Muchová přerušila sérii nezdarů v prvním kole US Open, Kvitová prodloužila šňůru výher

28. 8. 2023, 18:32
Aktuality 162
US OPEN - Karolína Muchová (27) neuhrála při posledních dvou startech na US Open jediný set, ovšem do letošního ročníku závěrečného grandslamu sezony vstoupila očekávanou výhrou. Finalistka nedávného French Open si poradila 6:4, 6:0 s deblovou specialistkou Storm Hunterovou. To Petra Kvitová (33) zvládla první kolo newyorského grandslamu už 12. rok sobě, když si poradila s Cristinou Bucsaovou a může se chystat na souboj s Caroline Wozniackou. Naopak další dvě Češky neukončily svá trápení: Linda Fruhvirtová (18) prohrála posedmé a Kateřina Siniaková pošesté v řadě.
Karolína Muchová (© Profimedia)

Karolína Muchová figurovala loni touto dobou hluboko ve třetí stovce žebříčku a do sezony vstupovala ze 151. místa. Rodačce z Olomouce ovšem letos na její poměry drží zdraví a momentálně si užívá premiérové členství v TOP 10 pořadí. V probíhající sezoně se už pětkrát probojovala minimálně do čtvrtfinále a poslední dvě přetavila ve finále a svá první semifinále od Australian Open 2021.

Po senzačním tažení do závěrečného kola antukového French Open, v němž nebyla daleko od triumfu a skalpu světové jedničky Igy Šwiatekové, se chvíli hledala. Po příletu do Spojených států na začátku srpna ovšem zase začala excelovat. V Montrealu těsně podlehla až v osmifinále Šwiatekové a na další "tisícovce" v Cincinnati si zahrála své čtvrté kariérní finále na nejvyšší tour. Na druhý titul však stále čeká.

Statistiky zápasu Muchová - Hunterová

Ve zlepšené formě bude chtít pokračovat na US Open, kde se řadí mezi černé koně a největší hrozby pro favoritky. Právě ve Flushing Meadows před pěti lety prorazila na hlavní okruh. Po osmifinále v roce 2020 ale zakončila oba starty hned v prvním kole, dokonce neuhrála set. Letos se však ke stejnému scénáři ani nepřiblížila, premiérový souboj s deblovou specialistkou a divokou kartou Storm Hunterovou zvládla bez větších problémů.

V úvodním dějství sice dvakrát neuhájila náskok brejku, nicméně třetí ženu pořadí čtyřhry si nenechala utéct do žádného vedení. Servis Australanky, jež si zhoršila bilanci v prvním kole majorů na 1:9, znovu prolomila v deváté hře a set zdárně dopodávala. Ve druhé sadě už žádné komplikace nepřipustila a soupeřce nadělila za necelou půlhodinu kanára.

"První kola jsou vždy zrádná, takže jsem se snažila soustředit na sebe a svou hru. Jsem ráda, jak jsem ukončila druhý set na servisu. Hrála jsem dobré výměny, šla jsem si za body. Mám ze svého výkonu radost," řekla na tiskové konferenci Muchová.

"To, že jsem sehrála před US Open dobré turnaje, mi pomohlo v sebedůvěře. Na kurtu jsem se cítila dobře. Tady je to sice nový turnaj a začíná se od nuly, ale snažila jsem se si opakovat, že se musím soustředit na sebe a svou hru," doplnila česká hráčka.

Muchová se dostala na třetím ze čtyř letošních grandslamů přes úvodní kolo. Jedinou výjimkou je Wimbledon, kde se ale v průběhu zápasu zranila a už nemohla Jule Niemeierové vzdorovat. O čtvrtou účast mezi nejlepší dvaatřicítkou na US Open se utká s Magdalenou Frechovou.

Kvitová – Bucsaová 6:1, 7:6

Petra Kvitová na US Open 12. rok po sobě a celkově počtrnácté v kariéře uspěla ve svém zahajovacím zápase. Do letošního ročníku vstoupila čtvrtfinalistka z let 2015 a 2017 výhrou 6:1, 7:6 nad naturalizovanou Španělkou Cristinou Bucsaovou.

Po úvodní hladce vyhrané první sadě česká favoritka vedla 6:1 a 5:2, ale ztrátou druhého servisu si postup ještě zkomplikovala a druhé dějství získala až po vyrovnaném tie-breaku.

"Na to, co se mnou bylo poslední dobou, to byl docela dobrý zápas. Hlavně, že jsem ho zvládla ve dvou setech a netrápila se ve třetím. To bych rozhodně nechtěla," řekla serveru iSport.cz Kvitová, která v přípravných zápasech během US Open Series vyhrála jen dvě utkání a prohrála ve třech setech s Belindou Bencicovou a Lindou Noskovou.

"Už měsíc jsem nemocná. Nemohu se zbavit kašle, což mému astmatu nepřidá. A ještě k tomu tady v Americe, kde je v tuhle dobu celkem dusno," přiznala třiatřicetiletá Češka, že stále není v ideální kondici.

Ve druhém kole narazí v souboji grandslamových šampionek na dvojnásobnou finalistku Caroline Wozniackou, s níž vede ve vzájemné bilanci 9:6. "Známe se straně dlouho, taky komentovala pro televizi, takže mi přišlo, jako by ani nebyla pryč. Bavily jsme se v Montrealu, kde nastoupila poprvé po delší době. Potkaly jsme se v šatně a prohodily pár vět," uvedla Kvitová.

Po více než tříleté mateřské pauze se vracející Wozniacká v New Yorku zvládla svůj první zápas na grandslamu od Australian Open 2020. Do US Open finalistka z let 2009 a 2014 vstoupila hladkou výhrou 6:3, 6:2 nad z kvalifikace rozehranou teenagerkou Tatianou Prozorovovou.

"Je úžasné být zpět. Samozřejmě jsem byla hodně nervózní, nebyla jsem tu od roku 2019 a hodně se toho od té doby změnilo," řekla třiatřicetiletá Dánka. "Je úžasné mít šanci hrát na tomhle velkém kurtu, hrát noční zápas a zvítězit. Je to mimořádné," dodala po výhře nad devatenáctiletou soupeřkou na kurtu Louise Armstronga.

Collinsová – L. Fruhvirtová 6:2, 6:0

Linda Fruhvirtová byla v lednu jediný set od postupu do čtvrtfinále Australian Open a navázala na senzační zářijový triumf na podniku WTA v indickém Čennaí. Po skvělém představení v Melbourne Parku se však postupně propadá do čím dál tím větší krize.

Jedna z nejtalentovanějších teenagerek zaznamenala po skončení australského léta jedinou vítěznou sérii, a to na trávě v Birminghamu, kde uhrála své jediné letošní čtvrtfinále. Po zranění ve Wimbledonu už jsou její výsledky i výkony alarmující. Porážka s Danielle Collinsovou v prvním kole US Open byla její sedmou v řadě a v těchto zápasech schytala tři kanáry.

Statistiky zápasu Collinsová - Fruhvirtová

Američanku dokázala porazit v únoru v Dubaji, jenže v New Yorku neměla nárok. V úvodním gamu si sice snadno udržela servis, ovšem v následujícím průběhu utkání vůbec nedokázala čelit palebné síle domácí favoritky a za pouhých 53 minut pro ni závěrečný grandslam sezony skončil. Právě v tomto dějišti si loni po zvládnuté kvalifikaci zajistila premiérový start v hlavních soutěžích majorů a došla do druhého kola.

Kalinská – Siniaková 6:4, 6:2

Kateřina Siniaková po triumfu v Bad Homburgu a sérii šesti vítězství už téměř dva měsíce čeká na singlové vítězství. Šestou porážku v řadě sedmadvacetiletá Češka utrpěla v prvním kole US Open, na kterém i vinou 36 nevynucených chyb prohrála 4:6, 2:6 s Annou Kalinskou.

Nejlepší deblistka světa letos vypadla v prvním kole na třetím ze čtyř grandslamů. Jedinou výhru zaznamenala ve Wimbledonu, od té doby na vítězství marně čeká.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 65.000.020 dolarů
pondělní výsledky (28. 8. 2023)
• Dvouhra - 1. kolo •
Muchová (10-ČR) - Hunterová (Austr.) 6:4, 6:0
Kvitová (11-ČR) - Bucsaová (Šp.) 6:1, 7:6 (7:5)
Kalinská (-) - Siniaková (ČR) 6:4, 6:2
Collinsová (USA) - L. Fruhvirtová (ČR) 6:2, 6:0
Šwiateková (1-Pol.) - Petersonová (Švéd.) 6:0, 6:1
Rybakinová (4-Kaz.) - Kosťuková (Ukr.) 6:2, 6:1
Gauffová (6-USA) - Siegemundová (Něm.) 3:6, 6:2, 6:4
Masárová (Šp.) - Sakkariová (8-Řec.) 6:4, 6:4
Bencicová (15-Švýc.) - Rachimovová (-) 6:2, 6:4
Peraová (USA) - Kuděrmetovová (16-) 7:5, 6:4
Azarenková (18-) - Ferrová (Fr.) 6:1, 6:2
Haddadová Maiaová (19-Braz.) - Stephensová (USA) 6:2, 5:7, 6:4
Ostapenková (20-Lot.) - Paoliniová (It.) 6:2, 4:6, 6:1
Linetteová (24-Pol.) - Sasnovičová (-) 6:3, 6:1
Sorribesová (Šp.) - Kalininová (28-Ukr.) 6:4, 7:5
Juvanová (Slovin.) - Cocciarettová (29-It.) 6:2, 7:5
Cirsteaová (30-Rum.) - Dayová (USA) 6:2, 6:3
Mertensová (32-Belg.) - Björklundová (Švéd.) 3:6, 6:3, 7:6 (10:3)
Savilleová (Austr.) - Ngounoueová (USA) 6:0, 6:2
Townsendová (USA) - Gračovová (Fr.) 6:4, 6:2
Frechová (Pol.) - Navarrová (USA) 7:6 (12:10), 1:6, 6:2
Schmiedlová (SR) - Baindlová (Ukr.) 6:4, 3:6, 6:3
Davisová (USA) - Koviničová (Č. Hora) 6:2, 6:2
Miyazakiová (Brit.) - Betovová (-) 6:3, 6:3
Xinyu Wang (Čína) - Volynetsová (USA) 6:3, 6:4
Lin Zhu (Čína) - Šarífová (Egypt) 6:3, 7:5
Bradyová (USA) - Birrellová (Austr.) 6:3, 7:6 (7:4)
M. Andrejevová (-) - Gadecká (Austr.) 1:6, 6:3, 6:4
Avanesjanová (-) - Cornetová (Fr.) 6:2, 1:6, 6:4
Wozniacká (Dán.) - Prozorovová (-) 6:3, 6:2
Bradyová (USA) - Birrellová (Austr.) 6:3, 7:6 (7:4)
Xiyu Wang (Čína) - Hrunčáková (SR) 4:6, 6:3, 7:6 (10:6)
Tomljanovicová (Austr.) - Udvardyová (Maď.) 3:6, 6:2, 6:4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

162
Přidat komentář
Otmar
Je mi trochu smutno nad Katkou Siniakovou. Kdysi jsem psal, že má smůlu na los prvních kol velkých turnajů, ale přesto, od výhry v těch lázních neuhrála trochu slušný výsledek, většinou splachovák bez šance. Debl taky bez slávy. Škoda, je v nejlepších letech, žebříčkově má na konec první padesátky, ale i tam je třeba něco vyhrát. Mrzí mě, že je potravou pro první kola.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Sinuhet1
Vypada to, ze mame cca 4 hracky s formou a priblizne 4 hracky bez formy (nektere uplne v krizi). Uvidime zda se to potvrdi I dnessmile
Reagovat
Sinuhet1
Co se tyka Lindy, jeji hra je v soucasnosti absolutne nekonkurenceschopna, nevim co vic k tomu napsat
Reagovat
Frick
Ten by se mi líbil.

Ona z Ivančic, on Menšík.
Reagovat
tommr
žádný komentáře k zápasu Petry? smile
První set jsem zmeškal ale podle skoré to vypadá na jasnou záležitost. Ve druhým setu byla Petra za stavu 4:1 40:30 blízko druhýmu brejku, ale neproměnila brejkbol a pak podle očekávání nedopodávala zápas. V TB naštěstí svojí chybu napravila protože jít do třetího setu s rozjetou Bucsou by bylo hodně riskantní ... smile
Reagovat
Sinuhet1
Videl jsem jen prvni set, pri podani souperky to Petra dost nekompromisne zabijela, pri vlastnim podani obcas mensi vypadky - jako treba dve dvojchyby v gamu. Celkove to na Bucsu v pohode stacilo
Reagovat
Blondie
Byla jsem strašně ospalá a přejela nás silná bouřka, takže tlak - koukala jsem, závěr prodřímala, ještě jsem mrkla na TB.

Klasická haluz PK - některé míčky královské, jindy zbytečné chyby. Snad dá příští kolo...
Reagovat
farr
Doufám, že od 2.setu přestane vymejslet a začne něco hrát. Zatím teda chyb kotelsmile, špatný toto...smile
Reagovat
aape
tak jiří schytal do prvního kola těžkýho soupeře, překvapilo by mě, kdyby to otočil, ale třeba se ještě zadaří
Reagovat
farr
Těžký ano ale hratelný, šancí měl víc než dost v1. setu hlavně hned druhý gem trestuhodně nevyužité BB. smile
Reagovat
hanz
Moment... co tam dělá Hrunčáková? A ještě se setem v zádech... :OOO
Reagovat
aape
Slovenky zvedají hlavy, šmidlinka je už taky ve druhým kole smile
Reagovat
tommr
pro zranění odstoupila Grabher a Hrunčáková jí nahradila jako LL ...
Reagovat
Kandinsky1
Výborně Menšík smile smile
Reagovat
hanz
Já jsem rád za vyndaný Slůňátko...smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Já jsem rád, že jsi také občas rád.
Reagovat
hanz
Jsem, protože Slůně nadělá vobčas paseku a teď už dopasekovalo... vzpománám na to, jak si proti ní Muchová ani neškrtla... tak snad se jí cesta dál ještě víc otevřela...
Reagovat
victim
Zdá se mi to nebo si nechala zmenšit prsa?
Reagovat
hanz
Kdo zas?
Reagovat
victim
Slůně.
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
hanz
To nevím, nesleduju jí, její hra je na oko odporná, jen přímý čáry a čekání na chyby...
Reagovat
Petr_Fisk
No, Mája může být pěkně tvrdý oříšek.
Reagovat
hanz
No nebo ta matka Townsend co se furt cpe dopředu k síti... koukám, že Máju už smetla...
Reagovat
Petr_Fisk
Ještě, že už tam není Matka.
Reagovat
Liverpool22
To byl pěkný zápas. smile Mája to zase ubojovala, ale viděl jsem jen části zápasu.
Reagovat
lvicek
To tedy rozhodne ne! Slune zklamalo, melo poslat Haddad-Maiu dom...
Reagovat
hanz
Slůně je pro Muchovou těžší než Mája....
Reagovat
lvicek
To se bavime o nejakem pozdejsim kole, ne? Ovsem BHM souperi s nasima o TM a kdyby ted vylitla v prvnim kole, tak by to bylo nadejne...
Reagovat
Blondie
Jestli se dobře koukám, je teď Jakub mezi svými vrstevníky nejvýše na světě? Mezi dospělými?
Reagovat
Ereinion
jj brutální talent smile
Reagovat
Pe3k
zdaleka nejlepší
Reagovat
Petr_Fisk
...do devatenácti druhý jen o jediný bod
a ještě do 21 let třináctý.
Reagovat
Liverpool22
To víš - Menšík je slavné příjmení - má dobré vibrace smile
Reagovat
George_Renel
Menšík sundal obvaz z pravé paže a to byl soupeřův konec. 45 winnerů je na mlaďocha slušný počin.smile
Reagovat
aape
bylo jasné že se chce na závěr trochu odbrzdit smile
Reagovat
Dobry-den
Výborně! smile

Měl dobrý los a příležitost chopil za pačesy. Lehečka by se měl dívat, jak se hraje TB. smile

Podání šlapalo (byť 1.servis mohl trefovat víc), ale i ve výměnách hrál s Francouzem minimálně vyrovnaně.

No prostě super. smile
Reagovat
elsky
ale jestli to takhle půjde dál, tak se jeho příjmení brzy naučí vyslovovat.
Reagovat
Kandinsky1
Jo, jako u Berdyča smile
Reagovat
Liverpool22
super a velká gratulace smile smile smile
Reagovat
EllNino
Skvělé :) Přijde mi, že má ještě lepší servis než Jirka, hlavně stabilnější ...

Uvidíme, kam ho vítr zavane :)
Reagovat
Liverpool22
smile je to velká naděje - čas ukáže smile
Reagovat
farr
No taky je skoro o 10 čísel vyšší, to musí být znát na servisu... Nicméně to je debut snů na GS. Chlapec vypadá, že se jen tak hned z něčeho nepotento. Paráda smilesmile
Reagovat
aape
skvělý, konečně snad bude důvod občas mrknout i na ATP
Reagovat
farr
Zásadně pravidelně naše mláďaky sledovat, jako WTA hezký nelze říci nic víc, že máme v holkách zlatou generaci, ale přece jen ruku na srdce mužský tenis, to ještě konkurence o lvl dva výše, navíc GS na 3 sety úplně - jiný sport. Pome kuciiii!!!
Reagovat
Kandinsky1
To o víc.
Reagovat
HAJ
Klobouk dolůsmile
Jak starý mazáksmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
Petr_Fisk
Jakubovi velká gratulace.
Předvedl po fyzické i psychické stránce dospělý a kvalitní tenis....smile smile
Ve druhém kole ho asi čeká Lorenzo a to už bude velmi těžké.
Reagovat
Ela-fon-isi
smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
HolyMotors
Já bych řekl, že spíše naopak)
Reagovat
Petr_Fisk
Myslíš, že sundá Musettiho?
Reagovat
HolyMotors
Těžko říct. Ale šance tam bude, Musetti není žádný velký hardař. Přiznejme si, že tam mohl čekat i o dost těžší soupeř. Musettiho beru:)
Reagovat
Petr_Fisk
OK.
To už by byla velká paráda. Pozítří uvidíme.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Lorenzo už není...smile
Reagovat
Blondie
Juchuchcuhuuuuu
Reagovat
HolyMotors
Obrovská gratulace. Už teď je to skvělý úspěch smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
MiroslavNemecek
Linda už nedělá tolik dvojchyb, ale pořád servis není její zbraň. Ale také jí celé roky chybí dobrý lob, když je nutný, buď ho nezahraje anebo je příliš krátký, snad by jí to mohli trenéři ještě doučit, vypadá to, že ho vůbec netrénuje. Je to škoda.
Reagovat
HolyMotors
Nemá cenu předbíhat, ale Musetti na hardu (a to kdo ví jestli podle průběhu) je velice přijatelná záležitost.
Reagovat
aape
Skvěle Jakub, teď už by to mohl udržet!
hezká pohledná hra, tak ještě aspoň další kolo smile
Reagovat
SydneyOpen
důležitý gem od Jakuba smile
Reagovat
elsky
Ty Menšíkovy esa na BB svědčí o dobrý psychice.
Reagovat
Petr_Fisk
Jj.
Ale nemá co ztratit.
Reagovat
Liverpool22
super zápas a zasloužený postup smile Některé údery fakt tenisová lahůdka smile Zápas rozhodl servis a také nastavení v hlavě. Rybka smile jako vždy soustředěná a uzavřená ve svojí introvertní bublině zatímco Marta jako vždy přemotivovaná, moc emocionální, řeší věci okolo, za stavu 3:0 ve 2. setu divadýlko a pak tam zase lítala - prostě mentální nastavení na zápas bylo u Marty špatné což není poprvé
Reagovat
victim
Teď už by to bolelo.
Reagovat
HolyMotors
Tak snad je to hřebíček. Francouz už trošku neunáší. Stačí si udržet servis.
Reagovat
elsky
smile už je netrpělivej a kazí.
Reagovat
Petr_Fisk
Teď to musí potvrdit a pak by to už vypadalo nadějně.
Reagovat
Petr_Fisk
Je to tam.
3:0 smile
Reagovat
Blondie
Kuba výtečně!
Reagovat
Dedek2
Klobouček před výkonem Menšíkasmile V tomto věku je jeho výkon fakt famózní a k Lehečkovi máme snad dalšího mladého tenistu, který je schopen se prosadit atraktivním tenisem.
Reagovat
Petr_Fisk
Dvojka Lehečka, Menšík vypadá pro český tenis hodně nadějně...smile
Reagovat
farr
Přiznám se vidím mladýho Menšíka poprvý, teda ale to je Válec co předvedl v tom TB. Ani čuchnout nedal soupeřovi.smile Paráda, tak ještě jeden set. Pojď smile
Reagovat
Nancy_z
Taky ho vidím poprvé a jsem příjemně překvapená. Vůbec se toho nebojí smile
Reagovat
HAJ
Je to bojovníksmile
Reagovat
Haitik
Kuba ten TB zvládl neskutečně!!! Tak teď už jeden set! Pojď!!
Reagovat
elsky
Mazácky.
Reagovat
aape
skvěle! smile
Reagovat
HolyMotors
Fantazie. Stačí udržet, dopodávat. 5:1 by si neměl nechat utéct.
Reagovat
Petr_Fisk
Jakub má první podání výborné, ale druhé výrazně slabší a často se po něm dostává do defenzívy.
Reagovat
HolyMotors
A co jeho mezihra?
Reagovat
Petr_Fisk
Má sice víc UE, ale na jeho věk paráda.
Hraje jako by mu bylo aspoň o tři roky víc.
Reagovat
A211
Trénuje Lindu F. protože musí přijít změna ta bilance a průběhy zápasů je šílená,jako kdyby to dělala parta odborářů.
Reagovat
Liverpool22
zatím super a zaslouženě bere 1. set smile Martička hodně slabá na servisu 55% úspěšnost 1.servisu je málo, ale šatičky má pěkný.
Reagovat
misa
Slušný výkon Rybky. A na podání rukou taky proběhlo, nebyl důvod uvažovat o opaku :)
Reagovat
Liverpool22
Podání ruky bylo hodně chladné a Marta z kurtu utekla jak malá holka - to je prostě Marta - černobílé vidění a moc emocí
Reagovat
hanz
ÁÁÁ Runda taky mává ...smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Zamáváme Carevně Kudískojc... pápásmilesmilesmile
Reagovat
HolyMotors
Velká škoda, že Kuba ten servis neudržel. Barrere měl neskutečné štěstí s tím prasátkem. Jinak si myslím, že sledujeme solidní tenis, Kuba hraje velmi dobře, Frantík bohužel taky.
Reagovat
Haitik
Kuba škoda konec toho druhého setu, ale zatím se s premiérou na GS myslím pere statečně :-)
Tak uvidíme, hraje dobře, myslím, že je to pořád hratelné
Reagovat
hanz
Menšík projel set, ačkoli servíroval jak z partesu, v poslední hře to podě.al.. česká klasika...
Reagovat
Petr_Fisk
Tam byla smůla s tím prasátkem, tu výměnu měl dobře rozehranou.
Reagovat
SpacialRecognition
to byl smolný konec druhého setu... Barerre měl zpr kliku..
Reagovat
hanz
Jo je to otravný vraceč, nic nevymyslí... hrozný hráč...
Reagovat
jih
Třeba nám alespoň jedna Linda zůstane. Aspoň chvíli. smile
Reagovat
zfloyd
musí to být pro ni hrozný psychicky , přijet na turnaj , prohrát , občas dostat kanára a skončit , už sedmkrát
Reagovat
victim
A to je zase něco co na ní obdivuju.Nevypadá že by jí to nějak trápilo.Můžu se samozřejmě plést.
Reagovat
tommr
na USO ještě zůstává v deblu spolu s Osoriovou ale vzhledem k tomu jaký soupeřky je čekají v prvním kole to asi bude taky konec hned po prvním zápase ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Ale ona většinou neprohrává kvůli psychice, ona nestačí tenisově.
Reagovat
Otmar
Čekal někdo něco jiného? S tímto pojetím tenisu je podle mě bez šance cokoli uhrát, možná ITF. Dost by mě zajímalo, jakou ona a její tým má představu o dalším vývoji, co chtějí hrát a kam se dopracovat. Daniela hrála dobře a silou...ale proti komu??
Reagovat
victim
Servis.Bez něj se nehne.
Reagovat
hanz
Přesně... taky tam nevidím žádnou změnu v nějakým aspektu hry... pořád jen plácaná... nic víc...
Reagovat
victim
No jo no doby kdy se dalo něco uhrát bez servisu jsou pryč.Ona je ať už na servisu nebo na returnu od prvního balonu pod tlakem a jenom reaguje na údery soupeřky.A vrací a vrací a vrací.Dokud stíhá.
Reagovat
Otmar
Nerad bych se pletl, ale nevzpomenu si na žádný balón, který by si uhrála sama. Buďto to Daniela práskla do sítě nebo do kopru. O servisu nemluvím, žádný není. Je to vůči mladé ženě kruté, leč pravdivé.
Reagovat
victim
Souhlas.S tím se prostě uspět nedá.Je jí 18 takže nikdo soudný nemůže čekat tituly.Mě ani tak netrápí její prohry ale způsob jakým prohrává.
Reagovat
lvicek
Lindo, smarja, byl ten kanar nutnej? Brenda furt chce dodavky nebo co?
Reagovat
hanz
Letos zatím ,,jen" 7... to jsem si myslel, že už jich je přes 10.
Reagovat
Dobry-den
Kolinska si dnes ani pořádně nepotrénovala. smile
Reagovat
com
Tak kanarek preci jenom bude smile Nezklamala smile
Reagovat
SydneyOpen
Linda v těžké krizi, doufal jsem že se na hardu opět zvedne.. no zřejmě ji čeká opět návrat na turnaje ITF smile
Reagovat
com
Tam ji ale bude valcovat mladsi segra smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Ale splní se jim jejich přání.
Konečně budou hrát na turnajích spolu. smile
Reagovat
hanz
Jo a kdo jí donutí tam hrát... ta přičuchla k jinejm many i za tu bídu co předvádí...smile
Reagovat
Dobry-den
A co jí zbyde? Až se jí odečte Čenaj a AO, tak spadne až za Brendu a Lindičce Dablové-Kanárkové už nikdo WC chtít dávat nebude.smile
Reagovat
R01316
Propadne se tak na 115. misto v zebricku, Brenda zustane kus za ni, jelikoz sama ted obhajuje kupu bodu. Tak aspon budou hrat kvaldu na AO spolu
Reagovat
EllNino
Ano, trápí se letos strašně, ale dneska má Danielle opravdu den :))
Reagovat
hanz
Spíš mi řekni, kdy to letos Lindičce šlo..nevzpomínám si na ten den...
Reagovat
EllNino
nevím, přijde mi trapné tady šít do osmnáctky, máš na víc :)
Reagovat
hanz
Símtě, jen se nedělej... hraje špatně už nějakej ten pátek...
Reagovat
EllNino
jo, ale tak to se prostě stane spoustě holkám, její vrstevnice většinou paběrkují okolo 200. místa momentálně, Gauff, Nosková a Mirra výjimkami
Reagovat
victim
Taky z nich ale nikdo nedělá budoucí hvězdy.Nemůžu si pomoct ale odborníci co kí tak rok zpátky tak vynášeli teď u mě vypadají jako pitomci.Je jí sice 18 ale tohle je tragédie.
Reagovat
victim
Reagovat
hanz
Já už před rokem psal, že to nebude nic extra a vždycky jsem tu dostal po.eb. Je to prostě hrooozná bída na všech frontách... a její kanárky začínají být legendární...
Reagovat
victim
Někdo radši najde sto důvodů jak to omluvit.
Reagovat
com
praveze nema smile
Reagovat
hanz
Ale comčo, ty aby ses nepřidal... ty tu také meleš pořád ty nesmysly o Kájískově GS a přitom je to čirá utopije...smilesmile
Reagovat
elsky
zatím moc pěkně smile. Razance i šikovnost.
Reagovat
Ela-fon-isi
Úžasnej! Radost vidět takový servis a sebevědomí.
Reagovat
elsky
Umí už, zdá se, všechno. Byly tam v prvním setu i dva krásný loby, i nějakej kraťas.. A koukám, ideální figura 193 cm.. z toho kluka by něco mohlo bejt smile
Reagovat
com
V prvnim setu mela pouze jednu dvojchybu.. To sem ji chtel pochvalit, ale po prvnim gamu druhyhu setu uz ma dvojchyby 3 smilesmile Lindicka Dablova no smile
Reagovat
hanz
Lindička opět jak komparz... budoucí Nambr Vansmilesmilesmile
Reagovat
tommr
v prvním setu to byla podle očekávání hra na jednu branku. Kam se poděla forma kterou měla Linda v Dubaji kde Collinsovou jasně porazila? smile
Reagovat
victim
Collins měla své dny.
Reagovat
Dedek2
Collins nemohla dostat slabší soupeřku. Linda mě fakt baví ????
Reagovat
Dedek2
Collins nemohla dostat slabší soupeřku. Linda mě fakt baví smile
Reagovat
elsky
A Collins i vypadá nějak našláple. Posilka?
Reagovat
com
zobání, je to slepice smilesmile
Reagovat
Sinuhet1
nerekl bych, ze bude prekvapko
Reagovat
elsky
Collins vypadá ve formě. Tohle nejspíš nepůjde..
Reagovat
com
Tak co, schyta Lindicka kanara?
Reagovat
Liverpool22
smile Linda překvapí smile
Reagovat
com
jo 2 kanarci nebudou, takze velky prekvapeni smilesmile
Reagovat
Liverpool22
Linda začala sebevědomě a na Danušku si věří - už jí jednou porazila - takže klídek smile
Reagovat
com
no jelikoz ma Lindicka 6 proher za sebou s nekolika kanarama, tak tam to sebevedomi asi zas moc velky nebude smile
Reagovat
Liverpool22
Uvidíme - je to začátek. Musí fungovat servis smile
Reagovat
hanz
Už dofungoval... smile
Reagovat
Liverpool22
bohužel. Linda v 1. hře vypadala hodně nažhavená, ale nyní je to na jednu bránu - snad se zvedne smile
Reagovat
Bloody13
všimli jste si momentu, kdy Sakkari šla v závěru podávat proti ukončení zápasu, a její trenér Tom Hill stál nabroušeně nikoliv v její lóži, ale už před hlavním vchodem?! smile To může znamenat jen dvě věci: buď Tom trpí průjmem a hlídá si takhle záchod, anebo už to s Marií vzdal a přesně tušil, jak to dopadne.
Reagovat
hanz
JOJO, Spíš si připravoval řeč, jak vod Sakči uteče, už si za tu dobu musel uvědomit, že je to s ní marný, marný, marný...smilesmilesmile
Reagovat
Bloody13
Mám pocit, že ti dva si po zápasu sednou a budou si hodně povídat smile
Reagovat
tommr
nechtěl bych bejt v Hillově kůži ... smile
Reagovat
Bloody13
Ona musí bejt taky dost vydepkovaná nejen z tý letošní sezóny - OPĚT žádný titul, Turnaj mistryń se jí momentálně hodně vzdálil, a letos tak skončí nejspíš mimo Top 10.
Reagovat
tommr
Karolína má za sebou dobrej vstup do turnaje ... smile
V prvním setu soupeřka dlouho urputně vzdorovala ale ve druhém už Karolína jasně dominovala ...

Dobrá zpráva pro Karolínu je i nečekané vyřazení Sakkari už v prvním kole. Pro Karolínu to znamená velkou šanci na další posun v žebříčku. Navíc jí tak odpadla nebezpečná potenciální soupeřka ve čtvrtém kole ...
Reagovat
hanz
Tak Sakču by si Muchová přála... na tu umí... to s Masařkou prohrála letos...
Reagovat
tommr
to máš vlastně pravdu. Možná že Muška bude ještě litovat že ve čtvrtým kole nepotká Sakkari ... smilesmile
Reagovat
Liverpool22
Muška smile má prostě pomalejší začátky, ale ve 2. setu už to byla jízda a Hunter si neškrtla smile
Reagovat
Honza-K
smile
Reagovat
victim
Teď se hraje o soupeřku do třetího kola.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist