Medveděv: S Wimbledonem se soudit nebudu

21. 5. 2022, 08:45
Aktuality 30
Druhý hráč světového žebříčku Daniil Medveděv nemá v úmyslu napadnout u mezinárodní arbitráže CAS rozhodnutí pořadatelů Wimbledonu vyloučit ruské a běloruské tenisty z letošního ročníku. Vítěz loňského US Open to řekl před startem Roland Garros, kde bude plnit roli druhého nasazeného hráče.
Profily hráčů
Daniil Medveděv

"Nejsem právník. Když nebudu moct hrát, nepůjdu s tím k soudu," řekl Medveděv. Rozhodnutí All England Lawn Tennis Clubu (AELTC), který hráče do turnaje nepustí kvůli ruské invazi na Ukrajinu, ale nepovažuje za správné.

Medveděv odehrál před Roland Garros jediný turnaj poté, co posledních šest týdnů zmeškal kvůli operaci kýly. V Ženevě ale vypadl hned v 1. kole. "Ženeva byla šest týdnů po operaci, kdy jsem teprve měl brát raketu do ruky, ale já už mohl odehrát zápas. Fyzicky se cítím dobře, jsem připraven na pět setů," řekl.

Nucenou zdravotní pauzu využil k odpočinku po náročném programu na přelomu sezon. Vloni hrál dlouho včetně úspěšného finále Davisova poháru a pak hned zamířil do Austrálie. "Měl jsem pocit, že jsem tu pauzu potřeboval, pro tělo i pro hlavu," přiznal.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

30
Přidat komentář
Vlk-v-trave
No v tenise probihaji spinave politicke bitvy, takze se to vlastne ani moc neda sledovat... fajn, ze Medved nema potrebu zaloby, k tomu se da i gratulovat:)

Takze jeste ze tu je Bitva o Albertu!
Po 31 letech v Stanley Cupu nastupuji proti sobe Oilers & Flames... Udalost min. dekady. no, dekady...vice dekad.:)

Po dvou zapasech teto serie 23 golu :D

Je to neskutecny mazec. Behem prvniho zapasu za stavu 6:6 ve treti tretine, jsem si rikal, tak ted se to asi sklidni...nesklidnilo... ofensivni rezba do zaverecneho hvizdu. Tak jsem si rikal, ze se to asi sklidni ve druhem zapase... nesklidnilo :D Neskutecni silenci...

McDavid utoci v na Gretzkeho, jestli jde o vstreleni branky v poctu zapasu za sebou bez preruseni v PlayOff. Je mozne, vzhledem k Bitve o Albertu, ze se mu to muze podarit, a prdne rekord nekde z 80satek.

Bitva Edmontonu & Calgary, asi jedna z nejlepsich v SC, co jsem snad za tu svou eru vysledoval... aspon za mne, no mozna by nekdo mohl rict, ze jsou sileni i ze silenym Smithem v brance, ktery ma 40 let. Nebot i ten brankar je ofensivni :D

Ale za mne to je ryzi, cisty hokej, to nema slabe mista... zadny kalkul. Zadny strach, jak se srovna, jede se dal, vyhrava ten, kdo druheho prestrili, prehraje aktivne...proste poradna Bitva.

Rozhodci casto ani nestihaji:)

Libil se mi dnesni postreh jednoho komentatora po druhe tretine... nevim, jestli sledujeme nejlepsi serii ever, a nevim jestli bych chtel srovnavat McDavida s Gretzkym, ale co vim, ze sledujeme Bitvu, ve ktere hraje asi nej. hrac na svete v soucasnosti, a nechapu jak to dela, jen ziram...a jsem rad, ze jsem u toho a muzu to videt:)))

Serie se presouva do Edmontonu, Bitva pokracuje...
doufam uz plno let, ze letos uz to vyjde:D, ale letos jsem to pojistil, vyplnil jsem bracket v NHL fantasy, flaknul jsem na druhe kolo prave derby Alberty, to vyslo, tak doufam, ze vyjde i finale s Carolinou a odveta za 2006.
Reagovat
peek
A to hrajou na antuce nebo na trávě?
Reagovat
Vlk-v-trave
no, primo na kralovskym kanadskym povrchu, tedy na lede:)))
Reagovat
Vlk-v-trave
Takze mozna Federer neni GOAT, ale kral urcite:D
Reagovat
paddy
Karolína ve finále určitě nebude, tomu nevěří ani com smile
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
svetova.dvojka
Já hlavně doufám, že si Rusáci nikdy nezahrají na MS v hokeji, dokud tam bude vládnout Putin.
Reagovat
Nola
:D to ako suvisi s Medvedom a tenisom?
Reagovat
svetova.dvojka
ruští sportovci musí být odříznuti.
Reagovat
Nola
stale si mi neodpovedal na otazku, ako to suvisi s Medvedom a tenisom, bez si s hokejom na hokejportal a s politikou niekde na FB, alebo zajdi na politicke diskusie liberalnych dennikov
Reagovat
SwissMaestro
fanatici a ukrajinská propaganda musí být stejně zničena jako ti co vraždí nevinné lidi
Reagovat
RFanousek
Nesouhlas
Reagovat
baba
světová dvojko,vy jste ale vůůůůůůůůůůl...
Reagovat
Rafaeoli25
Fanatiků, kteří vidí realitu černobíle je víc než dost a ve všech názorových spektrech..
Reagovat
turista
smile
Reagovat
svetova.dvojka
Až v Rusku bude vládnout Navalnyj nebo Karamurza tak bude na světě zase dobře a svět bude opět skvělým místem pro život.
Reagovat
George_Renel
A u nás Romea, že jo....smile
Reagovat
brixner
Copa vo to, ale počkej, až to vezme do pazoury Vémola!
smilesmile
Doufam, že tomu zpěvákovi dá dneska na budku!smile
Reagovat
svetova.dvojka
My máme nyní nejlepší vládu od sametové revoluce.
Reagovat
brixner
Člověče, fakt tě nechci nijak napadat, sám to nemám rád, takže...Ale ze tvých postů mi připadá, že jsi buďto srandista, jako já a děláš si tak nějak obecně ze všeho prdel(někdo tomu říká troll, no budiž), anebo jsi opravdu lehce nemocný a zaslepený, patřící do skupiny těch, kdož si myslí, že jejich pravda je víc, než pravda těch druhých. Já ti doporučím nastudovat si něco o kolektivní vině, já myslím, že nejsi takový blb, který by to nepochopilsmile
Reagovat
lars
Svetova.dvojka je romsky populista asi 2. nejdulezitejsi Rom na svete :)
Reagovat
brixner
Rom nerom, musim uklidit hovvno po Čendovismilesmile
Reagovat
brixner
Qurva, todlencto slyšet muj Čenda, tak mi zase vleze do botníku, vodkud sem ho jednou nemoh dostat vensmile Jsem sice kovanej pinkfloyďák, ale Kája byl prostě dobrejsmile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Nejlepší vláda? Vláda, která narozdíl od skoro všech ostatních zemí EU totálně kašle na lidi a nechá je napospas zdražování bez doslova jakékoli pomoci? To je vtip?
Reagovat
turista
Jsou to hovada.
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Nejlepší jsou v tom, jak si čechrají peří a jak se poplácávají po ramenou, jak jsou skvělí, třebaže nedělají lautr nic. Jo, v tom dobří jsou, pravda.
Reagovat
lars
A jake misto v te vlade nad Romy mas ? :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist