat
Rafaeoli25
Ale Zverev ten mě namíchnul daleko víc, proti němu Medved ještě dobrý.
Reagovat
smazaný uživatel
Zvereva nikto neberie vážne, je to ako plač malého dieťaťa. Čudujem sa, že sa ho nikto na tlačovke nespýtal, prečo ešte neporazil hráča top 10 na Grandslame. Veď to je mega lol.
Reagovat
Rafaeoli25
On je plačící dítě, to je fakt, ale na druhou stranu zase vysílá velkohubá prohlášení. To jsou prostě nálady nevyzrálého člověka, myslím ale, že on asi nebude zralý ani ve třiceti, tak to u některých holt bývá. Každopádně šampión z něj nikdy nebude, rozhodně ne velký, kterému se bude klanět tenisová historie.
Reagovat
Rafaeoli25
Na druhou stranu, zrovna Cressyho bych nehaněl, byl ve finále turnaje předtím s Nadalem a teď v of na GS, má výbornou formu. I tak tam ale byly atraktivnější zápasy.
Reagovat
vojta91
Nebýt Rus. Kdybys byl takový Švýcar se šátkem hrál bys tam i kdybys na to absolutně neměl výkonnost.
Reagovat
RF46
ty ten tenis asi moc nesledujes kamo...
Reagovat
dappe
Když dvacetiminutový trénink Švýcara se šátkem přiláká více lidí než pětisetový zápas tohoto Rusa bez šátku, tak je to pro organizátory bohužel těžké.
Reagovat
Pe3k
Kdy neměl Federer na AO výkonnost?
Reagovat
vojta91
2019 žádná sláva, 2020 taky žádná sláva akorát klika na los
Reagovat
vojta91
Plus klika ve dvou zápasech proti Sandgrenovi i Milmanovi
Reagovat
Rafaeoli25
Naprosto trapný kecy. Federer je jedním z největších šampiónů tohoto turnaje a i jeho heroický výkon v roce 2020 zasluhuje respekt, jako zasluhuje respekt, co předvedl loni po návratu na FO i ve Wimbledonu. Nezaslouží si být takhle srážen, stejně jako Nadal, který po návratech vždy předvádí fenomenální věci. Takže respekt vážený.
Reagovat
Rafaeoli25
Respekt, který nechybí jen některým fanouškům, tedy spíš antifanouškům. Ale i hráčům, jak Zverev mluvil před sezónou ve vztahu k Nadalovi a Federerovi, to byla přímo ukázka nerespektu.
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak víš o čem vůbec mluvíš a jak je to mimo? S Milmannem, domácím, který navíc byl ještě tehdy na hardu ve velmi dobré formě sehrál vyčerpávající pětiseťák, se Sangrenem pak musel do dalších pěti setů, navíc s indispozicí a nechal tam všechno a dokázal vyhrát, takhle těžký dva zápasy v osmatřiceti, se zraněním. Jestli to nezasluhuje uznání, pak tedy nevím, co ho zasluhuje.
Reagovat
Pe3k
Takže podle tebe je semifinále žádná sláva a borec co se tam dostane nemá výkonost? smile Nemluvě o jeho 6 titulech a 102 vyhraným zápasech... smile
Reagovat
Rafaeoli25
Někdo prostě kecá nesmysly no.
Reagovat
turista
Jako Rus to tam má těžké. Třeba se to změní když vypakuje domů kulturistu z Manacoru.
Reagovat
Frantz
On ale čekal, že se to změní hned co vypakovali sedmilháře z balkánu.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak to už ale bude finále, které se bude v RL hrát, takže ničeho nedosáhne smile
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak Rusové to mají těžké ve většině zemí na západ od sebe, čím to asi bude..a když vidím, jak se někteří chovají u nás, tak se tomu taky dvakrát nedivím.
Reagovat
Rafaeoli25
Poznamenávám ale současně, že jsem i velkým kritikem USA, ale Rusy fakt rád nemám, až na vyjímky.
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak za dva tři roky už ho bude domů pakovatjiny španělský svalovec budoucnosti, to budou jeho černé noční můry smile
Reagovat
turista
Prosím tě za dva až tři roky už Nadal na okruhu nebude hrát.
Reagovat
Rafaeoli25
Já mluvím o Alcarazovi. Ale Nadal tam ještě za dva tři roky taky bude, bez obav. Že tam nebude se říká už od roku 2009 smile
Reagovat
Rafaeoli25
S jednou dvěma dalšími pauzami tam bude do čtyřiceti smile
Reagovat
turista
Myslím že do 40 let ne.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist