Mike Bryan má rekordní 1052. výhru. Nikdy mě už nedoženeš, škádlil svého bratra

6. 9. 2017, 11:33
Aktuality 5
Američan Mike Bryan se stal na US Open nejúspěšnějším deblistou historie v počtu výher. Po postupu do semifinále má na kontě 1052 vítězných zápasů, když ve včerejším čtvrtfinále spolu s dvojčetem Bobem ve porazili 6-3 7-5 francouzský pár Julien Benneteau a Edouard Roger-Vasselin.
Profily hráčů
Mike Bryan

Devětatřicetiletý Mike Bryan odsunul na druhé místo v historické tabulce Kanaďana Daniela Nestora, který během kariéry zaznamenal 1051 výher. Nestora může ještě letos překonat i druhý z bratrů Bryanových Bob, jenž má na kontě 1038 vítězných zápasů.

Dvojčata odehrála společně ve dvojici drtivou část kariéry, nicméně klíčový náskok získal Mike už v roce 2002. Tehdy Bob zkoušel štěstí v kvalifikaci dvouhry na grandslamech a Mike absolvoval čtyři turnaje s jinými partnery.

"Myslím, že si tam připsal semifinále, finále a dva tituly, takže teď může tvrdit, že je nejlepší v historii. Má beze mě docela dobrou bilanci, ale stále potřebuje můj levácký servis," žertoval Bob Bryan, jehož bratr má v tomto ohledu jasno. "Nikdy mě už nedoženeš," škádlil nový rekordman sourozence.

Šestnáctinásobní grandslamoví šampioni se v semifinále US Open utkají se španělskou dvojicí jmenovců Felicianem a Marcem Lópezovými. Bryanové v New Yorku útočí na první grandslamový triumf od roku 2014, kdy získali dosud poslední velký titul právě ve Flushing Meadows.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
a.magerova
Reagovat
Mayo
Vždy som mal radšej Mike.
Reagovat
r.Fever
To je jasné Mayko, vidno, že si fanúšik úspechu. Aj v NHL fandíš momentalne Pittsburghu, nie?
Reagovat
Mayo
Mike je krajšie meno takze preto :D Pensburgh jedine! ako si vedel ?
Reagovat
sprchon
Jo, jmenuje se po tobě.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist