Muguruzaová o nečekaném požárním alarmu i o utkání se světovou jedničkou

9. 7. 2017, 13:44
Aktuality 6
Garbiñe Muguruzaová se po postupu do čtvrtého kola Wimbledonu rozpovídala o svých příhodách týkajících se vaření. Světová patnáctka přiznala, že v když pátek dělala steaky, spustil se v domě požární alarm. Chcete vařit a nejednou alarm, nechápala jsem, smála se Španělka, která v osmifinále vyzve světovou jedničku Angelique Kerberovou.
Profily hráčů
Garbiñe Muguruzaová

"Pokaždé, když jsem ve Wimbledonu, tak se v našem domě stane spousta věcí," smála se na tiskové konferenci po postupu do osmifinále Garbiñe Muguruzaová a narážela tak na to, že se v pátek při vaření spustil v jejím domě alarm.

"Mám ráda červené maso a ráda vařím, je to pro mě super relax. Včera jsme si dělali skvělé steaky. Spoustu steaků. Bylo z nich ale hodně kouře, takže se dokonce spustil i požární alarm. Nechápala jsem, proč je požární čidlo zrovna tam, kde se vaří," smála se sympatická Španělka. "Samozřejmě pak chvíli trvalo, než jsme přišli na to, jak to vypnout, ale užili jsme si mezitím dost srandy. Chcete vařit a najednou alarm."

Aktuálně 15. hráčka světa a finalistka Wimbledonu z roku 2015 prochází letos slavným turnajem v All England Clubu naprosto suverénně a na cestě do osmifinále zatím ve třech zápasech prohrála jen 16 gamů. Po hladkém vítězství dvakrát 6-2 nad Rumunkou Soranou Cirsteaovou si vítězka loňského French Open svou hru pochvalovala.

"V této fázi turnaje už nenarazíte na snadné soupeřky a každý zápas je náročný. Já se tu zatím cítím výborně. Mám za sebou tři solidní utkání a jsem ve čtvrtém kole. Daří se mi ve hře, ale i na returnu a na podání, takže jsem zatím poměrně spokojená. Věřím, že s podobnou hrou mám šanci uspět i proti dalším soupeřkám," konstatovala Španělka, jenž v osmifinále vyzve světovou jedničku Angelique Kerberovou, s níž ve vzájemné bilanci vede 4-3 a na londýnské trávě ji už před dvěma lety porazila.

"Žádný speciální plán proti ní nemám. Budu se soustředit na svou hru, to je dle mého názoru nejdůležitější. Angelique nemá letos takovou sezonu jako vloni, ale tady se dostává do dobré formy. Na trávě hraje ráda a daří se jí na ní," řekla směrem k osmifinálovému utkání Muguruzaová.

Němka se letos výsledkově trápí, ve Wimbledonu ale první dva zápasy zvládla bez ztráty setu a ve třetím kole vybojovala postup přes Shelby Rogersovou, přestože byla set a brejk dole, čímž udržela naději na to, že i po Wimbledonu zůstane světovou jedničkou. K tomu však musí Němka postoupit do finále.

"Už jsme spolu odehrály hodně zápasů a velmi dobře se známe. Tohle ale bude zase nové utkání a nový boj. Jsem zvědavá, jak to dopadne. Pro mě to je každopádně velká výzva a už se na ten zápas moc těším," doplnila Španělka.

Komentáře

6
Přidat komentář
com
já se spokojím s tím, když vyřadíš alespoň Kerbrovku :D
Reagovat
Frick
Já budu fandit Angie. Je tak nějak "z našich šířek" a přeju Káje, aby byla ušetřena titulu "nejhorší světová no. 1 všech dob".
Reagovat
blixa
Vyhraj to tam celé, koťátko !!! ;-)
Reagovat
Hector21
tak to zase nezlob...
Muzes vypadnout už v příštím kole Mu, beztak už ses tam o tři kola víc, než by bylo zahodno
Reagovat
blixa
Tssssssssssssssss :-P
Reagovat
Hector21
Prskat můžete zítra oba....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist