Murray kvůli zranění odřekl před Wimbledonem i druhý exhibiční duel

29. 6. 2017, 17:15
Aktuality 6
Andy Murray zrušil i druhý exhibiční zápas v přípravě na Wimbledon, na němž bude od pondělka obhajovat titul. Britský tenista a lídr světového žebříčku se kvůli problémům s kyčlí omluvil i z pátečního duelu v londýnském klubu Hurlingham. Na trávě tak před domácím grandslamem odehrál jediný duel.
Profily hráčů
Andy Murray

Murray si naplánoval na poslední chvíli dva zápasy na exhibici poté, co v minulém týdnu na domácím turnaji ATP v Londýně skončil senzačně už v prvním kole. Nejprve měl v úterý hrát s Francouzem Lucasem Pouillem, jenže nakonec ho fanoušci neuvidí ani v pátek.

"Bohužel nejsem připravený hrát. Kyčel mě pořád bolí a potřebuju ji šetřit a nechat v klidu," uvedl třicetiletý Murray, jenž Wimbledon vyhrál loni i v roce 2013.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
a.magerova
http://img.blesk.cz/img/2/full/3526851_.jpg
Reagovat
Fandina
Bautista Agut se Struffm teď hrají skoro před prázdným hlediště. Bautista vyhrál první set 6:1 a ve druhém je to zatím 2:1 pro Struffa a podává Agut. A je tam pár lidí, dávají to na Nova Sportu a pěkný byl předešlý mač Kokki Saša Zv. bylo to vyrovnané,přetahovali se a nakonec vyhrál Zverev.
Reagovat
svetova.dvojka
Já už se lekl, když jsem to četl, že odřekl Wimbledon...
Reagovat
Chrenda
No už si dělá aliby, aby mohl Wimbledon odříct, případně se vymluvit na zranění, až vyfičí v prvním kole. Moc si to přeji.
Reagovat
Nola
zdravotne problemy mal aj pred RG a urobil tam semicko, mozno sa iba snazi zmiast superov a fanusikov a nakoniec zdvihne pohar nad hlavu
Reagovat
Mayo
Len sa mu nechceli hrať smiešne exhibície, dobre spravil.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist