Medveděv po výprasku od Sinnera: Nikdo proti mně takhle nehrál. Nevěděl jsem, co mám dělat

DNES, 11:59
Rozhovory 17
Daniil Medveděv (28) hrál minimálně třikrát se všemi členy legendární Big Three, přesto se na kurtu cítil nejvíce ztracený během středečního utkání s Jannikem Sinnerem (23) na exhibiční akci Six Kings Slam v Rijádu. "Nemohl jsem nic dělat. Nikdo proti mně takhle nehrál," vysekl poklonu aktuální světové jedničce.
Profily hráčů
Daniil Medveděv utrpěl jednu ze svých nejhorších porážek v kariéře (© FAYEZ NURELDINE / AFP)

Ještě na začátku loňského října byl Jannik Sinner pro Daniila Medveděva jedním z nejoblíbenějších soupeřů na okruhu. Ruský tenista se totiž tehdy mohl pochlubit bilancí 6:0 s nyní dominujícím Italem. Během 13 měsíců však dokázal Sinner vzájemnou bilanci srovnat na 7:7, a pokud by se oficiálně počítal i jejich souboj na probíhající exhibici Six Kings Slam, dokonce by vedl.

Na štědře dotovaném turnaji v Rijádu zaznamenal Medveděv jednu z nejhorších porážek své kariéry. Navíc utrpěl prvního kanára od roku 2020 a celkově teprve osmého. "Nepamatuju si, že by proti mně někdo takhle hrál. Nemohl jsem nic dělat. Nevěděl jsem, co mám dělat. Fyzicky jsem byl připravený a ani mi nepřišlo, že bych hrál nějak špatně. Přesto jsem jasně prohrál," řekl na tiskové konferenci po zápase.

"Pokud bychom měli srovnávat Jannika a Carlose (Alcaraze), vždycky jsem si myslel, že Jannik je stabilnější. Ale v případě, kdy oba hrají svůj top tenis, tak mi přišel o trochu lepší Carlos. Dnes jsem svůj názor změnil. Nikdy jsem nehrál s někým, kdo by předvedl takový výkon jako Jannik."

Medveděv schytal výprask 0:6, 3:6 a na kurtu se zdržel jen hodinu a pár minut. Útěchou může být šek v hodnotě 1,5 milionu dolarů za účast. Six Kings Slam bude pokračovat semifinálovými souboji. Ty ve čtvrtek obstarají Jannik Sinner s Novakem Djokovičem a Carlos Alcaraz s Rafaelem Nadalem. Program startuje v 18:30 našeho času.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

17
Přidat komentář
GaelM
To vypadá, že Sinner bude možná příští rok útočit na kalendářní GS, takhle dominantní proti zbytku světové špičky nebyla nikdy ani big3 (i proto že jich právě bylo víc + Murray). Byl mi vždycky sympatický, rozhodně víc než Alcaraz. Ale po té dopingové aféře by imho pro tenis bylo lepší, kdyby se mu to nepovedlo
Reagovat
Krisboy
...pokud bude vůbec hrát. Ale kalendářní GS rozhodně nedá. Tedy rozhodně ne v příští sezóně.
Reagovat
PetaM
Je smutné ho odsuzovat za něco, co si sám nezpůsobil. To je jako ženu odsuzovat za malá prsa, nebo muže za malý penis. :D Ti za to taky nemůžou.
Reagovat
diskuse
Ty máš nejspíš malé péro (nebo kozy), že tu o tom tak fundovaně hovoříš. :))

Mimochodem Sinner si to způsobil sám. Vybral si tým okolo sebe. Jeho tělo a jeho zodpovědnost. Sinner si ovšem nevybral své rodiče. Takže tvá analogie je kompletně deb.ilní a zbytečná jako celá tvá existence. Ty rádoby kvazi filozofe. hihi

PetaM --> reklama na hloupého a jednoduchého lstivého človíčka z ghetta, koblihář
Reagovat
Patik
Reagovat
muster
na RG a Wim nevyhraje
Reagovat
Amputace
No on je konzistentní, nemá upsety, což je jeho obrovská výhoda proti Alcarazovi. Ale dominantní proti zbytku špičky (což je právě především Alcaraz) naopak vůbec není, protože s Alcarazem prohrál letos všechny tři vzájemné zápasy.
Reagovat
Semi
Tak když si Janik sype chemii, tak je jasné, že je o třídu jinde.
Reagovat
GaelM
Reagovat
PetaM
Zajímalo by mě, jestli se hloupost dědí, nebo jsi ji získal přirozenou cestou?
Reagovat
Patik
Nevieme..ty nám povedz.
Reagovat
Krisboy
Mě by zajímalo, co to znamená "získat hloupost přirozenou cestou", případně jak se liší od hlouposti zděděné?
Reagovat
diskuse


Do dopingové aféry dostával od Medvěda většinou sodu.
Reagovat
muster
1.5 mega USD za hodinu...jak říkával kdysi Vlasta Burian,, pane jo, to je obchůdek,,
Reagovat
Krisboy
Tak na to se musím podívat. Že Sinalc posunuli tenis oproti Big3 na vyšší úroveň víme už dlouho, ale tohle mě i tak překvapuje.
Reagovat
diskuse
Viděl jsem záznam na DAZN. Medvedev má z Dopingera regulérní mindrák rovnající se mindráčku Nadala proti Djokovicovi na hard kurtech od roku 2013 a mindráku Federera na antuce proti Nadalovi od nepaměti.

Je těžké hrát proti ve formě hrajícímu nadopovanému soupeři, který je navíc krytý skrze ATP.

Djokovic dorazil do Rijádu pozdě. Jetlag ho určitě zničí ještě před začátkem zápasu. Starý vlčák dostane nafackováno. Odměnou mu ovšem bude ponížení Rafaela Dopala v boji o třetí místo. A to chtějí jistě vidět všichni fanoušci tenisu a odpůrci chemie. :)) hihihihihi
Reagovat
Marduch
Djoko : Tyrolák 1:6, 4:6 ve druhém z úcty k legendě
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist