Muchová dveře do finále US Open opět neotevřela, proti Pegulaové neudržela vedení 6:1 a 2:0

6. 9., 05:34
Aktuality 90
US OPEN - Karolínu Muchová (28) končí na US Open znovu po roce v semifinále na raketě domácí tenistky. Boj o druhé grandslamové finále začala proti světové šestce Jessice Pegulaové (30) výborně a vedla 6:1 a 2:0, ale náskok neudržela a prohrála 6:1, 4:6, 2:6. Američanka v prvním finále na majorech vyzve Bělorusku Arynu Sabalenkovou (26).
Karolína Muchová (© Profimedia)

Pegulaová – Muchová 1:6, 6:4, 6:2

Muchová, která nehrála od loňského září do letošního června kvůli zraněnému zápěstí, nedotáhla v utkání Pegulaovou nadějně rozehraný vývoj, kdy získala první set a v tom druhém vedla 2:0. Podruhé za sebou prohrála v semifinále US Open s Američankou, vloni nestačila na pozdější šampionku Coco Gauffovou.

"Byl to velmi těžký zápas. Přišlo mi, že jsem začala hodně dobře, všechno jsem trefovala do kurtu, kdežto ona byla nervózní. Šlo to lehce, ale věděla jsem, že to tak nebude pořád, proto jsem se snažila pořád hýbat a držet tempo. Pak jsem zkazila volej při brejkbolu na 3:0 a utkání se změnilo. Pegulaová začala hrát velmi solidně, já něco zkazila a zápas se otočil. Neudělala už pak moc chyb a hrála skvěle," řekla na tiskové konferenci Muchová.

Tenistka I. ČLTK Praha Muchová prohrála s Pegulaovou i druhý vzájemný duel. Před třemi týdny na ni nestačila na turnaji v Cincinnati. Dnes sice zahrála 34 vítězných míčů, doplatila ale na 40 nevynucených chyb. Nevyužila tak šanci dostat se do druhého grandslamového finále v kariéře a prvního od loňského Roland Garros.

Poslední českou finalistkou na US Open tak zůstává Karolína Plíšková. Ta bojovala o titul ve Flushing Meadows v roce 2016. Z českých tenistek vyhrála turnaj jen Hana Mandlíková v roce 1985.

Muchová zahájila utkání před zraky Martiny Navrátilové nebo Billie Jean Kingové sebejistě. Ve třetí hře odvrátila tři brejkboly a od stavu 2:1 povolila soupeřce už jen čtyři fiftýny. Získala zbývající čtyři hry po sobě a první set získala za 28 minut.

Statistiky utkání.Statistiky utkání. (@ Livesport)

Muchová zahájila utkání před zraky Martiny Navrátilové nebo Billie Jean Kingové sebejistě. Ve třetí hře odvrátila tři brejkboly a od stavu 2:1 povolila soupeřce už jen čtyři fiftýny. Získala zbývající čtyři hry po sobě a první set získala za 28 minut.

Také druhý set měla Muchová dobře rozehraný, díky brzkému brejku vedla 2:0. Pegulaová ale reagovala a čtyřmi hrami po sobě vývoj otočila. Česká tenistka srovnala, za stavu 4:5 ale čelila dvěma setbolům. První odvrátila, na druhý však udělala dvojchybu a Američanka vyrovnala. Muchová ztratila set poprvé na turnaji.

 

 

Před začátkem třetí sady opustila česká hráčka na chvíli kurt, úvod jí ale nevyšel. Pegulaová získala hned ve druhé hře brejk a utekla do vedení 3:0. Muchová se nevzdala a později dostala Američanku do několika těžkých situací, ta však všechny tři další brejkboly odvrátila. V osmém gamu si navíc za stavu 5:2 vypracovala vedení 40:0 a Muchová poslala na druhý mečbol míček do autu.

"Na konci prvního setu hrála neuvěřitelný tenis, takže jsem se vůbec nemohla dostat do rytmu," řekla Pegulaová. "Byla jsem úplně mimo, ani jsem nebyla nervózní. Pak mi ale pomohli fanoušci, napumpovali mě adrenalinem a já se chytila," dodala.

Navarrová – Sabalenková 3:6, 6:7

Běloruská tenistka Aryna Sabalenková postoupila podruhé za sebou do finále US Open. Turnajová dvojka v semifinále porazila na betonovém dvorci Arthura Ashe v New Yorku domácí Američanku Emmu Navarrovou 6:3, 7:6.

Šestadvacetiletá Sabalenková porazila turnajovou třináctku Navarrovou za hodinu a půl. Dvojnásobná vítězka Australian Open usiluje v New Yorku o třetí grandslamový titul a premiérový z US Open. Vloni nestačila ve finále na domácí Coco Gauffovou.

Sabalenková porazila Navarrovou podruhé ze tří vzájemných zápasů a navázala proti ní na letošní triumf z Roland Garros. Rodačku z New Yorku, která se do grandslamového semifinále dostala poprvé v kariéře, předčila v počtu vítězných míčů 34:13. Bělorusku nemuselo mrzet ani 34 nevynucených chyb. Do finále grandslamu se dostala počtvrté v kariéře.

Druhá hráčka světa Sabalenková získala první set díky dvěma brejkům. Ve druhé sadě sice zápas za stavu 5:4 nedopodávala, ve zkrácené hře ale získala od stavu 2:2 zbývajících pět míčků po sobě a utkání zakončila razantní smečí u sítě.

"Teď mi tu aplaudujete, ale to už je trochu pozdě," řekla s úsměvem Sabalenková směrem k fanouškům, kteří během zápasu podporovali její soupeřku. "Měla jsem až husí kůži, byla tu neuvěřitelná atmosféra. Emma hrála skvěle a jsem opravdu šťastná, že jsem tímhle těžkým semifinále prošla," doplnila Sabalenková.

Na finále bude nachystaná. "Jsem připravená, ať budu hrát proti komukoliv. Z lekce, kterou jsem tu dostala minulý rok, jsem se poučila. Doufám, že to zvládnu o trochu lépe než vloni," uvedla Sabalenková.

Výsledky US Open ve dvouhře žen


Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

90
Přidat komentář
paddy
smile
Navarro is now sixth player in the last 40 years to make the US Open semifinal without a single previous win in the US Open main draw, joining Steffi Graf (1985), Venus Williams (1997), Yanina Wickmayer (2009), Bianca Andreescu (2019) and Emma Raducanu (2021).
Reagovat
paddy
Top 10 Points smile

Karolina Muchova Top 10 Points | 2024 US Open
https://www.youtube.com/watch?v=1R_d2sEPjAw" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=1R_d2sEPjAw

Emma Navarro Top 10 Points | 2024 US Open
https://www.youtube.com/watch?v=1R_d2sEPjAw" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=1R_d2sEPjAw
Reagovat
paddy
Navarro

"In the second set, I felt I could push for a third, but I wasn't able to. It's crazy, two weeks ago, before it all started, I joked with my team saying my goal was to win a match here. Now, I'm leaving after reaching the semifinals and as a Top 10. It's a testament to all the hard work; I'm leaving with many positive things."

vtípek jí parádně vyšel smile smile smile
Reagovat
Preview.lover
Muchová hrála všechna grandslamová semifinále na hardu hned další den po čtvrtfinále. Jen v Paříži měla den volna.
Reagovat
Liverpool22
Hmmmm, to je zajímavá statistika. Muška potřebuje holt den pauzu, dát se fyzicky do kupy + podrobně probrat herní plán/taktiku.....
Reagovat
honza.khp
i když si na to nestěžovala tak si myslím že ty obtíže v QF nemohly úplně zůstat bez následků
Reagovat
Liverpool22
Jo, jo tohle byl taky jeden z faktorů. Prostě organismus byl oslabený, nestihla se dát do kupy......
Reagovat
muster
taky bylo divný, že skoro pořád hrála v poledne
Reagovat
paddy
Sabalenka

smile
5. hráčka, která dosáhla finále AO a USO v jednom roce aspoň 2x za sebou (po přechodu AO na hard; 1988)
Graf 1988-90
Seleš 1991-92
Hingis 1997-99
Azarenka 2012-13

smile
Mezi aktivními hráčkami nejvíce finále GS na hardu (4x) po Azarence (5x)

smile
Již 28 GS vítězství na hardu v řadě nad soupeřkami mimo top 10
Před ní Azarenka 29x AO 2012-14

smile
Od loňského AO je 26-1 (23x 2:0) na GS hardu (jediná prohra loni s Gauff)
Reagovat
paddy
Pegula
"There were many moments where I didn't want to keep playing tennis"

smile
Teprve 4. hráčka v Open éře, která dosáhla všechna 3 finále North America swing (Kanada, Cinci, USO)
1970 Casals prohrála všechny tři
1973 Goolagong vyhrála Kanadu a Cinci
2013 Serena vyhrála Kanadu a USO
2024 Pegula vyhrála Kanadu; USO ???

smile
3. žena v Open éře, která vyhrála SF po prohře 1:6 v 1. setu
2004 Kuznetsova vs. Davenport (finále výhra nad Dementieva)
2020 Azarenka vs. Serena (finále prohra s Osaka)
2024 Pegula vs. Muchová (finále vs. Sabalenka ???)

smile
Nejstarší Američanka, která postoupila do finále GS (30r 193d)

pokud získá titul tak bude druhou nejstarší po Pennetě (33r 199d; USO 2015)
všechny zbývající hráčky měly méně než 30r při zisku 1. titulu

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Grand_Slam_singles_champions_in_Open_Era_with_age_of_first_title
Reagovat
Fandina
Karolína na Radiožurnal Sport řekla, že od druhého setu od neproměněného BB na 3:0, neměla Pegulu nechat hrát její hru a sama měla být víc útočná.
Reagovat
com
pozdě bycha honiti smile
Reagovat
honza.khp
tak mně připadalo že se o to i snažila ale prostě už na to postupně neměla sílu ... myslím že i poměry W/UE 34/40 u Káji a 17/22 u Jess ukazují kdo se snažil o aktivitu
Reagovat
lars
A nekecas ?
Reagovat
Fandina
https://sport.rozhlas.cz/zapas-mi-proklouzl-mezi-prsty-mrzi-tenistku-muchovou-prohra-v-semifinale-us-open-9307355
Reagovat
tommr
Karolína obhájila loňské semifinále a zůstane tudíž v žebříčku v první stovce na 53.místě ...
Od teď až do začátku travnaté sezony v příštím roce ale neodehrála loni ani jeden zápas a tak si bude za každou výhru na turnajích připisovat body do žebříčku. Už se těším jak poletí žebříčkem nahoru ...
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
honza.khp
hodilo by se do 24. místa do AO
Reagovat
tommr
já doufám že na AO už bude minimálně v top-20 ...
Reagovat
tommr
Karolína je sice skvělá hráčka ale není to šampionka jako byla třeba Petra Kvitová. Proto má na kontě jen 1 titul z MM turnaje zatímco Petra jich má 31 včetně 2 GS ...
Proti Pegule začala ve velkým stylu a až do stavu 6:1 2:0 40:30 hrála téměř bezchybně. Pak ale přišel jeden pokaženej volej a její hra se začala rozpadat. Sice si i tak vytvořila spoustu šancí (ve druhým setu mohla soupeřku brejknout dvakrát, ve třetím dokonce třikrát) ale už je nebyla schopná proměnit ...
Celkově ale Karolína odehrála dobrej turnaj a SF po tak dlouhý zdravotní pauze je velkej úspěch ...
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. Je to hrozná škoda a nevyužitá šance. Pokud by prohrála cca 2x 2:6, tak si člověk řekne: OK Peggy byla lepší a Muška na to neměla. Třeba Bára občas dostane "nakládačku" od Aryny a soudný fanoušek uzná, že soupeřka byla lepší. Jenže dnes v noci měla Muška zápas jasně v rukách a Peggy byla úplně mimo, v zápase nebyla, neunášel tíhu okamžiku, stačilo jí dorazit.....Navíc Muška mohla jít do trháku dvou brejků, kdyby dala na 3:0. Bohužel se to vše zvrtlo těsným volejem
Reagovat
tommr
jj takovýhle smolný porážky bolí mnohem víc než jasný nakládačky. A letos jsme si bohužel těch proher ze skvěle rozehranejch zápasů užili od našich hráček opravdu hodně ...
Reagovat
A211
Tenis je prostě v tomhle velká svině zdá se že je hotovo, hotovo jel až po posledním vítězném míči.Myslim si že Karolíně M došla šťáva, chyby se dělají když už nejdou nohy .
z
Reagovat
jih
A ještě urvala bronz na olympiádě...ta Petra. Jó, to byly časy.
Reagovat
aape
Petra byla čistokrevná šampionka, Karolína je tenisová umělkyně, ale zase nemá hlavu šampionky bohužel
Přišlo mi trochu předčasné Karolínu vidět jako vítězku, jak ji tu už všichni viděli, i když by si to zasloužila
Reagovat
A211
Naprostý souhlas, Petra K ne nadarmo vyhrála tolik velkých turnajů.
Reagovat
Liverpool22
Přidal bych ještě Báru. Jen pro srovnání Petra hafo výher + 2x W. A pak Penko 27let, Bára 28 let a obě výhry jak v singlu, tak v deblu + mají GS titul. Muška také 28 let - tedy stejná generace a pouze 1 titul. To už o "čemsi" vypovídá. Takže Muška potřebuje zapracovat hlavně na mentální stránce a v závěrech turnajů "cosi" změnit
Reagovat
lars
A nekecas ?
Reagovat
Liverpool22
Herně na GS určitě má, hraje parádní a kreativní tenis alá Brazílie a taky už jsem jí viděl s pohárem. Jenže v závěru GS nezvládá BIG míče, volí špatná řešení a zbytečně hraje na krásu podobně jako Brazílie v 80letech v éře Zica, Socratese, Juniora......, kdy na MS 1982 či 1986 hrála Brazílie super fotbal, ale "umřela" vždy na krásu s Italama či Francouzema
Reagovat
Klenot_mezi_muzi
Muchova jede bomby...tak urcite.
Reagovat
Mantra
Klenot mezi muži.
Tak určitě.
Reagovat
Krisboy
Ano, jede. Porážka v SF gs se skvěle hrající světovou šestkou na tom nic nemění, ty Nulo_mezi_muzi.
Reagovat
bardunek666
Semifinále je ohromný úspěch a ještě větší je, že Kája řekla, že je zdravá. To je nejdůležitější. Postup by byl samozřejmě neuvěřitelný, ale u Mušky považuji za větší úspěch, že vůbec hraje.
Ve finále to přeji oběma, asi víc Jess, Arynka bude mít ještě své šance. :)
Reagovat
Maisterstich
Ubohý český gaučový tlustý povaleči tu budou psát něco o něčí vítězný mentalitě. To, že ji nemáte vy neznamená, že ji nemá Karolína.
Reagovat
darek.vrana
Co tady melete o kolapsu? Muchová hrála fantasticky, nevím, jestli jsem vůbec někdy viděl takhle kvalitní ženský zápas. Pegula se neskutečně zvedla a předváděla skvělý tenis. Pak už Karolíně nedala zadarmo ani balón a ani její stále vynikající výkon bohužel nestačil.
Reagovat
honza.khp
přesně tak ... Karolína se snažila být aktivní, nic jinýho jí nezbývalo a to že dělala chyby, to k tomu prostě patří
Reagovat
Liverpool22
Muška hrála fantasticky v 1. setu a na začátku 2. setu - to byl tenis z jiné galaxie. Peggy byla na ručník - byla nervní, pomalu netrefila kurt. Pak se vše otočilo tím volejem. Nicméně v globálu to z mého pohledu nebyl kvalitní zápas - stačí se podívat na statistiky Peggy 17 vítězných míčů proti 22 chybám. Muška také negativní statistika 34:40. Takže spíše to byl zápas, kde bylo hodně krásných momentů, hrálo se ve vlnách......., ale celkově mi přišlo kvalitnější 1 SF. Aryna 34 vítězných míčů a 34 chyb. Emma to měla tuším 13:13.
A závěr je, že je to vše otázka vkusu - každému se líbí něco jiného. Já si pod pojmem BIG zápas či kvalitní ženský tenis představuju to, že převažují vítězné údery což 1 SF částečně splňovalo zatímco v zápase naší Mušky tam bylo mnoho propadů, ani jedna neudržela vysoký level celý zápas. Aryna taky zaváhala, ale vyhrávala ve 2. setech, klíčové momenty zvládla zatímco naše Muška nikoliv.
Reagovat
Ereinion
Souhlas, kolaps to nebyl, nicméně prostě dovolila Pegule vrátit se do zápasu. U toho klíčovýho voleje měla hrát stopball, měla to sice trochu na dlouhou ruku, ale pro ni nic těžkého. Místo toho hrála dlouhej volej, kde Pegula stejně byla, navíc do autu. Zajímavý bylo, že hned po tom mjomentu komentátoři říkali, že tohle může být ten moment, kde se to otočí a taky to tak bylo. Ve WTA vedení o brejk nic neznamená a přelivy momenta kdy jedna hráčka vyhraje 4-5 her po sobě a pak zase naopak jsou na denním pořádku.

Ale i tak super výsledek, hlavně ať vydrží zdravá
Reagovat
Sinuhet1
Pegula ted hraje fantasticky, a to nebyla zadna nahoda ze vyhrala....
Reagovat
com
No kdyby si Muchova nezapomnela klice, tak by ty dvere do finale otevrele smile
Reagovat
Liverpool22
Vše rozhodl ten těsný volej za stavu 2:0 a 40:30. Muška měla Peggy na lopatě, ale prostě jí nedokázala dorazit
Reagovat
tommr
jj to byl bod zlomu v utkání. Mušku to nahlodalo zatímco soupeřka se chytla ...
Reagovat
honza.khp
byl to velmi kvalitní zápas se skvělými výměnami, Pegula není žádný béčko a nevzdala to a chovala se velmi sympaticky ... je to škoda, chybělo málo, ale přejme si jen ať je Muška nějakej čas zdravá a rozdává radost krásným tenisem
Reagovat
Serpens
Bohužel, objevuje se tu mnoho názorů, že Muška není vítězný typ... dá se s tím souhlasit, ono i v tom finále French Open několikrát neudržela brejk, včetně toho v rozhodujícím setu, dneska zase to nedotáhla... Ale jak už bylo řečeno, tak rychle po zranění je to skvělý výsledek. Na GS titul to však asi bude chtít trochu štěstí na soupeřky, tak jako Maky ve Wimbledonu.
Reagovat
horska.kraslice
Až na to, že Maky Pegulu ve Wimbledonu porazila.
Reagovat
Mony
Tam zase stáli Svatí při Maky
Reagovat
honza.khp
Pegulu tam rozhodilo přerušení a zatažení střechy
Reagovat
com
smile
Reagovat
kolapse
Kvalitní collapse
Reagovat
hanz
Klasická Muchová, na ni nemá cenu se v závěrečných kolech dívat, protože si člověk může být jistý kolapsem (viz FO, mix OH aj.), za který může sama (nikoliv výjimečná hra soupeřky). Její ,,parádičky" jsou možná hezké na oko, ale v současném tenise na škodu a zápasy nevyhrávají. Často podcení situace a soupeřky.
Nu, ale což, jestli má prohrát teď, nebo ve finále (i když má se Sabýskem lepší bilance - ale neustála by to tak jako tak), tak je to lepší nyní, Pegýsek si svůj hořký kalich vypije do dna, nevěřím, že Sabýska přechytračí, na to chytrou hru nemá a do hry se při returnu moc nedostane. Mějte se a užívejte slunečné dny
Reagovat
Dobry-den
Gratulace. smile
V podání Mušky i ten kolaps vypadá velice elegantně.

Taky se tu s dovolením vybleju , ale kritizovat ji nebudu. Ona sama ví nejlíp, že to ukázkově dodrbala.

Tak zas příště.
Reagovat
hanz
Ví, vždyť už to takhle zmákla víckrát.
Reagovat
com
No sice sem nevidel, ale jak tak ctu, tak jestli tam zacala delat blbinky a spis machrovat nez se soustredit, takze takova nase Džabérka č. 2 ?
Reagovat
honza.khp
zkazila jeden dva balony kterými by asi Pegulu dorazila, ta se chytla, Muška musela víc riskovat a přestali jí to tam padat jako v prvním setu
Reagovat
hanz
Tak tak, ta taky žádnej GS nevyhraje, páč si ty její machrovinky neodpustí...
Reagovat
Otmar
Zkraje roku jsme se tady dohadovali, kdy a v jakém stavu se Muška vrátí na turnaje či jestli vůbec. Myslím, že kdyby tehdy někdo napsal, že bude hrát semifinále US Open, bude se pochybovat o jeho duševním zdraví. A ona ho dneska hrála!!! Prohrála, asi i blbě....ale snad na ni nebudeme láteřit...proboha proč? Ukazuje, jak krásný tenis může být a svým pojetím tenisu většinu z nás těší. Taky bych byl radši za finále....ale ona jenom prohrála jeden zápas, nic víc, nic míň. Patří jí poděkování, uznání a víra, že nás bude bavit i dál a že bude zdravá, což jí z plna srdce přeji!
Reagovat
Mony
Ono na to finále moc nechybělo. Ten výsledek je hodně krutý. Jess už to prostě do třetice proti Češkám ve smolných velkých zápasech zvládla(S Maky loni ve Wimblu a s Kvitovou v Miami)
Určitě to byl Mušky nejlepší prohraný zápas, možná nejlepší vůbec. I to finale FO s Igou bych dal níž, protože bylo vidět, že tam ta atmosféra na ní dolehla při brejku ve 3.setu..Tady po brejku ve 2.setu to nebylo o mentálním kolapsu, ale o vzdoru Peguly, která tam Nahoře asi měla i větší zastání. Nepřipadá mi, že by ty Bigpointy měla Muška hrát nějak jinak. Odvaha tam znát byla, jen to tam nepadalo.
Reagovat
Otmar
Víte, teď jsem se ze záznamu díval až do stavu 2:1 ve druhém....dál se podívám někdy jindy. A koho už přešlo zklamání, tak musí uznat, že to byl ze strany Mušky tenis z jiného světa...nevím, jestli jsem od ní někdy viděl něco lepšího nebo vůbec kdy. Až uvidím zbytek, zkusím pochopit, co se stalo. Ten tenis v ní prostě je a k vítězství na GS je třeba i trochu štěstí....třeba ten nešťastný volej ve 3. gamu.
Reagovat
Mony
Prostě Pegula víc vzdorovala, jako zeď.Ten level Mušky z 1 .setu, kdy to jelo, jak nůž máslem, se nedal udržet.
Ta nejtěžší zkouška přišla právě od toho stavu 2:1 ve 2.setu...Já na rozdíl od jiných tvrdím, že v ní nepropadla...jen prostě není ta nejlepší na světě.
Reagovat
honza.khp
mám na to stejnej názor
Reagovat
Mony
FO s Igou ve finále si trochu sama prohrála, tam malé obavy a nejistota znát byly, tady ji soupeřka přinutila k něčemu, na co asi ještě nemá, možná tak s trochou více štěstí.
Reagovat
Mony
Já si pamatuji Pegulu před pár lety, tam v těch velkých zápasech ten klid, sebedůvěra a síla chyběly. Teď se stačí podívat na ten její tým v lóži a běhá mráz po zadech. Určitě má na to ,aby si zaplatila to nejlepší ,co je k mání.Tihle borci ji nenechají hrát s nějakými slabinami..I Muška si ale zaslouží plácat po ramenou. Skvělé SF
Reagovat
Mony
Tohle asi mělo jít o trochu níže, ale to je jedno
Reagovat
honza.khp
bylo to o jednom dvou míčích aby ji dorazila, ale ta úroveň se nedala udržet ... Pegula je vzor solidnosti, bylo jen otázkou času kdy se chytne ... ten tenis byl vynikající, Pegula šla furt nahoru a Muška riskovat musela, jen jí to tam podalo míň než na začátku, kdyby neriskovala tam jí Pevula tou solidností smázne
Reagovat
Mony
Taktak..už se prostě nedařilo dominovat svojí hrou , spíš se hrálo podle not Peguly od BL. Ta si navíc i na Bigpointech dokázala pomoci servisem..Tedy žádný kolaps, jak by se mohlo zdát. Prosťě skvělá soupeřka, která dokáže zabrat v pravý čas a stojí při ní Svatí.
Reagovat
Vlk-v-trave
I to finale FO s Igou bych dal níž, protože bylo vidět, že tam ta atmosféra na ní dolehla při brejku ve 3.setu.

Já asi ne,,, ale spíš z důvodu, že nevím, jestli se to dá vůbec srovnat, jak máš na antuce na druhé straně tu, která by si nechala pro fiftýn koleno vrtat a v Paříži dost dominuje... a také do toho finále Karolína dorazila slušně doražená po celém turnaji a epickém zápase se Sabalenkou... to se všechno sbírá...
Reagovat
aligo
Ještě že titulek nezní: Muchová dobombila.
Nebo: Muchová už nejede bomby
Reagovat
lvicek
A co Muchova vybouchla? (omluva Musce, ale to se proste nabizi ;) ).
Reagovat
Mony
Nedobouchla
Reagovat
Krisboy
Škoda, ale i tak odehrála skvělej turnaj.
Nejlepší česká tenistka smile
Reagovat
Liverpool22
Prohra Mušky znamená, že Bára má 100% jistotu TM a o 7. místo se popere Zheng, Navarro, Collins.....
Reagovat
A211
Podle mě K.M. postupně docházela šťáva.
Reagovat
miros
Neskutečná trubka ta Muchová, s teď bude zase marodit minimálně půl roku.
Reagovat
Random33
Ano. Misto podekovani za super turnaj toto. Kazdej je holt nejakej
Reagovat
Liverpool22
Dnes velké zklamání Muška začala výborně a v 1. setu to byla jízda. Naopak Peggy byla od začátku hodně nerví, nezvládala tíhu SF a byla na ručník. Vše se zlomilo za stavu 2:0, kdy Muška mohla jít do vedení 3:0 jenže začala blbnout, možná vše i trošku podcenila, dělala parádičky, pokazila volej.....a psychologie zápasu se totálně změnila. Peggy se chytla a naopak Muška začala kupit chyby. Je to hrozná škoda a velké zklamání jelikož si Muška zápas prohrála defacto sama, kdy naprosto neškodnou a hratelnou Peggy posadila do sedla.
Muška jen potvrdila, že není vítězný typ, nemá v sobě zabijácký instinkt jako např. Bára, Kvítí, Šarapka, Aryna......Jeden vyhraný titul v 28letech o čemsi vypovídá. Holt musíme čekat až dozraje mladá Linda, která v sobě zabijácký instinkt má
Celkově může být Muška spokojená SF je úspěch, ale prostě zůstane hořká pachuť jelikož bylo na lepší výsledek a Peggy dnes byla hodně hratelná - Aryna by dnes Peggy smázla 2x 6:1 a nebylo by co řešit
Reagovat
Mony
To uvidíš v sobotu
Reagovat
Liverpool22
V sobotu to může být zase jiný zápas. Záleží jak moc bude Peggy nervní
Reagovat
tommr
taky to tak vidím. Muška je sice skvělá hráčka ale není to šampionka jako byla třeba Petra Kvitová ...
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
jih
Hmmm, Linda.smile
Reagovat
zfloyd
Muška nejdříve asi myslela , od 2:0 že jí tam padne všechno , , no a pak tak moc chtěla , že začala sekat jednu chybu za druhou , a třetí tam už zapůlsobily asi nervy , , je to škoda , už jí není dvacet a nevím jestli se se taková šance ještě naskytne , no snad jo , hraje krásný pestrý tenis , jako žádná jiná
Reagovat
Liverpool22
Možná vše i trošku podcenila, myslela si, že Peggy v pohodě přejede. Je to velká škoda jelikož šance na titul byla velká - vše je pryč a roky utíkají
Reagovat
Mony
Ale i na ten zápas o bronz s Emmou se těším.
Reagovat
jih
Reagovat
Mony
Ale hodil by se, ne?
Reagovat
jih
Brambor už bylo dost na olympiádě...
Reagovat
tommr
taky mě kolikrát napadlo jestli by se na GS nemoh hrát i zápas o třetí místo podobně jako na OH ...
Reagovat
turista
Proč? To nemá žádný smysl.
Reagovat
tommr
Aby se hrálo víc zápasů. O víkendu se na GS hrají jen finále tzn. jeden zápas v sobotu a jeden v neděli ...
Reagovat
Liverpool22
Bylo by to zajímavé, ale v tenise je to podobné jako v cyklistice, kde platí heslo: Vítěz bere vše. 2. místo v etapě na Tour de France také nikoho nezajímá
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist