Murray musí na menší operaci se zády, o jeho účasti ve Wimbledonu a na olympiádě se teprve rozhodne

22. 6., 13:01
Aktuality 4
Andy Murray se dnes podrobí menšímu chirurgickému zákroku kvůli zranění zad. Teprve poté se dvojnásobný wimbledonský a olympijský šampion rozhodne, zda bude hrát na letošním Wimbledonu a pod pěti kruhy v Paříži. Bez bližších podrobností to oznámili zástupci jeho týmu.
Profily hráčů
Andy Murray má před Wimbledonem problém se zády (© AFP)

Sedmatřicetiletý Murray ve středu skrečoval zápas druhého kola na turnaji v Queen's Clubu s Jordanem Thompsonem kvůli bolesti zad. Na kurtu si předtím nechal ošetřit vedle zad i opakovaně operovanou pravou kyčel a pravé koleno. Po zápase pak přiznal, že měl problémy s pravou nohou už před nástupem na kurt.

Bývalý první hráč světa už dříve naznačil, že ve druhé polovině sezony zřejmě ukončí tenisovou kariéru. V Paříži měl šampion z Ria de Janeiro a Londýna před sebou pátý start na olympijských hrách.

Ondřej Jirásek, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
australan.tenis
Tak tenhle frajer by se na to už měl asi vysrat.

Nebo to bude brzo jako s Jágrem.
Reagovat
Mony
Big 4 se nám nějak rozpadá
Nadal doma na Mallorce uhral pouhé 3 gammy
Reagovat
Krisboy
Rozpadá? Nejmladšímu z nich je 37 let...to není rozpad, to je stáří
Reagovat
Patik
To čo má za operáciu chrbta keď chce stihnúť Wimbledon.. operáciu znamienka ?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist