Milujete tenis? Tak sledujte Wimbledon na Fortuně. Klidně i 9 zápasů najednou!

23. 6. 2013, 17:00
Aktuality 21
PR článek. Na začátku prázdnin je tradičně sportovní akcí číslo jedna tenisový Wimbledon. Ať už jste „jen“ fanouškem bílého sportu bez přístupu k televizním sportovním kanálům, nebo totálním „tenisožroutem“, Fortuna má pro vás v obou případech ideální řešení. Na Fortuně můžete ZDARMA denně sledovat desítky zápasů, současně i z devíti kurtů najednou.
Sledujte Wimbledon na Fortuně

Pro sledování Wimbledonu stačí provést registraci ZDE.

V průběhu Wimbledonu můžete navíc hrát o 200.000 Kč! Stačí sázet u Fortuny a podíl na dvousettisícovém banku máte jistý.

V rámci služby stream tzn. přímých přenosů sportovních utkání na internetu, které Fortuna spustila jako první česká sázková kancelář, jsou všem jejím registrovaným klientům zdarma k dispozici přímé přenosy z nejslavnějšího tenisového podniku ve Wimbledonu. Opravdoví milovníci bílého sportu tak mohou denně sledovat desítky utkání, a to včetně zápasů největších hvězd Djokoviče, Federera nebo Sereny Williamsové. Chybět nemohou ani duely českých jedniček Petry Kvitové a Tomáše Berdycha. Na jejich vítězství v turnaji aktuálně nabízejí bookmakeři Fortuny u obou shodný kurs 20:1.

V mužské části pavouka těžko hledat jasného favorita. Aspirantů na vítězství je tu více, i když Novak Djokovič (2,7:1) by si se svými soupeři (Murray 4:1, Nadal 4:1, Federer 6:1) podle papírových předpokladů měl poradit. Mezi ženami je situace odlišná, tady by s kursem 1,5:1 měla jasně dominovat Serena Williamsová. Jakákoliv jiná vítězka by byla velkým překvapením,“ předpovídá Ondřej Vích, hlavní bookmaker Fortuny.

pva, TenisPortal.cz, Fortuna

Komentáře

21
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
brixner
Ahoj! Obě lekce jsem si pozorně přečetl, za ochotu Carolyn, J.M. a Magerky děkuji a vracím tedy ochotou ve formě, snad už poslední mé, reakce.
DĚJEPIS: Jsem dost překvapený, že "kafe" zde "řádí" už tak dlouho, dle datumů přes rok a půl ! Po pravdě-možná jsem už dříve, ještě před svou registrací, na něj narazil, nedokáži si to nijak zvlášť vybavit, nejspíš nebylo nic, proč bych si to měl pamatovat. Ale pokud jde opravdu o nějakého, jak Vy říkáte-trolla, anebo, jak říká má kamarádka-vtipníka...tak má tedy vážně výdrž, to se musí nechat! Jistě, dá se občas udělat pokus o vtip( jako ten můj pod obrázkem Rogera s trofejí z Halle a otázkou, jestli vyhrál...), může to vyjít podruhé, třeba i potřetí...Ale rok a půl? To už je spíš silnýkafeporánu! Chtě nechtě se tedy oklikou vracím ke své tezi, že všechno je opravdu v lidech a nikdo se v nikom pořádně nevyzná, ani to vlastně nelze-jak poznat, kdo se skrývá pod všelijakými těmi nicky? Nemožné! Takže zbývá snad už jen trochu té trpělivosti, jsou občas věci, které se vyřeší samy.
Reagovat
brixner
PSYCHOLOGIE: Nejsem v tomto oboru nadaný ani pověřený, takže se držím stranou. Možný popis oné osoby, který poskytl J.M. je velice zajímavý a přečetl jsem jej opravdu pozorně. Mohu napsat, že v mnoha ohledech jsem i trochu překvapen, ale asi je to dáno tím, že jsem se nikdy nezabýval nějakou hlubší analýzou osobnosti, skryté za psaným textem. Prostě jsem neměl dosud potřebu. Takže...nezbývá, než souhlasit s tím, co J.M. popsal, dalo by se říci, že to do sebe tak nějak prazvláštně zapadá. Já jsem se "kafe" zastával, tedy svým způsobem, protože jsem byl na vážkách, říkám si" malý kluk na diskusi mezi dospělými(TP bez konkurence na českém webu-souhlas!), sakra-proč ne?" Pak jsem, přes všechny své starosti, tak nějak nenásilnou formou donucen se nad tím více zamyslet a přichází pochybnosti...Po nahlédnutí do historie to budí dojem, že "kafe" mohou být dva lidé-loni v zimě-docela obstojná čeština, háčky a čárky a hokej a holka(já měl první holku, tuším ve 14.letech, ale to už jsem rozhodně uměl docela dobře psát), nyní deda a pes a dyskuze vo tenyse...No, napíši to tedy velice upřímně-asi jsem NALETĚL ! Nevím jak a proč, asi zafungovaly nějaké, k chlapovi nejspíš lehce nepatřící, mechanismy, jsem poměrně důvěřivý člověk a mám rád, když druhý dostane prostor.
Reagovat
brixner
Možná podobně přemýšlí Fandina, která se zrovna včera "kafemu" dost věnovala a nezaujatý čtenář si asi řekl, že to zkrátka myslela dobře. Takže-ve svém věku jsem asi naletěl nástrahám internetu(pedo jde vážně kolem mně!!) a možná budu nějakou chvíli pro smích. Přežiji to, klid:-) No a co se týče těch různých blokací atd.:já osobně nejsem pro blokaci konkrétně "kafeho", ať už to je kdokoli. Byl tu zmiňován jistý "větnamec", zatím jsem na něj nenarazil, takže z toho mi vyplývá snad jediné-vrátil se do Hanoje, anebo byl bloknut anebo...přešel na jiný sport:-) Proto zmínka o blokacích, na jiných serverech se o tom píše dnes a denně. Asi je to opravdu výsostné rozhodnutí admina, takže ať činí. Já mohu pouze souhlasit s názorem, že nebudu číst to, co nechci a nebudu reagovat na to, co rovněž nechci. Myslím, že IGNORACE by mohla, do jisté míry, vrátit náš web tam, kam patří-k diskusím o sportu, který máme všichni rádi, bez všech těch hádek, urážek, špenátů a karty hrajících dědů. Snad jsem se vyjádřil srozumitelně. Můj otec by mi, nejspíš řekl ono známé "jak jsi starej, tak jsi blbej !" (snad teď už trolly a podobné trpaslíky, aspoň trochu rozeznám) No, ale vezměte si takového Borga-také se několikrát oženil a ...no, vždyť víte:-)
Ale poučili jste mě, to ano, takže dík (nepřehlédnout, prosím, čárku nad "Í" !!! :-) ) Brix
P.S. Vkládám to do nejméně frekventovaného vlákna, kdo bude chtít, jistě si to najde. Magerko, mám nový čaj-mango+borůvky.HEČ :-)
Reagovat
a.magerova
Teda vedle se TO určitě mele kvůli Nadalovi a já tady nalítnu na mango-borůvkový čaj :-/

No, každý má právo na svůj názor, samozřejmě to respektuji.
Aaaaale vím, že tu chodíš už dost dlouho, takže mi prosím Tě nechtěj namluvit, že sis za tu dobu nevšiml, že Fandina tu každou chvíli (už přes rok) úmyslně vyvolává důvody k hádkám pro své potěšení nebo z nudy (už několikrát tu i nickům napsala: "S tebou se tak dobře hádá."), diskutující vyhání z vláken i z TP, nadává jim do krav a hlupaček co mají v hlavě guláš, na Almagra by plivla, kdyby byla na místě Berdycha, když se na nějaký nick zaměří, tak ho pronásleduje v každém vlákně a ještě mu i píše spoustu soukromých vzkazů, každou normální diskuzi zničí svými nesmyslnými kecy. A když ji ignorujeme, tak se tu objeví nějaké nové nicky, které ji horlivě obhajují a píšou stejným stylem jako ona, takže je jisté podezření, že si tu píše sama se sebou (což mi osobně nevadí, pokud si sama vystačí, tak je to paráda, ale proč neustále otravuje druhé to nechápu vůbec). Toto není podle mě žena s dobrým srdcem - toť zase můj názor!!!
Brixi pěkný večer s čajem o osmé Ti přeji.
Fandino v případě, že tu napíšeš, tak na Tebe reagovat nebudu!!!
Reagovat
brixner
Ahoj lásko moje čajovodortíková:-)) Víš, co se týče konkrétně Fandiny...já asi nijak zvlášť nevnímám jisté hádky a podobně, prostě přečtu pár slov z příspěvku a nějaký zvláštní smysl mi poradí, zda vůbec číst dál. Zní to asi nevěrohodne, ale tak to je. Stejně tak nečtu nic psané SMSštinou, jestli rozumíš. A stejně tak na všechno nereaguji. Pár střetů Fandiny s jinými(tuším Carolyn nebo Sonja(?) ) jsem zaregistroval, to ano, ale je to samý smajlík a tak, takže si říkám-třeba je to legrace nebo co já vím...Pokud jde o cílené provokace, tak by to asi být nemělo-s tím souhlasím? Ale myslím, že nejlepším lékem na všechny tyhle Trolly a darebné nicky(obsahově) je právě ta IGNORACE! Někdo tu už psal, že tito čekají na to, až se někdo chytí a mají z toho radost a ono to tak asi i je! Takže pokud to sebevědomí, rozum, nadhled a já nevím, jaké ještě Top vlastnosti, dovolí, NEREAGOVAT! Oni se tito takhle !vygumují" sami. Když Ti(čistě hypoteticky) napíši, že jsi kráva, co ničemu nerozumí, budu čekat odpověď typu"tak mi vysvětli, čemu tedy nerozumím, ty jedna...?" Rozhodně mě ale nepotěší odpověď typu "Hm" anebo žádná! Myslím, že o tomhle to je a jsem si jistý, že právě Ty jsi to beze zbytku pochopila!! Pokud Ti někdo pije krev, tak ho nech být, po netu to tak nebolí, ne? Ti správní lidé si svoji správnou Magerku vždycky najdou!
BTW-Nadala je mi opravdu líto...Brix
Jo a čaj je ve skutečnosti mangovobezborůvkový...dacani:-)
Reagovat
Fandina
a.magerova ... přečetla jsem si to a máš pravdu, na to co píšeš se ani reagovat nedá, protože si stěžuješ na někoho tak, že je to směšné ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím a mám k tobě jeden dodatek.Před nějakou dobou jsem se s fandinou také dostal do sporu ohledně Petry a pokud mne paměť neklame ,hodně jsi ji tehdá obhajovala a já se tě tehdá ptal zda nejseš její tisková mluvčí.Je prostě vidět,že se názory po určité zkušenosti dají měnit.
Reagovat
Fandina
Já si nejsem jistá, jestli sis nepopletl nějak nicky. Nevím, že by se mě někdy někdo v něčem zastával. Proč by měl. Každý tu píšeme přece své názory a to, že je má druhý jiný je princip diskuse. Když tady píši svůj názor na Petru, tak si za ním stojím. Jako ty za svým. Jaký je člověk, se vyvozuje podle toho, jaké má názory a že se postoje a názory mění je přirozené. Člověk se mění, přicházejí informace, zkušenosti a tím se mění i názory. Já tady píši svůj názor na něco, ty také a když ho máme každý jiný, záleží jak se vzájemně o své pravdě jsme schopni přesvědčit. Nic jiného za tím nehledej.
Reagovat
a.magerova
No.... myslím, že tady na TP je hodně málo lidí, kteří se s ní nedostali do sporu....
Ale abych reagovala na Tvůj dodatek. Nějak si naši rozmluvu o tiskové mluvčí a o její obhajobě nemohu vybavit (budu ráda když mi uvedeš aspoň přibližnou dobu, kdy to bylo, abych si to našla), ale samozřejmě nepopírám, že i když mě Fandina tady prudí už přes rok, tak jsem v ní vždy chtěla najít i to dobré a nechtěla si svou averzi vůči ní přetahovat ze dne na den. Prostě jsem chtěla ve virtuálu žít bez nenávisti, takže pokud mě vyháněla z TP, tak jsem si to s ní vyřídila veřejně hned v tom vlákně a příští den jsem začla s čistým stolem a třeba ji i pochválila za pěkný příspěvek. Takže rok jsem se s ní hádala, ale uměla i uznat, když se jí něco povedlo. Víš kolikrát mi kamarádi nadávali, že se s ní vůbec pod články vybavuju, když je tak hnusná?!
Jenže všechno má své meze i má virtuální trpělivost, ona se chová jako troll, kterého uspokojuje jen to, jak cíleně vytáčet slušné diskutující, hodně jejích příspěvků je agresivních a chvílemi i zcestných.
Takže ano máš pravdu, i já po své mnohaměsíční zkušenosti s ní změnila názor a už v ní to dobro nehledám, protože vím, že bych se nahledala :-/

Přeji Ti moc pěkný tenisový den :-))
Reagovat
Fandina
a.magerova a proč si necháš nadávat za někoho, za koho nemůžeš. Přece neovlivníš, co tu píši. To nemá logiku ... úsměv
Reagovat
Fandina
a.magerova ... jinak co píšeš o mě je samozřejmě tvůj názor a já ti ho neberu, když budu chtít opíšu tu také cokoli, ale předpokládám, že pro tebe je důležité psát o Fandině a určitě víš proč ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Dík za přání a pokud se jedná o onu událost,mělo by to být tak zhruba rok zpět ale nejsem si 100% jistý, já tě v tý době nazval magorovou proto mi to utkvělo v paměti.Možná že ti to něco řekne.Ale jinak ještě dodám,právě kvůli fandině jsem začal jen číst a hodně málo se ůčastním diskuse.A tady zrovna vidíš její přístup,obrátil jsem se na tebe a ona se do toho hned namotá,co k tomu dodat.Přeji hezký zbytek dne.
Reagovat
Fandina
Tak to je mi líto, že kvůli mě tu nepíšeš. Mrzí mě to, ale nevím, jestli si to nějak špatně nevysvětluješ, já nemám možnost někomu zakazovat tu psát. Každý je tu sám za sebe a podle toho se projevuje. Někdo je hodný, druhý zlý, jeden pomlouvá, druhý ne. To snad je jasné, každý jsme jiný, ale píší tu všichni, je to veřejná diskuse. Tady každý píše co chce ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Jo tak před rokem jsem ještě byla plna vznešených ideálů a chtěla jsem ten konkrétní nick (o kterém se bavíme) vidět jen v těch nejhezčích barvách....
No tak vidíš, rok se s rokem sešel a máme shodný názor :-))

Jo tak to už si matně vybavuji, protože magorová mi tu s oblibou říkal Barney tak v letech 2009-10 a loni jsi mi TO období tímto oslovením připomněl, teda to je hnus, jak ten čas letí :-/

Ale víš, že i v Barnyem jsem vždy hledala kus dobra?! No jsem naiva, která hledá tam kde není :-/

Komu dnes fandíš?
Já mám dnes takový oddechový den, můj hlavní favorit hrál včera :-))
Reagovat
Fandina
a.magerova ... některé lidi nepředěláš, budou pořád zlí, ať děláš co děláš ... zbytečné iluze ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám přímo favorita,ale jsem rád když se daří našim.
Reagovat
smazaný uživatel
On uz hlavnim bookmakerem Fortuny neni Hanak? Prekvapuje me to, nevite kdy prevlekl svuj kabat? :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/fortuna-prisla-o-sveho-klicoveho-bookmakera-941164
Reagovat
smazaný uživatel
když na netu, tak http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&discipline=tennis
Reagovat
smazaný uživatel
na tom jejich malém obraze to opravdu stojí za to ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist