Muchová a Vondroušová zvládly start v Montrealu ve dvou setech. Bouzková je už v osmifinále

8. 8. 2023, 19:26
Aktuality 89
WTA MONTREAL - V úterý na turnaji WTA 1000 v Montrealu uspěli hned tři ze čtyř českých tenistek. Finalistka French Open Karolína Muchová (26) porazila 7:6, 6:2 Anastasií Potapovovou (22) a po dvou měsících vyhrála zápas bez ztráty setu. V prvním singlovém zápase od triumfu ve Wimbledonu zvítězila Markéta Vondroušová (24), jež potvrdila roli favoritky proti Majar Šarífové (27) a může se chystat na souboj s Caroline Wozniackou (32). Už do osmifinále postoupila Marie Bouzková (25), která vyhrála i čtvrtý vzájemný zápas se světovou šestkou Caroline Garciaovou (29).Naopak Kateřina Siniaková (27) nenašla recept na Ljudmilu Samsonovovou (24).
Karolína Muchová (© AFP)

Karolína Muchová po těsné porážce ve finále Roland Garros prožila dva nepovedené turnaje. Ve Wimbledonu vypadla v prvním kole a ve Varšavě skončila ve druhém kole po nevyužití čtyř mečbolů.

Do US Open Series ale vstoupila úspěšně a po dvou měsících a sérii pěti tříseťáků vyhrála zápas bez ztráty setu. V Montrealu porazila 7:6, 6:2 Anastasii Potapovovou a na druhý pokus zaznamenala premiérovou výhru na kanadském Rogers Cupu.

V prvním setu světová sedmnáctka Muchová neudržela vedení 5:2 a po nevyužití dvou setbolů musela o zisk sady zabojovat v tie-breaku. V něm využila až celkově pátý setbol a odpor soupeřky zlomila

Ve druhém kole se šestadvacetiletá rodačka z Olomouce střetne se Soranou Cirsteaovou (h2h 2:1). Letos se s Rumunkou utká již potřetí, v Dubaji ji porazila a v Miami prohrála.

Vondroušová – Šarífová 6:4, 6:2

Markéta Vondroušová si po nečekaném wimbledonském triumfu dopřála krátký odpočinek, vstup do US Open Series ale zvládla. Po pondělní výhře ve čtyřhře po boku Muchové v úterý uspěla i ve dvouhře, ve které potvrdila roli favoritky proti Majar Šarífové.

Ztráta zápasového rytmu se ale na hře čtyřiadvacetileté rodačky ze Sokolova projevila. V úvodu ztratila první dva gamy a první set získala po obratu z 0:2. Ve druhé sadě naopak neudržela vedení 2:0, ale v závěru se přeci jen začala dostávat do tempa a souboj ukončila ziskem čtyř gamů v řadě.

Světová desítka Vondroušová zahrála jen 12 winnerů a udělala 27 nevynucených chyb. K vítězství jí tak výrazně pomohla soupeřka, česká tenistka získala 40 ze 63 fiftýnů po chybě Egypťanky.

"Bylo to pro mě celkem těžké. Delší dobu jsem nehrála a poprvé jsem nastoupila jako grandslamová šampionka, takže jsem byla i trochu nervózní. Snažila jsem se hlavně neustále soustředit na svou hru a odehrát každý míček. Jsem rádam že jsem se postupně zlepšovala a postoupila dál," řekla Vondroušová v pozápasovém rozhovoru na kurtu.

Ve druhém kole Vondroušová vyzve v prvním vzájemném duelu šampionku z roku 2010 Caroline Wozniackou.

Wozniacká – Birrellová 6:2, 6:2

Bývalá světová jednička Wozniacká v Montrealu zaznamenala vítězný comeback po více než tříleté pauze, během které se stala dvojnásobnou maminkou. Dvaatřicetiletá Dánka v prvním zápase od triumfu na Australian Open 2020 přehrála snadno 6:2, 6:2 Australanku Kimberly Birrellovou.

"Je to skvělý pocit. Víte, tohle byl můj první zápas po třech letech a trochu to drhlo. Ale tohle je úžasné místo pro návrat a můj první zápas. Montreal miluju, mám na něj krásné vzpomínky. Fanoušci jsou tu vždy skvělí, moc děkuju za podporu," usmívala se Wozniacká.

Siniaková – Samsonovová 6:4, 2:6, 3:6

Kateřina Siniaková na konci června ovládla turnaj WTA 250 na trávě v německém Bad Homburgu, na pěti ze sedmi posledních akcí ale nezvládla hned své úvodní vystoupení.

Na kanadském Rogers Cupu v Montrealu předloňská osmifinalistka nedokázala obhájit ani druhé kolo z loňského Toronta. S Ljudmilou Samsonovovou, kterou před pár týdny porazila cestou za svým čtvrtým singlovým triumfem, prohrála 6:4, 2:6, 2:6 .

Siniaková přitom získala první set, jehož vývoj otočila z 1:3 ziskem čtyř gamů v řadě, a v úvodu druhé sady vedla 40:0 při servisu světové osmnáctky. Žádný z nakonec čtyř brejkbolů ale nevyužila, od stavu 2:2 vypadla z rytmu a rozhodnout musel třetí set. Česká tenistka si v něm vypracovala výhodu brejku, ale podruhé v zápase prohrála čtyři gamy v řadě a favoritku vyřadit nedokázala.

Sedmadvacetiletá rodačka z Hradce Králové si v Montrealu zahraje ještě čtyřhru. Nejlepší deblistka světa se poprvé představí společně s Brazilkou Luisou Stefaniovou, jež za poslední rok vyhrála šest turnajů se šesti různými partnerkami.

Kateřina SiniakováKateřina Siniaková (@ Profimedia)

Bouzková – Garciaová 6:4, 4:6, 6:2

Marie Bouzková minulý týden na domácím Livesport Prague Open nezvládla pozici nasazené jedničky, vypadla už v prvním kole a neobhájila svůj jediný titul na okruhu WTA.

Neúspěch vzala jako příležitost včas odletět za Atlantik a lépe se připravit na US Open Series. A vstupuje do něj povedeně, v Montrealu jako první z Češek vyhrála už dva zápasy. Po americké kvalifikantce Kayle Dayové si poradila i se světovou šestkou Caroline Garciaovou.

Pětadvacetiletá Česka si s o čtyři roky starší Francouzkou poradila ve všech třech duelech na trávě včetně letošního souboje ve Wimbledonu a nyní na ni našla recept i na tvrdém povrchu a vzájemnou bilanci upravila na 4:0.

Poslední souboj byl jako na horské dráze. Bouzková od stavu 2:4 získala sedm z osmi gamů a rázem vedla 6:4 a 3:1. Garciaová se sice nevzdala a vynutila si třetí set, v něm ale česká tenistka získala prvních pět gamů a náskok už nepustila.

Usměvavá Češka zvítězila po dvou a čtvrt hodinách hry 6:4, 4:6, 6:2, když podle statistik udělala pouze 6 nevynucených chyb, zatímco soupeřka 49. Celkově si připsala 9. skalp hráčky TOP 10, letos s nimi vyhrála už potřetí v řadě.

Bouzková si připisuje premiérové výhry v Montrealu, nicméně ne první na kanadském Rogers Cupu. Před čtyřmi lety v Torontu, které se s Montrealem střídá o pořadatelství, předvedla parádní jízdu z kvalifikace až do svého prvního semifinále. Cestou vyřadila i tři grandslamové šampionky a prohrála až se Serenou Williamsovou.

Bývalá vítězka dívčího US Open Bouzková, jež tento týden startuje i ve čtyřhře s Lin Zhu, v osmifinále čeká na vítězku duelu mezi Darjou Kasatkinovou a Annou Blinkovovou.

Collinsová – Svitolinová 6:2, 6:2

Danielle Collinsová vyhrála i druhý vzájemný zápas s Elinou Svitolinovou hladce ve dvou setech. Přestože má aktuálně výrazně slabší formu než Ukrajinka, na úvod podniku WTA 1000 v Montrealu americká tenistka zvítězila nad vítězkou Rogers Cupu z roku 2017 (Toronto) jednoznačně 6:2, 6:2.

"Odehrála jsem tu dva těžké třísetové zápasy v kvalifikaci, které mě dostatečně připravily. Strávila jsem tady na kurtu spoustu času a teď se cítím opravdu v rytmu," pochvalovala si Collinsová, jež vyhrála tři zápasy po sobě teprve podruhé v sezoně. Ve druhém kole se finalistka loňského Australian Open utká s Řekyní Mariou Sakkariovou (h2h 0:2).

Camila Giorgiová vykročila za obhajobou triumfu z předloňského ročníku už v kvalifikaci a nyní na cestě za zopakováním svého životního úspěchu pokračuje i v hlavní soutěži. Do té jednatřicetiletá Italka vstoupila výhrou 6:3, 6:2 nad domácí vítězkou US Open 2019 Biancou Andreescuovou.

• WTA 1000 MONTREAL •
Kanada, tv. povrch, 2.788.468 dolarů
úterní výsledky (08. 08. 2023)
• Dvouhra - 2. kolo •
Bouzková (ČR) - Garciaová (5-Fr.) 6:4, 4:6, 6:2
Paoliniová (It.) - Keysová (13-USA) bez boje
Stephensová (USA) - Azarenková (16) bez boje
• Dvouhra - 1. kolo •
Vondroušová (9-ČR) - Šarífová (Eg.) 6:4, 6:2
Muchová (14-ČR) - Potapovová (Rus.) 7:6 (7:4), 6:2
Samsonovová (15-Rus.) - Siniaková (ČR) 4:6, 6:2, 6:3
Kasatkinová (10-Rus.) - Mertensová (Belg.) 6:4, 6:2
Haddadová Maiaová (11-Braz.) - Frechová (Pol.) 6:4, 6:2
Wozniacká (Dán.) - Birrellová (Austr.) 6:2, 6:2
Collinsová (USA) - Svitolinová (Ukr.) 6:2, 6:2
Parksová - Davisová (obě USA) 7:5, 4:6, 6:2
Putincevová (Kaz.) - Peraová (USA) 6:3, 6:4
Fernandezová (Kan.) - Stearnsová (USA) 6:3, 6:2
Blinkovová (Rus.) - Shuai Zhang (Čína) 4:6, 6:2, 6:3
Qinwen Zheng (Čína) - Kosťuková (Ukr.) 6:2, 1:6, 6:3
Giorgiová (It.) - Andreescuová (Kan.) 6:3, 6:2

Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

89
Přidat komentář
hanz
Garcie potřebovala zpražit... má nosánek nahoru...
Reagovat
EllNino
Čekal jsem to, Caroline z ní má už komplex, je to vidět, vždycky rozbije sama sebe na součástky ...

Další kolo proti jedné z dvojice Kasatkina/Blinkova bude úplně o něčem jiném, ale šanci má i tam smile
Reagovat
mamina
I Maruška i Caroline hrály moc pěkný tenis, plný úžasných úderů. Maruška měla pevnější nervy, Caroline se svým hněvem nechala rozhodit
Ale to se stává. Dobře pro Marušku a gratulace k postupu. Byl to pěkný zápas.
Reagovat
Mony
Marii chybí agresivni prohoz.Caro z ní byla nešťastná vzadu, tak chodila na síť a to fungovalo.Marie umi jen loby, ale zkusit ji prostřelilt, to ne.
Reagovat
tenisfan178
Gratulace Markétě a Karolíně. Od všech jsem čekal postup. Mé očekávání splnily, takže za mě spokojenost.smile Od Katky jsem prohru čekal. Tak nějak mi bylo jasný že jí někdy v průběhu zápasu rupne v bedně.smile Velká gratulace Marii která podruhé v sezoně porazila Garciu.smile
Reagovat
dadaft
Kromě Katky naše opravdu solidně, navíc jde dál i Qinwen a Beatriz, takže smile
Reagovat
Otmar
Klobouk dolů před Marií, ona snad má tu Garsiu jako talisman, nebo co. Ovšem pokud trefí Kasatkinu, tak mi z toho tenisu hrábne.smile
Reagovat
frenkie57
Tam už bude docela bloček pro Garciu. Prohrát s jednou hračkou 4x za sebou, to je už napovazenou.
Musím se Marušce omluvit, neboť včera jsem psal, že proti Garcie s tím tenisem, co předvedla, nemá šanci a ejhle, ona zase vyhrála. smile
Reagovat
elsky
smile Marušku je snadný odsoudit k nezdaru, je to taková po všech stránkách nevinně působící vracečka smile.
Reagovat
frenkie57
Vracecka to je, ale jedná z nejlepších na okruhu. Přijde mi, že výkon Marie roste s obtížností soupeřky.
Reagovat
Nenela
Ano, proto Maruska vypadava s hrackami typu Cristian, coz je strasna skoda!
Reagovat
EllNino
ale naštěstí na velkých turnajích celkem ožívá většinou, někdo to má naopak
Reagovat
misa
Je to tak.

Bilanci s hráčkami top 10 má 9-13, tj. úspěšnost 40,9 %. Poslední tři zápasy proti hráčkam z desítky vyhrála.
Bilanci s hráčkami top 20 má 14-26, tj. úspěšnost 35,0 %.
Bilanci s hráčkami top 50 má 20-42, tj. úspěšnost 32,3 %.

20 výher nad top 50 mi přijde v 25 letech dost málo, ale 70 % z těch výher bylo proti elitě z dvacítky. To mi přijde skoro neuvěřitelné smile
Reagovat
Otmar
Strašně zajímavá statistika a o mnohém vypovídá, díky!smile
Reagovat
misa
https://www.tennisabstract.com/
Tady jde najít plno údajů pro každého hráče. Stačí zadat jméno.
Reagovat
NovacekTP
smile Markétě. Sice jsem na celé na celé nekoukal ale dobrý.smile
Reagovat
misa
k třetí výhře nad hráčkou top 10 v letošním roce. Pozoruhodná sezona.

Podle statistik udělala Bouzková v celém zápase 6 nevynucených chyb, Garcia 49 smile Francouzka má s Marií obrovský problém, není schopná ji vystřílet z kurtu a propadá se pak do vzteku a zoufalství.

Důležité body do žebříčku.

Teď budu mít asi problém usnout :)
Reagovat
NovacekTP
smile
Reagovat
tommr
já mám taky nervy nadranc a ani nevím jestli má cenu jít na těch pár hodin spát ... smile
Reagovat
A211
Gratulace M.Bouzkove k výhře,jen tak dál a přidávat.smilesmile
Reagovat
Mony
Dostat některou TOP10 do 2.kola může být požehnání...
Reagovat
Dobry-den
Gratulace, dneska velice slušný výkon. smilesmile

Je evidentní, že si na Garciu věří. Marie nedělala skoro žádné chyby, jen ve druhém setu jich pár spáchala ve špatný moment. Jinak spousta povedených prohozů, sem tam i lob. V prvním setu hrála i docela aktivně. A trochu nedoceněný je i return Marie, která dnes vrátila Garcie prakticky všechny první servisy zpátky, přitom servis Francouzky má vysokou kvalitu. Kolikrát to Marie třeba poslala krátké za síť, ale pořád byla Garcia nucena hrát další úder. A vzhledem k tomu, že ona je schopná zbabrat úplně cokoliv, tak konečný výsledek není zas až takovým překvapením. :))

Drobnou kaňkou je ztráta servisu při podání do zápasu, kanár by Garcie slušel, dneska byla krůček od diskvalifikace, když na konci 1. setu ve vzteku málem nastřelila podavače míčů...
Reagovat
Jon61
Vztekala, míček šel tak čtvrtmetru od sběrače míčků.
Reagovat
SpacialRecognition
tam od toho 5-0 30-0 s tím ¨Marie nemohla moc co dělat, co Caroline trefila.
Reagovat
Jon61
Honey se příšla pomazlit a přinesla štěstí - další brejk. Takový kolaps snad Marie nepředvede a dotáhne zápas do vítězství.
Reagovat
misa
Nevyužitý mečbol, Garcia trefila druhým podáním čáru. Marie teď musí zůstat klidná.
Reagovat
Jon61
Ustála to, Garcia prohlála zápas svými chybami, ukazovali bilanci UE ve třetím setu, Maruška bezchybná, Garcia sedmnáct. K neuvěření! Blahopřeji k výhře, ponocovat se vyplatilo, pěkný zápas. smilesmile
Reagovat
misa
smile
Reagovat
misa
6-2. Hurá smile
Reagovat
Jon61
Tak to bylo kruté. García je na koni, všechno jí tam padá.
Reagovat
misa
Marie se za to může sama.
Reagovat
misa
Třetí set, ke kterému nemuselo vůbec dojít. Marie nezvládla jednoduchou situaci za stavu 3-1 a 30-30 na síti a rozloženou Francouzku vrátila do zápasu. Ta se pak rozjela...
Reagovat
Mony
Takové maličkosti rozhodují zápas.. pod dekou nesmíš dát nadechnout
Reagovat
misa
Tenis je na psychiku hodně náročný sport. Tam opravdu stačí zkazit jeden míček a běh zápasu se úplně otočí. Marie ve třetím 2-0 :)
Reagovat
misa
3-0 se dvěma brejky. Snad Marie nezačne bláznit. hraje ale pasivněji než v prvním setu. Úplně jí přestaly přibývat winnery.
Reagovat
Jon61
Už je to 3:0, Marie má druhý brejk. Hraje opatrně, Garcia se snaží míčky zabíjet, ale naštěstí něco kazí.
Reagovat
misa
Už 4-0 smile
Reagovat
Jon61
Snad dvakrát neselže na podání.
Reagovat
misa
Po boji už 5-0, ale Maruška začíná vypadat unavená. Snad to teď dopodává.
Reagovat
misa
30-0 a nedotáhla to...
Reagovat
Mony
Tento zápas jsem si nechtěl nechat ujít ,protože Garcia je hračka , která Marušce sedne, a málokde uvidíme tak Excelentní výkon jako proti Garcie. Očekávání nezklamalo. Garcia vedla 4:2 a snažila se držet klidná , ale poté co Maruška srovnala a dostala se do vedení 5:4 už to v ní vřelo a předvedla nevídanou teatralni vložku , za kterou si vysloužila varování . To jí ale nestačilo napálila sběrače , který je jakž takž uhnul .Čekal jsem že dostane trestný bod, ale nic.. Maruška ale v klidu dopodávala ..jdeme do druhého. Věřím, že v excelentním představení před plnými tribunami na centru to dokoná.
Reagovat
misa
A Maruška má už brejk, Francouzka je rozložená, chtělo by to využít.
Reagovat
misa
Marie ztratila podání, v předešlé hře zkazila jednoduchou situaci na síti a od té doby se úplně sesypala. Ach jo smile
Reagovat
misa
Neskutečné jak jeden míček může změnit průběh celého zápasu. Následně Marie nevyužila brejkbol :(
Reagovat
Mony
Jasně, pár lehkých chyb nebo nabídnuté lehké balóny, kterými se Caro chytí.. a už je znovu v sedle.
Vypadá to na další drama
Reagovat
misa
Ten první volej zahrála nedůrazně, a pak zůstala strnule stát, jako by nevěřila, že to Garcia doběhne a zkazila lehký volej. Kdyby míček vyhrála, měla by brejkbol na 4-1.
Reagovat
misa
zatím hraje velmi dobře a jak už je tradicí v zápase s Garciou bere první set. Francouzka je vzeklá a může být ráda, že netrefila sběrače do hlavy, možná by byla na světě další diskvalifikace :)
Reagovat
misa
Marie 11 winnerů a 2 nevynucené chyby v prvním setu.
Reagovat
lvicek
To by už Marušku snad zaklinali s woodoo oanenkami, chuderku...
Reagovat
EllNino
Včera se oklepaly z kanára v deblu a dneska zvládly roli nasazených na WTA 1000, je fajn je vidět na vysokých pozicích v žebříčku, ale fouká tu :)

Obě teď čeká ve 2. kole těžká soupeřka, Markétě věřím trochu více než Mušce

Celkově ve 2. kole budou naše holky hrát se samými "těžkými vahami", které všechny umějí hrát na betonu velmi dobře (García, Andreescu/Giorgi, Wozniacki, Cirstea, Swiatek), bude to pro všechny opravdu velice těžké 2. kolo
Reagovat
tommr
já se naopak o Markétu docela bojím. Bude pod nesmírným tlakem protože zápas s Wozniackou bude hodně sledovanej a pokud by Markéta prohrála tak se na ní sesype hromada kritiky ...
Reagovat
EllNino
Clijsters se taky vrátila po mateřské a všechny kosila ... Caroline je pořád extratřída, nevrátila se určitě nepřipravená, a má nesrovnatelně více zkušeností než relativně stále mladá Markéta
Reagovat
tommr
no právě. Soupeřka to je nesmírně těžká ale lidi budou vidět jen to že se vrací po několikaleté pauze a Markéta je čerstvá GS šampionka. Takže cokoli jinýho než jasná výhra Markéty bude považováno za její neúspěch a bude se říkat že Markéta vyhrála Wimbledon náhodně ...
Reagovat
EllNino
To spis, kdyby padla dnes s Egypťankou
Reagovat
Kandinsky1
No a ?
Reagovat
Patapuff
Přesně. No a? Ať si kdo chce co chce říká. Ten vyhranej Wimbledon jí nikdo nevezme, i kdyby byl vyhranej náhodněsmile A kromě toho byla ve finále RG a OH, v FC (BJKC) má víc výher než ostatní momentálně hrající hráčky dohromady. Nemusí nikomu nic dokazovat, maximálně tak sobě. A na nějakou kritiku se může z vysoka ... Hlavně od nějakejch anonymních internetovejch zoufalců.
Reagovat
Dobry-den
Markéta hladce postupuje. smile
Dneska vesměs hrála zanďoura, což jí proti hlasité Egypťance v pohodě stačilo. smile

Jestli takhle bude hrát proti Vozékovi, tak to může být hooodně dlouhý zápas. :))
Reagovat
EllNino
No jestli budou obě běhat "za Montréalem", tak to bude něco smile
Reagovat
Oin
She shot The Sherif.
Reagovat
Krisboy
... but she didn't shot the deputy smile
Reagovat
zfloyd
vypadá že nezpychla , nedělá téměř žádné UE , to je momentálně ten rozdíl , jinak egypťanka až na ten řev hraje opravdu dobře
Reagovat
EllNino
16. prohra v řadě, asi překonala Mladenovic ne?
Reagovat
makro99
Co Kung? :)
Reagovat
lvicek
Na zaver si pry poradne zakricela a po pauze bude brnkat na nervy... No nevim, me teda na nervy brnka dost zasadne hned od zacatku zapasu a to poradnym rvanim :/.
Reagovat
Dobry-den
Poslední zařvání v setu ale patřilo Markétě. smile
Reagovat
lvicek
Jojo, taky se potrebovala ozvat ;).
Reagovat
Kandinsky1
Já bych provokativně řval po každém vítězném míčku.
Reagovat
Kandinsky1
Při podání řve Šerif jednoznačně po odehrání míče, to je rozhodčí hluchá?
A ještě je pěkně vymóděná smile
Reagovat
Blondie
Ta nána řve dávno po odehrání míčku!
Reagovat
tommr
Markéta zatím nic moc. Žalostný je hlavně (ne)proměnování šancí. Markéta potřebovala na brejk 6 brejkbolů, soupeřka proměnila hned první ... smile
Reagovat
lvicek
Boze, to jsou strasny zvuky... Ja bych ji snad tou raketou majzla pres hlavu.
Reagovat
tommr
Karolína vydřela výhru, ale žádná sláva to nebyla. Zdá se mi jako kdyby na ní doléhal tlak z toho že musí potvrzovat finále FO. Hraje dost pasívně a dělá spoustu laciných chyb ...
V příštím kole jí čeká soupeřka srovnatelná s tou dnešní takže se dá očekávat další vydřená výhra. Ve třetím kole je ale jasná konečná protože v týhle formě Swiatekový konkurovat nemůže ...
Reagovat
com
Swiatek ale ve tretim kole nebude smilesmile
Reagovat
tommr
taky bych radši viděl souboj dvou Karolín ale jsem realista ...
Reagovat
Ianny
Pravda, to mi ani nedošlosmile
Reagovat
Kandinsky1
Moucha překvapila, po projebání náskoku 5:2 v prvním jsem jí vůbec nevěřil.
Reagovat
Frick
podala jí ruku?
Reagovat
Kandinsky1
Tipoval bych i Brežněva.
Reagovat
SydneyOpen
Škoda, Katce se vyvede nějaký ten turnaj v roce, ale na nějakou dlouhodobou stabilitu to prostě není. Škoda
Reagovat
hanz
Buď rád, že alespoň někdy zařází, lepší než vobjíždět turnaje a končit jak Sakča.smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
jj Katce může Sakkari počet turnajových titulů těžce závidět :D
Reagovat
hanz
smilesmilesmile
Reagovat
lvicek
Ovsem z hlediska penez a rekneme celosvetoveho vehlasu je lepsi byt nejakou dobu v desitce nez vyhrat nekolik malych turnaju a porad se mrmlat kolem padesatky.... Ja bych Kacce prala, aby se ji nekde nejaky ten faktor X taky sepnul, podobne jako Bare, a udelala nejake pekne vysledky, aspon jednu dve vazne vydarene sezony, to by bylo fajn.
Reagovat
hanz
Pan Jirásek má chybku - žádná Simona Krausojc, ale Sinja Krausojc. Hnidopich. smilesmile
Reagovat
Otmar
Vítězství jsem jí hodně přál vzhledem k nalosování prvních kol letos na velkých turnajích. Po prvním setu jsem si říkal, že pokud udrží balóny ve hře, mohla by se Ruska umlátit sama. Bohužel, Katka už neukázala nic a jedinou šanci na začátku třetího setu prodrbala, Samsonová dnes k poražení byla. Tak snad vyjde ten debl.Zdála se mi otrávená, tak uvidíme, co dál.
Reagovat
Alien
Katko nééééééééééééééééééé? Ach jo!
Reagovat
tommr
úplně zbytečná prohra, protože Samsonova byla dneska hratelná. Za stavu 2:1 40:0 ve třetím setu ale Katka začala zmatkovat a už se z toho do konce zápasu nevzpamatovala ... smile
Já ale od Katky v singlu stejně nic nečekám. Hlavní je že je zdravá a že si bude moct zahrát debla se solidní partnerkou se kterou by mohly zabojovat o titul ...
Reagovat
com
no od ni jako od svetove jednicky se titul ocekava smilesmile
Reagovat
tommr
záleží i na partnerce ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist