Murray je po operaci zad. Vyhrál jsem, ptal se

24. 9. 2013, 12:47
Aktuality 9
Wimbledonský vítěz Andy Murray se v pondělí podrobil drobné operaci zad, která mu ukončila skvělou sezonu. První slova britského tenisty po zákroku, který má vyřešit vleklé potíže s ploténkou, byla: "Vyhrál jsem?" Prozradil to na svém twitteru a připojil fotku z nemocničního lůžka. Pokud se bude zotavovat dobře, v listopadu by chtěl začít pomalu s tréninkem v Miami.
Profily hráčů
Andy Murray v nemocnici

Svěřenec Ivana Lendla začal mít opět problémy během květnového turnaje Masters v Římě. Vynechal Roland Garros, ale pak na trávě ve Wimbledonu ukončil čekání Britů od roku 1936 na domácího grandslamového šampiona. Následný přechod na tvrdé kurty a antuku mu však nesvědčil a nakonec se rozhodl pro operaci. 

"Potíže se vrátily znovu během Masters v Římě, kde Murray musel vzdát a okamžitě se vydal hledat radu u řady odborníků," psala minulý týden v prohlášení společnost 77, která se o Murrayho stará. "Po úspěšném návratu na šetrnější travnaté kurty, na kterých Andy slavil úspěchy v Queensu a ve Wimbledonu, se ale potíže na tvrdých površích a na antuce znovu vrátily. Andy tak opět vyhledal lékařskou pomoc a problém se rozhodl vyřešit jednou pro vždy."

V podzimní části sezony měl dvojnásobný grandslamový šampion hrát ještě tři turnaje v Asii včetně Masters v Šanghaji, poté Masters v Paříži a na závěr Turnaj mistrů na domácí půdě. Letos už se ale na okruh nevrátí a přípravu bude směrovat na novou sezonu. "Cílem je, aby byl Andy zcela fit na začátek nové sezony," uzavírá zpráva společnosti 77.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Chcete ušetřit za volání?

Máme pro Vás:

300 minut do všech sítí+ neomezené SMS do všech sítí + 300 MB internetu = 299 Kč s DPH 400 minut do všech sítí+ neomezené SMS do všech sítí + 300 MB internetu = 399 Kč s DPH

Pište na vyhodne.volani@email.cz
Reagovat
gigin
:-O + :-p = 69
Reagovat
smazaný uživatel
After spending 2 days in hospital you realise and appreciate how amazing a job carers, nurses, doctors etc do in hospitals all over the...
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to nezanechá žádné následky a když už, tak pozitivní a bude i na antuce hrát více uvolněně. Pro příští rok by měl mít jako prioritu Australian Open, GS, kde má pravidelně výborné výsledky, 3 finále, ale pořád nic. V konkurence první dvojky ale bude jakýkolvi grandslam úspěch. A taky zlepšení na Masters.

Takže pěkně se leč, pořádně zregeneruj, odpočiň si a pak hurá do Miami na trénink.
Reagovat
smazaný uživatel
Môj tip na AO je predbežne Andy
a to som sa v tomto roku mýlil len na RG kde bol Nole skoro vo finale!
Reagovat
Karl
doufám, že se vrátíš co nejdříve a v plné síle. :-) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vrat se co nejdrive...
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Fandina
Držím palce, ať je vše OK!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist