Murray bude mít ve Wimbledonu k dispozici těhotnou trenérku Mauresmovou

13. 6. 2015, 19:03
Aktuality 4
Andymu Murraymu nebude při útoku na druhý titul z Wimbledonu chybět těhotná trenérka Amélie Mauresmová. Třetí tenista světového žebříčku dnes před přípravným turnajem v Queen's Clubu potvrdil, že pětatřicetiletá Mauresmová na londýnský grandslam přijede, byť bude nejpozději v srpnu rodit.
Profily hráčů
Andy Murray

"Amélie ve Wimbledonu bude, což je dobré. Začátek roku se mi povedl a než bude několik měsíců chybět v mém týmu, je fajn, že stráví s Jonasem nějaký čas spolu," řekl Murray, jenž spolupracuje s bývalou světovou jedničkou rok a letos v dubnu nově angažoval Švéda Jonase Björkmana. 

Wimbledon vyhrál Murray před dvěma lety, v této sezoně má za sebou největší úspěchy na antuce v kariéře. Vyhrál turnaje v Mnichově i v Madridu a na Roland Garros si zahrál semifinále. Grandslam na trávě začne 29. června.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
V srpnu je dost siroký pojem..Ale ak má termín trebars 15.8, tak si nemyslím, ze je riziko sledovat zápasy zaciatkom júla..Na Slovensku matky odchádzajú zo zamestnaní 6 tyzdnov pred plánovaným termínom, čo v podstate znamená, ze koniec júna a prvý júlový tyzden by mala byt Amelie este regulérne v práci :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ji obdivuju, s tim balonem tam vydrzet nekolika hodinove zapasy. Zaroven musi byt svemu sverenci teda maximalne oddana, klobouk dolu :-)
Uvidime co Kim a deti.
Reagovat
smazaný uživatel
Nuž, bude mať o jedného fanúšika viac. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist