Muchová je už na třetím grandslamu v semifinále! O finále na US Open si zahraje s Gauffovou

6. 9. 2023, 02:57
Aktuality 113
US OPEN - Karolína Muchová (27) ve svém prvním čtvrtfinále na US Open přehrála jednoznačně 6:0, 6:3 Rumunku Soranu Cirsteaovou (33) a potřetí v kariéře a na třetím různém místě postoupila do semifinále grandslamu. O druhé velké finále si finalistka letošního Roland Garros zahraje v odvetě za nedávné finále v Cincinnati s domácí Coco Gauffovou (19).
Karolína Muchová (© AFP)

Kariéru Karolíny Muchové brzdí časté zdravotní potíže, letos ale její tělo i díky dennodenní spolupráci s fyzioterapeutem a kondičním trenérem v rámci možností drží a olomoucká rodačka prožívá životní sezonu.

Ještě před rokem figurovala ve světovém žebříčku až ve třetí světové stovce, letos ale na 13 ze 14 akcí vyhrála vždy minimálně jeden zápas, na French Open se i díky skalpu světové dvojky Aryny Sabalenkové dostala poprvé do finále grandslamu, v Cincinnati postoupila poprvé do finále podniku WTA 1000 a nyní už na US Open hraje svůj první turnaj v roli hráčky TOP 10.

Zatímco v předchozích dvou letech ve Flushing Meadows neuhrála ani set, letos i díky příznivému losu skolila již pět soupeřek. Po Storm Hunterové, Magdaleně Frechové, Taylor Townsendové a Xinyu Wang si při premiéře ve čtvrtfinále US Open poradila také se Soranou Cirsteaovou.

O šest let starší Rumunku, přemožitelku Jeleny Rybakinové či Belindy Bencicové, přestřílela na vítězné údery 31:12 a po hodině a 38 minutách hry ji přehrála 6:0, 6:3. V pátém vzájemném střetnutí vyhrála počtvrté a připsala si 10. výhru z posledních 11 utkání.

Muchová měla do večerního duelu na stadionu Arthura Ashe povedený nástup. Hned v úvodu sebrala světové třicítce dva servisy a sama odvrátila v dlouhém čtvrtém gamu devět brejkbolů. Poté již nedala Rumunce další příležitost a nadělila jí za 43 minut kanára.

Cirsteaová na začátku druhého setu zabojovala a získala brejk na 2:0. Muchová ale ihned zareagovala a srovnala. Před začátkem sedmého gamu trenér Emil Miške Muchové poradil, aby po druhém servise soupeřky útočila. Česká tenistka ho poslechla a získala vzápětí další brejk. Utkání později ukončila prvním využitým mečbolem.

"Je to sladké vítězství. Tenhle stadion je pro mě neuvěřitelný, děkuju každému fanouškovi za podporu. Hodně mi dnes v těžkých chvílích pomohlo podání a jsem ráda, že se na něj mohu spolehnout," usmívala první česká semifinalistka od roku 2016 (Karolína Plíšková) Muchová, jež se může stát historicky první českou vítězkou US Open.

Ve hře jsou navíc stále dvě české naděje. Ve středu bude o postup do semifinále usilovat ještě vítězka letošního Wimbledonu Markéta Vondroušová, která vyzve domácí Madison Keysovou.

"V Česku jsme hodně soutěživé a máme velkou konkurenci, ale navzájem se podporujeme. Markéta tu bude hrát čtvrtfinále zítra a jsem za ni moc ráda. Je to skvělé, že se navzájem posouváme," řekla Muchová. Postoupit do semifinále French Open a US Open během jedné sezony dokázala jako teprve druhá Češka po Heleně Sukové (1986).

Po Australian Open 2021 a Roland Garros 2023 je v semifinále grandslamu potřetí v kariéře. O vyrovnání svého maxima z letošní pařížské antuky si zahraje s domácí světovou šestkou Coco Gauffovou, americké teenagerce a finalistce loňského French Open může oplatit srpnovou porážku z finále v Cincinnati.

"Ona je úžasná hráčka, má za sebou domácí publikum. Bude to těžký zápas. Teď si chci užít tohle vítězství a připravit se na super těžkou bitvu proti Coco. Věřím, že s trenérem na ni něco vymyslíme," dodala světová desítka Muchová, která má jistý posun minimálně na 9. místo. Po turnaji může být teoreticky i pátá.

Také její příští soupeřka byla ve čtvrtfinále suverénní, Gauffová deklasovala přemožitelku světové jedničky Igy Šwiatekové Lotyšku Jelenu Ostapenkovou 6:0, 6:3 a svou parádní bilanci během letošního US Open vyšperkovala už na 16:1. V uplynulých týdnech poprvé vyhrála podnik WTA 500 (Washington), WTA 1000 (Cincinnati) či až na osmý pokus porazila Šwiatekovou.

Muchová má zatím na kontě čtyři finálové zápasy, dosud jediný titul slavila v roce 2019 na 'dvěstěpadesátce' v jihokorejském Soulu.

• US OPEN 2023 •
USA / New York, tv. povrch, 65.000.020 dolarů
úterní výsledky (05. 09. 2023)
• Dvouhra žen - čtvrtfinále •
Muchová (10-ČR) - Cirsteaová (30-Rum.) 6:0, 6:3
Gauffová (6-USA) - Ostapenková (20-Lot.) 6:0, 6:2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

113
Přidat komentář
hanz
Jsou strýmy na mladý z USOP?
Reagovat
GaelM
Bohužel ne.
Reagovat
Pergolek
Mám dotaz na zdejší chujomety, kteří všude byli a všechno znají. Kdy bude tenisportal konečně mobilní?
Reagovat
GaelM
NIKDY! NEBO NAVŽDY! smilesmile
Reagovat
vavrinec
Tenisportál je pořád mobilní. Jen v některých prohlížečích nezařezává do sloupků. Nejlíp funguje asi v Opeře.
Reagovat
tommr
Karolína včera odehrála 50.letošní zápas s bilancí 38 výher a 12 porážek ...
A protože sezona ještě není zdaleka u konce tak se dá předpokládat že letos odehraje víc zápasů než za poslední 3 roky dohromady (v roce 2022 odehrála 23 zápasů, v roce 2021 28 zápasů a v roce 2020 15 zápasů) ...
Reagovat
bobisek7373
Přečetla jsem fajn komentáře,jediné co mi vadí jsou infantilní přezdívky např.korýsek,slůně klíče etc.Většinou to píšou chlapi,tak co se divím smile
Reagovat
elsky
Že jo, bobísku?smile
Reagovat
Krisboy
smile
Co taky čekat od člověka, kterej rád čte Fulnekovy výblitky? smile
Reagovat
annah
Korysek je opravdu strašné, ale Klíče mi přijdou docela vtipné, když je to doslovný překlad.
Reagovat
Drzymalski
Mujica, Vřeštidlo, Šulič...smile
Reagovat
hanz
Vysvětlivka pro bobíska/bobískovou - Korýsek = malá Kori, Sloane = Slůně, Keys = v překladu Klíče... to je přeci pochopitelné...smile
Reagovat
Liverpool22
smile smile smile
Reagovat
Drzymalski
Wozejk, Penko... proč ne. Když mohou ligoví trenéři používat v rozhovorech přezdívky či spíše zkomoleniny jmen svých hráčů, proč ne tady a teď? A blbí redaktoři to papouškují ve svych textech. Koli, Frýďas, Bóřa, Šíňas, Klimič... přeborník na to je Hapal.
Reagovat
Mony
Viděl jsem zápas s Coco s Muškou v Cincinnati a tam hrála Muška mnohem hůř, než včera. pokud se jí podaří zopakovat tento výkon ze včerejška, tak myslím, že má velkou šanci
Reagovat
elsky
Taky bych řekl, kurz 2,66 stojí za pozornost
Reagovat
Haitik
Tak komedie o vybrání místa konání turnaje mistryň pro letošní rok pokračuje.. :D Nyní se prý horkým favoritem stalo Mexiko, konkrétně město Cancun.

https://twitter.com/jon_wertheim/status/1699167079575048395?t=VYdN3UBqI6qDiZ9DrG07hg&s=19

No nevím, lepší než teda SA, ale škoda, že teda asi nevyjde ta Ostrava :-(
Navíc v té hale, která se v Cancunu nabízí, tak je prej 29. 10 a 4.11 již nějaký koncert.. Tak jak to udělají, jestliže to tam fakt bude?

Ale to už začíná být směšný, ten turnaj je už příští měsíc a stále neví kde to bude..
Kdežto ATP už dávno prodává lístky atd.
Reagovat
boyarddor
Hlavně je divný pořadí turnajů:

USA - Guadalajara - Asie - případný Cancun - Sevilla

To je opravdu zvláštní se vracet po dvou týdnech zpět...
Reagovat
boyarddor
A ano, ty koncerty tam jsou taky divný. Cancun měl být údajná záloha kdyby se nic nevybralo, ale nejspíš si tam někdo mezitím naplánoval koncert, tak asi WTA hledá dál...

Stále si tak myslím že jsme furt ve hře, jelikož jsme nejblíže Španělsku a taky jsme po cestě z Asie.
Reagovat
paddy
v r. 1974 tam boxovali i Ali s Foremanem smile

jako host má přijet Kong smile
Reagovat
arvncr
A další rok v Manile jako Ali vs. Frazier.
Reagovat
Krisboy
A další v Reykjaviku jako Reagan s Gorbim.
Reagovat
Sinuhet1
Nevim jestli to tu nekdo psal, ale to ze gauff hrala jako prvni bylo tim, ze si o to zazadala. Puvodne mela hrat v poledne v tom hicu muska, i kdyz nechtela....
Reagovat
Mony
Pořadí zápasu je v právu pořadatelů a nikdo jim Nemůže vyčítat, že kalkulují. Oni rozdávají velké peníze,tak mají taky nějaké práva.
Reagovat
GaelM
Logicky chtěli mít hlavní domácí favoritku v "prime time". Ale od Gauff logický krok, ve vedru měla proti Ostapence výhodu a zároveň bude mít delší čas na odpočinek. To se jí hodí, protože kromě singla hraje pořád ještě i debl.
Reagovat
Otmar
Navrhuji uspořádat finále oddílového přeboru ČLTK Praha v kategorii žen v New Yorku...pravda, trochu se to prodraží, ale co už:" zřejmě slušný oddíl, ne?"smile
Reagovat
NovacekTP
smilesmile
Reagovat
horska.kraslice
smilesmile
Reagovat
makro99
https://sport.aktualne.cz/tenis/us-open/karolino-delas-si-legraci-muchova-oslnila-ameriku-pise-se-o/r~a4ef4b264c7711eea9eeac1f6b220ee8/
Reagovat
victim
Mě tam zaujala ta výměna na videu.Kdyby byl člověk nezaujatý ocenil by více Karolínu nebo vynadal Soraně?
Reagovat
makro99
Já myslím, že zrovna ti Američani by mohli být v tomto zápase relativně nezaujatí :) Ten volej Sorany IMO vůbec nebyl špatnej, naopak..
Reagovat
victim
No právě.To je na tom to nejzajímavější.Dostala Karolínu do situace kdy měla jen jednu herní variantu a takhle s tím naložila.V jejím věku musela takových výměn hrát stovky.
Reagovat
vavrinec
No, většina hráček by to asi taky vrátila, ale jako nalitý balón na finální volej. Soraně bych to nevytýkal, neudělala to špatně.
Reagovat
victim
Nadhodil jsem to právě proto,že mám ať už oprávněný nebo neoprávněný pocit že v těchto situacích téměř vždy hráči/ky volí křižný úder (vlastně jediný možný) a uspějí jedině proto že je soupeř/ka ve špatném postavení.Zajímalo by mě jestli na to není nějaká statistika.
Reagovat
elsky
No nevím.. kolik takovýchhle doběhnutí s vrácením do protipohybu jste viděl? Občas Nadal, ten měl tu pazouru hodně silnou, Djoker možná..
Reagovat
Krisboy
Napadl mě taky Nadal a jeho pověstný banán. Jinak je určitě jednodušší hrát křížem, připadně lobovat.
Reagovat
victim
Mám na mysli právě situace kdy už vlastně žádná jiná varianta než ten kříž není.Je mi jasné,že rozpoznat jestli už je soupeř v takové tísni že jinou variantu nemá je umění.
Reagovat
victim
Odhadem pár desítek?Ne samozřejmě do detailu ale obecně.Jeden hráč pod tlakem dobíhá a soupeř v tu chvíli v postavení kdy nejde na kříž ale stojí přibližně uprostřed.
Reagovat
Krisboy
Ocenil Karolínu.
Reagovat
Blondie
Paráda! Hrozně bych Mušce přála titul, zasloužila by si ho smile
Reagovat
aligo
A mohla by si o něj zahrát s Markétou smile
Reagovat
Blondie
Třeba, ale držela bych pěsti Mušce, ať má velký úspěch i druhá skleněnka smile
Reagovat
makro99
já myslím, že to k tomu Grand finale nezadržitelně směřuje někde od Dubaje :)
Reagovat
Blondie
Nedočkali jsme se u Peti a Karo, tak... :D
Reagovat
NovacekTP
smilesmilebudeme doufat
Reagovat
darek.vrana
Tak zase Markéta by mohla útočit na nekalendářní GSsmile.
Reagovat
NovacekTP
smile
Reagovat
horska.kraslice
Finále Muška vs Maky by bylo prostě úžasné, to bych strašně ráda viděla. Ale nevěřím, že Maky do finále dojde, protože získala předchozí GS a dojít do finále dalšího GS, k tomu je potřeba i 100% zdraví, a to Maky bohužel!!!!! nemá. V tomto případě na zázraky nevěřím......
Nedávno jsem zde dávala odkaz na článek, že od roku 2016 je Maky první GS vítězkou, která hned v dalším GS došla do čtvrtfinále. Takže Maky už má bohatě splněno. (Mimochodem, tou hráčkou, kteří se to podařilo v roce 2016, byla Serena).
Reagovat
tommr
rekordy jsou od toho aby se překonávaly. Uvidíme s jakou dneska nastoupí Markéta. Pokud jí ruka dovolí hrát naplno tak bude mít velice slušnou šanci na postup semifinále. Keysová není neporazitelná ...
Reagovat
horska.kraslice
No právě. Myslím, že ruka jí dnes nedovolí. Za jiných okolností by určitě na Mad něco vymyslela, ale když to ruka nedovolí zrealizovat, tak prostě šance není.smile
Reagovat
arvncr
Neplatí ten "rekord" jen pro USO? Protože Osaka vyhrála USO 18 a pak hned AO 19 (kombinaci USO + AO zopakovala i v roce 20/21, ale tam bylo mezitím odložené FO).
Reagovat
Drzymalski
Taky si myslím. A nejen Osaka. Určitě jich bylo více.
Reagovat
turista
Já taky.
Reagovat
baba
no a když zázrak, tak dokonalý, Maky, čiň se !!!
Reagovat
NovacekTP
smile až na ten loket
Reagovat
mendrit
Na turnaj mistryň to vypadá na účast Karolíny i Markéty, které jsou aktuálně na 7. a 6. příčce.smilesmilesmile
Reagovat
horska.kraslice
Nezakřiknout.
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
annah
Nechapu, co se píše v článku: že diky skalpu Igy se letos Muška dostala do finale FO. Vzdyt Iga ten turnaj vyhrala, ne?
Reagovat
annah
Tak už opraveno.smile
Reagovat
makro99
škoda :/ když už, tak bych to opravil "skalp budoucí světové jedničky"...
Reagovat
Otmar
Viděl jsem teď ráno ze záznamu, v klidu a bez nervů. Kromě několika fenomenálních míčků jsem obdivoval, jakým způsobem Muška ovládla dění na kurtu...ona určovala tempo hry, tempo výměn, střídání na lavičkách...vše fungovalo, jak chtěla ona. A to všechno rozhoduje o výsledku. O její hlavě nepíšu, ta teda jede naplno, ví, o čem tenis je. Teď je hodně nahoře a tam už pořádně fouká.smilesmile
Reagovat
Nenela
Odkud mas ten zaznam? Taky bych se podivala smile
Reagovat
Otmar
Nahrávám si noční program Eurosportu přes Vodafon na tablet, o jiném záznamu nevím, zkuste YT....někdy se podaří!
Reagovat
Liverpool22
Na youtube je zatím jen krátký sestřih co je tady na TP, ale časem tam vždy hodí delší - je třeba trpělivě čekat viz. zápas Muchové s Wang, kde je sestřih cca přes 20minut smile
Reagovat
uztoje
je to bez komentáře, dole je třeba dát continue to video a nejsem robot, pak možná vyskočí jedno dvě okna a mělo by to jet.

https://powvdeo.lol/czr1y6wz2936
Reagovat
Liverpool22
smile super - je potřeba se proklikat, ale běží to. Až budu mít někdy čas juknu na to znovu smile
Reagovat
farr
Eurosport.com za pár kaček full servissmile.
Reagovat
Liverpool22
Ano - je potřeba, aby Muška udržela tento VYSOKÝ LEVEL ještě 2 zápasy smile
Reagovat
turista
smile
Reagovat
makro99
tak já sem si to v noci zapnul za stavu 3:0 a viděl sem 1 game :) pak sem nějak přestal vnímat... ale i v tom problematickým gamu bylo vidět, že hraje fantasticky smile
a teď zapínám zpožděně na Eurosportu..
Reagovat
makro99
Sorana mi v tom modelu připadá jak donský kozák...
Reagovat
Drzymalski
Mujica v suchém triku.
Reagovat
baba
Supéér a teď vrátit Coco porážku, snad je nedají brzo jako včera Jelenu, to by byla Muška asi bez šance.
Reagovat
hanz
tovíže daj, Corýsek je pěkně .....
Reagovat
aligo
Předběžně je to hlášené na noční show, tak snad
Reagovat
Carter
Organizátori si tie časy zápasov necucajú z prsta, držia sa dopredu stanoveného tournament schedule, ktoré si vie každý nájsť na stránke us open. (je to hlavne kvôli predaju lístkov, vysielacích práv atď..) Semi sa bude hrať večer
Reagovat
farr
Tak ještě že dneska tak taktizovali s prodejem lístků na day session, aby uvařili Ostapenku v posledním vedru, že Muška sebrala night session smile a v chillu si došla do SF. Musí zničit toho protekčního spratka. Pěkně usadit muričanky tam kam patří do prvních kol prvního týdne smile... Doufám že odveta za Finále z 1000vky bude sladká.smile
Reagovat
aligo
Na French Open se i díky skalpu světové jedničky Igy Šwiatekové dostala poprvé do finále.

Dal bych tam spíše po sklapu světové dvojky Arynysmile
Reagovat
makro99
ale se skalpem světové jedničky to zní líp :)
Reagovat
mamina
Tak v 1. setu ta čtvrthodinová hra byla nekonečná, ale hlava to dala. Výborná inteligentní hra přinesla ovoce v podobě kanára. 2. set začal sice zvýšenou aktivitou Sorany, ale na Karolína a její pevné nervy dnes prostě neměla. Kéž by to tak šlo i s Gauff. Moc bych jí to přála. Gratuluji ke krás é hře a výhře a přeji jí s ní jen úspěchs. I když proti Gauff (a Sabalenko) to je vždy dost tězké.
Reagovat
Liverpool22
smile ano - 4. hra byla klíčová, že Muška zvýšila na 4:0 - odvrátila hafo brejkbolů a tím pádem nepustila Soranu zpátky do setu. Na začátku 2. setu zase mohla Sorana jít do vedení 0:3, ale Muška opět silná mentálně dala na 1:2, pak dorovnala na 2:2 a to byl zlom celého zápasu.
Celkově Muška silná na BIG míčích zatímco Sorana v klíčových momentech volila špatná rozhodnutí viz. 4. hra, kdy při brejkbolu Muška zahrála vysoký kopec a Sorana to laxně vrátila - no a Muška to pak zabila a zase shoda 40:40. Takovýchto "ptákovin" Sorana dělala v zápase více - jasně se ukázalo, že ve 33letech není náhoda, že má "jen" 2 čtvrtfinále na GS - prostě hlava jí dál nepustí smile
Reagovat
bIbec
Gauff je momentálně asi největší favoritka na titul.

Asi nej "atletka" z těch co tam jsou. Taková ta hráčka, která se nemusí spoléhat úplně na hlavu, protože se může opřít o své fyzické schopnosti a přednosti.
Reagovat
aligo
No nevím, co se atletky týká bych je řádil s Maky na stejné místo, možná Maky trošku výš
Reagovat
hohenlohe
Tak Maky není taková atletka jako Coco smile, bez ohledu na to, kam ji řadíš.
Reagovat
Liverpool22
Cori má určitě lepší atletické dispozice než naše Maky - to je dané i geneticky viz. běhy v atletice, kde dominují černoši/ky. Navíc Cori zatím není skoro zraněná zatímco naše Maky má furt nějaké bolístky.
Je potřeba sledovat přirozenost pohybu, který má Cori mnohem lepší než Maky. To bylo např. vidět při zápase Cori s Carol Wozniacki, která běhala maratóny, je na tom taky výborně, ale ve vzájemném zápase se ukázalo, že Cori je na tom lépe - byla úplně všude - pohyb a pokrytí kurtu má Cori výborné smile
Reagovat
Mony
Muška je sprinterka, ale ve 3 hod zapase bych asi vsadil na Cori
Reagovat
horska.kraslice
No, Maky porazila Wozniackou nedávno taky. Je sice pravda, že pro Caro to byl teprve druhý zápas po návratu, ale pro Maky to byl taky teprve druhý zápas - po Wimbledonském vítězství, takže teoreticky měla být ve stavu trápení po GS titulu.
Reagovat
bIbec
smile
Reagovat
Liverpool22
velká gratulace. smile Dnes Muška opět předvedla tenisové EL CLÁSICO či výkon z jiné tenisové galaxie. smile Měla svůj den a na co sáhla to vyšlo. Muška byla kreativní, skvěle mixovala hru, byla mentálně silná na BIG míčích viz. hafo odvrácených brejkbolů, na síti také řádila. A poslední hra zápasu - to byl prostě luxus. smile
Pokud MUŠKA udrží tento vysoký level ještě 2 zápasy je realná šance, že titul získá. Určitě by si MUŠKA GS titul zasloužila jelikož hraje velmi divácky atraktivní styl - určitě více atraktivní než hraje např. Cori či Aryna. Věřme, že Muška "neumře" na tenisovou krásu
Reagovat
Mony
Jo, na tenisovou krásu se někdy umírá.Zacinají vládnout běhavé vracečky, ale snad Muška to na tom TOPu trochu zpestří.
Reagovat
Liverpool22
Pokud porovnáme Mušku + Arynu + Cori, tak co se týče tenisové inteligence jasně vede Muška - hraje velmi kreativně, často zakončuje na síti atd. Aryna má vše založené na fyzické síle a Cori zase na skvělém pohybu a tím pádem výborném pokrývání kurtu, ale BIG údery, luxusní voleje.... jako má naše Muška smile prostě nemají. A to nepíšu jako zaslepený fanoušek Mušky - to je prostě realita. Takže celkově pro tenis a WTA by bylo dobře pokud by hráčka jako Muška vyhrála GS titul smile
Reagovat
elsky
Pokud to bude večer, má proti Coco solidní šanci.
Reagovat
NovacekTP
smilesmile
Reagovat
Mony
U holek je to taky, jak říkala Bára Strýcová , z 90 o hlavě, ale tu mají na té špici silnou většinou všechny..možná kromě Sakkari , Garcii a Kudermetěvové, trochu i Jabeur. I ta Iga, pokud zrovna nedominuje je nalomitelná.
Reagovat
Liverpool22
Jo - hlava či mentální síla je klíčová. Tenis je psychologická hra a hlava hraje zásadní roli - v tom je krása tenisu smile
Reagovat
hohenlohe
Tak uvidíme, jakou hlavu má Muška, protože ve finále v Paříži ji selhala hlava smile.
Reagovat
Mony
Spíš to celé prostředí finále GS. Být středem pozornosti celého světa v danou chvíli asi není jednoduché ustát.Maky i Iga už to měly za sebou, teď už I ta Muska..smile
Reagovat
NovacekTP
smile musím se na to podívat
Reagovat
Liverpool22
na youtube určitě bude celý zápas - zatím je tam jen sestřih co je tady na TP smile
Reagovat
hohenlohe
Muchové včera hořela i voda a Cirstei nechytl ani benzín. Tolik lehkých míčů do sítě nebo mimo kurt na brejkboly, pomoc jak sviňa. To se určitě nebude opakovat. No, uvidíme smile.
Reagovat
elsky
Jsem asi koukal na nějaký jiný zápas smile
Reagovat
tommr
v průběžném žebříčku se Karolína posunula na 8.místo což je její nové kariérní maximum. Na 7.místo jí chybí pouhých 6 bodů ...
V Race je na 6.místě s náskokem 1060 bodů na první nepostupové místo ...
Reagovat
Liverpool22
smile TM si už snad Muška v pohodě pohlídá smile
Reagovat
NovacekTP
smilesmile
Reagovat
rili
Gratulacesmile Kája na síti na jedničku. Zlepšila podání a celkově byla více agresivní než jsem čekal smile Bavil mě její lehce zarudlý obličej jak byla zarputila a chtěla..moc chtěla. Pěknej výkon, Sorana bez šance.
Reagovat
tommr
no šancí měla Cirstea dost ale Muška je všechny dokázala ustát ... smile
Reagovat
hohenlohe
Cirstea včera nebyla schopna trefit kurt z jasných pozic. Hodně Mušce pomohla. No, uvidíme, jak to Mušce půjde proti Coco :o).
Reagovat
Mony
Ale houby,.Pár chyb udělá každá, ale vyhrat mohla jen jedna
Reagovat
elsky
A hlavně, těch Muščiných winnerů z takřka nedosažitelných pozic bylo podstatně víc, než Soraniných kiksů. Jinak jí to tam Sorana sypala taky pěkně..
Reagovat
makro99
"měla řešení na všechno, co jsem vymyslela..."
to se pak jednomu, jedné těžko hraje
https://www.youtube.com/watch?v=uSMjImOqg2E
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist