Mladenovicová zaznamenala sedmou porážku v řadě. V Tokiu dokonce neuhrála jediný game!

18. 9. 2017, 12:05
Aktuality 28
WTA TOKIO - Kristina Mladenovicová zaznamenala již sedmou porážku v řadě. Francouzská tenistka, které v žebříčku WTA aktuálně patří patnáctá pozice, v prvním kole turnaje WTA Premier v japonském Tokiu neuhrála za 48 minut jediný game proti Qiang Wang z Číny a prohloubila své trápení ve druhé polovině letošní sezony.
Profily hráčů
Kristina Mladenovicová

Kristina Mladenovicová měla fantastický start do letošní sezony. Životní etapu své kariéry odstartovala ziskem premiérového titulu na halové akci WTA Premier v Petrohradu, další finále přidala v Acapulku, Stuttgartu a Madridu a na domácím French Open došla poprvé do čtvrtfinále.

Na druhou polovinu letošního roku by ale nejraději zapomněla. Po vcelku solidní travnaté části sezony se přesunula na americké betony a jedinou výhru zaznamenala v prvním kole ve Washingtonu. V dalších pěti zápasech však neuhrála jediný set.

Nedaří se jí ani v Asii. Minulý týden startovala na podniku WTA International v Tokiu a v prvním kole v roli nasazené jedničky prohrála s chorvatskou kvalifikantkou Fettovou. V Tokiu ještě zůstala, ale ani na právě probíhajícím turnaji WTA Premier sérii nezdarů neprolomila. V prvním kole totiž neuhrála jediný game proti Qiang Wang a poprvé v kariéře prohrála na okruhu WTA 0-6 0-6. Na Číňanku navíc nestačila letos i podruhé.

Francouzka sice v prvním setu měla jeden gamebol a dva brejkboly, ani jednu šanci dostat se na výsledkovou tabuli však neproměnila. Ve druhé sadě už se takto blízko k zisku gamu nedostala.

Mladenovicová tak prohrála již sedm zápasů a čtrnáct setů v řadě a v Tokiu končí i při své třetí účasti hned v prvním kole. Naštěstí pro Francouzku už ve zbytku sezony neobhajuje skoro žádné body kromě finálové účasti na akci WTA v Hongkongu.

Qiang Wang si o postup do čtvrtfinále zahraje s lepší z duelu mezi Anastasií Pavljučenkovovou a CiCi Bellisovou.

Angelique Kerberová naopak první kolo zvládla a přerušila sérii tří porážek. Dvojnásobná grandslamová šampionka si v něm poradila 6-3 6-4 s loňskou finalistkou Naomi Ósakaovou, které vrátila prohru z letošního US Open. Ve druhém kole vyzve Madison Brengleovou, nebo Darju Kasatkinovou.

V Tokiu se představí tři české tenistky. Roli nasazené dvojky bude plnit Karolína Plíšková. Bývalá světová jednička a aktuálně čtvrtá hráčka světa má pro první kolo volno. V souboji o čtvrtfinále bude čelit kvalifikantce Linetteové, nebo Australance Gavrilovové. Barboru Strýcovou v prvním kole čeká Slovenka Rybáriková. Rovněž Kateřina Siniaková bude čelit slovenské soupeřce. V prvním kole změří síly s kvalifikantkou Čepelovou.

• WTA PREMIER TOKIO •
Japonsko, tv. povrch, 890.100 dolarů
pondělní výsledky (18. 9. 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
Qiang Wang (Čína) - Mladenovicová (8-Fr.) 6-0 6-0
Kerberová (7-Něm.) - N. Ósakaová (Jap.) 6-3 6-4
Naraová (Jap.) - Putincevová (Kaz.) 2-6 6-4 6-2
• Dvouhra - závěrečné kolo kvalifikace •
Linetteová (Pol.) - K. Bondarenková (8-Ukr.) 6-1 2-6 6-3
Brengleová (USA) - Collinsová (USA) 6-4 6-1
Su-Wei Hsieh (6-Tchaj-wan) - Sasnovičová (3-Běl.) 6-4 6-3
Čepelová (4-SR) - Ying-Ying Duan (5-Čína) 7-5 7-6(4)
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

28
Přidat komentář
brixner
Chlastal ten Jebavej nebo né? Furt se vo tom píše, jednou to je Kola, pak zas nějakej šnaps, pak že prej i sůl...Byly doby, kdy jsem kalil i já a to dost! Do Koly jsem byl schopen nalejt skoro cokoli, do sebe - vo tom snad ani psát nebudu:-) Ale sůl??? K čemu to může bejt dobrý??? Skoro by se mohlo zdát, že to chtěli soupeřům hezky vosolit, ale nakonec to stejně dojebali...
Tak jak to bylo??;
Reagovat
a.magerova
jogínská očista střev slanou vodou

;-)
Reagovat
brixner
Cože to???
Si taky požila bez míry?
:-)))
Reagovat
a.magerova
Jsem kdysi měla krátké období, kdy jsem pila ráno hodně slanou vodu, bylo to celkem fuj, ale IN.... dnes už bych to nedala, zvláště když už i pokrmy velmi málo solím... ;-)

P.S. Já jedině s Mírou... :-P
Reagovat
brixner
No to je ale divné - já zase před hrozně lety pil ráno teplou vodu s cukrem či medem! A to na doporučení kamarádky, která měla před nějakými zkouškami(maturita...asi) a byla nervózní jako čuba! Trochu se zklidnila, když dostala ode mě údržbu, ale pak to začlo nanovo :-) Prý to pomáhalo nastartovat mozkové závity nebo co, už si ani nepamatuji, jak to zabíralo anebo nezabíralo, ale postupem let jsem do té sladké vody začal přidávat kafe, no :-)

K čemu je dobrý ten solný roztok? Potence, krása, inteligence, svaly, empatie...vše dobrý :-)))
Takže v čem mě to pomůže ještě zdokonalit?
Reagovat
smazaný uživatel
NRP
Reagovat
tommr
obě česko-slovenský derby slibujou vysoce zajímavou podívanou a už se na ně moc těším. Čekám výhru Katky a prohru Báry, kterou nejspíš zase chytí psotník ... :)
Odstoupení Radwanský ještě víc zvýraznilo rozdíl mezi lehkým losem Muguruzy a těžkým losem Karolíny ... :(
Reagovat
Kozoroh
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/4102--federer-je-v-praze-a-zve-na-laver-cup-bude-to-velka-tenisova-party
Reagovat
a.magerova
Reagovat
babolat.cz
Škoda, že z toho nejsou nadšení i FFF :-)
Reagovat
babolat.cz
"Měli jsme spolu velké bitvy a je skvělé ho mít konečně na své straně sítě, třeba ve čtyřhře nebo ho jen podporovat a obdivovat jeho hru, osobnost."
Reagovat
a.magerova
Reagovat
janek_da
no jo, arogant, egoista. to je PR
Reagovat
bIbec
https://pbs.twimg.com/media/DKAUZKjX0AAUtME.jpg
Reagovat
Ground_stroke
bola moc múdra ohľadom, teraz to dobehlo ju
Reagovat
janek_da
Tak Kiki se zaměřila na vyšší level. Porážky v řadě jsou jí už málo. Jde po prohraných gemech v řadě.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz se chces zlepsit, je treba se naucit odrazit, nejlepe od dna...ale zlepsovat by se mela KiKina pomalinku bez vchazeni do nejakych velkych akci...fiftyn po fiftynu...
...a takhle na jare pristiho roku, jak rozkvetnou sady, by mohlo prijit prvni vitezstvi a pak uz stabilni vitezne vykony.
Reagovat
aligo
Něco bude muset udělat jinak, ale co? Možná změnu v týmu... Lucce taky pomohlo když srbku vykopla...
Reagovat
dadaft
oficiálně je bez trenéra
Reagovat
VlS
Montyho kletba? Nebo napršelo do nosánku navrch?
Reagovat
smazaný uživatel
No jo. Už jsem tady dlouho nečetl, že Kikina hraje dobře, protože jsem jí přestal fandit... :D
Reagovat
blixa
Právě že upadla do totální deprese, že jsi jí opustil !
Vidíš co děláš ?? Styď se !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Každýmu, co mu patří... :D
Reagovat
bella
taky se dockas ;)
Reagovat
aligo
Jo jsem zvědavý co schytá Mařena... I když ta zranění jsou možná boží mlýny...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem psal o sobě, o žádných božích mlýnech...
Reagovat
smazaný uživatel
Haluzárny na French open nebudou prozřetelností zapomenuty.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist