Minář: Nejsem naštvaný, spíše zklamaný

24. 6. 2008, 20:47
Aktuality 4
Ivo Minář po vyřazení hned v úvodu Wimbledonu litoval, že nevyužil příznivého losu. Český tenista dnes prohrál s Argentincem Martinem Vassallem Arguellem, který při předchozích dvou startech ve slavném turnaji nepřešel přes první kolo.
Ivo Minář

Minář vedl 2:1 na sety, ale koncovku nezvládl. "Nedá se úplně říci, že bych byl na sebe naštvaný, spíše trochu zklamaný, jak z toho začátku, tak z posledních dvou setů," řekl novinářům po zápase.

Nejvíce mu ležela v hlavě situace ze čtvrtého setu, kdy za stavu 2:1 hrál dva dlouhé gamy a mohl jít do brejku. "Bylo trošku škoda, že jsem se nedostal na síť, aby mne musel prohazovat," uvažoval.

Naopak soupeř podle Mináře po vyrovnání vyrostl. "Já jsem se posunul o půlmetr, metr za zadní čáru, on se posunul trošku do kurtu a styl hry se úplně otočil," popsal příčiny zvratu.

Vassallo Arguello, kterého ATP stále vyšetřuje kvůli podezřelým sázkám na jeho loňské utkání s Nikolajem Davyděnkem v Sopotech, byl po vítězství v šoku. "Jsem velmi šťastný, opravdu jsem nečekal, že vyhraju. Doufal jsem, že odvedu co nejlepší výkon, ale nikdy jsem si nemyslel, že bych tento zápas mohl vyhrát," svěřil se.

Minář v prvním kole grandslamu prohrál posedmé za sebou, zatím uspěl jen v roce 2005 ve Wimbledonu. Na cestě ke zlepšení chce využít i pomoci nového trenéra Jana Bedáně, s nímž začal spolupracovat před čtyřmi měsíci. "Musím asi přidat, abych situaci, kdy je los přijatelnější, dokázal využít," hledal řešení grandslamových neúspěchů.

ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
ale zase mate vynikajucich deblovych specialistov...Skoch,Vizner,Cermak,Levinsky,Dlouhy,Cibulec,Pala,Damm...to su sami borci...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to salat! česky tenis mi přijde dost trapnej,je tady Štěpanek a Berdych co jsou na špici,ale nedokažou podavat vyrovnane vykony, zbytek chlapu je uplně v letargii jako tento Ivo... Na mlade se čeka,čeka a čeka a furt nic a nic a nic,jen tyhle tragedi - Zib,Hernych,Vacek,Vanek,Vik,Hajek,Tabara. Slečny- to je něco jineho,posledni dobou se probrali a vic jsou vidět i jine než Šafařova s Vaidišovou,ktere pro změnu už moc vidět nejsou.. Je mi z toho smutno.Prosrat to s antukařem na travě..
Reagovat
smazaný uživatel
kreténe
Reagovat
smazaný uživatel
ty uz drz hubu..chtel by sjem videt tebe..Na to jak jsme mala zeme mame hodne dobrej tenis a ja si toho vazim!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist