Moliková se vrací, bude hrát v New Havenu

21. 8. 2009, 16:34
Aktuality 1
Návrat bývalé osmé hráčky světa Alicie Molikové k tenisu dostal konkrétní obrysy. Australanka si zahraje už příští týden na turnaji v New Havenu. Rok poté, co ukončila svou kariéru.
Profily hráčů
Alicia Moliková

Alicia Moliková nastoupí v New Havenu a týden nato také v soutěži čtyřher na US Open, po boku Američanky Meghan Shaughnessyové.

"Je to fantastická zpráva," řekla její agentka Alice Estcourtová australským médiím.

Moliková hrála poslední soutěžní zápas před rokem na olympijských hrách v Pekingu, kde vypadla v prvním kole ve dvouhře i ve čtyřhře. Od té doby ale několik měsíců trénovala, aby se mohla ve svých osmadvaceti letech vrátit na okruh WTA.

Australanka, která si vedle úspěchů ve dvouhře připsala i dva grandslamové tituly ve dvouhře, prožila nejlepší chvíle své kariéry v letech 2004 a 2005. Tehdy vyhrála čtyři z pěti svých titulů, získala olympijský bronz a stala se po dlouhých letech první hráčkou své země, která se dostala do světové desítky. Další plány jí ale překazily problémy se středním uchem, které ovlivnily její zrak a rovnováhu. Rozhodnutí skončit s tenisem přišlo poté, co bojovala se zraněným loktem.

Nyní by ale podle slov své agentky měla být připravená opět hrát. "Cítí se zdravá a fit a těší se z toho, že může být znovu na kurtu, aniž by hrála zraněná," uvedla Estcourtová.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist