Moliková si šest týdnů nezahraje

8. 2. 2008, 15:57
Aktuality 0
Dvě různá zranění vyřadila ze hry australskou tenistku Alicii Molikovou. Kvůli bolavému lokti a poraněnému lýtku si bývalá světová osmička nezahraje nejméně měsíc a půl.
Profily hráčů
Alicia Moliková

"Alicia má úplně černé lýtko a musí chodit o holích," oznámila trenérka australské hráčky Nicole Bradtkeová. "Poranila si ho za stavu 6-6 v prvním setu ve Fed Cupu proti Novému Zélandu. Běžela k síti a zabolelo ji to, jako by ji někdo odeřil raketou přes lýtko," dodala.

A to navíc není jediné zranění, které Molikovou trápí. "Lýtko se časem zahojí, ale Alicia má také tenisový loket, což je ještě nebezpečnější," tvrdí Bradtkeová, jejíž svěřenkyně podstupuje každodenní rehabilitaci a připravuje se na turnaj v Miami, který proběhne příští měsíc.

Pro Molikovou je to další z nepříjemností, které brzdí její kariéru. V roce 2005 prodělala infekci středního ucha, po které už se nedokázala dostat do formy, která z ní udělala hráčku světové desítky. Loni potom měla problémy s kolenem a začal ji trápit loket.

"Je to velmi nešťastné. Ještě před třemi lety jsme měli fedcupový tým na světové úrovni, ale se zraněními Alicie a Sam Stosurové teď máme problémy," říká trenéra Molikové. "Alicia se přinejmenším tři týdny nedotkne rakety. Plánovali jsme turnaje v Indian Wells, Římě, Štrasburku a French Open, ale teď se budeme muset přizpůsobit situaci. Možná se objeví v Miami (24. března), ale možná se rozehraje na menším turnaji ITF. Záleží na tom, jak se jí to zahojí."

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist