Muchová nastoupí do čtvrtfinále US Open jako favoritka, Sinner i Šwiateková mají těžké soupeře

4. 9., 10:00
Previews 162
Karolína Muchová obhájí na US Open loňskou semifinálovou účast, pokud ve středečním čtvrtfinále potvrdí roli favoritky proti Beatriz Haddadové Maiaové. V akci budou obě světové jedničky, Jannik Sinner se utká s bývalým šampionem a loňským finalistou Daniilem Medveděvem a Iga Šwiateková vyzve v rámci US Open Series skvěle hrající Jessicu Pegulaovou. Poslední čtvrtfinálový duel obstarají Alex de Minaur s Jackem Draperem, kteří zaútočí na první grandslamové semifinále.
Karolína Muchová může obhájit na US Open loňské semifinále (© SARAH STIER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Přehled toho nejzajímavějšího, středa 4. 9.

Češi v akci
Muchová (ČR) - Haddadová Maiaová (22-Braz.) | Arthur Ashe Stadium (18:00 SELČ)


Další čtvrtfinále žen
Šwiateková (1-Pol.) - Pegulaová (6-USA) | Arthur Ashe Stadium (čtvrtek 01:00 SELČ)


Čtvrtfinále mužů
Draper (25-Brit.) - De Minaur (10-Austr.) | Arthur Ashe Stadium (19:30 SELČ)
Sinner (1-It.) - Medveděv (5-) | Arthur Ashe Stadium (čtvrtek 02:30 SELČ)

 

Muchová – Haddadová Maiaová | 18:00 SELČ

Karolína Muchová se druhým rokem po sobě probojovala do čtvrtfinále US Open a zajistila si tím setrvání v TOP 100 světového pořadí. V osmifinále narazila na letos skvěle hrající světovou pětku Jasmine Paoliniovou a finalistku posledních dvou grandslamových podniků přehrála po likvidaci brejku v úvodu utkání snadno 6:3, 6:3.

Jedná se o její první skalp TOP 10 od loňské US Open Series, během níž zaznamenala finálovou účast na tisícovce v Cincinnati a semifinále tady na US Open. Osmadvacetiletá Češka neztratila po cestě do čtvrtfinále letošního ročníku ani jeden set, přestože se musela vypořádat také s dvojnásobnou šampionkou Naomi Ósakaovou (6:3, 7:6).

Po semifinále na loňském US Open musela předchozí sezonu uzavřít a na kurty se vrátila po téměř 10měsíční pauze zaviněné zraněním pravého zápěstí až těsně před Wimbledonem. Na US Open absolvuje teprve šestý letošní turnaj. Jejím maximem v tomto roce je finále na antuce v Palermu, v němž podlehla Qinwen Zheng.

Ve čtvrtfinálových duelech na grandslamech má bývalá světová osmička pozitivní bilanci 3:2. V loňském roce uspěla v této fázi v obou případech, po cestě do finále French Open porazila Anastasii Pavljučenkovovou a ve čtvrtfinále US Open deklasovala se ztrátou pouhých tří gamů Soranu Cirsteaovou.

Vizitka Karolíny Muchové.Vizitka Karolíny Muchové. (@ Livesport)

Muchová – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Palermo (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: US Open (čtvrtfinále)
Bilance: 11:4
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na venkovních betonech: 5:1
Bilance proti hráčkám TOP 20: 1:2 (kariérní 24:25)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 3:2)
Grandslamy: Australian Open (nehrála), French Open (nehrála), Wimbledon (1. kolo)

Muchová – US Open

Kariérní bilance: 16:6
Nejlepší výsledek: semifinále (2023)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 1:0
Generálka: Cincinnati (2. kolo)
Cesta turnajem: Volynetsová (6:3, 7:5), Ósakaová (6:3, 7:6), Potapovová (6:4, 6:2), (5) Paoliniová (6:3, 6:3)

 

Beatriz Haddadová Maiaová si zahraje na US Open své druhé grandslamové čtvrtfinále, přestože v tomto dějišti nikdy předtím nepřekročila druhé kolo. V osmifinále urvala po dvou hodinách a 41 minutách boje vítězství 6:2, 3:6, 6:3 nad bývalou světovou jedničkou a dvojnásobnou finalistkou Caroline Wozniackou.

Osmadvacetiletá Brazilka musela v polovině ze čtyř zápasů na turnaji do rozhodující sady, ještě v úvodním kole s Elinou Avanesjanovou. Aktuální světové jednadvacítce naopak stačily dva sety proti nasazené patnáctce Anně Kalinské (třetí letošní skalp TOP 20) a obranářce Saře Sorribesové.

Bývalá světová desítka je první brazilskou čtvrtfinalistkou US Open po dlouhých 56 letech. Na tento úspěch pro svou zemi dosáhla v sezoně, v níž od Dauhá po Charleston a také od květnového Říma po srpnové Cincinnati nedokázala bez skreče soupeřky vyhrát dvě utkání po sobě.

Jediné dosavadní čtvrtfinále na grandslamech absolvovala na loňském French Open, kde přežila čtyři třísetové bitvy a v souboji o semifinále udolala 3:6, 7:6, 6:1 Ons Jabeurovou. Její parádní jízdu zastavila po dvou těsných setech pozdější šampionka Iga Šwiateková v semifinále.

Vizitka Beatriz Haddadové Maiaové.Vizitka Beatriz Haddadové Maiaové. (@ Livesport)

Haddadová Maiaová – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Cleveland (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cleveland (finále)
Bilance: 28:22
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na venkovních betonech: 17:12
Bilance proti hráčkám TOP 50-100: 15:6 (kariérní 52:45)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 1:0)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo), French Open (1. kolo), Wimbledon (3. kolo)

Haddadová Maiaová – US Open

Kariérní bilance: 6:3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: Toronto (2. kolo), Cincinnati (1. kolo), Cleveland (finále)
Cesta turnajem: Avanesjanová (4:6, 6:0, 6:2), Sorribesová (6:2, 6:1), (15) Kalinská (6:3, 6:1), Wozniacká (6:2, 3:6, 6:3)

 

Vzájemná bilance: Muchová vede 3:0, je favoritkou a mohla by neporazitelnost proti Haddadové Maiaové udržet. Na betonu v USA už se jednou potkaly, loni v prvním kole na tisícovce v Cincinnati se Muchová rvala o postup bezmála tři hodiny (6:7, 6:1, 6:4) a nakonec se podívala až do finále.

 

Šwiateková – Pegulaová | čtvrtek 01:00 SELČ

Iga Šwiateková získala od stavu 4:4 osm z devíti následujících gamů a poradila si v osmifinále s Ljudmilou Samsonovovou. Třiadvacetiletá Polka zvítězila 6:4, 6:1, vyhrála i čtvrtý vzájemný souboj s Ruskou a postoupila do svého devátého kariérního čtvrtfinále na grandslamových turnajích.

Světová jednička měla po cestě mezi nejlepší osmičku potíže pouze v úvodním kole proti lucky loserovi Kamille Rachimovové (6:4, 7:6), když musela likvidovat tři setboly v řadě. Všechny čtyři zápasy zvládla ve dvou setech a na hardových grandslamech je ve čtvrtfinále poprvé od předloňského triumfu právě na US Open.

Jediná výhra ji dělí od pokoření mety 60 vítězství v probíhající sezoně. Po skončení loňského US Open zapsala čtyři triumfy na tvrdých površích, včetně letošního prvenství na tisícovce v kalifornském Indian Wells. Majitelka pěti grandslamových trofejí vyhrála posledních 10 čtvrtfinálových duelů na individuálních akcích.

Ve čtvrtfinálových utkáních na grandslamech má pozitivní úspěšnost 6:2, to poslední na nedávném French Open přetavila v triumf. Na US Open se takto daleko probojovala teprve podruhé v kariéře, předloni porazila v posledních třech kolech Pegulaovou, Arynu Sabalenkovou a Ons Jabeurovou.

Vizitka Igy Šwiatekové.Vizitka Igy Šwiatekové. (@ Livesport)

Šwiateková – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: French Open, Řím, Madrid, Indian Wells, Dauhá (triumf)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells, Dauhá (triumf)
Bilance: 59:7
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na venkovních betonech: 29:4
Bilance proti hráčkám TOP 10: 9:3 (kariérní 42:17)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 1:0 (kariérní 6:2)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo), French Open (triumf), Wimbledon (3. kolo)

Šwiateková – US Open

Kariérní bilance: 20:4
Nejlepší výsledek: triumf (2022)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 1:0
Generálka: Cincinnati (semifinále)
Cesta turnajem: Rachimovová (6:4, 7:6), Šibaharaová (6:0, 6:1), (25) Pavljučenkovová (6:4, 6:2), (16) Samsonovová (6:4, 6:1)

 

Rovněž Jessica Pegulaová zatím ani jednou na turnaji nemusela do rozhodujícího setu. V pondělním osmifinále přehrála 6:4, 6:2 světovou osmnáctku a ruskou kometu Dianu Šnajderovou. V zápase odvrátila sedm z devíti brejkbolových hrozeb a získala 80 % bodů po svém prvním servisu.

Třicetiletá Američanka musela řešit komplikace pouze ve druhém kole proti Sofii Keninové (7:6, 6:3), s grandslamovou šampionkou a bývalou světovou čtyřkou prohrávala v obou setech o brejk. Nyní má další možnost poprvé překonat čtvrtfinálovou bariéru na grandslamech (bilance 0:6).

Šestá hráčka pořadí poprvé bojovala o své premiérové semifinále na majorech už na Australian Open 2021 a naposledy loni ve Wimbledonu. Ve čtyřech ze šesti případů prohrála grandslamové čtvrtfinále ve dvou setech a dvakrát to bylo se Šwiatekovou, konkrétně na French Open a US Open 2022.

Do probíhající US Open Series vstoupila po nečekaných nezdarech ve druhém kole ve Wimbledonu i na olympiádě v Paříži. Od té doby ovšem zvládla 13 ze 14 duelů na betonech, což zahrnuje úspěšnou obhajobu titulu na tisícovce v Kanadě a finále na dalším podniku této kategorie v Cincinnati.

Vizitka Jessicy Pegulaové.Vizitka Jessicy Pegulaové. (@ Livesport)

Pegulaová – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Toronto, Berlín (triumf); Cincinnati (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Toronto (triumf); Cincinnati (finále)
Bilance: 34:11
Bilance z posledních 10 zápasů: 9:1
Bilance na venkovních betonech: 22:6
Bilance proti hráčkám TOP 10: 1:1 (kariérní 20:28)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 0:6)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo), French Open (nehrála), Wimbledon (2. kolo)

Pegulaová – US Open

Kariérní bilance: 16:7
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0:1
Generálka: Toronto (triumf), Cincinnati (finále)
Cesta turnajem: Rogersová (6:4, 6:3), Keninová (7:6, 6:3), Bouzasová (6:3, 6:3), (18) Šnajderová (6:4, 6:2)

 

Vzájemná bilance: Šwiateková vede 6:3. V loňské sezoně se potkaly celkem čtyřikrát a rozešly se smírně 2:2, letos naopak změří síly poprvé. Na poslední souboj došlo loni ve finále Turnaje mistryň v mexickém Cancúnu a favorizovaná světová jednička Šwiateková deklasovala Pegulaovou poměrem 6:1, 6:0.

 

Draper – De Minaur | 19:30 SELČ

Jack Draper perfektně využil příznivého losu a ve všech čtyřech zápasech dominoval. Dvaadvacetiletý Brit, který se vyhnul Carlosovi Alcarazovi i Sebastianovi Kordovi, má tak jedinečnou šanci znovu vylepšit své maximum na grandslamových turnajích. Ve středu ho čeká premiérové čtvrtfinále na této úrovni.

Bývalý finalista wimbledonské juniorky ztratil na letošním US Open zatím jen 26 gamů a v žádném z 12 setů neprohrál více než čtyři hry. V open éře ztratili méně gamů po cestě do čtvrtfinále newyorského majoru pouze Novak Djokovič (ve čtyřech případech) a Andre Agassi.

Aktuálně 25. muž pořadí má obrovský talent i potenciál a ve Flushing Meadows se prezentuje vynikající formou. Jeho největší překážkou v dosavadním průběhu kariéry byla vždy slabší fyzická kondice. Zatímco v úvodních kolech se mohl náročné bitvě kvůli slabším soupeřům vyhnout, odteď už to bude mít velmi těžké. A bude každopádně zajímavé sledovat, jak fyzicky zvládne už potenciální bitvu s De Minaurem.

Dosud sehrál 14 soubojů s hráči TOP 10 pořadí s bilancí 3:11, v tom posledním před pár týdny na domácím pažitu v londýnském Queen's Clubu přehrál ve dvou setech Alcaraze. Je potřeba zmínit, že všechny tři skalpy TOP 10 zapsal v případech, kdy neztratil ani jeden set. Pokud o nějaký set přišel, tak naopak vždy opouštěl kurt jako poražený.

Vizitka Jacka Drapera.Vizitka Jacka Drapera. (@ Livesport)

Draper – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Stuttgart (triumf); Adelaide (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide (finále)
Bilance: 29:17
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na venkovních betonech: 16:8
Bilance proti hráčům TOP 10: 1:4 (kariérní 3:11)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 0:0)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo), French Open (1. kolo), Wimbledon (2. kolo)

Draper – US Open

Kariérní bilance: 9:2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: Montreal (1. kolo), Cincinnati (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: Zhizhen Zhang (6:3, 6:0, 4:0 skreč), Díaz Acosta (6:4, 6:2, 6:2), Van De Zandschulp (6:3, 6:4, 6:2), Macháč (6:3, 6:1, 6:2)

 

Poprvé od roku 1988 se do druhého týdne US Open probojovali tři australští tenisté, ovšem do čtvrtfinále prošel pouze Alex de Minaur. V osmifinále sehrál derby s Jordanem Thompsonem a krajana, který prožívá v letošní sezoně životní období, porazil 6:0, 3:6, 6:3, 7:5.

Pětadvacetiletý Australan absolvuje svůj první turnaj po zranění ve Wimbledonu, kde před čtvrtfinálovým utkání odstoupil. Na US Open ztratil ve třech ze čtyř zápasů jeden set, ačkoli byl vždy jasným favoritem, a daleko k tomu neměl také v souboji s nezkušeným kvalifikantem Otto Virtanenem.

Velmi dlouho se mu nedařilo na grandslamech postupovat do závěrečných kol, ovšem teď je na US Open ve čtvrtfinále, aniž by byl ve stoprocentní fyzické kondici. To jen potvrzuje jeho obrovský pokrok na těch největších podnicích v posledních zhruba 20 měsících. Zatímco před startem aktuální sezony měl na kontě jen jedno grandslamové čtvrtfinále (US Open 2020), nyní se mezi nejlepší osmičku probil už na třetím majoru v řadě.

V ani jednom z předchozích tří grandslamových čtvrtfinále neuspěl, ovšem poprvé v něm narazí na někoho figurujícího mimo TOP 5 žebříčku. Set neuhrál s Dominicem Thiemem na US Open 2020 ani Alexanderem Zverevem na letošním French Open a před pár týdny nenastoupil ve Wimbledonu k duelu s Novakem Djokovičem.

Vizitka Alexe de Minaura.Vizitka Alexe de Minaura. (@ Livesport)

De Minaur – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Hertogenbosch, Acapulco (triumf); Rotterdam (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Acapulco (triumf)
Bilance: 40:12
Bilance z posledních 10 zápasů: 9:1
Bilance na venkovních betonech: 19:5
Bilance proti hráčům TOP 30: 14:8 (kariérní 50:71)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:1 (kariérní 0:2)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále), French Open (čtvrtfinále), Wimbledon (čtvrtfinále)

De Minaur – US Open

Kariérní bilance: 18:7
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2020, 2024)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0:1
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Giron (6:3, 6:4, 5:7, 6:4), Virtanen (7:5, 6:1, 7:6), Evans (6:3, 6:7, 6:0, 6:0), Thompson (6:0, 3:6, 6:3, 7:5)

 

Vzájemná bilance: De Minaur vede 3:0. Pro oba aktéry je v tomto souboji největší překážkou fyzická kondice a bude hodně záležet na tom, kdo potenciální náročnou bitvu lépe zvládne. Australan obvykle nemá v dlouhých zápasech potíže, nicméně teď se vrací po zdravotní pauze a ještě není na vrcholu svých fyzických sil. Pro Drapera jsou naopak taková utkání těžkou výzvou celou kariéru. Šance jsou velmi vyrovnané.

 

Sinner – Medveděv | čtvrtek 02:30 SELČ

Jannik Sinner stále drží úctyhodnou sérii a i na 12. turnaji v letošním roce postoupil do čtvrtfinále. V osmifinále se musel vypořádat s nebezpečnou domácí hrozbou v podobě Tommyho Paula. Po mizerném vstupu do utkání, v němž prohrával o dva brejky, se ještě stihl včas vzchopit a nakonec dokázal zvítězit bez ztráty setu (7:6, 7:6, 6:1).

Třiadvacetiletý Ital se zatím výborně vypořádává s tlakem způsobeným odtajněním dvou pozitivních dopingových testů z března. Tato informace vyšla najevo pár dní před startem US Open a aktuální lídr žebříčku byl kritizován fanoušky, novináři i některými ze svých kolegů.

Jako jediný prošel na všech čtyřech letošních majorech alespoň do čtvrtfinále. Na Australian Open získal svůj první grandslamový titul, v semifinále French Open podlehl v pěti setech pozdějšímu šampionovi Carlosovi Alcarazovi a ve čtvrtfinále Wimbledonu nestačil v pěti setech právě na Medveděva.

US Open je jediným grandslamem, na kterém ještě nezapsal semifinále. Při pěti předchozích startech byl nejdál ve čtvrtfinále, v němž předloni padl v pěti setech s pozdějším vítězem turnaje Alcarazem, ačkoli ve čtvrté sadě podával na postup a měl i mečbol. Ve čtvrtfinále podniků velké čtyřky má negativní bilanci 3:5, poprvé tuto fázi překročil až loni ve Wimbledonu.

Vizitka Jannika Sinnera.Vizitka Jannika Sinnera. (@ Livesport)

Sinner – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Cincinnati, Halle, Miami, Rotterdam, Australian Open (triumf)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cincinnati, Miami, Australian Open (triumf)
Bilance: 52:5
Bilance z posledních 10 zápasů: 9:1
Bilance na venkovních betonech: 27:2
Bilance proti hráčům TOP 10: 9:4 (kariérní 31:31)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 2:1 (kariérní 3:5)
Grandslamy: Australian Open (triumf), French Open (semifinále), Wimbledon (čtvrtfinále)

Sinner – US Open

Kariérní bilance: 14:5
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022, 2024)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0:1
Generálka: Montreal (čtvrtfinále), Cincinnati (triumf)
Cesta turnajem: McDonald (2:6, 6:2, 6:1, 6:2), Michelsen (6:4, 6:0, 6:2), O'Connell (6:1, 6:4, 6:2), (14) Paul (7:6, 7:6, 6:1)

 

Daniil Medveděv je ze všech čtvrtfinalistů letošního US Open na grandslamech nejúspěšnější a má solidní šanci v New Yorku triumfovat. Po cestě mezi nejlepší osmičku ztratil jen jeden set a v osmifinále deklasoval 6:0, 6:1, 6:3 Nuna Borgese. Proti portugalské jedničce předvedl mnohem lepší výkon než ve stejné fázi lednového Australian Open, kde s ní prohrál jeden set.

V úvodních čtyřech zápasech se nemusel vypořádat s žádnou z výraznějších hrozeb, nicméně teď ho čeká ta zřejmě nejtěžší možná po vypadnutí Novaka Djokoviče a Carlose Alcaraze. Kvůli ztrátě pozice v TOP 4 žebříčku musí čelit aktuální světové jedničce Sinnerovi už ve čtvrtfinálové fázi.

Osmadvacetiletý Rus je ale možná rád, že potkává světovou jedničku a ne dvojku či trojku. Má totiž jednu velmi zajímavou statistiku. Zatímco proti světovým jedničkám vyhrál sedm z 12 kariérních soubojů, s dvojkami a trojkami žebříčku má dohromady mizernou bilanci 4:16.

Bývalý lídr pořadí navíc v posledních šesti letech na letních severoamerických betonech exceloval a hlavně tyto výsledky mu pomohly stát se světovou jedničkou. Ve čtvrtfinále US Open je neporažen (4:0) a už třikrát si tady zahrál finále. V roce 2019 v něm prohrál pětisetovou bitvu s Rafaelem Nadalem a před třemi lety porazil Novaka Djokoviče, proti němuž naopak v loňském zápase o titul neuspěl.

Vizitka Daniila Medveděva.Vizitka Daniila Medveděva. (@ Livesport)

Medveděv – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Indian Wells, Australian Open (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells, Australian Open (finále)
Bilance: 39:13
Bilance z posledních 10 zápasů: 6:4
Bilance na venkovních betonech: 22:6
Bilance proti hráčům TOP 10: 5:4 (kariérní 46:45)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 2:0 (kariérní 9:1)
Grandslamy: Australian Open (finále), French Open (osmifinále), Wimbledon (semifinále)

Medveděv – US Open

Kariérní bilance: 33:6
Nejlepší výsledek: triumf (2021)
Loňský výsledek: finále
Bilance ve čtvrtfinále: 4:0
Generálka: Montreal (2. kolo), Cincinnati (2. kolo)
Cesta turnajem: Lajovič (6:3, 3:6, 6:3, 6:1), Marozsán (6:3, 6:2, 7:6), (31) Cobolli (6:3, 6:4, 6:3), Borges (6:0, 6:1, 6:3)

 

Vzájemná bilance: Medveděv vede 7:5. Sinner prožívá v posledních 12 měsících životní období a dokázal během něho vyhrát s Medveděvem pět soubojů v řadě a téměř smazat manko ve vzájemné bilanci. Naposledy se střetli ve čtvrtfinále nedávného Wimbledonu a ruský tenista po pětisetové řežbě přerušil sérii porážek s italským mladíkem.

Medveděv sice v letošním roce na grandslamech netriumfoval, nicméně i tak je na této úrovni podobně úspěšný jako Sinner. Ve finále Australian Open vedl nad Sinnerem o dva sety a nyní se s ním utká v podmínkách, které mu sedí ještě mnohem více. Favorizovaný Ital navíc stále může být pod tlakem dopingové kauzy. Pokud Medveděv předvede svůj nejlepší tenis, tak by nemusel být ve svém oblíbeném dějišti bez šance, ba naopak. Výrazným outsiderem byl také v loňském semifinále s Carlosem Alcarazem a Španěla dokázal skolit ve čtyřech setech.

 

Středeční program

ARTHUR ASHE STADIUM (od 18:00 SELČ)
1. Muchová (ČR) - Haddadová Maiaová (22-Braz.)
2. Draper (25-Brit.) - De Minaur (10-Austr.)
3. Šwiateková (1-Pol.) - Pegulaová (6-USA) / nejdříve ve čtvrtek v 01:00 SELČ
4. Sinner (1-It.) - Medveděv (5-)


LOUIS ARMSTRONG STADIUM (od 17:00 SELČ)
1. junioři
2. junioři
3. H. Chan/V. Kuděrmetovová (10-Tchaj-wan/-) - L. Kičenoková/Ostapenková (7-Ukr./Lot.) / nejdříve ve 21:00 SELČ
4. Siniaková/Townsendová (3-ČR/USA) - Mladenovicová/S. Zhang (Fr./Čína) / nejdříve ve 22:30 SELČ

Kompletní program | Přehled ženského turnaje | Přehled mužského turnaje

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

162
Přidat komentář
Nola
Jack dnes hral skvele, deMon dostal kladu, ani behanie nepomohlo, ale co tam ten komentator predvadzal celu dobu - deMinaur ma skvely FH, lepsi ako BH, len mu nechodi a.p. a ked zacne konecne hrat svoj tenis, tak Drapera musi porazit...... ano mozno v minulosti.... proste tento rok Jack vystrihol los vlanajsieho telefonistu a neprehral ani set, semi je asi konecna, ale velmi dobre sa na jeho hru pozeralo, a tanecnik neprehral, lebo nehral dobre, dnes to bolo vidiet, ze proste Jack uz sa dostava na vyssiu uroven
Reagovat
Vlk-v-trave
Upset se nekonal ani náhodou...a to měl Jack ve druhém setu mírné zdravotní komplikace...ale zvládl to bravůrně.

Už jen čekám na titulku Draper rozpáral Minotaura a mimo MTO ve druhém setě profičel do Semifinále, kde se popere s Medvěděvem, který včas zatáhla za záchranou brzdu a skolil Sinnera.
Reagovat
Nola
tak, tak, Jack sa dostava na uroven, na ktoru patri, len ho limitovalo zdravie....
Reagovat
Trojchyba_Mat
Draper vyhrál už 14 setů v řadě. Víte, kdo byl poslední(m) hráčem/kou, které(mu) se podařilo vyhrát na US Open 14 setů v řadě?
Reagovat
Trojchyba_Mat
myšleno od prvního kola
Reagovat
Trojchyba_Mat
Tak to vypadá, že se Jack rozhodl letos v NY neprohrát ani set
Reagovat
com
Se Sinnerem/Medvedem urcite padne
Reagovat
Nola
vsak to nikto nerozporuje, su skusenejsi a momentalne aj na vyssej urovni
Reagovat
Vlk-v-trave
Mistr Jack Rozparovač Drápal už páře Minotaure...
...doufám, že s to dostane do titulky...
Draper rozpáral Minaura
Reagovat
Nola
Reagovat
Vlk-v-trave
No to je teda den...
Draper MTO ve druhem, jak Minotaura brejkl...
To jsme tu už dneska měli...
Reagovat
Nola
ale nestratil servis, to nekopiruje udalosti predtym.... ale zase ma zdravotne problemy, to nie je mozne, nastastie behal zatial chybuje
Reagovat
Vlk-v-trave
Myslel jsem obecně, že se někomu daří a pak komplikace...
...uznávám, nenapsal jsem to nejlépe...
Teď Jack bojoval o servis...a naštěstí to ustál.
Reagovat
Nola
jj, to som pochopila.... a Minotaur dost chybuje, co je u neho nezvykle, ale aj Jack, dostane nabitu lopticku a on to tam vymlati von z kurtu, este sa musi vela ucit
Reagovat
paddy
"snad se ten menší problém do pátku vyřeší"
asi bříško smile
každopádně hraje se už zítra, Vašek (navyklý na obden) nikdy nezklame smile

======
už jsem pochopil, proč se Háďátka mnozí před zápasem báli

Háďátko obecné (wiki)
"Tito tvorové také dokázali přežít havárii raketoplánu Columbia." smile

proti tomu je ztracený první set jako procházka růžovou zahradou smile
Reagovat
A211
Velká gratulace tenisové umělkyni Karolíně M. dnes přidala pragmatičnost a produktivitu, taktika na semifinále je jasná ZNUAP.smilesmilesmile
Reagovat
tommr
to U je tam navíc nebo to něco znamená?
Reagovat
Trojchyba_Mat
snad to neznamená ubrat
Reagovat
A211
To znamená Začít Naplno Útočit A Přidávat
Reagovat
Trojchyba_Mat
Reagovat
Blondie
Taky jsem se z toho dneska málem potento XD

Výborně, Muško
Reagovat
Trojchyba_Mat
Je to tam Tak ať zdraví drží
Reagovat
Blondie
Vypadá to spíš na žaludek než na svaly. Díkybohu!
Reagovat
Trojchyba_Mat
Reagovat
Pergolek
Gratz Mouchová
Reagovat
Blondie
ano, chápeme, říkáš jí Mouchová, všichni jsme si toho všimli, hahaha, třeskutě vtipné, oceňujeme to, báječný, dneska ta nejlepší věc po kočce tančící v havajské košili
Reagovat
Tomas_Smid_fan
On fandil Hadí Máje...
Reagovat
frenkie57
On je především troll...
Reagovat
Otmar
Zkuste říct Moucha jejímu otci, myslím, že to nevytočíte!
Reagovat
zfloyd
to má Mája od fotbalistů 3 minuty umírat a pak běhat jako srnka
Reagovat
Trojchyba_Mat
To bylo na Oscara
Reagovat
Vlk-v-trave
Snad to Kája na servisu zavře.
Reagovat
Vlk-v-trave
Ještě, že má Kája zlatou ruku :-)
To co tam teď předvádí a má omezený pohyb, by se mělo dávat do příruček... paráda... i tak je schopna těmi údery řídit zápas...
Reagovat
Trojchyba_Mat
Reagovat
Blondie
Tak možná fakt břichabol, sprint na záchod a servis odehraný... um... s ohledem na podrážděný žaludek? Snad...

A tohle je zase co?
Reagovat
Vlk-v-trave
Bia si bere pauzu... neboť asi nechápe co se tam děje...a dotala z toho infarkt
Reagovat
Trojchyba_Mat
Co je zase BHM?
Reagovat
gugu
Taky něco, už je v slzách
Reagovat
Trojchyba_Mat
To jsou zvraty Ať to holky dohrajou ve zdraví
Reagovat
Mac
ted prosim jiz jen esa do konce zapasu!
Reagovat
Blondie
Mušinko, POJĎ!!!!!!!
Reagovat
Blondie
Vážně se ta ----- radují z výsledku zraněné hráčky? To si dělají srandu...
Reagovat
Nola
to su burani, na USO najvacsi, hned po Wimbledone
Reagovat
Vlk-v-trave
the "best" jsou na RG, tam už ne jednu hráčku rozbrečeli... kam se USO hrabe...
Reagovat
Pergolek
Mouchová dohrála. Dávejte otočku.
Reagovat
Vlk-v-trave
jo, Karolína MTO, jednou tam špatně došlápla, myslel jsem, že to hned přejde, ale bohužel...
Reagovat
Blondie
To je zlej sen, tohle...
Reagovat
Vlk-v-trave
to prostě nevymyslíš, ta Bia hraje ustrašeně, není schopná nic moc vymyslet, Karolína celkem exhibičně, jedno došlápnutí na začátku druhého setu a klidně může být po zápase...
Reagovat
Blondie
Snad to rozchodí nebo dá pod injekcema... Kurnik šopa, téhle holce úspěch tak přeju....
Reagovat
Vlk-v-trave
Už jsou opět u ní...
Reagovat
paddy
nic to prý není, neomezuje to v hraní, jen znepříjemňuje hru (zdroj Tittelbach; snad nehovořil o nějakém fotbalistovi smile)
Reagovat
Trojchyba_Mat
Na Tittelbacha bych moc nesázel
Reagovat
paddy
ale s Macháčem měl pravdu
Reagovat
Trojchyba_Mat
Nevím, co říkal o Macháčovi
Reagovat
paddy
dnes autogramiáda v Berouně
Reagovat
Trojchyba_Mat
Aha, no tak snad má o Káje pravdu a nic to není
Reagovat
paddy
teď ji označil za Kamilu, už se rozjíždí smile
Reagovat
Trojchyba_Mat
Reagovat
Blondie
Nemůže si vzít MT?
Reagovat
Vlk-v-trave
Ona si je přivolala, asi jen aby ji něco rychle dali... třebas to zabere,... aspoň doufám, to by totiž byl dost kuriózní zápas...
Reagovat
frenkie57
nene, bude to stamic problem. Zobla si nějakej gastrogel, či co.
Reagovat
Blondie
ne ne ne nenennenenennenenenene, že se jí zase něco nestalo?!
Reagovat
gugu
JO. Bohužel smile
Reagovat
Blondie
Teď vypadá, že brečí...
Reagovat
Mac
a prava kycel v tahu...
Reagovat
Vlk-v-trave
No... Bia se na svých servisgemech už zlepšila..., takže nás třebas ještě čeká drámo na konci druhého setu, nebo nějaký dramatický tajbrejk.
Reagovat
Trojchyba_Mat
Zakřikl jsi jí to
Reagovat
Mac
brazilka si odskocila trochu snupnout, copak predvede ted?
Reagovat
com
no uz ma game, to byla poradna lajna asi
Reagovat
Mac
pro kazdou nozdru jedna!
Reagovat
Blondie
No co, zvedne to náladu! :D
Reagovat
Liverpool22
MUŠKA v pohodovém tempíčku bere 1. set V 1. hře odvrátila brejky a pak už to bylo na jednu branku. Mája moc chybuje, zatím neunáší tíhu čtvrtfinále.
Reagovat
elsky
Zatím suchý triko. Neutrální komentátoři chválí Mouchu, že hraje schválně pomaleji a čopy a tím nepouští bhm do její hry
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Pergolek
Myslíte, že vyhraje Open Žábalenka nebo Pšonka?
Reagovat
Liverpool22
Ani jedna. Vyhraje Muška
Reagovat
Blondie
TY KRÁÁÁSO :D
Reagovat
Vlk-v-trave
V Riu na periférii začínají sázet, jestli Maja ještě trefí kurt, jestli uhraje aspoň gem, jestli uhraje ještě více jak 15 fiftýnů za zápas... nabídky na zajímavé sázky se jen hrnou..
Reagovat
Vlk-v-trave
Karolína ji nahrává na smeče, tak to je už fakt moc...
Reagovat
Vlk-v-trave
a dala jí první gem....
Reagovat
zfloyd
jeden gam se dává , to je slušnost
Reagovat
Vlk-v-trave
aby z toho nebylo najednou více gemů, a charita
ikdyz ta Bia má fakt problém se dnes pořádně trefovat...
Reagovat
Vlk-v-trave
No u zápas, který ze sedadel fakt nezvedá... dokonce usnul i ten co počítá stats na saku... už tam nezaznamenali 2 chyby Karolíny... a ty UE Maji už přestali počítat...

Ale asi nám to nevadí, když máme 4:0
Reagovat
elsky
BHM nemůže trefit kurt
Reagovat
Mac
nejak moc pekne to zacina, to nedopadne dobre...
Reagovat
Mony
Mája moc chce , ale Muška hraje s větším Nadhledem . Připomíná mi to finále Wimbledonu s Maky a Mája mi připomíná Žábu
Reagovat
zfloyd
Muško sázej to tam , jedééééééééééém !!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Liverpool22
5:0 zatím pohoda
Reagovat
com
Brazilska fetka uz to ma spocitany
Reagovat
Pergolek
Dobrý den, měl bych takový dotaz. Proč všichni vyslovují Karolínu nesprávně, když se jmenuje spisovně Mouchová? Ona nemá slovenské kořeny, ne?? Tak proč říkají Muchová? Je to Mouchová.
Reagovat
Blondie
To je... vážně míněná otázka? :D
Pokud ano, pak jména nerespektují spisovnost, klidně můžete být Ondřej Pišný nebo Alena Omilná.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
On fandil BHM nebio si na ni vsadil, proto ty blbý kecy...
Reagovat
Mac
jojo, taky alfons moucha by potreboval prepsat...
Reagovat
annah
Reagovat
Nola
pretoze ma slovenskeho trenera
Reagovat
paddy
pouze 12x v Open éře se stalo, že svůj 1. GS titul současně vyhráli vítězové obou singlů smile

letos je to stále ve hře, naposledy se to stalo před 20 lety

Roland Garros 1974 (Evert and Borg)
Roland Garros 1976 (Baker and Panatta)
Roland Garros 1977 (Vilas and Jausovec)
Australian Open 1977 (Melville and Tanner)
US Open 1979 (McEnroe and Austin)
Australian Open 1980 (Teacher and Mandlikova)
Roland Garros 1989 (Arantxa and Chang)
Roland Garros 1990 (Seles and Gómez)
US Open 1990 (Sampras and Sabatini)
Roland Garros 1997 (Kuerten and Majoli)
Roland Garros 2004 (Ferrero and Henin)
Roland Garros 2004 (Gaudio and Myskina)
Reagovat
Krisboy
Zajímavé, ale na konci máš renonc...
Reagovat
paddy
předposlední 2003
Reagovat
Mac
proc "pouze"? me to pripada dost, na to kolik lidi to vubec hraje...
Reagovat
com
Nevi nekdo, jestli plati pravidlo, ze bude Muchova na smile, kdyz se dostane do finale, stejne jako tomu bylo u Big4ky Krejči ve W smile
Reagovat
com
na ČT, abych to upresnil

zadny Eurosporty apod.
Reagovat
Liverpool22
To je zatím ve hvězdách, ale myslím si, že pokud Muška postoupí do finále, tak ČT finále bude vysílat.
Reagovat
com
no kdyz byla ve finale Karolina P. tak se tusim nevysilalo

Takze nevim podle ceho se rozhoduje
Reagovat
GaelM
Nebývá to zdaleka vždycky. Záleží taky kolik si za to řeknou, zvlášť u ČT... musí zbýt Bosákovi na golf
Reagovat
Blondie
Reagovat
paddy
ATP - Big 4 GS terror smile

27. finalista mimo top 10 od r. 2000

11. SF mezi non-top 10 od r. 2000
podíváme-li se pouze na případy, kdy vládla Big3/4 (tzn. nezahrneme do 2005 a od 2024), pak pouze ve dvou případech se stalo, že by SF bylo mezi non-top 10 hráči smile

RG 2009 Soderling(25) d. Gonzales (12)
USO 2017 Anderson (32) d. Busta (19)

=========
Fritz or Tiafoe will become 27th GS men's singles finalist ranked outside Top 10 since 2000. It was a fairly common event before Big Four's reign of terror started.
Fritz/Tiafoe is also 11th GS semifinal between non-Top 10 players since 2000, with 8 such SFs occurring in 2001-05.

https://x.c
om/AnnaK_4ever/status/1831319924901572906
(spojit)
Reagovat
Vlk-v-trave
Medvěd Daniilovič Sergejevič Sakovič Lopatov smile vs. Janík Sinner Killer smile
Mistr Jack Rozparovač Drápal smile vs. Minotaurus smile

Překvapilo by mně, kdyby medvěd prohrál, a jak se dost podceňuje. Asi to dělají ty poslední zápasy ta 23, 24
Ale myslet si, že ho dnes Janík opět udolá a má tu finále zajištěné, a prý snad titul, no to je hodně předčasné.
Stále je to Medvěd a tenhle zápas by měl dát, USO mu sedí... a já si klidně tipnu toho mědvěda, ikdyž ho mám rád
asi jak hřebík v hlavě..

Minotaur půjde ve stopách Macháče... h2h mu na vzor Tomáše pomůže... jak mrtvému zimník... Jack ho rozpáře.

Rychlá laň pijící při východu Slunce ze studánky v temném lese (pravé jméno Peguly) smile vs. Nechala by si pro fiftýn koleno vrtat (pravé jméno Swiatek) smile

Rychlá laň pijící při východu Slunce ze studánky v temném lese byla mnohem více prověřena než Nechala by si pro fiftýn koleno vrtat,,, která ještě ani jednou během turnaje nenarazila na odpor...,,, hodně sklaních fans Igy dost krotí optimismus svátečních fans Swiatek... a právě tipují v tomhle duelu výpadek... hmmm, celkem zajimavé...

Jiné výsledky těhle tří zápasů budu považovat rozhodně za Upset.

Jen ve čtvrtém zápase Fly vs. Bia určitě postoupí Brazílie... a jen nevíme sakra která... to nám rozlouskne Livepool
Reagovat
gugu
Reagovat
Trojchyba_Mat
Reagovat
Blondie
Rychlá laň pijící při východu Slunce ze studánky v temném lese (pravé jméno Peguly) - TO JE RASISTICKÝ!
(ale dobrý )
Reagovat
Ondra979
uvidime, ja vic verim Sinnerovi, pokud bude zdravotne ok, tak by ho mel dat. rozhodne na to ma, to ze tady MEdved loni prehral Alcaraze a hral v tom zapase fakt dobre je hezke, ale Sinner je tezsi souper..ale jiste to nema, bude to bitva
Reagovat
Pergolek
Mouchová dnes vyletí. Haddad má formu a vybije ji. C'mon Haddad!
Reagovat
Nola
co sa ti na tejto Brazilke paci? Amazonka a jej ziapanie ti vadi, Maja pri uderoch tiez nemlci a tiez mala dopingovu kauzu, ak si dobre spominam.....
Reagovat
paddy
Sinner smile
De Minaur smile
Muchová smile
Pegula smile

Američanům se v letošním ročníku překvapivě daří. Je vidět, že establishment má opět dlouhé prsty smile

Sinner to nebude mít jednoduché s ruskou zdí, ale jako nejlepší hráč sezóny sins tím musí poradit. Obecně jsou docela nízké kurzy, okolo 1,35, na tři hlavní favority (vyjma DeM). U žen jde dokonce 97 % vkladů na favoritku, takže jestli některá nevyhraje, tak v Berouně bude pořádně veselo smile

Pegula se po sérii zranění dostala do velmi dobré formy a mohla by Swiatek dělat problémy svou nepříjemnou hrou. Myslím, že kurz 3,85 se tváří jako value a měl by vyjít ve více než 26% pravděpodobnosti. Je to můj tip na dnešní překvapení. smile
Reagovat
misa
Pegula prohrála všech 6 čtvrtfinále na grandslamech, do kterých se dostala. To bude mít v hlavě. Stejně jako některé jiné hráčky mají zase v hlavě neustále finálové prohry
Reagovat
paddy
Kontext je také důležitý 4x outsider, z toho 3x se Swiatek, pak Azaranka a Vondroušová, kterou tehdy zachránilo počasí.

Zverev měl 0-12 s top 10 na GS a od té doby má 4-4.
Med-Sin h2h 6:0, pak 0:5 a 1:0
Reagovat
misa
Sinner se postupně vypracoval na úroveň světové jedničky... U tenistek je psychika snad ještě důležitější než u mužů. A dnes má Pegula zase Swiatek. Ale pokud chceš sázet, tak ti nebráním :)
Reagovat
Nola
hra velmi slusne, ale je to druhy Mrazik, ma to proste v hlave, ak Igu porazi ospravedlnim sa
Reagovat
Walda58
smile
Reagovat
misa
U Karolíny Plíškové už tělo hodně stávkuje. Od zlomeniny ruky před pár lety má pořád něco. Hlava by ještě chtěla, ale zdraví už nedovolí nějaké větší úspěchy. Konec příští rok mi přijde hodně pravděpodobný...
Reagovat
Serpens
Karolína by se měla rozloučit v Praze, jak bývá zvykem, byť zrovna ona na tenhle turnaj zas tolik nejezdila.
Reagovat
Blondie
To by bylo fajn, aj by mohla dostat nějakou love od místních fandů :)
Reagovat
Mony
Zrovna ona myslím na tohle kašle
Reagovat
Blondie
Já jí to moc nevěřím... Ale to je samozřejmě jen můj osobní pocit.
Reagovat
com
jo pekne vyhrat vsechny 4 grandslamy a za rok touto dobou smile

Ale jestli to s tou nohou bude naky blby, tak aby to nezabalila hned po AO
Reagovat
lvicek
Spis pred.
Reagovat
com
po..
Shrabne milion za prvni kolo na rozloucenou a po par vterinach čus, jak tedkom
Reagovat
lvicek
Nojono, tak je fakt, ze kdyz uz boli nozka, tak treba nejaka pekna kabelka na zvednuti nalady by se sikla ;).
Reagovat
lvicek
za melounek akorat ;).
Reagovat
Walda58
smile
Reagovat
Mantra
Birkinka
Reagovat
GaelM
Hlava by chtěla? No nevím, přišlo mi že naposledy byla hlava i tělo v pořádku na Wimbledonu 2021. Od té doby už mi přijde, že předváděná hra a motivace je o dost níž než výsledkové ambice...
Reagovat
Krisboy
Já myslím, že její motivace je ta hra samotná...ona tenis fakt miluje a je nejenom aktivní profi hráčkou, ale i obrovskou fanynkou.
Reagovat
Serpens
Asi jsem úplně nepochopil ty kurzy, Muška hraje dobře, šanci má velkou, ale nevnímám ji jako favoritku. Obhájit semifinále po pauze vypadá skvělé, ale dál už pochybuju že to půjde.
Reagovat
lvicek
Jeste ho ale neobhajila.
Reagovat
Serpens
Proto tam je slovo vypadá a ne že je
Reagovat
lvicek
OK, ja to pochopila tak, ze pochybujes, ze vyhraje ten dnesni zapas a komentujes to tim "ale dal uz pochybuju, ze to pujde". A pritom by to teprve bylo obhajeni semifinale.
Reagovat
Mony
Muška dnes brutální kurzové favoritka 1,30 oproti 3,5 na Máju...
Právě zhlednul Lendlovu parádní otočku proti McEnroovi na RG84 ..Snad Maja nepředvede takové parádní BH prohozy, jako Lendl
Reagovat
tommr
mám trochu obavy aby Muška tu roli jasný favoritky zvládla ...
Reagovat
Liverpool22
Věřím, že to zvládne - vzájemné zápasy mluví pro Mušku + je více kreativní, má plán B a C. Mája může těžit z počasí viz. vlhké klima, ale nevím jaké počasí bude a také se nikdy nevzdává, bojuje do posledního míčku.....
Reagovat
Krisboy
Myslím, že ty kurzy jsou přehnané. Kája je favoritkou, ale ne jasnou, ale spíše mírnou
Samozřejmě věřím, že vyhraje.
Reagovat
Blondie
Karolína Plíšková je po operaci kotníku...
Reagovat
Trojchyba_Mat
No to je teda rok...
Reagovat
Mony
Doteď frčely tenisové akademie..
teď budou frčet tenisové ortopedie
Reagovat
tommr
takže letos si už asi nezahraje ...
Reagovat
com
od 16.9. je prihlasena do Soulu, pak nasleduje Peking, tak snad to stihne smilesmile
Reagovat
Blondie
Nevyznám se, ale to je asi nulová šance, ne?
Ale fakt nevím...
Reagovat
misa
Letos bez šance, poslala fotku, jak leží v nemocnici.
https://www.instagram.com/p/C_fdLqHohfi/
Reagovat
Blondie
Jj, vím, jen netuším, zda třeba nějakou nějaké lehké operace, kde se dají 3 týdny klidu a pak zase na plac.
Reagovat
misa
V TV jistě :)
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
Tip: Muchová vs Haddad Maia 2:1, Sinner vs Medvěděv 3:1, Swiatek vs Pegula nejtěžší na tipování. Snad 2:1, ale s malou jistotou. Draper vs ADM 3:2. O den později Sábs vs Emma 2:1, což bude řežba jak blázen. Co se týče Mušky, tak je jasnou favoritkou. Myslím si ale, že se projeví životní forma Brazilky a to, že jí dojde štěstí u dvouseťáků. Už několikrát to měla nahnuté a málem set ztratila. Proti Osakaové, proti Paolini. Proti Potápce a Volynets jistě ne. Myslím, že napotřetí už takové štěstí nebude mít. V noci na Tipáči jsem zaznamenal velkou podporu sázení na Brazilku. Že to je prý fifty fifty a že Na HMB je value jak prase. Myslím si, že fifty fifty ne, ale dokázal bych si představit třeba i 2,7. Pořád si ale myslím, že to Muška dá. Taky si myslím, že v těchto případech, kdy je kurz nadhodnocený vůči favoritovi, a kdy je předpoklad, že to favorit pořád dá, je dobré dávat 2:1. V opačném případě 2:0, kdy kurz na outsidera je úplně mimo. To má smysl ale jen u mírných outsiderů třeba do 2,3-2,5. Nevím, jestli Badosa vs Emma byl tento případ. Bylo na ni jen 2,15. To snad byl férový kurz.
Reagovat
Krisboy
Sinner - Medveděv
Předčasné finále? Nechci podceňovat ostatní, hlavně ty dva Američany, ale titul bude brát vítěz tohohle ČF.
Reagovat
com
"Jedinou hráčku nemám rád. Je to Iga Šwiateková," citoval web We Love Tennis bývalého trenéra Jeleny Rybakinové. Polce vyčítal její chování po porážkách.

"Když prohraje, na všechno se vymlouvá. Že jí bolela hlava, nebo byla nemocná. Rafael Nadal vždycky Novaku Djokovičovi gratuloval a řekl, že hrál výborně. To ona neřekne nikdy nic. Pro ni existuje na světě jediný člověk. Ona sama. Ostatní neznamenají nic," prohlásil Česnokov.

ale ma pravdu ten Ruský chlapec
Reagovat
fandorin78
Ještě taky aby Rus řekl něco pozitivního o Polce, že? Moc vážně bych tyhle řeči nebral.
Reagovat
Krisboy
Asi tak...Iga určitě není vzor fair play a nadhledu, ale russové jí nesnášejí stejně, jako ona je.
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
Jestli je řeč o jejím extrenérovi Vukovovi (či Vukovi?), tak to je Chorvat.
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
Pardon. Špatně jsem četl. Je zmíněn Česnokov.
Reagovat
Levinest
Česnokov, kdo to je. Kafelnikova znám, ale toho na Č si vůbec nevybavuji, asi hrál pěkný kulový.
Doufám, že se Medveděv bude z turnaje odporoučet. Rusky a Rusy nemám rád. Je to národ, který nepatří do civilizovaného světa.
Reagovat
Krisboy
No tak on nebyl úplně špatnej, snad nakoukl i do Top10, ale Kafelnikovovi ani Safinovi nesahá ani po kotníky. Ize Swiatek ani po podrážky. Ale putinovskej nácek to asi bude, takže musí řvát a nadávat na "nepřátele russka", aby náhodou nevypadl z okna.
Reagovat
annah
Reagovat
misa
Hlavně že pro Rusáky ostatní lidi něco znamenají
Reagovat
com
Sinner - Medved bude hodne zajimavy..
Jestli dokaze Medved navazat na vyhru z Wimbledonu, tak si myslim, ze to tam vyhra cely smile
Jestli vyhraje Sinner, tak si to tam uz pohlida az k titulu smile

Podle me takovy predcasny finale smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist